VPN-csalások listája: Az időt nem érő szolgáltatások (2020-as frissítés)

A virtuális magánhálózatok évtizedek óta működnek.


Ha valaha erőforrásnak tekintették őket, amelyeket főként a vállalatok használtak, akkor azok a kisebb vállalkozások és még az egyének számára is gyakoriak. A legjobb világban, a VPN nagyobb adatvédelmet biztosít, megkönnyíti az otthoni, a nyilvános hálózatok biztonságának kezelését, és általában véve megakadályozza, hogy az információk rossz kezekbe kerüljenek.

Sajnos nem minden VPN-szolgáltató kínál azonos szintű szolgáltatást és támogatást. Lehet, hogy jót vesznek a pénzeddel, de kevesebbet nyújtanak, mint amennyit állítanak. Ha VPN-be kíván befektetni, vagy esetleg másik szolgáltatásra vált, akkor óvatosan járjon el.

Íme néhány forrás, amely segít tudatában lenni a népszerűbb VPN-csalásokkal, és még néhány javaslat a legrosszabb VPN-szolgáltatásokkal kapcsolatban, hogy elkerülhető legyen.

A VPN-csalás visszajelző lámpái

Az információhoz való könnyű hozzáférés miatt az emberek most tájékozottabb vásárlási döntéseket hozhatnak. Azonban néha az, amit mondanak, nem az, amit mindig csinálnak.

Első pillantásra a VPN-társaság által kínált ügyletek becsületesnek és méltányosnak tűnhetnek. De közelebbről megvizsgálva, ezen ígéretek egy részét nyilvánvalóan túl nehéz megtartani. Amikor a VPN-k széles körű kijelentéseket tesznek szolgáltatásaikról - nem pedig konkrét, konkrét részletekről - ez egy figyelmeztető jel.

Ha valami kicsit túl jónak tűnik, hogy igaz legyen, akkor ésszerű esély van arra, hogy valami nem teljesen rendben van.

Ez a mai napokban a legnépszerűbb csalások, és ennek oka van. Ezek mindegyikének célja az ügyfelek megtévesztése. Tehát ne várja el, hogy kezdetben minden nyilvánvalóvá váljon.

Nem minden VPN mond ki mindent egyenesen

internetes phisingA termékleírásokban olyan nyilatkozatokat látsz, amelyek arra késztetik Önt, hogy a vizsgált VPN nagy feladatot jelent az Ön és vállalkozása védelmében. Sokat beszélünk arról, hogy a szolgáltatás nem tartja a tevékenységi naplókat, de miről szól az értékesítési anyag más típusú naplók?

  • A szolgáltatás folyamatosan tárolja-e a kapcsolatnaplókat??
  • A naplók tartalmazzák-e az Ön eredeti IP-címét vagy más olyan adatait, amelyek ésszerűen visszakereshetők az Ön számára?
  • Van-e a szolgáltatás által vezetett naplókban valami, ami jelzi, hogy milyen fájlokat osztott meg vagy töltött le?

Mint minden típusú kutatásnál, fizetni kell, ha szem előtt tartjuk az Öt W-t, mielőtt bármilyen VPN-re vállalkoznánk. Mindig kérdezd meg: ki, mi, mikor, hol és miért.

Ha nem tudja megkapni a válaszokat, ez jó jel, ellentétben NordVPN amelynek egyértelmű bejelentkezési tilalma van, a másik VPN nem olyan jó munkát végez, hogy online tevékenységeit védelem alatt tartsa, mivel az értékesítési csapat azt akarja, hogy gondolkozzon.

Ez az ingyenes VPN költségekkel járhat

Már tudja, hogy vannak ingyenes VPN szolgáltatások, valamint díj alapú szolgáltatások. Mielőtt feltételezi, hogy egy ingyenes kielégíti az Ön igényeit, győződjön meg arról, hogy megérti, hogy mit fog nyújtani és nem fog biztosítani az adatok biztonságának megőrzése és a naplók karbantartása szempontjából..

fizetett vs ingyenes vpn

Minden bizonnyal vannak olyan ingyenes VPN-szolgáltatások, amelyek kiváló munkát végeznek Surfshark. Mások a biztonság szempontjából nem olyan erősek, és esetleg olyan operatív kihívásokkal is szembesülhetnek, amelyek anélkül jelentkezhetnek be, hogy bejelentkezzen, ha nincs a városban. Ez lehetővé teszi, hogy bármilyen online interakciót elvégezzen, anélkül, hogy a védelem nagymértékben akadályozná meg.

Tudja meg, mit tud a rendszer leállásával kapcsolatban, és hogy a VPN-csoport milyen biztonságot használ a sérülések megelőzésére.

Segít annak kiderítésében is, hogy akár egyetlen napig is tartalmaznak-e naplókat. Ez azt jelentheti, hogy megpróbál közvetlen kérdéseket megválaszolni. Ha csak adócsalást kap, vegye ezt jelként arra, hogy másik szolgáltatóra lépjen.

A streaming és egyéb funkciók korlátozásai

Tudta, hogy nem minden VPN-szolgáltatás engedélyezi az adatfolyamot néhány népszerűbb webhelyről, például a Netflix.com?

Az utóbbi években néhány ilyen webhely jogi lépéseket tett annak érdekében, hogy megakadályozzák ezt a hozzáférést, vagy valamilyen kompenzációt igényelnek annak lehetővé tétele érdekében. sajnálatos módon, nem minden VPN-szolgáltató ismeri előre azokat a webhelyeket, amelyek nem közvetíthetők vagy ha van valamilyen díj, amely alkalmazandó.

netflix hibaüzenet

Vegye figyelembe azt a helyzetet, amikor a késő esti műsorok közvetítése a családi hétvége része. Óvatos személyként úgy dönt, hogy névtelenné teszi a forgalmat.

Mivel azonban a VPN-szolgáltatója nem említette, hogy nem adhat stream-t az Ön által használt népszerű webhelyen, akkor kihagyja ezt a fontos családi összekapcsolási időt.

Kicsit triviálisnak tűnik? Nem gondoljuk ...

A VPN-szolgáltatások célja az online tevékenységek titkosítása és biztosítása, ideértve az adatfolyamot is. A VPN-ek nem az a kényszerítés, hogy feláldozzák az adatvédelmet azért, hogy egyszerűen online internetes adatfolyamot közvetítsenek.

A szórakoztatás közvetítésének korlátozásai, miután egy VPN-szolgáltató korlátlan streaming-t ígért, egy nagy piros zászló. Ha megtudja, hogy egy VPN-szolgáltató állítólag hozzáférést biztosít, és nem, vagy ha fizetnie kell díjakat, amikor másként ígérték, itt az ideje, hogy egy másik szolgáltatónál lépjünk tovább.

Nem minden eszköz működik a VPN-sel

hogyan működik a vpn útválasztó

Azért feliratkozott a VPN-re, mert azt állította, hogy kompatibilis az összes eszközével és a rajtuk található összes operációs rendszerrel.

Ez különösen akkor fontos, ha Ön vagy valamelyik alkalmazott utazik. Mi történik, amikor először utazik, és nem tudja csatlakoztatni a telefonját a VPN-hez? Ez megakadályozza, hogy magasabb szintű biztonságot igénylő munkát végezzen?

Vigyázni kell, mert az állítások szerint a VPN minden eszközzel és operációs rendszerrel működik. Vegyen részt egy szolgáltatással, amely részletezi, hogy mely eszközöket és milyen rendszereket támogatják VyprVPN amely egyértelmű részleteket tartalmaz a kompatibilitásról.

Ezt a nagyszerű VPN felhasználható egy BotNet létrehozására

Mi a botnet? A botnet egy olyan Internet-kompatibilis eszközhálózat, amelyet rosszindulatú programokkal rögzítenek, majd egy vezérlő használ, anélkül, hogy a tulajdonosok tudnák, mi folyik itt.

Hidd el vagy sem, a VPN sebezhetőségei veszélyeztethetik a számítógépet, és a botnetek serege részévé válhatnak. Ez azt jelenti, hogy forrásaid egy részét felhasználhatják mások készpénzkiürítésére e-mailek küldésével vagy váltságdíj lezárásával.

Ez egy másik ok arra, hogy kérdéseket tegyen fel a platform biztonságával kapcsolatban. Ha a szolgáltatás nem frissíti rendszeresen a védelmet, akkor akkor is veszélyben van, ha nem vezetnek naplókat. A valós idejű tevékenysége elegendő ahhoz, hogy lehetséges áldozatá váljon. 

Lejárati előfizetések

Látott olyan VPN-szolgáltatásokat, amelyek teljes élettartamú előfizetéseket biztosítanak. De valóban??

… Van néhány olyan VPN, aki ezt az ajánlatot támogatja, mindaddig, amíg a szolgáltatás működik. Mások egy vagy két év elteltével elhagyhatják Önt, néha értesítés nélkül.

VPN élethosszig tartó előfizetési átverés

Ha VPN-szolgáltatója lemond a meglévő előfizetésről, akkor nincs védelem és magánélet. Időbe telik, mire talál egy másik megfelelő szolgáltatást, így Ön óvatosnak kell lennie a VPN-szolgáltató és a csomagok kiválasztásakor, amelyekre támaszkodik.

Mielőtt úgy dönt, hogy az egész életen át tartó előfizetés valódi üzlet, alaposan mutasson be a felhasználási feltételekre. Mi lehetővé tenné az előfizetés lemondását? Ha nem tetszik neked a felfedezés, keressen egy másik szolgáltatást.

A hírhedt VPN átverés App

Nem hiányzik mindenféle okostelefonra kifejlesztett VPN-alkalmazás. Az Android-tól az Apple-ig az üzletek rengeteg lehetőséget kínálnak, de nem mindegyik jogos.

Egy idő múlva az Apple eltávolította a VPN alkalmazást, amelyet arra használtak, hogy az embereket megkíséreljék felhasználni a nagyobb pénzösszegekből. Ebben az esetben ingyenes próbaverzió volt elérhető és az automatikus megújításra vonatkozó információ kevésbé volt egyértelmű a próbaidőszak végén. Mielőtt eltávolította az alkalmazást az Apple Store-ból, emberek százai fizettek túlzott mértékű díjakat, és nehezen tudtak kijutni a megállapodásból.

Ha a feltételek nem egyértelműek, az alkalmazás nem érdemes idejét. Lépjen előre az összes díjra és díjra, és arról, hogy miként lehet lemondni az ingyenes próbaidőszak teljes lejárta előtt.

A forgalom akkor is szemmel van, ha nincs tevékenységnapló

szemmegfigyelésEgy másik csalás az adatok valós idejű hozzáférésével kapcsolatos. Alapvetően a rosszindulatú programok vannak jelen, és a folyamatban lévő böngészés, fájlletöltések, videónézés és egyéb tevékenységek rögzítésére szolgálnak. A VPN-be történő bejelentkezéshez használt egy vagy több eszköz befolyásolhatja.

Önmagában nincs tevékenységi napló, de a műveleteidet később célzott marketing létrehozására használják e-mailek, szöveges üzenetek és hirdetésmegjelenítések formájában. Attól függően, hogy mit csinált online, ez az információ felhasználható valamiféle pénzkibocsátási kísérletre is.

VPN szolgáltatást keres? Kereszteld le őket a listáról!

Csak egy gyors online keresésre van szüksége, hogy több VPN-szolgáltatást találjon, mint amennyire valaha is gondoltál. Ezek közül néhány valójában VPN feliratkozási szolgáltatás, amely végső soron semmilyen előnyt nem jelent.

Mások valóban működnek, de nem úgy, ahogy állítják. A legjobb megoldás az, ha mindig online értékeléseket keres, kérdezzen körül, és nézze meg, hogy a közösségi vagy üzleti hálózatán szereplő emberek mit tudnak minden megfontolt VPN-ről.

A kezdéshez itt van néhány példa scammy VPN szolgáltatások, amelyek NEM valószínűleg a legmegfelelőbbek.

Liberty VPN

Liberty VPN logóA VPN-szolgáltatás, amely vonakodva tudatja Önnel, hogy hol van, nem éri meg az idejét. Dobja össze a zavaró szolgáltatásokat és nem képes felszabadítani a streaming szolgáltatásokat, és biztos lehet benne, hogy az üzlet nem jó.

Ha a havi költség nem nyújt nagy sávszélességet, és a visszatérítési politika sokkal összetettebb, mint a feltételek, akkor jó idő keresni másutt.

A Liberty VPN a fentiek mindegyikét biztosítja. Ha továbbra is több ösztönzésre van szüksége, hogy ne iratkozzon fel.

  • Egyes nemzetek nem használhatják a Skype-ot
  • Nincsenek egyidejű kapcsolatok
  • Van néhány kérdés, hogy mely eszközöket támogatják és milyen mértékben
  • Figyelmeztetés nélkül eldobnak, ha véletlenül megsérti azokat a nehezen érthető feltételeket
  • Még ennél is rosszabb, hogy a „lemondásért” egy nagy összegű díjat számítanak fel Önnek.

Betternet VPN

Betternet VPN logóA Betternet VPN reményteljes névvel rendelkezik, amelynek célja bizalom ösztönzése. Sajnos előfordul, hogy az ingyenes VPN-szolgáltatások között van, kevésbé inspiráló biztonsági intézkedésekkel.

A felhasználók beszámoltak a rosszindulatú programok problémáiról és az ezekkel kapcsolatos problémákról. Ez azt jelenti, hogy adatait gyűjtik és valószínűleg a legmagasabb licitű ajánlattevőnek adják el.

Ne lepődj meg, ha nem kapnak egyenes válaszokat a műszaki vagy a támogatási csapatoktól. Nem ismertek arról, hogy a leginkább ügyfélbarát emberek.

Légy tudatában ennek A Betternet nullnapló-politikát hirdetett meg, ők fenntartják a kapcsolatnaplókat. Nem világos, hogy mennyi ideig tartják ezeket a naplókat.

Védelmi VPN

Védelmi VPN logóMi értelme van VPN-nek, ha nem marad fenn? Ez az egyik elsődleges kérdés a Defense VPN-nél. Leállásuk jelentősen meghaladja a versenyt és felmerül a kérdés, hogy mennyire biztonságosak az ügyfelek akkor is, ha a hálózat működik és működik.

Egyes ügyfelek a streaming problémáiról is beszámolnak, és spammel kapcsolatos megjelölést észlelnek, amely furcsán kapcsolódik a böngészési tevékenységekhez, miközben bejelentkezik a hálózatba. Mások megjegyzik, hogy ügyfélszolgálatuk nem tűnik huroknak, amikor problémák merülnek fel, mindenkit nem hagyva abban, hogy mi folyik itt.

Ha nem élvezi a káoszt, és nem szeretné, ha kíváncsi lenne arra, kihez kapta az adatait, akkor a legjobb lenne másutt keresni szolgáltatásokat.

Dot VPN

dotvpn logóMit gondol egy olyan VPN-ről, amely egy országon alapul, de elsősorban az Öt Szem megállapodásban részt vevő nemzetek egyikében működik szervereken?

Mi lenne? szervereket egy nemzetben, amely bizonyos viszonossággal rendelkezik az adatok megosztásakor a többi nemzettel? Hacsak nem tudja, hogy ez hogyan befolyásolja az adatvédelmet, és jól van vele, egy olyan szolgáltatás választása, mint a Dot VPN, NEM az Ön számára.

Hongkongi székhelyű, németországi szerverekkel fogadhat, hogy a kapcsolat- és a felhasználási naplók fenntartottak. Ebben a VPN-ben ez azt jelenti, hogy a kezdeti nyilvántartás legfeljebb két év.

Kombinálja ezt a jó hírnév a rossz teljesítmény miatt és el kell tudnod, hogy vajon miért kockáztathatja bárki feliratkozást.

OneVPN

onevpn logóNem elégedett a teljesítménnyel vagy azzal, hogy a OneVPN nullnapló-házirendet vezetve tartja a kapcsolatnaplókat? Végül is a naplók nem jelent naplókat.

Az túl rossz. Megvan a módja annak, hogy megkerüljék pénz-visszafizetési garanciájukat, amelyek miatt egyes felhasználók dühösek és szegényebbek.

Mivel nincsenek előre a csatlakozási naplókban, és azt állítják, hogy az egyik leggyorsabb VPN-szolgáltatás, el kell tudnod, hogy mit választanak még, hogy ne mondják el neked. Iratkozzon fel a saját felelősségére.

Alsó vonal

Rengeteg törvényes VPN-szolgáltatás kínál kiváló szolgáltatást, pontosan megmondja, mit tudnak és mit nem tudnak nyújtani, és ésszerű díjat számít fel..

Hagyja át azokat, amelyek sok kérdést felvesznek, és összpontosítson azokra a szolgáltatókra, akik elmennek az útjukból, hogy őszinte legyek a potenciális ügyfelekkel szemben. Hosszú távon több előnyt és kevesebb fejfájást kapsz.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me