Trust.Zone VPN áttekintés 2020 – VPN Seychelle-szigeteken – Privacy Australia

Hogy megy, barátok? Isaac Turner vagyok, és ebben az áttekintésben áttekintem az összes előnyemet és hátrányomat, amelyekkel találkoztam, amikor kipróbáltam ezt a VPN-t a MacBook-on.

Ez a Seychelle-szigeteken működő vállalat (Trusted Solutions, Ltd.) 2014 óta működik. Trust.Zone állítólag anonim VPN-ként, amely megakadályozza, hogy az internetszolgáltató (Internet szolgáltató) láthassa, mire készül.

Amikor elkezdték csatlakozni a tech média egyik legnagyobb nevéhez, észrevettem és elhatároztam, hogy kipróbálom őket. Tudnom kellett, tudtam-e hinni az összes hype-t.

Mivel bízom benne, hogy látni fogja ezt az értékelést, az eredmények meglepőek voltak, különösen olyan szolgáltatások esetében, amelyek csak néhány évig működtek.


Bizalmi zóna belülEbben az áttekintésben mindent el fogok mondani a VPN sebességteszt eredményeiről, a Trust.Zone használhatóságáról, ügyfélszolgálatuk megbízhatóságáról és hasznosságáról, valamint a szolgáltatással kapcsolatos általános tapasztalataimról..

Mielőtt belemegyünk bele, hadd mondjak még egy kicsit a Trust.Zone mögött álló társaságról.

A kezdőknek webhelyük szórakoztató, élénk megjelenéssel büszkélkedhet, egy kis caped keresztes rajzfilmmel, amely egyértelműen képviseli az általuk nyújtott védelmet. Az egyik első dolog, amit észrevet, az, hogy a caped keresztelő egy hatalmas 50% -os kedvezményt kínál nekünk. Ez néhány fantasztikus megtakarítás az első felhasználó számára.

Nagyon kevés VPN kínál ilyen nagy árengedményeket közvetlenül a denevér mellett, inkább ingyenes próbaverziót kínálva a költséges éves tervek alapján eladni a leendő előfizetőket. A Trust.Zone nyilvánvalóan felismerte ezt az iparági szintű tendenciát, és úgy döntött, hogy élvezheti a versenytársak élményét azáltal, hogy az újszülöttek számára jelentős ösztönzést ad a csatlakozáshoz..

A webhely megbízhatónak tűnik és legitimnek tűnik, de amint mindannyian tudjuk, nem mindig lehet megítélni egy könyvet a borítója alapján.

Jöjjünk hozzá.

Amit a Trust.Zone mond magáról:

Az internetszolgáltatója és a meglátogatott webhelyek kiszolgálóink ​​titkosított forgalmú IP-címét látják. Minden tartalomátvitel, személyes adat, csevegés biztonságos.

A Trust.Zone egy Seychelle-szigetekről származó szolgáltatás.

Trust.Zone áttekintés

FeaturesInformation
használhatóság: Nagyon könnyű használni
Naplózási politika: Nincs naplózási politika
Szerver mérete: 130 ++ szerver
Szerver terjesztés: 32 ország
Támogatás: Jegyrendszer
torrentezés-: Engedélyezett
streaming: Engedélyezett
VPN protokoll és titkosítás: OpenVPN és L2TP; 256 bites AES titkosítás
Központ: Seychelles
Ár: $ 3.33 / hó
Hivatalos honlapján: https://trust.zone/

Miért olyan fontos??

A Trusted Solutions, Ltd székhelye Mahe, Seychelle-szigetek, amely demokrácia a VPN-kre vonatkozó korlátozások nélkül. Sok országban a VPN használatát tiltották, és a kormányzati intézmények gyakran megkövetelik, hogy a VPN-szolgáltatások bírósági ügyekben bizonyítékként adják át a felhasználói munkamenet-naplókat..

A Trust.Zone Seychelle-alapú IP-címeivel nem ez lesz a helyzet. Az adatmegőrzési törvények nem vonatkoznak rájuk. Nem kell aggódnia, hogy bármilyen érzékeny adatot a kormányok vagy harmadik felek ellenőriznek.

A Seychelle-szigetek is a paradicsom a Földön, igazán gyönyörű. Határozottan egy hely, ahol ellenőrizheti, hogy megengedheti magának az utazást. Mint minden turista, aki meglátogatta a Seychelle-szigeteket, elmondhatja neked, fontos, hogy VPN legyen utazás közben. A számítógépes bűnözők a turisták számára zsákmányt adnak, mert azt gondolják, hogy nincs mélyén.

Mint korábban említettem, a Trust.Zone néhány igazán pozitív véleményt gyűjtött online. Néhány VPN-szakértő rájuk hívta őket: „Egy egyszerű VPN egy jól megtervezett Windows klienssel”.

Ennek ellenére figyelmeztetik az olvasókat a Trust.Zone fejlett funkcióinak és alacsony sebességének hiányáról, amint azt itt láthatjuk:

Mióta a TechRadar kiadta ezt a figyelmeztetést, úgy tűnik, hogy a Trust.Zone intézkedéseket tett annak érdekében, hogy javítsa szolgáltatásaikat, sebességét és lehetőségeit a mobil ügyfelek számára..

De mielőtt elmélyülnénk a Trust.Zone sebességében, szervereiben és speciális szolgáltatásaiban, nézzük meg azok kompatibilitását.

Mit kínál a Trust.Zone??

A Trust.Zone VPN a következő operációs rendszereket és eszközöket támogatja:

 • iOS
 • Android
 • ablakok
 • MAC
 • Linux

Ez a VPN szolgáltatás lehetővé teszi, hogy teljes anonim nélkül szörfözhessen az interneten azáltal, hogy elrejti IP-címét és helyét.

Azt állítják, hogy megakadályozzák, hogy az internetszolgáltatók megfigyeljék az online tevékenységeket, és elkerüljék az olyan számítógépes fenyegetéseket, mint a rosszindulatú programok, a ransomware stb..

A Trust.Zone segítségével sok olyan funkciót kaphat, amelyre az emberek elvárnak egy VPN-től, mint például a naplózás nélküli politika, a korlátlan sávszélesség és még sok más.

Az egyik nagy dolog, amelyet a felhasználóknak mindig figyelembe kell venniük a VPN-előfizetés előtt, a széles körben elérhető. Több mint 32 ország 131 szerverével szinte bárhol elérhető a Trust.Zone. A világ legtöbb nagyvárosában elhelyezkednek.

A Trust.Zone emellett egy master kill kapcsolót is kínál, Ez egy fantasztikus tulajdonság, ha a vezeték nélküli hálózat kiold, és elveszíti a biztonságos VPN-kapcsolatot. Ölölő kapcsoló nélkül az online tevékenysége ki lesz téve a tényleges internetszolgáltatójának.

De a kill kapcsolóval a böngészési munkamenet automatikusan lekerül, hogy elrejtse tevékenységét a kíváncsiskodó szemektől.

További jellemzők

Ha az útválasztó támogatja az OpenVPN vagy az L2TP / IPSec VPN klienst, akkor a Trust.Zone használható az útválasztón..

A praktikus Kézi beállítási oldal bemutatja az útválasztó VPN-beállításának létrehozásáról.

A Trust.Zone VPN kompatibilis a DD-WRT firmware teljes verziójával. Akárcsak a Kézi beállítási oldalukhoz, utasításokat adnak a DD-WRT utasítások oldalukra. Ez lehetővé teszi az aktuális tartózkodási helyéhez legközelebbi VPN megkeresését és kiválasztását. A lépéseket könnyű követni.

Lehetővé teszik a P2P fájlmegosztást, és hozzáférést biztosítanak a blokkolt Netflix katalógusokhoz. Bárki, aki VPN-t használ, elmondhatja, mennyire értékes ez, mivel a torrent és a streaming két leggyakoribb tevékenység, amelyet több országban blokkolnak vagy tiltanak..

Árazás & tervek

Amikor úgy döntöttem, hogy kipróbálom őket, a Trust.Zone webhelye korlátozott ideig INGYENES, háromnapos próbaverziót kínál. Ingyenes tesztük 1 GB-os adatátvitelt foglal magában, ami elég hatalmas egy ingyenes VPN szolgáltatáshoz.

A legtöbb ingyenes VPN vagy VPN ingyenes próbaverzió a felhasználókat jóval kevesebb, mint egy gigabájt korlátozza. Nem szokatlan, ha 500 MB-nál kevesebbet kínál.

Sőt, a Trust.Zone 110 helyet kínál a szabad felhasználók számára korlátlan sávszélességgel. Az egyetlen hátránya, hogy csak egyidejű kapcsolatot kap, így nem fogja tudni a VPN-et sok eszközön futtatni, de kipróbálás céljából ez több mint megfelelő.

Hely szerint ez nagyon fantasztikus, mivel a legtöbb ingyenes VPN csak egy vagy két helyre korlátozza a hozzáférést.

A Trust.Zone tervei tartalmaznak egy hónapos csomagot, három hónapos csomagot vagy egyéves tervet. Amikor kipróbáltam őket, láttam, hogy különösképp működnek az éves tervben. Ha hosszú távon úgy döntök, hogy velük megyek, akkor ezt a tervet várom valószínűleg.

Mindegyik tervük hozzáférést biztosít a felhasználók számára a 131 összes helyéhez, adatkorlát nélkül és korlátlan sávszélességgel. Három egyidejű kapcsolatot és korlátlan szerverváltást kap.

Jelenleg téli akciójuk van, tehát most mindenki számára megfelelő idő kedvezmény feliratkozásra.

 • Connector.Connector.

  A havi terv havi 9,20 AUD.

  Ez egy hónapról hónapra szóló terv, az árazás azon a vágyon alapszik, hogy továbbra is feliratkozzon. Mint ilyen, az ár nagyon jó. Az általam áttekintett VPN-k közül sokan nem adnak más választást, mint hogy egy egész évre elkötelezzék magukat az árkedvezmény érdekében. Legtöbbjük soha nem lesz sokkal kevesebb, mint havonta 13,15 AUD.

 • Connector.Connector.

  Három hónapos csomagjuk 6,50 AUD havonta.

  Ez azt jelenti, hogy az első három hónap teljes ára mindössze 19,52 AUD. Ez ász! 29% kedvezményről van szó a havi csomaghoz képest.

 • Connector.Connector.

  Az egyéves csomag havi 4,37 AUD.

  Az éves terv összesen 52,53 AUD-t tesz vissza, ami 43% -os engedményt jelent az első tervhez képest.

Tehát ha szkeptikusnak érzi magát, regisztrálhat ingyenes próbaverzióra, vagy megkaphatja a havi tervet. Az éves terv megszerzésének pénzügyi haszna azonban nyilvánvaló.

Fizetési módok széles skáláját fogadják el, beleértve a Bitcoin, PayPal, paypro és avangate fizetési módszereket.

A Trust.Zone a 10 napos pénz-visszafizetési garancia mindaddig, amíg a sávszélesség-felhasználás nem haladja meg az 1 GB-ot. Ez az ingyenes teszt mellett. Ez két módszert kínál, amelyek segítségével ellenőrizheti őket, és megnézheti, megéri-e a pénzt.

Az ár meglehetősen jónak tűnik az első elpirulást követően, igen?

De hogyan lehet összehasonlítani a versenytársakkal? Megtudjuk azonnal.

Látogasson el a Trustzone.com oldalra

Mint egy olyan szolgáltatás, amely nem volt ilyen hosszú ideje (2014-es becslés), megbocsátanak neked, hogy szoftverükön hibákat vár el. De örömmel jelenthetem, hogy úgy tűnik, hogy nem ez a helyzet a Trust.Zone esetében.

Valójában valóban jargogizált az a tapasztalatom, hogy szolgálattal milyen zökkenőmentes volt. Világosan tudják, mit csinálnak, és jól csinálják.

Az alábbiakban bemutatjuk azokat a területeket, amelyek elégedettek voltak, amikor kipróbáltam őket.

Biztonság & Magánélet

Ez a VPN legfontosabb aspektusa - a biztonság. Kéz lefelé, ez az első oka annak, hogy a VPN-ket használjuk.

Jó és jó, ha egy imádnivaló kis rajzfilmfigurát szerepeltet a honlapján, amely úgy tűnik, hogy felhívja a fogyasztókat, de ha nem tudja párosítani ezt a kialakítást szilárd titkosítással, akkor nem lesz VPN-ként hosszú életű..

Szerencsére mind a felhasználók, mind a szolgáltatás mögött álló társaság számára a Trust.Zone az árut szállítja, ahol a legfontosabb. Online tevékenysége valóban biztonságos és magántulajdonban van, amikor fiókját használja.

Az AES-256 bites titkosításuk biztosítja, hogy a szimmetrikus kulcs kriptográfiában használt legerősebb algoritmusokat kapja meg..

Trust.Zone titkosítása

Ez a fantasztikus titkosítás egy AES-256-CBC rejtjel, SHA256 hitelesítés és RSA-2048 kézfogás. Ez katonai minőségű cucc, kéznél van.

Az RSA kézfogás elengedhetetlen, mert arra használják, hogy titkos dekódolási kulcsmal biztosítsa az adatátvitelt. Az RSA segítségével a felhasználó létrehozza és közzéteszi a nyilvános kulcsot, vagyis szerepet játszik a saját titkosításában.

Az RSA-2048 kézfogás nem repedhet, így az egyik legbiztonságosabb megoldás.

Torrenting megengedett?

Igen. A Trust.Zone korlátlan letöltést és fájlmegosztást tesz lehetővé. A korlátozás nélküli P2P-forgalom nagyon ritka lehet a piacon lévő sok VPN-vel, de ez nem korlátozza Önt ezen a területen. Ha többet szeretne megtudni a torrentokról, olvassa el az útmutatónkat.

Naplózási politika

A Trust.Zone cégnek nincs határozott naplózási politikája.

Mint korábban említettem, Seychelle-szigeteknek nincs adatmegőrzési törvénye, így nincs oka az adatok megőrzésére.

Ez feltétlenül kritikus a VPN kiválasztásakor, mivel sok VPN-t kipróbáltam, amelyek szerint nem tartanak naplókat, ám sokan közölték a hírekkel a felhasználói munkamenet naplók bűnüldözéshez történő átadására és hasonló célokra, hogy megpróbálják és a felhasználók elítélése.

Csatlakozási sebesség (az egyik a leggyorsabb)

Számos VPN-szolgáltatás állítólag villámgyors sebességet kínál, beleértve a Trust.Zone-t is. Annak érdekében, hogy pontosan megtudja, állításaik mennyire voltak pontosak, saját sebességi tesztet futtattam annak meghatározására, hogy hol vannak ezen a területen..

Itt vannak a tesztem eredményeim, amelyeket 100 Mbps internetkapcsolatgal teljesítettem:

 • US Server

  • Ping: 195 ms
  • Letöltés: 60,61 Mbps
  • Feltöltés: 36.75 Mbps
 • EU szerver

  • Ping: 43 ms
  • Letöltés: 69.46 Mbps
  • Feltöltés: 46.12 Mbps
 • Asia Server

  • Ping: 315 ms
  • Letöltés: 14.51 Mbps
  • Feltöltés: 7.14 Mbps

Mint valószínűleg hiszem, nagyon örültem az elért sebességnek. Amikor a versenytársakkal szemben, még a régóta ismert versenytársakkal szemben is felbukkantak, a Trust.Zone a leggyorsabban elérhető VPN-k között szerepelt a tetején..

használhatóság

A Trust.Zone használhatósága következetes és könnyen használható volt.

Egyes VPN-k, még a rendkívül gyorsak is, késést vagy szakaszos lassúságot tapasztalhatnak meg. Mások nagyon bonyolultak a telepítés után. Ez nem volt a helyzet, amikor a Trust.Zone-t kipróbáltam.

Több mint 230 fájlt tudtam letölteni állandó sebességgel és csatlakozási problémák nélkül.

Miután létrehozta a fiókját és telepítette a programot, azonnal indulhat a versenyekre.

Így néz ki az ügyfél, amikor feltölti:

Az Állapot, a Beállítások és így tovább lapok könnyen azonosíthatók és kiválaszthatók. A gombok meglehetősen intuitívak még okostelefonokon is, így nem lesz szüksége drága Stylus-ra a működésükhöz.

Amikor a Szerverek fülre kattint, megjelenik egy kiszolgálók listája, ahonnan kiválaszthatja a kívánt választást:

Néhány alapkőzettel kapcsolatos információt az előfizetésedről itt tekinthet meg:

A Beállítások lap mindent elárul, amit tudnia kell a kapcsolatról és a kikötő rendelkezésére álló lehetőségekről.

A kapcsolati beállítások között észreveszi a „Ölj kapcsolót” lehetőséget. Ügyeljen arra, hogy ezt bejelölje.

A VPN kikapcsolásához kattintson az Exit fülre, és kattintson az „OK” gombra.

A Trust.Zone működik a Netflixen?

Mint talán már tudod, a Netflix blokkolta a VPN szolgáltatásokat balra, jobbra és középen. Szóval álltak a kalózkodás elleni küzdelemben, és korlátozniuk kellett a regionális hozzáférést a könyvtáraik nagy részéhez, mivel számos műsorukhoz és filmjükhez bizonyos területeken nem állnak rendelkezésre engedélyek.

Mint ilyen, a felhasználók mindig olyan VPN-t keresnek, amely fel tudja oldani a Netflix katalógusok feloldását az Egyesült Államokban, az Amerikai Szamoa, Puerto Rico és így tovább.

Valószínűleg részben a névfelismerés hiánya miatt (viszonylag új cég, amelynek a neve nem ismert), a felhasználók könnyedén hozzáférhetnek a Netflixhez. Tökéletesen működött, amikor kipróbáltam, és bármit el tudtam közvetíteni az amerikai katalógusból.

Éppen most választottam ki egy kompatibilis szervert, bejelentkeztem a Netflix-fiókomba, és Bob bácsi nagybátyám! én voltam-ban,-ben.

Az első dolog, amit láttam, a fenti képen látható külföldi címek voltak. Kattintottam a Will Smith filmre, és ez egy… akadály nélkül játszott.

:: tücskök ::

Trust.Zone Hátrányok

Miközben szinte mindent elégedett voltam a Trust.Zone tapasztalatával, az erős titkosítástól és a gyors sebességtől a felhasználóbarát felületig és a megfizethetőségig, Az egyik negatív aspektust észrevettem szolgálatukban:

Korlátozott ügyfélszolgálat

Sok a legjobb VPN, például NordVPN, ajánlat 24 órás ügyfélszolgálati lehetőségek, például élő csevegés. Így biztosítják, hogy ügyfeleik éjjel-nappal gondoskodjanak az ügyről, és hogy a felmerülő csuklás gyorsan megoldódjon.

Sajnos, ez nem volt a helyzet a Trust.Zone ügyben. Csak jegykezelő rendszert kínálnak az ügyfélszolgálathoz, és csak kérdéseik vagy aggályaik felvázolására szolgálnak Hétfőtől péntekig 4:00 AM és EST 2:00 AM között.

Ez sok ember számára problémát jelenthet, attól függően, hogy hol élnek a világon.

Így néz ki ügyfélszolgálati formája:

A legördülő menüből további lehetőségeket is elérhet:

Ezenkívül kiválaszthatja a fontosság mértékét, legyen az „triviális” vagy „kritikus” kérdés..

Miután feltett egy kérdést, az irányítópulton látni fogja, hogy jegyét felvetették.

Nekem szerencsére a kérdésemre csak néhány órán belül válaszoltak, de még mindig láttam, hogy ez gátolhatja egy olyan felhasználó tevékenységét, akinek valódi technikai problémája van, amely befolyásolja annak képességét, hogy egy adott időérzékeny online feladatot elvégezzen..

Ajánlom a Trust.Zone-t?

Határozottan megteszem.

Gondos áttekintés után bizalommal mondhatom, hogy a Trust.Zone szilárd adatvédelmet és biztonságot, kiváló funkciókat és sziklaszilárd titkosítást biztosít. Ezenkívül a VPN egyik legkönnyebben használható megoldása.

Megfizethetőségük és széles körű elérhetőségük további bónuszt jelent.

Az egyes szervereikre vonatkozó letöltési és feltöltési sebességük élő közvetítése eltávolítja a fejfájást, amikor kitaláljuk, melyiket válasszuk ki.

És földrajzi elhelyezkedésük alapján tudni fogja, hogy lesz a vállalat nem őrzi meg az adatokat vagy harmadik felek.

 • Előnyök

   Kompatibilis a legtöbb készülékkel
   megfizethetőség
   Gyors sebesség
   Erős titkosítás
   Megfelelő jegyrendszer
   Torrenting megengedett
   Feloldja a Netflix szolgáltatást
   Rengeteg szerver az egész világon
   Nincs naplózás
   használhatóság
   Az egyes kiszolgálók sebességének élő visszajelzése

 • CONS

  Korlátozott ügyfél-támogatási lehetőségek

Remélem, hogy ez a felülvizsgálat segít, és további információkért nézze meg a következő útmutatót ingyenes VPN-k valamint az ajánlott listánk jelszókezelő alkalmazások.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me