Hola VPN – Kiváló választás a BAD biztonságához és sebességéhez

Mikor nem egy VPN? Amikor ez a Hola VPN. Komolyan. Érdekes módszer a P2P hálózat használatára.

hola vpn logóA Hola VPN anomáliát jelent az iparban. Nem pontosan nyújtja a hagyományos VPN-szolgáltatásokat, mivel ahelyett, hogy a webes forgalmat különböző helyszíneken elhelyezett dedikált szerverekre irányítja, a Hola VPN peer-to-peer rendszer. Ez azt jelenti, hogy amikor a felhasználók bejelentkeznek a Hola VPN-be, akkor a webes forgalom meghaladja átirányítva más felhasználók kapcsolatán.

Ennek a megközelítésnek lehet néhány előnye. Például a Hola használata alig befolyásolja az adatátviteli sebességet. Azok a felhasználók, akik megszokták a villámgyors letöltési időket, nem fognak csalódni. A peer-to-peer VPN használata azt is jelenti, hogy a webhelyek általában nem tudják észlelni, hogy VPN-en keresztül böngésznek. Ez azt jelenti, hogy hozzáférhet olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, bár úgy tűnik, hogy ez ritkán működik együtt a Hola-val.

A Hola VPN ingyenesen használható. Ha valóban tudatában vagy a költségeknek, ez jó dolog lehet. Ezeknek a csak alig pozitív aspektusoknak azonban semmi sem felel meg a negatív negatívumoknak, amelyek e szolgáltatás velejárója. Ez szintén nem ajánlott választás az ingyenes vpns-hez.

FeaturesInformation
használhatóság: Könnyen kezelhető
Naplózási politika: Néhány naplózási politika
Szerver mérete: n / a
Szerver terjesztés: n / a
Támogatás: Kapcsolatfelvételi űrlap
torrentezés-: Nem megengedett
streaming: Nem megengedett
VPN protokoll és titkosítás: Nem létezik
Központ: Izrael
Ár: Ingyenes
Hivatalos honlapján: https://hola.org/
Szóval mi a helyzet Holal??

hola vpn közösségAmikor feliratkozik a Hola-ra, te engedje meg a többi tagnak, hogy használja a rendszert és a hálózat erőforrásait. A Hola publikációk szerint ez csak akkor történik meg, ha készülékei tétlen és áramforráshoz vannak csatlakoztatva. Sőt, a cég szerint az alapjáratú társainak átlagos forgalma kisebb, mint egy pár másodpercig tartó YouTube klipnél. Ez akár négy-öt MB is lehet.

Még nagyobb aggodalomra ad okot az a tény, hogy nem tudhatja, hogy mit csinálnak más Hola-felhasználók, miközben az Ön erőforrásait használják. Számítógépe más felhasználók rosszindulatú céljainak elérése érdekében kiszolgálóvá válhat. A spameléstől a hackelésig egy nap felfedezheti, hogy IP-címe nagyon csúnya dolgokhoz kapcsolódik.

Biztonság és titkosítás

A biztonság és a titkosítás a Hola VPN-nél gyakorlatilag nem létezik. Míg az ipar vezetői az AES-256-ot és az Open VPN protokollt használják személyazonosságának és magánéletének védelme érdekében, a Hola ezek egyikét sem használja..

Tegyük fel, hogy ausztráliai Hola-n keresztül szeretne bejelentkezni az internetre. A Hola bekapcsolásakor más, tétlen felhasználókon keresztül jelentkezik be Ausztráliában. Ezért úgy néz ki, mintha más IP-címmel csatlakozna. Hola ragaszkodik ahhoz, hogy ez a megközelítés az ügyfelek számára „kiváló VPN szolgáltatást kínál minimális alapul szolgáló költségekkel”. Az érv az, hogy mivel a cég nem fizet egy csomó költséges szerver vásárlására és karbantartására az egész világon, szolgáltatást nyújthatnak Önnek. ingyen, miközben továbbra is a hagyományos VPN-szolgáltatókkal egyenértékű adatvédelmet és védelmet kínál a fogyasztók számára.

szimmetrikus blokk rejtjel

Ez az érv egyszerűen nem csengő. A titkosítási protokollok, például az AES-256 és az Open VPN olyan katonai titkosítást kínálnak, amelyet a szuperszámítógépek nem képesek feltörni. Továbbá, Hola elismeri, hogy biztonsági rései vannak a rendszerében. Azt írják, hogy a „rosszindulatú emberek” képesek „eltéríteni az Ön WiFi hotspotját”, mondván, hogy azonnal bezárják ezeket a „megoldásokat”, amint felfedezik őket..

Időközben sebezhetők maradsz. A Hola VPN egyáltalán nem használ VPN protokollt. Az Ön adatait a proxy kapcsolat titkosítás nélkül. Ne véts hibát. Ez veszélyezteti az érzékeny, személyes adatait.

A Hola VPN szerverhelyei

vpn szerver helymeghatározó vektorA Holanak nincsenek szerverei, és bár a cég azt állítja, hogy ez egy előnye, természetesen nehéz ezt így megítélni. Az ügyfelek, akik ezt a szolgáltatást használják, valójában a szerverek. Ha nem tetszik az a gondolat, hogy hagyja, hogy idegenek használják az Ön IP-címét, akkor a Hola engedélyezi a leiratkozást.

Ez azt jelenti, hogy fizetnie kell egy prémium előfizetésért. Fizetős előfizetés esetén is meg kell tennie nem számíthat jelentősebb kedvezményekre. Az egyetlen dolog, amit kapsz, az, hogy mások nem találnak csapdába az egész IP-címet. Prémium előfizetéssel még mindig nincs titkosítás, és kevés az igazi VPN-stílusú szolgáltatás.

BitTorrent vagy P2P használata a Hola VPN segítségével

Míg a Hola kínálja a világ első, peer-to-peer VPN szolgáltatását, ne várja el, hogy letöltheti a torrenteket vagy megoszthatja a fájlokat ezen a rendszeren keresztül. Bár a Hola irodalomban semmi nem szigorúan tiltja a fájlmegosztást, a tesztelés ezt feltárta A Hola-val való kínozás csak nem működik.

Ezenkívül ne várja el, hogy Hola útján más régiókban is hozzáférhet a Netflixhez. Ezt öt különböző kapcsolaton keresztül tesztelték, és soha nem volt sikeres.

Hola VPN sebességteszt eredményei

Ez csak az egyetlen mutató, amelyet a Hola VPN megkeres. Az adatátviteli sebesség a szolgáltatással nem mindig volt különösebben megkülönböztethető a kiindulási alaptól, a VPN nélküli adatátviteli sebesség mellett. Az Egyesült Államokban a Hola előfizetők segítségével a letöltési sebesség viszonylag tiszteletben tartotta a VPN-t, 32,47 Mb / s sebességgel. A 7,97 Mbps feltöltési sebesség azonban aligha elfogadható. Ez hihetetlenül lassú összehasonlítva a legjobb VPN-ekkel.

hola vpn sebesség teszt eredménye

Az EU-ban a felhasználók némileg jobban teljesítettek. A letöltési sebesség 84,61 volt, ami egyáltalán nem kopott, ha összehasonlítjuk a 97 Mbps referenciaértékkel. A feltöltések egy kissé lassabbak voltak a benchmarkhoz képest. Ezek a számok 38,83 és 53 voltak.

hola vpn sebesség teszt eredménye amsterdam

A sebességtesztek mentén ezek az eredmények nem rossz. Ezeket a sebességszinteket azonban bármilyen titkosítás vagy valós biztonság kárára lehet elérni. Ha egyáltalán nem használt VPN-t, akkor gyorsabb átviteli sebességet és körülbelül azonos szintű védelmet kapna anélkül, hogy a rendszerét más felhasználók számára veszélyeztetné..

A Hola VPN naplózási politikája

A legtöbb VPN-szolgáltató büszke a bejelentkezési tilalmára. Végül is a VPN használatának egyik fő eleme a dühös szem elkerülése és online életének a lehető legkevésbé magánkézben tartása.

Míg számos VPN-társaság gyorsan dicsekedhet azzal, hogy nem vezetnek naplókat, ezeket a büszkéket ritkán támasztják alá tények. Számos VPN-szolgáltatás korlátozott nyilvántartást vezet a felhasználókról. Természetesen vannak olyan elit szolgáltatók az iparban, akik rámutatnak arra, hogy szigorú bejelentkezési tilalmakkal rendelkezzenek, és abszolút jelentik azt..

Végül ezt a VPN szolgáltatót szeretné. A legjobb VPN-szolgáltatók általában olyan országból származnak, amely nem része az Öt Szem, Kilenc Szem vagy a 14 Szem Megfigyelő Szövetségnek. További információkért olvassa el a VPN naplózási irányelveink útmutatóját.

Izrael - Nem olyan nagy a személyes adatvédelem területén

nemzeti ország szövetség

A Hola VPN székhelye Izrael, amely nem tagja ezeknek a szövetségeknek. Mindazonáltal elengedhetetlen megjegyezni, hogy Izraelről ismert, hogy „együttműködő” ezekkel a felügyeleti szövetségekkel. Más szavakkal, Izrael szorosan együttműködik a nemzetekkel, amelyek ezen csoportok tagjai. Ha arra kényszerítik őket, hogy megosszák intelligenciájukat, akkor valószínűleg meg fogják tenni.

Rossz hír azoknak a VPN-felhasználóknak, akik valóban privát és névtelen online élményt keresnek. Worrisomely, A Hola nem tesz valós, deklaráló nyilatkozatot a weboldalán fakitermelési gyakorlatáról. A társaság rendelkezik adatvédelmi politikával, amelyben megemlíti a naplóadatokat. Az irányelvben véglegesen szerepel az a tény, hogy mindent naplóznak a használt böngészőről, a meglátogatott webhelyekről, az egyes webhelyekre fordított időről és a hozzáférés dátumáról és időpontjáról.

Ennek azonban nincs vége. Hola nyomon követi az egyes tagok személyes adatait is. Ide tartoznak minden olyan adat, amely azonosíthat téged, ideértve a nevét és e-mail címét, valamint az IP-címet.

hola vpn információgyűjtés

Nem ér véget ezzel. Az adatvédelmi politika ezenkívül kijelenti, hogy nyilvánosságra hozhatja az ügyfelek személyes adatait „megbízható harmadik fél szolgáltatóinak vagy partnereinek”. Proaktívan azt is kijelenti, hogy megosztják az Ön adatait a törvény vagy a bírósági végzés betartása érdekében.0.

Más szavakkal, ez a VPN egyáltalán nem VPN.

Árképzési lehetőségek a Hola VPN-hez

hola vpn árképzés

Nyilvánvalóan a Hola egy ingyenes szolgáltatás. Van egy prémium előfizetési csomag, amely havonta 11,95 dollárra érhető el. A speciális akciókat gyakran havonta, egy évvel vagy két évvel korábban vásárolják. Ezek sokkal olcsóbb lehetőségek, de nagyon kevés pénzt keresel.

A Hola VPN ajánlott?

A Hola VPN-nek annyi kérdése van, hogy nehéz tudni, hová kezdje. Ha számodra csak a sebesség számít, akkor Hola lehet a helyes válasz. Bármilyen biztonság vagy titkosítás nélkül sokkal jobb az, ha egyáltalán nem VPN nélkül szörfözik az interneten. Azért mert, Ha mégis Holat használja, akkor a rendszerét sebezhető szándékkal hagyja kiszolgáltatottnak a felhasználók előtt. Ön határozottan nem akarja, hogy az IP-címe társuljon hackeléshez, spammeléshez vagy bármilyen más illegális vagy legalábbis rosszul átgondolt tevékenységhez..

Sokkal jobb VPN szolgáltatások, mint például NordVPN és Surfshark elérhetőek. Legtöbbjük katonai titkosítást nyújt, fizikai kiszolgálókat, amelyek elrejtik az Ön személyazonosságát és tartózkodási helyét, és az adatok biztonságát megőrzik.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me