BetterNet áttekintés – maradjon távol, ha értékelné az adatvédelmet

Ha úgy gondolja, hogy bármelyik VPN, még egy ingyenes is, jobb, mint egyáltalán sem, gondoljon újra. Néhány esetben a szar tényező túl magas.


Amikor elolvassa a véleményeinket, van egy közös téma, amelyet látni fogsz. Ez elég gyakran egyetlen VPN sem jobb, mint egy ingyenes VPN. A Betternet egy ingyenes VPN szolgáltatás, amely ismét működik megerősíti véleményünket.

Betternet vpn logóAz ingyenes VPN-k a világ minden hegyeit nyújthatják Önnek. Van azonban egy ok, amiért ingyenesek. Valahogy pénzt keresnek. Általában az adatainak eladása vagy egy csomó hirdetés megjelenése révén történik. Szolgáltatásuk általában nem biztonságos, korlátozott számú szerver áll rendelkezésre, és csak nem működnek jól.

A hitelt, A Betternet jobb munkát végez az Ön adatainak védelmében, mint a többi ingyenes VPN, amelyet felülvizsgáltunk. Az olvasás elolvasásakor azonban megláthatja, miért nem vontuk be a Betternet-et a legjobb ingyenes VPN-k listájába.

Ki az a Betternet??

Lehet, hogy ez az első alkalom, amikor hallottál a Betternet-ről. Valószínűleg azért, mert viszonylag új társaság, amely 2015 közepén jelent meg a színpadon. A cég létrehozása óta apránként növekednek.

A betternet vpn előnyeiAz emberek oka természetesen az, hogy vonzzák őket a VPN teljesen ingyenes. Számos platformon használható, az androidtól a Mac-ig a Windows-ig. Még kiterjesztések is használhatók a Chrome böngészőben és a Firefoxban. Mindezt megkapja anélkül, hogy még egy fillért sem fizetne. Nagyon jó, hogy nincs szükség regisztrációra, tehát nincsenek személyes adatai, például a neve vagy az e-mail címe.

Előnyök:

 • Ingyenes VPN

Hátrányok:

 • Az alkalmazásban malware van
 • Megőrzi bizonyos adatokat
 • Harmadik felek számára hozzáférést biztosít az adatokhoz
 • IPv6 és IPv4 szivárog
 • A DNS szivárog
 • Lassú sebesség
 • Gyakori megszakadt kapcsolatok

Hogyan pénzt keres a Betternet VPN??

betternet telepítés

A Betternet webhelye szerint ez A szolgáltatás ingyenes, mert ingyenes szponzorált alkalmazásokat kínálnak. A mobilalkalmazás letöltésekor megjelenik egy „alkalmazás telepítése” gomb. A gombra kattintva hirdetéseket kap más telepíthető alkalmazásokról. Minden alkalommal, amikor telepít egy alkalmazást, a Betternet készpénzt keres.

Videókat kínálnak. Az alkalmazás telepítésekor megjelenik egy gomb, amely a következőt mondja: „Nézzen meg egy rövid videót”. A videó megnézésével segít a Betternetnek pénzt keresni.

betternet vpn pénz

A Betternet azt állítja, hogy ez a modell jó nekik. A felhasználók telepítik az ajánlott alkalmazásokat, és a Betternet képes folyamatosan világítani. Megígérik, hogy ügyfeleik támogatásának és hűségének köszönhetően örökre ingyenes szolgáltatást nyújtanak. Ők is állítják, hogy célja nem haszonszerzés, hanem karbantartási költségeik egyszerű fedezése.

Érdekes módon a Betternet nemrégiben mutatta be „prémium verzióját”. Ezt a szolgáltatást azon költségek fedezésére hozták létre, amelyeket az ingyenes szolgáltatás nem fedezett. Úgy tervezték, hogy elősegítse a kiszolgálók felvételét és a felhasználók számára a legmagasabb színvonalú szolgáltatást.

Számos kérdés van ezzel kapcsolatban. Nagyon gyakori, hogy az emberek azt mondják, hogy amikor ingyenes VPN-t használ, akkor te vagy a termék. Alapvetően ez azt jelenti, hogy mit Az ingyenes VPN-ek, mint például a Betternet sell, az Ön adatai. Valódi ügyfeleiket adják el. Hozzáférést biztosítanak a hirdetők számára. Ez azt jelenti, hogy a hangsúly nem az, hogy jó terméket kínáljon Önnek, hanem hogy a hirdetők számára hozzáférést biztosítson egy jó termékhez, az Ön pénzéhez.

Malware Galore

betternet vpn rangsor

Az „Android VPN engedélyezést lehetővé tevő alkalmazások adatvédelmi és biztonsági kockázatainak elemzése” című tudományos cikk csak felvázolja milyen veszélyes a Betternet VPN a rosszindulatú programokról.

Az akadémiai tanulmány kimutatta, hogy a Betternet pozitívnak bizonyult malware 13 különböző víruskereső program által. Ez a tanulmány hangsúlyozza annak fontosságát, hogy egy olyan szolgáltatáson, mint a Google Play, ne minõsítsük meg a besorolást. A felhasználók nagyon magasra értékelik a szoftvert, de azért van, mert nem tudják, hogy a szoftver milyen potenciálisan okoz számukra hátrányt és a magánéletük.

Ha bíznának a Betternet VPN-ben?

Betternet adatvédelemMostanra már valószínűleg tudja, hogy érezzük magunkat a témában. De szeretnénk néhány percet venni, megnézni a Betternet adatvédelmi irányelveit, és megnézni, hogy miként hasonlít a legjobb VPN-ekhez, amelyeket felülvizsgáltunk.

Rögtön a denevérről, az adatvédelmi politikát szemlélve látunk néhány dolgot, amelyek okot adnak az aggodalomra. A Betternet VPN szerint nem azonosítanak téged. Ugyanakkor azt mondják, hogy összegyűjtik az Ön által megosztott információkat, amelyeket a termékek reklámozásának támogatására használnak fel. Más szavakkal, átveszik az Ön adatait, és másoknak átadják.

a betternet harmadik fél politikájaAmikor elolvassa az Általános Szerződési Feltételek .8 .2 bekezdését, egyértelműen kijelenti, hogy ingyenes szolgáltatás igénybevétele esetén személyes adatai harmadik személyek számára elérhetőek lehetnek. Ha úgy dönt, hogy harmadik féltől származó terméket vagy szolgáltatást használ, vagy bármilyen módon kapcsolatba lép velük, A Betternet VPN semmilyen felelősséget nem vállal az Ön biztonsága érdekében.

Nos, legalább figyelmeztetnek.

Miért engedélyezi a Betternet rosszindulatú programokat és azok nyomon követését az alkalmazásukban??

Ezek az eszközök lehetővé teszik számukra az adatok gyűjtését. Ez a legjobb módja annak, hogy pénzt keressenek ingyenes VPN-alkalmazásukból. Az adatok összegyűjtése után értékesíthetők, vagy felhasználhatók arra, hogy az Ön által észlelt kedvelőihez szabott hirdetésekkel célozzon meg. Ez viszont azt jelenti bevétel a Betternet számára. Igazat mondva, ez a letöltött ingyenes alkalmazások legtöbbjének üzleti modellje.

Ez az ingyenes szolgáltatás, annál jobb a fizetett szolgáltatás?

A prémium szintű Betternet VPN eléréséhez először le kell töltenie az ingyenes VPN-t. A telepítés után megkapja a szükséges lépéseket a telepítési folyamat végrehajtásához.

Itt lehetőséget kap a hétnapos próba indítására. A tárgyalás megkezdése előtt azonban meg kell tennie biztosítson egy csomó személyes információt a Betternet számára.

betternet vpn ingyenes próbaverzió

A fizetett ár attól függ, hogy mennyi ideig előfizet a termékre. Minél hosszabb ideig előfizet, annál nagyobb a hűségkedvezmény. Lehetőséget kap arra, hogy előfizet egy hónapra, hat hónapra vagy egy évre.

Az egy hónapos ár 11,99 USD. Ha azonban az előző évre fizet, a havi ár 2,99 dollárra zuhan. Ha a hét napos próbaidőszakot választja, és nem mondja le előfizetését, akkor előfizetése automatikusan megújul 11,99 USD áron.

A fizetési mód megadásakor automatikusan beállítja az ismétlődő számlázási folyamatot. Ha elfelejti lemondni a megállapodást, mielőtt az előfizetés lejár, A Betternet egy másik időszakra számít fel díjat, egy hónap, hat hónap vagy év.

A Betternet visszatérítési politikája szerint arányos visszatérítést kaphat az Ön jelenlegi előfizetési összege után. Ha a fiókot a szerződési feltételek megsértése miatt szüntetik meg, nem jár visszatérítés. Minden visszatérítést a Betternet és a fenntartják a jogot, hogy bármilyen okból, vagy egyáltalán nem indokolt visszautasítani a visszatérítést.

Biztonsági beállítások

A Betternet VPN kliens telepítése után meglepődhet, hogy megtudja, hogy nincs megszakító kapcsoló, nincs indítási vezérlés és nincs szivárgás elleni védelmi lehetőség. Figyelembe vesszük, mivel nulla biztonságuk van?

Mint már említettük, amikor feliratkozik az ingyenes hétnapos próbaverzióra, meg kell kezdenie a fizetési részleteket. Ez aggasztó, mert nincs számlája a Betternetnél. Nincs olyan hely, ahol be kell jelentkeznie, hogy megnézze a kifizetéseket, felülvizsgálja a számlákat vagy megszüntesse a szolgáltatást.

Létezik egy lehetőség, hogy törölje az előfizetéseket egy mobil eszközről. De mi van, ha az asztalon fizet? Biztonsági okokból, ha úgy dönt, hogy a próbaverziót használja, és hitelkártyájával fizet, tesztelje a szolgáltatást egy-két napig, majd azonnal törölje azt, ha úgy érzi, hogy szükséges. Ez időt ad a szolgálattól való kiszabadulás körülményeinek átváltásához.

Hol vannak a Betternet szerverek??

Betternet helyek

Az ingyenes szolgáltatás használatakor nincs lehetőség a kiszolgáló kiválasztására, amelyhez csatlakozik. A prémium opció használatakor kiszolgálókat csatlakoztathat:

 • Az Egyesült Államok
 • Kanada
 • Hollandia
 • Németország
 • Japán
 • Az Egyesült Királyság

Nem szabad meghatározott kiszolgálókat választani, csak a régiókat.

Szerver sebessége

betternet sebesség eredményA szerver sebessége problematikus volt, függetlenül attól, hogy az ingyenes verzióval vagy a fizetett verzióval foglalkoztunk. Az alábbiakban bemutatjuk a hálózat kiértékelésére szolgáló alapvető sebesség-tesztet.

a betternet sebességének eredménye 2És itt csatlakozik a Betternet optimális szerveréhez.

Akár Európában, akár az Egyesült Államokban szeretne csatlakozni a kiszolgálókhoz, gyakran jelentkezik a DNS hibas. Ha csatlakozni tudsz a szolgáltatásukhoz, akkor a kapott eredmények nagyon következetlenek.

Mi a végleges ítéletünk??

Ó, nagyon szeretjük a Betternet-et, és úgy gondoljuk, hogy mindenkinek igénybe kell vennie a fizetett szolgáltatást. Amíg rajta vagy, vedd el a fegyvert, és lődd le a saját lábad is.

Nem, de komolyan, A Betternet az egyik legrosszabb VPN, amelyet valaha felülvizsgáltunk. A szerverek nem megbízhatók. Kevés vagy nincs támogatásuk. Nincsenek funkciók, és rengeteg adatvédelmi aggály merül fel. A streaming webhelyek feloldásának feloldásakor az eredmények a legjobb esetben voltak megkérdőjelezhetők. És még akkor is, ha sikerült volna megkerülnünk a földrajzi korlátozásokat, a szerver sebessége olyan lassú volt, hogy az adatátvitel csak annyit lehetetlen.

Rosszul érezzük magunkat azok számára, akiket ingyenes cukorka csábított, csak hogy a gyömbér kenyér házba kerüljenek. Kérem, ne legyen ezek közül az emberek

Egy másik alternatíva - NordVPN

Ha minőségi VPN szolgáltatást keres, javasoljuk a NordVPN-t. A NordVPN világszerte több mint 5000 szerverrel rendelkezik, egyértelmű nincs naplózási politikája, páratlan ügyfélszolgálatot kínál, kifejezetten a földrajzi korlátozások megkerülésére tervezett szerverekkel rendelkezik, és megfizethető áron.

A NordVPN felhasználóbarát és egyszerű szoftverrel rendelkezik. Elkötelezettek az ügyfelek magánéletének védelme mellett. Ezzel legfelső szintű VPN, nem kell aggódnia a rejtett díjak vagy záradékok miatt. Nem próbálják meg eladni a termékeket, és Ön akár öt eszközön is használhatja a szolgáltatást egyetlen előfizetéssel.

A NordVPN szerverei mindegyike kiszolgálja a Netflixhez hasonló szolgáltatások geo-korlátozásait. Mivel ezek Panamában találhatók, védelmet élvez számos olyan kormányzati megfigyelési program ellen, amelyek veszélyeztethetik a magánéletét.

NordVPN Csillagjegyű ügyfélszolgálatot kínál, és 24/7-es élő csevegést kínál.

Ez lehetővé teszi a P2P szolgáltatásokat, és havi 2,99 dollártól 11,99 dollárig terjedő terveket kínál. És bár ez az ár kicsit drágább lehet, mint a piacon lévő többi VPN-nél, fontos tudni, hogy a VPN-ekkel megkapod azt, amit fizetnek.

Néha, ingyenes jön még magasabb áron. Vegye komolyan magánéletét, és fektessen be egy jó VPN-be. Megakadályozhatja, hogy egy nagy katasztrófa bekövetkezzen. Menni vele NordVPN.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me