SaferWeb áttekintés: Ígéretes szolgáltatás, amelyet nem sikerül teljesíteni

A Saferweb VPN szolgáltatás ma az egészet itt vette át, holnap túl komolyan ment.


A SaferWeb VPN egy brit vállalat, amely viszonylag új bejegyzés a VPN-k világában. A SaferWeb ügyfelei katonai biztonságot, széles kiszolgálói lefedettséget és ügyfélszolgálatot ígérnek a nap 24 órájában, a hét minden napján.

Számos pozitív dolog van, amit észrevettünk a szolgáltatással kapcsolatban. Számos irányelv és szolgáltatás teszi azonban kétségessé, hogy az emberek többsége számára ez valóban a legjobb VPN-e.

És akkor van egy IGAZÁN nagy probléma, amelyről pár perc múlva beszélünk.

Biztonságosabb web logó

Áttekintés

FeaturesInformation
használhatóság: Könnyen kezelhető
Naplózási politika: Nincs naplózási politika
Szerver mérete: 33 szerver
Szerver terjesztés: 27 ország
Támogatás: 24/7 élő chat, jegyrendszer és tudásbázis
torrentezés-: Engedélyezett
streaming: Engedélyezett
VPN protokoll és titkosítás: OpenVPN, L2TP, PPTP protokollok; 256 bites titkosítás
Központ: Egyesült Királyság
Ár: 3,99 $ / hó
Hivatalos honlapján: https://www.saferweb.com/
Előnyök:
 • A szolgáltatás könnyen használható
 • IKEv2 támogatás
 • Nem található DNS / IP szivárgás
 • Alkalmazások sok platformon
 • P2P megengedett
Hátrányok:
 • Vezetik a kapcsolatnaplókat
 • Egy brit székhelyű vállalat

Bíznom kellene a SaferWeb VPN-ben?

A SaferWeb egy brit székhelyű cég. Ennek eredményeként be kell tartania az Egyesült Királyság nagyon szigorú adatmegőrzési és -figyelési törvényeit. Az Egyesült Királyság egyike a a legrosszabb helyek a világon VPN-szolgáltatóval rendelkezik. A VPN-eknek már szükségük van arra, hogy kérésükre átadják a tárolt adatok jó részét a kormánynak. Most, amikor a Snoopers Charta a törvénybe kerül, a VPN szolgáltatók az Egyesült Királyságban még kevésbé lesznek képesek megvédeni vállalataik magánéletét..

A VPN titkosítási erőssége sokat mond arról, hogy a magánéletét miként védik. A SaferWeb alkalmazottainak 256 bites titkosítása. Arra törekszenek, hogy optimalizálják hálózataikat, hogy ügyfeleiknek a lehető legnagyobb sebességet biztosítsák.

A SaferWeb megígéri, hogy nem tartja nyilván a használati naplókat. Adatvédelmi politikájuknak megfelelően azonban tárolnak csatlakozási naplókat.

biztonságosabb web funkciókNéhány tárolt információ tartalmazza az Ön IP-címét, a használt protokollt, az időbélyegzőket stb.

Még tárolják a veled folytatott telefonbeszélgetéseket is.

A közösségi média használatakor tárolhatnak információkat harmadik fél hálózati webhelyeiről és a közösségi hálózati weboldalakba való bejelentkezéshez használt hitelesítő adatokat, beleértve a nevét és az e-mail címét. Tárolhatja azokat az információkat is, amelyekhez hozzáférést enged a közösségi média webhelyén, attól függően, hogy milyen biztonságot nyújt Önnek a közösségi média webhelyén..

Tárol információt, amelyet Ön felmérések útján szolgáltat, a nyilvánosan megtalálható információt, valamint azokat az információkat, amelyeket Ön hozzájárul ahhoz, hogy harmadik fél útján megkapja őket..

Adatvédelmi politikájuk szerint ezek az információk felhasználhatók szolgáltatásaik működésének ellenőrzésére, szolgáltatásaik fejlesztésére, marketing javítására, harmadik fél által nyújtott szolgáltatások reklámozására, potenciális ügyfelek megcélzására és más módon is, az adatvédelmi politika.

A SaferWeb meg fogja tenni ossza meg adatait partnereikkel, harmadik fél szállítóival és jogi célokra. Meg fogják osztani az Ön személyes adatait vállalati családtagjaikkal is.

Ha aggódik a magánélet miatt, akkor elegendő az adatvédelmi irányelvek átolvasása, hogy megfázhassa a vérét. Alapvetően a SaferWeb azt mondja, hogy egész sor információt gyűjt rólad, és megosztja ezeket az információkat kormányzati tisztviselőkkel, hirdetőkkel és másokkal. Bárki, akit a magánéletük miatt aggódik, fontolja meg kétszer a SaferWeb használatát.

Mennyire gyors a SaferWeb VPN?

biztonságosabb websebesség-teszt

A SaferWeb VPN teljesítményét több kiszolgálón tesztelték PPTP protokoll használatával. A tesztet 10 MB / s sebességű csatlakozással hajtottuk végre. A teszt olyan szerverekre összpontosított, amelyek nagyobb terhelést mutattak, mint mások, mint például Európában és az Egyesült Államokban.

A hangsúlyt a streaming sebességekre, valamint a torrentekkel való munka képességére helyezték. Amint az a tesztből látható, az amszterdami szerver majdnem 60 százalékot veszített el a sávszélesség. Jobb eredmények voltak Stockholmban és Londonban. Érdekes, hogy Stockholm az a kiszolgáló, amelyet kifejezetten a torrent letöltésére terveztek.

A SaferWeb nem rendelkezik sávszélességgel vagy sebességkorlátozással. Pótdíj ellenében hozzáférhet a „feltöltött helyekhez”. Ezek a szupergyors kiszolgálók olyan felhasználók számára készültek, akik sokat szeretnének letölteni, és akik azt akarják, hogy letöltésük gyors legyen..

Vevőszolgálat

biztonságosabb webes élő támogatásAz ügyfélszolgálat elengedhetetlen a jól működő VPN-hez. Amikor egy VPN cég képes megfelelő ügyfélszolgálatot nyújtani, akkor megmutatják, hogy törődik ügyfeleikkel. A SaferWeb VPN csillagközi ügyfélszolgálatot kínál. Különféle módon teszik meg. 24 órás és 24 órás élő csevegést folytatnak. Technikai támogatást nyújtanak. Jegyrendszerük van. Van tudásbázisuk. És vannak GYIK is.

Teszteltük az élő csevegés funkcióját, és rájöttünk, hogy van nagyon érzékeny. Szinte azonnali megoldást kapott a problémánkra. Azok az ügynökök, akik velünk kapcsolatba kerültek, nagyon tájékozottak és viszonylag udvariasak voltak.

Mint sok telefonos ügyfélszolgálatnál is, egyértelmű volt, hogy az angol nem az első nyelv, amely a velünk együttműködő képviselőnek beszélt. Elegendő nyelvtudással rendelkeztek, amely lehetővé tette számukra a szabad kommunikációt és az ötletek világos és pontos kifejezését.

Szerver helyek

biztonságosabb webszerver helyeiSzámos VPN büszke arra, hogy kiszolgálókkal rendelkezik sok helyen. A SaferWeb más. A hangsúlyuk az, hogy van jó lefedettség a nagyon keresett területeken VPN felhasználók által. Ezért a SaferWeb székhelye New Yorkban, Tokióban, Londonban, Hongkongban stb.

A szolgáltatás körülbelül 60 szervert biztosít a világ minden tájáról. Az előfizetők 24 ország 30 helyszínére férhetnek hozzá.

A SaferWeb VPN további előnyt kínál a felhasználók számára. Pótdíj ellenében tölthető szerverek állnak rendelkezésre. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy bizonyos helyeken hozzáférjen a szerver sebességéhez is. Ezeket a nagyobb sebességeket úgy érjük el, hogy minimalizáljuk a kiszolgálók felhasználói számát. Ennek eredményeként minden felhasználó hozzáférhet nagyobb sávszélességhez.

Árazás

A SaferWeb VPN nagyon egyszerű árképzési sémával rendelkezik.

biztonságosabb webárképzésPrémium szolgáltatásaikat havonta 3,99 dollárért kínálják. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára a hét hozzáférést a korlátlan sávszélesség és korlátlan adatátvitel. Minden protokoll elérhető, és a felhasználók kapcsolatonként egy eszközt csatlakoztathatnak.

A szuperprémium terv hozzáférést biztosít 30 szerverhelyhez. Korlátlan sávszélességet és adatátvitelt is biztosítunk. A szuperprémium csomagnak köszönhetően egyszerre három eszköz csatlakoztatható.

A SaferWeb VPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál. A garancia megszerzéséhez a használat első 30 napjában törölnie kell szolgáltatását. A lemondásnak a írásbeli kérelem a SaferWeb támogatási csoporthoz. Az írásbeli lemondástól számított 90 napon belül teljes összeget kell visszatérítenie az összes befizetett díjat. A visszatérítés az alapszolgáltatásokra korlátozódott, és nem tartalmazna olyan dolgokat, mint az adminisztratív díjak, a telepítési díjak vagy a beállítási díjak. Ha a visszatérítési kérelmet nem a megadott határidőn belül nyújtják be, akkor visszatérítés nem érhető el.

Sajnos a SaferWeb nem kínál ingyenes próbaverziót. Csak akkor tudja megtudni, hogy a szolgáltatás megfelelő-e Önnek, ha megvásárolja az egyik terveket. A rendelkezésre álló fizetési lehetőségek a hitelkártyák és a PayPal. Nincs lehetőség a cryptocurrency, például a BitCoin.

A regisztráció folyamata

saferweb sigunpA SaferWeb szolgáltatásba történő regisztrációhoz e-mail címre és névre van szükség. Az ügyfeleket felkérjük, hogy hozzanak létre egy jelszót a fiókkal összekapcsolva. Sok ügyfél csalódott attól, hogy a ravasz SaferWeb megpróbálja javítani szolgáltatásaikat.

Miután létrehozott egy fiókot és megfizette a szolgáltatást, telepítheti a szolgáltatást a számítógépére. Miután a szolgáltatást letöltötte, és végigment a telepítési folyamaton, a SaferWeb úgy működik, mint minden más VPN, amely openVPN-t használ..

Az ügyfélnek két nézetmódja volt. Van az egyszerű mód és az speciális mód. Ahogy a neve is sugallja, az egyszerű mód az emberek számára készült, akik először használják a VPN-t. Csak egy kattintással csatlakozhat a legközelebbi szerverhez. Az Advanced mód lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kiszolgálót és protokollt válasszanak.

A földrajzi korlátozások kijátszása

vpn netflixA nyitóoldalukon a SaferWeb büszkélkedhet képességével megkerülni a streaming tartalom földrajzi korlátozásait, mint például a Netflix. A földrajzilag korlátozott tartalom figyelésének képessége az egyik elsődleges oka annak, hogy az emberek miért használják a VPN szolgáltatásokat.

Erre reagálva az olyan streaming szolgáltatások, mint a Netflix, nagyon szigorúak lettek a VPN-ellenes politikáikban. Kihívás olyan VPN megtalálása, amely lehetővé teszi a hozzáférést a Netflixhez, miközben fenntartja a magas adatfolyam-kapacitást..

A SaferWeb VPN fel tudta blokkolni a Netflix, valamint más streaming alapvető személyek, például a Hulu és a BBC feloldását..

Öld meg a kapcsoló funkciót

biztonságosabb web kill kapcsolóNem számít, mennyire csillagú a VPN, csak akkor képes megvédeni Önt, ha ténylegesen működik. Minden VPN-vel leállások lesznek. Lehet, hogy csak egy vagy két másodperc, amikor a VPN szolgáltatás leválasztja és újracsatlakozik. Azokban a pillanatokban, amikor kapcsolódási problémák merülnek fel, a valódi IP-helyed ki van téve. Az kill kapcsoló funkció védi azáltal, hogy elrejti a valódi IP-jét.

A SaferWeb VPN egy kill kapcsolóval rendelkezik, amely védi Önt és személyazonosító adatait kapcsolat megszakadása esetén. A kill kapcsoló lekapcsolja az internetkapcsolatot, így a VPN csatlakozásáig nem lehet adatot továbbítani.

Rugalmasság

Az összes legjobb VPN rugalmas. A piacon működő legtöbb operációs rendszeren működnek, beleértve az asztali számítógépeket, a mobil eszközöket és a játék egységeket. A SaferWeb-t úgy tervezték, hogy gyakorlatilag bármilyen eszközön működhessen.

SaferWeb kompatibilitás

Ajánljuk a SaferWeb VPN-t?

Nem. Van néhány dolog, ami aggasztja ezt a társaságot. Először, számlázási gyakorlata megkérdőjelezhető. Az általuk kínált bevezető ár nem ugyanaz az ár, amit fizet, mint a hónapok.

Ez a cég folyamatosan megpróbálja eladni a terméket. Előnyünk az, ha olyan VPN-ekkel dolgozunk, amelyek minden szolgáltatást előre kínálnak, még akkor is, ha az előfizetés ára kissé magasabb, mint a verseny. Sokkal jobb, ha ismeri a teljes költségeket, ellentétben azzal, hogy pénzeszközeikkel megszüntetik és megszüntetik.

A vállalat adatvédelmi gyakorlata szörnyű. Nem csak információkat gyűjtenek, hanem nyíltan kijelentik, hogy az Ön adatait reklámozásra fogják használni, és harmadik fél számára nyújtják. Nyitottak az ön adatainak átadása a kormánynak.

Különösen ijesztőnek találtuk azt az információt, amelyet ez a VPN az emberektől a közösségi médián keresztül gyűjt. Ha nem olvassa el a finomnyomást, számos potenciális veszélynek teheti ki magát.

A SaferWeb székhelye az Egyesült Királyságban volt. Ez figyelmeztető jel lehet mindenkinek, aki aggódik a magánélet miatt. Az Egyesült Királyság messze nem a magánélet jelzője, hanem folyamatos lépéseket tesz az internetes adatvédelem megtámadása érdekében.

** ** frissítése

Beszélgettünk a SaferWeb ügyfélszolgálatával. Tisztázást kérünk az árakról. A beszélgetés során kiderült, hogy a SaferWeb VPN már nem nyújtja szolgáltatásaikat.

biztonságosabb web támogatási beszélgetés

Azt állították, hogy továbbra is ügyfélszolgálatot kínálnak a meglévő ügyfelek számára. Még ha el is volna hajlandó figyelmen kívül hagyni a szolgáltatás összes negatív aspektusát, például a sebességgel kapcsolatos problémákat, a bejelentkezési kérdéseket, az adatvédelmi kérdéseket és a számlázási kérdéseket, a SaferWeb VPN már nem érhető el.

Egy olyan VPN szolgáltatás, amely holnap nem tűnik el

Szeretne olyan VPN-szolgáltatást, amelyben megbízhat, hogy évek óta működik? Ajánljuk a NordVPN-t.

A NordVPN több mint 5000 szerverrel rendelkezik a világ 61 országában. Világos, hogy nincs naplózási politikájuk, és a legmegfelelőbb ügyfélszolgálatot kínálják.

NordVPN 2008 óta tevékenykedik üzleti vállalkozásukban. Hírnevet építettek azért, hogy ügyfeleiket elsőbbséget élvezzék. Ez egy felső szintű VPN. Nincsenek rejtett díjak vagy záradékok. Egy előfizetéssel akár 6 eszközt is képes megvédeni.

Ez a panamai VPN gyakran az első a legjobb VPN-ek listáján. Ennek néhány oka a következő:

 • A NordVPN a 24/7 élő chat
 • NordVPN lehetővé teszi a torzítást
 • A NordVPN tervek költségei Havonta 2,99 USD, havonta 11,95 USD-ig
 • A NordVPN rendelkezik speciális szerverek, amelyeket a P2P fájlmegosztási szolgáltatások és a torrentok megkerülése érdekében helyeztek el
 • A NordVPN tucatnyi streaming szolgáltatással működik, ideértve a Netflix

Adja hozzá saját véleményét:

Mindent megteszünk a termékek független kutatása érdekében, hogy jobban segítsük olvasóinkat a döntések meghozatalában. Ennek ellenére szeretnénk meghallgatni a véleményét is. Az informatikai és promóciós jellegű egyedi értékeléseket elfogadjuk. Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, és közzétesszük az Ön véleményét. Maguk a cégek promóciós áttekintéseit nem teszik közzé. Kösz!

--- Kérjük, válassza a sebességet ---
Átlagos
Lassú
Gyors
?>

--- Kérjük, válassza a használhatóságot ---
Könnyen kezelhető
Enyhén bonyolult
Nagyon bonyolult
?>

Az alábbi gombra kattintva tudomásul veszem, hogy elolvastam és elfogadtam a Felhasználási feltételeket.

FELVÉTELEK FELVÉTELE

0
1771

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me