Teljes VPN – Kerülje el ezt (komoly kiszolgálói problémák)

Teljes VPN - Kerülje el ezt (komoly kiszolgálói problémák)

Magas árak, hiányos szolgáltatás és szolgáltatások. Ez a VPN szolgáltatás sokat NEM megy rajta.

totalVPN logóA Total VPN meglepően barátságos felhasználói felülettel büszkélkedhet. Annyira barátságos, hogy a VPN-világ kezdőinek nem kellene nehézséget okoznia a használata. Sajnos ennek a szolgáltatásnak, a könnyű használaton túl, nincs sok pozitív eredménye.

Ez a szolgáltató relatív újonc a VPN piacon. Ennek ellenére szolgáltatásaik kifinomult és kifinomult. A teljes VPN megbízható VPN-protokollokat használ, mint például az Open VPN, de a naplózási politikája gondot okoz, és ezek adat az átviteli sebesség kívánnivalót hagy maga után. Rosszabb szolgáltatások állnak rendelkezésre, de ez nem teszi a Total VPN-t választott szolgáltatásnak a kifinomult felhasználók számára.

Teljes VPN áttekintés

FeaturesInformation
használhatóság: Könnyen kezelhető
Naplózási politika: Kérdéses naplózási politika
Szerver mérete: 60 ++ szerver
Szerver terjesztés: 30 helyszín világszerte
Támogatás: 24/7 élő chat és jegyrendszer
torrentezés-: Engedélyezett
streaming: Korlátozott
VPN protokoll és titkosítás: OpenVPN protokoll;
Központ: USA
Ár: $ 4.99
Hivatalos honlapján: https://www.totalvpn.com/

Teljes VPN - óriási entitás kis leányvállalata

A teljes VPN a Endurance International Group tulajdonában van, amelynek székhelye Burlingtonban (Massachusetts, USA). A szervezet olyan felismerhető technológiai vállalkozások anyavállalata, mint a Bluehost, a HostGator és a Constant Contact. Kezdetben a Total VPN székhelye az Egyesült Királyságban volt. Az Egyesült Államokat és az Egyesült Királyságot kevésbé tekintik ideális helynek, ahol VPN szolgáltatást lehet találni.

Az 5 szemű szövetség


Ennek oka az, hogy mindkét nemzet részt vesz az Öt Szem felügyeleti megállapodásban, valamint az ezen országokban a nyilvántartást megőrző törvények miatt. Emberek, akiket érdekel a magánélet és a névtelenség fenntartása javasoljuk, hogy keressen egy VPN szolgáltatót, amely nem tagja az Öt Szemnek.

Ennek megfelelően bízhat abban, hogy ha egy rendészeti szerv kopogtat a Total VPN ajtaján, minden adatot, amelyet összegyűjtöttek rólad, meg fogják osztani. Ezt támasztja alá a társaság adatvédelmi politikája, amelyet később részletesebben megvizsgálunk.

A teljes VPN értéke Határozottan nem a legjobb ausztrál VPN-k listáján. További információkért megtudhatja, miért.

Biztonság és titkosítás

A felhasználók legalább tisztességes titkosítást kapnak a Total VPN segítségével. Ez nagyrészt azért van, mert számos lehetőség van rendelkezésre. Ezek egyike az OpenVPN, amely a mai napig elérhető legjobb protokoll. Mivel nyílt forráskódú, az OpenVPN a felhasználók számára előnyt nyújt a globális támogatási rendszer előnyeiből. A forráskód mindenki számára elérhető, lehetővé téve annak módosítását vagy továbbfejlesztését, hogy megfeleljen egy adott célnak.

VPN védelem

Ezenkívül a Total VPN támogatja a PPTP-t is (pont-pont alagút protokoll), amely egy régebbi protokoll már nem ajánlott. Sajnos a Total VPN alapértelmezés szerint ezt a protokollt használja. Ez azt jelenti, hogy a kevésbé kifinomult felhasználók elhagyhatják magukat veszélyeztetett a hackerek és más támadások ellen. A többi lehetőség, köztük az IkeV2 és az L2TP / IPSec, sokkal biztonságosabb és jobb védelmet nyújt. További nagyszerű információkért olvassa el az újszülöttek titkosításának teljes útmutatóját.

A VPN összes kiszolgálóhelye

A Total VPN webhelyén büszkélkedhet, hogy mind a hét kontinensen található szervereivel. Aztán azt mondja, hogy valójában nincs kiszolgálója Antarktiszon, mert túl hideg. A társaság nyilvánvalóan nem ismeri el, hogy Dél-Amerika kontinens, mert azt állítja, hogy nincsenek ott szervereik.

totalvpn szerver helyeVannak azonban 17 szerver Észak-Amerikában. Ezek az Egyesült Államok egész területén megtalálhatók, beleértve New York City, Los Angeles, Seattle, Miami és Chicago. Van egy szerver a kanadai Torontóban. Európában a felhasználók 20 szervert találnak. Dublintól és Londontól Varsóig és Bukarestig a vállalat lefedettsége ezen a kontinensen meglehetősen átfogó - legalábbis a szervereinek teljes számához viszonyítva.

Ázsia öt szervert szerez Szingapúrban, Hongkongban, Tel-Avivban, Tokióban és Mumbaiban. Sok VPN-től eltérően a Total VPN nem hagyja figyelmen kívül Afrikát, bár csak egy szerverük van, amely a dél-afrikai Johannesburgban található. Óceániát egyetlen szerver fedezi az ausztráliai Sydney-ben.

3000 szerver vs 17 szerver

Az alig több mint 30 helyszínen levő kiszolgálókkal ez megfelelő méretű lefedettséget kínál ilyen méretű VPN-társaságok számára. Mindazonáltal kétségtelenül nem rejtélyes, ha összehasonlítjuk a terület főbb szereplői által kínált lefedettséggel. Néhányan több mint 3000 szerverrel büszkélkedhetnek amelyek világszerte több mint 150 országban találhatók. Ha gyakran utazik, vagy kiváló kiszolgálók választékát akarja, akkor azt javasoljuk, hogy válasszon egyet az elit szolgáltatók közül.

BitTorrent vagy P2P használata a teljes VPN-vel

A vpn ip címeket a hálózatSemmi nem tiltja meg a fájlmegosztást vagy a BitTorrent webhelyek használatát, amikor be van jelentkezve a Total VPN-be. Valójában szerepel a Szolgáltatási feltételekben, amelyekhez az ügyfeleknek el kell fogadniuk a regisztrációt.

A cég még egy P2P dedikált szervert ígér, amely Hollandiában található, de a legtöbb felhasználó azt állítja, hogy rossz teljesítményt nyújt.

Ha a fájlmegosztás az online használat elsődleges problémája, akkor egy másik VPN valószínűleg kielégíti az Ön igényeit.

Összes VPN sebesség-teszt eredmény

A Total VPN használata során végzett sebesség-tesztek összességében tisztességes, bár gyenge adatátviteli sebességet mutattak. Ugyanakkor jelentős eltérések mutatkoztak attól függően, hogy melyik szervert használták. Azokat az embereket, akik feliratkoznak a Total VPN szolgáltatás ingyenes verziójára, valószínűleg hihetetlenül lassú átviteli sebességgel sújtják. Ennek oka az, hogy az ingyenes felhasználók csak három szerverhez csatlakozhatnak, amelyek Szingapúrban, Izlandon és Amszterdamban találhatók. Ha nem található ezen a területen, akkor folyamatosan lassú teljesítményre számíthat. Ha ki akarja venni az esélyét a továbbfejlesztett adatátviteli sebesség elérésére, akkor prémium árat kell fizetnie.

A letöltési és feltöltési idő tesztelése

totalvpn sebesség eredményA New York - i, New York - i számítógép csatlakoztatása a San Jose szerverhez a 2006 31,52 Mbps, a feltöltési idő pedig 7,88 Mbps.

A továbbítási idők kiszámíthatóan gyorsabbak voltak, amikor a New York-i szerverhez kapcsolódtak. A letöltési sebesség 59,61 Mbps-ra nőtt, míg a feltöltések kissé javultak, 10,81 Mbps-ra.

Ha távolabb jutunk Londonba, akkor a lassabb ütem volt. A letöltési sebesség 35,64 Mbps, a feltöltési sebesség pedig 8,85 Mbps alig volt lenyűgöző.

Messze a leglassabb átviteli sebesség rögzítették a Tokióban található szerver használata közben, ami nem meglepő, ha figyelembe vesszük a Japán és a számítógép tényleges földrajzi elhelyezkedése közötti távolságot. A letöltések és a feltöltések egyaránt rosszindulatúak, 11,88 Mbps és 4,03 Mbps sebességgel.

Átlagban, a Total VPN használatával mintegy 76 százalékkal növekedett a letöltéshez szükséges idő, míg a feltöltési idő kb. 59 százalékkal növekedett. Ezek a számok jelentősek, tehát ha a sebesség a legfontosabb mutatók között, akkor ez nem a VPN szolgáltatás az Ön számára.

A VPN teljes naplózási irányelve

vpn naplózási politikák eredménytáblájaNe véts hibát, A teljes VPN nyomon követi személyazonossági adatait. Ezt egyértelmûen mondják ki az Endurance International Group anyavállalat adatvédelmi irányelveinek oldalán. Bármi, amit a regisztráció során megad nekik, megmarad. Ezek az információk magukban foglalhatják a nevét, címét, telefonszámát, e-mail címét, hitelkártya-adatait és a földrajzi helyét. Az adatokat akkor is rögzítik, ha ügyféltámogatásért fordulnak a céghez.

Rosszabb, mint ez a vállalat politikája a „Szolgáltatások használata, webhelylátogatások és támogatás” vonatkozásában. Az irányelv szerint a felhasználó IP-címével, az általuk használt böngészővel, a megtekintett oldalakkal és a felhasználó földrajzi adataival kapcsolatos információk. az összes helyet összegyűjtötték.

Ezenkívül a cég nyomon fogja követni, hogy miként érkezett meg a szervizoldalra, és mely linkeket használja fel az elhagyáshoz. A Total VPN felhívhatja a figyelmet a közösségi médián belüli interakciókra is.

Az adatgyűjtés nagy részét kijelentették, hogy a szolgáltatások fejlesztésére és a rendszerek működésének nyomon követésére használják. Azt is állítják, hogy nyomon követi az online mozgásait, hogy diagnosztizálja az általuk kínált szolgáltatásokkal kapcsolatos problémákat. Azt állítják ugyanakkor, hogy az általa megőrzött adatok elősegítik számukra harmadik féltől származó termékek és szolgáltatások forgalmazását. Ezt az információt megoszthatjuk a Endurance International Grouphoz kapcsolódó kiválasztott partnerekkel és márkákkal, harmadik felekkel vagy „jogi okokból”.

A felvétel az az Ön személyes adatait és névtelenségét a Total VPN alig biztosítja. Ha elkötelezi magát online védelme mellett, akkor ez a szolgáltatás nem a megfelelő.

A teljes VPN árazási lehetőségei

teljes VPN-áraA teljes VPN határozottan nem az egyik olcsóbb szolgáltatás kint. Lehet, hogy ingyenes szolgáltatást kínál, de ez a verzió csak három szerver használatára korlátozódik, és adatkorlátozások alá esik. A társaság prémium előfizetésének rendszeres ára havi 14,97 dollár, ami természetesen nem olyan megfizethető, mint sok versenytárs számára. A speciális akciókat gyakran a havi ár körülbelül felével kínálják.

Az egyéves előfizetés havonta körülbelül 5,99 dollárért vásárolható meg, és az ügyfelek számára, akik egy kétéves előfizetéssel még nagyobbra válnak, havi 4,99 dollár kerül felszámolásra. Ne feledje, hogy ezek vannak bevezető kifejezések. A társaság szolgáltatási feltételei lehetővé teszik számukra, hogy a szerződést a teljes lejáraton megújítsák a futamidő végén, ezért vigyázzon erre..

A teljes VPN ajánlott?

Mivel viszonylag alacsony sebessége és drága árazási struktúrája van, a Total VPN nem ajánlható most. Sok más VPN szolgáltatás, mint például NordVPN és Surfshark ma kaphatók a piacon. Ha a Total VPN valóban versenyképes akar lenni, akkor jelentősen javítania kell kínálatát.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me