Best Φτηνές Φιλοξενία Αυστραλία

Εάν είστε σαν εμάς, βλέποντας τις λέξεις "δωρεάν" από "φθηνό" θα σας κάνει να καθίσετε και να δώσετε προσοχή.


Όλοι θέλουν μια συμφωνία, σωστά?

Ωστόσο, μερικά πράγματα δεν είναι μια συμφωνία σε οποιαδήποτε τιμή. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις εταιρείες φιλοξενίας. Μεταξύ των μεταπωλητών και εκείνων που πετούν με τη νύχτα υπηρεσίες που εμφανίζονται σε όλη την Αυστραλία, σχεδόν ο καθένας μπορεί να βάλει έναν ιστοχώρο και να προσφέρει δωρεάν ή σχεδόν δωρεάν φιλοξενία ιστοσελίδων.

Οι άνθρωποι κάνουν πολλές υποσχέσεις. Αλλά, τι πραγματικά παίρνετε από την άποψη της συνέπειας και της υποστήριξης σε αυτά τα βασικά επιτόκια?

Η δουλειά μας είναι να κοσκινίζουμε τις ανοησίες και να βρούμε τις καλύτερες φθηνές υπηρεσίες φιλοξενίας στην Αυστραλία. Αυτό που ψάχνουμε είναι προσιτή φιλοξενία από αξιόπιστες εταιρείες που προσφέρουν πολλά σε αντάλλαγμα.

WEB HOSTPRICESΠΙΣΚΟΠΗΣΗ
1. Hostinger $ 0.99 / mo 585 ms 5 ★★★★★
2. HostPapa $ 2.95 / mo 475 ms 5 ★★★★★
3. HostGator $ 2.95 / mo 6,57 ms 4 ★★★★★
4. Bluehost $ 2.95 / mo 1,765 ms 5 ★★★★★
5. iPage $ 1.00 / mo 1,941 ms 4 ★★★★★

Contents

Γιατί πρέπει να αποφύγετε το Super-Cheap ή το "Free" Hosting

Μια γρήγορη αναζήτηση ιστού για το "Δωρεάν φιλοξενία στην Αυστραλία" θα σας καθαρίσει αρκετές σελίδες αποτελεσμάτων. Ορισμένα από τα εμπορικά σήματα που γνωρίζετε ότι είναι γύρω για λίγο. Άλλοι είναι νέες εταιρείες που θέλουν να κάνουν ένα όνομα ή άτομα που επιθυμούν κάποιο εύκολο παθητικό εισόδημα.

Αυτό είναι το πρόβλημα με δωρεάν ή σούπερ φτηνή φιλοξενία.

Η δουλειά είναι δουλειά. Μεταξύ της υποδομής, των αναβαθμίσεων, της ασφάλειας και άλλων στοιχείων που πηγαίνουν στη διατήρηση μιας πλατφόρμας, η τεχνολογία μπορεί να γίνει δαπανηρή. Κανείς δεν πρόκειται να προσφέρει όλα αυτά από την καλοσύνη της καρδιάς τους. Αν δεν δημιουργούν έσοδα φορτώντας εσάς για την υπηρεσία τους, κάνουν ένα buck off σας πίσω από την πλάτη σας.

Πώς το κάνουν αυτό?

Πολλές φορές, είναι με τη συλλογή των πληροφοριών σας σχετικά με την πονηρή και την πώληση σε τρίτους. Όμως, το στοχοθετημένο μάρκετινγκ δεν είναι ο μόνος λόγος για να αποφύγετε συμφωνίες που φαίνονται πολύ καλές για να είναι αληθινές. Οι περισσότεροι ελεύθεροι οικοδεσπότες Ιστού κάνουν χρήματα σε όγκο, ρίχνοντας εκατοντάδες - ίσως χιλιάδες - πελάτες στον ίδιο διακομιστή, όπου μοιράζονται πρόσβαση στους ίδιους περιορισμένους πόρους και ταυτόσημη διεύθυνση IP.

Το πρόβλημα με αυτό είναι:

 • ⚠️ Κακοί γείτονες. Φτηνές ή δωρεάν υπηρεσίες είναι συχνά τα αγαπημένα των spammers και scammers επειδή δεν χρειάζεται να επενδύσουν πολύ και μπορούν να χαθούν στο πλήθος. Αλλά, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτά τα hogs πόρων θα προκαλέσουν την ιστοσελίδα σας να εκτελεί κακή και συντριβή συχνά.
 • ⚠️ Πολλές διακοπές. Οι κακοί γείτονες οδηγούν σε υπερβολικό χρόνο διακοπής λειτουργίας που μπορεί να σας κοστίσει πελάτες, τη φήμη του εμπορικού σήματος και τα χρήματα. Κάθε εταιρεία που εγγυάται uptime 99% είναι ένα πέρασμα.
 • ⚠️ Είναι εύκολο να χάσουν. Οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου στοχεύουν σε υπηρεσίες με κοινές διευθύνσεις IP επειδή γνωρίζουν ότι η ασφάλεια είναι αδύναμη και υπάρχουν εκατοντάδες στόχοι από τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε.
 • ⚠️ Είναι εύκολο να εξαπλωθεί το χάος. Λόγω της αδύναμης ασφάλειας και ενός αιχμάλωτου ακροατηρίου, ο κακόβουλος κώδικας και οι ιοί μπορούν να εξαπλωθούν πολύ γρήγορα και καθόλου.
 • ⚠️ Η Google θα σας τιμωρήσει. Δίκαιοι ή μη, οι δείκτες Google θα σας κρίνουν από την εταιρεία που διατηρείτε (ή χρησιμοποιείτε). Οι υπηρεσίες φιλοξενίας με υπερβολικό χρόνο διακοπής λειτουργίας και υψηλό ποσοστό ιστότοπων που είναι επικίνδυνα ή ανεπιθύμητα δεν βαθμολογούνται καλά ή δεν έχουν υψηλή βαθμολογία στα SERP.
 • ⚠️ Κακή - ή μη - υποστήριξη. Τα περισσότερα δωρεάν ή υπερβολικά μειωμένα προγράμματα φιλοξενίας έρχονται με υποστήριξη που είναι δύσκολο να φθάσει, να μην ανταποκρίνεται, ή απλά κακό. Δεν θα έχετε καμία βάση γνώσεων, μόνο μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με αργό χρόνο ανακατανομής ή έναν αριθμό τηλεφώνου που σας αφήνει σε αυτοματοποιημένη κόλαση ή σε αναμονή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η ασφάλεια δεν είναι πολύ καλή. Ακόμη και βασικά όπως το SSL προσφέρονται μόνο με ένα ασφάλιστρο, αν όχι καθόλου.

Συχνά, θα βρείτε μόνο την πραγματική συμφωνία μετά την περίοδο επιστροφής έχει περάσει και είναι πολύ αργά για να βγούμε από τη μακρά σύμβαση που υπογράψατε για να πάρετε μια μειωμένη τιμή. Θα μπορούσατε να μάθετε πολλά από την ανάγνωση του μικρού έντυπου έντυπου, πράγμα που σημαίνει ότι χτενίζετε τους όρους της υπηρεσίας (TOS) ή τις συμφωνίες επιπέδου υπηρεσιών (SLA) πριν υπογράψετε μια σύμβαση. Δεν είναι πολλοί άνθρωποι πρόθυμοι να το κάνουν αυτό, ειδικά όταν αυτές οι συμφωνίες είναι τόσο μακρές και συγχέοντας.

Θα μπορούσατε επίσης να επωφεληθείτε από δωρεάν δοκιμές για να μάθετε εάν μια εταιρεία είναι νόμιμη. Αλλά, ποιος έχει χρόνο να προσπαθήσει προσωπικά και να απορρίψει το σχέδιο μετά από σχέδιο στην αναζήτηση των καλύτερων?

Αυτή είναι η δουλειά μας!

Φτηνές Αυστραλιανό Web Hosting Οδηγός

Έχουμε πάει όλα έξω για να σας παράσχουμε αποφασιστικές επιλογές για φτηνές web hosting από εταιρείες που σας δίνουν μια μεγάλη απόδοση σε μια αρκετά μέτρια επένδυση. Η ομάδα μας έχει δοκιμάσει δεκάδες υπηρεσίες φιλοξενίας, σε σύγκριση με χαρακτηριστικά και σχέδια, και έχει ελέγξει την ταχύτητα και την ασφάλεια του καθενός. Τελικά, διαπιστώσαμε ότι οι ακόλουθες έξι εταιρείες είναι αυτές που ανταποκρίθηκαν πραγματικά στα κριτήρια μας.

Δεν είναι όλοι οι καλύτεροι για τους ίδιους λόγους. Ορισμένες είναι καλύτερες ευκαιρίες ή καλύτερες για φιλοξενία WordPress, ενώ άλλοι προσφέρουν προηγμένα χαρακτηριστικά και ανώτερη υποστήριξη.

Χωρίς άλλο λάθος, εδώ είναι οι επιλογές μας. Για περισσότερες διασκέδαση φιλοξενίας, διαβάστε τον οδηγό μας για την καλύτερη φιλοξενία ιστοσελίδων.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλες οι ταχύτητες καταγράφονται σε χιλιοστά του δευτερολέπτου (ms).

Φτηνές Web Hosting - Top επιλογές για το 2020

1. Hostinger: πιο προσιτή, πλήρης στάση

Μέσος χρόνος λειτουργίας: 99.87%
Μέση ταχύτητα: 585 ms

Τιμή: Τα σχέδια ξεκινούν από μόλις 0,99 δολάρια το μήνα και κερδίζετε πολλά για αυτή την τιμή. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι πρέπει να συμφωνήσετε με ένα 48μηνο συμβόλαιο για να πάρετε αυτό το επιτόκιο. Το κόστος αυξάνεται στα $ 7,99 το μήνα όταν ανανεώνετε. Ο Hostinger προσφέρει επίσης τους περισσότερους τρόπους πληρωμής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μεγάλη πιστωτική κάρτα, PayPal ή κρυπτογράφηση.

Χαμηλότερη τιμή χωρίς να θυσιάζει την ποιότητα ✅

Γιατί είναι ο Hostinger στην κορυφή της λίστας μας; Θα μπορούσατε να συγκρίνετε την τιμή, η οποία είναι σχεδόν το ένα τρίτο χαμηλότερη από τον πλησιέστερο ανταγωνιστή. Παρόλο που συνιστούμε να παραμείνετε μακριά από υπηρεσίες που χρεώνουν λιγότερο από $ 1 το μήνα, πρέπει να κάνουμε μια εξαίρεση για τον Hostinger να πεθάνει με την αξιοπιστία και την απόδοσή του. Θα πετύχουν ακόμη και μια σταθερή οικονομική φιλοξενία επιλογή που δεν θέτει σε κίνδυνο την ποιότητα. Τους πληρώνεις με κρυπτο-νόμισμα.

Παρά την τιμολόγηση του βράχου, δεν προκαλούν τις ίδιες ανησυχίες για την ανταλλαγή πόρων, το χρόνο διακοπής λειτουργίας ή την ασφάλεια που θα αντιμετωπίσετε με άλλα υπερ-φθηνά σχέδια φιλοξενίας. Διαθέτουν μερικά από τα υψηλότερα ποσοστά uptime και ταχύτερη ταχύτητα και η εξυπηρέτηση πελατών είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, ανεξάρτητα από την τοποθεσία σας.

Ο Hostinger είναι η καλύτερη επιλογή για όσους θέλουν να βάλουν ένα προσωπικό ιστολόγιο ή έναν βασικό ιστότοπο χωρίς πολλές παρενοχλήσεις ή συντήρηση. Μπορείτε να ξεκινήσετε μια τοποθεσία WP μέσα σε λίγα λεπτά, και ο Hostinger σας δίνει δωρεάν SSL και εγγραφή τομέα με κάθε λογαριασμό.

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά:

 • Δωρεάν οικοδόμος ιστοσελίδων
 • Υψηλό χρόνο λειτουργίας
 • Χαμηλότερη τιμή όλων
 • Δωρεάν domain, λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και βάση δεδομένων (Υψηλότερα επίπεδα λαμβάνουν απεριόριστες ιστοσελίδες, λογαριασμούς email, αποθήκευση, SSL και εύρος ζώνης)
 • Μεγάλη υποστήριξη πελατών
 • Ευρεία βάση γνώσεων

2. HostPapa: Φτηνές Φτηνές / Premium Φιλοξενία

Μέσος χρόνος λειτουργίας: 99,95%
Μέση ταχύτητα: 475 ms

Τιμή: Οι τιμές ξεκινούν από 2,95 δολάρια και αυξάνονται σε 8,99 δολάρια ή 13,99 δολάρια αντίστοιχα, όταν ανανεώσετε τη σύμβασή σας. Το σχέδιο HostPapa Business Pro είναι 11,95 δολάρια ανά μήνα για την αρχική σύμβαση τριετούς διάρκειας, η οποία διατίθεται κανονικά στα 21,95 δολάρια το μήνα. Μπορείτε να πληρώσετε για την υπηρεσία με Visa, MasterCard, ή American Express.

Εκπτώσεις: Προσφέρουν μια τυποποιημένη έκπτωση 2,95 δολάρια το μήνα, τόσο για το πρότυπο κοινό σχέδιο φιλοξενίας όσο και για τη μεσολάβηση του Business hosting. Το HostPapa προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Όταν ψάχνετε για την καλύτερη συνολική υπηρεσία φιλοξενίας, καθώς και το φθηνότερο επιχειρηματικό σχέδιο, θα πρέπει να ελέγξετε το HostPapa. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για web hosting στην Αυστραλία, λόγω της εξαιρετικής τιμής και της γρήγορης, ευέλικτης υποστήριξης πελατών. Το HostPapa βρίσκεται στον Καναδά, αλλά έχει διακομιστές σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία προσφέρει επίσης γρήγορη ταχύτητα και ένα από τα υψηλότερα ποσοστά uptime.

Στη συνέχεια, υπάρχουν τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, συμπεριλαμβανομένων των εκατοντάδων εφαρμογών, των εργαλείων μάρκετινγκ και των freebies. Είτε βάζετε ένα προσωπικό ιστολόγιο είτε έναν ιστότοπο επιχείρησης, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε γρήγορα με λιγότερες ανησυχίες για διακοπές ή χάκερ.

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά:

 • Δωρεάν ρύθμιση, μεταφορές και εγγραφή τομέα
 • Δωρεάν προσαρμοσμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
 • Δωρεάν ιστοσελίδα δημιουργός και CDN
 • Δωρεάν εργαλεία μάρκετινγκ
 • Δωρεάν εκπαίδευση σε ένα άτομο
 • 24/7 υποστήριξη πελατών και live chat
 • Δωρεάν SSL
 • Περισσότερες από 400 δωρεάν εφαρμογές
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης

3. HostGator - Φιλοξενία Cloud Best Discount

Μέσος χρόνος λειτουργίας: 99,68%
Μέση ταχύτητα: 6,57 ms

Τιμή: Το Σχέδιο Hatchling ξεκινά από 2,95 δολάρια το μήνα με τριετή σύμβαση. Στη συνέχεια επιστρέφει στα 6,95 δολάρια το μήνα όταν ανανεώνεται η σύμβασή σας. Το κορυφαίο επίπεδο εξυπηρέτησης, το επιχειρηματικό σχέδιο HostGator είναι $ 5,95 το μήνα για την αρχική σας θητεία. Μπορείτε να πληρώσετε χρησιμοποιώντας τη μεγαλύτερη πιστωτική σας κάρτα ή λογαριασμό PayPal.

Εκπτώσεις: Μπορείτε να βρείτε κωδικούς έκπτωσης HostGator και κουπόνια σε όλο το διαδίκτυο. Προσφέρουν επίσης την πιο γενναιόδωρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων, δίνοντάς σας 45 ημέρες για να αποφασίσετε.

Το HostGator είναι λίγο πιο ακριβό από ό, τι άλλοι στον κατάλογο, αλλά θα πάρετε τα premium χαρακτηριστικά σε μια σχετικά προσιτή τιμή. Είναι συγκρίσιμος από την άποψη της ταχύτητας, της απόδοσης και του χρόνου λειτουργίας, αλλά οι προηγμένοι χρήστες θα αγαπήσουν το μεγάλο σωρό των χαρακτηριστικών που συμπεριλαμβάνονται ως πρότυπο.

Η εταιρεία προσφέρει ένα δωρεάν web builder, και έχουν εργαστεί σκληρά για να βελτιώσουν τη φιλοξενία τους στο WordPress. Είναι μια εξαιρετική λύση για τις πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου λόγω της SEO και της βοήθειας τόσο με τη διαφήμιση Google Adwords όσο και με τη διαφήμιση Bing.

Με το HostGator, η ασφάλεια επιλύεται μέσω δωρεάν πιστοποιητικών SSL και αυτοματοποιημένων αντιγράφων ασφαλείας. Οι πελάτες θα έχουν επίσης μη μετρημένο εύρος ζώνης και χώρο αποθήκευσης, ελεύθερους τομείς και εγκατάσταση με ένα κλικ.

Χαρακτηριστικά:

 • Εγκατάσταση με ένα κλικ
 • Δωρεάν αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας
 • $ 100 κουπόνι Google Adwords
 • Μη μετρημένο εύρος ζώνης και αποθήκευση
 • Ελεύθερος τομέας (απεριόριστα πεδία με σχέδια υψηλότερου επιπέδου)
 • Δωρεάν SSL
 • Προσαρμοσμένη διεύθυνση email
 • Υποστήριξη για πολλαπλές πλατφόρμες

4. Bluehost: Πιο αξιόπιστη υπηρεσία

Μέσος χρόνος λειτουργίας: 99.74%
Μέση ταχύτητα: 1,765 ms

Τιμή: Μπορείτε να πάρετε ένα πρόγραμμα εκκίνησης με επιτόκιο 3,95 δολάρια ανά μήνα με συμβόλαιο 36 μηνών, με έκπτωση 2,95 δολ. Που προσφέρεται αν προσπαθήσετε να εγκαταλείψετε τον ιστότοπο χωρίς δέσμευση. Η τιμή επιστρέφει σε 7,99 δολάρια το μήνα κατά την ανανέωση. Η Bluehost λαμβάνει όλες τις μεγάλες πιστωτικές κάρτες.

Εκπτώσεις: Θα λάβετε μια αναδυόμενη προσφορά για την τιμολόγηση των 2,95 δολαρίων από την εταιρεία μετά από λίγα λεπτά στην ιστοσελίδα τους. Η Bluehost προσφέρει επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Το Bluehost υπήρξε σε μια ή την άλλη μορφή για όσο διάστημα το διαδίκτυο ήταν κάτι. Η εταιρεία ξεκίνησε το 1996, αλλά ήταν επίσημα κλημένος ως Bluehost το 2003. Είναι πιο ακριβό από άλλες υπηρεσίες, αλλά παίρνετε πολλά σε αντάλλαγμα.

Πρώτον, μια εταιρεία που βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό και διατηρεί εκατομμύρια πελάτες πρέπει να κάνει κάτι σωστό. Έχουν επίσης κέντρα δεδομένων που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο, κάτι που είναι εξαιρετική είδηση ​​για τους Αυστραλούς που αναζητούν γρήγορους χρόνους φόρτωσης.

Αν ψάχνετε για μια υπηρεσία που είναι εύκολο να μάθετε και να χρησιμοποιήσετε, είναι δύσκολο να νικήσετε την Bluehost. Η εταιρεία έχει μια τεράστια βάση γνώσεων γεμάτη με μαθήματα και οδηγούς. αν είστε αρχάριος ή προγραμματιστής με πολλή εμπειρία κατασκευής ιστού, θα βρείτε κάτι που θα αγαπήσετε για την Bluehost. Έχουν επίσης μία από τις υψηλότερες εγγυημένες ώρες λειτουργίας.

Το μειονέκτημα για το Bluehost είναι η τοποθεσία στο εξωτερικό, γεγονός που καθιστά την υποστήριξη των πελατών λίγο πιο δύσκολη για τους Αυστραλούς.

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά:

 • Δωρεάν εγγραφή τομέα
 • Δωρεάν SSL
 • Ένα WordPress εγκαθιστά ένα κλικ
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης
 • Έως και 100 δωρεάν προσαρμοσμένες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
 • $ 200 δωρεάν πιστώσεις Adwords
 • Υποστήριξη για το cPanel

5. iPage: Ο καλός λόγος υπηρεσίας προς τιμή

Μέσος χρόνος λειτουργίας: 97,77%
Μέση ταχύτητα: 1,941 ms

Τιμή: Τα σχέδια ξεκινούν από 1,00 δολάρια το μήνα, θα χρειαστεί να τραγουδήσετε ένα συμβόλαιο 36 μηνών για αυτό το ποσοστό και η τιμή θα επανέλθει σε 7,99 δολάρια το μήνα κατά την ανανέωση. Η εταιρεία δέχεται όλες τις μεγάλες πιστωτικές κάρτες και το PayPal.

Εκπτώσεις: Μπορείτε να βρείτε εκπτώσεις και κωδικούς κουπονιών σε ιστότοπους όπως το Coupns.com. Groupon, και RetailMeNot, καρύδια θα πρέπει να σκάψετε γύρω για να τα βρείτε. Το iPage προσφέρει επίσης την τυπική εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Παρόλο που το iPage έχει πολλές αρνητικές κριτικές, οι περισσότεροι σχετίζονται με την εξυπηρέτηση πελατών και όχι με την απόδοση ή την αξιοπιστία. Το πρόβλημα είναι η τοποθεσία τους στην Αμερική, γεγονός που καθιστά δύσκολο για τους Αυστραλούς να τα φτάσουν κατά τη διάρκεια των ωρών λειτουργίας. Οι βασικοί πελάτες του προγράμματος πρέπει επίσης να πληρώσουν για ένα πιστοποιητικό SSL, το οποίο οι περισσότερες από τις επιλογές μας προσφέρουν δωρεάν.

Εκτός από αυτό, ο τομέας σας είναι δωρεάν για το πρώτο έτος και θα έχετε πολλά προηγμένα χαρακτηριστικά. Επίσης, σας δίνουν απεριόριστη αποθήκευση και περισσότερα από 1.000 πρότυπα για να σας βοηθήσουν στο σχεδιασμό σας.

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά:

 • Δωρεάν εγγραφή τομέα
 • Περισσότερα από 1.000 δωρεάν πρότυπα
 • Δωρεάν προσαρμοσμένες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
 • Δωρεάν οικοδόμος ιστοσελίδων
 • Δωρεάν πιστοποιητικό SSL (υψηλότερα επίπεδα)
 • Απεριόριστη αποθήκευση

6. Φιλοξενία A2: Premium Service, Φτηνές τιμές

Μέσος χρόνος λειτουργίας: 99,4%
Μέση ταχύτητα: 601 ms

Τιμή: Ξεκινάει από $ 3,92 το μήνα για κοινή φιλοξενία, με την υψηλότερη βαθμίδα υπηρεσιών σε τιμή $ 99,59. Θα πρέπει να εγγραφείτε για ένα 36μηνο συμβόλαιο για να πάρετε την μειωμένη τιμή στη βασική κοινή φιλοξενία, η οποία επανέρχεται στην κανονική τιμή των 7,99 δολαρίων το μήνα στο τέλος της σύμβασής σας. Λαμβάνουν τις περισσότερες μεγάλες πιστωτικές κάρτες, PayPal και Skrill.

Εκπτώσεις: Η εταιρεία προσφέρει πολλά κίνητρα για νέους πελάτες, οι οποίοι ενημερώνονται τακτικά. Το A2 προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών καθώς και μια προσφορά ανάληψης χρημάτων ανά πάσα στιγμή, αν πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις.

Αυτή η εταιρεία φιλοξενίας είναι τελευταία στη λίστα μας, όχι λόγω των επιδόσεων ή των χαρακτηριστικών, αλλά λόγω της υψηλότερης εισαγωγικής τους τιμής. Στην πραγματικότητα, ξεπερνούν άλλες υπηρεσίες, γενικά. Ωστόσο, εάν είστε συνειδητοί στον προϋπολογισμό, υπάρχουν φθηνότερες εταιρείες με οριακά κατώτερα χαρακτηριστικά και λειτουργικότητα.

Ωστόσο, ακόμα και με την επιλογή χαμηλότερης τιμής τους, θα έχετε ακόμα δωρεάν χαρακτηριστικά ασφαλείας και πρόληψη hack. Το A2 προσφέρει επίσης δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας, υψηλά ποσοστά uptime και μεγάλη ταχύτητα.

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά:

 • Δωρεάν αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας
 • Βελτιστοποιημένο για WordPress, Drupal και Joomla
 • Διαθέσιμοι διακομιστές Turbo
 • Δωρεάν πιστοποιητικά SSL
 • Πρόληψη του hack
 • Πολλά προηγμένα χαρακτηριστικά

Bonus Pick και ένα Word Σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο Hosting

Η λίστα μας περιστρέφεται γύρω από απεριόριστη φιλοξενία σε προσιτές τιμές. Αν έχετε ένα blog ή μια εταιρεία, αυτές είναι μεγάλες επιλογές. Ωστόσο, το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι με μπάλα. Είμαστε εδώ για να σας δώσουμε το χαμηλό κόστος μιας εταιρείας που δεν έκανε την τελική μας περικοπή για απεριόριστη γενική ή επιχειρηματική φιλοξενία, αλλά αποτελεί την ιδανική πλατφόρμα για την ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού εμπορίου της Αυστραλίας.

Η εταιρεία αυτή είναι Siteground

Γιατί το SiteGround είναι τόσο καλό για την ηλεκτρονική σας φιλοξενία?

Ο πρώτος λόγος είναι τα υψηλά ποσοστά uptime τους, τα οποία είναι εγγυημένα στο 99,95%. Όταν τρέχετε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου, ο χρόνος είναι χρήμα. Για κάθε ώρα που ο ιστότοπός σας είναι κάτω, χάνετε περίπου 100.000 δολάρια σε έσοδα. Αυτό δεν σημαίνει άυλες απώλειες όπως η φήμη και το κόστος της ανάκτησης.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να εξετάσετε τη χρήση των πόρων. Πολλοί ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου χρησιμοποιούν δυναμικό σχεδιασμό και διαθέτουν χαρακτηριστικά όπως εικόνες υψηλής ανάλυσης, βίντεο συνεχούς ροής και διαδραστικά μέσα που καταναλώνουν πολλούς πόρους. Θα λάβετε επίσης δωρεάν μεταφορές και εγγραφή τομέα, εγκατάστασης WP με ένα κλικ, απεριόριστες δωρεάν προσαρμοσμένες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και απεριόριστους υποτομείς.

Όταν πρόκειται για την ασφάλεια, ακόμα και το πιο βασικό σχέδιο σας δίνει δωρεάν πιστοποιητικά SSL, δωρεάν αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας και παρακολούθηση τοποθεσίας 24/7. Αυτό μόνο θα σας εξοικονομήσει μέχρι και $ 80 το χρόνο και πολλούς πονοκεφάλους.

Τέλος, η υποστήριξη πελατών τους είναι πέρα ​​από τη σύγκριση. Αντιδρούν με μεγάλη ευχαρίστηση μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή συνομιλίας και θα σας καθοδηγήσουν στα βήμα προς βήμα.

Το SiteGround προσφέρει όλα αυτά και περισσότερο στην πιο προσιτή τιμή για ένα μη κοινόχρηστο σχέδιο φιλοξενίας. Προσφέρουν επίσης διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress σε μόλις 3,95 δολάρια ανά μήνα για σύμβαση ενός έτους. Η τιμή φτάνει τα $ 11,95 στο τέλος της αρχικής σας περιόδου.

Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με τη φιλοξενία ιστοσελίδων στην Αυστραλία

Καλώς ήρθατε στο τμήμα FAQ, όπου θα βρείτε γρήγορες απαντήσεις στις γενικές ερωτήσεις σας σχετικά με την φιλοξενία ιστοσελίδων στην Αυστραλία. Εδώ είναι μερικές ερωτήσεις που παίρνουμε πολλά.

Ποιος είναι ο φθηνότερος τρόπος για να πάρετε web hosting?

Απάντηση: Καμία από τις επιλογές μας δεν είναι δωρεάν, αλλά μπορείτε να πάρετε μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε οποιαδήποτε από αυτές. Δεν συστήνουμε δωρεάν φιλοξενία, αλλά μια εταιρεία όπως η Bluehost θα σας δώσει μεγάλη φιλοξενία για λίγα δολάρια το μήνα.

Πόσο κοστίζει συνήθως η φιλοξενία ιστοσελίδων?

Απάντηση: Αυτό εξαρτάται από τη βαθμίδα υπηρεσιών και τα προαιρετικά χαρακτηριστικά. Η μέση τιμή για ασφαλή, φθηνή φιλοξενία είναι μεταξύ $ 3 και $ 5 το μήνα, πληρωτέα για το διάστημα της σύμβασης μπροστά.

Υπάρχει μια καλή δωρεάν υπηρεσία φιλοξενίας?

Απάντηση: Υπάρχουν κάποια σχέδια φιλοξενίας που είναι εντελώς δωρεάν, αλλά δεν τα συστήνουμε λόγω προβλημάτων ασφάλειας και επιδόσεων. Ορισμένες από αυτές τις "δωρεάν" υπηρεσίες είναι δωρεάν μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα και το κόστος αναβάθμισης δεν αξίζει την επένδυση. Μπορείτε να βρείτε μια σχεδόν δωρεάν, premium υπηρεσία από αξιόπιστες εταιρείες όπως Hoatinger, η οποία είναι μόνο $ 0.80 το μήνα.

Διαχειρίζεται WordPress hosting σχέδια οποιουδήποτε καλού?

Απάντηση: Λόγω της δημοτικότητας του WordPress, πολλές εταιρείες φιλοξενίας προσφέρουν δωρεάν εγκαταστάσεις WordPress και πολύ προσιτή διαχείριση WP φιλοξενία.

Ποιες είναι οι καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας cPanel?

Απάντηση: Οι περισσότερες από τις επιλογές μας υποστηρίζουν τη φιλοξενία cPanel και υπάρχουν πολλές πληροφορίες στο διαδίκτυο σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας αυτής της δημοφιλούς πλατφόρμας.

Ποια είναι η ταχύτερη εταιρεία που φιλοξενεί στην Αυστραλία?

Απάντηση: Σύμφωνα με τις δοκιμές ταχύτητάς μας, η απόλυτα ταχύτερη φιλοξενώντας πλατφόρμα είναι η Siteground. Σε γενικές γραμμές, η τροποποιημένη φιλοξενία εικονικού ιδιωτικού διακομιστή (VPS) είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να πάτε επειδή έχετε τους πόρους και την ευελιξία. Ωστόσο, αυτή η επιλογή απαιτεί ένα σωστό ποσό τεχνογνωσίας και χρόνου, δεδομένου ότι όλη η διαχείριση και προσαρμογή εξαρτάται από τον ιδιοκτήτη του site και όχι από τον κεντρικό υπολογιστή.

Τελικές σκέψεις

Αγαπάμε να εξοικονομήσουμε χρήματα όσο το επόμενο άτομο. Ωστόσο, δωρεάν ή ultra φθηνά δεν είναι πάντα οι συμφωνίες που περιμένετε.

Μερικές φορές παίρνετε αυτό που πληρώνετε.

Χρειάζεστε γεγονότα; Σας δίνουμε γεγονότα. Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε μια ολοκληρωμένη επισκόπηση των καλύτερων προσιτών σχεδίων φιλοξενίας στην Αυστραλία με βάση τα σημεία τιμών σε σχέση με τα χαρακτηριστικά και την υποστήριξη. Η χρήση αυτών των πληροφοριών εξαρτάται από εσάς.

Βρήκατε αυτόν τον οδηγό χρήσιμο; Ενημερώστε μας για αυτό ή μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με εταιρείες φιλοξενίας.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me