Как да получите американски Netflix в Австралия

Netflix има повече от 158 милиона абонати (и брои ...).  


Това вероятно е повече от това, за което можеха да мечтаят основателите на компанията, когато започнаха компанията като място за наемане на видеоклипове онлайн през 1998 г. Назад по това време Netflix стана известен отчасти заради предложението на компанията за неограничен брой DVD-та, което би било изпратен до къщата ви.

отключи netflixКогато тази идея за пръв път се появи на сцената, тя беше революционна. Идеята да не се налага да ходите на блокбастър, за да наемете DVD, промени всичко. Американците се хванаха за концепцията.

През 2002 г. Netflix имаше само 700 000 абонати. До 2005 г. техните абонаменти са скочили до 3,6 милиона. Това, което Netflix и онези, които бяха фенове на програмата, не разбраха, е, че има нещо още по-добро в настъплението.

През 2007 г. Netflix стартира своята функция за стрийминг. Така че не е необходимо да чакате DVD да пристигне в дома ви. Можете да получите филма по ваш избор при поискване. Основателите на Netflix заявиха, че се интересуват да започнат поточно предаване доста по-рано, но скоростта на интернет по това време не направи възможно. Точно така - те изпревариха времето си.

Тъй като популярността на стрийминга на Netflix започна да расте, тя започна да се поддържа на игрови конзоли, ръчни устройства и телевизори. Интересното е, че към този момент стрийминг услугите с Netflix са били достъпни само в САЩ.

Всичко това ще се промени през 2010 г., когато Латинска Америка и Канада, както и Карибите през 2011 г., получиха достъп до стрийминг услугата Netflix. Същата година Netflix започна да произвежда собствено оригинално съдържание. През 2013 г. дебютира House of Cards. Това беше безспорен хит.

Изглежда, че Netflix има един успех след друг. Просто погледнете програми като:

 • По-странни неща
 • Orange е новото черно
 • Короната

програмиране на netflix

През 2012 г. Netflix направи хопа през езерото, като стана достъпна в Обединеното кралство. Скоро след Netflix стана наличен на повечето пазари по света.

TL; DR - Вземете VPN (виртуална частна мрежа).

�� TD; LR - Единственото истинско решение за получаване на постоянно работещо решение за достъп до Netflix е чрез използване на VPN. Макар че няколко уебсайта препоръчват да се използват прокси или дори TOR, те не ви разказват пълната история. Проксите не разполагат с криптиране и сигурност, които VPN предоставя, докато използвате TOR, напълно намалява скоростта ви до максимум само Kb / s.
�� Но моля ви, МОЛЯ, каквото и да правите, избягвайте „безплатни“ VPN-и. Дори най-добрите безплатни VPN мрежи са десетина. Горещо ви препоръчваме стойте далеч от безплатни VPN мрежи тъй като те обикновено не са най-добрите решения за Netflix. Техните политики за сигурност често са жестоки и могат да направят вашето устройство уязвимо за атаки. Скоростите им са много бавни. Те имат ужасни правила за логване, така че те следят сайтовете, които посещавате и какво правите, докато сте онлайн.

Ако искате най-добрите VPN, препоръчваме всяка от трите:

 1. Прочетете нашите пълни Преглед NordVPN или посетете NordVPN
 2. Вижте новодошлия Surfshark, предоставя стрийминг услуги за не само Netflix, но HBO, Hulu, Amazon Prime и около 12 други търговски обекта. Посетете Surfshark или прочетете нашия отзив.
 3. Ако бюджетът не ви притеснява, продължете ExpressVPN. Те са малко по-бързи Nord и SurfShark и имат по-добър потребителски интерфейс на своите мобилни и настолни приложения.

За да бъда откровен, не можете да сбъркате с някоя от горните три VPN услуги. Всички те работят почти еднакво и ще ви позволят да гледате любимите си предавания на Netflix от всяка точка на Австралия.

Нуждаете се от повече информация? Продължавай да четеш..

САЩ Netflix не е "Worldwide" Netflix

Пътуващите от Съединените щати често са изненадани, когато искат да гледат американския Netflix в Австралия и не виждат много от любимите им предавания. Причината за това е, че американският Netflix в Австралия е гео блокиран.

Със сигурност ще можете да гледате Netflix, но когато сте в Австралия ще пропуснете тон съдържание. Освен това получавате доста голямо съдържание, в зависимост от това как го гледате.

Netflix Australia разполага с богата библиотека с филми. Австралийците получават достъп до оригиналното съдържание на Netflix. Това включва телевизионни предавания, филми, детски програми, документални филми и комедийни промоции.

Като допълнителен бонус австралийските потребители получават достъп до австралийски заглавия, които американските зрители не са виждали и в повечето случаи никога не са чували. И накрая, в някои случаи австралийските зрители са в състояние да предават предавания, когато пристигнат нови епизоди, докато американските абонати трябва да изчакат до завършване на целия сезон.

Най-голямата разлика ще видите, когато гледате лицензирано съдържание. Като пример, Приятели, невероятно популярният американски телевизионен сериал, е достъпен в US Netflix. Но тя не може да бъде намерена в Netflix Australia. Същото важи и за шоута като:

 • Престъпни умове
 • В обувките на Сатаната
 • Живите мъртви
 • свръхестествен

Вярно е, че можете да видите някои от шоутата на конкурентни поточни платформи. Просто не Netflix. Това е вярно и ако гледате да гледате Отмъстители: Безкрайна война и Невероятни 2.

Сравнение на разходите: US Netflix срещу Australian Netflix

Интересен факт е, че австралийците не плащат толкова по-малко от жителите на САЩ за Netflix. Жителите на Австралия могат да закупят началния пакет на цена $ 9,99 на месец. За $ 13,99 на месец те могат да имат стрийминг с голяма дълбочина. С $ 17,99 на месец австралийците могат да получат най-добрия пакет, който Netflix предлага в района с всички добавени звънци и свирки.

В Съединените щати 2020 г. носи със себе си 18 процента увеличение на цената на стандартния пакет Netflix. Той ще премине от $ 10,99 на месец до $ 12,99 на месец. Премиум планът ще скочи от $ 13,99 на месец до $ 15,99 на месец. А основният план преминава от $ 7,99 на месец до $ 8,99 на месец.

За да бъдем справедливи, Netflix работи усилено, за да направи съдържанието им глобално. Има обаче редица проблеми с лицензирането, които влизат в игра. Така че въпросът е как австралийците, които искат да гледат US Netflix, да получат достъп до библиотеката в САЩ? Има няколко варианта.

Как съдържа Netflix Geo-Block съдържание?

Накратко, блокирането на географски данни се случва, когато съдържанието, което искате да гледате, е блокирано във вашето географско местоположение, подобно на това как са блокирани уебсайтовете. Netflix използва гео блокирането като начин за разделяне на света на пазарни сегменти. Това им позволява да продават продуктите си на различни цени, увеличавайки печалбата си, за разлика от една цена и една политика по целия свят.

Netflix не е единствената компания за стрийминг, която прави това. И не винаги работи в полза на Съединените щати. Например жителите на Обединеното кралство в Съединените щати може да са шокирани, когато BBC iPlayer не работи.

Как Netflix знае в коя държава се намирате? Въз основа на вашия IP адрес. Всяко компютърно или интернет устройство има IP адрес. Така че, когато посещавате уебсайтове, IP адресът казва на интернет къде да изпратите информацията.

Друг чудесен пример тук е Youtube, който също блокира съдържание в зависимост от вашето географско местоположение. Youtube US не е Youtube Australia, дори да изглежда така. (Прочетете повече: Разблокиране на Youtube)

Вашият IP адрес се предоставя от вашия интернет доставчик или доставчик на интернет услуги. По същия начин, както физическият адрес казва на света, където се намирате, така и вашият IP адрес показва вашето местоположение, което улеснява проследяването ви.

Стрийминг услугите могат да се възползват от тази информация, когато решават какво съдържание на потребителите трябва да бъде разрешено да виждат въз основа на тяхното местоположение. Ако се опитате да се свържете с IP адрес, който е блокиран, получавате страховит екран за грешка в Netflix.

netflix не бе успешно

Това се случва дори ако плащате за услуга като Netflix. Американците, които пътуват за ваканция или бизнес, са видели това от първа ръка.

Неограничен достъп до Netflix

Дългото и краткото е, че трябва да намерите начин да накарате услугата за стрийминг да вярва, че сте в различно географско местоположение. Има няколко жизнеспособни начина за това, но ще се съсредоточим само върху най-доброто работещо решение, за да получим Netflix US.

Не забравяйте, че искате да имате правилния инструмент за правилната работа. Например, ако имате най-добрия мениджър на пароли, няма да помогнете да защитите вашите данни за влизане в неподходящи ръце. Така че харченето на пари за грешно решение, за да заобиколите гео блокирането, само ще ви остави разочаровани или по-лошо, ще навреди на онлайн поверителността ви.

Отдолу, вземете някой от тестваните VPN по-долу. Това са най-добрите VPN за Netflix.

# 1 NordVPN - най-доброто Netflix Streaming решение

NordVPN винаги е бил на върха от началото им. Разполагайки с над 5000 сървъра по целия свят, NordVPN покрива огромна географска зона, която обхваща 6 континента, предоставяйки услугите на всички, които се нуждаят от защита.

С тяхната собственост SmartPlay технология, повечето, ако не всичките им 5000 сървъра биха могли да получат достъп до US Netflix и всяка друга Netflix и да предават потоци без да срещат грешки. Не получавате това с нито един друг VPN доставчик.

Професионалисти

 • SmartPlay технология
 • Деблокира Netflix от всяка страна
 • OpenVPN протокол с AES-256 битово криптиране
 • Безплатен пробен период
 • Гарантирано връщане на парите
 • Политика за нулева регистрация

Против

 • Скоростта може да бъде доста непостоянна на моменти

NordVPN е много по-скъп от много от платените VPN. Въпреки това, след като започнете да разглеждате наличните им планове, ще забележите колко започвате да спестявате, когато разгледате по-дълги срокове. Всъщност месечните разходи намаляват толкова много, че в крайна сметка те са един от най-евтините VPN планове, които някога можете да получите, ако погледнете техния тригодишен план.

 • Месец на месец - $ 11.95 всеки месец.
 • Годишни - 83 долара годишно, или 6,99 долара всеки месец.
 • 2-годишен план - 95,75 долара за две години. Това се разпада до $ 3,99 на месец.
 • 3-годишен план - авансовото плащане е 107,55 долара, или около 2,99 долара на месец.

Страхотното е това всички планове на NordVPN се предлагат със 7-дневна безплатна пробна версия. Освен това има 30-дневна гаранция за връщане на парите. Ако през първите тридесет дни не ви хареса това, което виждате, можете да го изключите и да получите обратно всичките си пари

Можете да се доверите на NordVPN, за да запазите поверителността си. Това може да не е толкова голяма сделка, когато говорим за филмите, които излъчвате в US Netflix. Все пак може да се окаже по-голяма работа, когато говорим за друга онлайн активност.

nordvpn политика за логване

NordVPN е одитиран от счетоводни фирми и тези фирми свидетелстват за факта, че когато казват, че не водят дневници, те не водят дневници..

# 2 Surfshark - най-евтиното поточно решение на Netflix

NordVPN е добре известен в поточната арена на Netflix поради огромния си брой сървъри. Наличието на толкова много сървъри затруднява Netflix да блокира някой от тях.

NordVPN струва доста голям брой промени в сравнение с нашия избор на второ място в този списък. Surfshark няма проблеми с достъпа до Netflix и е около половината от цената на NordVPN. Тъй като Netflix от време на време увеличава цените си, е добре да използвате VPN, който не струва почти толкова, колкото абонамента за самия Netflix.

Професионалисти

 • евтин
 • Деблокира Netflix от всяка страна
 • Над стандартното шифроване на индустрията
 • Политика за нулева регистрация
 • Лесен за използване

Против

 • По-малко сървъри от другите опции

Когато избирате по-нова компания за извършване на услуга, толкова важна, колкото деблокирането на гео ограничения при използване на Netflix, има смисъл да бъдете скептични. Отиването за новото дете на блока може да изглежда като опасен ход. Що се отнася до Surfshark, той всъщност е доста безопасен.

Surfshark е фантастичен избор за хора, които искат да заобиколят гео ограниченията, без основно да плащат друг абонамент за Netflix. Добре е другите VPN да таксуват премия за своята услуга, тъй като от години предоставят качествени тунели за криптиране. Също така е честно, че Surfshark влезе и предложи една и съща качествена услуга за част от цената.

Силно препоръчваме да разгледате уебсайтовете на Surfshark за техните текущи въвеждащи цени. Ако все още сте скептични към тази VPN, вижте пълния преглед на Surfshark за повече информация.

# 3 ExpressVPN - Страхотен баланс на скорост и сигурност

Ако по някаква причина NordVPN не е жизнеспособна опция за вас, следващата ни препоръка в списъка ще бъде ExpressVPN. Това е VPN услуга на Британски Вирджински острови. Той предлага редица невероятни функции и има феноменална сила.

Подобно на обхвата на NordVPN, ExpressVPN също има масивна мрежа, която в момента е на 3000 сървъра в 160 града, разпространени в 90 държави. За тези, които се интересуват от гледането на Netflix в Съединените щати, ще се радвате да знаете, че САЩ имат някои от най-добрите покрития за тази VPN.

Професионалисти

 • Бързи скорости
 • Силно криптиране
 • Работи на повечето платформи
 • Феноменална поддръжка
 • Работи с американския Netflix

Против

 • Можете да свържете само три устройства едновременно
 • Малко по-скъпи дори в най-дългосрочния им план
 • Спотна връзка с Netflix Australia

Един от недостатъците на ExpressVPN е фактът, че можете да свържете само три устройства с един акаунт. Въпреки това, дори това не е толкова голям недостатък. Помислете за това, колко устройства се нуждаят от повечето хора, за да са свързани към VPN едновременно? Обикновено само един. И ако трябва да свържете цялата си къща, ExpressVPN предлага поддръжка на VPN рутери. (Прочетете още: Най-добрият VPN рутер)

Друг недостатък е цената. ExpressVPN е един от най-скъпите VPN, които ще намерите. Ако закупите услугата им месечно, ще харчите 12,95 долара всеки месец. Ако използвате шестмесечната им услуга, ще плащате авансово $ 59,95, което е средно до $ 9,99 на месец. Ако отидете на 15-месечната им програма, ще платите предварително такса от 99,95 долара. Това се разпада до $ 6.67 на месец.

Още две неща, които харесваме в ExpressVPN, са техните обслужване на клиенти и техния 30-дневна гаранция за връщане на парите. ExpressVPN е толкова уверен в техния продукт, че дори след като платите за продукта, имате 30 дни, за да върнете парите си без зададени въпроси.

Обслужването на клиенти с ExpressVPN е някои от най-добрите, които сме виждали. Проведохме редица разговори с техническата им поддръжка и винаги сме намирали, че са знаещи, полезни и много достъпни.

Опции за обслужване на клиенти ExpressVPN

Само за да добавите още едно перо към капачката на ExpressVPN, тяхната политика за поверителност е извън укор. Отново и отново правителствата се опитват да получат достъп до информация за своите клиенти. Въпреки това, тъй като ExpressVPN е вярна на обещанието си, тя не поддържа журнали на своите клиенти.

изрична политика за поверителност на vpn

Така че, когато правителствата или други институции се опитват да се сдобият с тези регистрационни файлове, ExpressVPN може честно да каже, че те не съществуват.

# 4 VyprVPN - Невероятна функционалност + бързина и сигурност

VyprVPN е a Базирана в Швейцария VPN, която се фокусира върху поверителността. Те предлагат повече от 700 сървъра и повече от 70 сървърни места. Основен плюс за тази VPN е, че те притежават и управляват всички свои собствени сървъри. Те не използват трети страни.

Техният сервиз работи на редица платформи, включително Apple TV и Android TV. Независимият одит показа, че VyprVPN не поддържа журнали.

VyprVPN има сравнително прости ценови планове. Тези планове ви позволяват да избирате дали ще плащате ежегодно или ще извършвате плащания месечно по месец.

Професионалисти

 • Хамелеонов протокол
 • Доказано няма политика за регистрация
 • Поддръжка на чат на живо
 • Работи с базирана в САЩ Netflix
 • 3-дневна безплатна пробна версия

Против

 • Без гаранция за връщане на парите
 • Проблеми с свързването в Китай
 • Проблеми с техния клиент за Windows

Изборът на основния месечен план ще бъде $ 9.95 на месец. Това позволява три устройства едновременно да се свързват към услугата. Ако плащате за цялата година, получавате една и съща услуга за 60 долара годишно или пет долара на месец.

Ако изберете техния премиен план, имате възможност да плащате 12,95 долара на месец месечно или да се абонирате за една година по 80 долара на година, което се разгражда до 6,67 долара на месец. С премиум плана вие можете да свържете пет устройства и да се възползвате от тях патентован протокол Хамелеон създаден да заобикаля услугите, които са направени да блокират VPN, докато стриймират.

Защо трябва да използвате VPN?

Когато използвате VPN, за да заобиколите геоблокирането на Netflix, имате допълнителното предимство да можете да свържете устройството си със сървър или друго устройство чрез защитена връзка.

Можете да продължите да сърфирате и поточно, като знаете, че всяка информация, предавана онлайн, е криптирана и не може да бъде прихваната. Трите VPN мрежи, които разгледахме, предлагат звездни скорости, звездна услуга и са напълно ангажирани да ви помогнат да поддържате поверителността си. Най-хубавото е, че те са тествани и е показано, че работят с US Netflix.

Единствената ми опция е VPN?

За нашите пари получаването на VPN е най-добрият вариант за заобикаляне на геоблокирането на Netflix. Това обаче не е единственият ви вариант. Интелигентните DNS прокси сървъри са предназначени да пренасочват трафика, който е запознат с географското местоположение. Това означава, че когато трафикът ви е блокиран извън САЩ, той ще бъде пренасочен към САЩ. Трафикът, който се пренасочва с интелигентни DNS прокси сървъри, не е кодиран. Това може да има някои плюсове, когато говорим за поточно предаване.

 • Тъй като само малка част от трафика ви е пренасочен, скоростта на честотната лента се запазва.
 • Много лесно е да настроите, дори и да не сте добре с компютрите.

Услугата работи, като замени DNS адреса, който сте назначен от вашия интернет доставчик, с нов, който няма информация, разкриваща вашето реално географско местоположение.

Как работят интелигентните DNSВашата заявка за връзка към уебсайта, до който искате да получите достъп, е прихваната. Всяка информация, която може да изтече вашето геолокационно местоположение, се заменя с нови данни, които сочат местоположението, от което искате да получите достъп до геоблокираното съдържание. В интерес на нашата дискусия, цялата информация, която ви идентифицира като Австралия или друга държава, се заменя с информация, поради която изглежда, че сте в Съединените щати.

Колкото и жизнеспособно да звучи това, не работи през цялото време. Разбира се, може да получите достъп, но само след като се опитвате да превключвате местоположенията много пъти, всеки път, когато се опитате да гледате.

Заключителни мисли

Netflix има много невероятно съдържание. Поради ограниченията за лицензиране американската Netflix в Австралия не е достъпна. Ако сте разочаровани от тези ограничения, има опции. Умен DNS може да работи. За нашите пари обаче най-добрият ви залог е да използвате VPN. VPN ще скрие вашия IP адрес и в същото време криптира информацията, която предавате и получавате.

От четирите VPN, които прегледахме, NordVPN е най-добрият при достъп до Netflix. Останалите обаче вършат добра работа също. Ще се радваме да чуем от вас. Какви стъпки сте предприели, за да получите поточно предаване на Netflix US в Австралия? Уведомете ни в секцията за коментари по-долу. Също така, разгледайте секцията Често задавани въпроси за отговорите на някои от често задаваните ви въпроси за стрийминг на Netflix US в Австралия. Благодаря за четенето.

Често задавани въпроси

Въпрос: Правен ли е VPN в Австралия?

A: Да. VPN са законни в Австралия. Когато използвате VPN, за да заобиколите гео блокирани материали, като US Netflix, може да го правите против желанията на правилните притежатели. Преодоляването на гео ограниченията обаче не е същото като промъкване покрай най-добрата система за домашна сигурност в квартала и проникване в дом. Подобно на повечето онлайн технологии, законодателството в Австралия е малко неясно относно това, което е и не е позволено. Към момента няма закони, които да ви пречат да използвате VPN в Австралия. Нито е незаконно да се заобикаля географските ограничения.

Въпрос: Какво безплатно VPN работи с Netflix?

A: Нито един. Безплатните VPN мрежи не си заслужават. Услугата им е бавна, така че дори и да успеят да заобиколят гео ограниченията на Netflix, вие не можете да предавате видеоклипа. Безплатните VPN услуги ви виждат като стока. Те открадват личната ви информация и често я използват, за да печелят пари за себе си.

Въпрос: Мога ли да гледам американски Netflix в Австралия без VPN?

A: Един интелигентен DNS може да ви позволи да гледате US Netflix в Австралия, без да използвате VPN. С това казано, най-сигурният и сигурен начин за пожар е да използвате VPN, като NordVPN, ExpressVPN или VyprVPN.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me