Преглед на екрана на горещата точка: Бърз VPN с проблеми със сигурността и поверителността

Тази компания страда от неудобно количество течове. DNS изтичане, което е. Ако поверителността в мрежата е ниска в списъка ви с приоритети, това може да не е проблем.

Ако мисълта за вашите онлайн частни данни - включително финансови транзакции, история на интернет търсенето, имейли и други - откраднати, прави стомаха ви неудобен, може да е време за виртуална частна мрежа (VPN).

Има около сто трилиона услуги, от които да избирате, и ние ги преглеждаме всички, една по една.

Нашият преглед на Hotspot Shield ще ви покаже дали тази виртуална частна мрежа, използвана от повече от 600 милиона души по целия свят, може да ви помогне да поемете контрола върху поверителността си и да защитите своята идентичност.


Преглед

Hochpot Shield на AnchorFree е широко използвана VPN услуга, която предлага безплатен акаунт, както и платена услуга.

FeaturesInformation
ползваемост: Лесен за използване
Политика на регистрация: Няма политика за регистрация
Размер на сървъра: 2500+ сървъри
Разпределение на сървъра: 27 държави
Поддържа: Билетна система
Torrenting: Позволен
Streaming: Много ограничен
VPN протокол и криптиране: Катапулт хидра; 128-битово AES и 256-битово AES криптиране
Централно управление: САЩ
Цена: 7,99 € / месец
Официален уебсайт: https://hotspotshield.com
vpn поверителностПлюсове на Hotspot Shield:
 • Бързи скорости на изтегляне
 • Ниска цена
 • Седемдневен безплатен пробен период
Противоположни точки на щит:
 • Ограничени местоположения на сървъра
 • Ограничени възможности за конфигуриране
 • Невъзможност за свързване към стрийминг услуги като Netflix и Hulu от страни извън Съединените щати
Функции, налични с абонамент за Elite:
 • Сървъри в 25 страни
 • 45 дневна гаранция за връщане на парите
 • Kill превключвател
 • Автоматична връзка с Wi-Fi защита
 • IPv6 и уеб комуникация в реално време
 • Свържете едновременно пет устройства
 • Ad Blocker, блокер за бисквитки, блокер за проследяване
 • Разделяне на тунели
 • Подобрена технология на транспортния протокол
 • Разрешени са връзки „peer-to-peer“
 • Неограничен брой данни и неограничен трафик с абонамент за Elite
 • Налични са няколко езика

Може ли щитът на горещата точка да се вярва?

HotSpot Shield се гордее с това, че предлага на потребителите поверителност, анонимност и доверие. Въпреки това има брой области на загриженост Това може да накара човек, който е искрен по отношение на сигурността, да помисли два пъти преди да използва тази услуга.

известие по имейл на мобилни устройстваКогато се регистрирате за услугата, Hotspot Shield иска имейл адрес и парола. Това е стандартна тарифа за повечето VPN услуги. Hotspot Shield позволява на потребителите да въвеждат слаби пароли и не подтиква потребителите да използват по-сигурни пароли.

На вашия имейл адрес се изпраща потвърждение, за да се потвърди, че сте собственик на имейл адреса преди да ви предостави достъп до таблото за управление на защитната точка на Hotspot..

Hotspot Shield приема плащане с кредитна карта, PayPal, както и редица други платежни системи. Има няма възможност за извършване на анонимни плащания или полуанонимни плащания с помощта на пари в брой или криптовалути като BitCoin. Има обаче възможност да използвате карти за подаръци, включително тези от Target, Best Buy и Starbucks.

плащане с гореща точка

Политиката за поверителност на Hotspot Shield казва, че те няма да съхраняват вашия IP адрес дългосрочно. Те обаче събират данни за уебсайтовете, които посещавате, и приложенията, които използвате. AnchorFree, компанията-майка зад Hotspot Shield, казва, че тази информация се събира само за аналитични и отстраняване на проблеми. Те заявяват, че информацията, която събират, не се използва за идентификация. Това може да е достатъчно добро за някои потребители. Ако обаче сте в неприкосновеност на личния живот, Hotspot Shield може да не е най-подходящата опция за вас.

Hotspot Shield ще събира информация като версията на OS, която използвате, браузъра, който използвате, информация за вашата мобилна мрежа, както и хардуера, който използвате. Hotspot Shield казва, че тази информация никога не е свързана с вас и се използва само за аналитични цели.

Хората, които използват безплатната версия, рискуват личната им информация да бъде изтекла до рекламодатели. Премиум версията на Hotspot Shield не крие този риск. Въпреки това е добре да имате това предвид, особено ако използвате услугата, поддържана от рекламата, и искате да запазите поверителността си.

Центърът за демокрация и технологии подаде жалба до FTC, заявявайки, че Hotspot Shield, противно на техните обещания, събира потребителски данни. Те правят това чрез активно инжектиране на JavaScript код за реклама. След това те прихващат трафика и пренасочват потребителите към конкретни сайтове за електронна търговия.

След като прегледате политиката за поверителност на Hotspot Shield и разгледате историята им, ще трябва да определите дали нивото на сигурност, което предлагат, е достатъчно, за да им се доверите. Ако основната ви грижа е криптирането на сърфирането ви, за да можете да сърфирате безопасно, независимо къде се намирате, тогава Точният щит е правилният отговор за теб.

Къде са разположени сървърите на щитовете на горещата точка?

Преглед на екрана на горещата точка: Бърз VPN с проблеми със сигурността и поверителносттаЩит за гореща точка има повече от 2500 сървъра в 27 страни. Услугата Hotspot Shield Elite е надеждна и бърза услуга. Дава на потребителите възможност за достъп до редица добре криптирани IP адреси. Услугата върши добра работа в скриването на данните, които се предават.

Hotspot Shield има множество сървъри в Съединените щати. Местоположението на сървърите и IP адресът не се предоставят от услугата. Членовете на Hotspot Shield Elite са обещани неограничена честотна лента, въпреки това те могат да изпитат ограничения поради правилата на своя интернет доставчик. Трябва да запомните, че скоростта на вашата интернет услуга при използване на Hotspot Shield се определя отчасти от действителното местоположение на вашата интернет услуга.

Лесен за използване е щитът на горещата точка?

Hotspot Shield е проектирал техните услуги да са лесни и лесни за използване. Можете да промените местоположението си само с едно натискане на бутон и можете да се свържете със системата и да промените местоположението си според нуждите. Системата ясно показва кога сте защитени и кога не сте.

След като се свържете, ще видите екран, който показва вашето време, честотна лента, виртуален IP адрес и текущо местоположение. които можете да промените.

тест за свързване на гореща точка

Когато погледнете в горния ляв ъгъл, ще видите сгъваемото меню. Когато щракнете върху това меню, можете да изберете само няколко елемента. Можете да настроите как работи приложението. Например можете да изберете дали искате приложението да се стартира автоматично, когато стартирате вашата ОС, ако искате да активирате превключвател за убийство или ако искате да активирате или деактивирате изтичане на IP.

Разпределители на защитната точка на горещата точка:
 • 128-битово AES криптиране
 • 256 битово AES криптиране
 • Патентован протокол на Catapult Hydra за компресия на данни

Колко бърз е щитът на горещата точка?

AV - Test проведе независимо проучване, в което оцени сигурността, скоростта и производителността на VPN и сравни Hotspot Shield Elite с конкуренцията.

vpn резултат на графиката за закъснение

Тестът изследва латентността на различните VPN услуги. Закъснението е времето, което отнема пакет от данни, за да достигне сървъра. Очевидно, колкото по-далеч са потребителят и сървърът един от друг, толкова по-голяма е латентността. Колкото по-ниска е латентността, толкова по-бърза е връзката и по-бързата възприемана връзка.

Горната графика представя средната латентност на седмица за различните VPN. Тъй като SSL криптирани и не-SSL криптирани връзки не показаха голяма разлика в латентността, средните стойности бяха комбинирани, осигурявайки общия резултат.

За да създадат равни тестови случаи за всички продукти, VPN сървърите са избрани ръчно, за да бъдат еднакви във всички продукти. Западното крайбрежие беше избрано за VPN в САЩ, а Обединеното кралство беше избрано за VPN в ЕС. В този тест бяха разгледани различни фактори. Например те биха имали потребител от ЕС, който се свързва с друг потребител в ЕС чрез базиран в САЩ VPN сървър. Това означаваше, че връзката ще трябва да прекоси Атлантическия океан два пъти.

Както можете да видите, на най-бързия VPN беше необходимо почти два пъти по-дълго време, за да достигне определения сървър, като референтния, който не беше свързан към VPN. Hotspot Shield Elite влезе на близко секунда, което го прави една от най-бързите VPN услуги.

Скорост на потока

Същото проучване показа, че Hotspot Shield Elite има добра скорост на трансфер. Това го прави добър вариант за хора, които искат да се насладят на ясна и течна поточност. Когато погледнете скоростта на потока в килобайти в секунда, ще забележите, че Hotspot Shield Elite е само малко по-бавна от референтната скорост, която не беше свързана с VPN.

vpn диаграма за скорост на скоростта на потока

Скорост на торент

Популярна употреба на VPN скрива самоличността си, когато се използват услугите peer-to-peer. Има редица причини за това. Някои доставчици на интернет услуги ще ограничат торент протокола или ще го блокират напълно. Други могат да се притесняват, че ще получат известия поради нарушаване на законите за притежателя на правото на интелектуална собственост. Това може да бъде предизвикателство за торент и да има прилична скорост на изтегляне. Прочетете нашите VPN за торент.

vpn диаграма за резултат на скоростта на торент

Както показва горната графика, Hotspot Shield Elite е приблизително с 20 процента по-бърз от следващата група продукти.

Downlink

Скоростта на изтегляне има пряко влияние върху това колко бързо съдържание преминава от интернет към вашето устройство. Това е най-важният фактор при определяне на ефективността на VPN. Той директно влияе на това колко бързо ще можете да отваряте уеб страници, да изтегляте съдържание и т.н..

vpn диаграма на резултатите с низходяща връзка

Както можете ясно да видите на графиката, тестовете за свързване, които бяха изпълнени с Hotspot Shield Elite, се класираха като най-добрият VPN със скорост, която е приблизително една трета по-ниска от референтната, към която нямаше прикачен VPN.

Uplink

Скоростта на връзката е скоростта, която данните се изпращат от потребителя до сървърите, които се поставят в Интернет. Тази скорост ще определи колко бързо можете да получите достъп до облачни услуги, да качвате резервни копия или хост сървъри или да споделяте информацията, която искате да публикувате в социалните медии.

vpn възходяща линия диаграма на резултатите

Работи ли щитът на горещата точка с Netflix?

netflix не бе успешноЕдна от основните причини хората да търсят VPN, особено ако живеят извън САЩ или Великобритания, е да получат достъп до премиум стрийминг като Netflix.

Тествахме Hotspot Shield и бяхме не може да се свърже с Netflix. Многократно получихме страховития екран за грешка на прокси сървъра на Netflix.

Това означава, че Netflix успя да открие VPN и ни попречи да получим достъп до тяхната услуга.

Ценообразуване

Hotspot Shield предлага редица опции за ценообразуване, започвайки от месечния им план, който струва $ 12,99 на месец, стигайки до техния тригодишен план, който струва $ 3,49 на месец. Това прави Hotspot Shield една от по-скъпите VPN мрежи на пазара.

Единствената разлика между това, което получавате за всеки план, е продължителността на времето, което можете да използвате VPN на Hotspot Shield. По-долу е най-новата разбивка на техните цени.

ценообразуване на горещи точки

Цената им е доста проста. Няма скрити такси, имате възможност да получите достъп до VPN моментите, след като платите за това, и няма опит да ви продаде. Освен това, ако не сте доволни от услугата през първите седем дни, можете лесно да се откажете безплатно. Ако преди 45 дни не сте доволни от услугата, те ще възстановят изцяло парите ви. Няма зададени въпроси. Те правят получаването на възстановяване на средства за своите клиенти лесно.

Обслужване на клиенти

чат операториЗа нас това е една област, в която Hotspot Shield определено се подобри с времето. Не много отдавна единствената възможност за подаване на жалба беше чрез билет за поддръжка. Hotspot Shield имаше съмнителна репутация по отношение на бързината и ефективността, с която те отговориха на билетите за поддръжка.

Сега те имат чат на живо. Използвахме го многократно, за да задаваме различни въпроси и получихме отговор на въпросите си в рамките на няколко секунди след поставянето на въпросите. Отговорите бяха честни, директни и точни.

В допълнение към своя чат на живо Hotspot Shield има множество информативни блогове, статии и често задавани въпроси, предназначени да инструктират потребителите за най-доброто използване на продукта им.

Щитът на горещата точка струва ли парите?

Възможно е. Както виждате в нашите рецензии, те предлагат изключително бързи скорости, опростена и ясна потребителска работа и редица функции. Като се има предвид, че ако основната ви причина за закупуване на VPN е да защитите поверителността си по време на навигация в интернет, тази компания може да не е подходящата опция за вас.

Имаше а брой съмнителни дейности, включващи тази компания и способността или желанието им да защитават поверителността на своите клиенти. Те регистрират информация и тяхната политика за поверителност е оставена умишлено двусмислена, което ни кара допълнително да поставяме под въпрос техния ангажимент към личния живот на техния клиент.

Hotspot Shield ще скрие вашия IP адрес. Въпреки това, той страда от течове на DNS, които потенциално биха могли да изложат вашата поверителност. Това е приличен вариант с тонове потенциал. Има обаче и други опции, които са на същата цена или по-евтини (помислете NordVPN), че се чувстваме по-добре да сме в сметката.

Ние оценяваме Hotspot Shield три от пет звезди.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me