Hide.Me VPN áttekintés – Jó választás, de lassú sebességgel (teszt eredmények)

A Hide.me néhány dolgot jól csinál. Sajnos egy gyorsasággal csinálják őket. Nos, uh .. Kép ​​egy laza úszás a mogyoróvaj medencében. Valójában ezt nem csinálják.


hide.me logóA 2012-ben alapított Hide.me a viszonylag új játékos a VPN játékban. Az alapítók mind tapasztalatokkal rendelkeznek a nagynyomású szektorok informatikai részlegein, mint például a nagyvállalatok, amelyek irodái vannak több országban, valamint a szövetségi kormányok. Ez azt jelenti, hogy jól képzettek olyan szolgáltatások tervezésére, amelyek célja az ügyfelek magánéletének védelme.

Ennek a törzskönyvnek ellenére, A Hide.me nem olyan jó, mint amilyen lehet. A javára a társaság székhelye Malajziában van, egy olyan országban, amely nem tagja az Öt és a 14 szemnek. Kiváló hír azoknak az embereknek, akik biztosak akarnak lenni abban, hogy személyes adataikat nem adják át az első rendészeti vagy kormányzati szervezetnek, amely kopogtat a Hide.me ajtajain..

Lásd a totalitárius-nehéz lista alább, majd olvassa tovább, hogy megtudja, mit gondolunk valójában a Hide.me-ről

vpn felhasználó országonként

Hide.Me VPN áttekintés

FeaturesInformation
használhatóság: Könnyen kezelhető
Naplózási politika: Nincs naplózási politika
Szerver mérete: 160 ++ szerver
Szerver terjesztés: 55 ország
Támogatás: 24 órás és 24 órás támogatás élő chat, e-mail és jegykezelő rendszer segítségével
torrentezés-: Korlátozott
streaming: Korlátozott
VPN protokoll és titkosítás: OpenVPN, SoftEther, IKEv2, L2TP / IPSec, PPTP, SSTP protokollok; 256 bites AES titkosítás
Központ: Malaysia
Ár: $ 5.41 / hó
Hivatalos honlapján: https://hide.me

Tisztességes biztonság és titkosítás

A Hide.me számára is kedvező az általa használt VPN-protokollok. Sok felhasználó számára az OpenVPN protokoll az első választás, mivel ez a titkosítás nyílt forrású. Nyílt forráskódú termék annak az előnye, hogy több ember használja fel, ami azt jelenti, hogy valószínűleg alaposabban megvizsgálták a sebezhetőségeket, mint a hasonló termékeknél. Egyéb elérhető protokollok az IKEv2, SSTP és PPTP. Ez az utolsó kettő nagyrészt elavult, és nem nyújtanak ugyanolyan szintű titkosítást, mint az OpenVPN és az IKEv2, tehát óvatosan használja ezeket..

A SoftEther protokoll ezen felül elérhető a Hide.me webhelyen. A legtöbb más VPN nem rendelkezik ezzel a technológiával. Ennek célja az internetforgalom még nehezebb felismerése. Számos más VPN olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek célja, hogy gyakorlatilag lehetetlenné tegyék a felhasználó online mozgásainak követését, tehát önmagában ez nem indokolja a Hide.me VPN szolgáltatásainak kiválasztását..

A Hide.me szerverhelyei

Összehasonlítva más versenytársakkal, mint például NordVPN, A Hide.me-nek viszonylag kevés szervere van. Összesen csak 150 szerver van. 34 országban találhatók, 45 változatos helyen. Más, kifinomultabb VPN szolgáltatók több ezer szerverrel rendelkeznek több száz országban, sokkal több lehetőséget biztosítva a felhasználók számára.

Nem elég kiszolgálók a globális kereslet kielégítéséhez

hide.me szerver térképAz ilyen viszonylag kis kiszolgálók száma azt jelenti, hogy több felhasználónak kell ugyanarra a szerverre összetört. Mindenki kap egy elég kis sávszélességet, amikor bejelentkezik, és ez befolyásolja a teljesítményt. Ez lehet csak az egyik oka annak, hogy a Hide.me nem teljesít olyan jól a sebességteszteken, mint más VPN-vállalatok.

A kiszolgálói helyek sokfélesége szintén kritikus lehet a teljesítmény szempontjából. Általában, az adatátviteli sebesség gyorsabb, ha a felhasználók bejelentkezhetnek olyan VPN-kiszolgálóra, amely viszonylag közel van a tényleges földrajzi helyzetükhöz.

A zsúfolt szerverek és sok kiszolgáló hiánya különféle helyeken azt jelenti, hogy lassú az adatátviteli sebesség, és arra kényszerülnek, hogy egy másik kontinensen kiszolgálót válasszon a csatlakozás érdekében.. Ez a rendszeres felhasználók ismételt csalódásához vezethet.

Ami a helyszíneket illeti, a Hide.me megfelelő munkát végez a sokféleség garantálása érdekében. Hat amerikai és kanadai szerverrel büszkélkedhet, egyet Mexikóban és egy Brazíliában. Szervereinek nagy része Európában és az Egyesült Királyságban található, további helyszínek Marokkóban és Izlandon találhatók. A Hide.me többi szervere Melbourne-ben és Sidney-ben, Ausztráliában, Indiában, Szingapúrban, Hongkongban, Dél-Koreában és Japánban található. Jelenleg a szolgáltatásnak nincs kiszolgálója Oroszországban, de vannak kiszolgálói Ukrajnában és Törökországban.

A BitTorrent vagy a P2P használata a Hide.me segítségével

A Hide.me lehetővé teszi a BitTorrent és a P2P használatát bizonyos szerverekön. Az Egyesült Államokban, Mexikóban, az Egyesült Királyságban és Ausztráliában található kiszolgálók ezen kivétel kivételével. A Hide.me webhelyén azt állítja, hogy a SOCKS proxy használata a P2P torrent forgalomban gyorsítja az átviteli sebességet. Van kevés bizonyíték alátámasztja ezt az állítást. Ugyanakkor a SOCKS5 proxy van egy kill kapcsolóval amely lehetővé teszi a torrent biztonságosabb letöltését.

Hide.me VPN Speed ​​Test eredmények

Bármely VPN használata befolyásolja az adatátviteli sebességet. Alapvetõen, amikor VPN-t használ, az összes online kérésének át kell lépnie további karikán, és távolabb kell vennie, mint amennyire egyébként szükség lenne..

hide.me sebesség-teszt eredményeSebességteszt a A Hide.me VPN szolgáltatás kevésbé lenyűgöző eredményeket hozott. A New York-i szervert használva a letöltési sebesség kb 17,17 Mbps, miközben a feltöltési sebesség inspiráló 10,10 Mbps volt.

A számok javultak egy amszterdami szerver használatakor. Itt a letöltési sebesség 27,60 Mbps, a feltöltési sebesség 19,92 Mbps volt.

Az Egyesült Királyságbeli londoni szerver használata hasonló számot eredményezett. A letöltés 28,69 Mbps sebességgel történt, míg a feltöltés 20,41 Mbps volt.

A szerver hongkongi teljesítményében különösen rossz volt. A 11,71 Mbps letöltési sebesség és a 3,19 Mbps feltöltési sebesség mellett egyértelmű, hogy ez nem az a sebesség, amelyet a kifinomult felhasználók elvárnak..

Ne feledje, hogy teljesítménye változhat. Bármely sebességteszt eredménye elsősorban egy bizonyos pillanatot rögzít, jobb vagy rosszabb szempontból. Ez azt jelenti, hogy javult vagy romlott eredményeket tapasztalhat eszközén.

A Hide.me naplózási politikája

A Hide.me szigorúan nem naplózási politikával rendelkezik. Hála annak a székhelynek, hogy Malajziában van, egy országban, amelyben nincs törvény a kötelező adatmegőrzésre vonatkozóan, ez egyike azon kevés VPN-szolgáltatásoknak, amelyekre ez a büszkeség igaz. Ez kritikus jelentőségű, különösen amikor figyelembe vesszük az emberek online időtöltési módjait. További információ a VPN-naplózásról itt.

vpn naplózási politikák eredménytáblája

Bár sokan gyorsan azt állítanák, hogy van "Semmit elrejteni" online, ez az állítás ritkán igaz.

A valóság az, hogy senki sem akarja, hogy valaki megnézzék e-maileiket, hozzáférjenek banki vagy egyéb pénzügyi információikhoz, vagy „meghallgassák” magánbeszélgetéseiket..

Ennek megfelelően kritikus az adatvédelem érdekében a legjobb VPN használata és annak biztosítása, hogy senki ne kövesse nyomon az Ön személyes online mozgásait

Hide.Me elrejti a naplózási politikát?

A jogi felelősség elkerülése érdekében a Hide.me azt mondja, hogy nem regisztrálnak semmilyen felhasználó személyes adatait, és nem tartanak nyilvántartást szervereiken. A Hide.me azt is kijelenti, hogy semmiképpen sem figyeli a felhasználók által a virtuális világban végzett tevékenységeket. Valójában megtették a meglehetősen szokatlan lépést, hogy egy független biztonsági elemző tanúsítvánnyá váljanak, aki kijelentette, hogy a Hide.me nem vezet naplókat ügyfeleinek.

A társaság kiadványai szerint még a felhasználók valódi IP-címét sem naplózják, és a kapcsolathoz nincs időbélyeg is. Mivel a magánélet a VPN használatának egyik legnagyobb oka, A Hide.me nem naplózási politikája egy olyan szolgáltatás, amely nagyon kedvező a cég számára.

A Hide.me árazási lehetőségei

Egy másik szempont ebben a VPN-szolgáltatóban az, hogy ingyenesen kínálják szolgáltatásaikat. Vannak néhány figyelemre méltó kivétel és korlátozás azon felhasználók számára, akik a Hide.me ingyenes verzióját választják. Az ügyfeleknek nem kell beírniuk hitelkártya-adataikat a ingyenes terv, de csak három kiszolgálóhelyhez férnek hozzá. Ezenkívül a felhasználásra korlátozódnak egy eszköz egyszerre. Ha ingyen keres, akkor íme néhány jobb ingyenes VPN-választás.

Egy másik frusztráló korlátozás az, hogy a szabad ügyfelek havonta csak két gigabájtnyi adatra korlátozódnak, ami hihetetlenül kis mennyiség. A Hide.me ingyenes verziója is őrülten lassú, annak ellenére, hogy a cég megígéri, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy a dolgok legalább három Mbps sebességgel mozogjanak. A szabad felhasználók számára ezenkívül nem tetszik, hogy a rendelkezésre álló VPN-protokollok az IPSEC-re, az SSTP-re, a PPTP-re és az L2TP-re korlátozódnak. Az IPSEC, amely tartalmazza az IKEv1-et és a 2-t, megbízható lehetőség, de a többi legújabb és legnagyobb protokollt a fizető ügyfelek számára tartják fenn..

hide.me árazás

A Plusz terv havi 4,99 dolláron elérhető. Az adatátvitel felső korlátját jelentősen 75 GB-ra emelik, de a felhasználók ezen a szinten továbbra is csak egy kapcsolatra korlátozódnak. A tagok hozzáférhetnek minden szerverhelyhez és minden VPN-protokollhoz. A SOCKS proxy tovább érhető el ezzel a csomaggal.

A prémium csomag megduplázza a havi árakat 9,99 dollárra havonta, de a felhasználók korlátlan adatátvitelt kapnak, és akár öt eszközt is csatlakoztathatnak egyszerre. Ez a program mindent tartalmaz, amelyet a Plusz terv kínál egy rögzített IP-cím és a dinamikus port-továbbítás mellett.

Mind a Plusz, mind a Premium csomag 14 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik, ha a felhasználók nem elégedettek. Ez egy viszonylag rövid időszak, de elegendőnek kell lennie a rendszeres felhasználók számára annak meghatározásához, hogy a szolgáltatás működik-e számukra.

A Hide.me ajánlott?

A sebesség hiánya és a felfújt terv költségekkel jár, jelenleg nem javasolhatjuk a Hide.me-t. Ha célja a leginkább költséghatékony megoldás megtalálása, akkor jobb, ha használja Surfshark, amely több funkcionalitást kínál alacsonyabb áron.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me