TorGuard áttekintés – Nem rossz, de nem nagyszerű

Ha nagy rajongója a csomag közepén levő átlagos, tipikus dolgoknak, akkor tetszeni fog az, amit ebben a VPN szolgáltatás-áttekintésben lát..

Megfelel-e a TorGuard az általa tett magasztos ígéreteknek? Mert az, amit állítanak, nagyon jónak hangzik.

A TorGuard az ügyfelek számára egy sor adatvédelmi lehetőséget kínál, beleértve az intelligens DNS-proxykat, a megosztott IP-címeket és a dedikált IP-címeket. Ebben a TorGuard-beszámolóban megvizsgáljuk, vajon ez a társaság valóban képes-e teljesíteni azt, amit ígér, és adatvédelmet, valamint névtelen böngészést biztosít ügyfeleinek.

TorGuard logó

Áttekintés

A TorGuard egy olyan program, amelyet eredetileg azok számára készítettek, akik a kígyózás iránt érdeklődtek. Bebizonyította, hogy az egyik legjobb VPN a BitTorrent vetőgépekhez és oktatókhoz a webes forgalom biztosítása érdekében. Számos biztonsági funkciójának és az elmúlt évek átlagon felüli teszteinek köszönhetően a termék nagyobb közönséget vonzott, és globális VPN-ként használják.


FeaturesInformation
használhatóság: Rossz felhasználói felület
Naplózási politika: Nincs naplózási politika
Szerver mérete: 3000 ++ szerver
Szerver terjesztés: 50 ország
Támogatás: 24 órás hívás, élő csevegés és jegyek
torrentezés-: Engedélyezett
streaming: Engedélyezett
VPN protokoll és titkosítás: OpenVPN protokoll; AES 256 bites titkosítás
Központ: USA
Ár: 9,99 $ / hó
Hivatalos honlapján: https://torguard.net/
TorGuard előnyei:
 • Könnyen kezelhető és beállítható
 • P2P megengedett
 • Névtelen fizetés elfogadva
 • Választható VPN-protokollok
 • Privát DNS szerver
 • Hét napos pénz-visszafizetési garancia
 • 1600 szerver 50 országban
 • Malware blokkoló
TorGuard hátrányok:
 • A teljesítménysebesség ingadozása
 • Lehetséges IPv6 szivárgásgátló hiba
 • Az alap verzió nem tud csatlakozni a Geo korlátozott Netflixhez

Megbízható-e a TorGuard??

A TorGuardnak előzetes naplózási politikája van. Amikor megnézi a feltételeket és az adatvédelmi irányelvek oldalt, azt mondják, hogy nem tárolnak naplókat vagy semmilyen forgalmi felhasználást. Azt állítják, hogy összegyűjti az Ön adatait, amikor megvásárolja termékeiket, de ennyi. elméletileg, ez azt jelentené nem lenne információja a saját adataival, amelyeket eladhat a hirdetőknek, vagy hogy átadna a kormányzati tisztviselőknek ha egy paranccsal jelennek meg.

torguard adatvédelmi politika

Adatvédelmi politikájuk közelebbi vizsgálata azonban azt mutatja A TorGuard valószínűleg több információt gyűjt rólad, mint szeretné. Például az adatvédelmi oldalukon egyértelműen kijelentik, hogy az e-mail címeket tárolják és felhasználják az előfizetésekkel, a fizetési lehetőségekkel és a velük kapcsolatos információk küldésére promóciós ajánlatok küldésére.

A fizetési adatokkal kezeljük az ügyfelek regisztrációját, a fizetéseket és a törléseket. Ennek ellenére megígérik a privát adatokat, például a hitelkártya-számokat nem tárolják.

Azt mondják, hogy az Apache webszerver naplóit rendszeresen törlik. Ez azonban kissé homályosnak hangzik. Mit jelent rendszeresen? Egyszer Ma, egyszer hét, egyszer év?

5eyesEzen túlmenően adatvédelmi politikájuk kimondja, hogy harmadik félnek nem adnak adatokat, kivéve, ha a törvény ezt előírja. Ez félelmetes, mert a TorGuard levelezési címe itt található Orlando, Florida, az Egyesült Államokban. Az Egyesült Államok a több nemzetközi hírszerzési megállapodás részét képezi. Az egyiket „Öt szem” szövetségnek hívják. Sajnos az egész nyilvánosság sötétben van, amikor az Egyesült Államok és az „Öt szem” szövetség többi résztvevője megosztja egymással az információkat. Emiatt, az Egyesült Államokban működő VPN-szolgáltatások vagyunk.

Biztonság

A TorGuard a legjobban használja ki a modern technológiát azzal a céllal, hogy adatai biztonságban maradjanak. Ennek egyik módja számos VPN-protokoll támogatása, ideértve a következőket:

 • torguard protokoll kiválasztásaOpenVPN
 • PPTP
 • L2TP / IPSec
 • SSTP
 • IKEv2

A tapasztalt felhasználók láthatják a protokollok közötti váltás szükségességét. Legtöbben azonban a legjobban az OpenVPN ipari szabványnak való megfelelés mellett tudnak teljesíteni.

A TorGuard AES - 256 titkosítást kínál. Ezt a szabványt használják a világ kormányai és biztonsági szervezetek, amikor titkosítani akarnak bizalmas vagy magánjellegű információkat.

A TorGuard biztonságos DNS-kiszolgálókkal, valamint beépített DNS és IPv6 szivárgás elleni védelemmel érkezik. Ez hozzáad egy további biztonsági szintet. A beépített kikapcsoló lehetőséget nyújt arra, hogy automatikusan leválasztja az internetet, ha a TorGuard nem fut. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnia, hogy véletlenül elfelejtette a VPN bekapcsolását.

A TorGuard lehetővé teszi az Android, Mac, Windows és iOS eszközök védelmét. Ezt a szolgáltatást DD - WRT és Tomato útválasztókon is használhatja. Nem számít, ahonnan a forgalom jön, a TorGuard segítségével képes megvédeni magát.

Árazás

torguard árazási táblázat

A TorGuard árazási tervében nagyjából egyértelmű. 9,99 USD értéken havi tervet vásárolhat, és az évi 59,99 USD kamatot növeli. Ahogy vártad, az éves terv megvásárlása lesz a leggazdaságosabb lehetőség.

Egy előfizetés lehetővé teszi öt eszköz csatlakoztatását a szolgáltatáshoz. Felvehet további eszközöket havonta eszközönként egy dollárért. Az, hogy öt eszközt egy előfizetéssel tudunk összekötni, nagyjából megegyezik a fizetett VPN szolgáltatásokkal. A TorGuard a legjobb árakat kapja további eszközcsatlakozások hozzáadására.

Van néhány további kiegészítő, amelyet megvásárolhat, beleértve egy statikus dedikált IP-címet, egy DDoS-védett IP-címet Románia országában, valamint lakóhelyi IP-címeket az Egyesült Államokban.

A torguard 7 napos ingyenes próbaverziója

A TorGuard nem a legolcsóbb VPN-szolgáltatás, de nem is a legdrágább. Ami jó, hogy ígéretet tesznek hét napos pénz-visszafizetési garancia.

Úgy gondoljuk, érdemes megemlíteni, hogy nyitóoldalukon hét napos ingyenes próbaverziót kínálnak. Megpróbáltunk feliratkozni az ingyenes próbaverzióra, és nem láttuk, hogyan tehetjük meg. Tehát az élő csevegésükhöz szoktuk kérdezni a tárgyalást. Azt mondták nekünk, hogy ez nem egy hét napos ingyenes próbaverzió, hanem egy hét napos pénz-visszafizetési garancia. Ezután arra buzdítottak minket, hogy vásárolják meg a terméket, és azt mondták, hogy szeretnénk.

Nem akar valamit fizetni, és nem kapja vissza a pénzt, kérdeztük mennyi időbe telik, hogy visszatérítést kapjunk, ha töröljük a terméket. A válasz egy jegy iránti kérelem volt.

mondanom sem kell, ez az interakció nem töltött be minket magabiztossággal.

torguard fizetési módok

A TorGuard számos különféle fizetési módot elfogad, beleértve az összes főbb hitelkártyát, a PayPal-t, cryptocurrency, valamint számos üzlet-ajándékkártya.

TorGuard és torrenting

A TorGuard a szívében egy szolgáltatás, amelyet kínzónak készítettek. Néhány VPN szolgáltatás külön díjat számít fel az ügyfelek számára a torrent kiszolgálókhoz való hozzáférésért. A TorGuard ajánlatokkal egyszerűvé teszi a dolgokat korlátlan sávszélesség és korlátlan használat egész hálózatukon keresztül. Nulla nyilvántartást vezetnek arról, hogy mi történik a torrent VPN-ek és proxyszervereik között. Ez azt jelenti, hogy az ügyfelek garantálják, hogy teljes adatvédelmi formátumban tölthetik le őket.

A TorGuard kiváló lehetőség azoknak az embereknek, akik szeretnék "nagy testvérét" szabadon tartani, vagy azok számára, akiket csak attól tartottak, hogy megakadályozzák az internetszolgáltatót a sávszélesség csökkentésében.

Will Netflix együttműködik a TorGuard-tal?

Folyamatos háború van a Netflix és a VPN között. A világ minden tájáról az áhított amerikai Netflix streaming tartalomhoz hozzáférést akarnak. Amikor először a TorGuard használatával megpróbálja elérni a Netflix-et, valószínűleg üdvözli a rettegett Netflix hiba képernyőt.

a netflix nem sikerült

Ennek oka az, hogy a TorGuard rájött, hogy a Netflix által a megosztott IP-k következetes blokkolása elleni küzdelem szinte elkerülhetetlen csata volt. Ez olyasmi volt, amelyben nem tudtak lépést tartani. Tehát zseniális megoldást találtak. Ahelyett, hogy a felhasználók számára megosztott IP-ket kínálnának, elkezdték nyújtani a felhasználóknak dedikált streaming IP-ket, kizárólag a Netflix földrajzi blokkolásának megkerülésére.. Mivel kap egy dedikált IP-címet, amelyet csak Ön használ, az IP-cím feketelistára kerülésének esélye alig van.

Természetesen havonta egy kicsit külön kell fizetnie egy dedikált IP-címért, de ez lehet a pontos megoldás, amelyet keres, különösen, ha a VPN megszerzésének teljes oka az, hogy hozzáférést biztosít a földrajzilag korlátozott streaminghez. olyan tartalom, mint a Netflix.

Hol vannak a TorGuard kiszolgálói??

torguard szerver helyekAz egyik dolog, amelyet a VPN-szolgáltatók áttekintésekor vizsgálunk, az a rendelkezésre álló kiszolgálók száma. Nyilvánvaló, hogy minél több kiszolgáló érhető el, annál nagyobb esélye van arra, hogy olyan kiszolgálót találjon, amely nem túl zsúfolt, így kicsit több sávszélességet biztosít.

A TorGuard több mint 3000 szerverrel rendelkezik és robusztus földrajzi eloszlással büszkélkedhet. Ez azt jelenti, hogy ha a világ minden tájáról utazik, könnyebb lesz kiszolgálót találni, amelynek késleltetési ideje alacsonyabb és jobb teljesítményt nyújt. Örömmel vesszük észre, hogy a TorGuardnak volt szerverek Afrikában, a Közel-Keleten és Indiában.

Sebesség mérés

torguard speedtest

A sebesség-teszteket 50 MB / s sebességű optikai kapcsolat alkalmazásával végeztük legerősebb rejtjelével, AES-256 / HMAC SHA512 / RSA-2048. Az amerikai VPN-szervert a New York-i tesztszerver segítségével tesztelték, az Egyesült Királyság és Hollandia VPN-szervereit pedig az Egyesült Királyság-alapú szerver segítségével tesztelték..

Amint a grafikonok mutatják, a VPN jól működött a sebességnél, főleg mivel a legerősebb titkosítási beállításokat használták.

Következtetés

A TorGuard ígéretet tett. Viszonylag belépő szintű árat és számos kiegészítőt tartalmaz, amelyek lehetővé teszik személyre szabott tapasztalatainak testreszabását. Számos elérhető szerver létezik, és a VPN optimalizálva van a torrenthoz.

Nem voltunk lenyűgözve az adatvédelmi politika és a félrevezető árképzés egyes szempontjairól. Maga az alkalmazás egyszerű, de hiányzik a könnyű használat, amelyet sok más, már áttekintett VPN is tartalmaz. Ez határozottan egy magánéletre összpontosító VPN.

Azt fogjuk mondani, hogy a támogatás és az ügyfélszolgálat magas színvonalúnak tűnik. Amikor feltettünk kérdéseket az árakról, szinte azonnali választ kaptunk. Összességében a TorGuard egy átlag feletti VPN, amelynek még növekvő lehetősége van, tehát 5 csillagot adunk nekik.

Bár néhányan elégedettek lehetnek egy olyan VPN-sel, mint a TorGuard, nem hibáztathatunk téged, ha még mindig keresni akarunk. Szerencsére van néhány javaslatunk, amelyek gyakorlatilag megfelelnek az arany szabványnak, amelyet minden más vállalat törekszik. Mentsd el magát a kutatási óráktól, és csak nézd meg véleményeinket NordVPN és Surfshark. Megígérjük, hogy nem fog csalódni amiben talál.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me