Изчезнал VPN преглед – съмнителна скорост и сигурност

VanishedVPN е базирана в Австралия VPN услуга, която съществува само за малко повече от година. Като такива, те са доста непроверени и не са проникнали точно на пазара по начина, по който имат другите доставчици на VPN услуги.


Техните големи претенцията за слава беше щепсел от Lifehacker който ги нарече „любим VPN за достъп до САЩ Netflix“.

Докато шепа компании живеят до свръх, и по-често, отколкото не, мнозинството от тях не. VanishedVPN е в центъра на вниманието, тъй като този щепсел от Lifehacker. Нека скочим в него, за да видим дали живеят до свръх!

Нека разгледаме по-отблизо! или посетете уебсайта на VanishVPN.

Преглед на изчезналите VPN

FeaturesInformation
ползваемост: Лесен за използване
Политика на регистрация: Нееднозначна политика без регистрация
Размер на сървъра: 1300 ++ сървъри
Разпределение на сървъра: неразкрит
Поддържа: електронна поща
Torrenting: Позволен
Streaming: ограничен
VPN протокол и криптиране: неразкрит
Централно управление: Австралия
Цена: $ 8.33 / месец
Официален уебсайт: https://www.vanishedvpn.com/

Какво е VanishedVPN?

VanishedVPN е малко повече от средния цикъл на VPN на мелницата. Самата VPN услуга се рекламира като идеална за пазаруване в чужбина, онлайн игри, спорт и стрийминг. Услугата е решение за виртуална частна мрежа извън любимото ни място в света, Австралия.

Ако сте всичко за тази страя гордост, тогава седнете, потопете се в смях на кокабура, влезте в интернет и започнете да сърфирате с VanishedVPN.

Освен че е VPN на Aussie, VanishVPN не е само VPN. Той също така е създал Invizbox.

Изчезнал VPN преглед - съмнителна скорост и сигурност

Invizbox е мини рутер, който позволява на потребителите да свържат своя Smart TV, Playstation или Xbox към сървъра на VPN. Това е доста гениално устройство, което пренася тази VPN услуга от нормален VPN базиран в Австралия до такъв, който мисли извън кутията.

Продължете да четете, за да научите повече за Invizbox и какви са последиците, когато става въпрос за седалището в Австралия.

Изчезнали VPN Secure VPN решения за сърфиране в мрежата

Плюсовете на изчезналитеVPN

VanishedVPN далеч не е перфектна VPN услуга. Има три основни аспекта, които оглавяват позитивите на VanishedVPN: Георазблокиране, Invizbox и лекота на използване. Те също имат над 1300 сървъра и позволяват торент с до 3 едновременни връзки.

Геодеблокиране на решение

Геоблокирането се отнася до сайтове, блокиращи хората в други страни да гледат ограничено съдържание.

Ако сте живели в Австралия за известно време, ще знаете, че гео ограниченията са истински убиец за наслада на съдържанието, до което останалата част от англоезичния свят има лесен достъп. За Aussies, нетърпеливи да гледат любимите си американски телевизионни предавания, VanishedVPN изглежда е подходящ вариант.

С VanishedVPN ще можете да навлезете в най-новите епизоди на Game of Thrones и да се насладите на стари фаворити като Dexter, Breaking Bad или шоуто на Netflix Orange is the New Black. VanishedVPN е в състояние да получи достъп до BBC iPlayer, ITV, Hulu, Crackle и други геоблокирани поточни услуги.

Invizbox

Това е предназначено за VPN услугата на VanishedVPN, но Invizbox е прекалено готин, за да не навлизаме малко. Лично това е нашето любимо нещо за VanishedVPN. Почти изглежда, че създателите на VanishedVPN създадоха Invizbox, след което създадоха VPN услугата, за да вървят заедно с техния хардуер. С всичко, което са намерили правилно с Invizbox, вярвам, че VanishedVPN ще коригира проблемите, в които ще се справя по-късно.

Всичко, което трябва да направите с Invizbox, е да го свържете към вашия рутер. След като е свързан към вашия рутер, можете да започнете да използвате устройствата си като нормални. Само като включите Invizbox, целият ви интернет трафик е криптиран.

Начинът, по който устройството работи, е доста готин, тъй като можете да използвате 4 различни VPN сървъра наведнъж. Това е много добро за поточно предаване на различно съдържание.

Invizbox не е перфектен, но е доста иновативен и определено си струва да проверите.

Как да използвате VanishedVPN

Едно от хубавите неща, които можем да кажем за VanishedVPN е, че те са доста информативни по отношение на конфигурацията. Те предлагат подробни ръководства за настройка за iPhone, iPad, Mac, Windows, Android, ATV, PS4, PS3, Спорт, Chromecast, Surface, рутери и други.

Ако сте решили да отидете с VanishedVPN, процесът на регистрация / настройка е доста прост. Просто регистрирате акаунта си, като предоставите имейл адреса си и създадете парола. След като завършите регистрацията, техните ръководства за настройка ще ви прегледат през процеса на достъп до интерфейса им на редица съвместими устройства.

За тези, които използват Windows, ще трябва да изтеглите приложението OpenVPN и приложите конфигурационните файлове на VanishedVPN openVPN. Това ще отнеме около пет минути.

Оттам е наистина много лесно.

 1. Изтеглете и инсталирайте софтуера OpenVPN от openvpn.net. Уверете се, че позволете на драйверите за TAP да инсталирате, когато получите изскачащия прозорец по-късно по време на инсталацията.
 1. Изтеглете конфигурационния файл VanishedVPN OpenVPN оттук за сървъра, който искате (т.е. usa.ovpn за VPN на САЩ, за да гледате US Netflix).
 1. Преместете файла, който сте изтеглили (USA.ovpn в нашия пример) в папката си с конфигурация на OpenVPN на адрес (C: \ Program Files \ OpenVPN \ config). Щракнете върху Продължи, когато бъдете помолени за достъп на администратора, за да продължите.
 2. Щракнете с десния бутон върху OpenVPN GUI пряк път на работния плот и изберете „стартирай като администратор“.
 1. Кликнете с десния бутон върху иконата OpenVPN в лентата на задачите в долната част на екрана.
 2. Изберете връзката, която искате (САЩ в нашия пример) и изберете „свързване“ от падащото меню.
 1. Копирайте и поставете потребителското си име за VPN (имейл адреса си) и паролата, които можете да видите на таблото за управление на „моя акаунт“ на нашия сайт. Те са чувствителни към регистъра.
 1. Иконата трябва да стане зелена, за да показва, че сте свързани.
 2. За да проверите дали сте свързани, опитайте да възпроизведете малко съдържание от местоположението, към което вече сте свързани (например ако сте свързани с САЩ, отворете netflix.com и трябва да видите каталога на САЩ).

Готови сте, приятелю!

Негативите на изчезналите VPN

Искаме да обичаме VanishedVPN повече от всеки друг VPN, защото е базиран в нашата страна. Все пак има много проблеми, които се нуждаят от разрешаване. Трябва да се каже, че услугата е сравнително нова, така че те все още имат време да се утвърдят като голям играч.

Австралийски VPN?

Базирането в Австралия е чудесно и всичко това, но за нас не е точно добро, защото Австралия е член на „Четиринадесет очи”, мултинационална кооперация, която събира сигнали за разузнаване и ги споделя помежду си. Това означава, че вашите чувствителни данни никога няма да бъдат наистина безопасни, независимо дали използвате VPN или не.

По-голямата част от реномирани VPN поддържат строга политика „без регистрации“, която гарантира на потребителите, че техните сесии няма да бъдат записвани, нито продавани на трети страни. VanishedVPN открито признава за запазване на вашите данни за период от 30 дни. Това включва вашия IP адрес на източника и времето за стартиране и спиране на връзката. Прочетете повече за VPN регистрирането тук.

Въпреки че VanishedVPN твърди, че никога не регистрира трафика на потребителя или съдържанието на комуникациите на този потребител, но това наистина е твърдение, което могат да направят с добра съвест?

Съгласно Споразумението UKUSA и всички свързани с него изменения, австралийското правителство може да обслужва VPN с призовки или заповеди за търсене, и че VPN ще бъде задължен да споделя дневниците на своите потребители.

Каква е цената на изчезналите VPN?

Има само две опции за ценообразуване с VanishedVPN, нито една от които не е много вълнуваща.

Те предлагат стандартен план или план за най-добрата им оферта (годишен).

 • Стандартният план
  • $ 11.99
  • Фактурират се всеки месец
  • 3 едновременни връзки
 • "Най-добрата оферта ”
  • $ 8.33 / месец
  • Фактурирани годишно като $ 99,99
  • 43,89 долара спестявания
  • 3 едновременни връзки

Честно казано, ние не сме толкова запалени по пакетите Стандарт срещу Най-добрата оферта, тъй като обичаме да „плащаме като отидете“, и не можем наистина да се доверяваме на VPN, който не предлага гаранция за връщане на пари или безплатна пробна версия.

Дори някои от най-лошите VPN наоколо ви дават минимум 3-дневна безплатна пробна версия така че можете да се запознаете с тяхната услуга и да кажете дали те са законни.

Анулиране на изчезналата услуга на VPN

Не казваме, че бихте искали да отмените, но така работи, ако някога го направите.

Всички потребители могат да анулират услугата си по всяко време, но е важно да се има предвид, че не се изплащат възстановявания. Тъй като VanishedVPN не изплаща възстановявания, потребителите, закупили годишен абонамент, няма да бъдат компенсирани за оставащата част от тяхната сметка.

Единственият начин да получите възстановяване на годишен абонаментен план е да анулиране в рамките на първите 30 дни на обслужване. Анулирането влиза в сила веднага след като VanishedVPN бъде уведомен, че искате да го анулирате.

Безопасно ли е VanishedVPN?

Страницата „Характеристики“ на VanishedVPN се появи празна последния път, когато я използвахме. Следователно нямаше начин да потвърдим, че тяхната услуга е сигурна и сигурна. За разлика от почти всеки друг наличен VPN, те не споменават точния си протокол или криптиране.

Само истински дронго би се почувствал така, сякаш могат да ровят в мрежата свободно, използвайки VPN, който не разкрива метода си на криптография. Това е сигурен начин да се хванете в своите грунди.

Изчезнал тест за скорост на VPN

Лично това е най-големият ми проблем с VanishedVPN. Те просто нямат бързи сървъри.

За да гарантираме точността на този преглед, решихме да проведем тест за скорост с помощта на Speedtest.net на 100 Mbps сървър в AU. За да направим това в перспектива, тогава бяхме в Сидни. Така че изпълнението не е било повлияно от груби условия или нещо друго.

Ето резултатите от теста:

 • AU сървър (Сидни)
  • пинг: 49 мс
  • Скорост на сваляне: 9.37 Mbps
  • Скорост на качване: 0.47 Mbps
 • САЩ сървър (Ню Йорк)
  • пинг: 140 ms
  • Скорост на сваляне: 29.74 Mbps
  • Скорост на качване: 2.07 Mbps

От тези констатации е очевидно, че скоростта не е силен костюм на VanishedVPNВсъщност, скоростта изглежда „изчезна“. Никъде на своя уебсайт те не позволяват на потенциалните клиенти да знаят нищо за техните сървъри или протоколи (и). Те избраха да отидат с най-непрозрачните детайли. Можете също така да кажете, че „изчезна“.

Повечето VPNs се гордеят с изброяването на множеството си местоположения на сървъри. VanishedVPN не разкрива никоя от тази информация.

Качество на клиентите

обслужване на клиентиVanishedVPN не предлага 24/7 чат на живо като някои от по-добрите VPN решения на пазара. Напротив, вие сте ограничени до опция само по имейл за подаване на жалба или задаване на технически въпроси.

Техният екип за поддръжка на клиенти е достатъчно осведомен, но това никъде не е толкова голямо, колкото услугите като NordVPN или Surfshark. Някои сайтове разчитат само на система от билети, докато други са онлайн, за да ви помогнат в реално време. За съжаление, VanishedVPN не е сред последните.

Препоръчваме ли VanishedVPN?

VanishedVPN далеч не е най-лошият или най-скъпият VPN. Всъщност много рецензенти хвалят цената, въпреки че другаде сме виждали много по-добри оферти. Ние обаче препоръчваме тази VPN, ако търсите само нещо, което може да заобиколи гео ограниченията или ако наистина сте в идеята да закупите Invizbox.

Има относително недостиг на ценови опции към този. Много VPN сайтове предлагат безплатни опити и 3-месечни пакети. VanishedVPN предлага само месечен или годишен план за таксуване, нито едно от които не е особено забележително по отношение на цената. На пазара със сигурност има по-достъпни VPN мрежи, много от тях със солидна репутация и проследяване на прозрачността.

За разлика от тях, VanishedVPN предоставя минимална информация за техните практики и политики. Но въпреки че недостигът на разширени функции е недостатък в очите на този сезон на VPNer, можем да видим как това може да се хареса на по-малко опитен потребител, който просто иска поверителността и сигурността на VPN за небрежно сърфиране или прекъсване в поточно предаване.

За всички останали потребители силно препоръчваме да изберете по-утвърдени и пълнофункционални услуги като NordVPN. Ако искате крема на реколтата, тогава имате късмет. Прегледахме над 80 различни VPN, разположени в различни части на земното кълбо и ги филтрирахме до златните самородки. Ето нашите най-добри снимки за най-добрите VPN.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me