Най-добър евтин хостинг Австралия

Ако сте като нас, виждането на думите „безплатно“ на „евтино“ ще ви накара да седнете и да обърнете внимание.

Всички харесват сделка, нали?

Някои неща обаче не са сделка на всяка цена. Това е особено вярно с хостинг компаниите. Между дистрибутори и онези полети през нощта, изскачащи в цяла Австралия, почти всеки може да създаде уебсайт и да предложи безплатен или почти безплатен хостинг на уебсайтове.

Хората дават много обещания. Но какво наистина получавате по отношение на последователност и подкрепа при тези изгодни мазета?

Нашата работа е да пресеем глупостите и да намерим най-добрите евтини хостинг услуги в Австралия. Това, което търсим, е достъпен хостинг от реномирани компании, които предлагат много в замяна.


WEB HOSTPRICESPEEDRATING
1. Hostinger $ 0.99 / месец 585 мс 5 ★★★★★
2. HostPapa $ 2.95 / месец 475 мс 5 ★★★★★
3. HostGator $ 2.95 / месец 6,57 ms 4 ★★★★★
4. Bluehost $ 2.95 / месец 1,765 ms 5 ★★★★★
5. Ipage $ 1.00 / месец 1.941 ms 4 ★★★★★

Contents

Защо трябва да избягвате супер-евтин или „безплатен“ хостинг

Бързо търсене в мрежата за „Безплатен хостинг в Австралия“ ще ви обедини няколко страници с резултати. Някои са от марки, които знаете, които са от известно време. Други са нови компании, които искат да направят име или хора, които искат лесен пасивен доход.

Това е проблемът с безплатен или супер евтин хостинг.

Бизнесът е бизнес. Между инфраструктурата, надстройките, сигурността и други елементи, които влизат в поддържането на платформа, технологията може да стане скъпа. Никой няма да предложи всичко това от добротата на сърцето си. Ако не генерират приходи, като ви таксуват за тяхната услуга, те печелят зад гърба ви.

Как го правят??

Много пъти това е чрез събиране на вашата информация на лукави и продажба на трети страни. Но насоченият маркетинг не е единствената причина да се избягвате от сделки, които изглеждат твърде добри, за да бъдат истина. Повечето безплатни уеб хости правят пари в обем, като хвърлят стотици - може би хиляди - клиенти на един и същ сървър, където споделят достъп до същите ограничени ресурси и идентичен IP адрес.

Проблемът с това е:

 • ⚠️ Лоши съседи. Евтините или безплатните услуги често са любимите на спамерите и измамниците, защото не е нужно да инвестират много и могат да се изгубят сред тълпата. Но можете да сте сигурни, че тези ресурси ще причинят лошото ви функциониране и често се сриват.
 • Много престой. Лошите съседи водят до прекомерно време на престой, което може да ви струва клиенти, репутация на марката и пари. Всяка компания, която гарантира по-малко от 99 процента време за изпълнение, е пропуск.
 • ⚠️ Те са лесни за хакване. Киберпрестъпниците са насочени към услуги със споделени IP адреси, защото знаят, че сигурността е слаба и има стотици цели, от които да избират.
 • ⚠️ Лесно е да разпространявате хаос. Поради слабата сигурност и пленната аудитория, злонамереният код и вирусите могат да се разпространят далеч и широко за нула време.
 • ⚠️ Google ще ви накаже. Справедливо или не, индексите на Google ще ви преценят по компанията, която поддържате (или използвате). Хостинг услугите с прекомерно време на престой и висок процент на хакерски или спам уебсайтове не се оценяват добре или не се класират високо в SERPs.
 • Лоша - или не - подкрепа. Повечето безплатни или супер намалени хостинг планове идват с трудно достъпна поддръжка, неотговаряща или просто лоша. Няма да получите база знания, само имейл адрес с бавно време на завиване или телефонен номер, който ви оставя в ада автоматизация или задържан за дълго време. Сигурността също не е много добра. Дори основи като SSL се предлагат само с премия, ако изобщо.

Често ще откриете истинската сделка едва след като изтече периодът на възстановяване и вече е късно да излезете от дългия договор, който сте подписали, за да получите намалена цена. Можете да научите много, като прочетете дребния шрифт, което означава да преодолеете техните условия за обслужване (TOS) или споразумения за ниво на обслужване (SLAs), преди да подпишете договор. Не са много желаещите да направят това, особено когато тези споразумения са толкова дълги и объркващи.

Можете също така да се възползвате от безплатни опити, за да разберете дали дадена компания е законна. Но, който има време лично да опита и да изхвърли план след план в търсене на най-доброто?

Това е наша работа!

Евтино ръководство за уеб хостинг в Австралия

Изминахме всичко, за да ви предоставим решителни предложения за евтин уеб хостинг от компании, които ви дават голяма възвръщаемост на доста скромна инвестиция. Нашият екип е изпробвал десетки хостинг услуги, сравни функции и планове и провери скоростта и сигурността на всеки. В крайна сметка установихме, че следващите шест компании са тези, които наистина се доставят по нашите критерии.

Не всички от тях са най-добрите по едни и същи причини. Някои са по-добри сделки или най-добри за хостинг на WordPress, докато други предлагат разширени функции и превъзходна поддръжка.

Без допълнително обожание, ето нашите снимки. За повече хостинг забавление, прочетете нашето ръководство за най-добрия уеб хостинг.

ЗАБЕЛЕЖКА: Всички скорости се записват в милисекунди (ms).

Евтин уеб хостинг - най-добрите снимки за 2020 г.

1. Хостингер: Най-достъпен, пълен стоп

Средна продължителност: 99,87%
Средната скорост: 585 мс

Цена: Плановете започват само от 0,99 долара на месец, а вие получавате много за тази цена. Единственият недостатък е, че трябва да се съгласите на 48-месечен договор, за да получите тази ставка. Разходите излизат до 7,99 долара на месец при подновяване. Хостингер предлага и най-много начини за плащане. Можете да използвате основна кредитна карта, PayPal или криптовалута.

Най-ниска цена без да се жертва качеството ✅

Защо Хостингер е начело на нашия списък? Бихте могли да сравните цената, която е почти една трета по-ниска от най-близкия конкурент. Въпреки че препоръчваме да стоите далеч от услуги, които таксуват по-малко от $ 1 на месец, трябва да направим изключение за Hostinger die за неговата надеждност и ефективност. Те дори ще изтеглят солидна икономична хостинг опция, която не компрометира качеството. Curt ги плащате с криптовалута.

Въпреки ценообразуването, те не предизвикват същите притеснения относно споделянето на ресурси, времето за престой или сигурността, които ще имате при други супер евтини хостинг планове. Те разполагат с едни от най-високите проценти на работа и най-бързата скорост, а обслужването на клиентите е достъпно 24 часа в денонощието, независимо от вашето местоположение.

Хостингърът е най-добрият избор за тези, които искат да създадат личен блог или основен уебсайт без много караница или поддръжка. Можете да стартирате WP сайт за минути, а Hostinger ви предоставя безплатни SSL и регистрация на домейни с всеки акаунт.

Най-добри характеристики:

 • Безплатно създаване на уебсайт
 • Висока продължителност на работа
 • Най-ниска цена от всички
 • Безплатен домейн, имейл акаунт и база данни (по-високите нива получават неограничени уебсайтове, имейл акаунти, хранилище, SSL и честотна лента)
 • Страхотна поддръжка на клиенти
 • Широка база от знания

2. HostPapa: Най-добрият евтин / премиум хостинг

Средна продължителност: 99,95%
Средната скорост: 475 мс

Цена: Цените започват от $ 2,95 и се увеличават до $ 8,99 или 13,99 $ съответно при подновяване на договора ви. Планът HostPapa Business Pro е $ 11,95 на месец за първоначалния тригодишен договор, който редовно се цени на $ 21,95 на месец. Можете да платите за услугата с Visa, MasterCard или American Express.

Намаления: Те предлагат стандартна отстъпка от $ 2,95 на месец както за техния стандартен споделен хостинг план, така и за бизнес хостинг от среден клас. HostPapa предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Когато търсите най-добрата цялостна хостинг услуга, както и най-евтиния бизнес план, трябва да проверите HostPapa. Той е чудесен вариант за уеб хостинг в Австралия поради страхотната си цена и бързата, отзивчива поддръжка на клиенти. HostPapa се намира в Канада, но има сървъри в целия свят. Компанията също предлага пламтяща бърза скорост и един от най-високите проценти на ъптайм.

След това, има функции, включително стотици приложения, маркетингови инструменти и безплатни халета. Независимо дали създавате личен блог или бизнес уебсайт, ще намерите всичко необходимо, за да станете и да работите бързо с по-малко притеснения относно прекъсвания или хакери.

Най-добри характеристики:

 • Безплатна настройка, трансфери и регистрация на домейни
 • Безплатен персонализиран имейл адрес
 • Безплатно създаване на уебсайт и CDN
 • Безплатни маркетингови инструменти
 • Безплатно обучение един на един
 • 24/7 поддръжка на клиенти и чат на живо
 • Безплатен SSL
 • Повече от 400 безплатни приложения
 • Немерна честотна лента

3. HostGator - най-добър хостинг с облак с отстъпки

Средна продължителност: 99,68%
Средната скорост: 6,57 ms

Цена: Техният план за люпене започва от $ 2,95 на месец с тригодишен договор. След това той се връща на $ 6,95 на месец, когато договорът ви се поднови. Най-високият ниво на обслужване, бизнес планът на HostGator е $ 5,95 на месец за първоначалния ви срок на обслужване. Можете да плащате, като използвате основната си кредитна карта или PayPal акаунт.

Намаления: Можете да намерите кодове и купони за отстъпки на HostGator в интернет. Те също така предлагат най-щедрата гаранция за връщане на парите, като ви дават 45 дни, за да вземете решение.

HostGator е малко по-скъп от останалите в списъка, но ще получите премиум функции на сравнително изгодна цена. Тя е сравнима навсякъде по отношение на бързината, производителността и продължителността на работа, но напредналите потребители ще обичат голямата купчина функции, които са включени като стандарт.

Компанията предлага безплатен уеб строител и те работиха усилено, за да подобрят хостинга си в WordPress. Това е чудесно решение за платформите за електронна търговия, поради SEO и съдействието си както с Google Adwords, така и с Bing реклама.

С HostGator сигурността се решава чрез безплатни SSL сертификати и автоматизирани резервни копия. Клиентите ще получат и нерегламентирана честотна лента и съхранение, безплатни домейни и инсталация с едно щракване.

Характеристика:

 • Инсталира се с едно щракване
 • Безплатни автоматизирани архиви
 • 100 купона за Google Adwords за $ 100
 • Немерна честотна лента и съхранение
 • Безплатен домейн (неограничени домейни с по-високи планове)
 • Безплатен SSL
 • Персонализиран имейл адрес
 • Поддръжка на множество платформи

4. Bluehost: най-надеждното обслужване

Средна продължителност: 99,74%
Средната скорост: 1,765 ms

Цена: Можете да получите стартиращ план в размер на 3,95 долара на месец с 36-месечен договор, като се предлага отстъпка от 2,95 долара, ако се опитате да напуснете уебсайта без ангажимент. Цената се връща до $ 7,99 на месец при подновяване. Bluehost взема всички основни кредитни карти.

Намаления: След няколко минути на уебсайта им ще получите изскачаща оферта за тарифата им за 2.95 долара. Bluehost също предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Bluehost съществува под една или друга форма толкова дълго, колкото интернет е нещо. Компанията стартира през 1996 г., но официално беше кръстена като Bluehost през 2003 г. Те са по-скъпи от другите услуги, но получавате много в замяна.

От една страна, компания, която е от толкова дълго време и задържа милиони клиенти, трябва да прави нещо правилно. Те имат и центрове за данни, разположени по цял свят, което е чудесна новина за австралийците, които търсят бързи времена за зареждане.

Ако търсите услуга, която е лесна за научаване и използване, е трудно да преодолеете Bluehost. Компанията разполага с огромна база от знания, която е пълна с уроци и ръководства. независимо дали сте начинаещ или разработчик с много опит в изграждането на уеб, ще намерите нещо, което да обичате в Bluehost. Те имат и един от най-високите гарантирани резултати.

Недостатъкът на Bluehost е разположението в чужбина, което прави поддръжката на клиентите малко по-предизвикателна за австралийците.

Най-добри характеристики:

 • Безплатна регистрация на домейн
 • Безплатен SSL
 • WordPress се инсталира с едно щракване
 • Неограничена честотна лента
 • До 100 безплатни персонализирани имейл адреси
 • $ 200 безплатни кредити за Adwords
 • Поддръжка за cPanel

5. iPage: Добро съотношение между цена и цена

Средна продължителност: 97,77%
Средната скорост: 1.941 ms

Цена: Плановете започват от 1,00 щатски долара на месец, ще трябва да подпишете 36-месечен договор за този курс, а цената се връща до 7,99 долара на месец при подновяване. Компанията приема всички основни кредитни карти и PayPal.

Намаления: Можете да намерите отстъпки и кодове на купони на уебсайтове като Coupns.com. Groupon и RetailMeNot, гайка ще трябва да копаете, за да ги намерите. iPage предлага и стандартната 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Въпреки че iPage има няколко отрицателни отзива, повечето са свързани с обслужването на клиентите, а не с производителността или надеждността. Проблемът е в местоположението им в САЩ, което затруднява австралийците да стигнат до тях в работно време. Клиентите на основния план трябва да плащат и за SSL сертификат, който повечето от нашите карти предлагат безплатно.

Освен всичко това, вашият домейн е безплатен за първата година и ще получите множество разширени функции. Те също така ви дават неограничено място за съхранение и повече от 1000 шаблона, за да ви помогнат с персонализиран дизайн.

Най-добри характеристики:

 • Безплатна регистрация на домейн
 • Повече от 1000 безплатни шаблона
 • Безплатни персонализирани имейл адреси
 • Безплатно създаване на уебсайт
 • Безплатен SSL сертификат (по-високи нива)
 • Неограничено съхранение

6. A2 хостинг: Premium услуга, евтина (er) цена

Средна продължителност: 99,4%
Средната скорост: 601 ms

Цена: Започва от 3,92 долара на месец за споделен хостинг, като най-високото ниво на услуга е на цена от 99,59 долара. Ще трябва да се запишете за 36-месечен договор, за да получите намалената цена на основен споделен хостинг, който се връща към редовната цена от 7,99 долара на месец в края на договора. Те вземат повечето основни кредитни карти, PayPal и Skrill.

Намаления: Компанията предлага изобилие от стимули за нови клиенти, които се актуализират редовно. A2 предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите, както и оферта за връщане на пари по всяко време, ако отговаряте на определени условия.

Тази хостинг компания е на последно място в нашия списък, не поради производителност или функции, а заради по-високата им въвеждаща цена. Всъщност те превъзхождат като цяло другите услуги. Ако обаче сте съобразени с бюджета, има по-евтини компании с малко по-ниски функции и функционалност.

Въпреки това, дори и с най-ниската им цена, все пак ще получите безплатни функции за сигурност и предотвратяване на хакване. A2 също предлага безплатни резервни копия, високи проценти на ъптайм и много скорост.

Най-добри характеристики:

 • Безплатни автоматични архиви
 • Оптимизиран за WordPress, Drupal и Joomla
 • Налични са турбо сървъри
 • Безплатни SSL сертификати
 • Превенция срещу хакване
 • Изобилие от разширени функции

Избор на бонус и дума за хостинг на електронна търговия

Нашият списък се върти около неограничен хостинг на достъпни цени. Ако имате блог или компания, това са страхотни опции. Електронната търговия обаче е съвсем различна игра с топка. Тук сме, за да ви предоставим преценката на компания, която не направи окончателното си намаляване за неограничен общ или корпоративен хостинг, но е идеална платформа за вашия австралийски уебсайт за електронна търговия.

Тази компания е Siteground

Защо SiteGround е толкова добър за вашия хостинг на електронна търговия?

Първата причина са техните високи проценти на ъптайм, които са гарантирани на 99,95%. Когато използвате уебсайт за електронна търговия, времето е пари. За всеки час вашият уебсайт намалява, можете да загубите приходи от около 100 000 долара. Не бива да се споменават нематериални загуби като репутация и разходи за възстановяване.

След това трябва да помислите за използването на ресурсите. Много уебсайтове за електронна търговия използват динамичен дизайн и имат функции като изображения с висока разделителна способност, поточно видео и интерактивни медии, които изяждат много ресурси. Ще получите също безплатни трансфери и регистрация на домейни, инсталиране на WP с едно щракване, неограничени безплатни персонализирани имейл адреси и неограничени поддомейни.

Що се отнася до сигурността, дори най-основният план ви предоставя безплатни SSL сертификати, безплатни автоматизирани архиви и 24/7 наблюдение на сайта. Само това ще ви спести до 80 долара на година и много главоболия.

И накрая, тяхната поддръжка на клиенти е извън сравнение. Те са много отзивчиви по телефон, имейл или чат и ще ви преведат през всякакви проблеми стъпка по стъпка.

SiteGround предлага всичко това и още на най-достъпната цена за несподелен хостинг план. Те също така предлагат управляван хостинг на WordPress със само 3,95 долара на месец за едногодишен договор. Цената скача до $ 11.95 в края на първоначалния ви мандат.

Често задавани въпроси за хостинг на уебсайтове в Австралия

Добре дошли в раздела с често задавани въпроси, където ще намерите бързи отговори на вашите общи въпроси относно уеб хостинга в Австралия. Ето няколко въпроса, от които получаваме много.

Кой е най-евтиният начин да получите уеб хостинг?

Отговор: Нито една от нашите карти не е безплатна, но можете да получите гаранция за връщане на парите на всеки от тях. Не препоръчваме безплатен хостинг, но компания като Bluehost ще ви дава страхотен хостинг само за няколко долара на месец.

Колко обикновено струва уеб хостингът?

Отговор: Това зависи от вашия сервизен слой и опции. Средната цена за безопасен, евтин хостинг е между 3 и 5 долара на месец, платими за срока на договора предварително.

Има ли добра безплатна хостинг услуга?

Отговор: Има някои хостинг планове, които са напълно безплатни, но ние не ги препоръчваме поради проблеми със сигурността и производителността. Някои от тези „безплатни“ услуги са безплатни само за ограничено време и разходите за надграждане не струват инвестицията. Можете да намерите почти безплатна, премиум услуга от реномирани компании като Hoatinger, която е само $ 0,80 на месец.

Управляват ли се плановете за хостинг на WordPress?

Отговор: Поради популярността на WordPress, много хостинг компании предлагат безплатни инсталации на WordPress и много достъпен управляван WP хостинг.

Кои са най-добрите cPanel хостинг услуги?

Отговор: Повечето от нашите колекции поддържат хостинг на cPanel, а в интернет има много информация за това как да управлявате тази популярна платформа.

Коя е най-бързата хостинг компания в Австралия?

Отговор: Според нашите тестове за скорост, абсолютната най-бърза хостинг платформа е Siteground. Като цяло хостингът на модифициран виртуален частен сървър (VPS) е най-бързият начин, защото разполагате с ресурси и гъвкавост. Тази опция обаче изисква доста технически познания и време, тъй като цялото управление и персонализиране зависи от собственика на сайта, а не от хоста.

Заключителни мисли

Обичаме да спестяваме пари колкото на следващия човек. Въпреки това, безплатни или ултра евтини не винаги са изгодна оферта.

Понякога получавате това, което плащате.

Имате нужда от факти? Предоставяме ви факти. Нашата цел е да Ви предоставим изчерпателен преглед на най-добрите планове за хостинг в Австралия на базата на ценови точки във връзка с функции и поддръжка. Как използвате тази информация зависи от вас.

Смятате ли, че това ръководство е полезно? Разкажете ни за това или споделете вашия опит с хостинг компании.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me