Korlátlan VPN áttekintés – miért valójában nagyon korlátozott

Mit jelent a korlátlan szó? Nos, akkor a VPN Unlimited-t egész életen át csak 200 dollárért használhatja. Ez nagyon korlátlan számunkra.


vpn korlátlan logó

A VPN-nek szinte bárki online élményének kritikus elemét kell képeznie. Amikor a VPN Unlimited először elindult, nem igazán reagált arra, amit VPN-ből szeretnénk.

Az 5.0 verziójukkal határozottan megvannak javult a sebesség, a szerver rendelkezésre állása és az alkalmazás tapasztalata szempontjából. Ez minden cég fantasztikus jele, mivel azt mutatja, hogy valószínűleg csak tovább javulnak.

A szolgáltatás jelenlegi verziója nem fog elriasztani, de szinte mindent kínál, amire szüksége van egy VPN-ből. Van egy new kill kapcsoló és egy a nagyszerű platform a streaming tartalom eléréséhez. Sebessége nem fog kirobbanni a vízből, de ki tudja, talán jövőre ez lesz a leggyorsabb VPN a környéken.

A szolgáltatás minden bizonnyal megmutatja a legnagyobb fejlesztési hajlandóságot, összehasonlítva a tucat más VPN-szolgáltatással.

További információ a VPN Unlimited-ről

Öt Szem program

A VPN Unlimited egy KeepSolid Inc. elnevezésű amerikai vállalat terméke, és a szolgáltatást 2013-ban indították. Amint az az online közösség egyes ágazataiban jól ismert, a Az USA a Five Eyes biztonsági szövetségek része olyan partnerekkel, mint Kanada, Ausztrália, az Egyesült Királyság és Új-Zéland. Ennek megfelelően az Egyesült Államokat nem tekintik annak a legkedvezőbb országnak, amelyben a VPN-üzlet alapjául szolgálhat.

Ennek oka az, hogy az Öt Szem hálózatban való részvétel alapvetően lehetővé teszi a többi tagország számára kémkedjen a többi egyetértő ország állampolgárain. Ez megkönnyítheti az országok számára Kerülje meg saját törvényét a polgárok kémkedése ellen mert egy másik ország végzi a tényleges megfigyelést, majd továbbítja az információt.

Jelenleg az Egyesült Államokban nincs olyan törvény, amely kényszerítené a VPN-szolgáltatást az adatok naplózására, de ha volt valaha ország, ahol ezt megtennék, akkor az az USA.

Ha VPN-t keres, akkor valószínűleg prémiumot tesz a biztonság, a magánélet és az anonimitás számára az interneten. Ennek megfelelően a Lehet, hogy az Egyesült Államokban működő VPN-szolgáltató nem a legjobb.

A rövid naplózási politika

Az egyik dolog, amelyet a legtöbb felhasználó nem akar VPN használatakor, az, hogy bárki nyomon követi, hol tartózkodott és mit csinál online. Egy internetszolgáltató, vagy ISP, általában bőséges nyilvántartást vezet mindenki online forgalmáról. Ezek az adatok sérülékenyek lehetnek, és ha rossz kezekbe kerülnek, pusztítást okozhatnak.

A VPN-k állítólag különböznek egymástól. Ez az oka annak, hogy a legtöbb VPN-szolgáltató kijelenti, hogy „nincs naplózási” politikával rendelkezik. „Nincs naplózás” azt jelenti, hogy senki sem őriz meg olyan alapvető adatokat, mint például melyik webhelyet látogat meg, kivel beszél online, és mit tehet az interneten töltött idővel.

névtelenül böngészni

Sajnos ezeknek a „nem naplózódó” politikák sokan nem olyan egyértelműek, mint ahogy a vállalatok azt szeretnék, ha a fogyasztók hinnek. A VPN Unlimited naplózási politikája minden bizonnyal ebbe a kategóriába tartozik.

Néhány naplózás úgy tűnik, hogy egy olyan kísérlettel kapcsolatos, amely jobb teljesítményt nyújt a felhasználók számára. Például a vállalat figyeli a kiszolgálóikhoz hozzáférő emberek számát, hogy segítsen a hibaelhárításban és a műveletek biztonságában. Ezenkívül tudomásul veszik, hogy a felhasználók hány kattintást hajtanak végre a VPN szoftver használatakor az interfész fejlesztése céljából. Ez nem különösebben zavaró, de a naplózási politikájuk többi része is lehet.

Politikájuk szerint a vállalat nem gyűjt és tárol felhasználói tevékenységeket, amíg az ügyfelek a VPN-t használják. A társaság azonban nyilvántartást vezet az egyes munkamenetek dátumáról és az ezen ülések során zajló webes forgalom teljes mennyiségéről. A társaság politikája azt is kimondja, hogy titkosítja és megőrzi azokat az eszközöket, amelyekhez az ügyfelek VPN-fiókjukhoz kapcsolódnak, mivel csak bizonyos számú eszköz csatlakoztatható.

A VPN Unlimited kijelenti, hogy az ilyen típusú naplózást kizárólag azért hozza létre, hogy „kizárólag az egyes konkrét felhasználók számára szánt részletes információt szolgáltasson”. emelj fel egy piros zászlót néhány felhasználó számára, különösen azok számára, akik csak a legjobb védelmet akarják az online névtelenség és a magánélet védelme szempontjából.

Korlátlanul biztonságos a VPN?

Sajnos azok az emberek, akik online névtelenségük felkínálására támaszkodnak a VPN Unlimited-re, valószínűleg téves biztonsági érzést élveznek. A cég számos szerverének kiterjedt tesztelése bőséges szivárgásokat mutatott.

Még ha a felhasználó is engedélyezte az összes biztonsági és adatvédelmi beállítást a rendszerén, szivárgások is előfordulhatnak. A VPN-nek meg kell akadályoznia ezeket a szivárgásokat.vpn korlátlan titkosítás

A tesztelés azonban kiderítette, hogy a VPN Unlimited felhasználók WebRTC, DNS és IPv6 szivárgásoknak vannak kitéve. Ezek a szivárgások robusztus titkosítás ellenére fordulnak elő.

A VPN Unlimited az AES-256 titkosítást használja az OpenVPN-lel, amely jelenleg nagyjából az arany szabvány. Ez a a választott titkosítási módszer a kormányzati ügynökségek számára szerte a világon, tehát ez pozitív dolog a VPN Unlimited felhasználók számára. Ezek a szivárgások azonban folyamatos probléma.

KeepSolid Wise

keepolid dns tűzfal

A KeepSolid Wise egy olyan kiterjesztés, amelyet az ügyfelek hozzáadhatnak VPN-szolgáltatásukhoz, ha meg kell kerülni a különösen korlátozó kormányzati protokollokat. A totalitárius államokban nem szokatlan, hogy a kormányok megtiltják a VPN-k használatát. Amikor felfedeznek valakit, aki az egyik ilyen szolgáltatást használja, zavarhatja vagy megakadályozzák a felhasználót az Internet elérésében.

A KeepSolid Wise célja, hogy a VPN-kapcsolat szokásosnak tűnjön mindenki számára, aki esetleg megfigyeli az internetes forgalmat. Ez a kiterjesztés csak Linux, Android, Windows és iOS rendszereken érhető el. A Mac felhasználók egyelőre nem használhatják ki annak előnyeit.

A VPN Unlimited rendelkezik-e gyilkos kapcsoló funkcióval?

vpn korlátlan kill switch android

Nem olyan régen a VPN Unlimited nem kínált kill kapcsoló funkciót. Ez azért fontos, mert a megszakító kapcsoló nem biztonságos, és biztosítja, hogy a felhasználók ne feleslegesen tegyék ki magukat online.

Alapvetõen, ha a VPN-kapcsolat meghibásodik vagy elérhetetlenné válik egy böngészési munkamenet során, akkor ezt a munkamenetet automatikusan megszakítja a megszakító kapcsoló.

A közelmúltban a VPN Unlimited kiszolgálóján kezelte ezt a hiányt a szolgáltatásukban a kill kapcsoló funkció hozzáadása.

A korlátlan VPN most megbízható

A múltban a tesztelés során kiderült, hogy ritkán könnyű valóban csatlakozni a VPN Unlimited-hez. Úgy tűnt, hogy ez történik, függetlenül attól, hogy a szerver tesztelői mit próbáltak használni. A Windows kliens úgy tűnik, hogy különösen érzékenyen reagál erre a hibára. A szoftver új verziójával ez teljesen megváltozott.

Néhány úgy tűnt, hogy a szerverek véletlenszerűen nem érhetők el. Most egyértelműen közlik azokat, amikor rendelkezésre állnak, és amikor nem állnak rendelkezésre. A legutóbbi tesztek során minden szerverhez megpróbáltunk csatlakozni, és nem volt probléma.

Amikor a felhasználók csatlakozni tudnak, többféle jelentés jelentkezik a kapcsolat frusztráló gyakoriságáról. Egyes ügyfelek szerint a újracsatlakozáshoz többször újra kell indítaniuk a számítógépet, ami néhányat eredményez 30–45 perc alatt pazarolja az időt miközben egyszerűen megpróbál biztonságosan online elérni.

Azt mondjuk azoknak a felhasználóknak, hogy tegyék meg még egyszer a VPN-t, ha akarják. Megértjük azonban, hogy ha a múltban megégtek, miért próbálja meg újra? Ha nagyon sok jó VPN létezik, ezek az ügyfelek valószínűleg alternatívát találtak.

Ne hagyja, hogy ezek az értékelések visszatartja Önt, ha új VPN-felhasználó vagy, mivel a korlátlan VPN-nek határozottan megoldódott ezek a problémák.

Korlátozott eszközökre vonatkozó irányelv

Sok VPN-szolgáltatóhoz hasonlóan a VPN Unlimited korlátozza az eszközök számát, amelyeket a felhasználók csatlakozhatnak a szolgáltatáshoz. Jelenleg a vállalat lehetővé teszi, hogy minden felhasználó legfeljebb öt eszközt csatlakoztasson a VPN-hez.

vpn korlátlan eszközkorlátEz nem tűnik hátránynak, amíg közelebbről nem vizsgáljuk meg, hogy a VPN Unlimited miként kényszeríti Önt a szolgáltatásukkal kapcsolatban használt eszközök korlátozására. Míg a többi vállalat korlátozza, hogy hány eszközt tud egyidejűleg csatlakoztatni a VPN-hez, ez a társaság minden ügyfélnek öt bővítőhelyet ad, amelyek mindegyikét egy adott eszközhöz rendelik. Ha megpróbál bejelentkezni egy másik eszközzel, amely nincs hozzárendelve ezekhez a helyekhez, akkor nem tud bejelentkezni.

Bejelentkezhet egy engedélyezett eszközre, törölheti a többi eszközt, majd hozzáadhatja az új eszközt, de ez nagy munka. Ennek a komplikációnak az oka átláthatóvá válik, amikor rájössz, hogy további eszközöket adhat hozzá fiókjához további havi díjakért. A VPN-t használó nagy családok vagy vállalatok érdeklődhetnek további eszközök hozzáadása iránt, ám ez a szolgáltatás kevés egyértelmű hasznosságot kínál a legtöbb ember számára.

Átlagsebesség

Függetlenül attól, hogy feltölt, letölt vagy csak böngész, a sebesség számít, és itt van A VPN Unlimited átlagos. A tesztelt VPN-ek többi része közvetlenül a csomag közepén helyezkedik el. Más VPN-szolgáltatókhoz képest ez megéri, ha tetszik a felület.

Az olaszországi milánói szerver körülbelül 60 Mbps sebességgel tesztelte a 100 Mbps kapcsolatunkat. Ez rendben van, de úgy tűnik, hogy a legjobb, amit a VPN Unlimited képes összegyűjteni. A New York-i szerver csak 25 Mbps sebességgel kezdett letöltés közben. Ismét nem nagyszerű, de nem a legrosszabb is. A feltöltési sebességek sokkal lassabbak voltak, de ez a VPN-ek esetében ez a norma.

vpn korlátlan sebességű eredmény

A hongkongi szerver szintén átlagos volt, kb. 30 Mbps sebességű letöltéssel, körülbelül 12 Mbps sebességgel. Mondanom sem kell, hogy ha hihetetlenül gyors feltöltéseket és letöltéseket keres, akkor jobb, ha továbbra is az Ön igényeinek legmegfelelőbb VPN-t keresi..

Elérhető-e a Netflix a VPN korlátlan használata közben?

Netflix KeepSolid szolgáltatás

A Netflix előfordulhat, hogy nem elérhető a VPN Unlimited-en keresztül, a felhasználó által választott szervertől függően. Ez normális a VPN-eknél, és ez a szolgáltatás valójában olyan dedikált Netflix VPN-ket tartalmaz, amelyek minden alkalommal működtek, amikor megpróbáltuk őket.

Más szerverek jobban ki vannak téve és hiányoznak. Például úgy tűnik, hogy a vállalat szerverei Hollandiában és az Egyesült Királyságban a Hampshire-ben blokkolják a Netflix elérését. Másrészről, az USA-ban Kaliforniában található szerver és egy másik, Kanadában található szerver mindkettő képesek volt kapcsolódni a Netflixhez..

Ha a Netflix szerepel a VPN-szolgáltatók kötelező listáján, akkor ez sokkal jobb, mint más lehetőségek.

Használhatok torrent webhelyeket a VPN Unlimited segítségével?

A BitTorrent és a fájlmegosztás egyéb formái nem érhetők el széles körben a VPN Unlimited segítségével. A társaság politikájában kijelenti, hogy legfőbb aggodalma a felhasználói adatvédelem biztosítása, szemben a torrentok letöltésével.

A VPN Unlimited azonban lehetővé teszi a torrent helyek használatát bizonyos szervereknél. Ide tartoznak az USA-ban Kaliforniában, a kanadai Ontarioban, valamint Franciaországban, Luxemburgban és Romániában levő szerverek. A szolgáltatás általános megbízhatatlansága miatt, azoknak, akik bármilyen szabályossággal szeretnék használni a torrent webhelyeket, valószínűleg másutt kell keresniük.

Szerverek és helyek száma

VPN-Unlimited-helyekA VPN Unlimited körülbelül 400 szervert kínál 70 helyszínen. Sok VPN-szolgáltatótól eltérően ezek a helyek Afrikát, Törökországot és Dél-Amerikát foglalják magukban. A piacon más versenytársak csak többet kínálnak, ha a kiszolgálók számáról és a helyszínek sokféleségéről van szó.

A VPN Unlimited anyavállalata, a KeepSolid nem hozza nyilvánosságra, hogy hány kiszolgálója fizikai szerver, hány virtuális szerver. Ez problémát jelenthet egyes felhasználók számára, akik aggódnak adataik végső biztonsága miatt. Más VPN-szolgáltatók sokkal átláthatóbbak, mint a VPN Unlimited, a virtuális szerverek használatát illetően, amelyek egy helyre helyezhetők, de jelzik, hogy a másikban vannak. További információ a torrenting legjobb vpns-ről itt.

Korlátlan VPN ügyfélszolgálat

Az egyik terület, ahol a korlátlan VPN rendkívül jól teljesít, az ügyfélszolgálat. Noha nincsenek élő csevegési funkciói, ezek lehetővé teszik a támogatási személyzettel történő e-mailben történő kommunikációt.

Úgy tűnik, hogy a legtöbb ember 20 perc vagy fél óra alatt viszonylag hatékonyan reagál. Az ügyfélszolgálat egyik hátránya, hogy úgy tűnik található Ukrajnában. Néhánynak ez előfordulhat nyelvi korlátok.

Mennyibe kerül a VPN korlátlan költsége?

Azok a vásárlók, akik inkább a fizetési módot választják, értékelik a 9,99 USD havi tervet.

vpn korlátlan árképzés

Az egyéves szolgálat előre fizethető havi öt dollár költségen. Jobb ajánlat a három éves terv, amely 99,99 dollárba kerül. Körülbelül 200 dollárért elérhető egy „egész életen át tartó” terv, de ez csak azok számára ajánlott, akik biztosak abban, hogy a VPN Unlimited megfelelő számukra.

Ha a VPN Unlimited lehetőséget választanám??

Attól függ. Ha emlékeztetőre van szüksége arról, amit éppen olvasott, van néhány biztonsági szivárgások és átlagsebesség. Ha elsőbbséget élvez a Netflix figyeléssel, mint fő VPN-feladattal, akkor mindenképpen próbálja ki a VPN Unlimited alkalmazást.

Sok év alatt oly sok VPN-t vizsgáltunk át és teszteltünk majdnem száz különféle VPN-szolgáltató. Ezen a ponton - teljes bizonyossággal - elmondhatjuk, hogy van egy csomó jó, amelyek közül választhat NordVPN és Surfshark. Minden attól függ, hogy mi fontos neked. Ha szüksége van egy jó listára a kezdéshez, akkor nézd meg a 2020-ig elérhető legjobb VPN-ket. Keresse meg a lehetőségeket, és nem fog csalódni amiben talál.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me