Opera VPN szolgáltatás – ingyenes .. Vagy valóban? (Vizsgálati eredmények)

Ha a termék ingyenes, TE vagy a termék. Legalább az adatok.

Mostanra a legtöbb ember megérti a rendelkezésre álló legjobb VPN fontosságát. Meg akarják őrizni a magánéletüket. Azt akarják, hogy képesek legyenek hozzáférni a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz és korlátozás nélkül szörfözni az interneten. Tehát, amikor meghallják, hogy az Opera VPN szolgáltatást nyújt ingyen korlátlan adatokkal, átugorják azt.

Vajon az Opera szolgáltatása valóban megfelel-e a hihetetlenségnek??

Az Opera VPN áttekintése

FeaturesInformation
használhatóság: Könnyen kezelhető
Naplózási politika: Néhány naplózási politika
Szerver mérete: 10 szerver
Szerver terjesztés: 5 ország
Támogatás: Egyik sem
torrentezés-: Nem megengedett
streaming: Korlátozott
VPN protokoll és titkosítás: Nem létezik
Központ: Kanada
Ár: Ingyenes
Hivatalos honlapján: https://www.opera.com

Nem egy igazi VPN - Ez egy proxy szolgáltatás

Az első dolog, amit meg kell értened, az Az Opera nem egy igazi VPN. Ez biztonságos proxy szolgáltatás. Ez azt jelenti, hogy az Opera titkosítja saját böngészőjének forgalmát egy kiszolgálón keresztül, amelyet egy kanadai VPN üzemeltet. Az Opera azonban az nem úgy tervezték, hogy titkosítsák a többi böngésző forgalmát vagy önálló e-mail kliensek. Ha az Opera valódi VPN lenne, akkor az eszköz minden bemeneti és bemeneti információját titkosítja. Nem számít, milyen alkalmazás kezeli az adatokat. Ez azt jelenti, hogy az Opera sokkal kevésbé biztonságos, mint az önálló VPN-szolgáltatás.

Előnyök:
 • Teljesen ingyenes
 • Nincs sávszélesség-korlátozás
 • Együttműködik a Netflix-szel
 • Könnyen beállítható és könnyen használható
Hátrányok:
 • Naplózza az összes információt
 • Kanadai joghatóság
 • Nem egy igazi VPN
 • Nincs önálló termék
 • IP szivárgásokat észleltek
 • Lassú sebesség
 • Nincs torrent
 • Csak három szerver választható
 • Nincs ügyfélszolgálat

Amit mi tetszett az Opera VPN-vel kapcsolatban

opera vpn ingyenesA pozitív dolgokkal szeretnénk kezdeni ezt a „VPN” -et, mielőtt sok hibájába merülnénk. Az egyik jó dolog a szolgáltatásnál teljesen ingyenes. Nem kell regisztrálnia előfizetésre, és nincs sávszélesség-korlátozás.

Fontos azonban ezt emlékezni Az ingyenes VPN-k valamilyen módon keresnek pénzt, és ez általában az adatok bevételszerzésével történik. Van egy mondás, azt kapod, amiért fizetsz". Ebben az esetben nem lehet igazabb. Tehát ha azt akarja, hogy az igazi üzlet ugyanakkor költséghatékony legyen, akkor szinte ingyenes szolgáltatást kell igénybe vennie. Nézze meg a legjobb ingyenes VPN-k listáját.

Éppen a böngészőben van beépítve, és könnyű aktiválni. A VPN aktiválásához egyszerűen lépjen a menük / beállítások / adatvédelem / VPN menübe. Ha ezt a folyamatot követik, akkor egyszerűen ki- és bekapcsolhatja a VPN-szolgáltatást. Kiválaszthatja a szerver helyét is, és megnézheti, hogy mennyi adatot használ.

Végül, meglepetésünkre, az Opera együttműködött a Netflix-szel. Nem csak működött, de hibátlanul is működött. Néhányan feltehetik a kérdést: vajon nem minden VPN működhet együtt a Netflix-rel? Elméletileg igen. Az évek során azonban a Netflix nagyon szigorúvá vált, és erőteljes anti-VPN technológiát alkalmazott a legjobb VPN észlelésére és blokkolására. Számos VPN-t, amikor a földrajzilag korlátozott tartalom streamingjét használják a Netflix-en, találják meg a rettegett hiba képernyő.

netflix hiba képernyő

Szóval ez az, ami az Opera javát szolgálja.

Ha bízol az Operaban??

Erre a kérdésre kap választ, amikor megnézed az Opera adatvédelmi irányelveit. Itt találsz számos záradékok, amelyek a magánélet védelmével érintett személyt kétszer is elgondolkodtatják.

Példa erre a tény, hogy a szolgáltatás fenntartja a jogot használati adatok gyűjtésére. Ez azt jelenti, hogy tárolhatják a látogatott webcímeket és az IP-helyeket, de nem feltétlenül a weboldalak tartalmát.

Ez sokkal több információ, mint a többi VPN gyűjt. Ne feledje, hogy a szolgáltatás semmilyen módon nem kapcsolódik a nevedhez vagy magához. Csatlakoztatva van a használt eszközhöz. Ez azt jelenti, hogy az Opera VPN nem épít böngészési előzményeket.

Amikor megnézi az adatvédelmi irányelveiket, észreveszi, hogy információkat gyűjt az operációs rendszerről, az Ön IP-címéről és egyéb információkról, amelyek az eszközök idővel történő azonosításához felhasználhatók. Fontos megjegyeznünk, hogy az Opera VPN-nek nincs olyan információja, amely az IP-címhez hivatkozna.

Az Opera pénzt keres adatainak eladásával - vigyázz!

opera vpn által surfeasyA szolgáltatás egészére nézve úgy érezzük, hogy az Opera azt teszi, amit elvárhat minden ingyenes szolgáltatástól. Összegyűjtik a névtelen információkat, és eladják másoknak. Ha névtelenséget és teljes adatvédelmet keres, ez határozottan nem a VPN, amelyben megbíznia kell. Folytassa a magánélet és a biztonság érdekében a legjobb VPN keresését.

Az Opera böngésző technikailag egy norvégiai székhelyű vállalat. A probléma az, hogy VPN szolgáltatásaikat a SurfEasy kezeli. Ezt a kanadai székhelyű társaságot az Opera vásárolta néhány évvel ezelőtt. Kanada az 5 szem felügyeleti szövetségének tagja.

Ez információgyűjtő szövetség. Az ötlet az, hogy több nemzet összevonhatja erőforrásait. Ha a csoport egyik országának van információja, megosztják azt a másik négyvel. Tehát nem csak az Opera VPN megfigyelési tevékenysége, hanem akkor is, ha a kanadai kormány tevékenységet kért, köteles átadni.

A böngésző VPN AES-256 algoritmust használ. Tudjuk azt is, hogy a szokásos HTTPS biztonságot használja. A tesztelés során nem látott webRTC szivárgást.

Feltételezzük, hogy az Opera VPN úgy működik, mint a SurfEasy partnere. Úgy gondoljuk, hogy az OpenVPN-t használja. Ezt azonban nehéz ellenőrizni. Kihasználja az integrált Google nyilvános DNS-t. A proxy kérés a VPN szerverektől származik.

A VPN használata

opera vpn böngésző jelvény engedélyezéseA VPN használata a fali böngészőben rendkívül egyszerű. Miután végigment a VPN-kiszolgáló engedélyezésének folyamatán, kék VPN-jelvényt lát a keresősávon. Kattintson a VPN jelvényre, hogy a fő irányítópultjára irányítsa.

A műszerfal egyszerűen használható. A VPN szolgáltatást be- és kikapcsolhatja. Lesz egy képernyő, amely megmutatja a héten használt sávszélességet, valamint a havi sávszélességet. A virtuális helyek megváltoztatásához kattintson a jelenlegi választására. Megkapja az új helyek listáját, amelyekre megváltoztathatja. Egyszerűen válassza ki az új helyet, és az a kiválasztott országban a VPN szerverre vált.

Mennyire gyors az Opera VPN

Mindenki megérti, hogy ha biztonságos VPN-kapcsolatot fog használni, akkor egy kicsit el fogja veszíteni az Internet-sebességét. Ez csak egyenértékű a tanfolyammal. A probléma akkor jelentkezik, ha hatalmas zuhanásokat észlel a teljesítmény nevében "névtelenség".

opera vpn sebesség eredmény zürichAmi még rosszabb, ha te vagy még anonimitást sem ígért és te a lassú kiszolgálás miatt kénytelen szenvedni.

Ez az, amit kap az Opera VPN segítségével.

Itt láthatja az elfogadhatatlan területen lefelé mutató sebességeket.

Ez kissé jobb, de határozottan semmi, amiről otthon szólhat.

Ez az egyik leglassabb VPN-kapcsolat, amelyet valaha láttunk. Tehát az Opera VPN feloldhatja a Netflix blokkolását. De a kapcsolat olyan lassú, hogy a kedvenc filmje vagy televíziós sorozatának streamingje a Netflix-en keresztül élvezetesről rémálommá válhat.

Fizetési lehetőségek

Az Opera VPN ingyenes. Nincsenek fizetési lehetőségek, frissítések és határidők. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnia a pénz-visszatérítési garancia miatt, vagy hogy kriptovalutát használnak-e a magánélet védelme érdekében, vagy sem.

A probléma az ingyenes VPN-ekkel

vpn hátrányokA legjobb VPN soha nem lesz ingyenes VPN. Az ingyenes VPN-k hosszú távon többet fizetnek, mivel nem biztosítanak adatvédelmet és nem biztosítanak biztonságot. Számos szolgáltatás lehetővé teszi harmadik felek számára az Ön személyes adatainak keresését, vagy ami még rosszabb.

Amikor fizet egy VPN -ért, a fizető cég előfizetésekkel keres pénzt. Ez azt jelenti, hogy nem kell eladniuk személyes adatait másoknak. Az ingyenes VPN-k kockáztathatják azt, hogy káros dolgokat tapasztalnak, például személyazonosság-lopást.

Az ingyenes VPN-k lassú kapcsolódási sebességgel rendelkeznek. Az ingyenes VPN-knek kevés vagy egyáltalán nincs ügyfélszolgálat. Az ingyenes VPN-knek kicsi a választható kiszolgálók választéka. Az ingyenes VPN-k alszintű VPN-protokollokat kínálnak.

Mi lesz a torrentingnel??

Az Opera VPN-rel a torrenting ki van zárva. A VPN-t torrent-ekkel használja, mert megvédi adatait. Megakadályozni szeretné, hogy az emberek megtámadják a számítógépet. Ha torrent, csatlakozol más személyek számítógépéhez és rendszereihez, és hozzáférést biztosítasz a számukra.

Egy olyan világban, ahol mindenki jó és kedves volt, ez nem jelent problémát. Sajnos a gyötrelmet a rosszindulatú emberek használják kiberbűnözés elkövetésére. Ha VPN-t használ, megvédheti magát.

adatsértési statisztikák

Itt a probléma. Az Opera nem titkosítja az Ön adatait. Tehát még ha a torzítás is rendben van, akkor nem leszel biztonságban. És ne feledje, az Opera VPN egy böngésző alapú proxy. Tehát csak azokra az információkra fog működni, amelyeket a tényleges böngészőn keresztül továbbítanak.

A torrentekkel olyan külső programokhoz kapcsolódhat, mint az uTorrent. Ez azt jelenti, hogy megcsókolhatja a védelem egy kis részét, ez az úgynevezett VPN búcsút jelent.

Hol vannak az Opera VPN-kiszolgálók??

vpn szerver helyeAz Opera VPN szerverek öt országban találhatók. Ők:

 • Az Egyesült Államok
 • Németország
 • Kanada
 • Hollandia
 • Singapore

Az Opera kiadta azt a terveit, hogy kiszolgálói bázisát kiterjeszti a világ különböző pontjaira. Jelenleg lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy csatlakozzanak ahhoz, amit „kiemelt szervernek” hívnak. Ezek a következő szerverek:

 • Az amerikaiak
 • Ázsia
 • Európa

Ami bosszantó, az az fogalma sincs arról, hogy milyen városhoz kapcsolódik. Dobást kell dobnod, és remélem a legjobbat.

Amíg itt vagyunk, hozzá kell tennünk, hogy nincs kill kapcsoló rögzítőelem. Ez az, amit csak elvár egy VPN-től. A kill kapcsoló automatikusan megszakítja a munkamenetet, ha az IP szivárog.

Vevőszolgálat

opera vpn fórumŐszintén szólva, kísértésünk volt, hogy ezt a részt üresen hagyjuk. Végül is miről lehet beszélni? Mennyit semmit nem kapsz?

Lásd, ha segítségre van szüksége, Az Opera nem akarja hallani rólad. A súgó gombra kattintással nem indul el élő csevegés, nem visz el egy kapcsolatfelvételi űrlapra, és nem is nyit meg segélyjegyet. Semmi. Csak annyit jelent, hogy eljut egy oldalra, ahol többet megtudhat arról, mi a VPN és hogyan kellene segíteni.

Az Opera támogatási fórummal rendelkezik. De ez a fórum a böngészővel foglalkozó témák széles skáláját fedi le. Nincs semmi közvetlen a VPN-ről. Csak egy újabb sztrájk ennek ellen subpar VPN opció.

Kínai befektetők

Kínának nincs jó hírneve az ingyenes Internet vagy az Internet adatvédelme vonatkozásában. Nemrégiben egy kínai befektetési csoport volt partner az Opera böngészővel. Nyilvánvaló, hogy ez nem tartalmazza az Opera Media Groupot vagy az Opera VPN szolgáltatást. Úgy tűnik, hogy ezek jelenleg az eredeti norvég cég kezében vannak. Ennek ellenére, ha aggódik a magánélet, kíváncsi lehet, hogy a kínai férfiak milyen mértékben férnek hozzá az Opera VPN-hez és az összegyűjtött információk.

Végső gondolatok

Az Opera VPN jól néz ki a felületen. Úgy értem, ki nem fog izgatni valamit, ami ingyenes, és feloldja a Netflix földrajzi korlátozásait? Az Opera VPN könnyen használható. Nem kell tudnia, hogyan kell VPN-t beállítani, vagy akár mi is a VPN annak előnyeinek elérése érdekében. A sávszélesség nincs korlátozva, és az átvitel katonai fokozatú titkosítással van titkosítva.

Ha bármilyen formában vagy formában aggódik a magánélet és az igaz biztonság, ez nem a választás az Ön számára. Ne felejtse el, hogy nem a legjobb VPN-t vásárolja meg a piacon. Ez egy ingyenes szolgáltatás, amely csak az Opera böngészőn keresztül továbbított információkkal működik.

vpn engedélyezve felugró opera vpn

Ha elolvassa a szolgáltatáshoz kapcsolódó adatvédelmi irányelveket vagy használati feltételeket, akkor ez csak kevésbé biztonságosnak érzi magát. A csatlakozási sebesség nem megfelelő. Az Opera VPN nem csak naplózza az Ön felhasználását, hanem valószínűleg értékesíti az Ön adatait. És a homályos joghatóságnak köszönhetően nagyon valószínű, hogy ez a társaság nyilvánosságra fogja hozni az Ön adatait a bűnüldöző szerveknek, ha arra kérik őket..

A szolgáltatás ingyenes. Ennek ellenére nem gondoljuk, hogy megéri az árát.

Ha VPN-t szeretne, akkor kap egy igazi VPN-t

Kipróbált és tesztelt VPN szolgáltatást szeretne, amely megvédi az interneten keresztül küldött összes adatot? Akkor javasoljuk a NordVPN-t.

A NordVPN több ezer biztonságos szerverhelyet kínál szerte a világon. Világos, hogy nincs naplózási politikájuk és ajánlatuk páratlan ügyfélszolgálat.

Ez is nagyon könnyen használható, ami tükrözi a vállalat elkötelezettségét a szolgáltatás iránt egy termék, amely valóban működik. Nincsenek rejtett díjak vagy záradékok. Egy előfizetéssel több eszközt képes megvédeni.

Panamai elhelyezkedésüknek köszönhetően, NordVPN megvédi Önt számos olyan kormányzati megfigyelő programtól, amelyek veszélyeztethetik az Ön személyes adatait.

 • Fenomenális ügyfélszolgálatot és a élő chat, amely elérhető 24/7
 • Aenyhíti a torzulást
 • A NordVPN tervei a következőtől kezdődnek: Havonta 2,99 USD - 11,99 USD
 • A NordVPN rendelkezik speciális szervereket helyeztek el, amelyek segítenek megkerülni az olyan szolgáltatásokra vonatkozó földrajzi korlátozásokat, mint a Netflix
David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me