Hogyan lehet nézni a HBO-t Ausztráliában

A HBO évtizedek óta szórakoztató és kulturális jelenség az Egyesült Államokban és sok más országban. Jelenleg több mint 100 millió előfizető van szerte a világon, ez messze van a 365 előfizetőtől, amely a Pennsylvania környékén volt, amikor 1972-ben debütált..


Az első néhány évben a növekedés lassú volt. Nem volt az HBO növekedéséhez szükséges infrastruktúra. Ugyanakkor a nagyobb televíziós hálózatok némi ellenzéssel szembesültek, attól tartva, hogy a kábel elrabolja a közönséget és ellopja a bevételeket. A 70-es évek végétől a 80-as évek elejéig azonban számos fejlesztés történt az infrastruktúrában, valamint a peres ügyekben megváltozott a kábeltelevízió és a HBO..

HBO logó1982-re a HBO-nak 8,9 millió előfizetője volt, 440 millió dollár eladásokkal és 100 millió dollár nyereséggel. 1983-ra ez a szám 13,4 millió előfizetőre ugrott. A HBO ebben az időben kezdett el eredeti komédiaprogramokat készíteni. A 80-as évek végén és a 90-es évek elején úgy tűnt, hogy a HBO elveszíti valamilyen befolyását. Ez részben a házimozi-kölcsönzés népszerűségének tudható be.

Az HBO számos stratégiával és agresszív hirdetési kampányokkal válaszolt. A sportprogramozás engedélyét kérték. És 1993-ig előfizetőik száma elérte a 24,7 milliót.

HBO streaming

A HBO-n keresztüli streaming most valóság. HBO Go és HBO Now szolgáltatásaik hihetetlenül népszerűek. A HBO-Now lehetővé teszi, hogy bárki, aki rendelkezik internet-kapcsolattal, feliratkozzon erre a prémium szolgáltatásra és élvezze a HBO tartalmát.

HBO GO logóJó dolog az, hogy a HBO-Now szinte minden olyan programozással rendelkezik, aki feliratkozik a kábelcsatornára. Ez azt jelenti, hogy élvezheti olyan programokat, mint a True Blood, az True Detective, a Thrones játék és így tovább.

Mindez remekül hangzik amíg az Egyesült Államokban élsz. Ha az Egyesült Államokon kívül tartózkodik, mint Ausztráliában, akkor nincs közvetlen módja ennek a tartalomnak a megtekintésére. Ne engedje magát kétségbe. Készüljön fel, mert ebben az útmutatóban megvizsgáljuk a geo-blokkolás megkerülésének lehetőségeit, hogy élvezhesse ezt a HBO-t Ausztráliában.

�� TL; DR - Ha szeretné, hogy ennek a rövid és kedves változata legyen. Javasoljuk, hogy vessen egy pillantást a SurfShark-ra. A VPN-terület új újonnan érkezett, gyors sebességű és streaming szolgáltatásait nyújtja nemcsak a Netflix, hanem a HBO, a Hulu, az Amazon Prime és körülbelül 12 másik üzlet számára.. Látogasson el a Surfsharkba vagy olvassa el véleményünket. ��

Hogyan lehet streaming HBO Ausztráliában

Gondolod magadra, nem úgy hangzik, mint egy proxy? Van némi hasonlóság a kettő között. Az egyik fő különbség az, hogy egy VPN alagútnál a A kapcsolat titkosítva van. Ez azt jelenti, hogy senki sem foghatja el az oda-vissza küldött információkat. A VPN-alagút biztonságosabb, jobb sebességet kínál és jobb eredményeket hoz.

A VPN lehetővé teszi, hogy biztonságos kapcsolatot hozzon létre az eszköz és egy másik hálózat között az interneten keresztül.

Lényegében lehetővé teszi az Internet böngészését egy kiszolgáló hálózatán keresztül, amely a világ más részén található. Ha Ausztráliában tartózkodik, és megpróbál hozzáférni az HBO tartalmához az Egyesült Államok szerverén keresztül, az HBO szerverei úgy vélik, hogy az Egyesült Államokban tartózkodik, így hozzáférést kap a tartalomhoz..

Most az a kérdés, hogy melyik a legjobb VPN szolgáltatás az HBO közvetítéséhez 2020-ban? Itt vannak a javaslataim:

1. NordVPN - Gyors sebesség, hatalmas szerverszám

A NordVPN komolyan veszi az Ön adatait. Jelenleg 5230 szerverrel rendelkeznek szerte a világon. Minden terv lehetővé teszi, hogy egyszerre hat eszközt csatlakoztasson. Ha elégedetlen termékükkel, 30 napos pénz-visszatérítési garanciát vállalnak.

Előnyök
  • Több mint 5200 szerver
  • Egyedi speciális szerverek
  • Hat egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé
  • Szigorú álláspont az ügyfelek magánéletével szemben
  • Együttműködik a HBO-val és más, földrajzilag korlátozott streaming szolgáltatásokkal
Hátrányok
  • Nem lehet további egyidejű kapcsolatokat megvásárolni

Az egyik panasz, amely az emberekkel szemben érinti a NordVPN-t, az ára, vagyis a havi terv drágább, mint a többi VPN lehetőségnél. Az ár drasztikusan olcsóbb lesz havonta, minél tovább vállalja. A következőképpen oszlik meg:

  • A havi terv 11,95 dollárt fog fizetni havonta.
  • Ha előfizet egy évre, akkor évente összesen 83,88 dollárt fizet. Ez havonta 6,99 dollárra bomlik.
  • Ha feliratkozik a kétéves tervre, akkor előre fizet 95,75 dollárt. Ez csak valamivel több, mint amit az éves tervért fizet. A bontás havonta 3,99 USD.
  • Ha feliratkozik a hároméves tervre, 107,55 USD-t fizet előre. Három év alatt 2,99 dollárt kapsz havonta.

SmartPlay egy egyedülálló szolgáltatás, amelyet az NordVPN kínál. Megkönnyíti a földrajzilag korlátozott tartalmak elérését az egész világon. Egyesíti a VPN és az intelligens DNS legjobb tulajdonságait. A SmartPlay technológiával nem kell minden konfigurációra gondolni. Csak annyit kell tennie, hogy csatlakozik a NordVPN szerverhez, és élvezheti az előnyöket.

Végül, a NordVPN elkötelezett amellett, hogy megvédje magánéletét. Kipróbált és tiszteletben tartott naplózási politikájuk van. Ez azt jelenti, hogy nem fognak naplózni semmilyen információt rólad vagy arról, amit online néz. Ha további információt szeretne megtudni, nézd meg teljes körűen NordVPN felülvizsgálat.

2. Surfshark - magas sebesség, alacsony árak

Az HBO szolgáltatás költségessé válhat, és amikor VPN-t kell használnia a kedvenc műsorai eléréséhez, akkor nem akar túl sok pénzt költeni. Itt jön a Surfshark. Havonta néhány extra dollárért hozzáférhet az összes kedvenc filmjéhez és HBO-műsorához, ahelyett, hogy megduplázná a HBO-árat..

Előnyök
  • Több mint 800 szerver
  • Legjobb ár az iparban
  • Székhelye a Brit Virgin-szigetek
  • Könnyen kezelhető
  • Gyors sebesség
  • Együttműködik a HBO-val és más, földrajzilag korlátozott streaming szolgáltatásokkal
Hátrányok
  • Új felhasználó és viszonylag nem bizonyított
  • Időnként lassú e-mail támogatás

Pénzmegtakarítás nem csak a Surfshark használatának oka - bár havonta 1,99 dollárnál ez szinte elég jó ok arra, hogy kipróbálják - a szolgáltatás sebesség és biztonság szempontjából is nyújt..

Nincs semmi rosszabb, mint amikor leül a kanapén, hogy újrafigyelje az egész Entourage-t, csak hogy földrajzi korlátozási üzenettel üdvözölje. Csakúgy, mint a listán szereplő többi VPN, a Surfshark gond nélkül feloldja a HBO-t.

Nem csak, hogy a Surfshark nem tárol információt a tevékenységről, IP-címekről, névről, helyről, előzményekről, időbélyegzőkről, sávszélességről vagy forgalomról. Valóban biztonságban van az iparág legjobb titkosítási szabványaival és a bejelentkezés nélküli kultúrával.

Ha a kerítésen szeretne esélyt adni az új gyereknek a blokkban, nézd meg a teljes Surfshark-áttekintésünket, hogy adj magadnak egy kicsit több információt.

3. ExpressVPN - leggyorsabb megbízható VPN

Az ExpressVPN nevezte el magát, hogy a világ egyik legjobb VPN szolgáltatása. Ők ismertek arról, hogy magánélet vezérlik. Számos olyan magas szintű eset lépett fel velük, amikor a kormányok és más ügynökségek megkíséreltek személyes információkat szerezni az ExpressVPN felhasználóiról. Mivel azonban nem őrzik meg ezeket az információkat, nem találtak információt.

Előnyök
  • Brit Virgin-szigetek joghatósága
  • Naplót nem vezetnek
  • Gyors sebesség erős titkosítással
  • Együttműködik a HBO-val és más, földrajzilag korlátozott streaming szolgáltatásokkal
Hátrányok
  • Ár
  • Csak három egyidejű kapcsolatot támogat

Az ExpressVPN szerver sebessége jó. Ez igaz a távolsági kapcsolatokra is. Az ExpressVPN alkalmazás felhasználóbarát és az összes elérhető platformon működik, kínálva erős titkosítás és nagyszerű biztonsági funkciók.

Hasonlóan a NordVPN-hez, az ExpressVPN a pricier oldalon van.

  • Ha hónapról hónapra fizet, az ExpressVPN havonta 12,95 dollárt számít fel.
  • Ha előre megvásárolja a hat hónapos tervüket, akkor havonta 9,99 USD összeget fizet.
  • Ha megvásárolja a 15 hónapos tervet, akkor alapvetően havonta 6,67 dollárt fizet.

Az ExpressVPN 94 országban 160 VPN szerverhelyet kínál, több mint 3000 VPN szerverrel szerte a világon, és ügyfélszolgálatuk felülmúlhatatlan. Ha többet szeretne tudni a szolgáltatásról, olvassa el a teljes oldalt ExpressVPN felülvizsgálat.

Használjon proxyt

hogyan működik a proxyA proxy úgy működik, mint közvetítő az eszköz és az internet között. Proxy használatakor úgy tűnik, hogy az Ön által igényelt kérések a proxyról érkeznek. A proxy előnye, hogy tárolhatja a korábban meglátogatott webhelyeket, így gyorsabbá teheti a jövőbeni látogatást..

Egy proxy lehetővé teszi, hogy megkerülje a HBO földrajzi helyzetének blokkolását. Az a probléma a meghatalmazottaknak nincs biztonsága. A továbbított információ nem titkosítva, tehát elfogható. Másodszor, sok meghatalmazottak, különösen azok, amelyek ingyenesek, telítettek a felhasználókkal. Tehát az Internet sebessége lassú lesz.

A proxy másik problémája az, hogy ha HTTP-kapcsolatokat használ, akkor a valós IP-címet az a proxyt birtokló személy vagy intézmény láthatja (További információ: Az IP-cím elrejtése).

Használjon intelligens DNS-t

Mennyire működik az intelligens DNSAz intelligens DNS vagy a DNS-proxy nem rejti el az Ön IP-címét. azonban, elrejti a DNS-címet, amelyet az internetszolgáltató megadott neked. A DNS-címe olyan információkkal rendelkezik, amelyek segítségével más webhelyek, ebben az esetben a HBO, tudják, hol található a bolygón. Az Intelligens DNS kicseréli a hozzárendelt DNS-t egy olyan helyről, amely nem rendelkezik a földrajzi korlátozással.

Az intelligens DNS vagy a DNS-proxy megszakítja a csatlakozási kérelmeket, majd eltávolítja a kérésekből azokat az információkat, amelyeket össze lehet kapcsolni azzal, hogy hol tartózkodik. Ezután az eltávolított adatokat helyettesíti egy másik földrajzi helyre kapcsolt adatokkal.

Hasonlóan egy proxyhoz, az intelligens DNS nem használ titkosítást. A plusz oldalon az információk továbbadhatók az internet sebességének csökkentése nélkül. A hátránya, hogy az online továbbított információk sérülékenyek, mivel nincs titkosítás a kapcsolathoz.

Használja a TOR-ot

Hogyan működik a tor?A Tor egy olyan szolgáltatás, amely elrejti az Ön IP-címét, miközben az internetet használja. Az online forgalom számos különböző szerver között visszapattan. Az eredmény: a digitális lábnyomait rejtették. Tor jó munkát végez az Ön IP-jének elrejtésében és néhány földrajzi korlátozás megkerülésében. Amikor azonban felfedezésre kerülnek az internetes kommunikáció visszapattanására használt relék, az internetszolgáltatók blokkolhatják azokat. Tor-nal a következőket fogod tapasztalni: lassabb internet sebesség.

HBO megmutatja, amit nézhet

A HBO a televízió egyik legnépszerűbb és legbefolyásosabb műsorának ad otthont. Olyan kulturális jelenségeket hoztak létre, amelyek megváltoztatják az emberek beszélgetésének, interakciójának és a világ szemléletének módját. Az alábbiakban néhány, a kábelhálózat által közzétett népszerűbb program közül néhány található.

A vezeték

Ez a durva rendőrségi dráma megvizsgálta a kábítószer-helyszínt Baltimore-ban. A rendészeti, valamint a kábítószer-kereskedők szempontjából ezt tette. Ez a program játékváltó volt, mert nem pusztán a bűnüldöző szerepet játszotta, mint a jó fiúkat, vagy a kábítószer-kereskedőket, mint a bűnözőket. Ehelyett arra törekedett, hogy a perspektíva minden szempontból megmutatja a problémát, ideértve a politikusok, újságírók és a közösség szerepét a banda erőszakban és a bandaharcban. Ez egy átgondolt egy-egy sorozat volt, amely öt évszakra és 60 epizódra futott.

A sopranók

A sopranók 21 Emmy-díjat nyertek 111 jelöléssel. Ez az egyik legismertebb program, amelyet a HBO készített. Úttörő sorozat volt, amely összekeverte a családi interakció bonyolultságait a bűncselekmény szindikátusának vezetésével járó intenzív erőszakkal. A show főszereplője, Tony Soprano a család kiegyensúlyozására törekedett: a külvárosban él, megvédte házasságát, ütéseket tett ellenségeire és elmenekült az FBI-tól. Pánikrohamok arra késztették a terápiát. Ez a hibás, de imádnivaló természetével Tony Soprano-t tette azért a gonoszává, amelyben az emberek gyökereződtek. Ennek a televíziós műsornak a sorozat fináléja volt a történelem egyik polarizálóje. A show hat szezonban zajlott, és 86 epizód volt.

Trónok harca

Ez a George RR Martin „Jég és tűz éneke” című könyvsorozaton alapuló szétszóródó sorozat egyrészt a politikai játékszer, az egyik a sárkányok, a rész a fantázia, másrészt a háborús epika. A sorozatnak számos megismétlődő szereplője van, mindegyikük a vastrónáért való részvételért jár. Függetlenül attól, hogy valaki fantasy rajongó, vagy sem, a történet hívogató. Bonyolult. És olyan sok fordulat ez megdöbbentő. A Trónjátékok ismertek az erőszak és az ingyenes szex bőséges mennyiségéről is. 2020-ban a Game of Thrones lépett be a nyolcadik és az utolsó szezonba.

Hogyan korlátozza a HBO tartalmát?

Megvitatták a tartalom földrajzi korlátozásának módját. A millió dolláros kérdés az, hogy hogyan történik ez? Ennek sok köze van ahhoz, ahogyan az internettel csatlakoztatott eszközök kommunikálnak egymással.

Annak érdekében, hogy megnézhesse a HBO-t Ausztráliában, meg kell engednie a HBO szervereinek, hogy az Egyesült Államokban tartózkodnak. Hogy csinálod ezt? Meg kell változtatnia az IP-címét. Szerencsére számos eszköz lehetővé teszi, hogy megkerülje az HBO földrajzi blokkolását, és továbblépje a kívánt tartalmat..

Az interneten minden más eszközzel kommunikáló eszköznek IP-címmel kell rendelkeznie. Gondolhat egy olyan IP-címre, mint a levelezési címe a való világban. Az Ön IP-címe lehetővé teszi, hogy az Internet többi szervere is tudja, hová kell szállítani a csomagokat. Ezek az információcsomagok lehetnek weboldalak vagy műsorok, amelyeket az interneten közvetíthetnek.

Ha Ausztráliában próbálod megnézni a HBO-t, az HBO szervereinek azt mondják, hogy egy kérés az Egyesült Államokon kívüli eszközről érkezik. Az HBO-kiszolgálók a kedvenc HBO-műsorok helyett hibaüzenettel válaszolnak.

Miért korlátozza a HBO a streaming-et?

Nagyon fárasztó lehet egy olyan külföldre utazó amerikai lakos számára, aki már fizetett előfizetője a HBO Go vagy a HBO-Now számára, amikor megpróbálják elérni a streaming szolgáltatást külföldön, és rájönnek, hogy nem tudják. A legtöbb ember által feltett első kérdés az, hogy miért?

Számos oka van annak, hogy a HBO megakadályozza a nemzetközi nézőket, hogy streaming tartalmukra nézzenek. Nagyon sok köze van az Egyesült Államokon belüli televíziós forgalmazási szerződésekhez. Ezeket a megállapodásokat sok esetben úgy tervezték, hogy csak a tartalmakat jelenítsék meg az amerikai nézők számára az Egyesült Államokban. Ugyanez vonatkozik a Netflix korlátozásokra.

Mint a legtöbb dologban, ennek oka pénzre is lebontható. A programkészítők jobban védik termékük pénzügyi életképességét, mint a legjobb otthoni biztonsági rendszer, amely védi a szupergazdag és magánélettudatos személy otthonát. Egy népszerű műsor más országban eltérő módon engedélyezhető, növelve ezzel a bevételét, amelyet a program alkotói kapnak.

Egy másik ok az, hogy az egyik kormányban a minősítési rendszer teljesen eltérhet a másik kormánytól. Tehát egy olyan program, mint a Trónok Game, amely félelmetes erőszakról és grafikus szexuális tartalomról híres, elfogadható az Egyesült Államokban, de más országok esetleg nem fogadják el ezt a tartalmat. Azt mutatja, hogy a HBO adások úgy tervezték, hogy az megfeleljen az amerikai műsorszóró ügynökségek által kiadott iránymutatásoknak. Mivel a HBO nem jeleníti meg tartalmát külföldön, ők nem kell attól tartania, hogy megpróbál beleilleszkedni más országok politikájába.

Természetesen csak azért, mert egy politika vagy egy kormány nem tartja megfelelőnek a tartalmat az országuk számára, ez nem azt jelenti, hogy a polgárok nem fogják megvágyakozni ehhez. Az Internet elterjeszti az ötleteket és kultúrákat, különösen azokat, amelyeket a népszerű médiumokban, például a HBO-ban mutatnak be az egész világon. Tehát máshol éhezik ez a tartalom. Ezenkívül számos ember fizetett otthonra az előfizetésért, és azt akarja, hogy külföldön utazhasson..

Végső gondolatok

A HBO az elmúlt öt évtizedben fenomenális tartalmat hozott létre. Az Egyesült Államok nézői képesek voltak közvetíteni a HBO-n, míg a kívül tartózkodók megpróbáltak megoldást találni. Noha számos lehetőség van a földrajzi blokkolás megkerülésére, azt javasoljuk, hogy használjon VPN-t, legyen az az NordVPN, Surfshark vagy ExpressVPN. Ez a három szolgáltatás biztonságos, gyors, megbízható, és a Netflix számára is a legjobb VPN-ek.

Ha az Internet még mindig kicsit túl lassú a Netflix közvetítéséhez, akkor nézd meg az NBN tervek bontását. Kösz!

Mint mindig, szeretnénk hallani rólad. Mondja el nekünk, hogy mit gondol erről az áttekintésről, és tegye be az alábbi megjegyzések szakaszába az összes javaslatát.

GYIK

K: Miért van az HBO csak a Foxtel-en??

A: 2017. január 1-jén a Foxtel megállapodást kötött, amely kiterjedt jogokat biztosít a HBO könyvtárához. Ennek eredményeként a Foxtel vitathatatlanná vált az HBO otthonaként.

K: Mennyibe kerül a HBO streaming?

A: A HBO-Now havi 15 dollárba kerül. Ez egy önálló előfizetés, amelyhez nincs szükség HBO előfizetésre. A HBO Go ingyenes, mindaddig, amíg előfizetéssel rendelkezik HBO-ra.

K: Mi a különbség a HBO GO és a HBO-Now között?

A: Mindkét streaming szolgáltatás ugyanazt a tartalmat kínálja. A HBO Go azoknak szól, akik HBO kábel előfizetéssel rendelkeznek. A HBO-Now 15 dollárba kerül, és azoknak szól, akiknek nincs HBO-előfizetésük.

K: Megnézhetem a Trónok játékát a HBO-Now-on?

A: Igen. Új epizódok érhetők el a HBO-n. Most ugyanakkor megjelennek a kábelcsatornán.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me