Privát alagút VPN áttekintés – tényleg megéri?

Egy VPN, amely igazságos módon terheli az ügyfeleket? Lehet, hogy igaz?


Ezt a kérdést kezdtem elgondolkozni, miután először hallottam a Private Tunnel VPN-ről. A leghosszabb ideig olyan VPN-ket kerestem, amelyek korlátlan adatot kínáltak, mert fogyasztóként azt hiszem, hogy vezetékeink vagyunk ahhoz, hogy olyan szavakat látsunk, mint a „korlátlan” és a „nincs korlátozás”, mint olyan jeleket, amelyek azt mutatják, hogy egyre inkább kibomlik a dolgunkért..

De aztán hallottam a Private Tunnel egyedi számlázási gyakorlatairól, és azon tűnődtem, vajon a „korlátlan” valóban minden, ami repedt.

De aztán hallottam a Private Tunnel egyedi számlázási gyakorlatairól, és azon tűnődtem, vajon a „korlátlan” valóban minden, ami repedt.

Magyarázat: A Private Tunnel, az OpenVPN Technologies kereskedelmi szétválasztása, csak az Ön által használt adatokért számol fel díjat. És még azok az újoncok is, akik úgy döntenek, hogy kipróbálják az ingyenes próbaverziót, egy óriási 2 koncertet kapnak.

Tehát azt kérdezheti: „Mi a fogás?”

Ugyanezt kérdeztem, mielőtt kipróbáltam volna őket.

Ebben az áttekintésben megosztom a szolgáltatásukon végzett sebességteszt eredményeimet, a könnyű használhatóságot, az ügyfélszolgálatomnak adott minősítést és a VPN-mel kapcsolatos általános tapasztalataimat..

De mielőtt jobbra belépnénk, itt van egy kis háttér a Private Tunnelben és az embereknek, akik e nagyszerű VPN-szolgáltatás mögött rejlik.

Privát alagút VPN áttekintése

FeaturesInformation
használhatóság: Nagyon könnyű használni
Naplózási politika: Kisebb fakitermelés
Szerver mérete: 50 ++ szerver
Szerver terjesztés: 12 ország
Támogatás: Jegyrendszer
torrentezés-: Nem megengedett
streaming: Nem megengedett
VPN protokoll és titkosítás: OpenVPN protokoll; 128 bites AES-GCM titkosítás
Központ: Kalifornia, USA
Ár: $ 6 / hó
Hivatalos honlapján: https://www.privatetunnel.com/

Magán alagút háttér

A Privát Alagút James Yohan és Francis Dinha, a kaliforniai székhelyű OpenVPN Technologies, Inc. alapítóinak, a korszerű hálózati és szoftveres technológiákat integráló alapítójának agyalapja..

Van nekik több mint 3,6 millió ügyfél és számolás.

Webhelyük tiszta, professzionális kialakítású, és szoftverük egyszerű, könnyen érthető felülettel rendelkezik.

Webhelyük merészen kijelenti, hogy minden nap megakadályozza egymillió számítógépes fenyegetést. Noha nehéz lenne nekik ezt bizonyítani a nyilvánosság számára anélkül, hogy valamilyen nyilvántartást vezetnének az általuk blokkolt fenyegetésekről - és ezért naplókat vezetnek az online tevékenységekről -, ez valószínűleg lehetségesnek tűnik..

Végül is egy őrült, őrült világban élünk, ahol most élünk, ahol a számítógépes támadások mindenkit fenyegetnek, a bankoktól és a kormányzati létesítményektől kezdve a magánszemélyekig.

Ahogy 2017. októberében láttuk, még anyukáinkat és apuinkat számítógépes bűnözők is megcélozzák. A bekapcsolás nem biztonságos ... legalábbis nem, ha nem kezdik el a VPN-ek használatát.

A Privát Alagút kinézete és legitimnek hangzik, de mindannyian tudjuk, hogy a megjelenés megtévesztő lehet.

Az egyik dolog, amelyet a felhasználóknak szem előtt kell tartaniuk, az, hogy hol vannak. Privát alagút van székhelye a Hacienda Business Parkban található, Pleasantonban, Kalifornia, USA.

Miért számít??

Mivel az Egyesült Államok része a Tizennégy Szemnek, egy olyan klaszternek, amely többoldalú megállapodást kötött a jelzés intelligencia területén való együttműködésről.

Az UKUSA megállapodás szinonimájaként ez a globális kollektív hallgatás az állampolgároktól, akik Echelon nevű szoftvert használnak, amely lehetővé teszi számukra, hogy megszakítsák kommunikációnkat, akár alkalmi online tevékenységek, e-mailek, sms, letöltés vagy banki szolgáltatások.

Itt, Ausztráliában, a Parlament számos módosítást fogadott el a szigorúbb adatmegőrzési törvények támogatása céljából, vagyis telekommunikációs társaságaink saját célokra vagy kormányzati ellenőrzés céljából bányászhatnak személyes adatainkra..

Az egyetlen módja az internetszolgáltatók (Internet szolgáltatók) a metaadatok gyűjtése során egy VPN-t kell használni szilárd titkosítással. További információt a 100% -osan biztonságos online megőrzésről nézze meg az elképzelhető minden adatvédelmi eszközre vonatkozó részletes útmutatónkban.

De amikor erről van szó ha VPN-t választ, ez sokkal inkább az ingatlan eladása- erről szól, Hely! Elhelyezkedés! Elhelyezkedés!

A magán alagút és az ehhez hasonló vállalkozások problémája az, hogy egy olyan országból működnek, amely törvényes jogában van, hogy megkövetelhesse a VPN-től, hogy az átadja az egyik vizsgálatuk szempontjából releváns adatokat..

Ez nem azt jelenti, hogy a Magán Alagút azonnal hajlandó lenne megfelelni bármely kormányzati intézménynek. Éppen ellenkezőleg, azt állítják, hogy nem őriznek meg semmilyen tevékenységi naplót, de előzetesen aggódnak amiatt is, hogy mentnek néhány kapcsolat naplót.

Állítólag ezeket a naplókat csak a teljesítmény és a karbantartás megfigyelésére tárolják, de a legmegbízhatóbb VPN-k szigorúan nem naplózási irányelveket tartanak fenn.

Meglehetősen nyilvánvaló, hogy a Privát Alagút arra kényszeríthetik, hogy átadja a felhasználói naplókat, ha idézés vagy kézírás kézbesítik őket..

Plusz oldalról nem volt olyan eset, amikor a VPN önkényes okokból információt adna át a kormányzati intézményeknek. Bármikor, amikor egy VPN eljutott a hírbe az ilyen adatok átadása miatt, egy büntetőügyre vonatkozott, általában egy olyan számítógépes bűnözővel kapcsolatban, amely VPN-szolgáltató szolgáltatásainak rosszindulatú célokra történő felhasználásával (potenciálisan a sötét interneten)..

Tehát hol helyezkedik el a Private Tunnel társai között a VPN piacon? Nos, nagyon jó kitüntetéseket kapták az ügyfelek és néhány igazán nagyszerű értékelést.

A TechRadar felhívta őket:Érdekes spin a VPN-en,„Felidézve a pay-as-you-go lehetőségüket, de megjegyzik továbbá a korlátozott helyválasztást, megbízhatatlan teljesítményüket és rendkívül alapvető ügyfeleiket is.

Szolgáltatásom saját tesztelése alapján azt mondanám, hogy az elmúlt évben határozottan javultak a sebességükön, és a kapcsolódási problémák csak időszakosak voltak.

De mielőtt elmélyülnénk a Private Tunnel sebességét és funkcióit, beszéljünk a kompatibilitásáról, mert valójában ott van, ahol megtörtént.

Mit kínál a magán alagút? & Kompatibilitás

A Privát Alagút lehetővé teszi, hogy név nélkül szörfözhessen az interneten azáltal, hogy elrejti IP-címét és helyét.

Noha szolgáltatásuk nagy része elég fonál, mégis megjelölik az összes megfelelő négyzetet az erős titkosítás esetén. Az OpenVPN protokollt nehéz legyőzni.

A szolgáltatások nem tartalmaznak tevékenységi naplózást, egyedi adatterveket és korlátlan sávszélességű éves tervet.

Ez a VPN szolgáltatás az alábbi operációs rendszereket és eszközöket is támogatja:

 • iOS
 • Android
 • Linux
 • ablakok
 • Mac
 • USB tévékészülékek
 • Set-top TV dobozok
 • Speciális tabletták

Talán mi a legérdekesebb ebben a VPN-ben a fejlesztés iránti elkötelezettségük. Az OpenVPN, Inc. nemcsak a sikere babérjain pihenhet, hanem az OSTIF Bug Bounty Programját is támogatja. Ez egy jutalmalapú program, amely a fejlesztőknek fizet, ha a nyílt forráskódú szoftverek kritikus hibáit fedezik fel..

A hátránya, hogy korlátozott számú kiszolgáló van korlátozott számú helyen. Mivel mindig úgy gondolom, hogy a VPN kipróbálásának legjobb módja az, ha utazunk, Sydney-ből New York-ba és vissza utazva a Private Tunnel-t használtam.

A három New York-i szerverük egyikével mértem 26 MB letölthető és 16 Mbps feltöltéshez. A késés majdnem 79 ms-ig növelte. Furcsa módon azt tapasztaltam, hogy ezek a számok növekedtek, amikor megérintettem Ausztráliát.

Ott tudtam megütni 50 Mbps letöltés és 43 Mbps feltöltés 25 ms ping-sel. Nem rossz egy olyan szolgáltatás számára, amelyről ismert, hogy lassabb, mint a versenytársa.

Sajnos a magán alagútban nincs megszakító kapcsoló, így a felhasználók érzékenyek az ellenőrzésre, ha a kapcsolat megszakad, miközben online tevékenységet folytatnak.

További jellemzők

Ha van egy hatalmas hátránya a Privát Alagútnak, akkor ez a sajátosságok relatív hiánya. A legjobb VPN-k olyan fejlett funkciókat kínálnak, mint az URL-szűrés, a hirdetés-blokkolás stb.

A Privát Alagútnak csak egy olyan tulajdonsága van, amelyet érdemes megjegyezni - Behatolásmegelőző szoftver. Ez megakadályozza a rosszindulatú támadásokat, például a rosszindulatú programokat és hasonlókat, de attól tartok, hogy ezzel zárulnak a finomságok.

Ráadásul csak nekik van 12 helyszín elérhető 9 országban. Ez a kiszámítható kiszolgálók száma eléggé elriasztó, összehasonlítva a kiszolgálók olyan gazdagságával, amelyet olyan szolgáltatások kínálnak, mint a NordVPN vagy Surfshark.

Ennek ellenére pótolják ezt a hiányt, olyan eszközök támogatásával, amelyek sok más VPN-nél nem állnak rendelkezésre, ideértve a fent említett USB TV-eszközöket is.

Árazás & tervek

Itt igazán ragyog a Privát Alagút. Mint korábban említettük, ingyenes próbaverziót kínálnak 2 Gb-os adatokkal. Ezen felül két adatkorlátozott tervvel és egy éves csomaggal rendelkeznek, amely korlátlan adatot tartalmaz.

Ésszerűen az árazott tervek 20 GB-val kezdődnek és a felhasználók csak azért fizetnek, amit használnak.

Alternatív megoldásként éves tervük a felhasználó számára 10 egyidejű kapcsolatot biztosít, amely messze a legtöbb olyan kapcsolat, amelyet VPN-ajánlatot láttam.

A Private Tunnel a teljes és arányos pénz-visszatérítési garanciák kombinációjával rendelkezik, és különféle fizetési módszereket fogad el, a hagyományos módszerektől, például banki átutalástól vagy hitelkártyától a kriptovalutákig, mint például a Bitcoin.

Privát alagút előnyei

pro ikonraA Private Tunnel anyavállalata 2002 óta működik, ami azt jelenti, hogy az emberek felelősek azért A VPN jól megalapozott.

Kiváló titkosítást kap egy olyan cégtől, amely a legmodernebb szoftvermegoldásokra szentelt.

Mint láttuk, széles körű kompatibilitással és könnyű telepítéssel rendelkeznek.

Számos felhasználó értékeli azt is, hogy nincs szükség előfizetésre. Szó szerint fizethet, ahogy megy.

Biztonság & Magánélet

Ez a VPN-t keresők számára a legfontosabb gond. Anonimitást és biztonságot akar, és tudni akarja, hogy valóban megkapja.

A biztonság szempontjából az OpenVPN protokoll fantasztikus hírnévvel rendelkezik az online közösség körében. De ennek ellenére, a hely problémája is van. Nem tudom elemezni ezt a részt.

A Private Tunnel USA-ban való elhelyezkedése valódi problémát jelenthet a felhasználók számára, akik valamiféle erőszakot akarnak elérni. Noha összekapcsolhatja alkalmazásukat, és a BitTorrent felhasználhatja a fájlmegosztáshoz, a legtöbb amerikai cég összevonja a szemöldökkel ezt a gyakorlatot, és nem mondják el, hogy mi történhet az adott típusú tevékenység naplóival..

Az olyan jogszabályok, mint a tárolt kommunikációs törvény, az igazi hatalmat az amerikai szövetségi kormány kezébe adják.

Tehát, bár A Private Tunnel 128 bites AES-GCM titkosítása megóvja az adatátvitelt, ok van arra, hogy elképzeljük, hogy tevékenysége rossz kezekbe kerülhet, ha P2P-megosztással foglalkozik. További információ a titkosításról az útmutatóban.

Torrenting megengedett?

VPN-ek ezrei vannak a piacon. Mindannyian a vállalkozása miatt versenyeznek. Ez ahhoz vezethet, hogy néhány VPN sokat ígér, de egy kicsit kínál. Ezért igazán értékeljük a magán-Internet hozzáférés által nyújtott becsületességet, egyszerűséget és átláthatóságot. A jól végrehajtott titkosításuk és a nulla naplózás politikája, olcsóbb árral párosítva, néhány oka annak, hogy miért javasoljuk ezt a VPN szolgáltatást.

Ha egy torrentbarát VPN az, amiben állsz - olvassa el a torrenting legjobb vpns-cikkeket.

Használhatok privát alagútot a Netflixhez?

Az írás idején az USA Netflix és a BBC iPlayer nem érhető el. Számos prémium VPN-terv létezik a streaminghez, de ez nem egy közülük. Nem javasolnánk ezt a Netflix számára (íme néhány jobb lehetőség).

Naplózási politika

Mint már korábban mondtam, a Magáncsatorna legjobb esetben bizonytalan fakitermelési politikával rendelkezik. Miközben azt állítják, hogy nem vezetnek a felhasználói tevékenységek naplóit, homályos célokra menti a kapcsolatnaplókat.

A kapcsolat sebessége

Sok VPN-szolgáltatás dicsekedhet a „villámgyors” sebességgel, ám a Private Tunnel nem mindkettővel állítja ilyen igényt. Nyilvánvaló, hogy miért, mivel bármely felhasználó azt mondja neked, hogy egynél több alkalommal tapasztalt késést.

Saját tapasztalatom szerint vegyes tapasztalatom volt. Úgy tűnt, hogy tisztességes transzatlanti lehetőség, de tekintve, hogy az Egyesült Államokból származnak, több mint egy kicsit megdöbbent az a kis sebesség, amelyet New York-i látogatásakor értem el..

Itt vannak a sebességteszt eredményeim, miután egy utazási helyet elvégeztem:

 • US Server

  • Ping: 25 ms
  • Letöltés: 26 Mbps
  • Feltöltés: 16 Mbps
 • EU szerver

  • Ping: 40 ms
  • Letöltés: 65,46 Mbps
  • Feltöltés: 46.51 Mbps

Nem mondhatom, hogy izgalommal bírtam az eredményeket, legalábbis nem, amikor az Egyesült Államokban voltam. Gondolnád, hogy egy olyan szolgáltatás, amelynek székhelye az Egyesült Államokban lenne, a legjobban teljesít. A hazai terepi előny, akárcsak volt. De úgy tűnik, hogy nem erről van szó a Private Tunnel esetében.

További információ a csatlakozási sebességről itt található a Kérdések oldalon.

használhatóság

Adnom kell a Private Tunnel kellékeket ebben az osztályban. Annak ellenére, hogy interfészük kevésbé volt esztétikai szempontból kellemes, a használhatóság legfelső szintű volt. Nagyon következetes, nagyon könnyen használható és semmilyen valós probléma nincs.

Az egyszerű telepítési utasítások itt találhatók. Mint látni fogja, ez meglehetősen egyszerű lépésről lépésre a PC-k és a mobil eszközök felhasználói számára egyaránt.

Saját alagút hátrányai

Annak ellenére, hogy elegendő időm volt a Privát Alagút alkalmi szörfözéshez, nem mondhatom, hogy bármi is elfújta volna róla..

A sebességek rendben voltak, de nem voltak semmi különösek. A titkosítás szilárd volt, de bárki, aki VPN-t használt, már arra számít, hogy az OpenVPN fantasztikus.

Egyedi árazási tervük érdekes, de továbbra is arra gondolok, hogy valóban jobb vagy rosszabb, mint az egyik versenytársuk korlátlan prémium csomagja. És végül: a fejlett funkciók hiánya sok vágyat hagy.

Az egyik hátrány, amely rögtön rám ugrani, mihelyt elkezdtem kipróbálni őket, a következő volt:

Korlátozott ügyfélszolgálat - Uh Oh….

semleges hangulatjelMint a Trust.Zone, a Private Tunnel nem kínál ügyfélszolgálati lehetőségeket, sokan közülünk sokan elvárják a jó VPN-től. Csak jegyrendszert kínálnak, amellyel üzenetet hagy nekik, és megvárja, amíg visszajönnek hozzád.

Miután kipróbáltam ezt a rendszert, azt tapasztaltam, hogy a kérdésemre több mint 24 órát igényelnek, és a válaszuk messze nem volt a barátságos és rendkívül informatív választól, amelyet általában a NordVPN.

Képzeld el? A legtöbb legitim VPN 24/7 élő csevegést biztosít. Helyette, A privát alagút több mint 24 órát vesz igénybe, hogy visszatérjen hozzád. Ez egy másik szembeszökő hátrányuk, és ezt hamarosan meg kell szüntetni, ha továbbra is jelen akarnak maradni ezen a nagyon telített piacon..

Ajánlom a privát alagútot??

Igen és nem ... de leginkább nem.

Azt javaslom, hogy az érdeklődők nézzenek meg NordVPN és Surfshark kiváló választásként nagyjából azonos áron.

Annak ellenére, hogy kevesebb, mint csillaggal éltem, azt kell mondanom, hogy ez jó választás kezdőknek. Ha valaki csak most tanulja meg a VPN-ket, és szeretne valamit egyszerűen gyakorolni, ez a megfelelő VPN az Ön számára.

Mint már említettem, felhasználói felületükön könnyű navigálni, így ez egy jó lehetőség azoknak a hétköznapi felhasználóknak, akik csak sportot akarnak nézni, vagy üzenetet küldenek egy barátnak anélkül, hogy kémkednének.

Ráadásul ez egy meglehetősen megfizethető lehetőség, és bármikor kihasználhatja az ingyenes próbaverzió előnyeit, hogy megnézze, mit gondol.

De mindenki más számára, ezt a VPN-t óvatosan használja. Ne feledje, hogy van nem mindig a legjobb ötlet az Egyesült Államokban található VPN-hez vezetni vagy bármely más ország, amely a tizennégy szemet alkotja.

Előnyök

 Kompatibilis az USB TV-vel
 Megfizethető árképzési lehetőségek
 Mérsékelt sebesség
 Jól titkosított
 Nincsenek tevékenységi naplók
 Könnyen kezelhető

CONS

Menti a kapcsolatnaplókat
Az egyetlen ügyfél-támogatási lehetőség a jegyrendszer
Funkciók hiánya
Nem engedélyezi a Netflix vagy hasonló streaming szolgáltatások használatát
Nem világos kínzó politika

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me