Как да гледате HBO в Австралия

HBO е развлекателен и културен феномен в САЩ и много други страни от десетилетия. В момента над 100 милиона абонати по целия свят, това е далеч от 365 абонати, които имаше около Пенсилвания, когато дебютира през 1972 г..

През първите няколко години растежът беше бавен. Нямаше необходимата инфраструктура, за да расте HBO. В същото време те се изправиха срещу известна опозиция от големите телевизионни мрежи от страх, че кабелът ще ограби публиката им и ще открадне приходите. Въпреки това, през края на 70-те до началото на 80-те години имаше редица подобрения в инфраструктурата, както и промени в съдебните спорове, които благоприятстват кабелната телевизия и HBO.

HBO логоДо 1982 г. HBO има 8,9 милиона абонати, 440 милиона долара продажби и 100 милиона долара печалба. До 1983 г. този брой е скочил до 13,4 милиона абонати. Точно по това време HBO се захваща за създаването на оригинални комедийни програми. В края на 80-те и началото на 90-те изглежда, че HBO губи част от своето влияние. Това се дължи отчасти на популярността на наемите на домашни филми.

HBO отговори с редица стратегии и агресивни рекламни кампании. Те потърсиха лиценза за спортно програмиране. И до 1993 г. абонатната им база е достигнала 24,7 милиона.

Contents

Поток на HBO

Потокът на HBO вече е реалност. Техните услуги на HBO Go и HBO Now са невероятно популярни. HBO-Now позволява на всеки, който има връзка с Интернет, да се регистрира за тази първокласна услуга и да се наслаждава на съдържанието на HBO.

HBO GO логоХубавото е, че HBO-Now разполага с почти всички програми, които би получил индивид, който би се абонирал за кабелния канал. Това означава, че можете да се наслаждавате на програми като True Blood, True Detective, Game of Thrones и други.

Всичко това звучи страхотно стига да живеете в Съединените щати. Ако сте извън САЩ, например в Австралия, няма директен начин да гледате това съдържание. Не се поддавайте на отчаяние. Пригответе се, защото в това ръководство ще разгледаме начините за заобикаляне на гео блокирането, за да можете да се насладите на това HBO в Австралия.

�� TL; DR – Ако искате кратката и сладка версия на това. Препоръчваме ви да разгледате SurfShark. Този новодошъл в VPN пространството осигурява пламващи бързи услуги и стрийминг услуги не само за Netflix, но HBO, Hulu, Amazon Prime и около 12 други търговски обекта. Посетете Surfshark или прочетете нашия отзив. ��

Как да предавате HBO в Австралия

Може да си помислите, не звучи ли много като прокси? Има някои прилики между двете. Една от основните разлики е, че с VPN тунел, вашият връзката е криптирана. Това означава, че никой не може да прихване информацията, която изпращате напред и назад. VPN тунелът е по-сигурен, предлага по-висока скорост и дава по-добри резултати.

VPN ви позволява да създадете защитена връзка между вашето устройство и друга мрежа чрез Интернет.

По същество той ви позволява да сърфирате в Интернет, използвайки мрежа на сървър, който е в различна част на света. Ако сте в Австралия и се опитате да получите достъп до съдържанието на HBO чрез сървър в Съединените щати, HBO сървърите смятат, че сте в САЩ, така че получавате достъп до съдържанието.

Сега въпросът е кой е най-доброто VPN услуга за предаване на HBO през 2023 г.? Ето моите предложения:

1. NordVPN – Бързи скорости, Огромен брой сървъри

NordVPN взима сериозно поверителността ви. В момента те имат 5230 сървъра по целия свят. Всичките им планове ви позволяват да свързвате шест устройства едновременно. Ако не сте доволни от техния продукт, те имат 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Професионалисти
 • Повече от 5200 сървъри
 • Уникални специализирани сървъри
 • Позволява шест едновременни връзки
 • Силна позиция към поверителността на клиентите
 • Работи с HBO и други гео ограничени стрийминг услуги
Против
 • Не могат да се закупят допълнителни едновременни връзки

Едно от оплакванията, които хората имат по отношение на NordVPN, е цената им, тоест планът им от месец на месец е по-скъп от някои от другите опции за VPN. Цената става драстично по-евтина на месец, колкото по-дълго се ангажираш. Разделя се като следното:

 • Месечен план ще ви струва $ 11,95 на месец.
 • Ако се абонирате за една година, ще плащате общо 83,88 долара годишно. Това се разпада до $ 6,99 всеки месец.
 • Ако се абонирате за двугодишния план, ще платите 95,75 долара предварително. Това е само малко повече от това, което плащате за годишния план. Разбивката е 3,99 долара на месец.
 • Ако се абонирате за тригодишния план, ще платите 107,55 долара предварително. Получавате три години при $ 2,99 на месец.
  Най-добрите австралийски интернет доставчици

SmartPlay е уникална услуга, предлагана от NordVPN. Улеснява ви достъпа до гео ограничено съдържание по целия свят. Той комбинира най-добрите функции на VPN и Smart DNS. С технологията SmartPlay не е нужно да мислите за никакви конфигурации. Всичко, което правите, е да се свържете със NordVPN сървъри и ще можете да се възползвате от предимствата.

И накрая, NordVPN се ангажира да защитава вашата поверителност. Те са тествани и спазвани няма политика за сеч. Това означава, че те няма да регистрират информация за вас или това, което преглеждате онлайн Ако искате да разберете повече информация, разгледайте пълната ни информация Преглед NordVPN.

2. Surfshark – високи скорости, ниски цени

Услугите на HBO могат да бъдат скъпи и когато трябва да използвате VPN за достъп до любимите си предавания, не е нужно да харчите твърде много пари. Ето къде идва Surfshark. Достъп до всичките си любими филми и предавания за HBO за няколко допълнителни долара на месец, а не удвояване на ценовата цена на HBO.

Професионалисти
 • Над 800 сървъра
 • Най-добра цена в индустрията
 • Със седалище на Британски Вирджински острови
 • Лесен за използване
 • Бързи скорости
 • Работи с HBO и други гео ограничени стрийминг услуги
Против
 • По-ново и сравнително недоказано
 • Бавна поддръжка по имейл на моменти

Спестяването на малко пари не е единствената причина да използвате Surfshark – въпреки че при $ 1,99 на месец това е почти достатъчно основание да ги пробвате – услугата предоставя също и по отношение на бързината и сигурността.

Освен това няма нищо по-лошо от това да седнете на дивана си, за да прегледате целия Entourage, само за да бъдете посрещнати с географско съобщение за ограничение. Точно като другите VPN в този списък, Surfshark деблокира HBO без притеснение.

Не само това, Surfshark не съхранява информация по отношение на активност, IP адреси, име, местоположение, история, времеви отпечатъци, честотна лента или трафик. Наистина сте в сигурни ръце с най-добрите стандарти за криптиране в индустрията и култура без регистрация.

Ако сте на оградата, за да дадете шанс на новото дете в блока, вижте пълния ни преглед на Surfshark, за да си дадете малко повече информация.

3. ExpressVPN – най-бързият и надежден VPN

ExpressVPN си направи име като една от най-добрите VPN услуги на планетата. Те са известни с това, че управляват поверителността. Имаше редица случаи с висок профил, свързани с тях, когато правителства и други агенции се опитаха да получат лична информация за потребителите на ExpressVPN. Въпреки това, тъй като те не съхраняват тази информация там, не е намерена информация.

Професионалисти
 • Юрисдикция на Британските Вирджински острови
 • Не се съхраняват дневници
 • Бърза скорост със силно криптиране
 • Работи с HBO и други гео ограничени стрийминг услуги
Против
 • Цена
 • Поддържа само три едновременни връзки

ExpressVPN има добри скорости на сървъра. Това е вярно дори при връзки на дълги разстояния. Приложението ExpressVPN е удобно за потребителя и работи на всички налични платформи, предлагайки силно криптиране и страхотни функции за сигурност.

Подобно на NordVPN, ExpressVPN е от страна на цената.

 • Ако плащате месец по месец, ExpressVPN ще ви таксува $ 12.95 на месец.
 • Ако закупите шестмесечния им план предварително, ще плащате еквивалента на 9,99 долара на месец.
 • Ако закупите плана за 15 месеца, основно ще плащате $ 6,67 на месец.

ExpressVPN предлага 160 VPN сървър местоположения в 94 държави с повече от 3000 VPN сървъри по целия свят, а обслужването на клиентите им е второ място. Ако искате да научите повече за услугата, прочетете пълната ни Преглед ExpressVPN.

Използвайте прокси

как работи проксиПрокси сървърът работи като посредник между вашето устройство и мрежата. Когато използвате прокси, изглежда, че заявките, които отправяте, идват от прокси сървъра. Предимството на прокси сървъра е, че те могат да кешират уебсайтове, които са били посещавани в миналото, като по-бързо ще ги посещавате в бъдеще.

Пълномощно може да ви позволи да заобиколите географските данни на HBO, блокиращи част от времето. Проблемът е в това пълномощниците нямат сигурност. Предаваната информация не е криптирана, така че може да бъде прихваната. Второ, много прокси сървъри, особено тези, които са безплатни, са наситени с потребители. Така че скоростта на вашия интернет ще бъде бавна.

Друг проблем на прокси сървъра е, че ако използвате HTTP връзки, вашият истински IP адрес може да бъде видян от отделния човек или институция, която е собственик на прокси сървъра (Прочетете още: Скриване на вашия IP адрес).

  Какво е AES Шифроване? Как работи

Използвайте Smart DNS

Как работят интелигентните DNSИнтелигентният DNS или DNS прокси няма да скрие вашия IP адрес. въпреки това, той ще скрие DNS адреса, който ви е задал вашия доставчик на интернет услуги. Вашият DNS адрес има информация, която позволява на други уебсайтове, в случая HBO, да знаят къде се намирате на планетата. Интелигентният DNS ще замени зададения ви DNS с такъв, който е от място, което няма гео ограничение.

Интелигентният DNS или DNS прокси ще прехване заявките за връзка и след това ще премахне от тези заявки информация, която може да бъде свързана с мястото, където сте. Тогава той замества премахнатите данни с данни, свързани с различно гео местоположение.

Подобно на прокси, смарт DNS не използва криптиране. От плюс, информацията може да се прехвърля без намаляване на скоростта на Интернет. В обратната страна информацията, която се предава онлайн, е уязвима, защото няма криптиране на връзката.

Използвайте TOR

Как работи торTor е услуга, която крие вашия IP адрес, докато сте в Интернет. Вашият онлайн трафик се отскача между няколко различни сървъра. Резултатът е това вашите цифрови отпечатъци са скрити. Tor върши добра работа в скриването на вашия IP и заобикалянето на някои гео ограничения. Когато обаче се открият релетата, които използва за отскачане на вашата интернет комуникация, интернет доставчиците могат да ги блокират. С Tor ще изпитате a по-ниска скорост на интернет.

HBO предавания, които можете да гледате

HBO е дом на някои от най-популярните и влиятелни програми по телевизията. Те са създали културно явление, което е променило начина, по който хората говорят, взаимодействат и гледат на света. По-долу са само няколко от по-популярните програми, пуснати от тази кабелна мрежа.

Жицата

Тази груба полицейска драма разгледа сцената с наркотици в Балтимор. Това стана от гледна точка на органите на реда, както и на дилърите на наркотици. Тази програма беше смяна на игри, тъй като не представи просто органите на реда като добрите момчета или наркодилърите като престъпници. Вместо това, тя работеше, за да покаже нюанса на проблема от всяка гледна точка, включително разглеждайки ролите, които политиците, журналистите и обществеността играят в насилието с банди и бандите. Това беше замислен един по рода си сериал, който се изпълняваше в продължение на пет сезона и 60 епизода.

Сопраните

Сопраното спечели 21 награди Еми със 111 номинации. Това е една от най-аплодираните програми, които HBO произвежда. Това беше новаторска поредица, която смеси тънкостите на семейното взаимодействие с интензивното насилие, свързано с управлението на престъпния синдикат. Главният герой на шоуто Тони Сопрано работи за балансиране на семейството, живее в предградията, защитавайки брака си, нанасяйки удари на враговете си и бягайки от ФБР. Паник атаките го накараха да потърси терапия. Това в съчетание с неговата недостатъчна, но мила природа направи Тони Сопрано злодея, за когото хората се коренят. Финалът на сериала на това телевизионно предаване беше един от най-поляризиращите в историята. Шоуто продължи шест сезона и имаше 86 епизода.

Игра на тронове

Тази разгърната поредица, базирана на поредицата „Песен за лед и огън“ на Джордж Р. Р. Мартин, е една част политическо управление, една част дракони, една част фантазия и една част военен епос. Поредицата има редица повтарящи се герои, като всички са направили своята роля за наддаване за Железния трон. Независимо дали човек е почитател на фантазията или не, историята е канена. Тя е сложна. И има толкова много обрати, че е шокиращо. Игрите на трона също са известни с голямо количество насилие и безвъзмезден секс. През 2023 г. Game of Thrones влезе в осмия си и последен сезон.

Как HBO ограничава тяхното съдържание

Обсъдихме как съдържанието е ограничено гео. Но въпросът за милиона долара е, как става това? Това има много общо с начина, по който устройствата, свързани с интернет, общуват помежду си.

За да гледате HBO в Австралия, трябва да накарате сървърите на HBO да вярват, че сте в Съединените щати. Как се прави това? Трябва да промените своя IP адрес. За щастие, има редица инструменти, които могат да ви позволят да заобиколите гео блокирането на HBO и да предавате съдържание, което искате.

Всяко устройство, което комуникира с друго устройство в Интернет, трябва да има IP адрес. Можете да мислите за IP адрес като вашия пощенски адрес в реалния свят. Вашият IP адрес нека другите сървъри в Интернет знаят до къде трябва да се доставят пакетите. Тези пакети с информация могат да бъдат уеб страници или предавания, които се предават в Интернет.

  Какво е прокси сървър? Просто ръководство

Ако се опитвате да гледате HBO в Австралия, сървърите на HBO получават съобщение, че искане идва от устройство извън САЩ. HBO сървърите отговарят, като изпращат съобщение за грешка вместо любимите ви предавания за HBO.

Защо HBO ограничава стрийминга

Това може да бъде доста неприятно за жител на САЩ, пътуващ в чужбина, който вече е платен абонат на HBO Go или HBO-Now, когато се опитват да получат достъп до услугата за поточно предаване в чужбина и осъзнават, че не могат. Първият въпрос, който повечето хора задават, е защо?

Има редица причини, поради които HBO не позволява на международните зрители да гледат тяхното стрийминг съдържание. Много от тях са свързани с договорите за разпространение на телевизия в САЩ. В много случаи тези споразумения са създадени така, че да позволяват показване на съдържание само на американските зрители в Съединените щати. Същото важи и за ограниченията на Netflix.

Както при повечето неща, причината за това се разгражда до парите. Създателите на програми защитават финансовата жизнеспособност на своя продукт по-добре от най-добрата система за домашна защита, защитава дома на супер богат и неприкосновен на личния живот индивид. Популярно шоу може да бъде лицензирано по различен начин в друга държава, като увеличава приходите, които получават създателите на програмата.

Друга причина е, че рейтинговата система в едно правителство може да бъде напълно различна от тази на друго правителство. Така че програма като Game of Thrones, която е известна със страшното си насилие и графичното сексуално съдържание, е приемлива в Съединените щати, но други страни може да не приемат това съдържание. Показва, че предаванията на HBO са създаден да отговаря на насоките, изложени от американските агенции за излъчване. Тъй като HBO не показва съдържанието си в чужбина, те не трябва да се притеснявате, че също така ще се опитате да се впишете в политиките на други държави.

Разбира се, само защото една политика или правителство не считат за подходящо за страната си съдържание, това не означава, че гражданите няма да развият апетит към нея. Интернет разпространява идеи и култури, особено тези, представени в популярни медии като HBO, по целия свят. Така че другаде има глад за това съдържание. Освен това има редица хора, които са платили абонаментите си у дома и искат да могат да ги използват, когато пътуват в чужбина.

Заключителни мисли

HBO създава феноменално съдържание през последните пет десетилетия. Зрителите в Съединените щати успяха да стриймират на HBO, докато тези отвън бяха оставени да се опитат да намерят решение. Въпреки че има редица възможности за заобикаляне на гео блокирането, препоръчваме ви да използвате VPN, било то NordVPN, Surfshark или ExpressVPN. Тези три услуги са безопасни, бързи, надеждни и са най-добрите VPN мрежи и за Netflix.

Ако вашият интернет все още е твърде бавен, за да стриймва Netflix, вижте нашите разбивки на плановете на NBN. Благодаря!

Както винаги, ще се радваме да чуем от вас. Кажете ни какво мислите за този преглед, както и включете всяко от предложенията, които имате в секцията за коментари по-долу.

Често задавани въпроси

Въпрос: Защо HBO е само на Foxtel?

A: На 1 януари 2023 г. Foxtel сключи споразумение, което му предоставя широки права върху библиотеката на HBO. В резултат Foxtel стана безспорният „Дом на HBO“.

Въпрос: Колко струва предаването на HBO?

A: HBO-Now струва 15 долара на месец. Това е самостоятелен абонамент, който не изисква абонамент за HBO. HBO Go е безплатен, стига да имате абонамент за HBO.

В: Каква е разликата между HBO GO и HBO-Now?

A: И двете стрийминг услуги предлагат едно и също съдържание. HBO Go е за лица, които имат абонамент за HBO кабел. HBO-Now струва 15 долара и е за тези, които нямат абонамент за HBO кабел.

Въпрос: Мога ли да гледам Game of Thrones в HBO-Now?

A: Да. Нови епизоди са достъпни в HBO Now по същото време, когато се появяват на кабелния канал.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me