Legjobb olcsó hosting Ausztrália

Ha olyan vagyunk, mint mi, ha látja az „ingyenes” és az „olcsó” szavakat, akkor fel fog ülni és figyelni.


Mindenkinek tetszik egy alku, igaz?

Néhány dolog azonban nem olcsóbb áron. Különösen igaz ez a tárhely szolgáltatókra. A viszonteladók és az egész Ausztráliában felbukkanó repülõ éjszakai szolgáltatások között szinte bárki létrehozhat egy weboldalt, és ingyenes vagy szinte ingyenes webhely-tárhelyet kínálhat..

Az emberek sokat ígérnek. De mi az, amit valóban megszerez a következetesség és a támogatás azon alacsonyabb alapkamatlábak mellett??

Feladatunk az, hogy átsétáljuk az ostobaságot, és megtaláljuk a legjobb olcsó hosting szolgáltatásokat Ausztráliában. Azt várjuk, hogy megfizethető tárhelyet szerezzenek neves cégek számára, amelyek sokat kínálnak cserébe.

WEB HOSTPRICESPEEDRATING
1. Hostinger $ 0.99 / mo 585 ms 5 ★★★★★
2. HostPapa $ 2.95 / mo 475 ms 5 ★★★★★
3. HostGator $ 2.95 / mo 6,57 ms 4 ★★★★★
4. Bluehost $ 2.95 / mo 1,765 ms 5 ★★★★★
5. iPage $ 1.00 / mo 1,941 ms 4 ★★★★★

Miért kellene kerülnie a szuper olcsó vagy az „ingyenes” tárhelyet

A „Ingyenes tárhely Ausztráliában” gyors internetes keresés több oldalt eredményezhet. Néhány olyan márkákból származik, amelyeket már ismert egy ideje. Mások olyan új cégek, akik nevet akarnak nevezni, vagy olyan emberek, akik könnyű passzív jövedelmet keresnek.

Ez az ingyenes vagy szuper olcsó tárhely problémája.

Az üzlet az üzlet. Az infrastruktúra, a fejlesztések, a biztonság és a platform fenntartását szolgáló egyéb elemek között a technológia drága lehet. Senki sem fogja szívük jóságán kínálni mindezt. Ha nem generálnak bevételt azáltal, hogy díjat számítanak fel a szolgáltatásért, akkor a hátad mögött csinálnak benned.

Hogyan csinálják??

Sokszor az, hogy összegyűjti az Ön adatait a ravaszról és eladja azokat harmadik felek számára. De a célzott marketing nem az egyetlen ok, amely elkerüli az olyan ügyleteket, amelyek túl jónak tűnnek, hogy igazak legyenek. A legtöbb ingyenes internetes házigazda pénzt keres nagy mennyiségben azáltal, hogy több száz - talán több ezer - ügyfelet dob ​​el ugyanazon a szerveren, ahol ugyanazon korlátozott erőforrásokhoz és azonos IP-címhez férnek hozzá..

A probléma ezzel a következő:

 • Bad️ Rossz szomszédok. Az olcsó vagy ingyenes szolgáltatások gyakran a spammerek és a csalók kedvencei, mivel nem kell sok beruházást végezniük, és eltévedhetnek a tömegben. Biztos lehet benne, hogy ezek az erőforrás-disznók a webhely rossz teljesítményét és gyakran összeomlást eredményeznek.
 • ⚠️ Sok állásidő. A rossz szomszédok túlságosan leállnak, ami költségeket okozhat az ügyfeleknek, a márka hírnevének és a pénznek. Minden olyan vállalkozás, amely kevesebb, mint 99% -kal biztosítja az üzemidőt, átadott.
 • ⚠️ Könnyű csapkodni. A számítógépes bűnözők megosztott IP-című szolgáltatásokat céloznak meg, mert tudják, hogy a biztonság gyenge, és több száz célpont közül lehet választani.
 • ⚠️ Könnyen elterjedhet a súlyos testi sértés. A gyenge biztonság és a fogságban lévő közönség miatt a rosszindulatú kód és a vírusok gyorsan és széles körben terjedhetnek.
 • ⚠️ A Google megbünteti Önt. Tisztességes vagy sem, a Google indexelői az Ön által vezetett (vagy használt) társaság alapján fogják megítélni téged. Túlzott leállással és a hackelhető vagy spam jellegű webhelyek magas százalékával rendelkező hostolási szolgáltatások nem mutatnak jó eredményeket, vagy nem szerepelnek magas szinten a SERP-kben.
 • ⚠️ Szegény - vagy nem - támogatás. A legtöbb ingyenes vagy szuper-csökkentett tárhely-terv olyan támogatással érkezik, amely nehéz elérni, nem reagál, vagy egyszerűen rossz. Nem fog tudásbázist kapni, csak egy lassú átfutási idővel rendelkező e-mail címet vagy egy olyan telefonszámot, amely hosszabb ideig az automatizálási pokolba vagy várakozással marad. A biztonság szintén nem túl jó. Még az olyan alapokat, mint az SSL, csak prémiummal kínálják, ha egyáltalán.

A valódi üzletet gyakran csak a visszatérítési időszak letelte után tudhatja meg, és már túl késő kijutni az aláírt hosszú szerződésből, hogy csökkentett árat kapjon. Sokat tanulhatott a kisbetűs szöveg elolvasásával, ami azt jelenti, hogy a szerződés aláírása előtt át kell keverni a szolgáltatási feltételeket (TOS) vagy a szolgáltatási szintű megállapodásokat (SLA-kat). Nem sokan hajlandóak erre, különösen akkor, ha ezek a megállapodások olyan hosszúak és zavaróak.

Használhatja az ingyenes próbaverziókat is, hogy megtudja, vajon a cég legitim-e. De kinek van ideje, hogy személyesen megpróbálja megszabadulni a tervtől a terv megkeresése érdekében, a legjobbat keresve?

Ez a mi feladatunk!

Olcsó ausztráliai webtárhely-útmutató

Minden erőfeszítést megtettünk annak érdekében, hogy meghatározó ajánlatokat nyújtson az olcsó webtárhelyhez olyan cégeknél, amelyek nagy megtérülést nyújtanak egy meglehetősen szerény befektetésnél. Csapatunk tucatnyi hosting szolgáltatást kipróbált, összehasonlította a szolgáltatásokat és a terveket, és ellenőrizte az egyes szolgáltatások sebességét és biztonságát. Végül megállapítottuk, hogy a következő hat vállalat teljesíti a kritériumainkat.

Ugyanezen okokból nem mindegyik a legjobb. Vannak, akik olcsóbbak, vagy a WordPress tárhelyéhez a legkedvezőbbek, míg mások fejlett funkciókat és kiemelkedő támogatást kínálnak.

További beavatkozás nélkül itt van a választás. A szórakozás további szórakoztatásáról olvassa el a legjobb webtárhely útmutatóját.

JEGYZET: Az összes sebességet milliszekundumban (ms) rögzítjük.

Olcsó webtárhely - Legjobb válogatás 2020-ra

1. Hostinger: Legolcsóbb, teljes megállás

Átlagos üzemidő: 99,87%
Átlagsebesség: 585 ms

Ár: A tervek mindössze havonta 0,99 dollárra indulnak, és sokat kapnak az árért. Az egyetlen hátrány, hogy el kell fogadnia a 48 hónapos szerződést az árfolyam eléréséhez. A költség havonta 7,99 dollárra növekszik, amikor megújítja. A Hostinger a legtöbb fizetési módot kínálja. Használhat nagy hitelkártyát, PayPal-t vagy kriptovalutát.

Legalacsonyabb ár a minőség feláldozása nélkül ✅

Miért van a Hostinger a listánk tetején? Össze lehet hasonlítani az árat, amely csaknem egyharmaddal alacsonyabb, mint a legközelebbi versenytárs. Noha azt javasoljuk, hogy tartózkodjon a havonta 1 dollárnál kevesebbet terhelő szolgáltatásoktól, kivételt kell tennünk a Hostinger meghalása szempontjából annak megbízhatósága és teljesítménye szempontjából. Még egy szilárd, költséghatékony hostolási lehetőséget is lehetővé tesznek, amely nem veszélyezteti a minőséget. Kurt fizetsz nekik kriptovalutával.

A legalacsonyabb árképzés ellenére nem okoznak ugyanazokat az aggodalmakat az erőforrások megosztása, a leállások és a biztonság miatt, amelyeket más szuper olcsó tárhely-tervekkel tapasztalhat meg. Ezek a legmagasabb rendelkezésre állási százalékot és a leggyorsabb sebességet képviselik, és az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában, az Ön tartózkodási helyétől függetlenül elérhető..

A Hostinger a legjobb választás azok számára, akik sok gond és karbantartás nélkül szeretnének személyes blogot vagy alapvető weboldalt felállítani. Percek alatt elindíthat egy WP-webhelyet, a Hostinger pedig ingyenes SSL- és domain-regisztrációt biztosít minden fiókhoz.

Legjobb Jellemzők:

 • Ingyenes weboldal készítő
 • Nagy üzemidő
 • Az összes legalacsonyabb ár
 • Ingyenes domain, e-mail fiók és adatbázis (a magasabb szinteken korlátlan számú webhely, e-mail fiók, tárhely, SSL és sávszélesség érhető el)
 • Nagyszerű ügyfélszolgálat
 • Széles tudásbázis

2. HostPapa: A legjobb olcsó / prémium tárhely

Átlagos üzemidő: 99,95%
Átlagsebesség: 475 ms

Ár: Az árak 2,95 dollártól kezdődnek, és 8,99 vagy 13,99 dollárra növekednek, amikor megújítja a szerződést. A HostPapa Business Pro terv havi 11,95 dollár az első hároméves szerződésnél, amelynek rendszeres ára havi 21,95 dollár. Fizetni lehet a szolgáltatásért a Visa, a MasterCard vagy az American Express segítségével.

kedvezmények: Havonta 2,95 dollár árengedményt kínálnak mind a szokásos megosztott tárhelytervükhöz, mind a középszintű üzleti tárhelyhez. A HostPapa 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Amikor a legjobb átfogó tárhelyszolgáltatásra és a legolcsóbb üzleti tervre keres, akkor ellenőriznie kell a HostPapa szolgáltatást. Kiváló lehetőség ausztráliai webtárhely számára, magas árának és gyors, reagáló ügyfélszolgálatának köszönhetően. A HostPapa Kanadában található, de szerverei vannak a világ minden tájáról. A cég emellett izgalmas gyorsaságot és az egyik legmagasabb rendelkezésre állási százalékot is kínál.

Aztán ott vannak a szolgáltatások, ideértve az alkalmazások százát, a marketing eszközöket és a rengeteg freebist. Akár személyes blogot, akár üzleti weboldalt készít, mindent megtalál, amire szükség van a gyors működéshez, kevesebb gondot okozva a leállás vagy a hackerek.

Legjobb Jellemzők:

 • Ingyenes telepítés, transzferek és domain regisztráció
 • Ingyenes egyedi e-mail cím
 • Ingyenes weboldal készítő és CDN
 • Ingyenes marketing eszközök
 • Ingyenes egy-egy képzés
 • 24 órás ügyfélszolgálat és élő csevegés
 • Ingyenes SSL
 • Több mint 400 ingyenes alkalmazás
 • Nem mért sávszélesség

3. HostGator - a legjobb kedvezményes felhőtárhely

Átlagos üzemidő: 99,68%
Átlagsebesség: 6,57 ms

Ár: Hatchling-tervük havi 2,95 dollárból indul, három éves szerződéssel. Ezután havonta 6,95 dollárra tér vissza, amikor a szerződése megújul. A legfelső szintű szolgáltatás, a HostGator üzleti terv havi 5,95 USD az Ön kezdeti szolgálati időtartamára. Fizetni lehet fő hitelkártyájával vagy PayPal számlájával.

kedvezmények: Az interneten megtalálhatja a HostGator kedvezménykódokat és kuponokat. Ezenkívül a legfinomabb pénz-visszatérítési garanciát kínálják, mivel 45 napot adnak az elmélkedéshez.

A HostGator valamivel drágább, mint a listán szereplők, de prémium funkciókat kapnak viszonylag olcsón. Az egész összehasonlítható a sebesség, teljesítmény és rendelkezésre állás ideje szempontjából, de a haladó felhasználók imádni fogják a rengeteg funkciót, amelyeket a standard.

A cég ingyenes web-készítőt kínál, és keményen dolgoztak a WordPress tárhely javításán. Kiváló megoldás az e-kereskedelem platformjai számára SEO és a Google Adwords és a Bing hirdetésekkel kapcsolatos segítségének köszönhetően.

A HostGator segítségével a biztonság ingyenes SSL tanúsítványokkal és automatikus biztonsági mentésekkel oldható meg. Az ügyfelek mérlegetetlen sávszélességet és tárolást, ingyenes domaineket és egy kattintással történő telepítést kapnak.

Jellemzők:

 • Egy kattintással telepíthető
 • Ingyenes automatikus biztonsági mentések
 • 100 dolláros Google Adwords-kupon
 • Nem mért sávszélesség és tárolás
 • Ingyenes domain (korlátlan tartományok magasabb szintű tervekkel)
 • Ingyenes SSL
 • Egyéni e-mail cím
 • Támogatás több platformon

4. Bluehost: Megbízhatóbb szolgáltatás

Átlagos üzemidő: 99,74%
Átlagsebesség: 1,765 ms

Ár: 36 hónapos szerződéssel havi 3,95 dolláros indulási tervet kaphat, 2,95 dollár árengedményt kaphat, ha megpróbál elhagyni a weboldalt kötelezettségvállalás nélkül. Az ár megújításkor havonta 7,99 dollárra tér vissza. A Bluehost az összes főbb hitelkártyát elveszi.

kedvezmények: Néhány perc múlva a cégtől felkínál egy felugró ajánlatot a 2,95 dolláros többletdíjára. A Bluehost 30 napos pénz-visszafizetési garanciát is kínál.

A Bluehost egy vagy másik formában létezett mindaddig, amíg az internet nem volt dolgom. A társaság 1996-ban indult, de 2003-ban hivatalosan megkeresztelték Bluehost-nak. Ezek drágábbak, mint más szolgáltatások, ám sokat kapnak cserébe.

Egyrészt egy olyan vállalkozásnak, amely hosszú ideje működik, és több millió ügyfelet tart magában, valamit jól kell tennie. Vannak adatközpontok is a világ minden tájáról, ami nagyszerű hír a gyors töltési időt kereső ausztrálok számára.

Ha olyan szolgáltatást keres, amelyet könnyen meg lehet tanulni és használni, nehéz megverni a Bluehost-ot. A társaság hatalmas tudásbázissal rendelkezik, amely oktatóanyagokkal és útmutatókkal van tele. Akár kezdő vagy fejlesztő, és sok tapasztalattal rendelkezik a webépítés területén, talál valamit, amit szerethet a Bluehost iránt. Ezen felül az egyik legjobban garantált üzemidő.

A Bluehost hátránya a tengerentúli elhelyezkedés, ami az ügyfélszolgálatot egy kissé kihívóbbá teszi az ausztráliak számára.

Legjobb Jellemzők:

 • Ingyenes domain regisztráció
 • Ingyenes SSL
 • Egy kattintással a WordPress telepíthető
 • Korlátlan sávszélesség
 • Legfeljebb 100 ingyenes egyedi e-mail cím
 • 200 USD ingyenes AdWords kredit
 • A cPanel támogatása

5. iPage: Jó szolgáltatás-ár-arány

Átlagos üzemidő: 97,77%
Átlagsebesség: 1,941 ms

Ár: A tervek havi 1,00 USD-tól kezdődnek, 36 hónapos szerződést kell kötnie erre az arányra, és az ár megújításkor havonta 7,99 USD-ra változik. A társaság elfogadja az összes főbb hitelkártyát és a PayPal-t.

kedvezmények: Kedvezményeket és kuponkódokat találhat olyan webhelyeken, mint a Coupns.com. A Groupon és a RetailMeNot anya, akkor körül kell ásnia, hogy megtalálják őket. Az iPage a szokásos 30 napos pénz-visszafizetési garanciát is nyújtja.

Noha az iPage-nak számos negatív véleménye van, a legtöbbjük az ügyfélszolgálathoz kapcsolódik, nem pedig a teljesítményhez vagy a megbízhatósághoz. A probléma az Egyesült Államokban található hely, ami megnehezíti az ausztrál emberek számára, hogy munkaidőben elérjék őket. Az alaptervű ügyfeleknek fizetniük kell az SSL tanúsítványért is, amelyet a legtöbb választásunk ingyenesen kínál.

Ezen kívül a domain már első évig ingyenes, és rengeteg fejlett funkcióval fog rendelkezni. Korlátlan tárhelyet és több mint 1000 sablont adnak az egyedi tervezéshez.

Legjobb Jellemzők:

 • Ingyenes domain regisztráció
 • Több mint 1000 ingyenes sablon
 • Ingyenes egyedi e-mail címek
 • Ingyenes weboldal készítő
 • Ingyenes SSL tanúsítvány (magasabb szint)
 • Korlátlan tárhely

6. A2 tárhely: Prémium szolgáltatás, olcsó ár

Átlagos üzemidő: 99,4%
Átlagsebesség: 601 ms

Ár: Havonta 3,92 USD -tól indul a megosztott tárhely, a legmagasabb szintű szolgáltatás ára pedig 99,59 USD. 36 hónapos szerződést kell kötnie, hogy megkapja a diszkontált árat az alapszintű megosztott tárhelynél, amely a szerződés végén visszatér a normál havi 7,99 USD árhoz. A legtöbb nagy hitelkártyát, a PayPal-ot és az Skrill-et elveszik.

kedvezmények: A társaság rengeteg ösztönzőt kínál az új ügyfelek számára, amelyeket rendszeresen frissítenek. Az A2 30 napos pénz-visszafizetési garanciát, valamint „bármikor” arányos pénz-visszafizetési ajánlatot kínál, ha teljesíti bizonyos feltételeket.

Ez a hosting cég utoljára szerepel a listán, nem a teljesítmény vagy a szolgáltatások miatt, hanem a magasabb bevezető ár miatt. Valójában általában felülmúlják a többi szolgáltatást. Ha azonban költségvetési tudatossággal rendelkezik, vannak olcsóbb vállalatok, amelyek csak kissé alacsonyabb tulajdonságokkal és funkcionalitással rendelkeznek.

Mindazonáltal, még a legolcsóbb opcióval is, ingyenes biztonsági funkciókkal és a hackelés-megelőzéssel is számolhat. Az A2 ingyenes biztonsági mentéseket, magas rendelkezésre állási százalékokat és nagy sebességet is kínál.

Legjobb Jellemzők:

 • Ingyenes automatikus biztonsági mentések
 • A WordPress, a Drupal és a Joomla számára optimalizálva
 • Turbo szerver elérhető
 • Ingyenes SSL tanúsítványok
 • Hack-megelőzés
 • Rengeteg fejlett funkció

Bónusz Pick és egy szó az e-kereskedelmi tárhelyről

A listánk a korlátlan, megfizethető áron történő tárhely körül forog. Ha van blogod vagy vállalkozása, ezek remek lehetőségek. Az e-kereskedelem azonban egészen más labdajáték. Azért vagyunk itt, hogy bemutassuk Önnek egy olyan társaságot, amely nem végezte el a korlátlan általános vagy vállalati hostolási lehetőséget, de ideális platform ausztrál e-kereskedelem webhelyéhez.

Ez a cég a Siteground

Miért olyan jó a SiteGround az e-kereskedelem számára?

Az első ok a magas rendelkezésre állás ideje, amely garantáltan 99,95%. Amikor e-kereskedelmi webhelyet működtet, az idő pénz. Ha webhelyének óránként lemarad, akkor körülbelül 100 000 dollár bevételt veszíthet. Nem is beszélve az immateriális veszteségekről, mint például a jó hírnév és a helyreállítás költsége.

Ezután meg kell fontolnia az erőforrás-felhasználást. Számos e-kereskedelemmel foglalkozó webhely dinamikus kialakítást használ, és olyan funkciókkal rendelkezik, mint például nagy felbontású képek, streaming video és interaktív média, amelyek sok forrást fogyasztanak. Ingyenes transzfereket és domain regisztrációkat is kap, egy kattintással a WP telepítéseket, korlátlan ingyenes egyedi e-mail címeket és korlátlan aldomaineket is kap..

A biztonság szempontjából még a legalapvetőbb terv ingyenes SSL-tanúsítványokat, ingyenes automatikus biztonsági másolatot és a nap 24 órájában nyitott helyszíni figyelést is biztosít Önnek. Ez önmagában akár évi 80 dollár megtakarítást és sok fejfájást eredményezhet.

Végül, ügyfélszolgálatuk összehasonlíthatatlan. Nagyon érzékenyek telefonon, e-mailben vagy csevegőben, és lépésről lépésre végigvezetik Önt minden kérdésben.

A SiteGround mindezt és többet a legmegfizethetőbb áron kínál egy nem megosztott tárhely-tervhez. Ezenkívül menedzselt WordPress tárhelyet kínálnak, mindössze 3,95 dollárért havonta egyéves szerződésre. Az ár a kezdeti időszak végén 11,95 dollárra ugrik fel.

Gyakran ismételt kérdések a webhely-tárhelyről Ausztráliában

Üdvözöljük a GYIK szakaszban, ahol gyors válaszokat talál az ausztráliai webtárhelyről szóló általános kérdéseire. Íme néhány kérdés, amelyek sokat kapnak.

Mi a legolcsóbb módja a webtárhely megszerzésének?

Válasz: Egyik válogatásunk sem ingyenes, de ezekre bármelyiknél pénz-visszafizetési garanciát kaphat. Nem javasoljuk az ingyenes tárhelyet, de egy olyan társaság, mint a Bluehost, kiváló tárhelyt nyújt Önnek, csupán néhány dollárért havonta.

Mennyibe kerül általában a web hosting?

Válasz: Ez a szolgáltatási szinttől és az opcionális funkcióktól függ. A biztonságos, olcsó tárhely átlagára havonta 3–5 dollár, amelyet a szerződés időtartamára kell fizetni.

Van-e jó ingyenes tárhely-szolgáltatás?

Válasz: Vannak olyan hostolási tervek, amelyek teljesen ingyenesek, ám biztonsági és teljesítménybeli problémák miatt ezeket nem ajánljuk. Ezeknek az „ingyenes” szolgáltatásoknak csak egy része korlátozott ideig ingyenes, és a frissítés költsége nem éri meg a beruházást. Szinte ingyenes, prémium szolgáltatást találhat olyan neves cégeknél, mint a Hoatinger, amelyek havi ára csak 0,80 USD.

A WordPress üzemeltetési tervei bármilyen jót hoznak létre?

Válasz: A WordPress népszerűsége miatt sok hosting cég ingyenes WordPress telepítéseket és nagyon megfizethető menedzselt WP tárhelyeket kínál.

Mi a legjobb cPanel-tárhely-szolgáltatás?

Válasz: A legtöbb választásunk támogatja a cPanel tárhelyet, és rengeteg információ található az interneten arról, hogyan kell működtetni ezt a népszerű platformot.

Mi a leggyorsabb hosting cég Ausztráliában?

Válasz: A sebességtesztjeink szerint az abszolút leggyorsabb tárhely platform a Siteground. Általában véve a módosított virtuális magánszerver (VPS) tárhely a leggyorsabb út, mert megvan az erőforrás és a rugalmasság. Ez a lehetőség azonban valós mennyiségű technológiai ismereteket és időt igényel, mivel az összes kezelés és testreszabás a webhely tulajdonosának, nem pedig a gazdagép feladata..

Végső gondolatok

Szeretünk pénzt megtakarítani, mint a következő személy. Az ingyenes vagy rendkívül olcsó azonban nem mindig az olcsóbb ajánlat.

Időnként megkapja azt, amit fizet.

Szüksége van tényekre? Tényeket adunk Önnek. Célunk az, hogy átfogó áttekintést nyújtsunk Önnek az ausztráliai legjobb megfizethető tárhely-tervekről, a szolgáltatások és a támogatás szempontjából alapuló árpontok alapján. Az, hogy hogyan használja ezt az információt, a rajtad múlik.

Hasznosnak találta ezt az útmutatót? Mondja el nekünk, vagy ossza meg tapasztalatait a hosting cégekkel.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me