Преглед на SaferWeb: Обещаваща услуга, която не може да бъде доставена

Днес VPN услугата на Saferweb взе цялата работа тук, отиде утре прекалено сериозно.


SaferWeb VPN е британска компания, която е сравнително ново навлизане в света на VPN. SaferWeb обещава на своите клиенти сигурност за военна степен, широко покритие на сървъра и поддръжка на клиентите 24 часа на ден седем дни в седмицата.

Има редица положителни неща, които отбелязахме относно услугата. Съществуват обаче редица политики и функции, които ни оставят да се съмняваме дали наистина е най-добрият VPN за повечето хора.

И тогава има един НАИСТИНА ЛИ голям проблем, за който ще говорим след няколко минути.

Лого на Saferweb

Преглед

FeaturesInformation
ползваемост: Лесен за използване
Политика на регистрация: Няма политика за регистрация
Размер на сървъра: 33 сървъра
Разпределение на сървъра: 27 държави
Поддържа: 24/7 чат на живо, система за билети и база знания
Torrenting: Позволен
Streaming: Позволен
VPN протокол и криптиране: OpenVPN, L2TP, PPTP протоколи; 256-битово криптиране
Централно управление: Великобритания
Цена: $ 3.99 / месец
Официален уебсайт: https://www.saferweb.com/
Професионалисти:
 • Услугата е лесна за използване
 • Поддръжка на IKEv2
 • Не са открити течове на DNS / IP
 • Приложения за много платформи
 • P2P е позволено
Недостатъци:
 • Те поддържат дневници за връзка
 • Компания със седалище във Великобритания

Трябва ли да се доверя на SaferWeb VPN?

SaferWeb е компания със седалище във Великобритания. В резултат на това тя трябва да спазва много стриктните закони за запазване на данни и мониторинг на данните на Обединеното кралство. Обединеното кралство е един от най-лошите места в света да има доставчик на VPN. VPN мрежите вече са длъжни да предадат при поискване голяма част от данните, които съхраняват. Сега, с Хартата на Snoopers на прага на превръщането в закон, доставчиците на VPN в Обединеното кралство ще имат още по-малка способност да защитават поверителността на своите компании.

Силата на шифроване на VPN говори много за това колко добре ще бъде защитена вашата поверителност. 256-битово криптиране на служителите на SaferWeb. Те се стремят да поддържат мрежите си оптимизирани, за да осигурят на своите клиенти най-добрата скорост.

SaferWeb обещава да не поддържа журнали за използване. Те обаче съхраняват регистрационни файлове за връзка, в съответствие с тяхната политика за поверителност.

функции на безопасна мрежаНякои данни, които съхраняват, ще включват вашия IP адрес, използвания протокол, времеви отметки и т.н..

Те дори ще съхраняват телефонните разговори, които имат с вас.

Когато използвате социални медии, те могат да съхраняват информация от мрежи на трети страни и идентификационните данни, използвани за влизане в сайтове за социални мрежи, включително вашето име и имейл адреса ви. Те могат също така да съхраняват информацията, до която им е разрешен достъп на вашия сайт за социални медии, в зависимост от нивото на сигурност, което имате на сайта на социалните медии.

Те ще съхраняват информация, която предоставяте чрез анкети, информация, която те могат да намерят публично, както и информация, която сте съгласни да получават чрез трети страни.

Според тяхната политика за поверителност тази информация може да се използва за наблюдение на това как функционират техните услуги, за подобряване на услугите им, за подобряване на маркетинга им, за рекламиране на услуги на трети страни, за насочване към бъдещи клиенти и по други начини, описани в политиката за поверителност.

SaferWeb ще споделете вашата информация с техните партньори, трети доставчици и за правни цели. Те също ще споделят вашата лична информация с членове на тяхното корпоративно семейство.

Ако сте загрижени за неприкосновеността на личния живот, четенето на тяхната политика за поверителност е достатъчно, за да ви настине кръв. По принцип SaferWeb казва, че те ще съберат цял ​​набор от информация за вас и ще споделят информацията с държавни служители, рекламодатели и други. Всеки, който е загрижен за поверителността си, трябва да помисли два пъти за използването на SaferWeb.

Колко бързо е SaferWeb VPN?

тест за скорост на безопасност

VPN производителността на SaferWeb беше тествана на множество сървъри, използвайки PPTP протокол. Тестът се провежда с използване на 10 MB в секунда връзка. Тестът се фокусира върху сървъри с по-голямо натоварване от други, като тези в Европа и тези в Съединените щати.

Акцент беше поставен върху скоростите на потока, както и върху способността за работа с торенти. Както се вижда в теста, сървърът в Амстердам загуби почти 60 процента от неговата честотна лента. Резултатите бяха по-добри в Стокхолм и в Лондон. Интересното е, че Стокхолм е сървърът, специално създаден за изтегляне на торенти.

SaferWeb няма ограничения на честотната лента или скоростта. Срещу допълнително заплащане можете да получите достъп до „презаредени местоположения“. Това са супер бързи сървъри, предназначени за хора, които искат да изтеглят много и които искат изтеглянето им да е бързо.

Поддръжка на клиенти

подкрепа на живо saferwebПоддръжката на клиентите е от съществено значение за наличието на добре работещ VPN. Когато VPN компания е в състояние да осигури адекватна поддръжка на клиенти, те показват, че се грижат за своите клиенти. SaferWeb VPN предлага звездна поддръжка на клиенти. Те правят това по най-различни начини. Те имат денонощен чат на живо. Те предлагат техническа поддръжка. Имат система за издаване на билети. Те имат база знания. И те имат често задавани въпроси.

Тествахме функцията за чат на живо и открихме, че е така много отзивчив. Бяхме получили почти мигновено решение на нашия проблем. Агентите, които взаимодействаха с нас, бяха много знаещи и бяха сравнително любезни.

Както и в много телефонни центрове, беше ясно, че английският не е първият език на представителя, който взаимодейства с нас. Те обаче владееха достатъчно добре езика, което им позволява да общуват свободно и да изразяват идеи по ясен и прецизен начин.

Местоположение на сървъра

местоположения на сървъра на saferwebМного VPNs се гордеят с това, че имат сървъри в голям брой места. SaferWeb е различен. Техният фокус е да имат добро покритие в области, които са много търсени от потребители на VPN. По тази причина SaferWeb има места в Ню Йорк, Токио, Лондон, Хонконг и др.

Услугата предоставя приблизително 60 сървъра от цял ​​свят. Абонатите имат достъп до 30 места в 24 държави.

SaferWeb VPN предлага на потребителите допълнително предимство. Срещу допълнителна такса са на разположение сървъри със супер зареждане. Това позволява на потребителя да получи достъп до по-бързи скорости на сървъра на определени места. Тези по-бързи скорости се получават чрез минимизиране на броя на потребителите на тези сървъри. В резултат на това всеки потребител има достъп до повече честотна лента.

Ценообразуване

SaferWeb VPN има много проста схема на ценообразуване.

ценообразуване на безопасна мрежаПремиум услугата им се предлага за 3,99 долара на месец. Това дава на потребителите достъп до седем места с неограничена честотна лента и неограничен трансфер на данни. Всички протоколи са налични и потребителите могат да свържат едно устройство на връзка.

Техният супер премиен план осигурява достъп до 30 места на сървъра. Осигурена е и неограничена честотна лента и пренос на данни. Със супер премиум пакета могат да се правят три връзки на устройството едновременно.

SaferWeb VPN предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите. За да получите гаранцията, ще трябва да прекратите услугата в рамките на първите 30 дни от използването. Анулирането трябва да е a писмено искане до екипа за поддръжка на SaferWeb. В рамките на 90 дни след писменото анулиране трябва да получите пълно възстановяване на всички такси, които сте платили. Възстановяването беше ограничено до основни услуги и няма да включва неща като административни такси, такси за инсталиране или такси за настройка. Ако искането за възстановяване не е направено в рамките на приложимия период от време, не са налични възстановявания.

За съжаление, SaferWeb не предлага никаква безплатна пробна версия. Единственият начин да разберете дали услугата е подходяща за вас или не, е да закупите един от плановете. Предлаганите опции за плащане включват кредитни карти и PayPal. Няма опция за използване на криптовалута като BitCoin.

Процесът на регистрация

saferweb signunpЗа да се регистрирате в SaferWeb, имате нужда от имейл адрес и име. Клиентите са помолени да създадат парола във връзка с акаунта си. Много клиенти се чувстват разочаровани от това, колко непреклонен SaferWeb се ​​опитва да продаде услугите си.

След като създадете акаунт и платите за услугата, можете да инсталирате услугата на вашия компютър. След като услугата бъде изтеглена и преминете през процеса на инсталиране, SaferWeb оперира като всеки друг VPN, който използва openVPN.

Клиентът имаше два режима на изглед. Има лесния и разширения режим. Както подсказва името, лесният режим е предназначен за хора, които използват VPN за първи път. Само с едно натискане на бутон можете да се свържете със сървъра, който е най-близо до вас. Разширеният режим позволява на потребителите да избират сървър, както и протокол.

Обходи гео ограничения

vpn netflixНа своята целева страница SaferWeb може да се похвали със способността си да заобикалят гео ограниченията за поточно съдържание, като тази, предоставена от Netflix. Възможността за гледане на гео ограничено съдържание е една от основните причини хората да използват VPN услуги.

В отговор на това стрийминг услуги като Netflix станаха много строги в своите анти-VPN политики. Намирането на VPN, което позволява на човек да получи достъп до Netflix и същевременно да поддържа висок капацитет за стрийминг, е предизвикателство.

SaferWeb VPN успя да деблокира Netflix, както и други поточни основни опори, като Hulu и BBC.

Kill Switch функция

saferweb kill ключКолкото и звезден да е вашият VPN, той ще може да ви защити само ако действително функционира. При всяко VPN има прекъсвания. Може да е просто секунда или две, при които VPN услугата прекъсва връзката и се свързва отново. В тези моменти, когато има проблеми с връзката, вашето истинско IP местоположение е изложено. Най- функция за превключване на убийства ви защитава, като крие истинския си IP.

SaferWeb VPN се предлага с ключ за убийство, който защитава вас и вашия идентификационен номер в случай на прекъсване на връзката. Превключвателят kill ще прекъсне интернет връзката, така че да не могат да се предават данни, докато VPN не бъде свързан.

гъвкавост

Всички най-добрите VPN мрежи са гъвкави. Те работят върху повечето операционни системи на пазара, включително настолни компютри, мобилни устройства и игрални устройства. SaferWeb е проектиран да работи на почти всяко устройство.

Съвместимост на SaferWeb

Бихме ли препоръчали SaferWeb VPN?

Не. Има няколко неща, които ни вълнуват за тази компания. Първо, техните практики за фактуриране са съмнителни. Встъпителната цена, която предлагат, не е същата цена, която плащате като месеците.

Тази компания непрекъснато се опитва да продава продукта им. Предпочитанието ни е да работим с VPN мрежи, които предлагат всичките си услуги предварително, дори ако цената на абонамента е малко по-висока от конкуренцията. По-добре е да знаете пълната цена, вместо да бъдете изхвърлени на никел и да намалите парите си.

Практиките за поверителност на тази компания са ужасни. Те не само събират информация, но и грубо заявяват, че ще използват вашата информация за реклама и ще я предоставят на услуги на трети страни. Те са отворени за давайки вашата информация на правителството.

Това, което намерихме особено страшно, беше информацията, която тази VPN събира от хората чрез социалните си медии. Ако не прочетете финия шрифт, може да се окажете изложени на редица потенциални опасности.

SaferWeb е базиран във Великобритания. Това трябва да бъде предупредителен знак за всеки, който е загрижен за поверителността. Далеч не е маяк за поверителност, Обединеното кралство предприема постоянни стъпки за атака на поверителността в мрежата.

** Актуализация **

Водехме разговор с поддръжката на клиенти за SaferWeb. Искаме разяснения относно ценообразуването. В разговора стана ясно, че SaferWeb VPN вече не предлага тяхната услуга.

разговор за поддръжка на saferweb

Те заявиха, че все още предлагат поддръжка на клиенти на съществуващите клиенти. Дори ако сте били готови да пренебрегнете всички отрицателни аспекти на тази услуга, като проблеми със скоростта, проблеми с влизането, проблеми с поверителността и въпроси за фактуриране, SaferWeb VPN вече не е достъпна опция.

VPN услуга, която няма да изчезне утре

Искате ли VPN услуга, на която можете да се доверите, за да има години напред? Препоръчваме NordVPN.

NordVPN има над 5000 сървъра, разположени в 61 различни страни по света. Те имат ясна политика без регистрация и предлагат най-добрата поддръжка на клиенти, която видяхме.

NordVPN се занимава с бизнес от 2008 г. Те са изградили репутация на това да поставят своите клиенти на първо място. Това е VPN от най-високо ниво. Няма скрити такси или клаузи. Можете да защитите до 6 устройства само с един абонамент.

Тази базирана в Панама VPN често е номер едно в списъците на най-добрите VPN. Някои от причините за това включват:

 • NordVPN предлага a 24/7 чат на живо
 • NordVPN позволява порой
 • NordVPN планира разходите $ 2,99 на месец до $ 11,95 на месец
 • NordVPN има специални сървъри, за да ви помогне да заобиколите P2P услуги за споделяне на файлове или торент
 • NordVPN работи с десетки поточни услуги, включително Нетфликс

Добавете свой собствен отзив:

Правим всичко възможно независимо изследване на продукти, за да помогнем на нашите читатели да вземат решения. Като се има предвид, ние също искаме да чуем вашите мнения. Приемаме индивидуални отзиви, които са информативни и не промоционални. Моля, попълнете формата по-долу и ние ще публикуваме отзива ви. Промоционални прегледи от самите компании няма да бъдат публикувани. Благодаря!

--- Моля, изберете скорост ---
Средно аритметично
Бавен
Бърз
?>

--- Моля, изберете използваемост ---
Лесен за използване
Леко усложнена
Много сложно
?>

С натискането на бутона по-долу потвърждавам, че съм чел и приемам Условията за ползване.

ДОБАВЕТЕ МОЯТ ПРЕГЛЕД

0
1771

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me