CyberGhost – καλό αλλά όχι άριστο (τα πλήρη αποτελέσματα δοκιμών)

Αυτό είναι πολύ καλό. Δεν είναι τέλειο, το μυαλό σας αλλά αρκετά καλό. Θα μπορούσατε να κάνετε χειρότερα για πολύ περισσότερα χρήματα.

Στην ιστοσελίδα της, η Cyberghost πιστεύει ότι είναι «σημαντικός υποστηρικτής και υποστηρικτής των πολιτικών δικαιωμάτων, μιας ελεύθερης κοινωνίας και ενός πολιτισμού χωρίς λογοκρισία».

Κατά τη γνώμη μας, αυτό είναι ένα πολύ καλό μέρος για να ξεκινήσετε.

Αυτή η ρουμανική εταιρεία ιδρύθηκε το 2011, αλλά πρόσφατα αποκτήθηκε από την Crossrider Limited και τον Robert Knapp. Ως εκ τούτου, φαίνονται έτοιμοι να προσφέρουν συνεχώς βελτιωμένες υπηρεσίες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την εταιρεία να φτάσει ακόμη υψηλότερα στην κατάταξη υπηρεσιών VPN. Η CyberGhost ισχυρίζεται ότι παρέχει τις υπηρεσίες της περισσότερα από 20 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως. Επιπλέον, το CyberGhost προσφέρει στερεά πρωτόκολλα με OpenVPN και IPSec, μεταξύ άλλων. Με την κρυπτογράφηση bit AES-256, είναι εύκολο να διαπιστώσετε ότι η ιδιωτική σας ζωή και η ανωνυμία σας εξασφαλίζονται με αυτήν την υπηρεσία.


Το CyberGhost έχει σχεδιαστεί για την αποτελεσματική απόκρυψη της διεύθυνσης IP κατά τη διάρκεια της πλοήγησης και η συμπερίληψη ενός διακόπτη kill σημαίνει ότι μπορείτε να περιηγηθείτε χωρίς να ανησυχείτε για την έκθεση της πραγματικής σας θέσης και ταυτότητας.

Μπορείτε να έχετε μέχρι και επτά συσκευές ταυτόχρονα συνδεδεμένες με το CyberGhost, το οποίο είναι ιδανικό για όσους διαθέτουν πολλούς υπολογιστές, tablet και smartphones.

Cyberghost Επισκόπηση

ΧαρακτηριστικάΠληροφορίες
Ευχρηστία: Εύχρηστος
Πολιτική καταγραφής: Δεν υπάρχει πολιτική αρχείου καταγραφής
Μέγεθος διακομιστή: 3000 ++ διακομιστές
Διανομή διακομιστή: 59 χώρες
Υποστήριξη: Ζωντανή συζήτηση
Torrenting: Επιτρέπεται
Streaming: Επιτρέπεται
Πρωτόκολλο VPN και κρυπτογράφηση: OpenVPN, L2TP και IPSec. Κρυπτογράφηση AES 256-bit
Αρχηγείο: Ρουμανία
Τιμή: $ 2.75 / μήνα
Επίσημη ιστοσελίδα: https://www.cyberghostvpn.com

Μια φιλική λύση πολλαπλών πλατφορμών

πώς λειτουργεί το cyberghostΕάν οι συσκευές σας χρησιμοποιούν Mac, Windows, iOS ή Android, είναι συμβατές με το CyberGhost. Οι προχωρημένοι χρήστες θα εκτιμήσουν την ικανότητα σύνδεσης των συσκευών Linux και τη σύνδεση της υπηρεσίας σε δρομολογητή.

Αν και δεν είναι τόσο εκτεταμένη όσο άλλοι ηγέτες της βιομηχανίας, το CyberGhost διαθέτει επίσης μια σχετικά ισχυρή επιλογή εξυπηρετητών που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο. Όλα αυτά είναι διαθέσιμα σε προσιτή τιμή, αλλά σίγουρα δεν είναι δωρεάν vpn.

Άλλοι παροχείς VPN προσφέρουν ελαφρώς καλύτερα πρωτόκολλα ασφάλειας και κάπως ταχύτερους ρυθμούς μεταφοράς δεδομένων εκτός από τα πιο εκτεταμένα δίκτυα εξυπηρετητών. Παρ 'όλα αυτά, Το CyberGhost είναι μια αναμφίβολα σταθερή επιλογή.

Ασφάλεια και κρυπτογράφηση

crack-aes-256

Παρόλο που η CyberGhost δεν λαμβάνει μέτρα ασφαλείας στα άκρα που κάνουν ορισμένοι άλλοι πάροχοι, εξακολουθούν να προσφέρουν κορυφαία προστασία στον κλάδο. Αυτό περιλαμβάνει μια ποικιλία πρωτοκόλλων VPN, συμπεριλαμβανομένων των πρωτοκόλλων VPN πολύ προτιμώμενο πρωτόκολλο OpenVPN. Τα IPSec και L2Tp είναι επίσης διαθέσιμα μαζί με μερικά άλλα. Η δυνατότητα επιλογής του κατάλληλου πρωτοκόλλου είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για πολλούς πιο εξελιγμένους χρήστες.

Εκτός από τα αξιόπιστα πρωτόκολλα, λαμβάνετε κρυπτογράφηση AES-256 bit. Αυτό είναι το είδος της κρυπτογράφησης που χρησιμοποιείται ευρέως από την κυβέρνηση και το στρατό. Μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι η διαδικτυακή σας κίνηση θα είναι κρυπτογραφημένο σε σχεδόν άθραυστο επίπεδο.

Αν προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε το TOR εκτός από ένα VPN, τότε το CyberGhost είναι μια καλή επιλογή για εσάς. Αυτό το VPN είναι απόλυτα συμβατό με το TOR. Εκείνοι που αισθάνονται την ανάγκη για ακόμα περισσότερη ασφάλεια ενδέχεται να θέλουν να ελέγξουν τη λειτουργία Διπλής Κρυπτογράφησης, πράγμα που σημαίνει ότι τα δεδομένα ταυτότητας και τα δεδομένα VPN και τα δύο είναι κρυπτογραφημένα.

Τοποθεσίες διακομιστή του CyberGhost

Επί του παρόντος, το CyberGhost διαθέτει a Σύνολο 3.066 εξυπηρετητών. Αυτό είναι πολύ περισσότερο από ό, τι οι περισσότεροι πάροχοι VPN μπορούν να προσφέρουν, αλλά δεν είναι τόσο καλό όσο αυτό που είναι διαθέσιμο μέσω μερικών από τις καλύτερες εταιρείες VPN. Οι διακομιστές της CyberGhost διανέμονται σε 59 χώρες και η εταιρεία λέει ότι προσπαθούν συνεχώς να φέρνουν περισσότερους διακομιστές σε απευθείας σύνδεση σε μια αυξανόμενη ποικιλία τοποθεσιών.

Στις ΗΠΑ, η CyberGhost διαχειρίζεται περισσότερους από 500 διακομιστές, με επιπλέον 89 χρήστες στον Καναδά. Δεν έχουν διακομιστές στο Μεξικό, αλλά υπάρχουν 10 στην Κόστα Ρίκα. Η κάλυψη στη Νότια Αμερική είναι αρκετά καλή σε σύγκριση με άλλους παρόχους. Οι διακομιστές βρίσκονται στην Κολομβία, τη Βραζιλία και τη Χιλή.

Όπως συμβαίνει με πολλές άλλες εταιρείες VPN, η κάλυψη στην Αφρική είναι αρκετά περιορισμένη. Παρ 'όλα αυτά, οι διακομιστές βρίσκονται στη Νότιο Αφρική και την Κένυα. Επίσης, η Μέση Ανατολή παρουσιάζεται ανεπαρκώς, ενώ εννέα διακομιστές βρίσκονται στο Ισραήλ και 10 βρίσκονται στο Πακιστάν, μια ασυνήθιστη συμπεριφορά μεταξύ πολλών παρόχων VPN.

Διακομιστές σε όλη τη θέση

τοποθεσίες διακομιστή cyberghost

Η Ευρώπη καλύπτεται πλήρως από την Πορτογαλία στην Ουκρανία και από την Ισλανδία στην Ελλάδα. Ακόμα και μικρότερες χώρες, όπως η Αλβανία, η Βοσνία και Ερζεγοβίνη, η Λευκορωσία, η Κύπρος, η Εσθονία, η Λιθουανία, η Λεττονία, η Μολδαβία, η ΠΓΔΜ,.

Οι διακομιστές που βρίσκονται στο Χονγκ Κονγκ, την Ινδονησία, την Ινδία, την Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα, τη Μαλαισία, τη Σιγκαπούρη, την Ταϊλάνδη και το Βιετνάμ σημαίνουν ότι η ασιατική περιοχή αντιπροσωπεύεται καλά. Η Νέα Ζηλανδία και η Αυστραλία καλύπτονται ομοίως από εκατοντάδες διακομιστές.

Ορισμένοι παροχείς υπηρεσιών VPN χρησιμοποιούν ένα συνδυασμό φυσικών και εικονικών διακομιστών. Οι φυσικοί εξυπηρετητές τοποθετούνται στην γεωγραφική θέση στην οποία έχουν εκχωρηθεί. Εντούτοις, οι εικονικοί διακομιστές μπορεί να είναι οπουδήποτε και να φορτώνονται με λογισμικό που το κάνει να εμφανίζεται σαν να βρίσκονται στη χώρα όπου η υπηρεσία VPN λέει ότι βρίσκεται ο διακομιστής.

Δεν υπάρχει τίποτα εσφαλμένο με αυτήν την πρακτική. Παρόλα αυτά, ορισμένοι χρήστες VPN ανησυχούν για το ποια χώρα δρομολογείται η διαδικτυακή τους κίνηση. Από την οπτική τους πλευρά, θα προτιμούσαν πολύ να ασχολούνται με τους φυσικούς διακομιστές μόνο για να γνωρίζουν με ακρίβεια πού πηγαίνουν τα δεδομένα τους.

Το CyberGhost χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό φυσικών και εικονικών διακομιστών. Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας σημειώνει ότι η πλειοψηφία των διακομιστών της είναι φυσική. Ωστόσο, έχουν ένα βαθμό virtualization σε σχεδόν 350 από τους διακομιστές τους. Οι χρήστες για τους οποίους πρόκειται να ανησυχούν, θα χαρούν να μάθουν ότι αυτοί οι εικονικοί διακομιστές βρίσκονται στην πραγματικότητα στη χώρα όπως περιγράφεται.

Χρησιμοποιώντας το BitTorrent ή το P2P με το CyberGhost

διαμοιρασμός αρχείων διάνυσμαΟι άνθρωποι στο CyberGhost φαίνεται να θέλουν οι πελάτες τους να έχουν την μεγαλύτερη δυνατή ελευθερία κατά τη διάρκεια των online εμπειριών τους. Ως αποτέλεσμα, η κοινή χρήση αρχείων P2P και το BitTorrent επιτρέπονται μέσω αυτής της υπηρεσίας. Ενώ άλλοι πάροχοι ενδέχεται να περιορίζουν τους χρήστες σε ορισμένους διακομιστές για το σκοπό αυτό ή άλλοι αποκλείουν πλήρως αυτή τη δραστηριότητα, Το CyberGhost δεν χρησιμοποιεί τέτοιους περιορισμούς.

Πολλοί άνθρωποι θα είναι επίσης ευτυχείς να γνωρίζουν ότι η CyberGhost χρησιμοποιεί περαιτέρω διακομιστές που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να βελτιώσουν την εμπειρία streaming. Αυτό είναι μεγάλη είδηση ​​για τους ανθρώπους που θέλουν να μπορούν να χρησιμοποιούν το VPN τους ενώ παρακολουθούν Netflix, Amazon Prime ή άλλες υπηρεσίες streaming.

Αποτελέσματα δοκιμών ταχύτητας CyberGhost

Συνολικά, το CyberGhost προσφέρει ένα αρκετά καλό πακέτο χαρακτηριστικών. Τα πράγματα φαίνεται να υποχωρούν λίγο στο τμήμα ταχύτητας. Ο έλεγχος συγκριτικής αξιολόγησης πριν από την ενεργοποίηση του VPN έδωσε μεταφορικά ποσοστά μεταφοράς 98,71 Mbps και μεταφόρτωση ποσοστών μεταφοράς 53,00 Mbps. Η ενεργοποίηση του CyberGhost σήμαινε ότι τα πράγματα έγιναν μνημειακά πιο αργά. Η σύνδεση με τον αμερικανικό διακομιστή στη Νέα Υόρκη οδήγησε σε ταχύτητες λήψης 18,41 Mbps και ταχύτητες φόρτωσης 7,12 Mbps.

αποτέλεσμα δοκιμής ταχύτητας cyberghostΜε τα ποσοστά μεταφοράς δεδομένων τόσο χαμηλά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν VPN. Τα πράγματα βελτιώθηκαν κατά τη χρήση ενός διακομιστή που βρίσκεται στο Άμστερνταμ. Οι ρυθμοί λήψης βελτιώθηκαν στα 51,10 Mbps ενώ οι ρυθμοί φόρτωσης άλλαξαν σε 21,10 Mbps.

Τα αποτελέσματα των δοκιμών ταχύτητας στο Χονγκ Κονγκ και στο Λονδίνο ήταν χειρότερα. Το Χονγκ Κονγκ παρουσίασε σχεδόν ταυτόσημες ταχύτητες λήψης και φόρτωσης στην περιοχή των 4,0 Mbps, ενώ τα ποσοστά λήψης στο Λονδίνο ήταν 5,63 Mbps και 15,65 Mbps για τη μεταφόρτωση.

Πολιτική καταγραφής CyberGhost

Ένα από τα πιο κρίσιμα χαρακτηριστικά που μπορεί να προσφέρει ο κάθε πάροχος VPN είναι ότι δεν τηρεί αρχεία στους πελάτες του. Μετά από όλα, ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν ένα VPN κατά πρώτο λόγο είναι να ελαχιστοποιήσουν τις εισβολές στην ιδιωτικότητά τους. Θέλουν να γνωρίζουν ότι τα ευαίσθητα δεδομένα τους δεν διατρέχουν κίνδυνο και ότι κανείς δεν παρακολουθεί στενά τον τρόπο με τον οποίο περνούν τον χρόνο τους online.

Αυτό είναι κρίσιμο, διότι εάν οι πάροχοι VPN διατηρήσουν τον τρόπο με τον οποίο κάνουν οι πάροχοι υπηρεσιών Ίντερνετ, θα απέτρεπε τον σκοπό του VPN. Εάν οι αρχές επιβολής του νόμου ή άλλες κυβερνητικές αρχές αποφασίσουν να ζητήσουν αρχεία πελατών από εταιρεία VPN, είναι πάντα προτιμότερο να διαθέτουν λίγα ή καθόλου αρχεία για να παρέχουν.

Συνεπώς, δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπουμε τις υπηρεσίες VPN να υπερηφανεύονται για τις πολιτικές τους "μη καταγραφής". Οι πολιτικές αυτές σπάνια ακολουθούνται με κάθε στενή έννοια. Αντ 'αυτού, ρίχνοντας μια ματιά στην πολιτική απορρήτου ή στους όρους παροχής υπηρεσιών αποκαλύπτει ότι ορισμένοι πάροχοι VPN διατηρούν αρκετά ακριβή αρχεία.

cyberghost σχόλιοΑυτό είναι ΔΕΝ την περίπτωση με το CyberGhost. Η θέση τους στη Ρουμανία βοηθά σίγουρα την κατάσταση, επειδή αυτή η χώρα δεν αποτελεί μέρος του δικτύου επιτήρησης 14 Eyes. Δεν μοιράζονται πολλά δεδομένα με άλλα έθνη, και οι νόμοι τους σχετικά με τα δεδομένα και την τήρηση αρχείων είναι σχεδόν μηδενικοί. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι οι δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο δεν παρακολουθούνται και αποθηκεύονται κάπου από την οποία θα μπορούσαν να έχουν πρόσβαση αργότερα.

Το CyberGhost καθιστά αρκετά σαφές στην ιστοσελίδα τους ότι δεν κατέχουν δεδομένα παρακολούθησης. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν αρχεία του ιστορικού περιήγησης του χρήστη, του περιεχομένου των δεδομένων του ή ακόμα και των προτιμήσεων αναζήτησης. Η εταιρεία δεν διατηρεί καν αρχεία καταγραφής σύνδεσης, επομένως κανείς δεν παρακολουθεί πότε και για πόσο καιρό θα συνδεθείτε στο Διαδίκτυο.

Επιλογές τιμολόγησης για CyberGhost

Όλες οι επιλογές χρέωσης για CyberGhost περιλαμβάνουν πρόσβαση σε όλους τους διακομιστές της εταιρείας και τη δυνατότητα συνδέστε έως και επτά συσκευές ταυτόχρονα. Η υποστήριξη πελατών παρέχεται 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα και υπάρχουν διαθέσιμες εφαρμογές που είναι συμβατές με Mac, Windows, iOS, Android και πολλά άλλα.

cyberghost τιμολόγηση

Οι πελάτες που επιλέγουν να πληρώσουν σε μηνιαία βάση θα πληρώσουν 11,99 δολάρια κάθε μήνα. Εκπτώσεις είναι διαθέσιμες για άτομα που αγοράζουν ένα έτος ή περισσότερο της υπηρεσίας εκ των προτέρων. Μια πακέτο ενός έτους κοστίζει 4,99 δολάρια το μήνα, ενώ το πακέτο των δύο ετών κοστίζει 3,79 δολάρια το μήνα. Η φθηνότερη συμφωνία είναι να πάει με το τριετές πακέτο στα 2,75 δολάρια το μήνα.

Δεδομένων των σχετικά αργών ρυθμών μεταφοράς δεδομένων της CyberGhost, ίσως δεν έχει νόημα να επενδύσετε σε δέσμευση ενός, δύο ή τριών ετών μέχρι να είστε σίγουροι ότι το προϊόν είναι πραγματικά βιώσιμο για εσάς. Ίσως είναι καλύτερο να αγοράσετε μια συνδρομή ενός μηνός για να δώσετε στον εαυτό σας χρόνο να δοκιμάσετε την υπηρεσία πριν αγοράσετε ένα μεγαλύτερο πακέτο. Εναλλακτικά, μια επιστροφή 30 ημερών είναι διαθέσιμη σε όλα τα πακέτα εάν αποφασίσετε να μην διατηρήσετε την υπηρεσία.

Οι επιλογές πληρωμής περιλαμβάνουν το PayPal και τις πιστωτικές κάρτες. Αν θέλετε να παραμείνετε αληθινά ανώνυμοι, τότε μπορείτε επίσης να πληρώσετε χρησιμοποιώντας το Bitcoin.

Συνιστάται το CyberGhost - Ναι

Ως VPN, το CyberGhost έχει πολλά να το κάνει. Η ασφάλεια του είναι σταθερή με την κρυπτογράφηση AES-256 bit και είναι σίγουρα ωραίο να έχετε διάφορα πρωτόκολλα VPN από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε. Ότι αυτά τα πρωτόκολλα περιλαμβάνουν το OpenVPN και το IPSec είναι μεγάλη είδηση ​​για τους ανθρώπους που ανησυχούν για την ασφάλεια. Επίσης, η επιλογή για διπλή κρυπτογράφηση μπορεί να είναι ιδιαίτερα πολύτιμη για τους ανθρώπους που θέλουν να αποφύγουν τα αδιάκριτα μάτια των ολοκληρωτικών καθεστώτων.

cyberghost proΈνα άλλο πράγμα που κάνει το CyberGhost μια ελκυστική επιλογή VPN είναι η θετική εμπειρία χρήστη. Είναι εξαιρετικά εύκολο να εγκαταστήσετε και να ξεκινήσετε, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να λειτουργείτε σε λιγότερα από πέντε λεπτά.

Η ευχρηστία είναι μεγάλη όταν βρίσκεστε μέσα στην εφαρμογή CyberGhost. Όλα φαίνονται να είναι σωστά στα χέρια σας και δεν θα πρέπει να κάνετε πολλά κυνήγι για να καταλάβετε πώς να ολοκληρώσετε τις πιο βασικές λειτουργίες. Εάν το επιθυμούν οι χρήστες, είναι δυνατή η διαμόρφωση της εφαρμογής ώστε να εκκινείται αυτόματα με ένα μόνο κλικ.

Η πολιτική μη καταγραφής του CyberGhost είναι επίσης α καθορισμένο συν, ειδικά για εκείνους που είναι πραγματικά ευαίσθητοι σε θέματα που αφορούν την προστασία της ιδιωτικής ζωής και την ανωνυμία στο διαδίκτυο. Ωστόσο, αυτή η εταιρεία σκοντάφτει πραγματικά όταν πρόκειται για την ταχύτητα. Ένα VPN που μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα δίκτυο με περισσότερους από 3.000 διακομιστές θα πρέπει να είναι σε θέση να προσφέρει καλύτερες τιμές μεταφοράς. Μια μικρή επιβράδυνση αναμένεται κάθε φορά που χρησιμοποιείται ένα VPN, αλλά τα αποτελέσματα των δοκιμών ταχύτητας CyberGhost δεν είναι παρά απογοητευτικά.

Λάβετε υπόψη ότι οι εμπειρίες των χρηστών μπορεί να διαφέρουν σημαντικά ανάλογα με το σύστημα του υπολογιστή και τον τόπο όπου βρίσκεται ο χρήστης στον κόσμο. Αναμφισβήτητα, η CyberGhost έχει χιλιάδες πελάτες που είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την ταχύτητα της περιήγησής τους. Τα αποτελέσματα των δοκιμών που εμφανίζονται εδώ δείχνουν απλά ότι μπορεί να θέλετε να διατηρήσετε την πολιτική επιστροφής χρημάτων της CyberGhost στο μυαλό σας εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με την υπηρεσία.

Με τα θέματα ταχύτητας, η CyberGhost προσφέρει όλα τα χαρακτηριστικά και την ασφάλεια που θα περιμένατε από μια πληρωμένη υπηρεσία VPN. Συνεπώς, συνιστάται το CyberGhost.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me