CyberGhost – Jó, de nem nagyszerű (a teljes teszt eredményeink)

Ez nagyon jó. Nem tökéletes, ne feledd, de nagyon jó. Sokkal rosszabbat tennél sokkal több pénzzel.

A weboldalán a Cyberghost kijelenti, hogy „a polgári jogok, a szabad társadalom és az cenzúrázatlan internetes kultúra egyik legfontosabb támogatója és támogatója”.

Véleményünk szerint ez egy nagyon jó hely a kezdéshez.

Ezt a román társaságot 2011-ben alapították, de a Crossrider Limited és Robert Knapp nemrégiben szerezte meg. Mint ilyen, úgy tűnik, hajlandóak folyamatosan fejlesztő szolgáltatásokat nyújtani, amelyek elősegíthetik a társaság még magasabb szintjét a VPN-szolgáltatások rangsorolásában. A CyberGhost állítása szerint szolgáltatást nyújt a több mint 20 millió ember világszerte. Ezen felül a CyberGhost szilárd protokollokat kínál többek között az OpenVPN és az IPSec segítségével. Az AES-256 bites titkosítással könnyű belátni, hogy ez a szolgáltatás biztosítja az Ön személyes adatait és névtelenségét.


A CyberGhost célja, hogy hatékonyan elrejtse az IP-címét szörfözés közben, és a kill-kapcsoló beépítése azt jelenti, hogy böngészhet anélkül, hogy aggódnia kellene a valódi tartózkodási helyének és személyazonosságának feltárása miatt..

Akár hét eszköz is egyidejűleg csatlakoztatható a CyberGhost-hoz, amely tökéletes mindenki számára, aki számos számítógéppel, táblagéppel és okostelefonnal rendelkezik.

A Cyberghost áttekintése

FeaturesInformation
használhatóság: Könnyen kezelhető
Naplózási politika: Nincs naplózási politika
Szerver mérete: 3000 ++ szerver
Szerver terjesztés: 59 ország
Támogatás: Élő chat
torrentezés-: Engedélyezett
streaming: Engedélyezett
VPN protokoll és titkosítás: OpenVPN, L2TP és IPSec protokoll; AES 256 bites titkosítás
Központ: Románia
Ár: $ 2.75 / hó
Hivatalos honlapján: https://www.cyberghostvpn.com

Többplatformos barát megoldás

hogyan működik a cyberhost?Függetlenül attól, hogy eszközein Mac, Windows, iOS vagy Android fut, kompatibilis-e a CyberGhost-tal. A haladó felhasználók értékelni fogják azt a lehetőséget, hogy Linux eszközöket is összekapcsolják, és a szolgáltatást egy útválasztóhoz kapcsolják.

Bár a CyberGhost nem olyan kiterjedt, mint más iparági vezetők, viszonylag erőteljes kiszolgálócsaládot kínál a világ minden tájáról. Mindez megfizethető áron elérhető, de ez nem feltétlenül ingyenes vpn.

Más VPN szolgáltatók kissé jobb biztonsági protokollokat és valamivel gyorsabb adatátviteli sebességeket kínálnak a kiszélesedő kiszolgálóhálózatok mellett. ennek ellenére, A CyberGhost kétségtelenül szilárd választás.

Biztonság és titkosítás

repedés-AES-256

Noha a CyberGhost nem hozza meg a biztonsági intézkedéseket olyan szélsőségesen, mint néhány más szolgáltató, ezek továbbra is az iparágvezető védelmet nyújtják. Ez magában foglalja a különféle VPN protokollokat, köztük a sokkal inkább az OpenVPN protokoll. Az IPSec és az L2Tp, néhány másikval együtt is kaphatók. A megfelelő protokoll kiválasztása nagy plusz sok kifinomultabb felhasználó számára.

A megbízható protokollok mellett AES-256 bites titkosítást is kap. Ez a titkosítás, amelyet a kormány és a katonaság széles körben használ. Bízhat abban, hogy a webes forgalom meg fog jelenni titkosítva gyakorlatilag törhetetlen szinten.

Ha inkább a TOR-ot használja a VPN mellett, akkor a CyberGhost jó választás az Ön számára. Ez a VPN tökéletesen kompatibilis a TOR-tal. Azok, akik még nagyobb biztonság szükségességét érzik, érdemes kipróbálni a Kettős titkosítás funkciót, ami azt jelenti, hogy mind a hitelesítési adatok, mind a VPN-adatok titkosítva vannak..

A CyberGhost szerverhelyei

Jelenleg a CyberGhost büszkélkedhet: összesen 3 066 szerver. Ez sokkal több, mint amit a legtöbb VPN-szolgáltató kínálhat, de nem olyan jó, mint ami a legjobb VPN-társaságokon keresztül érhető el. A CyberGhost kiszolgálói 59 országban vannak elosztva, és a cég szerint folyamatosan törekszenek arra, hogy több kiszolgálót hozzanak online az egyre növekvő helyszínekben..

Az Egyesült Államokban a CyberGhost több mint 500 szervert kezel, további 89 Kanadában. Mexikóban nincsenek szervereik, Costa Ricában pedig 10. A lefedettség Dél-Amerikában meglehetősen jó más szolgáltatókkal összehasonlítva. A kiszolgálók Kolumbiában, Brazíliában és Chilében találhatók.

Mint sok más VPN-társaságnál, az afrikai lefedettség meglehetősen korlátozott. Ennek ellenére a szervereket Dél-Afrikában és Kenyában találják meg. A Közel-Kelet hasonlóan alulreprezentált: kilenc szervert találtak Izraelben és 10 szervert Pakisztánban, ami szokatlan részvétel a sok VPN-szolgáltató között.

Szerverek mindenhol

cyberhost szerver helyei

Európát átfogóan lefedik Portugáliától Ukrajnáig és Izlandtól Görögországig. Még olyan kisebb nemzetekre is kiterjed, mint Albánia, Bosznia és Hercegovina, Fehéroroszország, Ciprus, Észtország, Litvánia, Lettország, Moldova, Macedónia, Szerbia, Szlovénia és Szlovákia..

A Hongkongban, Indonéziában, Indiában, Japánban, Dél-Koreában, Malajziában, Szingapúrban, Thaiföldön és Vietnamban található kiszolgálók azt jelentik, hogy az ázsiai régió jól képviselteti magát. Új-Zélandot és Ausztráliát hasonlóan több száz szerver fedezi.

Néhány VPN-szolgáltató fizikai és virtuális szerverek kombinációját használja. A fizikai szerverek valójában abban a földrajzi helyen vannak elhelyezve, amelyhez hozzá vannak rendelve. A virtuális szerverek azonban bárhol lehetnek, és olyan szoftverekkel lehetnek betöltve, amelyek úgy tűnnek, mintha abban az országban találják meg őket, ahol a VPN-szolgáltatás szerint a szerver megtalálható.

Ebben a gyakorlatban nincs benne semmi baj. Ennek ellenére néhány VPN-felhasználó aggódik amiatt, hogy melyik országon irányítják webes forgalmukot. Szempontból nézve sokkal inkább csak a fizikai szerverekkel foglalkoznának, hogy pontosan tudják, hová vezetnek az adatok.

A CyberGhost fizikai és virtuális szerverek kombinációját használja. A cég képviselője megjegyzi, hogy szervereinek nagy része fizikai. Szinte 350 szerverükön vannak bizonyos fokú virtualizációjuk. Azok a felhasználók, akiknek ez aggodalomra ad okot, örömmel veszik tudomásul, hogy ezek a virtuális szerverek valójában az ismertetett országban találhatók.

BitTorrent vagy P2P használata a CyberGhost segítségével

fájlmegosztó vektorÚgy tűnik, hogy a CyberGhost emberei azt akarják, hogy ügyfeleik a lehető legtöbb szabadságot élvezzék online tapasztalataik során. Ennek eredményeként a P2P fájlmegosztás és a BitTorrent engedélyezett ezen a szolgáltatáson keresztül. Míg más szolgáltatók erre a célra korlátozhatják a felhasználókat bizonyos kiszolgálókra, vagy mások teljes mértékben tiltják ezt a tevékenységet, A CyberGhost nem alkalmaz ilyen korlátozásokat.

Sokan örömmel veszik tudomásul, hogy a CyberGhost tovább dolgozik olyan szerverekkel, amelyeket kifejezetten a streaming élmény fokozására terveztek. Ez nagyszerű hír azoknak, akik szeretnék használni a VPN-jüket Netflix, Amazon Prime vagy más streaming szolgáltatások nézése közben..

CyberGhost sebesség teszt eredménye

Összességében a CyberGhost nagyon jó tulajdonságokkal rendelkezik. Úgy tűnik, hogy a dolgok kissé szétesnek a sebességi osztályon. A VPN bekapcsolása előtti összehasonlító teszt 98,71 Mbps letöltési sebességet és 53,00 Mbps feltöltési sebességet adott.. A CyberGhost bekapcsolása azt jelentette, hogy a dolgok monumentálisan lassabbak lettek. A New York-i amerikai szerverhez történő csatlakozás 18,41 Mbps letöltési sebességet és 7,12 Mbps feltöltési sebességet eredményezett..

cyberhost sebesség teszt eredményeHa ilyen alacsony az adatátviteli sebesség, akkor ingyenes VPN-t is használhat. A dolgok javultak Amszterdamban található szerver használatakor. A letöltési sebesség 51,10 Mbps-ra javult, míg a feltöltési sebesség 21,10 Mbps-ra változott.

Rosszabbak voltak a hongkongi és londoni sebességmérési eredmények. Hong Kong szinte azonos letöltési és feltöltési sebességet mutatott a 4,0 Mbps tartományban, míg a letöltési sebesség Londonban átlagosan 5,63 Mbps és 15,65 Mbps a feltöltési sebességnél..

A CyberGhost naplózási politikája

Az egyik legkritikusabb szolgáltatás, amelyet bármelyik VPN-szolgáltató kínálhat, az, hogy nem vezet nyilvántartást ügyfeleiről. Végül is az az ok, amiért az emberek elsősorban a VPN használatát választják, az, hogy minimalizálják a magánéletükbe történő behatolást. Azt akarják tudni, hogy érzékeny adataikat nem veszélyezteti, és hogy senki sem figyeli szorosan az interneten töltött idejét.

Ez elengedhetetlen, mert ha a VPN szolgáltatók nyilvántartást vezetnének az internetszolgáltatók módjáról, akkor ez meghiúsítaná a VPN célját. Ha a bűnüldöző szervek vagy más kormányzati hatóságok úgy döntenek, hogy ügyfélrekordokat kérnek egy VPN-társaságtól, mindig jobb, ha kevés vagy nincs ilyen nyilvántartásuk.

Ennek megfelelően nem szokatlan, hogy a VPN-szolgáltatások dicsekednek a „naplózás nélküli” politikájukkal. Ezeket a politikákat szigorú értelemben ritkán követik. Ehelyett, ha átnézzük az adatvédelmi irányelveket vagy a szolgáltatási feltételeket, kiderül, hogy néhány VPN-szolgáltató valójában meglehetősen átfogó nyilvántartást vezet.

cyberhost megjegyzésEz NEM a CyberGhost esetével. Romániában való elhelyezkedésük minden bizonnyal segíti a helyzetet, mivel ez az ország nem része a 14 Eyes megfigyelő hálózatnak. Nem osztanak sok adatot más nemzetekkel, és az adatokra és a nyilvántartásra vonatkozó törvényeik gyakorlatilag nulla. Ez azt jelenti, hogy bízhat abban, hogy online tevékenységeit nem figyeli és tárolja valahol, ahonnan később elérhetők lennének.

A CyberGhost egyértelművé teszi weboldalukon, hogy nem tartják be a követési adatokat. Ez azt jelenti, hogy nincs rögzítve a felhasználó böngészési előzményei, adatainak tartalma vagy akár keresési preferenciái. A társaság még nem tartja a kapcsolatnaplókat, így senki sem figyeli, mikor és mennyi ideig jelentkezik be az internetre.

Árképzési lehetőségek a CyberGhost számára

A CyberGhost összes számlázási opciója magában foglalja a hozzáférést a társaság minden szerveréhez és a hozzáférési lehetőséget csatlakoztasson egyszerre hét eszközt. Az ügyfélszolgálatot 24 órán keresztül és hét óta nyújtják, és rendelkezésre állnak olyan alkalmazások, amelyek kompatibilisek a Mac, Windows, iOS, Android és egyebekkel.

cyberhost árképzés

Azok a vásárlók, akik úgy döntnek, hogy havonta fizetnek, havonta 11,99 USD-t fizetnek. Kedvezmények kaphatók azok számára, akik egy vagy több éven keresztül vásárolják a szolgáltatást. Az egyéves csomag havi 4,99 dollárba kerül, míg a kétéves csomag 3,79 dollárba kerül. A legolcsóbb ajánlat a hároméves csomag havi 2,75 dollárral történő megkötése.

A CyberGhost meglehetősen lassú adatátviteli sebessége miatt lehet, hogy nincs értelme egy, két vagy három éves kötelezettségvállalásba fektetni, amíg nem biztos abban, hogy a termék valóban életképes. A legjobb, ha egy hónapos előfizetést vásárol, hogy időt adjon magának a szolgáltatás kipróbálására, mielőtt nagyobb csomagot vásárolna. Alternatív megoldásként 30 napos visszatérítés érhető el minden csomag esetén, ha úgy dönt, hogy nem tartja fenn a szolgáltatást.

A fizetési lehetőségek között szerepel a PayPal és a hitelkártya. Ha azt akarja, hogy valóban névtelen maradjon, akkor a Bitcoin segítségével is fizethet.

Ajánlott a CyberGhost - Igen

Mint VPN, a CyberGhost sokat keres rajta. Biztonsága szilárd az AES-256 bites titkosítással, és minden bizonnyal jó, ha különféle VPN protokollokat választhat. Az, hogy ezek a protokollok tartalmazzák az OpenVPN-t és az IPSec-t, nagyszerű hír azoknak, akiknek a biztonsága aggódik. A kettős titkosítás lehetősége különösen értékes lehet azok számára, akik el akarják kerülni a totalitárius rendszerek kíváncsiságú szemét..

cyberghost proEgy másik dolog, amely vonzó VPN - opcióvá teszi a CyberGhost - t pozitív felhasználói élmény. Rendkívül könnyű telepíteni és elindítani, ami azt jelenti, hogy kevesebb, mint öt perc alatt elérhetővé válhat.

A használhatóság nagyszerű, ha belépsz a CyberGhost alkalmazásba. Úgy tűnik, hogy minden kéznél van, és nem kell sok vadászatot tennie ahhoz, hogy kitalálja, hogyan kell elvégezni a legalapvetőbb műveleteket. Ha a felhasználók ezt kívánják, konfigurálhatja az alkalmazást úgy, hogy egyetlen kattintással automatikusan elinduljon.

A CyberGhost naplózási politikája szintén a határozott plusz, különösen azok számára, akik valóban érzékenyek a magánélet és az online névtelenség kérdéseire. Ez a cég azonban tényleg botladozik, amikor a sebességről van szó. A több mint 3000 szerverből álló VPN-nek képesnek kell lennie jobb átviteli sebesség elérésére. A VPN használatakor kissé lassulhatunk, de a CyberGhost sebességteszt eredményei csak csalódást okoznak..

Ne feledje, hogy a felhasználói élmények nagyban változhatnak a számítógépes rendszertől és a felhasználó tartózkodási helyétől függően a világon. Kétségtelen, hogy a CyberGhost ügyfelek ezrei vannak, akik teljes mértékben elégedettek a böngészési tapasztalataik gyorsaságával. Az itt bemutatott teszt eredmények egyszerűen bizonyítják, hogy érdemes szem előtt tartani a CyberGhost visszatérítési irányelveit, ha nem elégedett a szolgáltatással.

A sebességgel kapcsolatos kérdéseket eltekintve, a CyberGhost az összes olyan szolgáltatást és biztonságot kínálja, amelyet elvárhat egy fizetett VPN-szolgáltatástól. Ennek megfelelően a CyberGhost ajánlott.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me