1Password Review – αξίζει ακόμα η τιμή; (Ενημερώθηκε: 2020)

Τι έχουν το "Open Sesame" και "Joshua" κοινό?


Είναι μερικά από αυτά πιο διάσημους φανταστικούς κωδικούς πρόσβασης που χρησιμοποιούνται σε όλη την ιστορία.

Το "Open Sesame" ήταν η μαγική φράση που χρησιμοποίησε ο Ali Baba για να μπεί στο σπήλαιο όπου οι σαράντα κλέφτες συγκεντρώθηκαν και αποθηκεύτηκαν το κλεμμένο κέρμα τους. Οι άνθρωποι έχουν πει "Open Sesame" για 10 αιώνες.

"Ιησούς του ναυή" ήταν ένα κατασκεύασμα τεχνητής νοημοσύνης που έλεγχε ένα οπλοστάσιο πυρηνικών όπλων στην ταινία του 1983 "Πολεμικα παιχνιδια". Συνέβη επίσης να είναι ο κωδικός πρόσβασης που χρησιμοποιείται για να αποκτήσει πρόσβαση backdoor στο ασφαλές δίκτυο.

Η δημοτικότητα και η ιστορία αυτών των κωδικών πρόσβασης οδηγούν πολλούς ανθρώπους να τους επιλέξουν ως δικό τους κωδικό πρόσβασης.

Εγώαπάτηn 2017, ένας ερευνητής ασφάλειας πληροφοριών που χτενίσθηκε μέσα από ένα τεράστιο χωματόδρομο με περισσότερους από 590 εκατομμύρια hacked λογαριασμούς Διαδικτύου και διαπίστωσε ότι και οι δύο "Open Sesame" και "Joshua" χρησιμοποιήθηκαν πολλές φορές. 

Όπως πιθανώς καταλάβετε μέχρι τώρα, η χρήση κωδικών πρόσβασης από δημοφιλή ταινίες και λαϊκές ιστορίες δεν αποτελεί μέρος μιας καλής στρατηγικής ασφάλειας στο διαδίκτυο. Δεν είναι τόσο κακό όσο το "123456" ή "qwerty123", αλλά έχετε την ιδέα.

Η ισχυρή ασφάλεια κωδικού πρόσβασης είναι μάλλον σημαντική και γι 'αυτό υπάρχει λογισμικό όπως το 1Password. 

Γιατί χρειάζεστε ισχυρή ασφάλεια κωδικού πρόσβασης

Τον Απρίλιο του 2019, ένας ερευνητής ασφάλειας πληροφοριών, οπλισμένος με έναν τρισδιάστατο εκτυπωτή που χρησιμοποιεί τεχνολογία στερεολιθογραφίας, μπόρεσε να ξεγελάσει τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων Samsung S10 + με μια φωτοσύνη του δικού του δείκτη.

Το Touch ID, η αναγνώριση προσώπου και άλλες αναδυόμενες τεχνολογίες έχουν μέχρι στιγμής δεν κατάφεραν να αποδείξουν ότι είναι έτοιμοι να αντικαταστήσουν όνομα χρήστη / κωδικό πρόσβασης.

Η μετάβαση από τα διαπιστευτήρια λογαριασμού στη βιομετρία είναι κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί εν μία νυκτί. στην πραγματικότητα, μπορεί να χρειαστούν δεκαετίες για να επιτευχθεί, επειδή απαιτεί ένα αλλαγή παραδείγματος από πλευράς υλικού και αρχιτεκτονικής ψηφιακού δικτύου.

Οι κωδικοί πρόσβασης δεν απομακρύνονται σύντομα, και αυτό απαιτεί τη χρήση στρατηγικής και άνετης ασφάλειας κωδικού πρόσβασης. Οι κωδικοί πρόσβασης όχι μόνο καθιερώνουν την ψηφιακή σας ταυτότητα, αλλά και να εμποδίζεται η μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στους λογαριασμούς στο διαδίκτυο που είναι πραγματικά σημαντικές για την online ύπαρξή σας.

Μιλάμε για τραπεζικοί λογαριασμοί, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων, κοινωνικά δίκτυα, και άλλοι. Η απόκτηση μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης σε λογαριασμούς ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή της κακόβουλης δραστηριότητας hacking. στην πραγματικότητα, crackers κωδικού πρόσβασης, τα άτομα που έχουν μια ικανότητα για τον καθορισμό των κωδικών πρόσβασης, είναι σεβαστά σε όλους τους κύκλους εγκληματικότητας στον κυβερνοχώρο.

ισχυρή ασφάλεια κωδικού πρόσβασηςΟ καλύτερος τρόπος για να προστατεύσετε από κροτίδες κωδικού πρόσβασης είναι να χρησιμοποιήστε μακριές και σύνθετες χορδές γραμμάτων, αριθμών και συμβόλων. Οι κωδικοί πρόσβασης είναι σαν τα κλειδιά στο σπίτι σας. Δεν έχει σημασία αν οι τοίχοι σας είναι κατασκευασμένοι από ενισχυμένο χάλυβα και σκυρόδεμα με το καλύτερο σύστημα ασφαλείας οικιακού χρήματος να αγοράσετε αν οι κλειδαριές στις πόρτες σας δεν λειτουργούν. 

Χρησιμοποιώντας έναν ασθενή κωδικό πρόσβασης όπως "123456" είναι σαν αφαιρώντας τα κλειδιά σας μαζί με τη διεύθυνση κατοικίας σας που γράφτηκε σε μια χαρτοπετσέτα σε ένα τοπικό μπαρ όπου οι διαρρήκτες είναι γνωστοί να κρεμούν έξω.

Η χρήση των ίδιων διαπιστευτηρίων σύνδεσης σε διάφορους λογαριασμούς είναι ένα από τα πιο αναποτελεσματικά μέτρα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσον αφορά την ασφάλεια στο διαδίκτυο. Το πρόβλημα με αυτό είναι ότι τα δίκτυα έχουν παραβιαστεί και μερικά από αυτά τα συμβάντα έχουν οδηγήσει σε κλοπή συνδυασμών ονόματος χρήστη και κωδικού πρόσβασης.

Φανταστείτε έναν χάκερ να πάρει μια λαβή της διεύθυνσης Gmail και τον κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιείτε επίσης για να αποκτήσετε πρόσβαση στους λογαριασμούς της τράπεζάς σας, της πιστωτικής σας κάρτας και του Facebook.

Πιθανότατα δεν θα θέλετε να συμβεί αυτό. Αυτός είναι ο λόγος είναι επιτακτική ανάγκη να χρησιμοποιήσετε έναν καλό διαχειριστή κωδικών πρόσβασης αυτές τις μέρες.

Παρουσιάζοντας το 1Password, έναν διαχειριστή με πραγματικά ασφαλείς κωδικούς πρόσβασης

Η ιστορία του 1Password χρονολογείται από το 2005 όταν δύο εμπορικοί προγραμματιστές ιστοσελίδων συνειδητοποίησαν ότι χρειάζονται μια ασφαλή και αποτελεσματική μέθοδο για να διαχειρίζονται και να μοιράζονται τους πολυάριθμους κωδικούς πρόσβασης που δημιουργούν για λογαριασμό των πελατών τους.

Αυτή η ανάγκη έγινε ένα εσωτερικό έργο κωδικοποίησης που επεξεργάστηκε όπως είχε προβλεφθεί, οδηγώντας έτσι Ρουστέμ Καρίμοφ και Ο David Teare να σκεφτούν πώς θα μπορούσαν να μοιραστούν αυτή την ιδέα με τους χρήστες του διαδικτύου σε όλο τον κόσμο.

Κατά τη μετάβαση από την ανάπτυξη ιστοσελίδων σε μια εταιρία πληροφορικής με προσανατολισμό στον καταναλωτή, η Teare και η Karimov ίδρυσαν την AgileBits Inc. Ενόπλωντας με την Apple PowerBooks και με μια ισχυρή γνώση του προγραμματισμού της Java, οι κωδικοποιητές εξερευνήθηκαν στο πλήθος των ηλεκτρονικών εντύπων που συναντούσαν οι χρήστες του Διαδικτύου στα μέσα της δεκαετίας του 2000.

Η ιδέα της δυνατότητας αποθήκευσης δεδομένων πεδίου μορφής μαζί με διαπιστευτήρια προχώρησε σε έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης που πολλοί αναθεωρητές τεχνολογίας και δημοσιογράφοι θεωρούν ότι είναι το καλύτερο.

Κατά τη μετάβαση από την ανάπτυξη ιστοσελίδων σε μια εταιρία πληροφορικής με προσανατολισμό στον καταναλωτή, η Teare και η Karimov ίδρυσαν την AgileBits Inc. Ενόπλωντας με την Apple PowerBooks και με μια ισχυρή γνώση του προγραμματισμού της Java, οι κωδικοποιητές εξερευνήθηκαν στο πλήθος των ηλεκτρονικών εντύπων που συναντούσαν οι χρήστες του Διαδικτύου στα μέσα της δεκαετίας του 2000 και η ιδέα της δυνατότητας αποθήκευσης δεδομένων πεδίου μορφής μαζί με διαπιστευτήρια προχώρησε σε έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης που πολλοί αναθεωρητές τεχνολογίας και δημοσιογράφοι θεωρούν ότι είναι μεταξύ των καλύτερων.

Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι το έργο ξεκίνησε ως διαχειριστής κωδικών πρόσβασης για Mac OS X. Στα πρώτα χρόνια της εταιρείας, τα μόνα μέρη όπου θα μπορούσατε να βρείτε μια αναθεώρηση 1Password ήταν ιστοσελίδες αφιερωμένες στο Apple Mac. Από την αρχή, το 1Password θεωρήθηκε καλός διαχειριστής κωδικών πρόσβασης, αν και μόνο για χρήστες Mac.

Χρειάστηκαν περίπου 10 χρόνια για την AgileBits να προσφέρει λύσεις για την αυξανόμενη ζήτηση λύσεων διαχείρισης κωδικών πρόσβασης σε όλες τις πλατφόρμες. Αυτές τις μέρες, η εταιρεία προσφέρει μια αξιόπιστη υπηρεσία διαθέσιμη για macOS, iOS, Windows και συσκευές Android.

Κατανόηση Τι προσφέρει 1Password

Ένας καλός διαχειριστής κωδικών πρόσβασης δημιουργεί, αποθηκεύει, κρυπτογραφεί, και ανακτά σύνθετες πιστοποιήσεις ονόματος χρήστη / κωδικού πρόσβασης. Ο λόγος που εξετάζουμε το 1Password είναι επειδή τσεκάρει όλα αυτά τα κουτιά

Ακόμα και μερικά βήματα περαιτέρω, με προηγμένες λειτουργίες για να διευκολύνουν και να διασφαλίσουν την ζωή των χρηστών στο διαδίκτυο.

Στην καρδιά της υπηρεσίας, θα βρείτε τη στρατηγική που έχει γίνει παγκόσμια όσον αφορά την ασφάλεια στο διαδίκτυο: χρησιμοποιώντας πολύ ισχυρούς και μοναδικούς κωδικούς πρόσβασης για όλους τους λογαριασμούς. 

Δημιουργώντας ισχυρούς συνδυασμούς γραμμάτων, αριθμών και συμβόλων που οι crackers κωδικού πρόσβασης θα έχουν πολύ σκληρό χρόνο αποκρυπτογράφησης ακόμη και με ισχυρά εργαλεία αποκρυπτογράφησης είναι κάτι που μάλλον θα μπορούσατε να μάθετε σε λίγα λεπτά.

Το πρόβλημα είναι ότι οι κωδικοί πρόσβασης είναι σχεδόν αδύνατο να θυμηθούμε. 

Ένας κωδικός πρόσβασης όπως αυτά που αναφέρονται παρακάτω θα πάρει εμπειρογνώμονες πληροφοριών από τον Οργανισμό Εθνικής Ασφάλειας των Ηνωμένων Πολιτειών για να σπάσουν αιώνες:

Διάγραμμα χρόνου ρωγμών κωδικού πρόσβασης

Η μνήμη των κωδικών πρόσβασης όπως η παραπάνω δεν είναι κάτι που ο μέσος άνθρωπος μπορεί να επιτελέσει. Τώρα φανταστείτε να δοκιμάζετε διαφορετικούς ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης για πολλούς ιστότοπους και λογαριασμούς Απλώς δεν πρόκειται να συμβεί.

Η σύνταξη σύνθετων κωδικών πρόσβασης σε σημειωματάρια και κολλητικές σημειώσεις δεν είναι πρακτική. Ακόμη και οι μνημονικές συσκευές δεν θα σας βοηθήσουν να θυμηθείτε τις σύνθετες χορδές των χαρακτήρων που απαιτούν οι σύγχρονοι λογαριασμοί στο διαδίκτυο.

Στην ουσία, ο θησαυρός κωδικών συλλέγει όλα τα διαπιστευτήριά σας στο διαδίκτυο, σας βοηθά να τα βελτιώσετε από την άποψη της ασφάλειας, τα αποθηκεύετε σε ένα εξαιρετικά ασφαλές θησαυροφυλάκιο και τα ανακτάτε με μόνο ένα πάτημα και έναν ενιαίο κωδικό πρόσβασης. Αρκετά τακτοποιημένο.

Η αναθεώρησή μας του 1Password

Όταν εξετάζετε έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης, βασικά εξετάζετε δύο πράγματα εάν είστε κανονικός άνθρωπος.

 1. Σας αρέσει η διασύνδεση?
 2. Λειτουργεί?
 3. Πόσο κοστίζει?

Εάν είστε ικανοποιημένοι με τις τρεις αυτές ερωτήσεις, πιθανότατα θέλετε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό. Θα απαντήσω τώρα σε αυτές τις ερωτήσεις. 

 1. Οι περισσότεροι διαχειριστές κωδικών πρόσβασης έχουν πολύ ωραίες διεπαφές. Σίγουρα επιθυμούμε τη διεπαφή του 1Password ακριβώς όπως και οι άλλες επιλογές εκεί έξω και σε πολλές περιπτώσεις ακόμη περισσότερο.
 2. Ναι, λειτουργεί πολύ καλά.
 3. Δεν θα σας κοστίσει περισσότερο από $ 5 το μήνα για να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό. Θα λάβουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την τιμολόγηση.

Εάν δεν γνωρίζετε τίποτα σχετικά με την κρυπτογραφία, πιθανότατα θα σταματήσετε. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς το 1Password εξασφαλίζει τα περιεχόμενά σας, το έχουμε για εσάς παρακάτω:

 • Πρωτόκολλο μηδενικής γνώσης: Αυτός ο έξυπνος έλεγχος ταυτότητας χρηστών σημαίνει ότι δεν γίνεται ανταλλαγή κωδικών πρόσβασης, κάτι που με τη σειρά του σημαίνει αυτό η κλοπή κωδικού πρόσβασης δεν είναι δυνατή.
 • Μυστικό κλειδί: Όπως υποδηλώνει το όνομά του, πρέπει να θυμάστε μόνο έναν κωδικό πρόσβασης για τη χρήση της υπηρεσίας, αλλά η λειτουργία μυστικού κλειδιού προσθέτει ένα άλλο επίπεδο ασφάλειας που θα πάρει τους πράκτορες NSA οπλισμένοι με ισχυρούς υπολογιστές αρκετές δεκαετίες για να αποκρυπτογραφήσουν.
 • WebCrypto: Πρόκειται για μια διασύνδεση προγραμματισμού εφαρμογών JavaScript που διατηρεί οι επικοινωνίες μεταξύ των εφαρμογών και των διακομιστών της εταιρείας είναι κρυπτογραφημένες και ασφαλείς έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για τις επιθέσεις "άνθρωπος-στη-μέση" ή άλλες εξελιγμένες δραστηριότητες hacking ενώ είστε online.
 • AES-GCM: Από το 2011, το AgileBits χρησιμοποιεί 256-bit Advanced Key Encryption Standard για να καταστήσει τα πράγματα πραγματικά δύσκολα για τους εγκληματίες του κυβερνοχώρου, τους υποστηριζόμενους από το κράτος χάκερ και τους κροτίδες με κωδικό πρόσβασης. Ας υποθέσουμε ότι μια αδίστακτη κατάσταση είναι σε θέση να εισχωρήσει στο δοχείο 1Password σας σε επίπεδο διακομιστή. για να σπάσετε τη λειτουργία Galois / Counter των κρυπτογραφημάτων μπλοκ που χρησιμοποιούνται για την κρυπτογράφηση των πληροφοριών σας, θα χρειαστούν εκατομμύρια χρόνια.
 • Ασύμμετρη κρυπτογραφία: Πρόκειται για ένα πρότυπο ασφάλειας υπολογιστών το οποίο συνδυάζει δύο κλειδιά, ένα γνωστό και το άλλο μυστικό επαλήθευση των συναλλαγών σε απευθείας σύνδεση όπως η πρόσβαση ιστοσελίδες που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης.

Κρυπτογράφηση λειτουργίας CBC

Πώς να ρυθμίσετε το 1Password

Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να εγκαταστήσετε το 1Password. 

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, δύο από τις πιο δημοφιλείς είναι οι κινητές εφαρμογές για συσκευές iOS και Android. Η εφαρμογή 1Password θα σας φέρει την ειρήνη του μυαλού διατηρώντας τους κωδικούς πρόσβασής σας ασφαλή και κοντά σε σας ανά πάσα στιγμή. 

Έχετε επίσης την επιλογή να εγκαταστήσετε εφαρμογές Windows, macOS, Chrome OS, και ακόμα Linux. Όσον αφορά το τελευταίο λειτουργικό σύστημα, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ μιας γραφικής διεπαφής ή μιας γραμμής εντολών που μπορείτε να έχετε πρόσβαση από το τερματικό.

1password κατεβάσετε

Αφού εγκατασταθούν, οι εφαρμογές θα σας οδηγήσουν στη διαδικασία δημιουργίας ενός ασφαλούς κύριου κωδικού πρόσβασης μαζί με συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να το θυμηθείτε. 

Δεν χρειάζεται να αποθηκεύετε χειροκίνητα όλα τα στοιχεία ταυτότητας χρήστη και τα διαπιστευτήρια λογαριασμού σας ταυτόχρονα. Η λειτουργία επέκτασης προγράμματος περιήγησης ιστού θα είναι διαθέσιμη καταγράψτε με ασφάλεια τα δεδομένα αυτά όταν συνδέεστε στους λογαριασμούς σας. Η αυτόματη πλήρωση φόρμας θα παρέχει πρόσβαση με ένα κλικ ή με ένα κλικ στους λογαριασμούς σας. 

Το 1Password μπορεί επίσης να αποθηκεύσει περισσότερους από απλούς κωδικούς πρόσβασης. Είναι σε θέση να αποθηκεύει ευαίσθητα έγγραφα, ηχογραφήσεις και ψηφιακά βίντεο στον προσωπικό σας θησαυρό.

Ας υποθέσουμε ότι χρησιμοποιείτε ένα smartphone Android και ένα iPad για προσωπικούς σκοπούς, η υπηρεσία θα σας επιτρέψει να συγχρονίσετε δεδομένα άψογα μεταξύ των συσκευών. Μπορείτε να επεκτείνετε ακόμη και αυτή τη λειτουργικότητα σε έναν υπολογιστή ή φορητό υπολογιστή στο χώρο εργασίας.

1 Τιμολόγηση κωδικού πρόσβασης και προηγμένα χαρακτηριστικά

Υποσχέθηκα ότι θα σας δώσω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τιμολόγηση, και εδώ είμαστε!

Η θήκη Cloud Secure του AgileBits παρέχεται με βάση το λογισμικό ως υπηρεσία, πράγμα που σημαίνει ότι πληρώνετε μερικά δολάρια το μήνα για συνδρομή. 

Η καλύτερη συμφωνία είναι το οικογενειακό πρόγραμμα εγγραφής, το οποίο είναι επίσης μόνο μερικά δολάρια το μήνα όταν χρεώνεται ετησίως. Πέντε μέλη καλύπτονται από αυτό το σχέδιο, το οποίο περιλαμβάνει την επιλογή πρόσκλησης έως και πέντε ατόμων για περιορισμένη κοινή χρήση της υπηρεσίας διαχείρισης κωδικών πρόσβασης. 

Όλες οι συνδρομές προορίζονται για απεριόριστες συσκευές, και περιλαμβάνουν εξυπηρέτηση πελατών όλο το 24ωρο.

1 τιμολόγηση της οικογένειας

Ειδικά σχέδια για ομάδες μικρών επιχειρήσεων και επιχειρηματικές λύσεις διατίθενται επίσης για λογικές συνδρομές. 

Οι νέες προηγμένες λειτουργίες περιλαμβάνουν τη λειτουργία ταξιδίου, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται με ασφάλεια τις ευαίσθητες αποθηκευμένες στις προσωπικές τους υπολογιστικές συσκευές όταν βρίσκονται εν κινήσει. 

Σε μια εποχή κατά την οποία το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ έχει εξελιχθεί υπερβολικά στην αναζήτηση ηλεκτρονικών συσκευών στα τμήματα αφίξεων των διεθνών αεροδρομίων, η λειτουργία Travel Mode 1Password σίγουρα είναι ευπρόσδεκτη. Η πρόσβαση μπορεί να αποκατασταθεί με ένα μόνο κλικ αφού οι χρήστες έχουν εκκαθαρίσει τα τελωνεία.

Τελικές σκέψεις για το 1Password

Κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης των διαχειριστών κωδικών πρόσβασης, μπορεί να συναντήσετε μια αναθεώρηση 1Password που παραπονείται για τη διακοπή της αποθήκευσης σε τοπικό θησαυροφυλάκιο υπέρ του αντίστοιχου συνεργάτη που βασίζεται σε σύννεφο. 

Οι ειδικοί της ασφάλειας των πληροφοριών στο AgileBits συνιστούν έντονα θόλους των θόλων επειδή οι χάκερ συχνά βρίσκουν ευκολότερο να εισβάλουν σε μεμονωμένες συσκευές από τους εξαιρετικά ασφαλείς διακομιστές AgileBits.

Αν το smartphone σας χαθεί ή κλαπεί η ανάκτηση των πληροφοριών του λογαριασμού σας μπορεί εύκολα να πραγματοποιηθεί από τον ιστότοπο 1Password αρκεί να έχετε τον κύριο κωδικό πρόσβασης.

Σίγουρα συνιστούμε να δοκιμάσετε το 1Password.

Συχνές Ερωτήσεις

Ε: Οι διαχειριστές κωδικών πρόσβασης είναι ασφαλείς?

ΕΝΑ: Με έναν ισχυρό κύριο κωδικό πρόσβασης και εύλογα μέτρα ασφαλείας, οι διαχειριστές κωδικών πρόσβασης είναι οι ασφαλέστεροι χώροι αποθήκευσης ευαίσθητων πληροφοριών.

Ε: Μπορεί το 1Password να γίνει hacked?

ΕΝΑ: Οποιοδήποτε σύστημα τεχνολογίας πληροφοριών μπορεί να πειραματιστεί. Η ομάδα ηλεκτρονικών εγκλημάτων Shadow Brokers, για παράδειγμα, πιστεύεται ότι έχει αποκτήσει πρόσβαση σε διακομιστές που τηρεί ο Οργανισμός Εθνικής Ασφάλειας με σκοπό να κλέβει όπλα στον κυβερνοχώρο, αλλά η ακριβής μεθοδολογία τους παραμένει άγνωστη. Ακόμα και αν οι διακομιστές AgileBits διακυβεύονται, θα χρειαστούν αιώνες χάκερ για να σπάσουν την κρυπτογράφηση AES-GCM που προστατεύει τα δεδομένα σας, υποθέτοντας ότι έχουν πρόσβαση σε ένα ισχυρό κέντρο δεδομένων που βρίσκεται στην Αρκτική και αρκετά χρήματα για να πληρώνουν χιλιάδες δολάρια σε λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας μήνας.

Ε: Τι είναι το 1Password Watchtower?

ΕΝΑ: Πρόκειται για μια ενημερωτική υπηρεσία που σας ειδοποιεί για παραβιάσεις δεδομένων στις ιστοσελίδες όπου έχετε λογαριασμούς. Ας υποθέσουμε ότι τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Yahoo διακυβεύονται. 1Pressword Watchtower θα σας ειδοποιήσει αμέσως, ώστε να μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας πριν τα διαπιστευτήριά σας πωληθούν σε υπόγεια φόρουμ hacking.

Ε: Λειτουργεί το 1Password με εφαρμογές?

ΕΝΑ: Η ενίσχυση της αυτόματης συμπλήρωσης των εντύπων και η σύνδεση στο API AgileBits είναι κάτι που πολλοί προγραμματιστές εφαρμογών έχουν αγκαλιάσει. Η Expedia και η Starbucks είναι δύο παραδείγματα σε αυτό το θέμα. άλλοι περιλαμβάνουν το Chase για κινητές τραπεζικές υπηρεσίες και τη δημοφιλή εφαρμογή οργανισμού Evernote, η οποία συνιστάται ιδιαίτερα.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me