UltraVPN преглед

UltraVPN е новото дете на VPN блока. Ако трябваше да определим какъв тип е ново дете UltraVPN, ще го наречем готиното дете, с което всички останали VPN деца искат да бъдат приятели.


При търсене на VPN има различни аспекти, които може да са най-важни за вас. Имате ли нужда от достъп до САЩ Netflix от Австралия? Може би ви трябва най-бързата възможна връзка, където и да сте. Някои хора дори трябва да могат да говорят с някого за чувствата си към VPN по телефона 24 часа на ден 7 дни в седмицата.

Каквито и да са вашите нужди по отношение на VPN, UltraVPN покрива по-голямата част от базите. Ще ви бъде трудно да намерите законна причина да не използвате UltraVPN. Наистина няма червени знамена за този новодошъл.

Продължете да четете, за да разберете повече!

TL; DR

UltraVPN обхваща всички бази за VPN и е доста евтин в сравнение с другите ни най-добри снимки. Въпреки че може да няма двойно криптиране на NordVPN или пламтящите скорости на ExpressVPN, той все още е изключително безопасен с добри скорости и ниска цена.

Наистина не можете да сбъркате с UltraVPN.

Преглед

С повече от 55 локации на сървъри, UltraVPN прави всичко възможно, за да гарантира, че можете да получите достъп до сървър наблизо, независимо дали върнете раница през Югоизточна Азия или седите на дивана си в Пърт.

UltraVPN не вярва в ограниченията на данните и тяхната основна грижа е да пазят поверително и безопасно всичко, което правите в интернет, като криптирате сърфирането си. Другото чудесно нещо за UltraVPN е, че те изобщо не поддържат раздели за вашата онлайн активност и поддържат анонимността на сърфирането ви..

VPN начинаещите също ще харесат UltraVPN такъв, какъвто е един от по-лесните за използване VPN. Вижте американския Netflix и обадете се на UltraVPN посред нощ, ако искате да говорите с приятелски глас за VPN.

Професионалисти

 • Много лесен за използване
 • Бързи скорости
 • Деблокира Netflix
 • 24/7 поддръжка на клиенти -
 • телефон (!) и чат
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • Торентът работи
 • Kill превключвател
 • Евтини годишни планове

Против

 • Малко разширени функции
 • Само 3 връзки наведнъж

Политика за поверителност и регистрация

Когато всъщност разглеждате политиката за поверителност и логване на VPN, трябва да зададете четири въпроса:

 1. Какво ви казва компанията?
 2. Какво е компанията да не ти казва?
 3. Каква е юрисдикцията на VPN компанията?
 4. С какво си добре?
Първи въпрос:

Да започнем с номер 1, както би било странно, ако започнахме с някое от другите числа. Какво всъщност ни казва UltraVPN за тяхната политика за поверителност и регистрация?

Техният уебсайт ни казва, че има политика за нулева регистрация. Е, това е добра първа стъпка, защото ако VPN казва, че имат нещо, освен нулева политика за регистрация, вероятно трябва да излезете от техния уебсайт.

От компанията казват, че не водят раздели на нито една от вашите онлайн дейности, така че навиците ви за сърфиране да останат анонимни. Това е добро общо нещо, което трябва да знаете, но в основата им е да казват: „Да, ние сме VPN.“

Нека копаем малко по-дълбоко.

Няма много по отношение на детайлите, що се отнася до тяхната регистрация и политика за поверителност. Единственото, което трябва да се намери е, че те всъщност регистрират едно нещо. Когато се регистрирате, той събира вашия първоначален IP адрес. Болшинството от хората не трябва да се интересуват от това, но ще разровим малко по-дълбоко в това в раздела за компетентността.

Техният уебсайт също така казва, че ще отбележи количеството трафик, който носите през UltraVPN сървърите. Ако не сте добре с това, ще трябва да намерите друга услуга. Това не трябва да засяга повечето хора, но също така може да се обвърже с юрисдикцията, в която пребивава компанията.

Най-важното е, че вашето онлайн активността не се съхранява. Каквито и странни или нормални неща, които правите онлайн, вашите UltraVPN приятели няма да бъдат познати.

Втори въпрос:

Какво не ви казва UltraVPN? Да се ​​надяваме, че компанията ни попълва всичко. Причината да се повдигне този въпрос е, че някои VPN компании имат нелепо дълги и подробни политики за поверителност.

UltraVPN не е от тези компании.

Трябва ли това да ви тревожи? Вероятно не.

Някои хора са присъщи подозрителни. Що се отнася до поверителността, няма да ви виним, че сте прекалено предпазливи. Ако сценарий по отношение на поверителността и регистрирането не е отговорен в политиката за поверителност, не е лошо да се свържете директно с VPN компанията, за да ви дадем още малко информация.

Имайте предвид, че ако този шрифт не е в политиката за поверителност, може да е трудно да задържите компанията за това, което ви казват.

Не се притесняваме за UltraVPN, но за ултра-подозрителния тип може да има някои притеснения.

Трети въпрос:

Каква е юрисдикцията на VPN компанията?

Много хора омаловажават значението на този въпрос. Причината, поради която се пита, е, че някои страни са по-склонни да изземват клиентски данни, отколкото други. Тъй като VPN е предназначен да държи данните ви далечни за любопитни очи, това може да е по-малко от идеално.

UltraVPN прегледКакто споменахме в началото, WindScribe работи извън САЩ и Великобритания. В резултат на това те са обект на програмата за онлайн наблюдение на Five Eyes.

Същността на това е, че тези две страни имат история да правят каквото си искат по отношение на надзора. Ако правителството на Съединените щати поиска данните, които една компания притежава, те ще излязат и ще ги получат.

Това не е проблем с VPN компания, която не пази данни за потребителите.

Единственият червен флаг, а той е малък, е политиката на UltraVPN и запазването на малко количество информация.

Тъй като UltraVPN грабва вашия IP адрес на етапа на регистрация и след това проследява колко трафик вкарвате през техните сървъри, това е възможно е правителството на САЩ да получи достъп до тази информация.

Какво могат да направят с тази информация? Не много.

Това ни води до четвъртия ни въпрос.

Четвърти въпрос:

С какво си добре?

Това е много личен въпрос.

Ако не ви интересува юрисдикцията на VPN компания или вашият IP адрес е известен от вашата VPN компания, не би трябвало да имате проблем с UltraVPN.

Бих казал, че 99% от хората не се интересуват от това. Ако сте част от 1%, което би ви интересувало, има и други възможности. Важното, което трябва да запомните е, че няма VPN да е перфектен.

Сигурност и шифроване

Много хора използват VPN само за сигурността и криптирането, което услугата предлага. UltraVPN доставя в тази област по голям начин.

vpn windowsПо отношение на протоколите или как данните се форматират и предават по мрежа, повечето VPN услуги предлагат множество опции като SSTP, L2TP, IKEv2, PPTP и OpenVPN. UltraVPN не се забърква и предлага само най-сигурната опция, която е криптирана чрез 256-битови методи за дължина на ключовете. Този протокол е OpenVPN.

UltraVPN също има свои DNS сървъри, което означава, че вашият трафик не може да бъде регистриран от трети страни или да бъде проследен от правителството. Друг аспект на това, който трябва да се има предвид, е дали има изтичане на вашите данни, когато информацията ви преминава през DNS сървъри. Тестовете за теч трябва да бъдат изпълнени, за да се гарантира, че няма излагане на информация. За щастие, UltraVPN е тестван с не се докладват течове.

Друг важен аспект на сигурността, който UltraVPN има е превключвател за убийство. Компанията го нарича „защитната стена“. По принцип, ако вашата VPN връзка падне по някаква причина, софтуерът ще спре вашата интернет връзка, така че вашият истински IP адрес да не е компрометиран. Това се превърна в популярна функция сред VPN компаниите и в момента е задължително.

скорост

Скоростта на VPN има много много фактори, които трябва да знаете. Най-добрият начин за тестване на VPN скоростта е просто да изпробвате няколко сървъра. Обичаме да тестваме сървърите, които са най-близо до нашето физическо местоположение и след това да изпробваме няколко сървъра, за които знаем, че бихме искали да използваме редовно.

Другото, което трябва да се помисли е, че не всички сървъри са създадени равни. В един град може да има два сървъра, но единият може да е по-бърз от другия.

Тук, в Австралия, ние сме далеч от САЩ и Европа, така че е важно да тестваме и двете.

Като цяло, UltraVPN се състезаваше с най-бързите VPN. За щастие, услугата има сървъри по целия свят.

скорост

Австралия: Когато сме свързани със сървърите в Австралия, видяхме само намаление на скоростта средно с около 10%. Това е наистина добро в сравнение с много други услуги там. Ако искате да шифровате данните си, но поддържате сървър близо до, UltraVPN задържа.

Югоизточна Азия: Ако по някаква причина вашият IP адрес трябва да напусне континента, Сингапур е на разположение за вас. Скоростите тук намалиха връзката ни с около 20%, което отново е доста добро.

UK: Ето къде нещата стават малко по-мрачни. Когато сме свързани със сървър в Лондон, скоростта ни спадна с около 60%. Това беше напълно добре, тъй като все още имахме доста бърза връзка. Когато се свържем с английски сървър, обикновено е да гледаме Netflix. Тези скорости са добри за поточно предаване. Проблемът възникна, когато се свързахме със сървър в Манчестър. Нашите скорости бяха намалени с още 20%. Не е като да се свързваме с този сървър, но ни показа, че не всички UltraVPN сървъри са създадени равни.

САЩ: В Австралия наистина няма VPN мрежи, които да ви дават пламнала скорост от САЩ. Изпитахме около 10-15Mbps, когато се свързахме към техните източни крайбрежни сървъри. Тези скорости са добри за стрийминг и ще ви позволят да гледате Netflix без проблем.

UltraVPN е подобен на много други VPN. Скоростта на някои сървъри е по-добра от други, а географското местоположение силно влияе на скоростта ви. Тук няма нищо новаторско. Скоростите са добри, а местоположението на сървъра е достатъчно.

Netflix и стрийминг

Това, че можете да гледате версията на Netflix от друга държава, различна от тази, в която сте, е поне 50% от причините да използвате VPN. Показва като Аватар: Последният въздушен бонбон не е наличен в САЩ, но се предлага в други страни като Тайланд.

По принцип американската Netflix има достъп до най-много заглавия, но всяка държава има достъп до различни филми и шоу програми. Възможността за достъп до тези страни ви дава най-много пари за вашия долар по отношение на вашия абонамент за Netflix. В този момент считам моя VPN за част от цената си в Netflix - и си струва.

Много VPN доставчици се борят с заобикаляне на гео ограниченията на Netflix. Те наистина се разрушават на VPN мрежи и ако забележат, че има сървър, който внася много трафик, ще го блокират, което ще направи вашата VPN безполезна за Netflix.

UltraVPN е в най-горното ниво на Netflix за достъп до VPN. Техните сървъри винаги са работили с услугата за стрийминг. Въпреки че не открихме проблеми с Netflix на нито един от техните сървъри, UltraVPN разполага със специален сървър за Netflix. Сървърите работят и с всяка друга услуга за стрийминг, която опитахме освен BBC iPlayer (най-трудната от стрийминг услугите да се пропука).

Пакети

Едно от страхотните неща за UltraVPN е цената. Той се предлага като един от по-евтините VPN мрежи, които разглеждаме. Другият вълнуващ аспект на ценообразуването е, че получавате 30-дневна гаранция за връщане на парите и компанията ви насърчава да изпробвате услугата безрисково. Това е много хубаво от тях!

UltraVPN е разделен на три варианта. Всяка опция предлага същите бонуси, но на различни ценови точки.

UltraVPN прегледАко решите да отидете на месечния маршрут, UltraVPN е точно там със средните цени на услугите от 7,99 долара на месец. Освен това имате възможност да плащате на всеки шест месеца $ 5.99 което е добре сделка за тяхната пълна цена.

Там, където нещата наистина започват да стават евтини и където UltraVPN ясно иска да погледнете на страницата им с цените, е годишният план.

при $ 3.75 на месец или $ 45 за годината, можете да платите за UltraVPN за годината. Това е повече от половината от месечната им цена.

Ако искате да изпробвате VPN, препоръчваме да изпробвате годишния план, който ще таксува само кредитната ви карта $ 45 и след това изпробвайте услугата безрискова. Ако ви харесва, имате страхотен VPN само за годината $ 45. Ако откриете, че не ви харесва, просто се свържете с компанията върнете парите си.

Torrenting и P2P

Определено не се обричаме на незаконни поредици. Реалността е незаконният порой не е единственият тип торент. Споделянето на партньорска равнопоставеност все още придобива лоша репутация заради нелегални поредици, което води до много услуги, които не помагат на вашата кауза.
(Прочетете още: Най-добър VPN за торент)

UltraVPN е там, за да помогне с P2P. Можете спокойно да изтеглите торенти, защото връзката ви е напълно криптирана. Някои доставчици на VPN ограничават честотната лента и скоростта, когато потребителите решат да изтеглят каквото и да било. UltraVPN е спокоен за ситуацията и ви дава безплатни въжета.

Бързите скорости на UltraVPN със сигурност не нараняват всички. Скоростта на изтегляне и качване е много важна при настройката на P2P и UltraVPN със сигурност е една от по-бързите VPN услуги. Известно е, че доставчиците на интернет услуги поддържат връзки, когато се открие торент, така че използването на VPN е безопасен залог за увеличаване на скоростта, всички докато се наслаждавате на криптиран тунел.

Заключителни мисли

Въпреки че UltraVPN е новото дете в блока, ние препоръчваме тяхното обслужване.

С лесен за използване потребителски интерфейс и всичко, което човек може да иска от VPN, е трудно да кажете на някой да не използва услугата.

Често задавани въпроси

Въпрос: Какво е превключвател на VPN?

А Превключвателят за убиване на VPN гарантира, че ако VPN се понижи, вашият действителен IP адрес няма да бъде изложен. Това е много важен аспект на всеки VPN и трябва да бъде една от „разширените“ функции, които не жертвате.

В: Скрива ли VPN торент?

A: Краткият отговор е „да“. VPN ще скрие торент от вашия интернет доставчик. Това не означава, че имате безплатно въвеждане за незаконно изтегляне на съдържание. Все още можете да бъдете уловени по други начини и ние не го препоръчваме.

В: Изтеглянето на филм е незаконно?

A: Изтеглянето на филм не е незаконно. Изтеглянето на филми, защитени с авторски права, е 100% незаконно. Torrenting може да се използва за изтегляне на безплатни филми, които не са защитени с авторски права, без да се нарушава закона.

Въпрос: Забавя ли VPN забавянето на торент?

A: В някои случаи, да, а в някои случаи това ще ускори вашето потегляне. 

Сценарият, при който той ще се забави, е, ако получавате пълната си скорост на изтегляне, когато изтегляте. VPN по същество забавя скоростта ви, защото трафикът ви се пренасочва през различен сървър.

Сценарият, при който ще ускори торентите ви, е ако вашият интернет доставчик спира скоростта на торентите, защото се притеснява от незаконна дейност. VPN ще шифрова вашия трафик и скоростта на вашия интернет няма да бъде заглушена. 

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me