VPN неограничен преглед – защо всъщност е много ограничен

Какво означава думата неограничен? Е, можете да използвате VPN Unlimited за цял живот само за $ 200. Това е доста неограничено за нас.

vpn неограничено лого

VPN трябва да бъде критичен компонент на почти всеки опит в интернет. Когато VPN Unlimited за първи път стартира, той не отговаряше точно на това, което искаме от VPN.

Със своята версия 5.0 те определено са подобрени по отношение на бързината, времето на работа на сървъра и опита. Това е фантастичен знак от всяка компания, тъй като показва, че вероятно просто ще продължат да се подобряват повече.

Текущата версия на услугата няма да ви отблъсне, но предлага почти всичко необходимо от VPN. Тя има new убий ключ и е a чудесна платформа за достъп до поточно съдържание. Скоростите му няма да ви изпуснат от водата, но кой знае, може би този път през следващата година това ще бъде най-бързият VPN наоколо.

Услугата определено показва най-голямо желание за подобрение в сравнение с десетките други VPN услуги там.

Повече за VPN Unlimited

Пет програми за очи

VPN Unlimited е продукт на американска компания, наречена KeepSolid Inc., а услугата е стартирана през 2013 г. Както е известно в някои сектори на онлайн общността, САЩ е част от съюзите за сигурност на Five Eyes с партньори като Канада, Австралия, Великобритания и Нова Зеландия. Съответно, САЩ не се счита за една от най-благоприятните страни, в които да се основава VPN бизнес.

Това е така, защото участието в мрежата "Пет очи" дава възможност на други държави по същество шпионира гражданите на другите страни, които се съгласяват. Това може да е удобно за страните заобикалят собствените си закони срещу шпиониране на своите граждани защото друга държава извършва действителното наблюдение и след това предава информацията заедно.

Понастоящем в САЩ няма закони, които да принуждават VPN услуга да регистрира данни, но ако някога е имало държава, която да го прави, това ще бъде САЩ.

Ако търсите VPN, тогава вероятно поставяте премия за сигурността, поверителността и анонимността онлайн. Съответно а Американският VPN доставчик може да не е най-добрият ви залог.

Политика за регистрация, която е кратка

Едно нещо, което повечето потребители не искат, когато използват VPN, е някой да следи къде са били и какво правят онлайн. Доставчик на интернет услуги или Интернет доставчик обикновено съхранява обилни записи на всеки трафик онлайн. Тези данни могат да бъдат уязвими и ако попадне в грешни ръце, може да доведе до поразия.

Предполага се, че VPN-ите са различни. Ето защо повечето VPN доставчици заявяват, че имат политика „без регистрация“. „Без регистрация“ означава, че никой не запазва жизненоважни данни, като например кои уебсайтове, които посещавате, с кого разговаряте онлайн и какво можете да правите с времето, което прекарвате в Интернет.

сърфиране анонимно

За съжаление, много от тези правила за „без регистрация“ не са толкова прости, колкото компаниите искат да вярват на потребителите. Политиката за регистриране на VPN Unlimited със сигурност попада в тази категория.

Изглежда, че някои от регистрирането им се свързват с опит за осигуряване на по-добра производителност на потребителите. Например, компанията следи броя на хората, които имат достъп до сървърите си, за да помогне при отстраняването на неизправности и да поддържа операциите в безопасност. Освен това те отбелязват колко кликвания правят потребителите, докато използват VPN софтуера с цел подобряване на интерфейса. Това не е особено притеснително, но останалата част от тяхната политика за сеч може да бъде.

Политиката им гласи, че компанията не събира и не задържа потребителски дейности, докато клиентите използват VPN. Въпреки това, компанията поддържа записи на датата на всяка сесия и общия размер на уеб трафика, който се провежда по време на тези сесии. Политиката на компанията също така гласи, че криптира и съхранява данни за устройствата, които клиентите са свързани с VPN акаунта си, тъй като само определен брой устройства могат да бъдат свързани.

VPN Unlimited казва, че те участват в този тип регистрация единствено за да предоставят „подробна информация, предназначена единствено за всеки конкретен потребител.“ Тази неясна заявена цел може да повдигнете червен флаг за някои потребители, особено тези, които искат само най-добрата защита, когато става въпрос за анонимност и поверителност онлайн.

VPN Unlimited Secure?

За съжаление, хората, които разчитат на VPN Unlimited, за да им предложат анонимност онлайн, може да се ползват от невярно чувство за сигурност. Обширното тестване на редица сървъри на компанията показа много течове.

Дори ако даден потребител има активирани всички настройки за сигурност и поверителност в системата си, течове все още могат да възникнат. VPN трябва да предотврати появата на тези течове.vpn неограничено криптиране

Тестът обаче разкри, че потребителите на VPN Unlimited могат да бъдат обект на течове на WebRTC, DNS и IPv6. Тези течове се появяват, въпреки наличието на стабилно криптиране.

VPN Unlimited използва криптиране AES-256 с OpenVPN, което е почти златният стандарт в момента. Това е метод на криптиране по избор за правителствените агенции по целия свят, така че това е положително за VPN Unlimited потребителите. Тези течове обаче са продължаващ проблем.

KeepSolid Wise

поддържам защитна стена на dns

KeepSolid Wise е разширение, което клиентите могат да добавят към своята VPN услуга, ако трябва да заобиколят особено ограничаващи правителствени протоколи. В тоталитарните държави не е необичайно правителствата да забраняват използването на VPN. Когато открият някой, който използва някоя от тези услуги, те могат да пречат на или предотвратяване на достъп на потребителя до Интернет.

KeepSolid Wise е проектиран да направи VPN връзката да изглежда като обикновена връзка с всеки, който може да наблюдава интернет трафика. Това разширение е достъпно само за Linux, Android, Windows и iOS системи. Потребителите на Mac засега не могат да се възползват от него.

Има ли VPN неограничен функция за Kill Switch?

vpn неограничен убийте превключвател android

Не толкова отдавна VPN Unlimited не предлага функция за превключване на убийства. Това е важно, защото ключът за убийство е неуспешен, който гарантира, че потребителите не излишно се излагат онлайн.

По същество, ако VPN връзката не успее или стане недостъпна по време на сесия на сърфиране, тази сесия автоматично се прекратява чрез превключвателя за убиване.

Наскоро VPN Unlimited се справи с този дефицит в услугата си от добавяне на функция за превключване на убийство.

VPN Unlimited вече е надежден

В миналото тестването разкри, че рядко е лесно да се свържете в действителност с VPN Unlimited. Изглежда това се случва независимо от това кой тестер на сървъри се опита да използва. Клиентът на Windows изглежда особено уязвим към този отказ. С новата версия на софтуера това се промени изцяло.

някои изглежда, че сървърите случайно не са достъпни. Сега те са много ясно посочени, когато са налични и когато не са налични. В последните ни тестове се опитахме да се свържем с всеки един сървър и нямахме проблеми.

Когато потребителите са в състояние да се свържат, има множество съобщения за това, че връзката се губи на разочароващо често. Някои клиенти казват, че трябва да рестартират компютъра си няколко пъти, за да се свържат отново, което води до някои 30 до 45 минути загубено време докато просто се опитвате да се свържете безопасно онлайн.

Казваме на тези потребители да дадат още един опит на VPN, ако искат. Разбираме обаче, че ако сте били изгорени в миналото, защо да опитате отново? С толкова много добри VPN мрежи, тези клиенти вероятно са намерили алтернатива.

Не позволявайте тези отзиви да ви разубедят, ако сте нов потребител на VPN, тъй като VPN неограничен определено е отстранил тези проблеми.

Ограничителна политика на устройството

Подобно на много други доставчици на VPN, VPN Unlimited поставя ограничения върху броя устройства, които потребителите могат да се свържат към услугата. В момента компанията позволява на всеки потребител да свърже максимум пет устройства към VPN.

vpn неограничен лимит на устройствоТова не звучи като недостатък, докато не разгледате по-внимателно как VPN Unlimited ви принуждава да ограничите устройствата, които използвате във връзка с тяхната услуга. Докато други компании поставят ограничения за това колко устройства можете едновременно да свържете към тяхната VPN, тази компания дава на всеки клиент пет слота, всеки от които е присвоен на конкретно устройство. Ако се опитате да влезете с друго устройство, което не е присвоено на някой от тези слотове, няма да можете да влезете.

Можете да влезете в упълномощено устройство, да изтриете едно от другите устройства и след това да добавите новото устройство, но това е голяма работа. Причината за цялото това усложнение става прозрачна, когато разберете, че можете да добавите допълнителни устройства към профила си за допълнителни месечни такси. Големи семейства или компании, които използват VPN, може да се интересуват от добавяне на допълнителни устройства, но тази функция има малко очевидна полезност за повечето хора.

Средната скорост

Независимо дали качвате, изтегляте или просто разглеждате, въпросите за скоростта са важни и това е мястото VPN Unlimited е средно. Той се намира точно в средата на пакета от останалите тествани VPN. В сравнение с други доставчици на VPN, този може да си струва, ако харесвате интерфейса.

Сървър в Милано, Италия тества на около 60 Mbps на нашата 100 Mbps връзка. Това е наред, но изглежда е най-доброто, което VPN Unlimited може да събере. Сървър в Ню Йорк управлява само 25 Mbps по време на изтегляне. Отново не е страхотно, но не е най-лошото. Скоростите за качване бяха много по-бавни, но това е вид норма, когато става въпрос за VPN.

vpn резултат с неограничена скорост

Хонгконгският сървър беше еднакво среден с изтегляния с около 30 Mbps и качвания с около 12 Mbps. Излишно е да казвам, че ако търсите невероятно бързи качвания и изтегляния, ще е по-добре да продължите да търсите най-добрия VPN за вашите нужди.

Достъпна ли е Netflix, докато използвате VPN Неограничен?

Функция Netflix KeepSolid

Netflix може или не може да бъде достъпен чрез VPN Unlimited, в зависимост от избрания от потребителя сървър. Това е нормално за VPN и тази услуга всъщност е посветила Netflix VPN мрежи, които са работили всеки път, когато ги изпробваме.

Други сървъри са по-ударени и пропуснати. Изглежда например, че сървърите на компанията в Холандия и Хампшир в САЩ блокират достъпа до Netflix. От друга страна, сървър, разположен в американския щат Калифорния, и друг, открит в Канада, бяха в състояние да се свържат с Netflix.

Ако Netflix е в списъка ви "трябва" за доставчик на VPN, това е много по-добре от другите опции.

Мога ли да използвам торент сайтове с VPN неограничен?

BitTorrent и други форми за споделяне на файлове не са широко достъпни чрез VPN Unlimited. Компанията заявява в своите политики, че основната й грижа е да се гарантира поверителност на потребителите, а не изтеглянето на торенти.

Въпреки това VPN Unlimited прави възможно използването на торент сайтове с определени сървъри. Те включват сървъра в Калифорния в САЩ, Онтарио в Канада и сървърите във Франция, Люксембург и Румъния. Като се има предвид общата ненадеждност на услугата, тези, които искат да използват торент сайтове с каквато и да е редовност, вероятно ще трябва да търсят другаде.

Брой сървъри и местоположения

VPN-неограничено МестаVPN Unlimited разполага с около 400 сървъра в 70 локала. За разлика от много други доставчици на VPN, тези места включват Африка, Турция и Южна Америка. Други конкуренти на пазара просто предлагат повече, що се отнася до броя на сървърите и разнообразието от места.

Родителската компания на VPN Unlimited, KeepSolid, не разкрива колко от неговите сървъри са физически сървъри и колко са виртуални сървъри. Това може да е проблем за някои потребители, които са загрижени за максималната сигурност на своите данни. Други доставчици на VPN са много по-прозрачни от VPN Unlimited по отношение на използването на виртуални сървъри, които могат да бъдат поставени на едно място, но сигнализират, че са на друго. Прочетете повече за най-добрите vpns за торент.

VPN Неограничена поддръжка на клиенти

Една от областите, в която VPN неограничен изглежда изключително добре, е в поддръжката на клиенти. Въпреки че нямат функции за чат на живо, те правят възможно общуването с обслужващия персонал по имейл.

Изглежда повечето хора получават сравнително ефективен отговор в рамките на 20 минути или половин час. Един потенциален недостатък на отдела за поддръжка на клиенти е, че изглежда разположени в Украйна. Това може да доведе до някои езикови бариери.

Колко струва VPN неограничени разходи?

Клиентите, които предпочитат настройка за изплащане, ще оценят месечния план от 9,99 долара.

vpn неограничени цени

Една година услуга може да се заплати предварително на цена от пет долара на месец. По-добра сделка е тригодишният план, който струва $ 99,99. План за „Lifetime“ е на разположение за около 200 долара, но това се препоръчва само за онези, които са сигурни, че VPN Unlimited е подходящ за тях.

Трябва ли да избера VPN неограничен?

Зависи. Ако имате нужда от напомняне за това, което току-що прочетохте, има няколко течове за сигурност и Средната скорост. Ако приоритизирате гледането на Netflix като вашата основна VPN задача, тогава непременно изпробвайте VPN Unlimited.

В течение на много години прегледахме толкова много VPN и тествахме почти сто различни VPN доставчици. В този момент можем да кажем - с абсолютна сигурност - че има куп добри, от които можете да избирате, като NordVPN и Surfshark. Всичко зависи от това, което е важно за вас. Ако имате нужда от добър списък, за да започнете, разгледайте най-добрите VPN мрежи за 2020 г. Просто прегледайте опциите и няма да останете разочаровани от това, което намерите.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me