Αναθεώρηση του BetterNet – ΜΗΝ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΕΑΝ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙΤΕ την ιδιωτικότητα

Αν νομίζετε ότι οποιοδήποτε VPN, ακόμα και ένα δωρεάν, είναι καλύτερο από κανένα, σκεφτείτε ξανά. Ο παράγοντας χάλια σε μερικούς είναι πολύ υψηλό.

Όταν διαβάζετε τις κριτικές μας, υπάρχει ένα κοινό νήμα που θα δείτε. Αυτό είναι αρκετά συχνά κανένα VPN δεν είναι καλύτερο από ένα δωρεάν VPN. Betternet είναι μια δωρεάν υπηρεσία VPN που για άλλη μια φορά επικυρώνει τη γνώμη μας.

Betternet vpn λογότυποΤα δωρεάν δίκτυα VPN μπορούν να σας προσφέρουν όλες τις παροχές στον κόσμο. Ωστόσο, υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο είναι δωρεάν. Κάνουν κάποια χρήματα. Συνήθως, είναι με την πώληση των δεδομένων σας ή με την προβολή ενός τόνου διαφημίσεων. Οι υπηρεσίες τους συνήθως δεν είναι ασφαλείς, έχουν έναν περιορισμένο αριθμό διαθέσιμων διακομιστών και απλά δεν λειτουργούν καλά.

Για την πίστη του, Betternet κάνει καλύτερη δουλειά για την προστασία των δεδομένων σας από κάποια από τα άλλα δωρεάν VPN που εξετάσαμε. Αλλά καθώς διαβάζετε αυτήν την αναθεώρηση, θα δείτε γιατί δεν συμπεριλάβαμε την Betternet στον κατάλογο των καλύτερων δωρεάν VPN.

Ποιος είναι Betternet?

Αυτή είναι η πρώτη φορά που έχετε ακούσει για το Betternet. Αυτό είναι πιθανό επειδή είναι μια σχετικά νέα εταιρεία που ήρθε στη σκηνή στα μέσα του 2015. Από τη δημιουργία της εταιρείας, αυξάνονταν σιγά σιγά.


πλεονεκτήματα betternet vpnΦυσικά, ο πρωταρχικός λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι προσελκύονται από αυτούς είναι επειδή το VPN είναι εντελώς δωρεάν. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες πλατφόρμες, από το Android μέχρι το Mac στα Windows. Υπάρχουν ακόμη και επεκτάσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome και στο Firefox. Παίρνετε όλα αυτά χωρίς να πληρώνετε ακόμη και μια δεκάρα. Αυτό που είναι ωραίο είναι ότι δεν χρειάζεται να εγγραφείτε, επομένως δεν έχουν κανένα από τα προσωπικά σας στοιχεία, όπως το όνομά σας ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Πλεονεκτήματα:

 • Ένα δωρεάν VPN

Μειονεκτήματα:

 • Η εφαρμογή έχει κακόβουλο λογισμικό
 • Διατηρεί ορισμένα δεδομένα
 • Παρέχει στους τρίτους πρόσβαση στα δεδομένα
 • Διαρροές IPv6 και IPv4
 • Διαρροές DNS
 • Αργή ταχύτητα
 • Συχνές συνδέσεις

Πώς το Betternet VPN κερδίζει χρήματα?

betternet install

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Betternet, αυτό η υπηρεσία είναι δωρεάν επειδή προσφέρουν δωρεάν εφαρμογές με χορηγία. Όταν κάνετε λήψη της εφαρμογής για κινητά, θα εμφανιστεί ένα κουμπί "Εγκατάσταση εφαρμογής". Κάνοντας κλικ στο κουμπί, θα λαμβάνετε διαφημίσεις για άλλες εφαρμογές που μπορείτε να εγκαταστήσετε. Κάθε φορά που εγκαθιστάτε μια εφαρμογή, η Betternet κάνει μετρητά.

Προσφέρουν βίντεο. Όταν εγκαταστήσετε την εφαρμογή, θα δείτε ένα κουμπί που λέει "παρακολουθήστε ένα σύντομο βίντεο". Παρακολουθώντας το βίντεο, βοηθάτε το Betternet να κερδίσει χρήματα.

betternet vpn χρήματα

Η Betternet υποστηρίζει ότι αυτό το μοντέλο λειτουργεί καλά γι 'αυτούς. Οι χρήστες εγκαθιστούν τις προτεινόμενες εφαρμογές και η Betternet μπορεί να κρατήσει τα φώτα αναμμένα. Υποσχόμαστε να διατηρήσουν την υπηρεσία τους δωρεάν για πάντα χάρη στην υποστήριξη και την αφοσίωση των πελατών τους. Αυτοί επίσης ισχυρίζονται ότι ο σκοπός τους δεν είναι να αποκομίσουν κέρδος, αλλά απλώς καλύπτουν τα έξοδα συντήρησής τους.

Είναι ενδιαφέρον ότι η Betternet πρόσφατα παρουσίασε την "premium έκδοση" της. Αυτή η υπηρεσία δημιουργήθηκε για να καλύψει τα έξοδα που η δωρεάν υπηρεσία δεν κάλυπτε. Έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει στην προσθήκη διακομιστών και την παροχή της υψηλότερης ποιότητας υπηρεσίας στους χρήστες.

Έχουμε πολλά προβλήματα με αυτό. Είναι πολύ συνηθισμένο να ακούτε τους ανθρώπους να λένε ότι όταν χρησιμοποιείτε ένα δωρεάν VPN, είστε το προϊόν. Βασικά, αυτό σημαίνει ότι αυτό δωρεάν δίκτυα VPN, όπως η Betternet, είναι τα δεδομένα σας. Πωλούν τους πραγματικούς πελάτες τους. Δίνουν στους διαφημιστές πρόσβαση σε εσάς. Αυτό σημαίνει ότι το επίκεντρο δεν είναι να σας προσφέρουμε ένα καλό προϊόν αλλά αντ 'αυτού να παρέχετε στους διαφημιστές πρόσβαση σε ένα καλό προϊόν, τα χρήματά σας.

Malware Galore

betternet vpn κατάταξη

Ένα ακαδημαϊκό βιβλίο με τίτλο "Ανάλυση του κινδύνου απορρήτου και ασφάλειας των εφαρμογών ενεργοποίησης του Android VPN που ενεργοποιούνται" περιγράφει ακριβώς Πόσο επικίνδυνο είναι το Betternet VPN όταν πρόκειται για κακόβουλο λογισμικό.

Το ακαδημαϊκό χαρτί έδειξε ότι η Betternet αποδείχθηκε θετική malware από 13 διαφορετικά προγράμματα αντιμετώπισης ιών. Αυτή η μελέτη υπογραμμίζει τη σημασία της αναζήτησης πέρα ​​από τις αξιολογήσεις σε μια υπηρεσία όπως το Google Play. Οι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν το λογισμικό πολύ υψηλά, αλλά είναι επειδή δεν γνωρίζουν τη ζημιά που μπορεί να κάνει το λογισμικό σε αυτούς και την ιδιωτικότητά τους.

Πρέπει να εμπιστεύεστε το Betternet VPN?

privacy privacyΜέχρι τώρα ίσως γνωρίζετε πώς αισθανόμαστε το θέμα. Αλλά θα θέλαμε να πάρουμε λίγα λεπτά και να δούμε την πολιτική απορρήτου της Betternet και να δούμε πώς συγκρίνεται με τα καλύτερα δίκτυα VPN που έχουμε εξετάσει.

Ακριβώς από το ρόπαλο, κοιτάζοντας την πολιτική απορρήτου βλέπουμε κάποια πράγματα που μας δίνουν λόγο ανησυχίας. Το Betternet VPN λέει ότι δεν σας εντοπίζουν. Ωστόσο, συνεχίζουν να λένε ότι συλλέγουν πληροφορίες που μοιράζεστε, τις οποίες χρησιμοποιούν για να υποστηρίξουν τη διαφήμιση των προϊόντων τους. Με άλλα λόγια, παίρνουν τις πληροφορίες σας και τις δίνουν σε άλλους.

πολιτική τρίτου μέρουςΌταν διαβάζετε .8 .2 των Όρων και Προϋποθέσεων τους, δηλώνουν σαφώς ότι όταν χρησιμοποιείτε την δωρεάν υπηρεσία, τα προσωπικά σας στοιχεία ενδέχεται να είναι διαθέσιμα σε τρίτο πάροχο περιεχομένου. Αν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε κάποιο προϊόν ή υπηρεσία τρίτου μέρους ή αλληλεπιδράτε με οποιονδήποτε τρόπο με αυτά τα μέρη, Το Betternet VPN δεν φέρει καμία ευθύνη για την ασφάλειά σας.

Λοιπόν, τουλάχιστον σας προειδοποιούν.

Γιατί το Betternet επιτρέπει το κακόβουλο λογισμικό και την παρακολούθηση των εφαρμογών του?

Αυτά τα εργαλεία τους επιτρέπουν να συλλέγουν τα δεδομένα σας. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσουν χρήματα από την δωρεάν εφαρμογή VPN. Αφού συλλεχθούν τα δεδομένα σας, μπορείτε να τα πουλήσετε ή να τα χρησιμοποιήσετε για να στοχεύσετε με διαφημίσεις προσαρμοσμένες στις αντιλήψεις σας. Αυτό με τη σειρά του σημαίνει έσοδα για την Betternet. Αλήθεια, αυτό είναι το επιχειρηματικό μοντέλο για τις περισσότερες από τις δωρεάν εφαρμογές που κατεβάζετε.

Αυτή είναι η δωρεάν υπηρεσία, είναι η πληρωμένη υπηρεσία καθένα καλύτερο?

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο premium Betternet VPN, πρέπει πρώτα να κάνετε λήψη του δωρεάν VPN. Μόλις εγκατασταθεί, θα σας δοθούν τα απαραίτητα βήματα για να περάσετε από τη διαδικασία εγκατάστασης.

Εδώ, έχετε τη δυνατότητα να ξεκινήσετε τη δίκη επτά ημερών. Ωστόσο, πριν να μπορέσετε να ξεκινήσετε τη δοκιμή, πρέπει να το κάνετε παρέχετε στο Betternet μια δέσμη των προσωπικών σας πληροφοριών.

betternet vpn δωρεάν δοκιμή

Η τιμή που πληρώνετε ποικίλει ανάλογα με το χρονικό διάστημα εγγραφής σας στο προϊόν. Όσο περισσότερο και αν εγγραφείτε, τόσο μεγαλύτερη είναι η έκπτωση πίστης σας. Σας δίνεται η δυνατότητα να εγγραφείτε για ένα μήνα, έξι μήνες ή ένα χρόνο.

Η τιμή ενός μηνός είναι $ 11.99. Ωστόσο, αν πληρώσετε για το έτος εκ των προτέρων, η μηνιαία τιμή πέφτει στα 2,99 δολάρια. Αν επιλέξετε την επταήμερη δοκιμή και δεν ακυρώσετε τη συνδρομή σας, η συνδρομή σας θα ανανεωθεί αυτόματα με την τιμή των 11.99 €.

Όταν εισάγετε τον τρόπο πληρωμής σας, ρυθμίζετε αυτόματα μια επαναλαμβανόμενη διαδικασία χρέωσης. Εάν ξεχάσετε να ακυρώσετε τη συμφωνία πριν από τη λήξη της συνδρομής, Η Betternet θα σας χρεώσει για άλλη χρονική περίοδο, το μήνα, τους έξι μήνες ή το έτος.

Σύμφωνα με την πολιτική επιστροφής χρημάτων της Betternet, ενδέχεται να λάβετε μια αναλογική επιστροφή του τρέχοντος ποσού της συνδρομής σας. Εάν ο λογαριασμός τερματιστεί λόγω παραβίασης των όρων και προϋποθέσεων, δεν υπάρχουν διαθέσιμες επιστροφές χρημάτων. Όλες οι επιστροφές γίνονται κατά τη διακριτική ευχέρεια της Betternet, και διατηρούν το δικαίωμα να αρνηθούν την επιστροφή χρημάτων σας για οποιονδήποτε λόγο ή χωρίς λόγο.

Ρυθμίσεις ασφαλείας

Αφού εγκαταστήσετε τον πελάτη Betternet VPN, μπορεί να εκπλαγείτε να μάθετε ότι δεν υπάρχει διακόπτης kill, δεν υπάρχει έλεγχος εκκίνησης και δεν υπάρχουν επιλογές προστασίας από διαρροές. Το παίρνουμε δεδομένου ότι έχουν ZERO ασφάλεια?

Όπως αναφέρθηκε, όταν εγγραφείτε για την δωρεάν δοκιμή επτά ημερών, θα πρέπει να χειριστείτε τα στοιχεία πληρωμής σας. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν έχετε λογαριασμό στο Betternet. Δεν υπάρχει μέρος όπου θα συνδεθείτε για να δείτε τις πληρωμές σας, να αναθεωρήσετε τιμολόγια ή να ακυρώσετε την υπηρεσία.

Υπάρχει η δυνατότητα ακύρωσης συνδρομών από μια κινητή συσκευή. Τι γίνεται όμως αν πληρώσατε στην επιφάνεια εργασίας σας; Για λόγους ασφαλείας, εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε τη δοκιμή και να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα, δοκιμάστε την υπηρεσία για μία ή δύο ημέρες και, στη συνέχεια, ακυρώστε την αμέσως, εάν το θεωρείτε απαραίτητο. Αυτό θα σας δώσει χρόνο για να περάσετε από το άγαλμα του να ξεφύγετε από την υπηρεσία.

Πού βρίσκονται οι διακομιστές του Betternet?

τοποθεσίες betternet

Όταν χρησιμοποιείτε την δωρεάν υπηρεσία, δεν υπάρχει επιλογή για να επιλέξετε τον διακομιστή στον οποίο συνδέεστε. Όταν χρησιμοποιείτε την επιλογή premium, μπορείτε να συνδέσετε διακομιστές που βρίσκονται σε:

 • Οι Ηνωμένες Πολιτείες
 • Καναδάς
 • Ολλανδία
 • Γερμανία
 • Ιαπωνία
 • Το Ηνωμένο Βασίλειο

Δεν επιτρέπεται να επιλέξετε συγκεκριμένους διακομιστές, μόνο περιοχές.

Ταχύτητα διακομιστή

αποτέλεσμα ταχύτητας betternetΗ ταχύτητα του διακομιστή ήταν προβληματική είτε ασχολήσαμε με την δωρεάν έκδοση είτε με την πληρωμένη έκδοση. Παρακάτω υπάρχει μια βασική δοκιμή ταχύτητας για την αξιολόγηση του δικτύου.

το αποτέλεσμα ταχύτητας betternet 2Και εδώ συνδέεται με τον βέλτιστο διακομιστή στο Betternet.

Είτε προσπαθείτε να συνδεθείτε σε διακομιστές στην Ευρώπη ή στις Ηνωμένες Πολιτείες, συχνά λαμβάνετε το σφάλμα DNSμικρό. Όταν είστε σε θέση να συνδεθείτε με την υπηρεσία τους, τα αποτελέσματα που λαμβάνετε είναι πολύ ασυνεπή.

Ποια είναι η τελική ετυμηγορία μας?

Αγαπάμε απολύτως τη Betternet και πιστεύουμε ότι όλοι θα πρέπει να χρησιμοποιούν την πληρωμένη υπηρεσία. Ενώ είστε σε αυτό, πάρτε ένα όπλο, και πυροβολούν το δικό σας πόδι πάρα πολύ.

Όχι, αλλά σοβαρά, Το Betternet είναι ένα από τα χειρότερα VPN που έχουμε εξετάσει ποτέ. Οι διακομιστές είναι αναξιόπιστοι. Έχουν ελάχιστη ή καθόλου υποστήριξη. Δεν υπάρχουν λειτουργίες και υπάρχει πλήθος ανησυχιών για την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Όταν πρόκειται για την απεμπλοκή ιστοσελίδων συνεχούς ροής, τα αποτελέσματα ήταν αμφισβητήσιμα στην καλύτερη περίπτωση. Και ακόμα κι αν μπορούσαμε να περάσουμε γεωπεριβάλλοντες, η ταχύτητα του διακομιστή ήταν τόσο αργή ώστε η ροή ήταν αδύνατη.

Αισθανόμαστε κακοί για εκείνους που έχουν δελεαστεί από την ελεύθερη καραμέλα, μόνο για να καταλήξουμε στο σπίτι ψωμί τζίντζερ. Παρακαλώ μην είστε ένας από αυτούς τους ανθρώπους

Μια άλλη εναλλακτική λύση - NordVPN

Αν ψάχνετε για μια υπηρεσία VPN ποιότητας, συνιστούμε το NordVPN. Το NordVPN διαθέτει πάνω από 5.000 διακομιστές σε όλο τον κόσμο, έχει ξεκάθαρη πολιτική καταγραφής, προσφέρει απαράμιλλη εξυπηρέτηση πελατών, έχει διακομιστές ειδικά σχεδιασμένους για να προσεγγίσουν γεωγραφικούς περιορισμούς και διατίθεται σε λογικές τιμές.

Το NordVPN είναι φιλικό προς το χρήστη και έχει απλό λογισμικό. Έχουν δεσμευτεί να προστατεύουν το απόρρητο των πελατών τους. Με αυτό top-tier VPN, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για κρυφές αμοιβές ή ρήτρες. Δεν προσπαθούν να αναβαθμίσουν τα προϊόντα και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία σε έως και πέντε συσκευές με μία μόνο συνδρομή.

Κάθε ένας από τους διακομιστές του NordVPN παίρνει γεω-περιορισμούς σε υπηρεσίες όπως το Netflix. Επειδή βρίσκονται στον Παναμά, προστατεύεστε από ορισμένα κυβερνητικά προγράμματα επιτήρησης που απειλούν να διακυβεύσουν την ιδιωτικότητά σας.

NordVPN έχει αστρική υποστήριξη πελατών και προσφέρει 24/7 ζωντανή συνομιλία.

Επιτρέπει υπηρεσίες P2P και προσφέρει σχέδια που κυμαίνονται από 2,99 δολάρια το μήνα έως 11,99 δολάρια το μήνα. Και ενώ αυτή η τιμή μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβή από κάποια άλλα VPN στην αγορά, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι με τα VPN, παίρνετε αυτό που πληρώνετε για.

Ωρες ωρες, δωρεάν έρχεται σε μια ακόμη πιο υψηλές τιμές. Πάρτε σοβαρά την ιδιωτική σας ζωή και επενδύστε σε ένα καλό VPN. Αποφύγετε το ενδεχόμενο να συμβεί μια μεγάλη καταστροφή. Συνοδεύω NordVPN.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me