UltraVPN áttekintés

Az UltraVPN az új gyerek a VPN blokkban. Ha meg kellene határoznunk, hogy milyen új UltraVPN gyerek, akkor azt hihetetlen gyereknek nevezzük, akinek a többi VPN-gyerek szeretne barátkozni.


Amikor VPN-t keres, számos szempont van a legfontosabb számodra. Hozzá kell férnie az USA Netflixhez Ausztráliából? Talán a lehető leggyorsabb kapcsolatra van szüksége, bárhol is van. Néhány embernek képesnek kell lennie arra, hogy beszéljen valakivel a VPN iránti érzéseiről telefonon a nap 24 órájában, a hét minden napján..

Bármi is legyen a VPN-re vonatkozó igényeivel, az UltraVPN az alapok nagy részét lefedi. Nagyon nehéz lenne megkeresni egy legitim okot, hogy ne használja az UltraVPN-t. Valójában nincsenek vörös zászlók ehhez az újonchoz.

Olvassa tovább, hogy többet megtudjon!

TL; DR

Az UltraVPN lefedi a VPN összes alapját és meglehetősen olcsó a többi legjobb választásunkhoz képest. Lehet, hogy nincs kettős titkosítása a NordVPN-nél vagy az ExpressVPN lángoló sebessége, mégis rendkívül biztonságos jó sebességgel és alacsony árral.

Valójában nem hibázhat az UltraVPN használatával.

Áttekintés

Több mint 55 kiszolgálóhelyével az UltraVPN minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy hozzáférhessen a közeli szerverhez, akár hátizsákot készít Délkelet-Ázsiában, akár Perthben a kanapén ül..

Az UltraVPN nem hisz az adatkorlátokban, és legfőbb gondjuk az, hogy mindent, amit az interneten csinál, bizalmasan és biztonságosan tárolja a böngészés titkosításával. A másik nagyszerű dolog az UltraVPN-nél, hogy egyáltalán nem tartják az online tevékenységeik lapjait, és anonimként tartják böngészésüket.

A VPN kezdők is szeretni fogják az UltraVPN-t, ahogy van az egyszerűbb VPN-k használata. Nézze meg az amerikai Netflixet, és éjszaka közepén hívjon fel az UltraVPN-t, ha úgy érzi, hogy barátságos hangon beszél a VPN-kről.

Előnyök

 • Nagyon egyszerű a használata
 • Gyors sebesség
 • Feloldja a Netflix szolgáltatást
 • 24 órás ügyfélszolgálat -
 • telefon (!) és csevegés
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • Kígyózó munkák
 • Öld meg a kapcsolót
 • Olcsó éves tervek

Hátrányok

 • Kevés fejlett funkció
 • Csak 3 kapcsolat egyszerre

Adatvédelmi és naplózási politika

Amikor ténylegesen megnézi a VPN adatvédelmi és naplózási irányelveit, négy kérdést kell feltennie:

 1. Mit mond a cég??
 2. Mi a cég nem mondja el neked?
 3. Mi a VPN-társaság joghatósága??
 4. Mire vagy rendben??
Első kérdés:

Kezdjük az 1. számmal, mert furcsa lenne, ha a többi szám valamelyikével kezdjük. Mit mond az UltraVPN valójában adatvédelmi és naplózási politikájukról??

Webhelyükről azt mondják, hogy nulla naplózási politikája van. Nos, ez egy jó első lépés, mert ha egy VPN azt mondja, hogy nulla naplózási politikájuk van, akkor valószínűleg kilépnie kellene a webhelyről.

A társaság azt állítja, hogy nem figyeli az online tevékenységeit, így az Ön böngészési szokásai anonim maradnak. Ez jó jó dolog tudni, de alapvetően azzal jár, hogy azt mondják: „Igen, VPN vagyunk”.

Ássunk egy kicsit mélyebben.

Nem sok a részletek szempontjából, amikor a naplózási és az adatvédelmi politikájukról van szó. Az egyetlen dolog, amit meg kell találni, hogy valójában egyetlen dolgot naplóznak. Amikor feliratkozik, összegyűjti az eredeti IP-címet. Az emberek többségének nem kellene törődnie vele, de kissé mélyebben belemerülünk a joghatóság szakaszába.

Weboldalukban azt is mondják, hogy fel fogja jegyezni az UltraVPN szerverekön keresztül hozott forgalom mennyiségét. Ha ezzel nem felel meg, akkor más szolgáltatást kell találnia. Ez nem érinti a legtöbb embert, de befolyásolhatja azt a joghatóságot is, amelyben a társaság lakik.

A legfontosabb dolog az, hogy az az online tevékenységet nem tárolja. Bármilyen furcsa vagy szokásos dolgot is tesz online, az UltraVPN barátai nem fogják tudni.

Második kérdés:

Mit nem mond az UltraVPN? Remélhetőleg a cég mindent kitölt minket. A kérdés felmerülésének oka az, hogy néhány VPN-társaság nevetségesen hosszú és részletes adatvédelmi irányelveket készített.

Az UltraVPN nem tartozik e vállalatok közé.

Ennek kellene aggódnia? Valószínűleg nem.

Néhány ember természetéből adódóan gyanús. A magánélet vonatkozásában nem hibáztatunk téged abban, hogy túlságosan óvatos. Ha a magánélet és a naplózás szempontjából nem válaszolnak az adatvédelmi irányelvek, nem rossz ötlet közvetlenül kapcsolatba lépni a VPN-társasággal, hogy további betekintést nyújtsunk Önhöz..

Ne feledje, ha ez az apró rész nem szerepel az adatvédelmi politikában, nehéz lehet a társaságot arra tartani, amit mondanak neked.

Nem aggódunk az UltraVPN miatt, de az ultra-gyanús típus esetén vannak bizonyos aggodalmak.

Harmadik kérdés:

Mi a VPN-társaság joghatósága??

Sokan alábecsülik e kérdés fontosságát. Ennek a kérdésnek az az oka, hogy egyes országok nagyobb valószínűséggel fogják felhasználni az ügyfelek adatait, mint mások. Mivel a VPN-t úgy tervezték, hogy adatait távol tartsa a kíváncsiskodó szemtől, ez kevésbé lehet ideális.

UltraVPN áttekintésMint az elején említettük, a WindScribe az Egyesült Államokból és az Egyesült Királyságból működik. Ennek eredményeként rájuk esik az Öt Szem online megfigyelési program.

A lényeg az, hogy e két országnak története történt minden, amit meg akar tenni a felügyelet szempontjából. Ha az Egyesült Államok kormánya azt akarja, hogy a társaság birtokolja az adatokat, akkor kimennek és megszerezik azokat.

Ez nem jelent problémát egy olyan VPN-társasággal, amely nem tárol fogyasztói adatokat.

Az egyetlen piros zászló, és ez egy kicsi is, az UltraVPN irányelve és kis mennyiségű információ megőrzése.

Mivel az UltraVPN megragadja az Ön IP-címét a feliratkozási szakaszban, majd nyomon követi, hogy mekkora a forgalom a szerverein keresztül, lehetséges, hogy az Egyesült Államok kormánya hozzáférni fog ezekhez az információkhoz.

Mit lehet tenni azzal az információval?? Nem sok.

Ez a negyedik kérdéshez vezet.

Negyedik kérdés:

Mire vagy rendben??

Ez egy nagyon személyes kérdés.

Ha nem törődik azzal, hogy valamelyik VPN-társaság joghatóságát vagy az Ön IP-címét a VPN-társaság ismeri, akkor nem lehet problémája az UltraVPN-rel.

Azt mondanám, hogy az emberek 99% -a nem törődik vele. Ha része annak az 1% -nak, amely érdekelne, akkor vannak más lehetőségek is. Fontos dolog, amit emlékezni kell arra, hogy a VPN nem tökéletes.

Biztonság és titkosítás

Sokan használnak VPN-t csak a szolgáltatás által biztosított biztonság és titkosítás céljából. Az UltraVPN nagyszerű eredményeket nyújt ezen a területen.

vpn ablakokA protokollok, illetve az adatok formázásának és hálózaton keresztüli továbbításának szempontjából a legtöbb VPN-szolgáltatás több lehetőséget kínál, például SSTP, L2TP, IKEv2, PPTP és OpenVPN. Az UltraVPN nem zavarja, és csak a legbiztonságosabb lehetőséget kínálja, amelyet 256 bites kulcshosszú módszerekkel titkosítottak. Ez a protokoll OpenVPN.

Az UltraVPN-nek saját DNS-kiszolgálói is vannak, ami azt jelenti, hogy forgalmát harmadik felek nem tudják naplózni, vagy a kormány nem tudja követni. Ennek egy másik szempontját, amelyet szem előtt kell tartani, az adatok adatainak szivárgása van, amikor az adatok DNS-kiszolgálókon megy keresztül. Szivárgáspróbákat kell elvégezni annak biztosítása érdekében, hogy az információk ne kerüljenek kitéve. Szerencsére az UltraVPN-t kipróbálták nem kell szivárgást jelenteni.

Az UltraVPN másik fontos biztonsági szempontja a kill kapcsoló. A cég „tűzfalnak” hívja. Alapvetõen, ha a VPN-kapcsolat bármilyen okból megszakad, a szoftver leállítja az internetkapcsolatot, így a valódi IP-cím nem kerül veszélybe. Ez a VPN-vállalatok körében népszerű funkcióvá vált, és ezen a helyen kötelező.

Sebesség

A VPN sebességének nagyon sok tényezőjét figyelembe kell vennie. A legjobb módszer a VPN sebességének tesztelésére, ha csak tesztel néhány kiszolgálót. Szeretnénk kipróbálni a fizikai helyzetünkhöz legközelebb lévő szervereket, majd kipróbálni néhány olyan szervert, amelyet tudunk, hogy rendszeresen használni akarunk.

A másik dolog, amire gondolnunk kell, hogy nem minden szervert hozunk létre egyenlően. Lehet, hogy két szerver található egy városban, de az egyik gyorsabb lehet, mint a másik.

Itt, Ausztráliában, messze vagyunk az USA-tól és Európától, ezért fontos mindkettőt kipróbálni.

Összességében az UltraVPN a leggyorsabb VPN-ekkel versenyezött. Szerencsére a szolgáltatásnak szerverei vannak az egész világon.

sebesség

Ausztrália: Az ausztráliai szerverhez való csatlakozáskor a sebesség csak átlagosan körülbelül 10% -kal csökkent. Ez nagyon jó, összehasonlítva sok más odakinn szolgáltatással. Ha rejtjelezni szeretné az adatait, de a kiszolgálót közel szeretné tartani, akkor az UltraVPN feltartóztatja.

Délkelet-Ázsia: Ha valamilyen okból IP-címének el kell hagynia a kontinenst, Szingapúr elérhető az Ön számára. Az itt leírt sebesség körülbelül 20% -kal lerontotta a kapcsolatunkat, ami szintén nagyon jó.

UK: Itt vannak olyan dolgok, amelyek kissé elmosódnak. Amikor egy londoni szerverhez kapcsolódunk, sebességünk körülbelül 60% -kal esett vissza. Ez tökéletesen remek volt, mivel még mindig elég gyors volt a kapcsolatunk. Amikor csatlakozunk egy angol szerverhez, általában a Netflixet kell nézni. Ezek a sebességek jók a streaminghez. A probléma akkor merült fel, amikor csatlakoztunk egy Manchester szerverhez. Sebességünket további 20% -kal csökkentettük. Nem olyan, mintha csatlakoznunk kellene ehhez a szerverhez, de megmutatta nekünk, hogy nem minden UltraVPN szerver jön létre egyenlően.

USA: Ausztráliában valójában nincs olyan VPN, amely az USA-ból nagy sebességgel járna. Körülbelül 10-15Mbps sebességet tapasztaltunk, amikor csatlakoztunk a keleti parti szerverekhez. Ezek a sebességek megfelelőek a streaminghez, és lehetővé teszik, hogy probléma nélkül nézzék a Netflixet.

Az UltraVPN hasonló sok más VPN-hez. Egyes szervereknél a sebesség jobb, mint másokon, és a földrajzi helyzet erősen befolyásolja a sebességet. Nincs itt semmi úttörő jelentést tenni. A sebesség jó, és a kiszolgáló helye is megfelelő.

Netflix és streaming

A VPN használatának legalább 50% -a az, hogy megnézheti a Netflix verzióját, amely eltér az Ön országától. Olyan műsorok, mint az Avatár: A The Last Airbender nem érhető el az Egyesült Államokban, de más országokban, például Thaiföldön érhetők el.

Általánosságban elmondható, hogy az USA Netflix hozzáfér a legtöbb tételhez, de minden ország hozzáférhet különféle filmekhez és műsorokhoz. Ha hozzáférni tudsz ezekbe az országokba, akkor a Netflix-előfizetésed alapján a legtöbb ütést megkapod a dollárodért. Ezen a ponton úgy vélem, hogy a VPN-én a Netflix költségeim részét képezi - és megéri.

Sok VPN-szolgáltató küzd azzal, hogy megkerülje a Netflix földrajzi korlátozásait. Valójában megsemmisítik a VPN-eket, és ha észreveszik, hogy egy szerver nagyon sok forgalmat hoz létre, blokkolják azt, így VPN-jét használhatatlanná teszik a Netflix számára.

Az UltraVPN a Netflix legfelső szintjén érinti a VPN-ket. Szervereik mindig is működtek együtt a streaming szolgáltatással. Annak ellenére, hogy egyik szerverükön sem fedezték fel a Netflix problémákat, az UltraVPN rendelkezik egy dedikált Netflix szerverrel. A szerverek minden más streaming szolgáltatással együtt működnek, amelyeket a BBC iPlayer mellett kipróbáltunk (a legkeményebb a streaming szolgáltatások feltörése)..

csomagok

Az UltraVPN egyik legfontosabb dolga az ár. Ez az egyik olcsóbb VPN, amelyet felülvizsgálunk. Az árképzés másik izgalmas szempontja, hogy 30 napos pénz-visszatérítési garanciát kap, és a vállalat arra ösztönzi Önt, hogy tesztelje a szolgáltatást kockázatmentesen. Nagyon kedves közülük!

Az UltraVPN három lehetőségre oszlik. Mindegyik opció ugyanazokat a kedvezményeket kínálja, de eltérő áron.

UltraVPN áttekintésHa úgy dönt, hogy a havi útvonalat választja, akkor az UltraVPN rendben van, az átlagos árú szolgáltatások havonta 7,99 USD-t tesznek ki. Arra is lehetősége van, hogy havonta fizessen $ 5.99 ami rendben van a teljes árukra vonatkoztatva.

Az éves terv, ahol a dolgok valóban olcsón alakulnak, és ahol az UltraVPN egyértelműen azt akarja, hogy nézze meg árazási oldalunkat, az éves terv.

Nál nél $ 3.75 havonta vagy $ 45 az évre fizethet az UltraVPN-ért. Ez több mint a fele a havi áruknak.

Ha VPN-t szeretne kipróbálni, azt javasoljuk, hogy próbálja ki az éves tervet, amely csak 45 USD-t terhel a hitelkártyáján, majd kockázatmentesen próbálja ki a szolgáltatást. Ha tetszik, akkor csak egy nagyszerű VPN-vel rendelkezik egy évre $ 45. Ha úgy találja, hogy nem tetszik, csak vegye fel a kapcsolatot a céggel visszaszerezze pénzét.

Torrent és P2P

Határozottan nem engedjük el az illegális kínzást. A valóság az illegális torrenting nem csak a torrent típusa. A társak közötti megosztás továbbra is rossz hírnévnek örvend az illegális kínzás miatt, ami sok szolgáltatáshoz vezet, amelyek nem segítik az ügyét.
(Olvass tovább: A legjobb torrenting VPN)

Az UltraVPN segíti a P2P-t. A torrenteket biztonságosan letöltheti, mert a kapcsolat teljesen titkosítva van. Néhány VPN-szolgáltató fojtja a sávszélességet és a sebességet, amikor a felhasználók úgy döntenek, hogy valamit torrentnek. Az UltraVPN nyugodt a helyzeten, és ingyenes hatalommal bír.

Az UltraVPN gyors sebessége minden bizonnyal nem árt. A letöltési és feltöltési sebesség nagyon fontos a P2P beállításnál, és az UltraVPN minden bizonnyal a gyorsabb VPN szolgáltatások. Az internetszolgáltatókról ismert, hogy fojtja a kapcsolatokat, amikor torrenting észlelésre kerül, tehát a VPN használata biztonságos tét a sebesség növelésére, mindezt titkosított alagút élvezésekor..

Végső gondolatok

Annak ellenére, hogy az UltraVPN az új gyerek a blokkban, javasoljuk a kiszolgálást.

Az egyszerűen használható felhasználói felülettel, és mindazzal, amit VPN-ből igényelhet, nehéz megmondani valakinek, hogy ne használja a szolgáltatást.

GYIK

K: Mi a VPN kill kapcsoló?

A A VPN megszakító kapcsoló gondoskodik arról, hogy ha a VPN csökken, akkor az aktuális IP-címe nem lesz kitéve. Ez minden VPN nagyon fontos szempontja, és az egyik olyan „fejlett” funkciónak kell lennie, amelyet nem áldoz fel.

Kérdés: A VPN elrejti-e a torzítást?

A: A rövid válasz igen. A VPN elrejti a zaklatást az internetszolgáltatójától. Ez nem azt jelenti, hogy szabadon megvásárolhatja a tartalmakat illegálisan. Ön továbbra is más módon fogható meg, és nem javasoljuk.

K: illegális a film letöltése?

A: A film letöltése nem törvénytelen. A szerzői joggal védett filmek letöltése 100% -ban illegális. A torrenting olyan filmeket tölthet le, amelyek a törvény megsértése nélkül nem szerzői jogi védelem alatt állnak.

Kérdés: A VPN lelassítja-e a torrentet?

A: Bizonyos esetekben igen, és egyes esetekben ez felgyorsítja a kínzást. 

A forgatókönyv akkor lassulhat le, ha a torzításkor megkapja a teljes letöltési sebességet. A VPN lényegében lelassítja a sebességet, mert a forgalmat egy másik szerveren továbbítják.

A forgatókönyv szerint felgyorsítja a torzítást, ha az internetszolgáltató fojtja a torrentokat, mert aggódik az illegális tevékenység miatt. A VPN titkosítja a forgalmat, és az internet sebességét nem fojtja. 

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me