Πώς να παρακολουθήσετε το HBO στην Αυστραλία

Το HBO αποτελεί ψυχαγωγικό και πολιτισμικό φαινόμενο στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε πολλές άλλες χώρες εδώ και δεκαετίες. Επί του παρόντος, πάνω από 100 εκατομμύρια συνδρομητές σε όλο τον κόσμο, αυτό είναι μια μακριά κραυγή από τους 365 συνδρομητές που είχε γύρω από την περιοχή της Πενσυλβανίας όταν έκανε το ντεμπούτο του το 1972.


Κατά τα πρώτα έτη της, η ανάπτυξη ήταν αργή. Δεν υπήρχε η απαραίτητη υποδομή για την ανάπτυξη του HBO. Ταυτόχρονα, αντιμετώπισαν κάποια αντίθεση από τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα εξαιτίας του φόβου ότι το καλώδιο θα άκουγε το ακροατήριο και θα κλέβει έσοδα. Ωστόσο, από τα τέλη της δεκαετίας του '70 έως τις αρχές της δεκαετίας του '80 υπήρξαν ορισμένες βελτιώσεις στην υποδομή καθώς και αλλαγές στις διαφορές που ευνόησαν την καλωδιακή τηλεόραση και το HBO.

Λογότυπο HBOΜέχρι το 1982, η HBO είχε 8,9 εκατομμύρια συνδρομητές, πωλήσεις 440 εκατομμυρίων δολαρίων και κέρδη 100 εκατομμυρίων δολαρίων. Μέχρι το 1983 ο αριθμός αυτός είχε φτάσει στα 13,4 εκατομμύρια συνδρομητές. Ήταν αυτή τη στιγμή που η HBO πήρε στην επιχείρηση τη δημιουργία αρχικών προγραμμάτων κωμωδίας. Μέσα στα τέλη της δεκαετίας του 80 και στις αρχές της δεκαετίας του 90 φαινόταν ότι η HBO έχασε κάποια επιρροή της. Αυτό οφειλόταν εν μέρει στη δημοτικότητα των ενοίκων σπιτιών ταινιών.

HBO ανταποκρίθηκε με μια σειρά από στρατηγικές και επιθετικές διαφημιστικές εκστρατείες. Ζήτησαν την άδεια για αθλητικό προγραμματισμό. Και μέχρι το 1993 η βάση των συνδρομητών τους έφθασε τα 24,7 εκατομμύρια.

Streaming HBO

Η ροή στο HBO είναι πλέον πραγματικότητα. Οι υπηρεσίες HBO Go και HBO Now είναι απίστευτα δημοφιλείς. Το HBO-Now επιτρέπει σε οποιονδήποτε έχει σύνδεση στο διαδίκτυο να εγγραφεί για αυτή την υπηρεσία υψηλής ποιότητας και να απολαύσει το περιεχόμενο του HBO.

Λογότυπο HBO GOΤο ωραίο είναι ότι το HBO-Now έχει λίγο πολύ όλο τον προγραμματισμό ενός ατόμου που θα εγγραφόταν στο καλωδιακό κανάλι που θα μπορούσε να πάρει. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε προγράμματα όπως True Blood, True Detective, Game of Thrones και πολλά άλλα.

Όλα αυτά ακούγονται υπέροχα όσο ζείτε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εάν βρίσκεστε εκτός των ΗΠΑ, όπως στην Αυστραλία, δεν υπάρχει άμεσος τρόπος να παρακολουθήσετε αυτό το περιεχόμενο. Μην δώσετε σε απόγνωση. Ετοιμαστείτε επειδή σε αυτόν τον οδηγό θα εξετάσουμε τρόπους για να περάσετε το geo blocking έτσι ώστε να μπορείτε να απολαύσετε αυτό το HBO στην Αυστραλία.

�� TL, DR - Αν θέλετε τη σύντομη και γλυκιά εκδοχή αυτού. Σας συνιστούμε να ρίξετε μια ματιά στο SurfShark. Αυτός ο νεοφερμένος στο χώρο VPN παρέχει εκπληκτική ταχύτητα και υπηρεσίες συνεχούς ροής όχι μόνο για Netflix, αλλά για HBO, Hulu, Amazon Prime και περίπου 12 άλλες αγορές. Επισκεφθείτε το Surfshark ή διαβάστε την αναθεώρησή μας. ��

Πώς να κάνετε streaming HBO στην Αυστραλία

Μπορεί να σκεφτείτε τον εαυτό σας, δεν ακούγεται πολύ σαν ένας πληρεξούσιος; Υπάρχουν κάποιες ομοιότητες μεταξύ των δύο. Μία από τις μεγαλύτερες διαφορές είναι ότι με μια σήραγγα VPN, το δικό σας η σύνδεση είναι κρυπτογραφημένη. Αυτό σημαίνει ότι κανείς δεν μπορεί να παρακολουθήσει τις πληροφορίες που στέλνετε πίσω και πίσω. Μια σήραγγα VPN είναι πιο ασφαλής, προσφέρει καλύτερες ταχύτητες και παράγει καλύτερα αποτελέσματα.

Ένα VPN σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια ασφαλή σύνδεση μεταξύ της συσκευής σας και ενός άλλου δικτύου μέσω του Διαδικτύου.

Στην ουσία, σας επιτρέπει να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο χρησιμοποιώντας δίκτυο ενός διακομιστή που βρίσκεται σε διαφορετικό μέρος του κόσμου. Εάν βρίσκεστε στην Αυστραλία και προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο του HBO χρησιμοποιώντας ένα διακομιστή στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι διακομιστές HBO πιστεύουν ότι βρίσκεστε στις ΗΠΑ, ώστε να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο.

Τώρα το ερώτημα είναι, ποιο είναι το καλύτερος Υπηρεσία VPN για τη ροή του HBO το 2020; Εδώ είναι οι προτάσεις μου:

1. NordVPN - Γρήγορες ταχύτητες, τεράστια αρίθμηση διακομιστών

Το NordVPN λαμβάνει σοβαρά υπόψη την ιδιωτική σας ζωή. Επί του παρόντος, έχουν 5.230 διακομιστές σε όλο τον κόσμο. Όλα τα σχέδιά τους επιτρέπουν τη σύνδεση έξι συσκευών ταυτόχρονα. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν τους, έχουν 30 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Πλεονεκτήματα
  • Περισσότεροι από 5.200 διακομιστές
  • Μοναδικοί εξειδικευμένοι διακομιστές
  • Επιτρέπει έξι ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Ισχυρή στάση όσον αφορά την ιδιωτική ζωή των πελατών
  • Λειτουργεί με το HBO και άλλες υπηρεσίες ροής με περιορισμένη γεωγραφική κάλυψη
Μειονεκτήματα
  • Δεν είναι δυνατή η αγορά πρόσθετων ταυτόχρονων συνδέσεων

Μια από τις καταγγελίες που έχουν οι άνθρωποι σχετικά με το NordVPN είναι η τιμή τους, δηλαδή το σχέδιο μήνα σε μήνα είναι ακριβότερο από κάποιες από τις άλλες επιλογές VPN. Η τιμή είναι δραστικά φθηνότερη ανά μήνα όσο περισσότερο δεσμεύεστε. Αναλύεται ως εξής:

  • Ένα σχέδιο μηνός-μήνα θα σας κοστίσει 11,95 δολάρια το μήνα.
  • Εάν εγγραφείτε για ένα έτος, θα πληρώσετε συνολικά 83,88 δολάρια ετησίως. Αυτό χωρίζει σε 6,99 δολάρια κάθε μήνα.
  • Αν εγγραφείτε στο διετές πρόγραμμα, θα πληρώσετε προκαταβολικά 95,75 δολάρια. Αυτό είναι μόνο λίγο περισσότερο από αυτό που πληρώνετε για το σχέδιο του έτους. Η κατανομή είναι 3,99 δολάρια το μήνα.
  • Αν εγγραφείτε στο τριετές πρόγραμμα, θα πληρώσετε προεξοφλημένα τα 107,55 δολάρια. Παίρνετε τρία χρόνια στα 2,99 δολάρια το μήνα.

SmartPlay είναι μια μοναδική υπηρεσία που προσφέρεται από το NordVPN. Σας διευκολύνει να αποκτήσετε πρόσβαση σε γεωγραφικά περιορισμένο περιεχόμενο σε όλο τον κόσμο. Συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά ενός VPN και ενός έξυπνου DNS. Με την τεχνολογία SmartPlay, δεν χρειάζεται να σκεφτείτε τυχόν ρυθμίσεις. Το μόνο που κάνετε είναι να συνδεθείτε με τους διακομιστές NordVPN και να είστε σε θέση να απολαύσετε τα οφέλη.

Τέλος, η NordVPN δεσμεύεται να προστατεύει το απόρρητό σας. Έχουν μια δοκιμασμένη και σεβαστή πολιτική μη καταγραφής. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα καταγράφουν καμία πληροφορία σχετικά με εσάς ή τι βλέπετε ηλεκτρονικά. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες, ελέγξτε τα πλήρη μας στοιχεία Ανασκόπηση NordVPN.

2. Surfshark - Υψηλή ταχύτητα, χαμηλές τιμές

Οι υπηρεσίες HBO μπορούν να πάρουν ακριβό και όταν πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να αποκτήσετε πρόσβαση στις αγαπημένες σας εκπομπές, δεν θέλετε να ξοδέψετε πολύ περισσότερα χρήματα. Αυτό είναι όπου Surfshark έρχεται. Πρόσβαση σε όλες τις αγαπημένες σας ταινίες και HBO δείχνει για μερικά επιπλέον δολάρια το μήνα αντί να διπλασιάσει επάνω στην τιμή HBO.

Πλεονεκτήματα
  • Πάνω από 800 διακομιστές
  • Καλύτερη τιμή στον κλάδο
  • Με έδρα στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους
  • Εύχρηστος
  • Γρήγορες ταχύτητες
  • Λειτουργεί με το HBO και άλλες υπηρεσίες ροής με περιορισμένη γεωγραφική κάλυψη
Μειονεκτήματα
  • Νέος και σχετικά μη αποδεδειγμένος
  • Αργή υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά καιρούς

Εξοικονόμηση χρημάτων δεν είναι ο μόνος λόγος για να χρησιμοποιήσετε Surfshark-αν και, σε 1,99 δολάρια το μήνα είναι σχεδόν ένας αρκετά καλός λόγος για να τους δοκιμάσετε - η υπηρεσία προσφέρει επίσης από την άποψη της ταχύτητας και της ασφάλειας.

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να καθίσετε στον καναπέ σας για να επανεξετάσετε όλο το Entourage μόνο για να σας υποδεχτεί με ένα μήνυμα γεωγραφικών περιορισμού. Ακριβώς όπως και τα άλλα VPN σε αυτή τη λίστα, το Surfshark ξεμπλοκάρει το HBO χωρίς να ανησυχεί.

Όχι μόνο αυτό, το Surfshark δεν αποθηκεύει πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητα, τις διευθύνσεις IP, το όνομα, την τοποθεσία, το ιστορικό, τις χρονικές σφραγίδες, το εύρος ζώνης ή την κυκλοφορία. Είστε πραγματικά σε ασφαλή χέρια με τα καλύτερα πρότυπα κρυπτογράφησης στον κλάδο και μια κουλτούρα χωρίς καταγραφή.

Εάν είστε στο φράχτη για να δώσετε στο νέο παιδί την ευκαιρία, δείτε την πλήρη αναθεώρηση Surfshark για να δώσετε στον εαυτό σας λίγο περισσότερες πληροφορίες.

3. ExpressVPN - ταχύτερο αξιόπιστο VPN

Το ExpressVPN έχει κάνει ένα όνομα για τον εαυτό του ως μία από τις καλύτερες υπηρεσίες VPN στον πλανήτη. Είναι γνωστό ότι οδηγούνται από την ιδιωτικότητα. Έχουν υπάρξει αρκετές περιπτώσεις υψηλού προφίλ που τους αφορούν όταν κυβερνήσεις και άλλοι οργανισμοί προσπάθησαν να λάβουν προσωπικές πληροφορίες σχετικά με τους χρήστες του ExpressVPN. Ωστόσο, δεδομένου ότι δεν τηρούν αυτές τις πληροφορίες εκεί, δεν βρέθηκαν πληροφορίες.

Πλεονεκτήματα
  • Βρετανική δικαιοδοσία
  • Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής
  • Γρήγορη ταχύτητα με ισχυρή κρυπτογράφηση
  • Λειτουργεί με το HBO και άλλες υπηρεσίες ροής με περιορισμένη γεωγραφική κάλυψη
Μειονεκτήματα
  • Τιμή
  • Υποστηρίζει μόνο τρεις ταυτόχρονες συνδέσεις

Το ExpressVPN έχει καλές ταχύτητες διακομιστή. Αυτό ισχύει ακόμα και με συνδέσεις μεγάλων αποστάσεων. Η εφαρμογή ExpressVPN είναι φιλική προς το χρήστη και λειτουργεί σε όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες που προσφέρουν ισχυρή κρυπτογράφηση και εξαιρετικά χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Παρόμοια με το NordVPN, το ExpressVPN βρίσκεται στην πιο ακριβή πλευρά.

  • Αν πληρώνετε ανά μήνα, το ExpressVPN θα σας χρεώσει 12,95 δολάρια το μήνα.
  • Εάν αγοράσετε αρχικά το εξαμηνιαίο σας σχέδιο, θα πληρώσετε το αντίστοιχο ποσό των 9,99 δολαρίων το μήνα.
  • Αν αγοράσετε το σχέδιο 15 μηνών, θα πληρώσετε κατά βάση 6,67 δολάρια το μήνα.

Η ExpressVPN προσφέρει 160 τοποθεσίες διακομιστών VPN σε 94 χώρες με περισσότερους από 3.000 διακομιστές VPN σε όλο τον κόσμο και η εξυπηρέτηση πελατών τους δεν έχει καμία σχέση. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την υπηρεσία, διαβάστε το πλήρες μας Αναθεώρηση ExpressVPN.

Χρησιμοποιήστε ένα διακομιστή μεσολάβησης

πώς λειτουργεί ο διακομιστής μεσολάβησηςΟ πληρεξούσιος λειτουργεί ως ενδιάμεσος μεταξύ της συσκευής σας και του ιστού. Όταν χρησιμοποιείτε έναν διακομιστή μεσολάβησης, φαίνεται ότι τα αιτήματα που λαμβάνετε προέρχονται από το πληρεξούσιο. Το πλεονέκτημα ενός πληρεξούσιου είναι ότι μπορούν να αποθηκεύουν στο μνήμη ιστότοπους που επισκέφθηκαν στο παρελθόν, καθιστώντας τους πιο γρήγορους για να τους επισκεφθείτε στο μέλλον.

Ένας πληρεξούσιος μπορεί να σας επιτρέψει να ξεπεράσετε το geo μπλοκάρισμα του HBO μερικές φορές. Το πρόβλημα είναι ότι οι πληρεξούσιοι δεν έχουν ασφάλεια. Οι πληροφορίες που μεταδίδονται δεν είναι κρυπτογραφημένες, επομένως μπορούν να υποκλαπούνται. Δεύτερον, πολλοί πληρεξούσιοι, ειδικά εκείνοι που είναι ελεύθεροι, είναι κορεσμένοι με τους χρήστες. Έτσι, η ταχύτητα του Internet σας θα είναι αργή.

Ένα άλλο πρόβλημα με έναν διακομιστή μεσολάβησης είναι ότι εάν χρησιμοποιείτε συνδέσεις HTTP, η πραγματική διεύθυνση IP σας μπορεί να προβληθεί από το άτομο ή το ίδρυμα που κατέχει τον proxy (Διαβάστε περισσότερα: Απόκρυψη της διεύθυνσης IP).

Χρησιμοποιήστε το έξυπνο DNS

Πόσο έξυπνο λειτουργεί το DNSΈνας έξυπνος DNS ή ένας διακομιστής μεσολάβησης DNS δεν θα αποκρύψει τη διεύθυνση IP σας. Ωστόσο, θα αποκρύψει τη διεύθυνση DNS που σας έχει αναθέσει ο παροχέας υπηρεσιών Διαδικτύου σας. Η διεύθυνση DNS σας έχει πληροφορίες που επιτρέπουν σε άλλους ιστότοπους, σε αυτή την περίπτωση HBO, να γνωρίζουν πού βρίσκεστε στον πλανήτη. Ένα έξυπνο DNS θα αντικαταστήσει το DNS που έχει αντιστοιχιστεί με ένα DNS που προέρχεται από μια τοποθεσία που δεν έχει τον γεωγραφικό περιορισμό.

Ένας έξυπνος DNS ή ένας διακομιστής μεσολάβησης DNS θα υποκλέψει αιτήματα σύνδεσης και, στη συνέχεια, θα αφαιρέσει από αυτά τα αιτήματα πληροφορίες που μπορούν να συνδεθούν με το πού βρίσκεστε. Στη συνέχεια, αντικαθιστά τα δεδομένα που αφαιρέθηκαν με δεδομένα που έχουν συνδεθεί σε διαφορετική γεωγραφική τοποθεσία.

Παρόμοια με ένα πληρεξούσιο, ένα έξυπνο DNS δεν χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση. Από την πλευρά του συν, οι πληροφορίες μπορούν να μεταφερθούν χωρίς μείωση της ταχύτητας του Internet. Από την άλλη, οι πληροφορίες που μεταδίδονται ηλεκτρονικά είναι ευάλωτες επειδή δεν υπάρχει κρυπτογράφηση στη σύνδεση.

Χρησιμοποιήστε TOR

Πώς λειτουργείΤο Tor είναι μια υπηρεσία που αποκρύπτει τη διεύθυνση IP σας ενώ βρίσκεστε στο Διαδίκτυο. Η διαδικτυακή επισκεψιμότητά σας αναπηδά ανάμεσα σε διάφορους διαφορετικούς διακομιστές. Το αποτέλεσμα είναι αυτό τα ψηφιακά σας αποτυπώματα είναι κρυμμένα. Ο Tor κάνει μια καλή δουλειά στην απόκρυψη της IP σας και να πάρει γύρω από ορισμένους geo περιορισμούς. Ωστόσο, όταν ανακαλύπτονται τα ρελέ που χρησιμοποιεί για να ανακάμψει την επικοινωνία σας στο Internet, οι ISP μπορούν να τους αποκλείσουν. Με τον Tor, θα βιώσετε ένα πιο αργή ταχύτητα στο Internet.

HBO δείχνει ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε

Το HBO φιλοξενεί μερικά από τα πιο δημοφιλή και επιρροή προγράμματα στην τηλεόραση. Δημιούργησαν πολιτιστικό φαινόμενο που άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι μιλάνε, αλληλεπιδρούν και βλέπουν τον κόσμο. Τα παρακάτω είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή προγράμματα που εκπέμπονται από αυτό το καλωδιακό δίκτυο.

Το σύρμα

Αυτό το τραχύ αστυνομικό δράμα εξέτασε τη σκηνή φαρμάκων στη Βαλτιμόρη. Αυτό το έπραξε από την πλευρά της επιβολής του νόμου καθώς και των εμπόρων ναρκωτικών. Το πρόγραμμα αυτό ήταν ένας παίκτης αλλαγής παιχνιδιών γιατί δεν παρουσίαζε απλώς την επιβολή του νόμου ως καλοί τύποι ή οι αντιπρόσωποι ναρκωτικών ως εγκληματίες. Αντ 'αυτού, προσπάθησε να δείξει την απόχρωση του προβλήματος από κάθε οπτική γωνία, συμπεριλαμβανομένης της ανεύρεσης των ρόλων των πολιτικών, των δημοσιογράφων και της κοινότητας με τη βία των συμμοριών και την πολεμική συμμορία. Αυτή ήταν μια στοχαστική μοναδική σειρά που έτρεξε για πέντε σεζόν και 60 επεισόδια.

Η Σοπράνος

Η Σοπράνος κέρδισε 21 βραβεία Emmy με 111 υποψηφιότητες. Αυτό είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα προγράμματα που παρήγαγε η HBO. Ήταν μια πρωτοποριακή σειρά που μείωσε τις περιπλοκές της οικογενειακής αλληλεπίδρασης με την έντονη βία που συνδέεται με τη διεξαγωγή ενός συνδικάτου εγκλημάτων. Ο πρωταγωνιστής της παράστασης, Tony Soprano, εργάστηκε για να εξισορροπήσει την οικογένειά του, να ζήσει στα προάστια, να προστατεύσει το γάμο του, να χτυπήσει τους εχθρούς του και να τρέξει από το FBI. Οι κρίσεις πανικού τον οδήγησαν να αναζητήσει θεραπεία. Αυτό, σε συνδυασμό με την ατελείωτη αλλά αξιαγάπητη φύση του, έκανε τον Tony Soprano τον κακοποιό για τον οποίο οι ριζωμένοι άνθρωποι. Το φινάλε της σειράς αυτής της τηλεοπτικής εκπομπής ήταν ένα από τα πιο πολωμένα στην ιστορία. Η παράσταση έτρεξε για έξι εποχές και είχε 86 επεισόδια.

Παιχνίδι των θρόνων

Αυτή η εκτεταμένη σειρά βασισμένη στη σειρά βιβλίων Τραγούδι του πάγου και πυρκαγιάς του Γιώργου RR Μαρτίν είναι ένα μέρος πολιτικού παιχνιδιού, ένα μέρος δράκων, ένα μέρος φαντασίας και ένα μέρος επικού πολέμου. Η σειρά έχει έναν αριθμό επαναλαμβανόμενων χαρακτήρων, οι οποίοι κάνουν το δικό τους ρόλο για το Iron Throne. Εάν ένα άτομο είναι οπαδός της φαντασίας ή όχι, η ιστορία είναι ελκυστική. Είναι περίπλοκο. Και υπάρχουν τόσες πολλές ανατροπές είναι συγκλονιστικό. Τα παιχνίδια του Θρόνου είναι επίσης γνωστά για μια μεγάλη ποσότητα βίας και δωρεάν σεξ. Το 2020, το Game of Thrones εισήλθε στην όγδοη και τελική του σεζόν.

Πώς περιορίζει το περιεχόμενο του HBO

Έχουμε συζητήσει πώς περιορίζεται το περιεχόμενο του γεωγραφικού περιεχομένου. Αλλά το ερώτημα σε εκατομμύρια δολάρια είναι πώς συμβαίνει αυτό; Έχει να κάνει πολλά με τον τρόπο που οι συνδεδεμένες με το Διαδίκτυο συσκευές επικοινωνούν μεταξύ τους.

Για να παρακολουθήσετε το HBO στην Αυστραλία, πρέπει να κάνετε τους διακομιστές του HBO να πιστεύουν ότι βρίσκεστε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πώς το κάνεις αυτό? Πρέπει να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας. Ευτυχώς, υπάρχουν ορισμένα εργαλεία που σας επιτρέπουν να ξεπεράσετε το γεωφυσικό εμπόδιο του HBO και να μεταδώσετε το περιεχόμενο που θέλετε.

Κάθε συσκευή που επικοινωνεί με άλλη συσκευή στο Διαδίκτυο πρέπει να έχει διεύθυνση IP. Μπορείτε να σκεφτείτε μια διεύθυνση IP όπως η ταχυδρομική σας διεύθυνση στον πραγματικό κόσμο. Η διεύθυνση IP σας επιτρέπει στους άλλους διακομιστές στο Διαδίκτυο να γνωρίζουν πού πρέπει να παραδοθούν τα πακέτα. Αυτά τα πακέτα πληροφοριών θα μπορούσαν να είναι ιστοσελίδες ή εκπομπές που μεταδίδονται στο Διαδίκτυο.

Αν προσπαθείτε να παρακολουθήσετε το HBO στην Αυστραλία, οι διακομιστές του HBO λέγονται ότι ένα αίτημα προέρχεται από μια συσκευή εκτός των ΗΠΑ. Οι διακομιστές HBO ανταποκρίνονται στέλνοντας ένα μήνυμα σφάλματος αντί των αγαπημένων σας παρουσιάσεων HBO.

Γιατί το HBO περιορίζει τη ροή

Μπορεί να είναι αρκετά φρικτή για έναν κάτοικο των ΗΠΑ που ταξιδεύει στο εξωτερικό και είναι ήδη συνδρομητής στο HBO Go ή HBO-Now όταν προσπαθεί να έχει πρόσβαση στην υπηρεσία streaming στο εξωτερικό και να συνειδητοποιήσει ότι δεν μπορούν. Το πρώτο ερώτημα που θέλουν οι περισσότεροι είναι γιατί?

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους το HBO εμποδίζει τους διεθνείς θεατές να δουν το περιεχόμενό τους συνεχούς ροής. Πολλά από αυτά έχουν να κάνουν με συμβάσεις τηλεοπτικής διανομής εντός των Ηνωμένων Πολιτειών. Σε πολλές περιπτώσεις, οι συμφωνίες αυτές έχουν σχεδιαστεί ώστε να επιτρέπουν την προβολή περιεχομένου μόνο σε Αμερικανούς θεατές στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το ίδιο ισχύει και για τους περιορισμούς Netflix.

Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα πράγματα, ο λόγος για τον οποίο γίνεται αυτό καταρρέει σε χρήματα. Οι δημιουργοί προγραμμάτων προστατεύουν την οικονομική βιωσιμότητα του προϊόντος τους καλύτερα από το καλύτερο σύστημα οικιακής προστασίας προστατεύει το σπίτι ενός σούπερ πλούσιου και ιδιωτικού συνειδητού ατόμου. Μια δημοφιλής εκπομπή μπορεί να χορηγηθεί με διαφορετική άδεια σε άλλη χώρα, αυξάνοντας τα έσοδα που λαμβάνουν οι δημιουργοί του προγράμματος.

Ένας άλλος λόγος είναι ότι το σύστημα διαβάθμισης σε μια κυβέρνηση μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικό από μια άλλη κυβέρνηση. Έτσι, ένα πρόγραμμα όπως το Game of Thrones, το οποίο είναι γνωστό για τη φρικτή του βία και το γραφικό σεξουαλικό του περιεχόμενο, είναι αποδεκτό στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά άλλες χώρες ενδέχεται να μην αποδέχονται αυτό το περιεχόμενο. Οι εκπομπές που μεταδίδει το HBO είναι σχεδιασμένο να ανταποκρίνεται στις κατευθυντήριες γραμμές που έχουν τεθεί από αμερικανικούς ραδιοτηλεοπτικούς φορείς. Δεδομένου ότι η HBO δεν παρουσιάζει το περιεχόμενό τους στο εξωτερικό, αυτοί δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την προσπάθεια να ενταχθούν στις πολιτικές άλλων χωρών.

Φυσικά, μόνο επειδή μια πολιτική ή μια κυβέρνηση δεν θεωρεί ότι το περιεχόμενο είναι κατάλληλο για τη χώρα τους, αυτό δεν σημαίνει ότι οι πολίτες δεν θα αναπτύξουν μια όρεξη γι 'αυτό. Το Διαδίκτυο απλώνει ιδέες και πολιτισμούς, ειδικά εκείνους που παρουσιάζονται σε δημοφιλή μέσα ενημέρωσης όπως το HBO, σε όλο τον κόσμο. Έτσι υπάρχει πείνα για αυτό το περιεχόμενο αλλού. Επιπλέον, υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που έχουν πληρώσει για τις συνδρομές τους στο σπίτι και θέλουν να μπορούν να τις χρησιμοποιούν όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό.

Τελικές σκέψεις

Το HBO δημιουργεί φαινομενικό περιεχόμενο για τις τελευταίες πέντε δεκαετίες. Οι θεατές στις Ηνωμένες Πολιτείες μπόρεσαν να συνεχίσουν να προβάλλονται στο HBO, ενώ οι εξωτερικοί έμειναν να προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο αντιμετώπισης. Παρόλο που υπάρχουν αρκετές επιλογές για την αποτροπή της γεωφυσικής παρεμπόδισης, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN, είτε αυτό είναι NordVPN, Surfshark, ή ExpressVPN. Αυτές οι τρεις υπηρεσίες είναι ασφαλείς, γρήγορες, αξιόπιστες και είναι οι καλύτερες VPN για το Netflix.

Αν το Διαδίκτυο σας εξακολουθεί να είναι λίγο αργό για την ροή του Netflix, ελέγξτε την κατανομή των σχεδίων NBN. Ευχαριστώ!

Όπως πάντα, θα θέλαμε να σας ακούσουμε. Πείτε μας τι σκέφτεστε σχετικά με αυτήν την αναθεώρηση καθώς και να συμπεριλάβετε οποιαδήποτε από τις προτάσεις που έχετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Συχνές ερωτήσεις

Ε: Γιατί είναι το HBO μόνο στο Foxtel?

ΕΝΑ: Την 1η Ιανουαρίου 2017, η Foxtel συνήψε μια συμφωνία που της παρείχε εκτεταμένα δικαιώματα στη βιβλιοθήκη του HBO. Ως αποτέλεσμα, το Foxtel έγινε το αδιαμφισβήτητο "Σπίτι του HBO".

Ε: Πόσο κοστίζει η ροή HBO;?

ΕΝΑ: HBO-Now κοστίζει 15 δολάρια το μήνα. Πρόκειται για μια αυτόνομη συνδρομή που δεν απαιτεί συνδρομή HBO. Το HBO Go είναι δωρεάν, εφόσον έχετε συνδρομή HBO.

Ε: Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του HBO GO και του HBO-Now?

ΕΝΑ: Και οι δύο υπηρεσίες συνεχούς ροής προσφέρουν το ίδιο περιεχόμενο. HBO Go είναι για άτομα που έχουν συνδρομή HBO καλωδιακής τηλεόρασης. HBO-Now κοστίζει $ 15 και είναι για εκείνους που δεν έχουν συνδρομή HBO καλωδιακής τηλεόρασης.

Ερ: Μπορώ να παρακολουθώ Game of Thrones στο HBO-Now?

ΕΝΑ: Ναί. Τα νέα επεισόδια είναι διαθέσιμα στο HBO Τώρα, ταυτόχρονα, εμφανίζονται στο κανάλι καλωδιακής τηλεόρασης.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me