Най-добрите кредитни карти в Австралия

изображение, показващо портфейл с кредитна картаПрез последните 4 години станах колекционер на видове кредитни карти Портфейлът ми премина от обикновен размер до един от онези големи тухли, които едва можете да поберете в джоба си.

Сорта така ... но с много по-малко пари. ��

И въпреки че ние, Aussies, може да не сме в тайна на бонусите за регистрация, които ползват нашите приятели в Щатите, аз погледнах високо и ниско, за да намеря някои наистина невероятни оферти.

По пътя научих много heckuva за това как да постигна най-добрите тарифи, как да избегна такси и също така имах късмета да пътувам предимно по точки през последните четири години.

Имах щастието да стартирам множество уеб базирани фирми в пространството за сигурност, а цифровите плащания бяха нещо, за което научих много неща.


Как оцених тези карти ✅

С изключение на WestPac Black, използвах всички карти в този преглед. Човек би си помислил, че таксите, точките и отказите за повечето от тези продукти биха били доста равномерни, но това просто не е така.

Някои от тези карти варират значително в зависимост от таксите, връщането на пари и лихвите. Направих всичко възможно да сортирам данните за всички и да ви помогна да разберете нелепо дългия фин печат на всяко приложение за карта (защото знам, че няма да четете това ��).

Тази страница е в процес на разработка, но аз съм отворен за всякакви допълнителни предложения. Благодаря на всички!

Contents

Различни кредитни карти за различни нужди

Както споменах преди картите не са равни и това, което не знаете за кредитната карта, която носите, може да ви навреди.

Банките и издателите на карти използват тези характеристики, за да се разграничат от своята конкуренция, в допълнение към насочването към конкретен клиентски профил.

С други думи, всяка карта има пазарна ниша, в която е специализирана. Имайки това предвид, издателите на карти проектират своите продукти, за да се харесат на тези насочени клиенти. В секцията по-долу ’Опитах се да ги сортирам според категорията.

Следователно, вашата отговорност като клиент е да намерите карта сред множеството предлагани, която ви позволява да увеличите разходите си, така че да получавате възнаграждение за начина, по който се радвате. Просто казано, изберете кредитна карта, която ще работи за вас, а не срещу вас.

Това е, което тази цел за най-добри кредитни карти в Австралия цели да постигне. Ненавиждаме да ви видим променен просто защото не успявате да изберете правилната карта въз основа на невежеството.

Намиране на перфектна кредитна карта за себе си

Освен това, с толкова много кредитни карти на пазара, няма карта с един размер за всички.

За да ви дадем най-доброто, ние написахме задълбочена експозиция, върху кои карти считаме най-доброто от тяхната порода, заедно с причините, които правят всеки грандиозен.

По-долу е разбиването на категоризациите, които използвахме за класифицирането на кредитните карти в австралийските. Разгледайте го като контур и референтен списък, така че не се колебайте да преминете към който и да е, като щракнете върху елемент.

Кредитна карта за точки
Кредитна карта за точки

Бизнес кредитна карта
Бизнес

Qantas точки
Qantas точки

Пътническа карта
пътуване

Карта за награди
Награда

карта за скорост
скорост

Безлихвени
Безлихвени

Прехвърляне на баланс
Прехвърляне на баланс

Без годишна такса
Без годишна такса

Карта за лихви
Ниска лихва

разкриване: Поверителност Австралия се поддържа от общността. Може да спечелим комисионна, когато се регистрирате на кредитна карта чрез тази публикация. Използвам тези пари, за да платя за поддръжка на този сайт, а също така подкрепям по-нататъшни изследвания и подкрепа за австралийците, които се учат на дигиталната поверителност. Поверителност Австралия е активен поддръжник на няколко групи за защита на личните данни, включително Фондация за електронни граници и MAP. Научете повече.

Първи стъпки - Ако все още се нуждаете от тази информация, дори и да не сте начинаещ:

Включихме раздел „Първи стъпки“, за да помогнем на тези, които тепърва започват с кредитни карти, да се запознаят с това как функционират кредитните карти. В този раздел обясняваме как работят кредитните карти, как върви кредитната ви история, за да определите вашите кредитни резултати, видовете налични кредитни карти, наред с други.

Тъй като е насочен към начинаещи, не се колебайте да преминете към секции, които ще намерите по-подходящи за вашите нужди.

Въпреки това, той все още може да служи като опреснителен курс за тези, които искат да актуализират своите знания по основите на кредитните карти.

добър апетит!

Най-добри 3 кредитни карти като цяло (Австралия) ����

Картите, които го превърнаха в тази най-добра обща категория, не бяха избрани непременно, защото бяха изключителни лидери във всяка една особеност или характеристика (въпреки че почти всички спечелиха награди от независими органи).

Те са тук, защото разполагат с мощната комбинация от съотношение полза / цена с висока стойност, заедно с подкрепяща роля на награди и удобство, които ги отделят от стадото.

1. Платинена карта American Express Velocity

Покупка: 20,74% p.a.

Дни без лихви: 55 дни

Годишна такса: 375 щ.д..

Такса за късно плащане: $ 30

Скорост на трансфер на баланс: 0% p.a. за първоначалните 12 месеца с 1% такса за трансфер на баланс.

Това е картата, проектирана с прототипичния пътник. Ако трябва често да пътувате за бизнес или за удоволствие и имате доста оскъпяем доход и способност за печелене, тогава трябва да скочите при възможността да получите тази карта.

Печелене на точки за скорост

Той състави този разрастван списък, защото освен че предлага една от най-високите печалби за точките за скорост, все още има много за него. Списъкът с перки включва два безплатни вътрешни полети за икономика с Virgin Australia всяка година, в допълнение към посещенията в салон в Virgin Australia. В пакета с награди също е включен салонът на American Express, като се прилагат подобни условия.

За всеки долар, който притежателят на карта харчи, печелят 2,25 точки за скорост. Това се разбива по следния начин: 1.25 точки за скорост се печелят за всеки изразходван долар. Единственото изключение е с правителствените агенции в Австралия, където процентът на възвръщаемост е 0,5 пункта за 1 долар.

Ако покупките се извършват с Virgin Australia, ще спечелите 1 допълнителна точка за скорост за всеки изразходван долар. Въпреки това, за разлика от повечето карти, няма ограничение за броя на точките за скорост, които притежателят на картата потенциално може да спечели, като процентните им точки незабавно се прехвърлят в сметката им всеки месец.

И още не сме стигнали до най-добрата част. Тази карта се изчерпва 100 000 бонус точки за скорост, ако кандидатствате, и са одобрени на или преди 12 февруари 2020 г. Впоследствие трябва да похарчите поне 3000 долара на картата през първите три месеца на одобрение, за да натрупате обезщетението.

негов безплатна застраховка за пътуване обхваща вътрешни и международни полети. Застраховката ви за неудобство при пътуване покрива пропуснати връзки, закъснения на полета и закъснял багаж. По време на членството си всяка година, ако харчите 50 000 долара, ще спечелите 100 кредита за статус на често срещаните флаери.

Можете да решите да увеличите процента си за печелене на точки, като добавите 4 допълнителни карти за приятели или семейство без допълнително заплащане.

Годишни такси?

Някои биха могли да стиснат при шок от стикера от плащането на 375 долара годишна такса, но като вземете предвид обхвата на предимствата, които предлага, от щедри точки за награди, безплатни вътрешни полети и шезлонги, вие сте повече от компенсираните за предполагаемо прекомерната годишна такса.

Имайте предвид, че някои вътрешни полети за връщане струват $ 375 и повече, което означава, че можете да възстановите годишната си такса с един кратък ход.

2. Bankwest More World Mastercard

Покупка: 19,99% p.a.

Дни без лихви: 44ден

Годишна такса: $ 270 p.a.

Такса за късно плащане: $ 25

Скорост на трансфер на баланс: 0% p.a. за първоначалните 6 месеца с 1% такса за прехвърляне на салдо, след това се връща до 19,99%

Тази карта е открила специалната способност да комбинира страхотни функции, които правят щастливи както колекционерите на точки, така и пътуващите. Тази първокласна кредитна карта е отличен избор за чести пътници, които също са мотивирани от идеята да печелят по-високи проценти на печалба от нормалните платинени или класически карти.

Bankwest More World Mastercard се люлее за оградите, като предлага забележителни 2,5 точки за всеки изразходван долар, без никакви тапи на ограниченията на разходите. Той е идеално подходящ за онези, които имат средства да харчат големи, осигуряване на 115 000 годишни бонус точки когато са изпълнени минимални годишни разходи.

За да поставите бонуса в перспектива, това е еквивалентно на осребряване на карта за подаръци на Дейвис Джоунс на стойност 300 долара със 100 000 точки. Отначало руж изглежда, че това е истински бум ще трябва да харчите много - минимум $ 84 000, за да получите тези бонус точки. Въпреки това, Bankwest More управлява годишния си бонус на многостепенен режим според състоянието на картата, така че трябва да можете да намерите друга карта на ниво, което отговаря на вашето финансово състояние.

Допълнителни бонуси

Въпреки това, това е доста удобно парче пластмаса, което да имате по време на пътуване, без такси за чуждестранни транзакции и оборудвано с застраховка за пътуване, която покрива пътуванията както в страната, така и в чужбина. Bankwest More осигурява 10 безплатни посещения за летищен достъп до летището всяка година, с допълнителното предимство, което позволява на вас и вашите гости достъп до над 1000 салона в световен мащаб с LoungeKey.

Докато Bankwest More предлага 0% за балансови преводи за период от 6 месеца, просто имайте предвид, че няма да печелите точки от тази транзакция. Но от светлата страна, поне бихте могли да използвате тази ниска ставка, за да изплатите съществуващия дълг.

3. Банкова кредитна карта First Visa Platinum

Покупка: 0% p.a. За първите шест месеца

Дни без лихви: 44ден

Годишна такса: 99 долара стр.

Такса за късно плащане: $ 20

Скорост на трансфер на баланс: 0% p.a. за първоначални 6 месеца с 1% такса за прехвърляне на салдо, след това се връща до 19,99%

Това, което прави тази карта специална и част от нейната уникална привлекателност, е нейната история. Bank First е взаимно общество, което предполага, че има ангажираност, насочена към общността, изтъкана чрез неговите характеристики и практики.

Тъй като тя беше започната от шепа учители, ангажиментът на Bank First към своите клиенти се отразява в неговите такси, ползи и опит. Трябва обаче да се отбележи, че тя обслужва всички австралийци, така че не е нужно да се обучавате, за да получите тяхната карта или заем.

Бонус функции

Bank First Visa Platinum е една от редките породи карти, които се предлагат безплатни лихви както за покупки, така и за балансови преводи. Това настоящо обезщетение е валидно, ако притежателят на картата кандидатства на или преди 31 декември 2019 г..

От конкурентната годишна такса от 99 долара плюс ниските 9,84%, начислени върху лихвите след въвеждащия гратисен период, и други до най-ниските разходи, кредитната карта Bank First Visa Platinum въплъщава определението за клиентска стойност на парите.

Този мисъл за общността се отразява в такива практики като банкови пакети, които са без такси, срочни депозити, предназначени да обслужват училищата, за да улеснят планирането и уреждането на безвъзмездните средства..

Като притежател на карта ще бъдете приятно изненадани, че нейните предимства като безплатна застраховка за пътуване дори при международни полети еднакво се предлага с денонощни предимства за консиерж от платина за справяне с вашите заявки за забавление и начин на живот.

Едно от малкото недостатъци на тази карта е, с което се гордее няма програма за награди, въпреки че членовете автоматично се записват в програмата Visa Entertainment, осигурявайки изключителни отстъпки за елементи с тематичен начин на живот, като спорт и музика.

Най-добрите австралийски кредитни карти - прегледани по категория

По-долу можете да намерите списък с най-добрите кредитни карти за конкретни нужди или отлични в дадени категории:

# 1 - NAB Qantas награда подпис карта

Най-добра кредитна карта за точки

Покупка: 19,99% p.a.

Дни без лихви: 44ден

Годишна такса: $ 295 p.a. за първата година, след което тя скача до 395 долара

Такса за късно плащане: $ 15

Скорост на трансфер на баланс: 0% p.a. за първоначалните 6 месеца с 2% такса за прехвърляне на салдо, след това се връща на 21,74%

Битка беше да се избере между подписващата карта NAB Qantas Rewards или Qantas Premier Platinum Credit Card за тази категория. Но в крайна сметка решихме да продължим с NAB Qantas, докато определихме Qantas Premier Platinum Credit Card като най-добрата категория за Qantas точки.

Но това беше тясно обаждане, тъй като и двете карти са тежка категория в категорията точки за награди и заслужено е така.

Изисквания за изразходване

NAB Qantas ви позволява да придобийте до 120 000 бонус Qantas точки, след като сте в състояние да покриете неговите изисквания за разходи. Едно от тези изисквания гласи, че трябва да можете да го държите отворен 12 месеца.

Разбивката на разпространението на изискванията е следната: ако в рамките на 60 дни титулярът на картата изпълни изискване да харчи 3000 долара (само за допустими покупки), тогава ще спечели 90 000 бонус Qantas точки. Останалата част (30 000 бонус точки) след това се предоставя на 13-ия месец от продължителността, на която картата е била отворена.

След първата година притежателите на карти имат право да се насладят на намалена годишна такса от $ 295, след което се връща на $ 395. Независимо от това, годишната такса остава доста непосилна, независимо от това.

Въпреки че получавате наградна точка за всеки изразходван долар, това за съжаление ограничен до само 20 000 долара и спечелените точки не остават еквивалентни за всеки $ 1 разходи. За първите 5000 долара ще спечелите 1 Qantas точка за $ 1, но след това се връща на 0,5 Qantas точки за $ 1, изразходвани между $ 5,001 и 20 000 $ за всеки период на изявление.

Както можете да видите, изискванията за разход и хмел, през които трябва да преминете, за да получите бонус точките, са малко ифи. Освен това картата не се предлага с някои от надеждните перки, които имат други карти, като кредит за пътуване или салонни пропуски.

Ярката точка е, че ако можете да спечелите 120 000 бонус точки, това е достатъчно, за да ви отлети от Мелбърн или Сидни до Хонконг и обратно в първокласния икономичен клас.

Предимства за Чести полети

Това е карта, предназначена да се възползва от чести листовки, които искат да натрупат точки, докато харчат на картата, в допълнение към това да се възползват от множество други функции на картата. Фактът, че това е карта Visa с виртуални всички търговски обекти, приети този тип карта, осигурява още едно увеличение на разходите за възнаграждения.

Други акценти на картата включват предоставяне на денонощна услуга NAB Concierge за съдействие при пътуване и други услуги. Безплатна застраховка покрива пътувания в чужбина, които се предоставят, когато използвате поне 500 долара на вашата карта, предварително резервирани покупки за пътуване.

# 2 - American Express Business Explorer

Най-добра бизнес кредитна карта

Покупка: 16.99% p.a.

Дни без лихви: 55 дни

Годишна такса: $ 395

Такса за късно плащане:

Скорост на трансфер на баланс: N / A

Огромни предимства и бонуси за лоялност към бизнеса са само част от предимствата, които се предлагат за фирми, които решат да получат кредитна карта American Express Business Explorer.

Използвайте тази карта, за да увеличите покупателната способност на вашата компания, особено ако трябва да правите скъпи и скъпи бизнес покупки всеки месец. Бизнесът получава до 100 000 бонус точки за членство.

Той работи, като предлага 2 точки за членски награди за всеки изразходван долар, ако картата се кандидатства на или преди 15 януари 2020 г. и се установява минимален модел на разход от 3000 долара всеки месец, в продължение на 3 месеца. За сравнение повечето карти от нейния кадър позволяват само 2-месечен срок.

Текущите притежатели на карти също не се изключват от бонус боназа, с 50 000 бонус точки обезщетения, разширени за тях, когато харчат поне 100 000 долара на картата си на всеки 12 месеца. Друга тайна на соса му е, че можете да ускорите по-бързо печалбите си, като добавите карти на служители към акаунта си без допълнителни разходи.

С ниския си лихвен процент от 16,99% p.a, възможността да добавите до 99 служителски карти, това е една от най-универсалните бизнес кредитни карти, които имате в арсенала на вашата компания. И о, тя ви позволява удобно да проследявате бизнес разходите си чрез австралийското бизнес софтуерно решение MYOB, като всички разходи за служители се консолидират под един акаунт.

В допълнение към предоставеното проследяване на разходите, спечелените точки за членство могат да бъдат насочени към пътуване, както и пропуск за летището на летището и допълнителна застраховка. Най-хубавото е, че имате широк спектър от възможности за избор как да използвате тези точки за награди.

Можете да решите да прехвърляте точки по ваш избор масив от 8 партньори на авиокомпаниите. Или може би предпочитате да се разпространявате сред широк асортимент от награди освен полети, като онлайн пазаруване при Дейвид Джоунс, карти за подаръци, пропуск за летищни салони или да ги използвате, за да изплащате остатъка от вашата карта.

Шезлонгите на летището включват 2 влизания, с възможност за избор в American Express Lounge в Мелбърн или Сидни международни летища.

За разлика от други кредитни карти, тя ви позволява да трупате тези точки без забележими тапи, които ограничават точките, които можете да придобиете, освен че нямате срок на годност.

Въпреки че предлага щедър бонус за добре дошли, годишната му такса от 395 долара все още е сравнително висока и не на много конкурентни цени.

# 3 - Кредитна карта Qantas Premier Platinum

Най-добра кредитна карта за Qantas точки

Покупка: 19,99% p.a.

Дни без лихви: 55 дни

Годишна такса: $ 199

Такса за късно плащане:

Скорост на трансфер на баланс: 0% p.a. за 18 месеца (Моля, обърнете внимание, че безлихвените дни не се прилагат за нови покупки, докато притежателят на карта носи дълг за превод на баланс.)

Кредитната карта Qantas Premier Platinum просто скали! Тази карта ви предоставя възможност да спечелете огромни 120 000 бонус Qantas точки. Трябва да кажа повече?

В случай, че не сте убедени, какво ще кажем за факта, че той идва с отстъпка за първата година и ви позволява да спечелите до 2 точки на всеки $ 1, който харчите за избираеми артикули. Тази карта е създадена предлагат луксозни ползи и премиум награди за чести листовки, заедно с бонус точки плюс ексклузивни оферти на Qantas.

Този почти неизползван потенциал за Qantas точки обаче се предполага, че всеки месец харчите поне 1500 разрешени покупки, за да получите общо 120 000 бонус точки за първоначалния период от 6 месеца.

Той се разгражда до получателя на картата, който получава 20 000 точки всеки месец, те отговарят на изискванията за разход, започвайки от момента на одобряване на картата (приближаваща се до максимум 120 000 бонус Qantas точки). Така че, въпреки че бонус офертата е висока, все пак трябва да обърнете голямо внимание, за да можете да спазвате посочените условия.

Бонус Перки

Неговите предимства включват 2 безплатни покани за международни бизнес салони, които трябва да бъдат или Qantas Club, или Qantas, създаден всяка година.

Други предимства, интегрирани с кредитната карта Qantas Premier Platinum са безплатна застраховка за пътуване, в допълнение към 20% спестяване на избрани вътрешни полети Qantas и QantasLink за притежателя на картата и до 8 пътници.

Една възпалена забележка с тази карта е, че въпреки че тя предлага 0% лихва за първите 18 месеца при прехвърляне на баланс, лихвеният процент се отменя, за да отрази паричната авансова ставка след приключване на този гратисен период.

Също така, тя има минимален кредитен лимит от 6000 долара, което гарантира, че картата предоставя на членовете много разход на пробег. От обратната страна обаче това висок кредитен под може да попречи на истински заинтересованите хора да се класират, ако кредитът им не е звезден.

За да извлечете най-добрия пробег от тази карта, се препоръчва да се възползвате от нейната конкурентна цена и да увеличите бонусите, които можете да получите.

Почетно споменаване

Вече сме посочили The Qantas American Express Ultimate Card като една от 3-те най-добри цялостни карти, така че не сме сигурни дали това е свръхкил. Но несъмнено е, че Qantas American Express Ultimate Card е спечелил правото да бъде споменат тук като водещ претендент за категория.

# 4 - Mastercard Zero Platinum Mastercard

Най-добра кредитна карта за пътуване

Покупка: 17,99% p.a.

Дни без лихви: 55 дни

Годишна такса: $ 0

Такса за чуждестранни транзакции: $ 0

Такса за късно плащане: $ 30

Скорост на трансфер на баланс: 2,99% p.a. по балансови трансфери за първите 9 месеца.

Пътуването е достатъчно предизвикателно само по себе си, с неудобството да напуснете географската си зона на комфорт и да се справите с диапазон от цени, отколкото обикновено не сте свикнали.

За щастие на австралийците има карта, която намалява излишките от пътуването, като предоставя не двойник, а тройна ефективност на заплахата на спестяване на разходи, безплатни преференции и нискотарифни трансфери.

Както те уместно са го описали на своя сайт, Bankwest Zero Platinum Mastercard иска да се насладите на „отпадащи челюсти пейзажи, а не такси за отпадане на челюстта при онлайн и задгранични покупки.“

Пътуване в чужбина

Това без съмнение е най-добрият компаньон с ниска карта за вашето пътуване в чужбина. Пример А: това е една от онези редки породи карти, които се предлагат без годишна такса и без такса за чуждестранни транзакции също. Възможно е обаче да се налагат други такси и такси, включително при използване на банкомати в чужбина.

Това ви поставя в много по-силна финансова основа, когато пътувате, тъй като няма нужда да се притеснявате от такси за чуждестранни транзакции, изгарящи дупка в джоба ви.

За да поставите спокойствието си, докато сте в чужда земя, Bankwest Zero Platinum Mastercard ви предоставя безплатно застраховка в чужбина, както и междудържавна застраховка за неудобство на полета. Той също има минимален кредитен лимит от 6 000 щатски долара, което гарантира, че имате съществена възглавница на разходната ликвидност когато са в чужбина.

Въпреки това, в зависимост от това как го гледате, изпълнението на изискването за одобрение на този кредитен лимит може да бъде трудно, ако кредитният ви рейтинг не е особено звезден.

Bankwest Zero Platinum Mastercard не начислява такси за теглене в чужбина от банкомат, въпреки че изисква 2% или $ 4, което е по-голямо както за местните, така и за задграничните авансови парични средства. След приключване на въвеждащия период, картата ще възобнови зареждането на картодържателите.

# 5 - Платинен пакет с надморска височина на American Express Westpac

Най-добра наградна кредитна карта

Покупка: 20.49% p.a. (American Express: 20.24% p.a., Mastercard: 20.49% p.a.)

Дни без лихви: До 45 дни

Годишна такса: За Westpac Altitude Platinum Mastercard $ 150 за първата година ($ 199 p.a. след това). За платинена карта на American Express Westpac Altitude Altitude, $ 0 през първата година, а след това - $ 49.

Макс безплатни дни: N / A

Такса за късно плащане: $ 30

Скорост на трансфер на баланс: 0% p.a. по балансови преводи за първите 12 месеца

Платиновият пакет American Express Westpac Altitude гарантира, че имате повече от една карта, за да спечелите точките за надморска височина. Освен American Express (Amex), притежателите на Mastercard могат да спечелят и точки за надморска височина, вариращи между 1 и 3 точки надморска височина за всеки изразходван долар.

С други думи, притежателят на карта може да получи общо 110 000 бонус точки, като харчите 3000 долара през първите три месеца (90 дни) на всяка карта. Ако обаче смятате, че за вас може да е проблематично да изпълнявате всички изисквания за разходи, тогава може би съсредоточете покупките си върху по-малко строгите изисквания на Mastercard. С Mastercard обаче притежателите на карти получават 80 000 точки, което е a много по-нисък бонус за еквивалентната сума и период.

Отделни сметки за възнаграждения

Друго, което трябва да се отбележи е, че макар и двете карти да са свързани с една и съща програма за награди и сметка, те са от различни издаващи компании. Следователно, тъй като Amex е от American Express и Westpac е издаден от Mastercard, ще бъдете принудени да получите две различни сметки за кредитни карти. Това води до управление на различен набор от такси, схеми на плащания и отделни извлечения.

Въпреки това, възходящите страни превишават тези малки неудобства. Притежателите на карти могат да спечелят точки за надморска височина за всеки долар, който харчат за покупки, които отговарят на изискванията, в допълнение към спестяването на $ 49 с a годишна такса с отстъпка от $ 150 през първата година. Също така им се предоставя достъп до платинени перки, които включват безплатна застраховка за пътуване.

Тази безплатна застраховка покрива неща като разширени гаранции, пътуване в чужбина и други екзотични удобства, като например злополуки при транзитно преминаване при сигурност. Тъй като American Express Westpac Altitude Platinum Card свързва две карти, всяка от тях има свои собствени проценти на печалба, такси и лихви. Те се припокриват в някои области, но трябва да идентифицирате областите, в които се разминават.

# 6 - надморска височина American Express Westpac
Черна Bundle® кредитна карта (скорост)

Най-добри кредитни карти за скорост

Покупка: 20.49% p.a

Дни без лихви: До 45 дни

Годишна такса: Това се намалява за първата година - 399 долара п.а. през първата година (за Amex - $ 99, докато Mastercard - $ 250, включително 50 $ Годишна такса за награди за скорост).
На втората година - $ 499 п.а., (199 щ.д. за American Express плюс $ 250 п.а. на Mastercard®, включително $ 50, което е таксата за включване на Velocity Rewards).

Макс безплатни дни: N / A

Такса за късно плащане: $ 15

Скорост на трансфер на баланс: 0% p.a. по балансови преводи за първите 12 месеца

Това съчетава забавлението от удвояването на разнообразието в пакета му с две карти Amex и Westpac и ви позволява да спечелите толкова 100 000 в бонус точки за скорост при регистрация. Класирате се за това, когато кандидатствате преди 31 март 2020 г..

След изпълнение на изискванията и последващо одобрение, ще получите карта с няма годишни такси прикрепен към него. Също така притежателите на карти имат право да спечелят 1,25 точки за скорост за всеки долар, който изразходват. Потенциално можете да спечелите 160 000 точки само през първите 12 месеца.

Най- Westpac Altitude Black Mastercard® проправя пътя за своите притежатели на карти да спечелят до 80 000 бонус точки за скорост. За да направят това, те трябва да изразходват 4000 долара за разрешени покупки, всички в рамките на 90 дни от одобряването им.

От друга страна, бонус от 20 000 е на разположение за членовете на American Express Westpac Altitude Black Card, които харчат поне 3000 долара за допустими покупки, стига да падне в рамките на 90 дни, когато акаунтът е бил одобрен.

Добавени бонуси

С тази карта се предоставят множество перки, като например две безплатни ваучери за надграждане на седалки в икономиката. Въпреки че те са достъпни всяка година, те са достъпни само когато притежателят на картата го харчи за полетите на Virgin Australia на своята Mastercard, за да ги използва за избрани вътрешни полети.

Притежателите на карти дори получават това, което се описва като 2 безплатни посещения за салон всяка година с American Express в международните летища в Австралия. Черна Mastercard ще ви спечели 2 безплатни посещения във вътрешния салон на Virgin Australia. Разбира се, критериите за допустимост все още се прилагат и за двете.

Недостатъкът на този пакет от карти е, че след първата година медения месец започва да отслабва. Картодържателите изпитват a значително увеличение на годишната такса от $ 499 p.a. Това се разпада до $ 199 п.а. за карти American Express (увеличен от $ 99 p.a. предходната година); $ 250 p.a. за Mastercard®. Освен това има допълнителни $ 50 за такса за включване на Velocity Rewards, но това изглежда е само за членове на Mastercard®.

Въпреки че споделят някои прилики, например лихвеният им процент при покупки е един и същ при 20,24% годишно (Mastercard® изброява техните като променлив курс на покупка), и двете карти в пакета се разминават по други значими начини: минималният лимит за кредит за Amex е 3000 долара докато Mastercard® е много по-съществен при $ 15 000.

# 7 - Злато с ниска такса на Commonwealth Bank

Най-добра безлихвена кредитна карта

Покупка: 0% p.a. В рамките на първоначалните 15 месеца, обратно на 19,74% след гратисния период.

Дни без лихви: До 55 дни

Годишна такса: $ 0 през първата година, след това 89 $ след това, ако не похарчите поне 10 000 $ през предходната година.

Макс безплатни дни: N / A

Такса за късно плащане: $ 20

Скорост на трансфер на баланс: 5,99% p.a. но само за 5 месеца, след което се връща на 21,24 p.a.

Предоставя щедри спестявания с a 0% лихва върху покупките за значителна продължителност от 15 месеца, ако кандидатствате на или преди 29 февруари 2020 г. Това е една от малкото карти, които предлагат както безплатни лихви, така и 0 долара в годишните такси за първата година.

Има и други благоприятни условия, които притежателите на карти трябва да имат предвид и да се възползват от тях.

Какво друго да очаквате

Членовете, които се възползват от тази сделка, няма да получават само този безплатен годишен гратисен период, но издателят на картата ще продължи да се отказва от годишната си такса всяка година, ако притежателят на картата може да поддържа минимум 10 000 долара разходи за предходната година.

Разходите се прилагат само за авансови плащания и покупки. Освен ако не го направите, годишната такса се връща към годишните 89 долара. Дори ако не могат да увеличат това предимство на годишната такса, притежателите на карти се съхраняват за други достойни безплатни такси и бонуси, като плащането 0% за международни такси (включва и онлайн покупки), плюс безплатна застраховка за пътуване и покупка.

За съжаление, компромисът с тези ниски или несъществуващи международни такси е, че в крайна сметка ще бъдете пропускайте други бонуси, предлагани от по-скъпи карти като наградни програми, които са насочени към подобряване на пътуването.

Лихвеният процент се възстановява до 19,74% p.a след изтичането на първоначалните 15 месеца. Въпреки това, стандартният безлихвен период.

Други функции

Това е тип Mastercard с награждавани онлайн и мобилни приложения което осигурява удобството за достъп до банковите ви услуги. Нейната, чиято застраховка за пътуване в чужбина ви покрива в продължение на 3 месеца, и тя предлага здрави застрахователни полици като защитата при покупка, която замества или поправя покупките ви, ако те бъдат откраднати, изгубени или повредени в рамките на 90 месеца.

Въпреки че тази карта е добър шнаг за лихвите и годишните раздавания на такси, други карти са по-конкурентни, ако имате баланс, който искате да консолидирате. Освен това текущите му проценти за покупки (19,74%) и парични аванси (21,24%) са на високата страна.

Тъй като степента на покупката му е висока, трябва да вземете тази карта само ако можете да гарантирате, че ще плащате баланса си напълно всеки месец.

# 8 - Карта за ниски цени Westpac

Най-добрите кредитни карти за балансови преводи

Покупка: 13,74% p.a.

Дни без лихви: 55 дни

Годишна такса: $ 59 стр.

Такса за късно плащане: $ 15

Скорост на трансфер на баланс: 0% p.a. балансови преводи за първите 16 месеца.

Защо трябва да извършите прехвърляне на баланс? Според хората от личните финанси в NerdWallet, „Прехвърляне на баланс ви позволява да премествате дълг от една кредитна карта към друга карта с по-ниска лихва - за предпочитане 0%.“

Което е точно това, което Westpac Card Low Rate ви помага да направите, с 0% скорост на трансфер на баланс. С ниска годишна такса конкурентно прехвърляне на баланс, и избор на вноски за SmartPlan, той предлага на своите притежатели на карти възможност да спестят изключително много разходи.

Други разходи за разглеждане

Въпреки че нивото на прехвърляне на салдото продължава 16 месеца, той има други функции за спестяване на разходи в арсенала си, като сравнително нисък 13,74% процент на покупка. Тази карта е идеална за хора, които искат карта с минимални екстри, с Rтакси на дъното придружаваща повечето от другите му транзакции, като 2% авансови такси в брой, независимо дали на местно ниво или в чужбина.

Недостатъкът обаче е, че този заветен трансфер на нулев баланс в крайна сметка се връща към a висока ставка на авансово плащане в брой от 21,49% p.a. след изтичане на въвеждащия период. Но поне това е подсладено от доста скромната годишна такса от 59 долара.

# 9 - кредитна карта с ниска ставка American Express

Най-добрата кредитна карта без годишна такса

Покупка: 8,99% p.a., 0% въвеждане на ГПР при покупки за 15 месеца, след това променлива ГПР, 14,49% до 25,49%.

Дни без лихви: 55 дни

Годишна такса: $ 0

Макс безплатни дни: N / A

Такса за късно плащане: $ 30

Скорост на трансфер на баланс: 0% p.a. по балансови преводи за първите 15 месеца, след това с 1% след това.

Какво има име, попита знаменито Шекспир. Ако роза от друго име все още мирише сладко, тогава American Express Нисък процент Кредитна карта все още изпълнява обещанието си да ви помогне да намалите разходите, като комбинира политика на без годишни такси с минимални екстри.

Въпреки, че е без излишни карти, обаче има скромни бонуси, заедно със застрахователна защита при покупка и възстановяване.

Вплетено в ниското си ниво на полза е стремежът да спечели това предимство и на притежателите на карти за първи път, които обикновено се нуждаят от него повече от други. Тази карта предлага встъпителни 0% p.a. лихвен процент за първоначалните 12 месеца, когато нов притежател на карта Amex поиска трансфер на баланс към момента на кандидатстване.

Има еднократна оферта, която се връща към 1% такса за прехвърляне на баланс след това. Той има максимален лимит за трансфер на баланс от 10 000 долара. Той също така идва с минимален кредитен лимит от 1000 долара, което обикновено е адекватен за притежателите на карти за първи път които вероятно все още учат отговорността за управление на разходите за кредит.

Неща, на които трябва да внимавате

Тези комбинирани функции го правят една от най-конкурентните кредитни карти на ниски цени. Независимо от това, той има своите недостатъци, като например да ви удари сравнително значителна санкция в размер на 30 долара за забава ако пропуснете минимални плащания.

Друг недостатък при притежаването на тази карта е, че картите American Express (Amex) не са получили същото широко признание като Visa или Mastercard. Все по-голям брой търговски обекти като ресторанти, големи търговци на дребно като универсални магазини и супермаркети.

Въпреки че няма програма за награди, той идва с някои ексклузивни оферти за пазаруване и промоции чрез мрежата на American Express. Той предлага мобилни плащания чрез системи като Samsung Pay, Apple Pay или Google Pay.

Други предимства включват гаранция за онлайн защита от измами, достъп до денонощна сигурност на акаунта. Освен това ви позволява да добавите 4 безплатни притежатели на карти към акаунта.

# 10 - NAB ниска скорост на платинена карта

Най-добра кредитна карта с ниска лихва

Покупка: 0% p.a. за първоначалните 15 месеца, а след това възстановява до 13.99%.

Дни без лихви: 55 дни

Годишна такса: $ 100

Макс безплатни дни: N / A

Такса за късно плащане: $ 30

Скорост на трансфер на баланс: 0% p.a. за баланс трансфери за 6 месеца, но 2% такса. По подразбиране процентът за възстановяване на баланса се връща обратно към размера на авансовото плащане от 21,74% p.a.

Платиновата карта на NAB с ниска скорост има една от най-ниските тарифи за карта от 13,99% и това не е най-добрата й характеристика. За първите 15 месеца притежаване на картата, вие ефективно ще платите нулева лихва на такса за покупки.

С годишна такса от само 100 долара, тази карта е идеална за тези с дълг по кредитна карта, които могат да се възползват от 0% p.a. прехвърляне на баланс Онези обаче, които се опитват да се възползват от това, трябва да са сигурни, че са стратегически да го изплащат преди края на 6-месечния период на прехвърляне на баланса.

След този период, авансовата ставка в брой ще се върне обратно към високите 21.74%, а остатъците от остатъците ще започнат да привличат лихва с нормалната ставка. В допълнение, има и таксата за прехвърляне на баланс от 2%, която се взема предвид.

Кога да не получите NAB

Ако обаче сте обременени с огромен дълг, може би е по-добре да разгледате карта с по-голяма продължителност от 6 месеца, за да изплатите дълга, особено ако има съизмерим безплатен превод на баланс. Но дори да изберете да отидете с NAB Low Rate Platinum карта и не сте в състояние да изплатите дълга в рамките на 6 месеца, картата е сравнително нисък процент на покупка от 13,99% все още трябва да бъде добра новина за вас.

Конкурентните лихвени проценти, заедно с това превръща NAB кредитната карта в премиум карта с перки като лична застраховка, застраховка за пътуване и лична услуга портиер. Тя ви позволява да добавяте друга карта без допълнителни разходи и е подсилена със защита от измами от NAB.

Това Защита на NAB работи активно за откриване на измама и да ви даде спокойствието, което заслужавате. Въпреки това, тя се отличава с странността на платинена карта, лишена от всяка програма за награди.

Добре ли е за пътуване?

Тази карта също е идеален спътник за пътуване, със своите здрава безплатна застраховка за пътуване за да ви защити, докато сте далеч. Ако притежателят на картата харчи само 500 долара за разходи за настаняване или транспорт, докато планира с платинена карта NAB Low Rate, тогава ще бъде покрит за задгранични медицински разходи и други евентуални случаи като загубен багаж и анулиране на пътуване.

Картата се предлага с асортимент от широкообхватна, безплатна застраховка, общо общо седем. Тези застраховки покриват междудържавни неудобства при полети, транспортни произшествия, защита на цените и взлом в домашни хотели.

Застраховката му за защита на цена / покупка е доста гениална, тъй като ще го направи Ви дава възможност да вземете най-добрите оферти можете да намерите, тъй като NAB е там, за да ви възстанови разликата между платената цена и рекламираната цена, ако е по-ниска. В допълнение към гаранцията на австралийския производител за нови домашни уреди, NAB има разширена гаранционна застраховка, която предоставя на своите членове допълнително удължаване за 12 месеца.

Ръководство за купуване на кредитни карти

Когато пазарувате кредитни карти, трябва да имате предвид различни неща. Нека разгледаме общи типове кредитни карти, функции, които трябва да внимаваме, и често задавани въпроси:

Видове кредитни карти

Обикновено има три основни типа кредитни карти въз основа на кредита, който предоставят:

 • Револвиращ кредит: Те идват с максимален лимит за заем и вие имате право да правите покупки до този лимит. Вие обаче сте задължени да правите минимално плащане всеки месец. Сумата, която плащате, може да бъде всяка част от дължимите Ви такси, до пълната сума. Ако направите частично плащане, ще преведете остатъка от баланса си или ще върнете дълга. Повечето кредитни карти се считат за револвиращ кредит.
 • Карта за такси: Тези карти бяха издадени преди това от търговците на дребно на обща основа за изключително използване в тяхното установяване. В момента обаче таксуващите карти са доста редки. Въпреки че картите за таксуване се използват подобно на кредитните карти, но те не ви позволяват да носите баланс: всички такси трябва да се плащат изцяло всеки месец.
 • Сервизни карти: Както подсказва името, тези карти се занимават с разнообразен набор от доставчици на услуги, като тези, които предоставят комунални услуги и удобства като електричество, газ, фитнес зала, мобилен телефон, кабел, интернет и т.н. Тези услуги обикновено се предоставят с разбирането, че ще им се плащат месечно. Повечето CRB и системи за кредитно оценяване сега включват историята на тези плащания за услуги като част от вашия краен резултат.

Сравняване на кредитни карти

Кредитните карти могат да се сравняват по редица характеристики и характеристики. Добавихме някои кратки коментари за елементи, които се нуждаят от допълнително уточняване:

 • Препоръчителен кредитен рейтинг
 • Страхотно за
  • пътуване
   • Картите ви позволяват да печелите награди с летища и хотели
  • Прехвърляне на баланс
   • Подходящ за изплащане на дълг по кредитни карти, особено с нулеви или ниски лихви
  • Награди
   • Предлага перки, като връщане на пари в брой и награди за пътуване
  • Бонус оферти
   • Регистрирайте бонусите осигуряват ограничени оферти, за да печелите пари или облаги
  • Пари обратно
  • Газ
  • Лош кредит
  • Нисък интерес / нулев процент
   • Използвайте тази карта, за да консолидирате съществуващия си дълг или да изплатите големи покупки
 • Годишна такса
  • Безплатни, $ 0
  • Отказ за първата година
 • Бонус оферта
  • Насладете се на еднократен бонус
 • Степен на награди
 • Intro APR
 • Изходящ ГПР
 • Курс на покупка

Често задавани въпроси за кредитната карта

Първи стъпки - Как действа кредитът?

Когато целта на каквото и да е неразбрано, вероятността от злоупотреба се увеличава. Следователно, първата стъпка към ефективното и отговорно използване на кредитна карта е да разберем как тя е проектирана да работи.

„Кредитна карта е форма на необезпечен личен заем.“ Въпреки че се случва да е пластмасова, на кредитна карта трябва да бъде осигурено същата предпазливост, която бихте направили на меч с двойни остриета. Защото точно като последното, той може да ви помогне или да ви навреди в зависимост от това как решите да го използвате.

Тъй като заемът не е обезпечен с обезпечение, единственото средство, което банката преценява вашата кредитоспособност и по този начин минимизира риска от излагане, е като оценявате вашата репутация при боравене с финансовите си задължения.

Както се казва, миналото действие е най-добрият показател за бъдещото поведение. Ето защо поддържането на добър кредитен рейтинг и историята е от първостепенно значение, защото това показва на бъдещите кредитори - компанията, издала кредитни карти в този случай, - че имате добра информация за заемане и погасяване на средства.

Добрият или отличният кредит е основен шлюз за много възможности за пестене на пари. Тъй като кредитът разчита на доверие и репутация, спазването на задълженията ви, като плащате сметките си навреме и намалявате неизплатения дълг до минимум, са рецептите за добра кредитна история.

Така че, ако научите само едно нещо от този раздел, нека това е, че за да използвате възможностите за спестявания и възнаграждения, предлагани от кредитните карти, трябва да живеете отговорно, като спазвате задълженията си.

Информацията, използвана за определяне на вашия кредитен рейтинг, включва някои от тези исторически подробности:

 • Броят на сметките за кредитни карти, открити на ваше име, и свързаните с тях финансови данни, като лимитите им по заеми и неизплатеното салдо, което тези сметки са натрупани в момента..
 • Степента, в която месечните плащания се изплащат своевременно или са закъснели или са пропуснати напълно.
 • Независимо дали сте претърпели някакви финансови неуспехи и тяхната тежест, като фалити, репозиции на автомобили и ипотечни права.
 • Кредити, взети от вас и до каква степен са били погасени.

Този списък не е изчерпателен, но трябва да ви даде указания за нещата, които трябва да наблюдавате, за да поддържате резултата си здрав.

Как да намеря моя кредитен рейтинг в Австралия?

За целта просто поискайте кредитен отчет от национален орган за кредитно отчитане (CRB), които са акредитирани субекти, изброени на уебсайта на австралийската правителствена агенция.

Понастоящем изброените са следните:

 • Equifax, телефонен номер: 138 332
 • Експериан, телефонен номер: 1300 783 684
 • илюзия, телефонен номер: 1300 734 806

Equifax (преди Веда) е най-голямото бюро за отчитане на кредити в Австралия и ви оценява въз основа на оценката си Equifax, която е число между 0 и 1200.

Трябва да предоставите идентификационна информация, така че те да могат да ви идентифицират, но обикновено това е бърз процес и трябва да получите незабавна обратна връзка и резултат, който показва пълния ви кредитен отчет.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me