Hotspot pajzs áttekintése: Gyors VPN biztonsági és adatvédelmi kérdésekkel

Ez a társaság kínos mennyiségű szivárgást szenved. Azaz a DNS szivárgás. Ha az online adatvédelem alacsony a prioritási listán, akkor ez nem jelent problémát.

Ha az online személyes adatainak – beleértve a pénzügyi tranzakciókat, az internetes keresési előzményeket, az e-maileket és másokat – ellopták a gondolatát, hogy ellopják a gyomrot, ideje lehet egy virtuális magánhálózatnak (VPN).

Vannak körülbelül száz trillió szolgáltatások közül lehet választani, és mindegyiket egyszerre vizsgáljuk felül.

A Hotspot Shield áttekintésünk megmutatja, hogy ez a virtuális magánhálózat, amelyet több mint 600 millió ember használ szerte a világon, segíthet-e ön magánéletének irányításában és személyazonosságának védelmében..

Contents

Áttekintés

Az AnchorFree Hotspot Shield széles körben használt VPN szolgáltatás, amely ingyenes fiókot és fizetett szolgáltatást kínál..

FeaturesInformation
használhatóság: Könnyen kezelhető
Naplózási politika: Nincs naplózási politika
Szerver mérete: 2500+ szerver
Szerver terjesztés: 27 ország
Támogatás: Jegyrendszer
torrentezés-: Engedélyezett
streaming: Nagyon limitált
VPN protokoll és titkosítás: Catapult Hydra; 128 bites AES és 256 bites AES titkosítás
Központ: USA
Ár: 7,99 € / hó
Hivatalos honlapján: https://hotspotshield.com
vpn adatvédelemA Hotspot Shield előnyei:
 • Gyors letöltési sebesség
 • Alacsony ár
 • Hét napos ingyenes próbaverzió
Hátrányai Hotspot Shield:
 • Korlátozott kiszolgálóhelyek
 • Korlátozott konfigurációs lehetőségek
 • Nem sikerült csatlakozni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix és a Hulu az Egyesült Államokon kívülről
Elite előfizetéssel elérhető szolgáltatások:
 • Szerverek 25 országban
 • 45 napos pénz-visszafizetési garancia
 • Öld meg a kapcsolót
 • Automatikus Wi-Fi védelem
 • IPv6 és webes valós idejű kommunikáció
 • Csatlakoztasson öt eszközt egyszerre
 • Hirdetés-blokkoló, cookie-blokkoló, tracker-blokkoló
 • Osztott alagút
 • Továbbfejlesztett szállítási protokoll technológia
 • Peer-to-peer kapcsolatok megengedettek
 • Korlátlan adat és korlátlan sávszélesség Elite előfizetéssel
 • Több nyelv érhető el

Meg lehet-e bízni a Hotspot pajzsban?

A HotSpot Shield büszke arra, hogy a felhasználók számára adatvédelmet, névtelenséget és bizalmat kínál. Vannak azonban a aggodalomra okot adó területek száma ami miatt a biztonsággal őszintén gondolkodó személy kétszer is elgondolkozhat a szolgáltatás igénybevétele előtt.

e-mail értesítés mobilonAmikor feliratkozik a szolgáltatásra, a Hotspot Shield e-mail címet és jelszót kér. Ez a VPN-szolgáltatások többségének általános díja. A Hotspot Shield lehetővé teszi a felhasználók számára a gyenge jelszavak megadását, és nem sürgeti a felhasználókat a biztonságosabb jelszavak használatáról.

Az e-mail címre egy ellenőrző üzenetet küldünk, amely megerősíti, hogy Ön az e-mail cím tulajdonosa, mielőtt hozzáférést biztosítana a Hotspot Shield irányítópulthoz..

A Hotspot Shield elfogadja a hitelkártyával, a PayPal-nal, valamint számos más fizetési rendszerrel történő fizetést. Van nincs lehetőség anonim vagy félig anonim fizetések készítésére készpénz vagy kripto pénznemek, például BitCoin segítségével. Van azonban lehetőség ajándékkártyák használatára is, ideértve a Target, a Best Buy és a Starbucks ajándékkártyákat.

hotspotshield fizetés

A Hotspot Shield adatvédelmi politikája azt mondja, hogy hosszú távon nem tárolják az Ön IP-címét. Azonban adatokat gyűjtenek a meglátogatott webhelyekről és az Ön által használt alkalmazásokról. Az AnchorFree, a Hotspot Shield mögött álló anyavállalat azt mondja, hogy ezeket az információkat csak elemzési és hibaelhárítási célokra gyűjtik. Azt állítják, hogy az általuk összegyűjtött információt nem használják fel az ön azonosítására. Ez bizonyos felhasználók számára elég jó lehet. Ha azonban magánélet-tudatos, a Hotspot Shield lehet, hogy nem a megfelelő megoldás az Ön számára.

  VeraCrypt áttekintés: Kiváló nyílt forráskódú lemez titkosító szoftver

A Hotspot Shield olyan információkat gyűjt, mint például a használt operációs rendszer verziója, a böngésző, amelyet használ, a mobilhálózat adatait, valamint a használt hardvert. A Hotspot Shield azt mondja, hogy ezeket az információkat soha nem kötik össze veled, és csak elemzési célokra használják fel.

Azok az egyének, akik ingyenes verziót használnak, fennáll annak a veszélye, hogy személyes adataikat kiszivárogtatják a hirdetőkhöz. A Hotspot Shield prémium verziója nem jelenti ezt a kockázatot. Jó azonban ezt szem előtt tartani, különösen akkor, ha a hirdetésekkel támogatott szolgáltatást használja, és meg akarja tartani az adatvédelmét.

A Demokrácia és Technológia Központ panaszt nyújtott be az FTC-nek, kijelentve, hogy a Hotspot Shield – ígéreteikkel ellentétben – felhasználói adatokat gyűjt. Ezt úgy teszik, hogy aktív JavaScript kódot adnak be a reklámozáshoz. Ezután elfogják a forgalmat és átirányítják a felhasználókat egy meghatározott e-kereskedelmi webhelyre.

A Hotspot Shield adatvédelmi politikájának áttekintése és a történelem áttekintése után el kell döntenie, hogy az általuk kínált biztonsági szint elegendő-e ahhoz, hogy megbízzon benne. Ha az Ön elsődleges problémája a böngészés titkosítása, hogy biztonságosan szörfözhessen, függetlenül attól, hol tartózkodik A Hotspot Shield a helyes válasz neked.

Hol vannak a Hotspot pajzskiszolgálók??

Hotspot pajzs áttekintése: Gyors VPN biztonsági és adatvédelmi kérdésekkelA Hotspot Shieldnek több, mint 2500 szerver 27 országban. A Hotspot Shield Elite szolgáltatás megbízható és gyors szolgáltatás. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy számos jól titkosított IP-címet elérjenek. A szolgáltatás jó munkát végez a továbbított adatok elrejtésében.

A Hotspot Shieldnek több szervere van az Egyesült Államokban. A kiszolgálók helyét és az IP-címet azonban a szolgáltatás nem biztosítja. A Hotspot Shield Elite tagjai korlátlan sávszélességet ígérnek, ISP szabályai miatt azonban korlátozásokat tapasztalhatnak meg. Ne feledje, hogy az internetszolgáltatás sebességét a Hotspot Shield használatakor részben az internetszolgáltatás tényleges helye határozza meg..

A Hotspot Shield könnyen kezelhető?

A Hotspot Shield úgy tervezte meg szolgáltatásait, hogy egyszerűek és könnyen kezelhetők legyenek. A helyét egyetlen gombnyomással megváltoztathatja, és csatlakozhat a rendszerhez, és szükség szerint megváltoztathatja a helyét. A rendszer egyértelműen megmutatja, mikor véd meg, és mikor nem.

A csatlakozás után megjelenik egy képernyő, amely megmutatja az időt, a sávszélességet, a virtuális IP-címet és az aktuális tartózkodási helyet. amelyet meg lehet változtatni.

hotspotshield csatlakozási teszt

Amikor a bal felső sarokban néz, látni fogja az összecsukható menüt. Ha rákattint erre a menüre, csak néhány elemet kell kiválasztani. Megváltoztathatja az alkalmazás működését. Például kiválaszthatja, hogy az alkalmazás automatikusan elinduljon-e az operációs rendszer indításakor, ha engedélyezni kívánja a gyilkos kapcsolót, vagy engedélyezi vagy letiltja az IP-szivárgást.

Hotspot pajzs üzembe helyezők:
 • 128 bites AES titkosítás
 • 256 bites AES titkosítás
 • A Catapult Hydra szabadalmi protokollja az adatok tömörítéséhez
  VeraCrypt áttekintés: Kiváló nyílt forráskódú lemez titkosító szoftver

Mennyire gyors a Hotspot pajzs?

Az AV – Test független tanulmányt végzett, amelyben értékelte a VPN biztonságát, sebességét és teljesítményét, és összehasonlította a Hotspot Shield Elite versenytársait..

vpn latencia eredménytábla

A teszt a különféle VPN-szolgáltatások késleltetését vizsgálta. A késés az az idő, amely alatt az adatcsomag eléri a kiszolgálót. Nyilvánvaló, hogy minél távolabb vannak a felhasználó és a szerver, annál nagyobb a késés. Minél alacsonyabb a késés, annál gyorsabb a kapcsolat és annál gyorsabb az érzékelhető kapcsolat.

A fenti grafikon az egyes hetenkénti átlagos várakozási időt tartalmazza a különféle VPN-ekre vonatkozóan. Mivel az SSL titkosított és a nem SSL titkosított kapcsolatok nem mutattak nagy különbséget a késésben, az átlagokat egyesítettük, így az eredmény.

Annak érdekében, hogy az összes termékre egyenlő tesztesetet hozzon létre, a VPN-kiszolgálókat úgy választották meg, hogy azok minden terméknél azonosak legyenek. Az Egyesült Államokban a nyugati partot választották ki a VPN-k számára, az Egyesült Királyságot pedig az EU-ban kiválasztott VPN-k számára. Ebben a tesztben különféle tényezőket vettünk figyelembe. Például egy EU-felhasználó csatlakozhat egy másik EU-felhasználóhoz egy amerikai alapú VPN-kiszolgálón keresztül. Ez azt jelentette, hogy a kapcsolatnak kétszer kellene átkelnie az Atlanti-óceánt.

Mint látható, a leggyorsabb VPN csaknem kétszer olyan hosszú ideig tartott, hogy elérje a kijelölt kiszolgálót, mint a referencia, amely nem volt csatlakoztatva a VPN-hez. A Hotspot Shield Elite egy pillanat múlva lépett be, így az elérhető leggyorsabb VPN-szolgáltatások közé vált.

Patak sebessége

Ugyanez a tanulmány kimutatta, hogy a Hotspot Shield Elite átviteli sebessége jó. Ez jó lehetőséget kínál azoknak az egyéneknek, akik szeretnék élvezni a tiszta, folyékony streaming-et. Ha megnézed az adatátviteli sebességet kilobájt / másodperc alatt, észreveszi, hogy a Hotspot Shield Elite csak kissé lassabb, mint a referenciasebesség, amelyhez nem volt csatlakoztatva a VPN.

vpn stream sebesség eredménytábla

Torrent sebesség

A VPN-ek népszerű használata az identitás elrejtése, amikor peer-to-peer szolgáltatásokat használnak. Számos oka van ennek. Egyes internetszolgáltatók korlátozzák vagy torzítják a torrent protokollt. Mások attól tarthatnak, hogy értesítést kapnak, mert megsértik a szellemi tulajdonjogosultakra vonatkozó törvényeket. Nagyon nehéz lehet a torrent és megfelelő letöltési sebességgel. Olvassa el VPN-einket a torrentért.

vpn torrent sebesség eredmény diagram

Mint a fenti ábra mutatja, a Hotspot Shield Elite körülbelül 20 százalékkal gyorsabb, mint a következő termékcsoport.

A lefelé irányuló

A letöltési sebesség közvetlenül befolyásolja azt, hogy a tartalom milyen gyorsan megy át az internetről az eszközére. Ez a legfontosabb tényező a VPN teljesítményének meghatározásakor. Közvetlenül befolyásolja weblapjainak megnyitását, tartalmak letöltését stb.

vpn downlink eredménytábla

Amint a grafikonból jól látható, a Hotspot Shield Elite-vel futtatott kapcsolati tesztek a legjobb VPN-nek minősültek, körülbelül egyharmaddal lassabb sebességgel, mint a referencia, amelyhez nem volt csatolva VPN.

A felfelé irányuló

A felkapcsolódási sebesség az a sebesség, amellyel az adatokat a felhasználó eljuttatja az Internetre elhelyezett kiszolgálókhoz. Ez a sebesség határozza meg, hogy milyen gyorsan érheti el a felhőalapú szolgáltatásokat, feltölthet biztonsági másolatot vagy gazdaszervert, vagy megoszthatja a közzétett információkat a közösségi médiában..

  VeraCrypt áttekintés: Kiváló nyílt forráskódú lemez titkosító szoftver

vpn uplink eredménytábla

A Hotspot pajzs működik-e a Netflix-rel?

a netflix nem sikerültAz egyik elsődleges ok, amiért az emberek VPN-ket keresnek, különösen, ha az Egyesült Államokon vagy Nagy-Britannián kívül élnek, az, hogy hozzáférjen a prémium szintű streaminghez, mint például a Netflix.

Teszteltük a Hotspot pajzsot, és voltak nem tud csatlakozni a Netflixhez. Többször is megkaptuk a rettegett Netflix proxy hiba képernyőt.

Ez azt jelenti, hogy a Netflix képes volt felismerni a VPN-t, és megakadályozta, hogy hozzáférjünk a szolgáltatásukhoz.

Árazás

A Hotspot Shield számos árképzési lehetőséget kínál, kezdve a hónapra eső tervvel, amely havonta 12,99 dollárba kerül, egészen a hároméves tervig, amely havonta 3,49 dollárba kerül. Ez teszi a Hotspot Shield-et az egyik drágább VPN a piacon.

Az egyetlen különbség az egyes tervek között elért eredmények között az, hogy mennyi ideig használhatja a Hotspot Shield VPN-jét. Az alábbiakban az áraik legfrissebb bontása látható.

hotspotshield árképzés

Áraik egyértelműek. Nincsenek rejtett díjak, a fizetés után hozzáférhet a VPN-pillanatokhoz, és nincs kísérlet az eladásra. Ezen felül, ha nem elégedett a szolgáltatással az első hét napban, akkor könnyen ingyen lemondhatja. Ha 45 nap előtt nem elégedett a szolgáltatással, akkor teljes mértékben visszatérítik a pénzét. Nincs feltett kérdés. Könnyen visszatérítést kapnak ügyfeleik számára.

Vevőszolgálat

csevegő operátorokSzámunkra ez egy olyan terület, ahol a Hotspot Shield határozottan javult az idővel. Nem is olyan régen, a panasz benyújtásának egyetlen lehetősége a támogatási jegy volt. A Hotspot Shield megkérdőjelezhető hírnevet képviselt, amikor a támogatási jegyekre adott válaszuk sebességére és hatékonyságára válaszolt.

Most élő csevegésük van. Többször is feltettünk különféle kérdéseket, és a kérdések feltevésétől számított néhány másodpercen belül választ kaptunk kérdéseinkre. A válaszok őszinte, közvetlen és lényegre törőek voltak.

Az élő csevegésen kívül a Hotspot Shield számos informatív blogot, cikket és GYIK-ot kínál, amelyek célja, hogy a felhasználókat megtanítsák a termékük legjobb felhasználására..

A Hotspot pajzs megéri a pénzt?

Esetleg. Mint látja az áttekintésünkben, rendkívül gyors sebességet, ésszerű és egyértelmű felhasználói élményt és számos funkciót kínálnak. Ennek ellenére, ha a VPN vásárlásának elsődleges oka a magánélet védelme az interneten való navigálás közben, akkor ez a vállalat lehet, hogy nem a megfelelő megoldás az Ön számára.

Volt egy a a vállalkozást érintő megkérdőjelezhető tevékenységek száma és képességük vagy vágyuk az ügyfelek magánéletének védelme érdekében. Naplóznak információkat, és adatvédelmi politikájukat szándékosan kétértelművé teszik, ami további kérdést vet fel bennünket ügyfeleik magánéletének elkötelezettsége mellett..

A Hotspot Shield elrejti az Ön IP-címét. Ugyanakkor szenved a DNS-szivárgásoktól, amelyek potenciálisan veszélyeztethetik az Ön személyes adatait. Ez rendes lehetőség, rengeteg potenciállal. Vannak azonban más lehetőségek is, amelyek azonos áron vagy olcsóbbak (gondoljon NordVPN), hogy jobban megfelelünk a számlának.

A Hotspot Shield öt csillag közül háromot értékelünk.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me