Топ 9 камери за домашна сигурност 2020

Или

Обадете се сега 1800-316-817


Защитата на вашия дом 24/7 е лесна с най-добрите камери за домашна сигурност. Съставихме списък с най-добрите камери за охрана на дома, на закрито и на открито, така че можете да намерите най-подходящия за наблюдение на вашия дом. Готови ли сте да разгледате възможностите си? Вижте нашите най-добри вътрешни и външни камери за сигурност, за да изберете най-добрата за вашия дом.

Contents

Най-добрите камери за домашна сигурност през 2020 г.

Най-добрите вътрешни камери

 • ADACS 2MP на закрито - Най-добра австралийска камера за вътрешна сигурност
 • Nest Cam Indoor - Най-добрият вариант за собствена сигурност
 • Amcrest ProHD - Най-добрата самостоятелна камера
 • Облачна камера на Amazon (ключово издание) - Най-добра камера за доставка
 • Кръг Logitech 2 - Най-добра безжична опция

Най-добрите външни камери

 • ADACS 2MP Outdoor - Най-добра австралийска камера за външна сигурност
 • Amcrest UltraHD 2K - Най-добрата самостоятелна камера
 • Nest Cam Outdoor - Най-добрият вариант за собствена сигурност
 • TP-Link Kasa Cam Outdoor - Най-добра камера с голи кости
 • EZVIZ Full HD 1080p Outdoor - Най-добрата евтина опция

Пълни подробности: Нашите топ 9 камери за домашна сигурност

Камери за охрана на закрито

Освен че можете да гледате семейството си по всяко време, всъщност можете да ги пазите в безопасност с вътрешни камери за сигурност. Можете да бъдете Биг Брадър!

Реалността на закритите охранителни камери е, че те не пазят взломите далеч от съществуващите. Това е във външната камера за сигурност. Това, което вътрешните охранителни камери правят добре, е да гарантира, че вашето семейство е в безопасност от повече от просто взломи.

Воденето на раздели за вашето семейство може да бъде важно, особено при по-малките деца. Камерите със сензори за движение могат да ви предупредят, когато се прибират от училище, както и да ви кажат дали някой е влязъл по-рано от обикновено. Воденето на раздели на детегледачката също е основна задача на закритата охранителна камера.

С порастването на децата ви, като се гарантира, че нямат гости, когато не се предполага, че може да бъде чудесна употреба на охранителна камера.

Има много приложения за вътрешна камера за сигурност, сигурен съм, че вече имате предвид, ако четете тази страница.

Най-добра австралийска камера за вътрешна сигурност

ADACS 2MP
вътрешен

Посетете ADACS Security

Или

НАЗВАЕТЕ СЕГА 1800-316-817

Ако не знаете за ADACS Security, това е една от най-доверените австралийски компании за сигурност. Австралийската собственост и управляваната ADACS поддържа силна репутация на достъпен доставчик на домашна сигурност и осигурява най-добрите камери за сигурност за австралийските домакинства.

Докато ADACS прави страхотни камери, те също могат да ви помогнат, ако имате нужда от аларми за сигурност, сензори, интелигентна автоматизация или общ мониторинг. Страхотното нещо за компанията е нейният екип за поддръжка и мониторинг е на разположение 24 часа в денонощието и винаги е готов да говори с вас за всякакви притеснения или проблеми, които могат да възникнат.

Въпреки че всичко това е добре и добре, тук сме да говорим за най-добрата вътрешна камера на австралийския пазар. Тази чест ще присъства на ADACS 2MP Indoor и фактът, че той може да бъде интегриран в най-добрата австралийска система за сигурност е допълнителен бонус.

Топ 9 камери за домашна сигурност 2020

Определение на изображението

2MP в името на камерата означава 2 мегапиксела. Това позволява камерата да записва във видео с резолюция 1080p. 1080p е истинска висока разделителна способност, която позволява вашето видео на живо и възпроизвеждане да влиза с 30 кадъра в секунда. Това е възможно от всяка точка на света от вашия телефон или от вашия компютър.

Записи

Основната причина, която обичаме камерата ADACS, е функционалността и гъвкавостта на техните функции за запис. Подобно на други камери, можете да възпроизвеждате всичките си записи с отлично качество, но това е само върхът на айсберга.

ADACS използва записи на събития, които се съхраняват автоматично и сигурно в облака. Можете да получавате известия, ако нещо задейства тези събития, така че да останете на върха на наблюдението на дома си.

Можете също да задействате записи с рецепти, създадени по поръчка. Тези рецепти са създадени в приложението ADACS и могат да настроят камерите да записват конкретни петна във вашата къща в определени часове.

Проверката на стари записи е изключително лесна с календара в приложението и можете също да изтеглите тези записи по всяко време.

Лесна настройка

Топ 9 камери за домашна сигурност 2020

Настройката на вашата камера е изключително лесна, тъй като нейният wifi е активиран и има вграден микрофон и високоговорител. След като го настроите, можете да използвате двупосочния звук, за да говорите с децата си чрез приложението, за да се уверите, че работи.

Нашето мнение

ADACS 2MP Indoor е най-добрата камера за охрана на закрито, налична в Австралия по няколко причини. От една страна, това е висококачествена камера, която се представя добре във всяка категория, за която би се интересувал потребител.

Както споменахме по-рано, част от причината е функционалността и колко лесно е да управлявате вашите записи. Другата основна причина освен камерата

Третата причина е, че всички камери на ADACS имат възможност да бъдат интегрирани в по-широка система ADACS - което е най-добрата система за сигурност в Австралия.

Топ 9 камери за домашна сигурност 2020

СПЕЦИФИКАЦИИ
 • Размери: 108x102x127mm
 • Формат: H.264 MJPEG
 • Резолюция: 1920 × 1080 @ 30fps 1 / 2.7 CMOS
 • Аудио: Микрофон, високоговорител, 3 мм аудио изход
 • сензор: 1 / 2.7 CMOS
 • Лещи: 4.2мм
 • Ъгъл на изглед: 60 ° хоризонтален, 100 ° диагонал
 • Wifi: да
 • Pan / Tilt: Вертикална 120 °, хоризонтална 290 °
 • Нощно виждане: 10 светодиода, обхват 6m

Най-добрият вариант за собствена сигурност

Nest Cam Indoor

Рейтинг: ★★★★★

Купете Nest Cam на закрито

Страхотното в Nest е, че всички произведени от тях продукти могат да бъдат програмирани да работят заедно. Освен това Nest се притежава от Google, което също прави продуктите на Google програмируеми с Nest. Ако търсите пълен домашен интелигентен дом, тогава Nest Cam Indoor е изборът.

Топ 9 камери за домашна сигурност 2020

Освен програмируемостта, действителният хардуер и функционалността на продукта са най-високо ниво. С нощно виждане, телефонни сигнали, свръхзор и разговор + слушане няма да пропуснете нито една функция от най-горния клас. Nest Cam Indoor е също може би най-лесната камера за използване на пазара.

Топ 9 камери за домашна сигурност 2020

ъгъл

Закритият Nest Cam има ъгъл на виждане с диагонал 130 °, за да се гарантира, че може да се обхване цяла стая. Няма нужда да се притеснявате от улавянето на ъгловия стол и дивана към стената, тъй като и двете лесно могат да бъдат покрити от този ъгъл на гледане.

Сензори

3-мегапикселовият сензор позволява на вашия фотоапарат да се движи, за да започне да записва. Приложението ще записва кратък клип всеки път, когато това се случи и ще ви изпрати сигнал, за да можете да прегледате кадрите по-късно. Винаги ще знаете какво е задействало сензорите за движение или звук.

Нашето мнение

Nest Cam Indoor е втората най-добра вътрешна камера на разположение, за да запази вас и вашето семейство. Камерата е една от най-добрите вътрешни камери за сигурност на пазара с лесна настройка и използваемост. Широкоъгълният обектив на камерата и кристално чистата резолюция 1080p са победени само от впечатляващото нощно виждане

СПЕЦИФИКАЦИИ
 • Размери: 2,8 инча х 4,5 инча.
 • Мощност: Захранващ адаптер
 • Езици: Английски. Френски, холандски, испански
 • Вход: 100–240V AC 0,2A
 • DC-Output: 5VDC 2.0A
 • Вход за камера: 5VDC 1.0A
 • Безжична свързаност: 802.11 a / b / g / n (2.4GHz / 5GHz)
 • Шифроване на WiFi: WEP, WPA, WPA2 се поддържат
 • Работна температура: (0 ° –40 ° C) 32 ° –104 ° F
 • звуков & Светлини: Говорител и RGB LED
 • Видео: До 1080p
 • Нощно виждане: 8 мощни инфрачервени светодиоди

Най-добрата самостоятелна камера

Amcrest ProHD

Рейтинг: ★★★★★

Купете Amcrest ProHD

Amcrest направи име в света на камерите за сигурност със своите външни камери. Тези, които ще стигнем до раздела с камери на открито.

Amcrest ProHD е вътрешната камера, която Amcrest представи на пазара. Въпреки че функционалността и функциите не стигат до възможностите на ADACS или Nest Suite, Amcrest вероятно има най-добрата камера, ако просто търсите самостоятелен продукт. Ако ще закупите външната камера на Amcrest, може да използвате и тяхната вътрешна.

Топ 9 камери за домашна сигурност 2020

Системата Amcrest предлага страхотни функции, които повечето собственици на жилища търсят. Най-добрите възможности за избор са трудни за разграничаване, тъй като повечето от тях предлагат невероятна стойност.
Топ 9 камери за домашна сигурност 2020

ъгъл

Amcrest ProHD има ъгъл на виждане по диагонал 90 °. Това е основната причина освен няколко точки за лекота на използване, които правят Amcrest ProHD на второ място след Nest Cam Indoor. Повечето стаи все още ще могат да бъдат заснети с ъгъл на видимост 90 °, но понякога е хубаво дори да не се притеснявате за това, когато настройвате камера.

Сензори

Сензорът за изображение на продуктите на Amcrest е CMOS сензор за прогресивно сканиране с 2/2 ”2 мегапиксела, произведен от Sony, камерата на Amcrest ProHD може да предава качество на видеото 1080p. Би било добре, ако видеоклипът може да се стриймира с 60 кадъра в секунда, но 30 кадъра в секунда не е прекалено изтъркан. Качеството все още е доста впечатляващо при резолюция 1920x1080p.

Нашето мнение

Обичаме продуктите на Amcrest в Privacy Canada и може да сме предубедени поради това колко много разчитаме на тяхната външна камера. Истината е, че Amcrest ProHD е почти толкова добър, колкото и Nest Indoor Camera, и беше трудно да изберем кой да постави място на номер две. Може би бих искал да го поставя като номер две в началото, но след повторно тестване и преоценка на наличните функции, Nest Indoor Camera идва като втори избор с ADACS, който води пакета.

СПЕЦИФИКАЦИИ
 • Ефективни пиксели: 1080P (1920 × 1080)
 • Сканираща система: прогресивен
 • Цифрово увеличение: 16x
 • Намаляване на шума: 2D
 • Маскиране на поверителност: До 4 области
 • Тип на обектива: Фиксиран обектив
 • Компресиране на видео: H.264H / H.264B / H.264
 • Аудио компресия: G.711MU, G711A, AAC
 • Wi-Fi: (802.11b / г)
 • Метод на поточно предаване: Unicast / Multicast
 • Съвместимост: ONVIF, CGI
 • Макс. Потребителски достъп: 20 потребители
 • Съхранение на ръба: NAS, локален компютър, MicroSD карта (128G)

Най-добра камера за доставка

Облачна камера на Amazon (ключово издание)

Рейтинг: ★★★★★

Купете Amazon Cloud Cam (Key Edition)

Облачната камера на Amazon не е като другите камери за сигурност. Няма да намерите подробни технически спецификации на страницата на продукта и той няма да се похвали с изображение с най-високо качество. Тази камера е предназначена за клиентите на Amazon Prime, за да поддържа раздели на доставките на Amazon Key.

С Amazon Key доставчиците могат да влязат в къщата ви, за да могат да оставят вашия пакет вътре. Това разбираемо е направило хората неспокойни, така че Amazon пусна охранителна камера.

Облачна камера на Amazon

Тази камера не е само за Amazon Key, но също така функционира като фантастична вътрешна камера, която може да се използва за други цели на сигурността.

Топ 9 камери за домашна сигурност 2020

Нашето мнение

Ако търсите по-евтина камера на закрито, само за да поддържате раздели на вашия доставчик и семейството, Amazon Cloud Cam е добър избор. Не се предлагат твърде много разширени функции, предлагани с камерата, но тя е изключително лесна за използване и ще свърши работата. Можете дори да говорите с вашия доставчик и да получавате известия, когато движението бъде открито

СПЕЦИФИКАЦИИ
 • Размери: 1,7 инча х 2,8 инча х 4,1 инча.
 • Цвят: бял
 • Мощност: 10-футов USB
 • Wireless: Възможност за Wi-Fi
 • Аудио: Двупосочен
 • Съхранение на видео: Съхранение в облака
 • Продължителност на съхранение: 24 часа по подразбиране
 • LED: зелен
 • Качество: 1080p

Най-добра безжична опция

Кръг Logitech 2

Рейтинг: ★★★★★

Купете Logitech Circle 2

Logitech Circle 2, ако е забавна камера, защото може да се използва отвътре или отвън и може да се използва, без да се включва. Точно така, можете просто да заредите това лошо момче и да го поставите където искате за ден-два. Ако съседното дете се подозира, че е откраднало нещо, просто го залепете в гаража си. Ако детето ви е подозирано, че е откраднало нещо, просто го залепете в хола си - възможностите са безкрайни!

Топ 9 камери за домашна сигурност 2020

Кръгът 2 е изпълнен с изключително лесни за използване функции и може да се контролира до въртене. Обичаме тази камера, но тя идва с няколко недостатъци, като липса на възможност за персонализиране след настройка и лагични записи, възникващи от време на време.

Топ 9 камери за домашна сигурност 2020

СПЕЦИФИКАЦИИ
 • Безжичен протокол: 802.11 a / b / g / n
 • Честота на WiFi: 2.4GHz или 5.0GHz
 • Частота на кадрите (макс.): 1080p HD при 30 fps, H.264
 • Обектив и тип сензор: Стъкло
 • Тип фокус: 180-градусова експанзивна стъклена леща FOV
 • Тип говорител: Вграден моно високоговорител
 • Протокол за сигурност: Незабавно криптиране на данни с SSL
 • Рейтинг, устойчив на атмосферни влияния: IPX65
 • Нощно виждане: Автоматично до 15 фута
 • Въртене на камерата: 360 градуса
 • Вид батерия: Литиево-йонна акумулаторна батерия

Външни камери за сигурност

Тези дебнещи деца продължават да вървят на вашата морава! Искате да знаете кога те са там, за да можете да тръскате рейката си към тях и да крещите: „Опасни деца! Слизай от тревата ми! “

Едно от най-добрите забавления на живота в собствената ви къща е да крещи на деца, нали? Може би не - но вие имате право да го пазите.

Един от най-добрите начини да защитите къщата си е като инсталирате камера. Самото присъствие на външна камера поддържа повечето злонамерени заплахи. Избрахме на ръка четири подходящи камери за външна охрана, за които Aussies да избираме.

Най-добра австралийска камера за външна сигурност

ADACS 2MP
на открито

Посетете ADACS Security

Или

НАЗВАЕТЕ СЕГА 1800-316-817

В нашето изследване установихме, че закритите камери стоят зад задните камери по отношение на броя на камерите, които наистина обичаме. Това може да бъде причинено от различни външни фактори, но главното, което искаме да преодолеем е, че има много страхотни камери на открито за австралийците.

Нашите първи три външни камери бяха смешно трудни за класиране. И трите предлагат изключително сходно качество с функции, които се конкурират взаимно. Ръбът отиде до ADACS 2MP Outdoor.

2MP Outdoor е подобен на братската камера, 2MP Indoor и предлага една и съща функция за запис и приложение. Това е част от причината да класифицираме тази камера като номер едно - тя се вписва добре в репертоара на ADACS за инструменти за сигурност.

Топ 9 камери за домашна сигурност 2020

Панорамен / наклонен контрол

Заснемането на цял двор може да бъде трудно в зависимост от това колко земя седите. ADACS 2MP Outdoor ви позволява лесно да местите изгледа на камерата си по време на потоци на живо. Освен това ви позволява да се движите по време на възпроизвеждане на видео, за да коригирате зрителното поле на камерата.

Локален запис

Всички камери на ADACS съхраняват записи в облака. Някои от техните модели, като 2MP Outdoor, също поддържат локален запис. Тази камера включва 64GB MicroSDTM карта, която позволява да се запишат 7 дни непрекъснат запис.

Нощно виждане

Нощното виждане на 2MP Outdoor определено е от най-високо ниво по отношение на качеството. Нощното виждане разполага с 22 светодиода и може да обхване обхват от 20 метра.

Нашето мнение

Като цяло се опитваме да не се препоръчваме да препоръчаме няколко продукта от една и съща компания в различни категории. Работата е там, че продуктите за сигурност ADACS се правят за австралийци от австралийци. Пълният набор от услуги го прави безпроблемен, ако търсите висококачествено оборудване за сигурност.

Топ 9 камери за домашна сигурност 2020

СПЕЦИФИКАЦИИ
 • Размери: 215x130x237mm
 • Формат: H.264 MJPEG
 • Резолюция: 1920 × 1080 @ 30fps 1 / 2.7 CMOS
 • сензор: 1 / 2.7 CMOS
 • Лещи: шестmm
 • Ъгъл на изглед: 65 ° хоризонтален, диагонал 75 °
 • Wifi: да
 • Карта памет: 64GB MicroSDTM клас 10
 • Pan / Tilt: да
 • Нощно виждане: 22 светодиода, 20m обхват

Най-добрата самостоятелна камера

Amcrest UltraHD 2K

Рейтинг: ★★★★★

Купете Amcrest UltraHD 2K

Искате ли Ферари или Ламборгини, но не можете да си го позволите? Същото… но мога да си позволя Ferrari на външни камери за сигурност. Дано и вие можете!

Amcrest UltraHD 2K е една от най-добрите камери за сигурност на пазара днес. Може да сте запознати с вътрешната камера, която влиза под номер 3 в нашия списък с най-добрите камери за охрана на закрито.

Топ 9 камери за домашна сигурност 2020

Що се отнася до външните камери за сигурност, Amcrest се доближава до мястото ни номер едно. Това прави, като предлага всяка функция за външна охранителна камера, която бихте могли да искате, докато гледате плашещо и осигурява невероятно качество на видеото.

Amcrest UltraHD 2k

ъгъл

Amcrest 2K 3MP има ъгъл на виждане с диагонал 100 °, който не е най-широката рамка за гледане, но трябва да заснеме веранда и по-голямата част от предния двор, задния двор и страничния двор.

Сензори

Сензорите в външната камера Amcrest всъщност съответстват на Nest Cameras. 3-мегапикселовият сензор позволява на вашия фотоапарат да се движи, за да започне да записва. Приложението ще записва кратък клип всеки път, когато това се случи и ще ви изпрати сигнал, за да можете да прегледате кадрите по-късно.

Нашето мнение

Аз съм на мнение, че охранителните камери трябва да плашат кражбите. Дизайнът на куршумите на Amcrest 2K 3MP прави точно това. Това е нещо страшно да се гледа. С невероятното качество на видеото, камерата на Amcrest е доста по-напред от останалите камери в този списък. Функционалността и лекотата на използване са приблизително равни на камерата на Nest Cam Outdoor, но качеството на видеото поставя тази камера на място номер две.

СПЕЦИФИКАЦИИ
 • Прогресивно сканиране: CMOS
 • Ефективни пиксели: 2304 (H) x 1296 (V)
 • Дължина: деветдесет и осем фута
 • Zoom: 16x
 • Намаляване на шума: 3D
 • Маскиране на поверителност: До 4 области
 • Компресия на видео
 • WiFi (802.11b / г)
 • Макс. Потребителски достъп: 20 потребители
 • Съхранение на ръба: NAS, FTP, локален компютър, MicroSD карта (128 GB)

Най-добрият вариант за собствена сигурност

Nest Cam Outdoor

Рейтинг: ★★★★★

Купете Nest Cam Outdoor

Nest Cam Outdoor може да ви звучи познато. Това е така, защото Nest Cam Indoor беше нашият номер два избор за вътрешни камери за сигурност.

Топ 9 камери за домашна сигурност 2020

Едно нещо, което трябва да се изясни, ако планирате да използвате Nest Cam Indoor, трябва да използвате Nest Cam Outdoor. Това ще ви позволи да свържете всичко и да използвате едно и също приложение, за да контролирате и двете.

Nest Cam Outdoor не е сложен с огромен зрителен ъгъл, страхотни функции, устойчивост на атмосферни влияния, инсталация на направи си сам и разговори + слушане. Това е почти просто камера за защита от атмосферни влияния.

Топ 9 камери за домашна сигурност 2020

ъгъл

Камерата на Nest Cam Outdoor има ъгъл на виждане с диагонал 130 °, за да се осигури обхващане на цял двор или веранда. Няма нужда да се притеснявате от заснемането на колата и страничното дърво.

Сензори

3-мегапикселовият сензор позволява на вашия фотоапарат да се движи, за да започне да записва. Приложението ще записва кратък клип всеки път, когато това се случи и ще ви изпрати сигнал, за да можете да прегледате кадрите по-късно. Винаги ще знаете какво е задействало сензорите за движение или звук.

Нашето мнение

Nest Cam Outdoor е третата най-добра външна камера, достъпна за защита на вас и вашето семейство. Единственото нещо, което трябва да имате предвид, е, че продуктите на Nest работят невероятно добре заедно. Ако търсите пълен домашен умен дом, камерите Nest вероятно са най-добрият избор.

Камерата има най-лесната настройка и използваемост, а широкоъгълният обектив и кристално чистата резолюция 1080p на камерата са победени само от впечатляващото нощно виждане.

СПЕЦИФИКАЦИИ
 • Размери: 2.8 в H • 2.8 в W
 • Мощност: Захранващ адаптер
 • Вход за камера: 5V DC 1.0A
 • Сигурност: 128-битов AES с TLS / SSL
 • Wireless: 802.11 a / b / g / n (2.4GHz / 5GHz)
 • Шифроване на Wi-Fi: WEP, WPA, WPA2 криптиране се поддържа
 • Устойчивост на времето: IP65 рейтинг
 • Аудио: Високоговорител • микрофон
 • Камера: ⅓ ”3-мегапикселов сензор
 • Полезрение: Диагонал 130 °
 • Нощно виждане: 8 мощни инфрачервени светодиоди
 • Светлини: RGB LED

Най-добра камера с голи кости

TP-Link Kasa Cam на открито

Рейтинг: ★★★★★

Купете TP-Link Kasa Cam Outdoor

TP-Link е известен с това, че създава продукти с отлични функции, които обикновено работят малко по-различно от конкурентите на страхотна цена. Почти все едно компанията пренебрегва конкуренцията и просто прави своето. Всички сме за това.

Топ 9 камери за домашна сигурност 2020

KC200 Kasa Cam Outdoor няма всички звънци и свирки на другите камери в този списък, но той има добра част от тях и изпълнява основите изключително добре.

Топ 9 камери за домашна сигурност 2020

ъгъл

Kasa Cam Outdoor има същия ъгъл на гледане като Nest Cam Outdoor с диагонал 130 °, за да се гарантира, че може да се обхване цял двор или веранда. Няма нужда да се притеснявате за превземането на целия двор.

Нашето мнение

Kasa Cam Outdoor не е най-сложната камера за външна сигурност, но идва на правилната цена и предлага всичко, което някой би имал нужда от външна камера за сигурност.

Той дори има функции, които другите нямат, като сирена, която да плаши хората. Дръжте тази функция далеч от татковците, които обичат да плашат децата си.

СПЕЦИФИКАЦИИ
 • Входен тригер: Детекция на движение, аудио откриване, камера
 • Известие за изхода: Известие, моментна снимка, клипове
 • Видео увеличение: 2X за 360p, 6X за 720p, 8X за 1080p
 • Размери на продукта (Ш х Г х В): 2,91 х 2,90 х 3,40 инча.
 • Резолюция: 1920 x1080
 • Нощно виждане: до 30 фута
 • Рейтинг, устойчив на атмосферни влияния: IP65
 • Аудио комуникация: Двупосочно аудио
 • микрофон: Вдига звуци ясно на разстояние до 20 фута
 • Сирена Аудио: 80dB на един метър
 • Сигурност: 128-битово AES криптиране със SSL / TLS

Най-добрата евтина камера

EZVIZ Full HD Outdoor

Рейтинг: ★★★★★

Купете EZVIZ Full HD Outdoor

EZVIZ Outdoor няма да спечели никакви награди скоро, но е фантастично евтино да екипирате цялото си пространство на открито с камери. Можете да вземете четири от Amazon срещу $ 200 и да се почувствате като крепост.

В края на деня се нуждаете от камера, за да запишете какво се случва около къщата ви, докато плашите взлома. EZVIZ Full HD 1080p Outdoor прави това и дори включва някои изящни функции.

Топ 9 камери за домашна сигурност 2020

Нашето мнение

Няма да раздувате никого с невероятното качество на видеото на тези камери. Това не означава, че качеството на видео е ужасно, все още може да заснеме 1080p, а честотата на кадрите е доста бавна. Това е камерата, която искате да закупите, ако искате да гледате какво се случва около къщата ви, без да разбивате банката.

СПЕЦИФИКАЦИИ
 • Изображение сензор: 1/3 CM CMOS с прогресивно сканиране
 • Ефективни пиксели: 1930 (H) x 1088 (V)
 • Ъгъл на изглед: 91,3 ° (хоризонтален), 49 ° (вертикален), 107,5 ° (диагонален)
 • Регулиране на ъгъла: 360 °
 • Честота на видеокадъра: 1080p @ 30fps
 • Работна температура: -От 40 ° F до 140 ° F
 • Оценки от атмосферни влияния: IP66
 • Нощно виждане при околната светлина: до 65 фута в пълна тъмнина
 • Размери: 2,75 × 6,46 инча.

Какво трябва да искате от домашна камера за сигурност

Разбира се, всяка охранителна камера е различна, но те споделят някои общи характеристики. В зависимост от това, което смятате за важно и как е изградена къщата ви, една функция може да бъде много по-важна от друга. Повечето камери имат поне една функция, която ги прави специални. Това са функциите, които трябва да търсите, когато избирате един.

Полезрение

Това се отнася до колко широк ъгъл може да постигне камерата, без да се движи. Обикновено ще можете да определите зрителното поле на фотоапарата, като разгледате техническите му характеристики. Там ще видите числовата степен на „FOV (зрително поле)“. Колкото по-широк е изгледът, толкова по-добре ще бъдете.

Някои инсталации се нуждаят от по-широк FOV от други. Ако търсите само една камера, която да следи целия ви заден двор, най-широката възможна FOV би била полезна. Ако се опитвате да намерите камера, която гледа само входната ви врата, голям FOV не е необходим.

Датчик за движение

Детекторите за движение са важни, защото казват на камерата да записва активност, когато се установи движение. Той също така ви изпраща известие, когато нещо се случи в рамките на гледката на вашата камера. Това е изгодно за вътрешните камери, тъй като ще можете да разберете дали вашите деца влизат в район, където не трябва да бъдат.

Други приложения за откриване на движение са, ако някой влезе в къщата ви, когато не сте го очаквали или дори да се уверите, че децата ви са го прибрали от училище.

Страхотното нещо при откриването на движение е, че няма да имате часове видео, за да сортирате, ако искате да прегледате кадри. Единствените кадри на вашата камера ще бъдат, ако някой влезе в кадъра.

Звук

Естествено, камерата за домашна сигурност не трябва да има възможност за улавяне на звук, но е ценен инструмент, ако искате да чуете какво се случва около дома ви. В случай на "бавачка", двупосочната гласова функция може да бъде полезен ресурс. Сред най-добрите охранителни камери за двупосочно аудио, Netgear Arlo Pro 2 е един от най-добрите там. Той е акумулаторен, без тел, може да се похвали с 1080 p HD и работи с Amazon Alexa. Той дори ви дава възможност да правите снимки.

Звукът е важен, защото камерите може не винаги да могат да вземат всичко. Може да се наложи да чуете детегледачка в друга стая. Шумът от трясък в залата може да ви каже, че детето ви е счупило вазата, а не котката ви.

Възможност за Wi-Fi

Искате камера, която може да се свърже с вашата домашна мрежа, тъй като не позволява натрапник да може да отреже видео емисиите ви, като прекъсне външната жица. Свързвайки се към Wi-Fi, можете да преглеждате емисията си дистанционно.

През 2020 г. има нулеви причини защо не трябва да имате камера с възможност за wi-fi. Ако се интересувате от наблюдението на дома си, трябва да имате достъп до емисията си от разстояние.

Кабелни и безжични камери за сигурност

По-голямата част от съвременните охранителни камери използват безжична технология. Това е идеално за клиенти, които не искат да пускат проводници от тяхната единица до централна станция в дома си, само за да имат достъп до видео. С безжичните камери за домашна сигурност обикновено можете да преглеждате своите кадри за сигурност на компютър или смартфон, като използвате приложението на камерата за сигурност.

Топ 9 камери за домашна сигурност 2020

Безжичните технологии елиминират произволните разходи за професионална инсталация и ненужното пробиване на дупки в стените на вашата къща. Въпреки че много големи корпорации използват кабелни системи като някои от камерите за видеонаблюдение, повечето собственици на жилища могат успешно да осигурят домовете си с безжични камери, които се свързват към вашата Wi-Fi мрежа.

За всеки има плюсове и минуси. Например, кабелна система не позволява смущения на сигнала от безжичните устройства наблизо, докато безжичната система прави. Това означава, че сте по-уязвими към хакерите, когато използвате безжична технология.

Ето подробен списък на предимствата и недостатъците на всеки.

Противопоказни камери за сигурност

 • Бърз и лесен монтаж
 • Не изисква пробиване или проводници
 • Лесно за преместване и пренареждане
 • Удобен за потребителя
 • Предлага отдалечен достъп

Професионални камери за сигурност

 • Трудно се засяда
 • Не може да бъде хакнат дистанционно
 • Разчита на резервно копие на батерията при прекъсване на захранването
 • По-добър избор за по-големи домове

Свързаност

Както бе споменато по-горе, много охранителни камери разчитат на Wi-Fi, но не всички от тях зависят изключително от него. Някои използват Bluetooth за локално управление и по-проста настройка чрез вашия смартфон. Други включват независими мрежови стандарти за домашна автоматизация, за да комуникират с други устройства, като Z-Wave.

Най-вероятно ще имате достъп до вашата видео емисия чрез вашия iPhone, Android или таблет. Повечето съвременни камери за сигурност предлагат мобилни приложения. Някои от тях са направени специално за мобилни устройства.

Кой е това?

Има нова вълна от интелигентни домашни камери за сигурност като Nest Cam IQ и Tend Secure Lynx Indoor, които предлагат разпознаване на лица, така че да знаете точно кой е там. Тези камери могат да увеличават мащаба на хората, които влизат в неговото зрително поле и изпращат сигнали на собственика на дома, ако разпознава лицето на човека.

Защо това е важно? Защото той също ви предупреждава, когато не е в състояние да разпознае лице, като по този начин гарантира, че ще сте наясно дали непознат дебне извън дома ви.

Коя камера за сигурност е подходяща за вас?

Независимо къде се качвате по темата - независимо дали решавате да отидете с безжична камера или кабелна система - целта ми е да ви дам колкото се може повече полезна информация. Надявам се, че това ръководство ще ви помогне да вземете внимателно, обосновано решение при избора на охранителната камера, която отговаря на вашите нужди.

Всички камери за домашна сигурност в този списък са жизнеспособни опции за защита на вашия дом. Всеки от тях ви дава множество ценни функции.

Най-добрите ми тройки са Netgear Arlo Pro 2, Yi Home Camera 2 и iSmartAlarm iCamera KEEP Pro, тъй като те са тези, за които установих, че са най-доволни. Netgear Arlo Pro 2 е това, което в момента използвам и никога не съм имал проблем с него.

Харесвам Arlo Pro 2, защото е многофункционален; можете да го настроите като вътрешна камера или външна камера. Закупих четири и държа едно в предната част на къщата си и едно отзад плюс едно във фоайето и едно в коридора на втория етаж.

Топ 9 камери за домашна сигурност 2020

Подобреното PIR (пасивно инфрачервено) откриване на движение в сравнение с по-стария модел на Netgear е много забележимо, както и по-високата разделителна способност. Картината, която получавам, е толкова отчетлива, колкото може да бъде.

За тези, които са на бюджет, стартерният комплект се предлага с две камери и базова станция, което е доста страхотно, като се има предвид, че някои компании предлагат само една камера за същата цена (около 603 долара AUD).

Те дори имат план "Elite", който ви осигурява 60 дни съхранение за до 15 камери. Това е перфектният пакет за живеещите в имение, които имат много земя за покриване.

Yi Home Camera 2 има куп висококачествени функции за нисък клас разходи, включително двупосочно аудио, интелигентно откриване и гледане от разстояние. Това е една от най-популярните камери на пазара, тъй като е компактна и въпреки това успява да сдвои HD видео с вградената IP камера на Ambarella S2LM IP SoC.

KEEP Pro на IsmartAlarm е третият ми избор, тъй като ви дава новаторска технология за проследяване на движение с малка част от цената на техните конкуренти.

Неща, които трябва да вземете предвид, преди да закупите домашна камера за сигурност

Човек винаги трябва да се замисли защо имат нужда от домашна камера за сигурност. Вземате ли такъв, който да възпира взлома? Или купувате такъв, защото искате да следите децата си? Преди да започнете да изследвате функции и спецификации, отделете време, за да определите защо имате нужда от охранителна камера.

Това ще ви помогне да вземете разумно решение, когато започнете да пазарувате наоколо.

Топ 9 камери за домашна сигурност 2020Ако се притеснявате за пробиви, външна камера за сигурност с детектори за движение може да бъде най-добрият избор за вас. Ако търсите да се регистрирате за глезените си, докато сте навън и около, вътрешната камера е начинът да отидете.

Не забравяйте, че вътрешните камери не трябва да бъдат толкова здрави или здрави като външна камера, защото те няма да бъдат изложени на сурова среда. Но те трябва да са незабележими.

Топ 9 камери за домашна сигурност 2020Някои хора успяват да намерят вътрешна камера, която да съответства на декора на къщата им. Това не е лоша идея, тъй като колкото по-камуфлиран е, толкова по-малка е вероятността да бъде забелязан от запаленото око.

Без значение на какъв фотоапарат ще се настаните, не забравяйте да разберете как се захранва и вземете предвид близостта на източник на захранване. Някои камери работят на батерии и в този случай това няма да е проблем, но искате да помислите за всички непредвидени ситуации, преди да изберете решение за сигурност.

Не забравяйте, че последното нещо, което искате, е мъртва камера за сигурност. Не е много добро, което ще ви направи в случай на пробив.

Помислете колко земя трябва да покриете. Ако имотът ви е голям, вероятно ще искате да инсталирате камери на множество места из дома.

Няма причина просто да виждате какво става. Вие също трябва да можете да чувате какво се случва. Много домашни охранителни камери имат звукови сигнали, както и сигнали за движение.

Повечето от тях не предоставят двупосочно аудио, така че няма да можете да комуникирате с никого чрез камерата си, но ще можете да чуете какво става. Това е добър начин да разберете дали множество партии заговорничат извън дома ви.

Както всички знаем, огромен брой домашни нашествия се случват в нощта на мъртвите. Като такъв, вие искате камера за сигурност, която може да ви даде ясни изображения при всякакви светлинни условия. Уверете се, че сте намерили такъв, който включва прожектори, активирани с движение и / или нощно виждане.

Разделителната способност на изображението е друг ключов фактор, който трябва да вземете предвид. Качеството на изображението до голяма степен ще зависи от разделителната способност. Потърсете домашна камера за сигурност, която дава изображения с висока разделителна способност.

Топ 9 камери за домашна сигурност 2020В ерата на „Интернет на нещата“ вашият смартфон не трябва да е единственото умно нещо наоколо. Някои камери за домашна сигурност могат да превърнат къщата ви в умен дом. Някои от най-добрите охранителни камери са съвместими с интелигентни домашни хъбове като Amazon Echo.

Това ви дава предимство на взлома, защото можете да контролирате всичко дистанционно, независимо дали заключва вратите ви, включва светлини или пуска сирена, за да ги изплаши. Домашната автоматизация е бъдещето на домашната сигурност и е точно на една ръка разстояние.

Друго основно внимание трябва да е честотната лента. Съвременните камери, които изпращат сигнали до вашия телефон и поточно видео, могат да използват много данни във вашата мрежа. Уверете се, че имате достатъчно данни, за да се настаните камера за охрана на умен дом, преди да инсталирате такава.

Заключителни мисли

Ако се интересувате от закрита или външна камера за сигурност, може да се почувствате като свръхкюче за някои. В края на деня, ако нещо се обърка, искате ли да знаете какво се е случило?

Повечето хора никога няма да се нуждаят от охранителна камера, но ако нещо се случи там, където имате нужда, по-добре е да я имате. Осигуряването на спокойствие струва много повече от това, което струва конкретна камера за сигурност.

Изборът на Nest Cam или Amcrest няма да ви остави да искате по отношение на сигурността за външни и закрити камери. Просто не забравяйте да сте в безопасност!

Често задавани въпроси

В: Каква е разликата между HD и IP камерите?

О: HD камери или камери с висока разделителна способност са аналогови камери, които измерват разделителната способност в пиксели. Те са по-евтини и по-лесни за инсталиране, както всяка друга камера за видеонаблюдение. Те също изискват локално записващо устройство, но обикновено дават ясна и ясна картина.

IP камери или камери за интернет протокол са камери, които получават и контролират данни чрез интернет. Не е необходимо да имате локално записващо устройство и информацията може да бъде достъпна директно.

HD камерите обикновено са с по-ниски разходи и могат да бъдат конфигурирани да работят в голяма мрежа, докато IP камерите могат да бъдат достъпни дистанционно.

В: Могат ли да бъдат хакнати кабелните охранителни камери?

О: Важното, което трябва да запомните, е, че всяка камера може да бъде хакната. Винаги трябва да се вземат правилни мерки за сигурност, независимо какво.

Кабелните камери могат да бъдат хакнати, тъй като камерата трябва да бъде свързана към цифров видеорекордер. Този рекордер дава DVR видео изходи и изображения, които лесно могат да бъдат хакнати с прости настройки за сигурност. Дори при напреднала сигурност, това със сигурност е възможно.

В: Можете ли да използвате всеки DVR с охранителни камери?

О: Да, но не всички. DVR работи с аналогови камери като HD камери и друга технология за стари училища, която вече не се използва много. IP камерите използват NVR, който е подобен, но е само софтуер.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me