Trust.Zone VPN Review 2020 – VPN в Сейшели – Поверителност Австралия

Как ставаш, приятели? Аз съм Айзък Търнър и в този преглед ще разгледам всички плюсове и минуси, с които се сблъсках, когато тествах тази VPN на моя Macbook.

Тази компания, базирана на Сейшелите (Trusted Solutions, Ltd.) съществува от 2014 г.. Trust.Zone се казва, че е наистина анонимен VPN, който не позволява на вашия доставчик на интернет услуги (Internet Service Provider) да вижда какво правите.

Когато започнаха да се включват от някои от най-големите имена в технологичните медии, забелязах и реших да ги изпробвам за себе си. Трябваше да знам дали мога да повярвам на целия подбуд.

Както вярвам, ще видите в този отзив, резултатите бяха изненадващи, особено за услуга, която съществува само от няколко години.


Доверете се на вътрешната зонаВ този преглед ще ви разкажа всичко за резултатите от тестовете за бързи тестове на тази VPN, използваемостта на Trust.Zone, надеждността и полезността на тяхната поддръжка на клиенти и цялостния ми опит с тази услуга.

Преди да скочим в него, нека ви разкажа малко повече за компанията зад Trust.Zone.

За начало техният уебсайт може да се похвали с забавен и жизнен вид с малко карикатурен кръстосан карикатура, който ясно представя защитата, която предоставят. Едно от първите неща, които забелязвате, е, че кръстосаният кръстоносец ни представя огромна 50% промоция на продажбите. Това е някои страхотни спестявания за първи път потребител.

Много малко VPN предлагат такива големи отстъпки веднага след прилепа, като предпочитат да предлагат безплатни изпитания, за да продават бъдещите абонати на скъпи годишни планове. Trust.Zone очевидно призна тази тенденция за цялата индустрия и реши да има предимство пред конкурентите, като даде на новородените съществен стимул за присъединяване.

Сайтът изглежда надежден и изглежда легален, но както всички знаем, не винаги можеш да прецениш книга по корицата й.

Нека да се оправим.

Какво казва Trust.Zone за себе си:

Вашият интернет доставчик и посетените уебсайтове виждат IP адреси на нашите сървъри с криптиран трафик. Всички трансфери на съдържание, лични данни, чатове са безопасни.

Trust.Zone е услуга от Сейшелите.

Trust.Zone Обзор

FeaturesInformation
ползваемост: Много лесен за използване
Политика на регистрация: Няма политика за регистрация
Размер на сървъра: 130 ++ сървъра
Разпределение на сървъра: 32 държави
Поддържа: Билетна система
Torrenting: Позволен
Streaming: Позволен
VPN протокол и криптиране: OpenVPN и L2TP; 256-битово AES криптиране
Централно управление: Сейшелските острови
Цена: $ 3.33 / месец
Официален уебсайт: https://trust.zone/

Защо това е важно?

Trusted Solutions, Ltd се намира в Махе, Сейшели, което е демокрация без ограничения за VPN. В много страни използването на VPN е забранено и правителствените институции често изискват VPN услугите да предават регистрационни файлове на потребителските сесии като доказателство в съдебни дела.

При IP адреси, базирани на Seychelles на Trust.Zone, това няма да е така. Законите за запазване на данни не се отнасят за тях. Няма да се налага да се притеснявате дали всякакви чувствителни данни се проверяват от правителствата или трети страни.

Сейшелите също са рай на Земята, той е наистина великолепен. Определено място, където да проверите дали можете да си позволите пътуването. И както всеки турист, посетил Сейшелите, може да ви каже, че е важно да имате VPN, когато пътувате. Киберпрестъпниците плячкат на туристите, защото смятат, че са излезли от своята дълбочина.

Както споменах по-рано, Trust.Zone събира някои наистина положителни отзиви онлайн. Някои VPN експерти ги споменават като „Прост VPN с добре проектиран клиент на Windows.“

Като се казва, те също съветват своите читатели за липсата на разширени функции и ниски скорости, както можем да видим тук:

Тъй като TechRadar издаде това предупреждение, изглежда, че Trust.Zone е предприел мерки за подобряване на техните функции, скорости и опции за мобилни клиенти.

Но преди да се задълбочим в скоростите, сървърите и разширените функции на Trust.Zone, нека да разгледаме тяхната съвместимост.

Какво предлага Trust.Zone?

VPN на Trust.Zone поддържа всички от следните операционни системи и устройства:

 • IOS
 • андроид
 • Windows
 • MAC
 • Linux

Тази VPN услуга ви позволява да сърфирате в мрежата напълно анонимно чрез скриване на вашия IP адрес и местоположение.

Те твърдят, че не позволяват на доставчиците на интернет услуги да наблюдават вашата онлайн активност и да предотвратяват кибер заплахите, като например злонамерен софтуер, откупи,.

С Trust.Zone получавате много от функциите, които хората са очаквали от VPN като политика без регистрация, неограничена честотна лента и повече.

Едно от големите неща, които потребителите винаги трябва да обмислят, преди да се абонират за VPN, е широко разпространената достъпност. Със 131 сървъра в повече от 32 държави можете да получите Trust.Zone почти навсякъде. Те имат място в повечето големи градове по света.

Trust.Zone предлага и превключвател за мастър убийство, което е страхотна функция да имате в случай, че WiFi се раздава и загубите сигурната си VPN връзка. Без превключвател на убийствата вашата онлайн активност ще бъде изложена на действителния ви интернет доставчик.

Но с превключвател за убийство сесията ви за сърфиране автоматично се сваля, за да скриете дейността си от любопитни очи.

Допълнителни функции

Ако вашият рутер поддържа OpenVPN или L2TP / IPSec VPN клиент, Trust.Zone може да се използва на вашия рутер.

Техни удобни Страница за ръчна настройка ще ви преведе как да създадете VPN настройка на рутер.

Trust.Zone VPN е съвместим и с пълната версия на фърмуера на DD-WRT. Както при страницата за ръчна настройка, те предоставят инструкции на страницата с инструкции за DD-WRT. Това ви позволява да намерите и изберете VPN най-близкото до вашето текущо местоположение. Стъпките са лесни за следване.

Те позволяват споделяне на P2P файлове и осигуряват достъп до блокирани каталози на Netflix. Всеки, който е използвал VPN, може да ви каже колко ценно е това като торент и поточно предаване са две от най-често срещаните дейности, които са блокирани или забранени в няколко държави.

Ценообразуване & планове

Когато реших да ги тествам, сайтът на Trust.Zone предлагаше ограничено време БЕЗПЛАТНА тридневна пробна версия. Техният безплатен тест включва 1GB трансфер на данни, което е доста огромно за безплатна VPN услуга.

Повечето безплатни VPN или VPN безплатни тестове ограничават потребителите до много по-малко от гигабайт. Не е необичайно да намерите такава, предлагаща по-малко от 500 MB.

Нещо повече, Trust.Zone предоставя на безплатни потребители 110 места с неограничена честотна лента. Единственият недостатък тук е, че получавате само една едновременна връзка, така че няма да можете да стартирате VPN на множество устройства, но с цел да ги опитате, това е повече от достатъчно.

Местоположение това е наистина страхотно, тъй като повечето безплатни VPN ограничават достъпа само до едно или две места.

Плановете на Trust.Zone включват месечен пакет, тримесечен пакет или едногодишен план. Когато ги тествах, видях, че те пускат специален по годишния план. Ако реша да отида с тях в дългосрочен план, това вероятно ще е планът.

Всеки от техните планове предоставя на потребителите достъп до всичките им 131 места без ограничения на данни и неограничена честотна лента. Ще получите три едновременни връзки и неограничено превключване на сървъра.

Понастоящем те имат зимна разпродажба, така че сега е подходящото време за всеки да се запишете за отстъпка.

 • Connector.Connector.

  Месечният план е 9,20 AUD на месец.

  Това е месечен план, ценообразуването се основава на желанието им да ви останат абонирани. Като такова ценообразуването е наистина добро. Много от VPN-ите, които разгледах, не ви остават друг избор, освен да се ангажирате с цяла година, за да получите прекъсване на цената. Повечето от тях никога не са много по-малко от 13,15 AUD на месец.

 • Connector.Connector.

  Техният тримесечен пакет е 6,50 AUD на месец.

  Това означава, че пълната цена за първите ви три месеца е едва 19,52 AUD. Това е асо! Говорите за 29% отстъпка за месечния пакет.

 • Connector.Connector.

  Едногодишният пакет е 4.37 AUD на месец.

  Годишният план ще ви върне обратно с 52,53 AUD, което представлява 43% отстъпка за първия план.

Така че, ако се чувствате скептично, можете да се регистрирате за безплатна пробна версия или да започнете с месечния си план. Но паричната полза от получаването на годишния им план е доста очевидна.

Те приемат редица методи на плащане, включително Bitcoin, PayPal, paypro и avangate.

Trust.Zone също предлага a 10-дневна гаранция за връщане на парите стига използваната от вас честотна лента да не надвишава 1 GB. Това е в допълнение към техния безплатен тест. Това ви дава два метода, чрез които да ги проверите и да видите дали си струват парите.

Ценообразуването звучи доста добре в началото руж, да?

Но как те сравняват с конкурентите си? Нека разберем веднага.

Посетете Trustzone.com

Като услуга, която не е съществувала толкова дълго (Est. 2014), ще ви бъде простено, че очаквате някои недостатъци в техния софтуер. Но ще се радвам да съобщя, че изглежда не е така при Trust.Zone.

Всъщност бях истински жаргон от това колко плавно беше моето преживяване с обслужването им. Те ясно знаят какво правят и го правят добре.

Ето подробен списък с области, от които бях доволен, когато ги изпробвах.

Сигурност & поверителност

Това е най-важният аспект на всеки VPN - сигурност. Ръце надолу, това е номер едно, поради което трябва да се използват VPN.

Всичко е добре и добре да включите очарователен малък анимационен герой на началната си страница, за да изглеждате поканен за потребителите, но ако не можете да свържете този дизайн със солидно криптиране, няма да имате никакъв вид дълголетие като VPN.

За щастие, както за потребителите, така и за компанията, която стои зад услугата, Trust.Zone доставя стоките там, където има най-голямо значение. Вашата онлайн активност е наистина защитена и частна, когато използвате акаунта си.

Техното AES-256-битово криптиране гарантира, че получавате най-силните алгоритми, използвани в симетричната ключова криптография.

Trust.Zone's Encryption

Това страхотно криптиране разполага с AES-256-CBC шифър, SHA256 удостоверяване и RSA-2048 ръкостискане. Това са военни неща точно на една ръка разстояние.

Ръкостискането на RSA е наложително, защото се използва за защита на предаването на вашите данни с таен ключ за декриптиране. С RSA потребителят създава и публикува публичния ключ, което означава, че играете роля в собственото си криптиране.

Ръкостискането RSA-2048 не може да бъде счупено, което го прави едно от най-сигурните решения наоколо.

Разрешено ли е торентирането?

Да. Trust.Zone позволява неограничено изтегляне и споделяне на файлове. Неограниченият P2P трафик може да бъде доста рядък с много VPN мрежи на пазара, но този не ви ограничава в тази област. Ако искате повече за торентите, прочетете нашето ръководство тук.

Политика за регистрация

Trust.Zone имат твърда политика без регистрация.

Както споменах по-рано, Сейшелите нямат закони за запазване на данни, така че те нямат причина да пазят вашите данни.

Това е абсолютно критично при избора на VPN, тъй като изпробвах много VPN, които казват, че не поддържат регистрационни файлове, но много от тях са направили новината за предаване на регистрационни файлове на потребителски сесии в органите на реда и други подобни с цел опит и осъждащи потребители.

Скорости на връзката (една от по-бързите)

Много VPN услуги твърдят, че предлагат светкавични скорости, включително Trust.Zone. В опит да разбера колко точно са твърденията им, аз проведох тест за скорост, за да определя къде са в тази област.

Ето резултатите от моите тестове, които завърших с 100 Mbps интернет връзка:

 • САЩ сървър

  • Ping: 195 ms
  • Изтегляне: 60.61 Mbps
  • Качване: 36.75 Mbps
 • EU Server

  • Ping: 43 ms
  • Изтегляне: 69.46 Mbps
  • Качване: 46.12 Mbps
 • Азия сървър

  • Ping: 315 ms
  • Изтегляне: 14.51 Mbps
  • Качване: 7.14 Mbps

Както вероятно се досещате, бях много доволен от скоростите, които постигнах. Когато се подреди срещу конкурентите си, дори и отдавна установените, Trust.Zone излезе на върха като един от най-бързите налични VPN мрежи.

ползваемост

Използваемостта на Trust.Zone беше последователна и лесна за използване.

Някои VPN, дори изключително бързите, могат да изпитат изоставане или периодична мудност. Други са много сложни, след като са инсталирани. Това не беше така, когато тествах Trust.Zone.

Успях да изтегля повече от 230 файла с постоянна скорост и без проблеми със свързаността.

След като създадете своя акаунт и инсталирате програмата, веднага се отправяте към състезанията.

Ето как изглежда клиентът, след като го заредите:

Разделите за състояние, настройки и така нататък са лесни за идентифициране и лесни за избор. Бутоните са доста интуитивни дори на смартфон, така че няма да ви е необходим скъп Stylus, за да ги работите.

Когато щракнете върху раздела Сървъри, ще видите списък със сървъри, от които можете да изберете желания избор:

Някои информация за основата за абонамента ви също можете да видите тук:

Разделът Настройки ще ви каже всичко, което трябва да знаете за вашата връзка и опциите, с които разполагате за вашия порт.

Ще забележите опцията „Kill switch“ в настройките на вашата връзка. Не забравяйте да го изключите.

За да изключите VPN, трябва само да влезете в раздела Exit и да кликнете върху „OK.“ Просто като piss.

Trust.Zone работи ли в Netflix?

Както може би знаете, Netflix блокира VPN услуги отляво, отдясно и в центъра. Те заеха вокална позиция срещу пиратството и трябва да ограничат регионалния достъп до голяма част от библиотеката си поради лицензионни права с много от техните предавания и филми, които не са достъпни в определени територии.

По този начин потребителите винаги търсят VPN, което може да деблокира каталозите на Netflix в САЩ, Американско Самоа, Пуерто Рико и т.н..

Може би се дължи отчасти на липсата им на разпознаване на име (сравнително нова компания, чието име не е добре известно), потребителите имат достъп до Netflix с лекота. Работи перфектно, когато го тествах и бях в състояние да излъчвам всичко, което исках от американския каталог.

Току що избрах съвместим сървър, влязох в моя акаунт в Netflix и чичо на Боб! бях вътре.

Първото нещо, което видях, бяха чуждестранните заглавия, изобразени по-горе. Щракнах върху филма на Уил Смит и той играеше без… Хич.

:: щурците ::

Trust.Zone Cons

Докато бях доволен от почти всичко, свързано с моя опит с Trust.Zone, от тяхното силно криптиране и бързи скорости до удобния за тях интерфейс и достъпна цена, Забелязах един отрицателен аспект към тяхната услуга:

Ограничена поддръжка на клиенти

Много от най-добрите VPN, като NordVPN, оферта 24/7 опции за поддръжка на клиенти като чат на живо. Това е техният начин да гарантират, че клиентите им се грижат денонощно и че всякакви хълцания бързо се разрешават.

Уви, това не беше така при Trust.Zone. Те предлагат само система за издаване на билети за поддръжка на клиенти и те са достъпни само за да посочите вашите въпроси или притеснения От понеделник до петък от 04:00 ч. AEST до 02:00 ч. AEST.

Това може да бъде проблем за много хора, в зависимост от това къде живеят в света.

Ето как изглежда формулярът им за поддръжка на клиенти:

Можете също така да получите тяхното падащо меню за още опции:

Освен това можете да изберете степента на важност, независимо дали е „тривиална“ материя или „критична“.

След като изпратите въпрос, на таблото ще видите, че билетът ви е добавен.

За щастие за мен, на въпроса ми беше отговорен само след няколко часа, но все още виждах как това може да попречи на активността на потребител, който има реален технически проблем, който възпрепятства способността му да изпълнява определена чувствителна към времето онлайн задача.

Препоръчвам ли Trust.Zone?

Определено го правя.

След внимателен преглед, мога да кажа с увереност, че Trust.Zone предоставя солидна поверителност и сигурност, най-добрите функции и отлично кодиране. Те също са едно от най-лесните VPN решения за използване.

Тяхната достъпност и широката наличност са допълнителен бонус.

Скоростта на изтегляне и изтегляне на живо за всеки от сървърите им извежда главоболието от усилията да разберат кой да избера.

И като се има предвид географското им местоположение, ще знаете, че ще ги има няма задържане на данни от компанията или трети страни.

 • ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

   Съвместим с повечето устройства
   Поносимостта
   Бързи скорости
   Силно криптиране
   Адекватна система за издаване на билети
   Разрешено е торент
   Деблокира Netflix
   Много сървъри по целия свят
   Без регистрация
   ползваемост
   Обратна връзка на скоростта на всеки сървър

 • CONS

  Ограничени възможности за поддръжка на клиенти

Надявам се този преглед да помогне и за повече информация, вижте ръководството за безплатни VPN а също и нашия списък с препоръчани приложения за управление на пароли.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me