Eltűnt VPN áttekintés – megkérdőjelezhető sebesség és biztonság

A VanishedVPN egy ausztráliai VPN-szolgáltatás, amely alig több mint egy éve működik. Mint ilyenek, meglehetősen teszteletlenek, és nem pontosan léptek be a piacra úgy, ahogyan más VPN-szolgáltatók.


A nagyok A hírnévre való hivatkozás a Lifehacker dugója volt ki nevezte őket „kedvenc VPN-nek az USA Netflix eléréséhez”.

Míg egy maroknyi társaság eleget tesz a hypenek, és többnyire nem, legtöbbjük nem. A VanishedVPN a Lifehacker csatlakozója óta a figyelem középpontjában áll. Ugorjunk bele és nézzük meg, hogy megfelelnek-e a hype-nek!

Vessünk közelebbről! vagy látogasson el a VanishVPN webhelyére.

Eltűnt a VPN áttekintése

FeaturesInformation
használhatóság: Könnyen kezelhető
Naplózási politika: Nem világos naplózási politika
Szerver mérete: 1300 ++ szerver
Szerver terjesztés: nyilvánosságra nem hozott
Támogatás: Email
torrentezés-: Engedélyezett
streaming: Korlátozott
VPN protokoll és titkosítás: nyilvánosságra nem hozott
Központ: Ausztrália
Ár: $ 8.33 / hó
Hivatalos honlapján: https://www.vanishedvpn.com/

Mi az a VanishedVPN??

A VanishedVPN valamivel több, mint a malom VPN átlagos futtatása. Magát a VPN szolgáltatást hirdetik úgy, hogy ideális a tengerentúli vásárlásokhoz, online játékokhoz, sporthoz és streaminghez. A szolgáltatás egy virtuális magánhálózati megoldás, amely a világ kedvenc helyén, Ausztráliában található.

Ha mindazról a straya-büszkeségről beszél, üljön le, merítse el a kookaburra nevetést, lépjen fel az internetre, és kezdje el szörfözni a VanishedVPN segítségével.

Amellett, hogy egy Aussie VPN, a VanishVPN nem csupán VPN. Ezenkívül létrehozta az Invizbox-ot.

Eltűnt VPN áttekintés - megkérdőjelezhető sebesség és biztonság

Az Invizbox egy mini útválasztó, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy Smart TV-jüket, Playstation-jüket vagy Xbox-jukat csatlakoztassák a VPN szerveréhez. Ez egy nagyon ötletes eszköz, amely ezt a VPN szolgáltatást egy normál ausztráliai VPN-ről egy olyan készülékre továbbítja, amely a dobozon kívül gondolkodik.

Olvassa tovább, hogy többet megtudjon az Invizboxról és annak következményeiről, amikor Ausztráliában székhellyel rendelkezik.

Eltűnt VPN biztonságos VPN-megoldások az internetes böngészéshez

A VanishedVPN előnyei

A VanishedVPN messze nem a tökéletes VPN szolgáltatás. A VanishedVPN pozitív elemeinek három fő szempontja van: a földrajzi feloldás, az Invizbox és a könnyű használat. Ezen felül több mint 1300 szerverrel rendelkeznek, és akár 3 egyidejű kapcsolattal is lehetővé teszik a torrentot.

Geo-feloldó megoldás

A földrajzi blokkolás olyan webhelyekre utal, amelyek más országok embereit akadályozzák meg a korlátozott tartalom megtekintését.

Ha hosszabb ideig él Ausztráliában, akkor tudni fogja, hogy a földrajzi korlátozások igazi gyilkos a tartalom élvezéséhez, amelyhez az angol nyelvű világ többi része könnyen hozzáférhet. A kedvenc amerikai TV-műsorokat figyelni vágyó ausztrál emberek számára a VanishedVPN életképes lehetőségnek tűnik.

A VanishedVPN segítségével felzárkózhat a Game of Thrones legújabb epizódjaiban, és élvezheti a régi válogatókat, például Dexter, Breaking Bad vagy a Netflix show, az Orange is the New Black. A VanishedVPN hozzáférést biztosít a BBC iPlayer, ITV, Hulu, Crackle és más geo-blokkolt streaming szolgáltatásokhoz..

Invizbox

Ez a VanishedVPN VPN szolgáltatásáról szól, de az Invizbox túl hűvös ahhoz, hogy egy kicsit belemenjen. Személy szerint ez a kedvenc dolog a VanishedVPN kapcsán. Szinte úgy tűnik, hogy a VanishedVPN alkotói elkészítették az Invizboxot, majd létrehozták a VPN szolgáltatást, hogy együtt tudják tartani a hardvert. Mindazokkal, amelyek helyesen megtörténtek az Invizbox segítségével, azt hiszem, hogy a VanishedVPN kijavítja azokat a kérdéseket, amelyekbe később belemenek..

Csak annyit kell tennie, hogy az Invizbox-ot csatlakoztatja az útválasztóhoz. Miután csatlakoztatta az útválasztót, elkezdi használni a készülékeit, mint a normál módon. Csak az Invizbox csatlakoztatásával az összes internetes forgalom titkosítva van.

Az eszköz működése nagyon jó, mivel egyszerre 4 különféle VPN-kiszolgálót használhat. Ez nagyon jó különféle tartalmak streamingjéhez.

Az Invizbox nem tökéletes, de inkább innovatív, és mindenképpen érdemes megnézni.

A VanishedVPN használata

Az egyik jó dolog, amit elmondhatunk a VanishedVPN-ről, hogy konfigurációs szempontból nagyon informatív. Részletes telepítési útmutatót kínálnak az iPhone, iPad, Mac, Windows, Android, ATV, PS4, PS3, Sports, Chromecast, Surface, router és egyéb számára..

Ha úgy döntött, hogy a VanishedVPN-szel jár, akkor a regisztráció / beállítási folyamat meglehetősen egyszerű. Csak regisztrálja fiókját azáltal, hogy megadja az e-mail címét és létrehoz egy jelszót. Miután befejezte a regisztrációt, telepítési útmutatóik végigvezeti az interfész elérésének folyamatát számos kompatibilis eszközön.

A Windows rendszert használók számára, le kell töltenie az OpenVPN alkalmazást és alkalmazza a VanishedVPN openVPN konfigurációs fájlokat. Ez körülbelül öt percig tart.

Innentől nagyon könnyű.

 1. Töltse le és telepítse az OpenVPN szoftvert az openvpn.net webhelyről. Győződjön meg róla, hogy engedélyezze a TAP illesztőprogramokat telepíteni, ha később megkapja az előugró ablakot a telepítés során.
 1. Töltse le innen a VanishedVPN OpenVPN konfigurációs fájlt a kívánt kiszolgálóhoz (azaz usa.ovpn az USA VPN számára az USA Netflix figyelésére).
 1. Helyezze át a letöltött fájlt (a példában az USA.ovpn) az OpenVPN konfigurációs mappájába a (C: \ Program Files \ OpenVPN \ config) mappába. Kattintson a folytatás gombra, amikor a rendszergazdai hozzáférést kérik a folytatásához.
 2. Kattintson a jobb gombbal a OpenVPN GUI parancsikon ikonra az asztalon, és válassza a „Futtatás rendszergazdaként” lehetőséget..
 1. Kattintson a jobb gombbal az OpenVPN ikonra a képernyő alján található tálcán.
 2. Válassza ki a kívánt kapcsolatot (a példánkban az USA), majd válassza a legördülő menüből a „Csatlakozás” lehetőséget.
 1. Másolja és illessze be VPN-felhasználónevét (e-mail címét) és jelszavát, amelyet a webhelyünk „Saját fiókom” irányítópultján láthat. Ezek kis- és nagybetűket érzékenyek.
 1. Az ikonnak zöldre kell váltania, hogy jelezze, hogy csatlakozik.
 2. Annak kipróbálásához, hogy csatlakozik-e, próbáljon meg lejátszani egy tartalmat azon a helyen, ahova már csatlakozik (pl. Ha az USA-val kapcsolódik, keresse meg a netflix.com webhelyet, és látnia kell az amerikai katalógust).

Minden készen áll, haver!

A megszűntVPN negatívumai

Szeretnénk jobban szeretni a VanishedVPN-t, mint bármely más VPN-t, mert szülőföldünkben található. Ennek ellenére még mindig sok olyan kérdés van, amelyeket meg kell oldani. Azt kell mondani, hogy a szolgáltatás viszonylag új, tehát van még idejük megtapasztalni magukat nagy szereplőként.

Ausztrál VPN?

Nagyszerű, hogy Ausztráliában székhellyel rendelkezünk, de ez nem igazán kedvező számunkra, ausztrália, mert Ausztrália a Fourteen Eyes tagja, egy olyan multinacionális szövetkezet tagja, amely jelekkel kapcsolatos információkat gyűjt, és megosztja azokat egymással. Ez azt jelenti az érzékeny adatai soha nem lesznek biztonságban, függetlenül attól, hogy VPN-t használ-e vagy sem.

A tiszteletreméltó VPN-ek túlnyomó része szigorú „naplózás nélküli” politikát tart fenn, amely biztosítja a felhasználók számára, hogy munkamenetüket nem rögzítik, és nem adják el harmadik feleknek. A VanishedVPN nyíltan bevallja az adatok mentése 30 napra. Ide tartozik a forrás IP-címe, valamint a kapcsolat indulási és leállási ideje. További információ a VPN-naplózásról itt.

Annak ellenére, hogy a VanishedVPN azt állítja, hogy soha nem naplózza a felhasználó forgalmát vagy a felhasználó kommunikációjának tartalmát, ez valóban egy olyan állítás, amelyet jó lelkiismerettel tehetnek.?

Az UKUSA Megállapodás és az ahhoz kapcsolódó módosítások szerint, az ausztrál kormány kiszolgálhatja a VPN-eket idézetekkel vagy keresési utalványokkal, és hogy a VPN köteles megosztani felhasználói naplóikat.

Mennyibe kerül a Védett VPN költsége??

Csak két árképzési lehetőség van a VanishedVPN-vel, ezek egyike sem nagyon izgalmas.

Általános vagy „legjobb ajánlatot” (éves) tervet kínálnak.

 • A standard terv
  • $ 11.99
  • Havonta számlázunk
  • 3 egyidejű csatlakozás
 • Legjobb ajánlat ”terv
  • $ 8.33 / hó
  • Évente 99,99 USD számlázik
  • 43,89 USD megtakarítás
  • 3 egyidejű csatlakozás

Őszintén szólva, nem vagyunk olyan kedvesek a Standard vs Legjobb ajánlat csomagokhoz, mivel szeretnénk „fizetni, amint mész”, és nem igazán bízhatunk olyan VPN-ben, amely nem nyújt pénz-visszatérítési garanciát vagy ingyenes próbaverziót.

Még a legrosszabb VPN-k is biztosítják a minimális háromnapos ingyenes próbaverziót így megismerkedhet a kiszolgálással és megmondhatja, hogy legitimek-e.

A VanishedVPN szolgáltatás lemondása

Nem azt mondjuk, hogy szeretné visszavonni, de így működik, ha valaha is megteszi.

Minden felhasználó bármikor megszakíthatja szolgáltatását, de fontos szem előtt tartani, hogy visszatérítés nem történik. Mivel a VanishedVPN nem ad vissza visszatérítést, az éves előfizetést vásárló felhasználóknak nem kerül kompenzáció a számlájukban maradt időért.

Az éves előfizetési terv visszatérítésének egyetlen módja az, hogy törli az első 30 napon belül szolgáltatás. A lemondás akkor lép hatályba, amikor a VanishedVPN értesítést kap a visszavonásról.

VanishedVPN biztonságos?

A VanishedVPN „Szolgáltatások” oldala üres volt, amikor utoljára használtuk. Ezért nem volt módunk megerősíteni, hogy szolgáltatásaik biztonságosak. Szinte minden más elérhető VPN-től eltérően, nem említik a pontos protokollt vagy a titkosítást.

Csak egy igazi drongó érzi magát úgy, hogy szabadon barangolhat az interneten egy olyan VPN segítségével, amely nem ismeri el a kriptográfia módszerét. Ez egy biztos módszer arra, hogy elkapjunk a gazemberekből.

VanishedVPN Speed ​​Test

Személy szerint ez a legnagyobb problémám a VanishedVPN kapcsán. Csak nincs gyors kiszolgálójuk.

A felülvizsgálat pontosságának biztosítása érdekében úgy döntöttünk, hogy sebesség-tesztet futtatunk a Speedtest.net használatával az AU 100 Mbps szerverén. A perspektíva szempontjából akkoriban Sydney-ben voltunk. Tehát a teljesítményt nem befolyásolták a robusztus körülmények vagy bármi más.

Itt vannak a teszt eredményei:

 • AU szerver (Sydney)
  • Ping: 49 ms
  • Letöltési sebesség: 9.37 Mbps
  • Feltöltési sebesség: 0,47 Mbps
 • US Server (New York)
  • Ping: 140 ms
  • Letöltési sebesség: 29,74 Mbps
  • Feltöltési sebesség: 2,07 Mbps

Ezekből a megállapításokból nyilvánvaló, hogy a sebesség nem a VanishedVPN erős példájaValójában, a sebesség úgy tűnt, hogy „eltűnt”. Honlapjukon sehol nem adnak semmit a potenciális ügyfeleknek a szerverükről vagy a protokolljaikról. A leginkább átlátszatlan részletek mellett döntöttek. Ön azt is mondhatja, hogy „eltűnt”.

A legtöbb VPN büszke arra, hogy felsorolja sok szerverhelyét. A VanishedVPN nem hozza nyilvánosságra ezeket az információkat.

Ügyfélszolgálat minősége

VevőszolgálatVanishedVPN nem kínál 24/7 élő csevegést mint a piacon található néhány jobb VPN-megoldás. Éppen ellenkezőleg, panasz benyújtására vagy technikai kérdések feltevésére csak az e-mail lehetősége vonatkozik.

Ügyfélszolgálati csapatuk elég jól tájékozott, de ez közel sem olyan nagy, mint a szolgáltatások NordVPN vagy Surfshark. Egyes webhelyek csak jegyjegyrendszerre támaszkodnak, mások online vannak, hogy valós időben segítsenek. Sajnos a VanishedVPN nem tartozik az utóbbiak közé.

Ajánljuk a VanishedVPN-t??

VanishedVPN távol áll a legrosszabb vagy legdrágább VPN-től. Valójában sok értékelő dicséri az árat, annak ellenére, hogy sokkal jobb ajánlatokat láttunk másutt. Azonban akkor javasoljuk ezt a VPN-t, ha csak valamit keres, amely megkerüli a földrajzi korlátozásokat, vagy ha valóban elgondolkodik az Invizbox megvásárlásában..

Ehhez viszonylag kevés az áropció. Számos VPN-webhely ingyenes próbaverziót és 3 hónapos csomagokat kínál. A VanishedVPN csak havi vagy éves számlázási tervet kínál, egyikük sem különösebben figyelemre méltó az ár szempontjából. Minden bizonnyal megfizethetőbb VPN-k vannak a piacon, ezek közül sok jó hírnévnek örvend és átláthatóságot mutat.

Ezzel szemben a VanishedVPN minimális információt nyújt gyakorlataikról és politikáikról. De bár a fejlett funkciók hiánya hátránya ebben a tapasztalt VPNer szemében, láthatjuk, hogy ez vonzza a kevésbé tapasztalt felhasználót, aki csak a VPN adatvédelmét és biztonságát akarja alkalmi szörfözéshez vagy szakaszos streaminghez..

Minden más felhasználó számára határozottan javasoljuk, hogy válasszon egy megalapozottabb és teljes értékű szolgáltatást, mint például NordVPN. Ha a termés krémét szeretnéd, akkor szerencséd van. Áttekintettünk több mint 80 különféle VPN-t, amelyek a világ különböző részein helyezkednek el, és kiszűrtük őket az arany rögökre. Itt találja a legjobb VPN-k legjobb választásait.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me