Получаване на купон NordVPN

Има толкова много доставчици на VPN услуги и оферти, които прелитат в интернет, че понякога е трудно да се реши с кого да отида. Често се свежда до цената. Добрата новина е, че един от най-добрите, NordVPN, предлага дълбоки спестявания на пакетни отстъпки, до които можете да получите достъп от нашия уебсайт. Внимавай! Ще видите също изобилие от фалшиви купони и предложения за примамка да те изкуша.


Прочетете, за да научите как да избегнете фалшиви оферти и как можете да използвате нашите връзки към вземете законна сделка за NordVPN.

Вашият NordVPN купон е фалшив?

Едно бързо търсене в Google ще покаже колко лесно е да се заблудите да щракнете върху партньорски връзки, които са обвързани с фалшив код за отстъпка NordVPN. Някои от тях предлагат невероятни сделки с до 100 процента отстъпка. Използването на тези подвеждащи връзки няма да ви осигури по-добри оферти, отколкото можете да намерите тук.

И така, как да разберете дали кодът на талон е фалшив? Ето какво открихме:

70% и 90% OFF-Наистина?

70% и 90%, отново. Защо просто не го дам безплатно?

8 месеца безплатно? Сигурен ли си?

Всеки купон, който намерите на съвкупен уебсайт или резултати от търсачката страници, които предлагането на невероятно високо или нереалистично предложение е фалшиво. Кликването върху която и да е връзка с тийзър за отстъпки, предлагаща 80, 90 или 100 процента отстъпки, или ще ви изпрати на страницата за проверка на NordVPN и редовната отстъпка, или ще ви пренасочи към фалшива целева страница, където ще се опитат да ви продадат нещо друго.

Тъй като NordVPN е най-добрият VPN днес, не е изненада, че мнозина се опитват да се възползват от тази слава. Не би ли по-добре да се занимавате с честна компания, която вярва в пълната прозрачност, отколкото да рискувате с някой, който използва подвеждащи оферти, за да получи вашия бизнес?

Как да получите законна отстъпка NordVPN

Колко лесно е да получите купон за отстъпка NordVPN? Това е щракване просто посетете NordVPN, изберете план, който работи за вас, след това изберете кой план искате да получите. NordVPN е толкова уверен, че ще бъдете доволни от обслужването им, те предлагат едноседмична безплатна пробна версия и a 30-дневна гаранция за връщане на парите. В действителност NordVPN не предоставя купони за отстъпки, защото вече е вграден в техните пакети. Спестяванията, които получавате с плановете на NordVPN, просто са преформулирани от техните филиали, за да изглежда, че спестяванията идват от тях.

Преди да продължите напред, отделете малко време, за да разгледате различните планове, които предоставят, преди да вземете някакво решение.

(Прочетете още: Преглед NordVPN)

Месечна услуга на NordVPN

Този план е за тези, които се страхуват от ангажименти. Ще се насладите на всички функции и функции, които компанията предлага чрез месечна такса за изплащане. Цената е $ 11,99 на месец, таксуват се на всеки 30 дни от вашата активна дата и можете да напуснете услугата, когато пожелаете. Най-хубавото е, че все още можете да се възползвате от безплатната им пробна версия и гаранция за връщане на парите с този план.

Годишен абонамент за NordVPN

Никой не знае какво има бъдещето. Ако искате да се насладите на спестявания над месечна услуга, без да се регистрирате за дългосрочен договор, едногодишният абонамент е мъдър избор. Планът ще струва само 6,99 долара на месец, платими предни за $ 83.88. Това е 41-процентова икономия в сравнение с месечното обслужване. Най-хубавото е, че все пак ще го изпробвате безплатно или ще си върнете парите, ако не сте доволни от услугата.

NordVPN 2-годишен абонамент

Този план предлага приятен среден план, който ви позволява да избегнете излишните месечни или годишни подновявания, без да се ангажирате за цели три години. Тя отговаря на условията за безплатна пробна версия и гаранция за връщане на пари, и това е само $ 3,99 на месец. Вашата карта или друга опция за плащане ще бъде таксувана предварително на всеки две години за общо 95,75 долара. Това е спестяване от 66 процента над месечната услуга за изплащане.

NordVPN 3-годишен абонамент

Тригодишният план е най-добрият начин да се насладите на спестяванията от NordVPN, като същевременно се заключвате с ниска ставка за живота на абонамента си. Този план ще струва само $ 2,99 на месец, заплаща се предварително за обща цена от 107,55 долара. Това е огромна 75-процентова икономия в сравнение с всеки друг план.

Как мога да платя за NordVPN?

NordVPN предлага няколко удобни начина за плащане. Всичките им планове отговарят на гаранцията за връщане на пари, стига да се свържете с тях до 29-ия ден след началото на абонамента ви.

Можете да платите чрез:

 • Основна кредитна / дебитна карта
 • Bitcoin
 • Alipay
 • GiroPay
 • Sofort Banking

NordVPN Безплатна пробна версия

Повечето компании предлагат гаранция за връщане на парите, но NordVPN е една от малкото първокласни VPN услуги, които предлагат безплатна пробна версия. Това ви позволява да изпробвате услугата с цялата й функционалност за цяла седмица, преди да поемете ангажимент. Компанията изисква да използвате кредитна карта, за да осигурите безплатна пробна версия. Ако сте доволни от опита си, можете да подновите абонамента си за месечна услуга, годишен абонамент, двугодишен план или да получите тригодишен договор на същите намалени цени, изброени по-горе.

Обслужване на клиенти на NordVPN

От многото облаги, на които ще се радвате, когато изберете NordVPN, обслужването на клиентите им се нарежда близо до върха. Те са на разположение 24/7/365 чрез чат на живо. Представителите на грижите за клиентите не само ще ви помогнат да оптимизирате вашите връзки, а можете да получите помощ при:

 • Отстраняване на неизправности
 • фактуриране
 • Анулиране на абонамент
 • Избор на сървър
 • Получаване на възстановяване

NordVPN и вашето устройство

Едно от най-добрите неща за NordVPN е гъвкавостта. Компанията има повече от 5000 сървъра разположени в 60 държави по целия свят. Това улеснява намирането на най-бързия сървър за стрийминг и преглед на съдържание от всяко място. Те също предлагат свързаност от редица рутери и платформи, което го прави най-добрият VPN за мобилни устройства. Можете дори да го инсталирате направо на вашия рутер или да използвате TOR-Over-VPN за почти пълна анонимност.

Добавянето на всички важни killswitch означава, че вашата поверителност е защитена, дори ако изведнъж загубите интернет връзката си. Тяхната премиум услуга включва връзки за до шест различни устройства на акаунт.

Избор на VPN услуга

Как работи vpnНезависимо кой доставчик на VPN услуги сте избрали, има някои неща, които трябва да търсите в висококачествена частна мрежа. Повечето хора използват VPN поради една от две причини: за достъп до блокирано съдържание или за защита на устройствата си от хакери и шпиониране.

Тъй като повечето семейства използват повече от едно устройство за свързване към интернет, добрият доставчик трябва да предложи повече от една връзка на акаунт. Вие също така искате най-актуалните протоколи за криптиране, поддръжка за редица операционни системи и платформи и защита от течове на DNS.

Настрана камбани и свирки, има няколко основни неща, които са абсолютно необходими в частна мрежа:

 • Голям брой сървъри и местоположения
 • Отзивчиво обслужване на клиентите и страхотни цени
 • Висококачествена сигурност и криптиране; 256-битови AES и SSL са текущият стандарт; NordVPN отива крачка напред, използвайки 2048-битовия ключ Diffie-Hellman
 • Стриктни политики без регистрация
 • Killswitch
 • Надеждни връзки при високи скорости

В Интернет има много VPN измами и подвеждащи услуги. Нашата цел е да предоставим на лоялните читатели най-актуалната информация за онлайн безопасността, законите, които засягат поверителността ви, и прегледите, за да определим кои са най-добрите компании, които да ви предоставят услугата, която заслужавате. Вижте нашата статия, за да научите кои неща трябва да избягвате, когато пазарувате частни мрежови услуги.

Заключителни мисли

Дори на пълната цена NordVPN ви предоставя най-сигурната и надеждна частна мрежа наоколо. Спестяванията от нашите връзки ви дават най-доброто обслужване на някои от най-ниските цени, достъпни навсякъде. Пазете се от фалшиви отстъпки. Можете да кликнете върху връзката ни и да заключите абонаментната си цена сега, за да получите най-добрите NordVPN спестявания и услуга за живота на вашия договор.

Често задавани въпроси

В: Има ли NordVPN талони за отстъпки?

A: Да. Единствените законни кодове на талони са тези, предлагани от самата компания. Можете също така да получите достъп до тези кодове чрез "Вземи го сега" бутон на нашия уебсайт. Ако откриете талон, който предлага различен процент на спестяване от този официални купони на Nord, фалшиво е Независимо какво казва купонът, пак ще получите официален дисконтиран процент на NordVPN.

В: NordVPN най-евтиният VPN ли е??

A: Въпреки че NordVPN не предлага най-евтината месечна услуга, тя има някои от най-ниските цени на договорните планове. Който и път да отидете, NordVPN ви дава това най-добро съотношение цена / услуга на всеки друг доставчик. ти ще насладете се на сигурност от най-високо ниво за зареждане.

В: Струва ли си месечният план на NordVPN?

A: Месечният им план за изплащане при плащане е някъде по средата, според цената. Ще продължите да получавате същите функции и функционалност, без да се заключвате в дългосрочен ангажимент. Също така е добър вариант, ако нямате $ 50 или $ 100, за да платите предварително за абонамент. Компанията предлага a безплатен пробен период за седем дни, което е достатъчно време да решите дали ви харесва тяхната услуга. NordVPN е един от най-добрите доставчици на VPN услуги наоколо и не знаете какви ще са цените в бъдеще. Те също предлагат a 30-дневна гаранция за връщане на парите. Защо да не се регистрирате за абонамента си за премиум днес и да получите страхотна цена, гарантирана за следващите три години?

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me