Hotspot Shield Review: Ένα γρήγορο VPN με θέματα ασφάλειας και ιδιωτικότητας

Αυτή η εταιρεία πάσχει από μια ενοχλητική ποσότητα διαρροής. Διαρροή DNS που είναι. Εάν το απόρρητο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι χαμηλό στη λίστα προτεραιότητάς σας, αυτό μπορεί να μην είναι πρόβλημα.


Εάν η σκέψη των ηλεκτρονικών σας προσωπικών δεδομένων - συμπεριλαμβανομένων των οικονομικών συναλλαγών, του ιστορικού αναζήτησης στο Διαδίκτυο, των ηλεκτρονικών μηνυμάτων και άλλων - που κλαπούν, κάνει το στομάχι σας γελοίο, ίσως είναι καιρός για ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN).

Υπάρχουν περίπου εκατό τρισεκατομμύρια υπηρεσίες από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε και τις αναθεωρούμε όλες, μία φορά τη φορά.

Η επισκόπηση του Hotspot Shield θα σας δείξει εάν αυτό το εικονικό ιδιωτικό δίκτυο, το οποίο χρησιμοποιείται από περισσότερα από 600 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, μπορεί να σας βοηθήσει να αναλάβετε τον έλεγχο της ιδιωτικής σας ζωής και να προστατέψετε την ταυτότητά σας.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Hotspot Shield της AnchorFree είναι μια ευρέως διαδεδομένη υπηρεσία VPN που προσφέρει δωρεάν λογαριασμό καθώς και μια πληρωμένη υπηρεσία.

ΧαρακτηριστικάΠληροφορίες
Ευχρηστία: Εύχρηστος
Πολιτική καταγραφής: Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
Μέγεθος διακομιστή: 2500+ διακομιστές
Διανομή διακομιστή: 27 χώρες
Υποστήριξη: Σύστημα εισιτηρίων
Torrenting: Επιτρέπεται
Streaming: Πολύ περιορισμένη
Πρωτόκολλο VPN και κρυπτογράφηση: Καταπέλτης Ύδρα; 128 bit AES και 256-bit AES κρυπτογράφηση
Αρχηγείο: ΗΠΑ
Τιμή: 7,99 € / μήνα
Επίσημη ιστοσελίδα: https://hotspotshield.com
vpn privacyΠλεονεκτήματα της ασπίδας Hotspot:
 • Γρήγορες ταχύτητες λήψης
 • Χαμηλή τιμή
 • Επτά ημέρες δωρεάν δοκιμής
Μειονεκτήματα της Ασπίδας Hotspot:
 • Περιορισμένες τοποθεσίες διακομιστή
 • Περιορισμένες επιλογές διαμόρφωσης
 • Αδυναμία σύνδεσης σε υπηρεσίες συνεχούς ροής όπως Netflix και Hulu εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών
Διαθέσιμες λειτουργίες με συνδρομή Elite:
 • Διακομιστές σε 25 χώρες
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών
 • Σκότωσε το διακόπτη
 • Wi-Fi προστασία αυτόματης σύνδεσης
 • IPv6 και web σε πραγματικό χρόνο επικοινωνίας
 • Συνδέστε ταυτόχρονα πέντε συσκευές
 • Ad Blocker, blocker cookie, tracker blocker
 • Διαχωρισμός σήραγγας
 • Ενισχυμένη τεχνολογία πρωτοκόλλου μεταφοράς
 • Επιτρέπονται συνδέσεις από ομότιμους χρήστες
 • Απεριόριστα δεδομένα και απεριόριστο εύρος ζώνης με συνδρομή Elite
 • Διαθέσιμες πολλές γλώσσες

Μπορεί η Ασπίδα Hotspot να είναι αξιόπιστη?

Το HotSpot Shield υπερηφανεύεται για την προσφορά της ιδιωτικής ζωής των χρηστών, της ανωνυμίας και της εμπιστοσύνης. Ωστόσο, υπάρχουν a αριθμός τομέων που προκαλούν ανησυχία που μπορεί να αναγκάσει ένα άτομο που είναι ειλικρινές για την ασφάλεια να σκεφτεί δύο φορές πριν χρησιμοποιήσει αυτή την υπηρεσία.

ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο κινητόΚατά την εγγραφή σας στην υπηρεσία, το Hotspot Shield ζητάει μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έναν κωδικό πρόσβασης. Αυτός είναι ο βασικός ναύλος για την πλειοψηφία των υπηρεσιών VPN. Το Hotspot Shield επιτρέπει στους χρήστες να εισάγουν αδύναμους κωδικούς πρόσβασης και δεν προτρέπει τους χρήστες να χρησιμοποιούν ασφαλέστερους κωδικούς πρόσβασης.

Μια επαλήθευση αποστέλλεται στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να επιβεβαιωθεί ότι είστε ο κάτοχος της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πριν από τη χορήγηση πρόσβασης στον πίνακα ελέγχου του Hotspot Shield.

Το Hotspot Shield δέχεται πληρωμές με πιστωτική κάρτα, PayPal, καθώς και με άλλα συστήματα πληρωμών. Υπάρχει δεν υπάρχει δυνατότητα να κάνετε ανώνυμες πληρωμές ή ημι-ανώνυμες πληρωμές χρησιμοποιώντας μετρητά ή κρυπτοσυστήματα όπως το BitCoin. Ωστόσο, υπάρχει η δυνατότητα χρήσης καρτών δώρου, συμπεριλαμβανομένων αυτών από Target, Best Buy και Starbucks.

πληρωμή hotspotshield

Η πολιτική απορρήτου του Hotspot Shield αναφέρει ότι δεν θα αποθηκεύσει τη διεύθυνση IP σας μακροπρόθεσμα. Ωστόσο, συλλέγουν δεδομένα σχετικά με τους ιστότοπους που επισκέπτεστε και τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε. Η AnchorFree, η μητρική εταιρεία πίσω από το Hotspot Shield, λέει ότι οι πληροφορίες αυτές συλλέγονται μόνο για σκοπούς ανάλυσης και αντιμετώπισης προβλημάτων. Δηλώνουν ότι οι πληροφορίες που συλλέγουν δεν χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας. Αυτό μπορεί να είναι αρκετά καλό για κάποιους χρήστες. Ωστόσο, αν είστε συνειδητοποιημένοι, το Hotspot Shield ενδέχεται να μην είναι η σωστή επιλογή για εσάς.

Το Hotspot Shield θα συγκεντρώνει πληροφορίες όπως η έκδοση λειτουργικού συστήματος που χρησιμοποιείτε, το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε, πληροφορίες σχετικά με το κινητό σας δίκτυο καθώς και το υλικό που χρησιμοποιείτε. Το Hotspot Shield λέει ότι αυτές οι πληροφορίες δεν συνδέονται ποτέ μαζί σας και χρησιμοποιούνται μόνο για αναλυτικούς σκοπούς.

Τα άτομα που χρησιμοποιούν την δωρεάν έκδοση διατρέχουν τον κίνδυνο να διαρρεύσουν τα προσωπικά τους στοιχεία στους διαφημιζόμενους. Η έκδοση Premium του Hotspot Shield δεν εκτελεί αυτόν τον κίνδυνο. Ωστόσο, είναι καλό να το έχετε υπόψη σας, ειδικά εάν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία που υποστηρίζεται από διαφημίσεις και θέλετε να διατηρήσετε το απόρρητό σας.

Το Κέντρο για τη Δημοκρατία και την Τεχνολογία υπέβαλε καταγγελία στην FTC, δηλώνοντας ότι το Hotspot Shield, σε αντίθεση με τις υποσχέσεις τους, συλλέγει δεδομένα χρηστών. Το κάνουν αυτό με την ενεργή έγχυση κώδικα JavaScript για διαφήμιση. Στη συνέχεια παρεμποδίζουν την κυκλοφορία και ανακατευθύνουν τους χρήστες σε συγκεκριμένους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου.

Αφού εξετάσετε την πολιτική απορρήτου του Hotspot Shield και εξετάζοντας την ιστορία του, θα πρέπει να καθορίσετε αν το επίπεδο ασφάλειας που προσφέρει είναι αρκετό για να το εμπιστευτείτε. Εάν η κύρια ανησυχία σας είναι η κρυπτογράφηση της περιήγησής σας ώστε να μπορείτε να κάνετε σέρφινγκ με ασφάλεια, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε, τότε Το Hotspot Shield είναι η σωστή απάντηση για σενα.

Πού βρίσκονται οι διακομιστές θωράκισης Hotspot?

Hotspot Shield Review: Ένα γρήγορο VPN με θέματα ασφάλειας και ιδιωτικότηταςΤο Hotspot Shield έχει περισσότερα από 2,500 εξυπηρετητές σε 27 χώρες. Η υπηρεσία Hotspot Shield Elite είναι μια αξιόπιστη και γρήγορη υπηρεσία. Παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα πρόσβασης σε αρκετές κρυπτογραφημένες διευθύνσεις IP. Η υπηρεσία κάνει καλή δουλειά στην απόκρυψη των δεδομένων που μεταδίδονται.

Το Hotspot Shield διαθέτει πολλούς διακομιστές στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ωστόσο, η τοποθεσία των διακομιστών και η διεύθυνση IP δεν παρέχονται από την υπηρεσία. Τα μέλη του Hotspot Shield Elite υπόσχονται απεριόριστο εύρος ζώνης, Ωστόσο, μπορεί να έχουν περιορισμούς λόγω των κανόνων του ISP τους. Πρέπει να θυμάστε ότι η ταχύτητα της υπηρεσίας σας στο Διαδίκτυο όταν χρησιμοποιείτε το Hotspot Shield καθορίζεται εν μέρει από την πραγματική τοποθεσία της υπηρεσίας σας στο Internet.

Είναι η Ασπίδα Hotspot εύκολη στη χρήση?

Το Hotspot Shield έχει σχεδιάσει τις υπηρεσίες τους για να είναι απλή και εύκολη στη χρήση. Μπορείτε να αλλάξετε την τοποθεσία σας με ένα πάτημα ενός κουμπιού και μπορείτε να συνδεθείτε στο σύστημα και να αλλάξετε την τοποθεσία σας όπως απαιτείται. Το σύστημα δείχνει σαφώς πότε προστατεύεστε και πότε δεν είστε.

Μόλις συνδεθείτε, θα δείτε μια οθόνη που δείχνει το χρόνο, το εύρος ζώνης, την εικονική διεύθυνση IP και την τρέχουσα τοποθεσία. που μπορείτε να αλλάξετε.

δοκιμή σύνδεσης hotspotshield

Όταν κοιτάζετε στην επάνω αριστερή γωνία, θα δείτε το πτυσσόμενο μενού. Όταν κάνετε κλικ σε αυτό το μενού, υπάρχουν μόνο μερικά στοιχεία που μπορείτε να επιλέξετε. Μπορείτε να τροποποιήσετε το πώς λειτουργεί η εφαρμογή. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να ξεκινήσει αυτόματα η εφαρμογή όταν ξεκινάτε το λειτουργικό σας σύστημα, αν θέλετε να ενεργοποιήσετε ένα διακόπτη kill ή εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη διαρροή IP.

Συγκρότημα ασπίδων Hotspot:
 • Κρυπτογράφηση AES 128 bit
 • Κρυπτογράφηση AES 256 bit
 • Κατάλληλο πρωτόκολλο καταπέλτης Hydra για συμπίεση δεδομένων

Πόσο γρήγορα είναι η ασπίδα Hotspot?

Το AV - Test πραγματοποίησε ανεξάρτητη μελέτη όπου αξιολόγησε την ασφάλεια, την ταχύτητα και την απόδοση του VPN και συνέκρινε το Hotspot Shield Elite στον ανταγωνισμό.

vpn διάγραμμα αποτελεσμάτων καθυστέρησης

Η δοκιμή εξέτασε την καθυστέρηση των διαφορετικών υπηρεσιών VPN. Η καθυστέρηση είναι ο χρόνος που χρειάζεται για να φτάσει ο διακομιστής σε ένα πακέτο δεδομένων. Προφανώς, όσο πιο μακριά ο χρήστης και ο διακομιστής είναι ο ένας από τον άλλο, τόσο μεγαλύτερη είναι η καθυστέρηση. Όσο χαμηλότερη είναι η καθυστέρηση, τόσο ταχύτερη είναι η σύνδεση και τόσο ταχύτερη γίνεται η σύνδεση.

Το παραπάνω γράφημα καθορίζει τη μέση καθυστέρηση ανά εβδομάδα για τα διάφορα VPN. Δεδομένου ότι οι κρυπτογραφημένες συνδέσεις SSL και οι μη κρυπτογραφημένες SSL συνδέσεις δεν παρουσίασαν μεγάλη διαφορά στην καθυστέρηση, οι μέσοι όροι συνδυάστηκαν, παρέχοντας το συνολικό αποτέλεσμα.

Για να δημιουργηθούν ίσες περιπτώσεις δοκιμής για όλα τα προϊόντα, οι διακομιστές VPN επιλέχθηκαν χειροκίνητα για να είναι ίδιοι σε όλα τα προϊόντα. Η Δυτική Ακτή επιλέχθηκε για VPN στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο επιλέχθηκε για VPN στην ΕΕ. Στο τεστ αυτό εξετάστηκαν διάφοροι παράγοντες. Για παράδειγμα, θα έχουν έναν χρήστη της ΕΕ να συνδεθεί με έναν άλλο χρήστη της ΕΕ μέσω ενός διακομιστή VPN με έδρα τις ΗΠΑ. Αυτό σήμαινε ότι η σύνδεση θα έπρεπε να διασχίσει τον Ατλαντικό δύο φορές.

Όπως μπορείτε να δείτε, χρειάστηκε το ταχύτερο VPN σχεδόν δύο φορές για να φτάσει στον καθορισμένο διακομιστή ως αναφορά, ο οποίος δεν ήταν συνδεδεμένος με ένα VPN. Το Hotspot Shield Elite μπήκε σε ένα δευτερόλεπτο, καθιστώντας το μία από τις ταχύτερες διαθέσιμες υπηρεσίες VPN.

Ταχύτητα ροής

Η ίδια μελέτη έδειξε ότι το Hotspot Shield Elite έχει καλό ποσοστό μεταφοράς. Αυτό το καθιστά μια καλή επιλογή για άτομα που θέλουν να απολαύσουν καθαρή, ρευστό streaming. Όταν εξετάζετε την ταχύτητα ροής σε kilobytes ανά δευτερόλεπτο, θα παρατηρήσετε ότι το Hotspot Shield Elite είναι ελαφρώς πιο αργό από την ταχύτητα αναφοράς, η οποία δεν συνδέθηκε με ένα VPN.

Διάγραμμα αποτελεσμάτων ταχύτητας ροής vpn

Torrent Speed

Μια δημοφιλής χρήση των VPN κρύβει την ταυτότητα κάποιου όταν χρησιμοποιεί υπηρεσίες peer-to-peer. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για να γίνει αυτό. Ορισμένοι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου θα περιορίσουν το πρωτόκολλο torrent ή θα τον αποκλείσουν εντελώς. Άλλοι μπορεί να ανησυχούν ότι θα λάβουν ειδοποιήσεις επειδή παραβιάζουν τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Μπορεί να είναι δύσκολο να torrent και να έχουν μια αξιοπρεπή ταχύτητα λήψης. Διαβάστε τα VPN μας για torrenting.

vpn χάρτης αποτελεσμάτων ταχύτητας torrent

Όπως δείχνει το παραπάνω γράφημα, το Hotspot Shield Elite είναι περίπου 20% ταχύτερο από την επόμενη ομάδα προϊόντων.

Downlink

Η ταχύτητα λήψης έχει άμεση επίδραση στο πόσο γρήγορο περιεχόμενο μεταφέρεται από το Internet στη συσκευή σας. Αυτός είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για τον προσδιορισμό του βαθμού στον οποίο ένα VPN εκτελεί. Επηρεάζει άμεσα πόσο γρήγορα θα μπορείτε να ανοίξετε ιστοσελίδες, να κατεβάσετε περιεχόμενο κ.λπ..

vpn διάγραμμα αποτελεσμάτων downlink

Όπως μπορείτε να δείτε καθαρά στο γράφημα, οι δοκιμές σύνδεσης που εκτελούνται με το Hotspot Shield Elite κατατάσσονται ως το καλύτερο VPN με ταχύτητα που ήταν περίπου ένα τρίτο πιο αργή από την αναφορά, η οποία δεν είχε συνδεδεμένο VPN.

Uplink

Η ταχύτητα Uplink είναι η ταχύτητα που στέλνουν τα δεδομένα από το χρήστη στους διακομιστές που θα τοποθετηθούν στο Internet. Αυτή η ταχύτητα θα καθορίσει πόσο γρήγορα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε υπηρεσίες cloud, να φορτώσετε αντίγραφα ασφαλείας ή διακομιστές κεντρικών υπολογιστών ή να μοιραστείτε τις πληροφορίες που θέλετε να δημοσιεύσετε σε κοινωνικά μέσα.

vpn διάγραμμα αποτελεσμάτων ανερχόμενης ζεύξης

Το Hotspot Shield λειτουργεί με το Netflix?

netflix απέτυχε σύνδεσηΈνας από τους κύριους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι αναζητούν VPN, ειδικά αν ζουν εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών ή της Μεγάλης Βρετανίας, είναι να αποκτήσουν πρόσβαση σε premium streaming όπως το Netflix.

Δοκιμάσαμε το Hotspot Shield και ήταν δεν είναι δυνατή η σύνδεση με το Netflix. Πήραμε την επίφοβη οθόνη του διακομιστή μεσολάβησης Netflix πολλές φορές.

Αυτό σημαίνει ότι η Netflix ήταν σε θέση να εντοπίσει το VPN μας και μας εμπόδιζε να έχουμε πρόσβαση στην υπηρεσία τους.

Τιμολόγηση

Το Hotspot Shield προσφέρει μια σειρά επιλογών τιμολόγησης, ξεκινώντας από το μήνα με το σχέδιο μήνα που κοστίζει 12,99 δολάρια το μήνα και φτάνει μέχρι το τριετές σχέδιο που κοστίζει 3,49 δολάρια το μήνα. Αυτό δημιουργεί το Hotspot Shield ένα από τα πιο ακριβά VPN στην αγορά.

Η μόνη διαφορά μεταξύ του τι παίρνετε για κάθε σχέδιο είναι το χρονικό διάστημα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το VPN του Hotspot Shield. Παρακάτω είναι η πιο πρόσφατη ανάλυση της τιμολόγησης τους.

την τιμολόγηση του hotspotshield

Η τιμολόγησή τους είναι αρκετά απλή. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις, είστε σε θέση να έχετε πρόσβαση στις στιγμές VPN αφού πληρώσετε για αυτό, και δεν υπάρχει καμία προσπάθεια να σας προωθήσει. Επιπλέον, αν δεν είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία κατά τις πρώτες επτά ημέρες, μπορείτε εύκολα να ακυρώσετε δωρεάν. Εάν πριν από 45 ημέρες δεν είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία, θα επιστρέψουν πλήρως τα χρήματά σας. Δεν υπάρχουν ερωτήσεις. Κάνουν εύκολη την επιστροφή χρημάτων για τους πελάτες τους.

Εξυπηρέτηση πελατών

χειριστές συνομιλίαςΓια εμάς, αυτή είναι μια περιοχή όπου το Hotspot Shield έχει βελτιωθεί σίγουρα με το χρόνο. Όχι πολύ καιρό πριν, η μόνη διαθέσιμη επιλογή για την υποβολή καταγγελίας ήταν μέσω ενός εισιτηρίου υποστήριξης. Το Hotspot Shield είχε μια αμφισβητήσιμη φήμη όσον αφορά την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα με την οποία ανταποκρίθηκαν στα εισιτήρια υποστήριξης.

Τώρα, έχουν μια ζωντανή συνομιλία. Το χρησιμοποιήσαμε πολλές φορές για να θέσουμε μια σειρά ερωτήσεων και λάβαμε μια απάντηση στις ερωτήσεις μας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την τοποθέτηση των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις ήταν ειλικρινείς, άμεσες και στο σημείο.

Εκτός από τη ζωντανή συνομιλία τους, το Hotspot Shield διαθέτει πλήθος ενημερωτικών ιστολογίων, άρθρων και συνήθων ερωτήσεων που έχουν σχεδιαστεί για να καθοδηγούν τους χρήστες σχετικά με την καλύτερη χρήση του προϊόντος τους.

Είναι η ασπίδα Hotspot αξίζει τα χρήματα?

Πιθανώς. Όπως βλέπετε στις αναθεωρήσεις μας, προσφέρουν εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες, βελτιωμένη και ξεκάθαρη εμπειρία χρήστη και πολλά χαρακτηριστικά. Τούτου λεχθέντος, αν ο κύριος λόγος για την αγορά ενός VPN είναι να προστατεύσετε το ιδιωτικό σας απόρρητο κατά την πλοήγηση στον ιστό, αυτή η εταιρεία μπορεί να μην είναι η σωστή επιλογή για εσάς.

Υπήρξαν α αριθμός αμφισβητήσιμων δραστηριοτήτων που αφορούν την εν λόγω εταιρεία και την ικανότητά τους ή την επιθυμία τους να προστατεύσουν την ιδιωτικότητα των πελατών τους. Καταγράφουν πληροφορίες και η πολιτική απορρήτου τους παραμένει σκόπιμα διφορούμενη, γεγονός που μας κάνει να αμφισβητούμε τη δέσμευσή τους για την ιδιωτική ζωή των πελατών τους.

Το Hotspot Shield θα αποκρύψει τη διεύθυνση IP σας. Ωστόσο, υποφέρει από διαρροές DNS, οι οποίες θα μπορούσαν ενδεχομένως να θέσουν σε κίνδυνο την ιδιωτική σας ζωή. Είναι μια αξιοπρεπής επιλογή με τόνους δυναμικού. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες επιλογές που είναι οι ίδιες ή φθηνότερες (σκεφτείτε NordVPN) ότι αισθανόμαστε ότι ταιριάζει καλύτερα ο λογαριασμός.

Βαθμολογούμε το Hotspot Shield τρία από τα πέντε αστέρια.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me