Hogyan szerezzünk amerikai Netflix-et Ausztráliában

A Netflixnek több, mint 158 millió előfizető (és számolva…).  

Valószínűleg ez több, mint amiről a társaság alapítói álmodozhattak, amikor 1998-ban elkezdték a társaságot online video bérbeadási helyként. Akkoriban a Netflix részben azért vált híressé, mert korlátlan DVD-k kínáltak a cég számára, amely elküldték a házadba.

oldja fel a netflix-etAmikor ez az ötlet először került a színpadra, forradalmi volt. Mindent megváltoztatott az a gondolat, hogy nem kell DVD-t kölcsönöznie a Blockbusterhez. Az amerikaiak megragadták a koncepciót.

2002-ben a Netflix csak 700 000 előfizetővel rendelkezik. 2005-re előfizetésük 3,6 millióra növekedett. Amit a Netflix és azok, akik rajongói voltak a programnak, nem értették meg, hogy valami még jobb volt a műsorban.

2007-ben a Netflix elindította streaming funkcióját. Tehát nem kellett várnia, amíg a DVD megérkezik otthonába. Igény szerint elkészítheti a választott filmet. A Netflix alapítói azt állították, hogy sokkal korábban érdekli az streaming, ám az akkori internetsebesség nem tette lehetővé.. Így van - ők voltak korábban.

Ahogy a Netflix streaming népszerűsége növekedni kezdett, játékkonzolokon, kézi eszközökön és televíziókon is támogatották. Érdekes, hogy abban az időben a Netflix segítségével a streaming szolgáltatások csak az Egyesült Államokban voltak elérhetők.

Mindez 2010-ben meg fog változni, amikor Latin-Amerika és Kanada, valamint a 2011-es karibi országok hozzáférhetnek a Netflix streaming szolgáltatáshoz. Ugyanebben az évben a Netflix elkezdte saját eredeti tartalmának gyártását. 2013-ban a House of Cards debütált. Vitathatatlan sláger volt.

Úgy tűnt, hogy a Netflixnek sikerrel jár a másik. Csak nézze meg a következő programokat:

 • Idegen dolgok
 • Narancs az új fekete
 • A korona

netflix programozás

2012-ben a Netflix teljes kompozíciót végzett a tónál, és az Egyesült Királyságban elérhetővé vált. Nem sokkal azután, hogy Netflix lett elérhető a világ legtöbb piacán.

TL; DR - VPN (virtuális magánhálózat) beszerzése.

�� TD; LR - Az egyetlen valódi megoldás a Netflix eléréséhez állandó működő megoldás elérésére a VPN használatával. Míg néhány webhely javasolja a proxyk vagy akár a TOR használatát, nem mondják el neked a teljes történetet. A proxyknek hiányzik a VPN által a TOR használata során biztosított titkosítás és biztonság, ezáltal teljes sebessége maximálisan csak kb / s / s.
�� De kérlek, kérjük, KÉRJÜK bármit, amit csinálsz, kerülje az „ingyenes” VPN-ket. Még a legjobb ingyenes VPN-ek is egy tucat dollár. Erősen ajánljuk tartózkodjon távol az ingyenes VPN-től mivel általában nem a legjobb megoldás a Netflix számára. Biztonsági politikáik gyakran szörnyűek, és az eszközöket veszélyeztethetik támadásokkal szemben. Sebességük nagyon lassú. Szörnyű naplózási politikájuk van, így figyelemmel kísérik a meglátogatott webhelyeket és az online tevékenységeidet.

Ha a legjobb VPN-ket szeretné, javasoljuk a három közül egyet:

 1. Olvassa el teljes NordVPN felülvizsgálat vagy látogasson el NordVPN
 2. Nézze meg az újonnan megjelenő Surfshark streaming szolgáltatásokat nemcsak a Netflix számára, hanem a HBO, a Hulu, az Amazon Prime és mintegy 12 másik üzlet számára is.. Látogasson el a Surfsharkba vagy olvassa el véleményünket.
 3. Ha a költségvetés kevésbé aggódik, akkor vegye fel ExpressVPN. Kicsit gyorsabbak a Nord és a SurfShark számára, és szebb felhasználói felületük van a mobil és asztali alkalmazásukban.

Őszintén szólva, nem hibázhat a fenti három VPN-szolgáltatás egyikével sem. Mindegyik nagyjából azonos módon működik, és lehetővé teszi, hogy Ausztrália bármely pontjáról megnézhesse kedvenc Netflix műsorait.

További információra van szüksége? Olvass tovább..

Az USA Netflix nem „világszerte” Netflix

Az Egyesült Államokból érkező utazók gyakran meglepődnek, amikor Ausztráliában szeretnék nézni az American Netflix-et, és nem látják sok kedvenc műsorukat. Ennek oka az, hogy az amerikai Netflix Ausztráliában földrajzilag blokkolva van.

Persze, akkor megnézheti a Netflixet, de amikor te vagy Ausztráliában hiányzik egy csomó tartalom. Ugyancsak meglehetősen sok tartalmat kap, attól függően, hogy néz ki.

A Netflix Australia nagylelkû filmkönyvtárral rendelkezik. Az ausztrál férfiak hozzáférhetnek a Netflix eredeti tartalmához. Ide tartoznak a tévéműsorok, a filmek, a gyerekek műsorai, a dokumentumfilmek és a vígjátékok.

További bónuszként az ausztrál felhasználók hozzáférhetnek olyan ausztrál címekhez, amelyeket az amerikai nézők még nem láttak, és a legtöbb esetben soha nem is hallottak róla. Végül, bizonyos esetekben az ausztrál nézők képesek közvetíteni a műsorokat, amikor új epizódok érkeznek, míg az amerikai előfizetőknek meg kell várniuk, amíg a teljes szezon teljes lesz..

A legnagyobb különbséget akkor látja, ha megnézi az engedéllyel rendelkező tartalmat. Mint például, barátok, a hihetetlenül népszerű amerikai sorozat, elérhető az amerikai Netflix-en. De a Netflix Australia-n nem található. Ugyanez vonatkozik a következő műsorokra:

 • Gyilkos elmék
 • Breaking Bad
 • The Walking Dead
 • Természetfölötti

Igaz, hogy láthat néhány show-t versenyző stream platformon. Csak nem a Netflix. Ez akkor is igaz, ha nézi Avengers: Végtelen háború és Hihetetlen 2.

Költség-összehasonlítás: US Netflix vs ausztrál Netflix

Érdekes tény, hogy az ausztráliak nem fizetnek sokkal kevesebbet, mint az amerikai lakosok a Netflixért. Az ausztrál lakosok a kezdő csomagot havonta 9,99 dolláron vásárolhatják meg. Havonta 13,99 dollárért nagy mélységű streaming lehet. Havonta 17,99 USD-ért az ausztrál a legjobb csomag, amelyet a Netflix kínál a térségben, az összes hozzáadott harang és síp segítségével..

Az Egyesült Államokban a 2020-as év 18% -kal növeli a standard Netflix csomag árát. Ez havi 10,99 dollártól havonta 12,99 dollárra megy. A prémium terv havi 13,99 dollárról havi 15,99 dollárra ugrik. Az alapterv havonta 7,99 dollárról pedig 8,99 dollárra megy.

A tisztesség kedvéért a Netflix keményen dolgozik, hogy tartalmát globálissá tegye. Számos engedélyezési kérdés merül fel azonban a játék során. Tehát a kérdés az, hogy hogyan férhetnek hozzá az ausztrál emberek, akik az amerikai Netflix-t akarják nézni? Van néhány lehetőség.

Hogyan működik a Netflix Geo-Block tartalma??

A földrajzi blokkolás dióhéjban akkor fordul elő, amikor a megtekinteni kívánt tartalmat a földrajzi helyén blokkolják, hasonlóan a webhelyek blokkolásához. A Netflix a földrajzi blokkolást használja a világ piaci szegmensekre történő felosztásának egyik módjaként. Ez lehetővé teszi számukra, hogy termékeiket különféle árakon értékesítsék, növelve profitot, szemben azzal, hogy világszerte egy ár és egy politika érvényesül.

A Netflix nem az egyetlen streaming cég, amely ezt megtette. És ez nem mindig működik az Egyesült Államok javára. Például az Egyesült Királyságban élő Egyesült Királyságbeli lakosok megdöbbenhetnek, amikor A BBC iPlayer nem működik.

Honnan tudja a Netflix, hogy melyik országban tartózkodik? Az Ön IP-címe alapján. Minden számítógéphez vagy internethez csatlakoztatott eszközhöz tartozik IP-cím. Tehát amikor webhelyeket látogat meg, az IP-cím megmondja az internetnek, hogy hová kell küldeni az információkat.

További nagyszerű példa erre a Youtube, amely földrajzi helyzetétől függően szintén blokkolja a tartalmat. A Youtube USA nem a Youtube Australia, még akkor is, ha úgy tűnik. (Bővebben: A YouTube feloldása feloldása)

Az Ön IP-címét az internetszolgáltató vagy az internetszolgáltató biztosítja. Ugyanúgy, mint egy fizikai cím megmondja a világnak, ahol tartózkodik, az IP-cím megmutatja a tartózkodási helyét, megkönnyítve az Ön nyomon követését..

A streaming szolgáltatások felhasználhatják ezt az információt annak eldöntésekor, hogy milyen tartalmat kell engedélyezni a felhasználóknak a helyük alapján. Ha blokkolt IP-címmel próbál csatlakozni, akkor a rettegett Netflix hiba képernyő jelenik meg.

a netflix nem sikerült

Ez akkor is megtörténik, ha fizet olyan szolgáltatásért, mint a Netflix. Azok az amerikaiak, akik nyaralni vagy üzleti úton járnak, ezt láthatták.

Korlátlan hozzáférés a Netflixhez

A hosszú és rövid az, hogy meg kell találnia azt a módot, hogy a streaming szolgáltatás elnyerje azt, hogy más földrajzi helyen tartózkodik. Van néhány megvalósítható módszer erre, de csak a legjobb működő megoldásra összpontosítunk, hogy megkapjuk a Netflix USA-t.

Ne felejtse el, hogy a megfelelő eszközhöz szeretné a megfelelő munkát. Ha például a legjobb jelszókezelővel rendelkezik, akkor semmit sem fog tenni, hogy megvédje bejelentkezéseit attól, hogy rossz kezekbe kerüljenek. Tehát a helytelen megoldásokra való pénzköltés a földrajzi blokkolás megkerülése érdekében csak csalódást okoz, vagy ami még rosszabb, és károsítja az online adatvédelmet.

Alsó sorban szerezze be az alábbi tesztelt VPN-k bármelyikét. Ezek a legjobb VPN-k a Netflix számára.

# 1 NordVPN - A legjobb Netflix streaming megoldás

A NordVPN kezdetektől kezdve mindig a csúcson volt. A világ több mint 5000 szerverével büszkélkedő NordVPN hatalmas földrajzi területet fed le, amely 6 kontinenst átfog, és mindenki számára nyújt szolgáltatásokat, akik védelmet igényelnek..

Saját tulajdonukkal SmartPlay technológia, a legtöbb, ha nem az összes 5000 szerverük hozzáférhet az USA Netflixhez és bármilyen más Netflixhez, és stream nélkül bármilyen hiba észlelhető. Ezt más VPN-szolgáltatóval nem kapja meg.

Előnyök

 • SmartPlay technológia
 • Bármely ország feloldja a Netflix programot
 • OpenVPN protokoll AES-256 bites titkosítással
 • Ingyenes próbaverzió
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Nulla naplózási politika

Hátrányok

 • A sebesség időnként nagyon következetlen lehet

A NordVPN sokkal drágább, mint sok fizetett VPN. Ha azonban megkezdi a rendelkezésre álló tervek átgondolását, észreveheti, hogy mennyi megtakarítást kezd meg, ha hosszabb távon vizsgálja meg. Valójában a havi költségek annyira csökkennek, hogy végül az egyik legolcsóbb VPN-terv, amit valaha is megszerezhetnek, ha megnézik a 3 éves tervüket.

 • Hónapra - havonta 11,95 USD.
 • Éves - 83 dollár évente, vagy havonta 6,99 dollár.
 • 2 éves terv - 95,75 USD két évre. Ez havi 3,99 dollárra esik le.
 • 3 éves terv - Az előleg 107,55 USD, vagyis havonta körülbelül 2,99 USD.

A nagy dolog az minden NordVPN terv 7 napos ingyenes próbaverzióval érkezik. Ez egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciával is rendelkezik. Ha az első harminc nap alatt nem tetszik, amit lát, akkor leállíthatja és visszatérítheti pénzét

Bízhat benne, hogy a NordVPN magánéletét titokban tartja. Lehet, hogy ez nem olyan nagy ügy, amikor a filmekről beszélünk, amelyeket az USA Netflix-en közvetítesz. Lehetséges, hogy ez nagyobb ügy, ha más online tevékenységekről beszélünk.

nordvpn naplózási politika

A NordVPN-t könyvvizsgáló cégek ellenőrizték, és ezek a cégek tanúsítják, hogy amikor mondják, hogy nem vezetnek naplót, nem tartanak naplót.

# 2 Surfshark - a legolcsóbb Netflix streaming megoldás

A NordVPN jól ismert a Netflix streaming arénájában, mivel sok szerverük van. Mivel sok szerver rendelkezik, a Netflix megnehezíti bármelyik blokkolását.

A NordVPN jó áron jár a változásokkal, összehasonlítva a listán szereplő második helyezettvel. A Surfsharknak nincs problémája a Netflix elérésével, és ez körülbelül a NordVPN árának fele. Mivel a Netflix időről időre növeli árait, jó érzés olyan VPN-t használni, amely szinte annyit nem fizet, mint maga a Netflix előfizetése..

Előnyök

 • Olcsó
 • Bármely ország feloldja a Netflix programot
 • Az ipari szabvány feletti titkosítás felett
 • Nulla naplózási politika
 • Könnyen kezelhető

Hátrányok

 • Kevesebb szerver, mint más lehetőségeknél

Ha egy újabb társaságot választana olyan fontos szolgáltatás nyújtására, mint a Netflix használatakor a földrajzi korlátozások feloldása, akkor érdemes szkeptikus lenni. Az új gyerek keresése a blokkban veszélyes lépés lehet. A Surfsharkról valóban elég biztonságos.

A Surfshark fantasztikus választás azok számára, akik meg akarják kerülni a földrajzi korlátozásokat anélkül, hogy alapvetően újabb Netflix előfizetést fizetnének. Igaz, hogy más VPN-k díjat számítanak fel szolgáltatásaikért, mivel évek óta minőségi titkosító alagutakat biztosítanak. Az is igazságos, hogy a Surfshark belépett és ugyanazt a minőségi szolgáltatást kínálja az ár töredékéért.

Nagyon javasoljuk, hogy vessen egy pillantást a Surfshark webhelyeire a jelenlegi bevezető árazásukkal kapcsolatban. Ha továbbra is szkeptikus a VPN-vel kapcsolatban, akkor további információkért nézze meg a Surfshark teljes áttekintését.

# 3 ExpressVPN - nagy a sebesség és a biztonság egyensúlya

Ha valamilyen oknál fogva a NordVPN nem megfelelő megoldás az Ön számára, akkor a listán következő ajánlásaink az ExpressVPN. Ez egy Brit Virgin-szigetek VPN szolgáltatása. Számos lenyűgöző funkciót kínál, és fenomenális hatalommal rendelkezik.

A NordVPN elérhetőségéhez hasonlóan az ExpressVPN-nek is van egy hatalmas hálózata, amely jelenleg 3000 szervernél működik 160 városban, 90 országban. Azok számára, akik érdeklődnek a Netflix megtekintéséről az Egyesült Államokban, örömmel fogják tudni, hogy az Egyesült Államok rendelkezik a legjobb lefedettséggel ehhez a VPN-hez..

Előnyök

 • Gyors sebesség
 • Erős titkosítás
 • A legtöbb platformon működik
 • Fenomenális támogatás
 • Együttműködik az USA Netflix-szel

Hátrányok

 • Csak három eszközt csatlakoztathat egyszerre
 • Kicsit drágább, még a leghosszabb távú tervükben is
 • Foltos kapcsolat a Netflix Australia-val

Az ExpressVPN egyik hátránya, hogy csak három eszközt csatlakoztathat egyetlen fiókkal. Ennek ellenére még ez sem olyan nagy hátránya. Gondolj bele, hány eszköznek kell a legtöbb embernek egyszerre csatlakoznia a VPN-hez? Általában csak egy. És ha össze kell kötnie az egész házat, az ExpressVPN VPN útválasztó támogatást kínál. (Bővebben: A legjobb VPN útválasztó)

Egy másik hátránya az ár. Az ExpressVPN az egyik legdrágább VPN, amelyet meg fog találni. Ha havonta vásárolja meg szolgáltatásaikat, akkor havonta 12,95 dollárt fog költeni. Ha a hat hónapos szolgáltatást használja, akkor előzetesen 59,95 dollárt fog fizetni, ami átlagosan havi 9,99 dollárt tesz ki. Ha részt vesz a 15 hónapos programjukon, akkor 99,95 USD előleget fizet. Ez havi 6,67 dollárra esik le.

Két további dolog, amit szeretünk az ExpressVPN kapcsán, az ő Vevőszolgálat és övék 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Az ExpressVPN annyira magabiztos a termékében, hogy még a termékért való fizetés után is 30 nap áll rendelkezésére, hogy kérdése nélkül visszatérítse a pénzt..

Az ExpressVPN-mel történő ügyfélszolgálat a legjobbak közül néhány, amit láttunk. Számos beszélgetést folytatott a technikai támogatással, és mindig tudomásukra jutott, segítőkész és nagyon elérhető volt.

ExpressVPN ügyfélszolgálati lehetőségek

Csak azért, hogy újabb tollat ​​adjunk az ExpressVPN sapkájához, adatvédelmi politikájuk túlságosan kifogásolható. A kormányok újra és újra megpróbálták elérni ügyfeleikkel kapcsolatos információkat. Mivel azonban az ExpressVPN igaz az ígéretében, nem tart naplót az ügyfeleinél.

kifejezetten vpn adatvédelmi irányelvet

Tehát amikor a kormányok vagy más intézmények megpróbálják megszerezni ezeket a naplókat, az ExpressVPN őszintén mondhatja, hogy nem léteznek.

# 4 VyprVPN - Csodálatos funkcionalitás + sebesség és biztonság

A VyprVPN a Svájci VPN, amely a magánéletre összpontosít. Több mint 700 szervert és több mint 70 szerverhelyet kínálnak. A VPN egyik legfontosabb pluszja, hogy saját szervereiket birtokolják és kezelik. Nem használnak harmadik felet.

Szolgáltatásuk számos platformon működik, beleértve az Apple TV-t és az Android TV-t. A független ellenőrzés kimutatta, hogy a VyprVPN nem vezet naplókat.

A VyprVPN viszonylag egyszerű árképzési tervekkel rendelkezik. Ezek a tervek lehetővé teszik annak eldöntését, hogy fizetni fog-e évente, vagy havonta havonta fizetnek-e.

Előnyök

 • Kaméleon protokoll
 • Nincs bizonyított naplózási politika
 • Élő chat támogatás
 • Együttműködik az amerikai székhelyű Netflix-szel
 • 3 napos ingyenes próbaverzió

Hátrányok

 • Nincs pénz-visszafizetési garancia
 • A kínai összeköttetés problémái
 • Probléma a Windows klienssel

Az alaphavi terv kiválasztása havi 9,95 USD lesz. Ez lehetővé teszi, hogy három eszköz egyszerre csatlakozzon a szolgáltatáshoz. Ha egész évben fizet, akkor ugyanazt a szolgáltatást kapja évente 60 dollárért, vagy havonta öt dollárért.

Ha a prémium díjat választja, akkor lehetősége van havonta 12,95 dollárt fizetni, vagy előfizetni egy évre 80 dollárra évente, ami havonta 6,67 dollárra bomlik. A prémium csomag segítségével öt eszközt csatlakoztathat, és kihasználhatja azokat szabadalmaztatott kaméleon protokoll A VPN-k streaming közbeni blokkolására szolgáló szolgáltatások megkerülésére szolgál.

Miért kellene VPN-t használni??

Amikor VPN-t használ a Netflix földrajzi blokkolásának megkerülésére, akkor további előnye, hogy eszközét biztonságos kapcsolaton keresztül kiszolgálóhoz vagy más eszközhöz csatlakoztathatja..

Folytathatja a böngészést és a streaming-et, tudva, hogy az online továbbított információk titkosítva vannak és nem foghatók el. A három felülvizsgált VPN csillagsebességet, csillagszolgáltatást kínál, és teljes mértékben elkötelezett amellett, hogy segítsen Önnek az adatvédelem megőrzésében. A legjobb, hogy tesztelték és bebizonyították, hogy együttműködnek az US Netflix-szel.

Az egyetlen lehetőség a VPN-nél?

Pénzünkért a VPN megszerzése a legjobb megoldás a Netflix földrajzi blokkolásának megkerülésére. Ez azonban nem az egyetlen lehetőség. Az intelligens DNS-proxyk célja a forgalom átirányítása, amely ismeri a földrajzi helyzetet. Ez azt jelenti, hogy ha a forgalmat az USA-n kívül blokkolják, akkor az az USA-ba irányul. Az intelligens DNS-proxykkel átirányított forgalom nincs titkosítva. Ennek néhány plusz lehet, ha a streamingről beszélünk.

 • Mivel a forgalomnak csak kis része irányul át, a sávszélesség megmarad.
 • A beállítás nagyon egyszerű, még akkor is, ha nem vagy jól számítógépével.

A szolgáltatás úgy működik, hogy az internetszolgáltató által hozzárendelt DNS-címet egy újra cseréli, amelynek nincs információja a valódi földrajzi helyzetéről.

Mennyire működik az intelligens DNSA hozzáférési kérelem el van szakítva azzal a webhellyel, amelyhez hozzáférni kíván. Minden olyan információ, amely kiszivárogtathatja a földrajzi helyzetét, helyébe új adatok lépnek, amelyek arra a helyre mutatnak, ahonnan a geo-blokkolt tartalomhoz szeretnék hozzáférni. Megbeszélésünk érdekében minden olyan információt felváltunk, amely Ausztráliában vagy bármely más országban azonosítja Önt, és úgy tűnik, hogy az Egyesült Államokban van..

Bármely életképes is lehet, ez nem mindig működik. Persze, hogy hozzáférést kaphat, de csak azután, hogy megpróbálta többször megváltoztatni a helyszíneket, minden egyes alkalommal, amikor megpróbálja nézni.

Végső gondolatok

A Netflix sok lenyűgöző tartalommal rendelkezik. Az engedélyezési korlátozások miatt az American Netflix Ausztráliában nem érhető el. Ha csalódott ezekről a korlátozásokról, vannak lehetőségek. Előfordulhat, hogy egy intelligens DNS működik. Pénzünkre azonban a legjobb megoldás egy VPN használata. A VPN elrejti az Ön IP-címét, és ezzel egyidejűleg titkosítja az Ön által továbbított és fogadott információkat.

A négy felülvizsgált VPN közül, A NordVPN a legjobb a Netflix elérésekor. A másik kettő ugyanakkor jó munkát is végez. Szeretnénk hallani rólad. Milyen lépéseket tettél a Netflix US streaming eléréséhez Ausztráliában? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban. Ezenkívül olvassa el a GYIK részt a Netflix US Ausztráliában történő streamingjével kapcsolatos gyakran feltett kérdésekre adott válaszok megkeresése érdekében. Köszönöm, hogy elolvasta.

GYIK

K: A VPN törvényes Ausztráliában?

A: Igen. A VPN-ek legálisak Ausztráliában. Ha VPN-t használ a földrajzilag blokkolt anyagok megkerülésére, például az US Netflix, akkor ezt a jogosultak kívánságai ellenére teheti meg. A földrajzi korlátozások megkerülése azonban nem ugyanaz, mint a környék legjobb otthonbiztonsági rendszerének átmászása és egy otthonba való behatolás. A legtöbb online technológiához hasonlóan az ausztráliai jogszabályok kissé homályosak abban, hogy mi és mi nem megengedett. Jelenleg nincs olyan törvény, amely tiltja a VPN használatát Ausztráliában. A földrajzi korlátozások megkerülése sem törvénytelen.

K: Milyen ingyenes VPN működik a Netflix-rel?

A: Egyik sem. Az ingyenes VPN nem éri meg. Szolgáltatásuk lassú, tehát akkor is, ha képesek megkerülni a Netflix földrajzi korlátozásait, nem tudja streamálni a videót. Az ingyenes VPN-szolgáltatások árucikknek tekintik Önt. Ellopják személyes adatait, és ezeket az információkat gyakran maguknak pénzt keresnek.

Kérdés: Nézhetek-e az American Netflix-et Ausztráliában VPN nélkül?

A: Az intelligens DNS lehetővé teszi, hogy VPN használata nélkül Ausztráliában megnézhesse az US Netflix-et. Mindezek mellett a legbiztonságosabb és legbiztosabb tűzijáték VPN, például NordVPN, ExpressVPN vagy VyprVPN használata..

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me