Τα καλύτερα σχέδια NBN σε σύγκριση με την τιμή και την ταχύτητα

Ταχύτητα InternetΕίμαστε όλοι ψάχνουμε για το ίδιο πράγμα ... απίστευτα γρήγορο Internet. ��️


Αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τα διάφορα σχέδια NBN.

Όταν προσπαθείτε να επιλέξετε ένα εθνικό ευρυζωνικό δίκτυο που θα σας παρέχει γρήγορο internet σε προσιτή τιμή, μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε το τέλειο σχέδιο. Πολλές φορές θα παρατηρήσετε ότι για να έχετε γρήγορη ταχύτητα, θα πρέπει να πληρώσετε περισσότερα. Κανείς δεν θέλει την υπηρεσία ροής βίντεο τους να ξεκινά την προσωρινή αποθήκευση στη μέση μιας από τις αγαπημένες τους εκπομπές που παρακολουθούν.

Παρακάτω θα διαβάσετε σχετικά με το καλύτερο συνολικό σχέδιο, την καλύτερη επιλογή ταχύτητας και μερικές πιο ειλικρινείς κριτικές παρόχων. Τα δύο κύρια χαρακτηριστικά που συγκρίθηκαν ήταν η ταχύτητα και το κόστος. Θέλαμε να κάνουμε τα πράγματα ακόμη πιο εύκολα μιλώντας για τον καλύτερο πάροχο NBN για κάθε δημοφιλής πόλη της Αυστραλίας. Τέλος, θα συζητήσουμε λίγο για το τι πρέπει να αναζητήσετε κατά την αγορά για τον επόμενο παροχέα του Διαδικτύου σας.

Γιατί να με εμπιστεύεσαι; ����

Το όνομά μου είναι Will και για τα τελευταία τρία χρόνια έχω τρέξει αυτό το blog ασφαλείας βοηθώντας τους Αυστραλούς να καταλάβουν καλύτερα το ψηφιακό απόρρητο (τεράστιο οδηγό εδώ). Έχω συνεργαστεί με εταιρείες γύρω από την Αυστραλία βοηθώντας τους να εξασφαλίσουν τα δίκτυα και τους ιστοτόπους τους. Αυτό το ταξίδι μου έχει επίσης διδάξει ένα ή δύο πράγματα για το πώς λειτουργεί η βιομηχανία ISP.

Ο στόχος μου αυτού του οδηγού είναι να μοιραστώ την εμπειρία μου χρησιμοποιώντας κυριολεκτικά όλα τα παρακάτω σχέδια NBN ενώ εγκαθιστώ ασφαλή υποδομή πληροφορικής για μικρές επιχειρήσεις γύρω από το Σίδνεϊ και τη Μελβούρνη.

Αυτό το άρθρο είναι ένα έργο σε εξέλιξη, αλλά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια επιλέγοντας ένα κατάλληλο σχέδιο NBN. Ευθυμία ��

Contents

�� Τι είναι το NBN; ��

Η Αυστραλία χρησιμοποιεί τον όρο NBN ή εθνικό ευρυζωνικό δίκτυο όταν μιλά για εταιρείες ευρείας ζώνης υψηλής ταχύτητας που παρέχουν υπηρεσίες διαδικτύου στους πολίτες της Αυστραλίας. Παρέχουν επίσης υπηρεσίες όπως η ασφάλεια, η ψυχαγωγία, η κινητή τηλεφωνία και ακόμη και η ηλεκτρονική υγεία.

Υπάρχουν κάποιες διαφορετικές τεχνολογίες που χρησιμοποιούν τα εθνικά ευρυζωνικά δίκτυα για να προσφέρουν υπηρεσίες στους πελάτες τους, αλλά θα το συζητήσουμε αργότερα. Ένα NBN είναι παρόμοιο με αυτό που οι Αμερικανοί αποκαλούν πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, καθώς είναι ουσιαστικά το ίδιο πράγμα, χρησιμοποιώντας διαφορετικούς τύπους τεχνολογίας.

�� Καλύτερος παροχέας NBN - 6 Σχέδια σε σύγκριση ��

Όλοι όλοι, είναι ώρα αναθεώρησης. Βάλτε το λουράκι και ξεκινήστε το ταξίδι του Internet-terrifc για να βρείτε τον βασιλιά της Aussie ISP σκηνής.

1. Best Overall Pick - Best NBN Plan Απεριόριστα Δεδομένα

Η συνολική κορυφαία επιλογή για το καλύτερο σχέδιο NBN με απεριόριστα δεδομένα στην Αυστραλία είναι η Internode. Η εταιρεία αυτή ιδρύθηκε για σχεδόν 30 χρόνια και η έδρα της βρίσκεται στην Adelaide της Αυστραλίας. Η Internode είναι κλάδος του iiNet. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι η επιλογή μας νούμερο ένα, καθώς αποτελούν τον πιο διαδεδομένο πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου σε όλη την Αυστραλία.

ΔΙΟΠΤΡΑ

 • Δωρεάν ρύθμιση διαθέσιμη: ναι
 • Επιλογή μίσθωσης / αγοράς μόντεμ: ναι
 • Τα σχέδια κυμαίνονται από $ 50 - $ 100 το μήνα
 • Διαθέσιμα σχέδια δέσμης: ναι
 • Πρόσθετα: Τηλέφωνο, πακέτο Διαδικτύου, Λήψη, πακέτα καναλιών

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Ένα ευρύ φάσμα επιλογών τιμών
Πληρωμή όπως μπορείτε να πάτε διαθέσιμες επιλογές
Δεν υπάρχει όρος της σύμβασης
Η εξυπηρέτηση πελατών είναι εκπληκτική

CONS

Λιγότερο από το μέσο όρο MBps από άλλα NBN στην Αυστραλία

Δεν υπάρχει συμβόλαιο, κανένα πρόβλημα

Το μεγάλο πράγμα για αυτό είναι ότι είναι μια αμοιβή καθώς πηγαίνετε τηλεφωνική υπηρεσία και ευρυζωνική υπηρεσία που πληρώνετε για μήνα σε μήνα. Δεν υπάρχει περίπλοκο συμβόλαιο που πρέπει να υπογράψετε και αυτή η εταιρεία έχει κερδίσει πραγματικά βραβεία για την ικανοποίηση του πελάτη. Υπάρχει μια τυπική συν βραδινή ταχύτητα περίπου 44 Mbps. Αυτή η εταιρεία προσφέρει απεριόριστα στοιχεία για περίπου $ 50 το μήνα.

Διαφορετικό από το υπόλοιπο

Παρόλο που μπορεί να παρατηρήσετε ότι έχετε περίπου 6 megabits ανά δευτερόλεπτο λιγότερο από μερικούς από τους άλλους εθνικούς παρόχους ευρυζωνικών δικτύων, τα πλεονεκτήματα του να μπορείτε να πληρώνετε μηνιαίως, έχουν μεγάλη εξυπηρέτηση πελατών και καμία σύμβαση δεν ορίζει το σχέδιο Internode Unlimited παραπάνω το υπόλοιπο. Προσφέρουν επίσης επιχειρηματικά σχέδια και άλλες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες.

Βραβευμένη

Όταν πρόκειται για βραβεία, η Internode έχει κερδίσει πολλά από αυτά. Έχουν έναν πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου του μήνα για τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο του 2019. Έχουν επίσης κερδίσει τον πάροχο ευρυζωνικών υπηρεσιών της χώρας για το έτος βραβείο δύο χρόνια στη σειρά. Τέλος, κέρδισαν το βραβείο καινοτομίας της Συμμαχίας Επικοινωνιών.

2. Καλύτερη ταχύτητα - Aussie Broadband

Όταν πρόκειται για το καλύτερο σχέδιο υψηλής ταχύτητας NBN, βρήκαμε μία από τις καλύτερες επιλογές για εσάς. Ξεκινώντας από μας υπάρχει η Aussie Broadband. Η Aussie Broadband ιδρύθηκε το 2008 και είναι μια ιδιωτική εταιρεία. Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στο Morwell της Αυστραλίας. Προσφέρουν υπηρεσίες Διαδικτύου και κινητής τηλεφωνίας σε περιοχές όπως η Victoria, Darwin, Lynbrook και Morwell.

ΔΙΟΠΤΡΑ

 • Δωρεάν ρύθμιση διαθέσιμη: ναι, εάν το κάνετε μόνοι σας
 • Επιλογή μίσθωσης / αγοράς μόντεμ: ναι (και ενοικίαση τηλεφώνου)
 • Τα σχέδια κυμαίνονται από $ 69 έως $ 199 το μήνα
 • Διαθέσιμα σχέδια δέσμης: ναι
 • Πρόσθετα: πακέτα ψυχαγωγίας

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Βελτιωμένες ταχύτητες
Δεν πληρώνετε από την τσέπη
Δεν χρειάζεται να υπογράψω σύμβαση
Εύκολα προσβάσιμο σε όλη τη χώρα

CONS

Τα σχέδια μπορούν να πάρουν ακριβά

Crazy Fast Speed

Έχουν ένα απεριόριστο πακέτο 100/40. Η τυπική ταχύτητα βράχου θα είναι μόλις κάτω από 90 Mbps. Θα λάβετε απεριόριστα στοιχεία και η μέση τιμή είναι περίπου $ 100 το μήνα. Αυτό το σχέδιο πριμοδότησης είναι πολύ δύσκολο να περάσει. Η μέση ταχύτητα παροχής NBN για την Αυστραλία είναι περίπου 80 Mbps, ενώ η Aussie Broadband είναι πιο κοντά στα 90 Mbps.

Δεν υπάρχει κίνδυνος

Αυτή είναι επίσης μια μεγάλη επιλογή αν ψάχνετε για κάτι που είναι πρακτικά χωρίς κινδύνους. Δεν θα χρειαστεί να δεσμευθείτε για σύμβαση ορισμένου χρόνου ή πρέπει να πληρώσετε έξω από την τσέπη σας για οποιοδήποτε είδος τακτοποίησης αμοιβών. Αυτό είναι τέλειο αν δεν είστε σίγουροι για το είδος των ταχυτήτων που χρειάζεστε ή για το ποσό των δεδομένων που χρησιμοποιείτε. Μπορείτε εύκολα να αλλάξετε σχέδια αν χρειάζεστε περισσότερα ή λιγότερα.

3. Καλύτερο σχέδιο Telstra NBN

Το Telstra είναι ένα από τα πιο γνωστά και χρησιμοποιημένα εθνικά ευρυζωνικά δίκτυα στην Αυστραλία. Έχουν περάσει πολλά χρόνια και έχουν έδρα στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Προσφέρουν μια χούφτα απλών δεσμών που είναι εύκολο να επιλέξετε. Όταν πρόκειται για το καλύτερο σχέδιο Telstra NBN, πρέπει να εξετάσετε πόσα δεδομένα θα χρειαστείτε ανά μήνα.

ΔΙΟΠΤΡΑ

 • Δωρεάν ρύθμιση διαθέσιμη: ναι
 • Επιλογή μίσθωσης / αγοράς μόντεμ: ναι
 • Τα σχέδια κυμαίνονται από $ 75 - $ 120 το μήνα
 • Διαθέσιμα σχέδια δέσμης: ναι
 • Πρόσθετα: δέσμη ψυχαγωγίας, πρόσβαση στο Xbox

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Ανταγωνιστικές δέσμες ταχύτητας
Δωρεάν modem διαθέσιμο με τις ισχύουσες συνθήκες
Netflix μη buffering

CONS

Είναι ακριβό

Πακέτα Galore!

Οι δεσμίδες τους βασίζονται στο μέγεθος των δεδομένων που λαμβάνετε. Προσφέρουν ένα σχέδιο 100 GB, σχέδιο 200 GB και ένα απεριόριστο σχέδιο. Όπως πολλοί άλλοι παροχείς, προσφέρουν επίσης πρόσθετα όπως υπηρεσίες τηλεόρασης, συμπεριλαμβανομένου του Netflix. Αν έπρεπε να επιλέξουμε το συνολικό καλύτερο σχέδιο Telstra NBN, θα έπρεπε να πάμε με το απεριόριστο σχέδιο. Με αυτό, πληρώνετε $ 90 ανά περίοδο χρέωσης και λαμβάνετε απεριόριστα δεδομένα με ταχύτητα NBN 50.

Υπάρχει μια τυπική συν βραδινή ταχύτητα, ένα modem $ 216 που είναι δωρεάν όταν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία για 24 μήνες, εκπτώσεις στα τέλη σύνδεσης και ακόμη και απεριόριστες τοπικές και εθνικές τηλεφωνικές κλήσεις.

Διαθέσιμες πρόσθετες επιλογές ψυχαγωγίας

Το Telstra είναι υπέροχο επειδή διαθέτει πολλές επιλογές ψυχαγωγίας. Επίσης, μπορείτε να αναβαθμίσετε το σχέδιό σας σε μια εξαιρετική ταχύτητα NBN 100 εάν είστε κατάλληλος. Τέλος, δεν υπάρχει συμβόλαιο κλειδώματος. Αυτό είναι καλό για τους πελάτες που αγωνίζονται με δέσμευση ή αν κινούνται συχνά.

Εξυπηρέτηση πελατών

Η εξυπηρέτηση πελατών είναι επίσης κάτι που θέτει αυτή την εταιρεία εκτός από άλλες διαθέσιμες επιλογές. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να πάρετε μια αντιπροσωπεία εξυπηρέτησης πελατών. Μπορείτε να μιλήσετε με κάποιον στο τηλέφωνο, να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ακόμα και μια ζωντανή συνομιλία με έναν εκπαιδευμένο εκπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών από την άνεση του σπιτιού σας.

Κριτικές NBN Plan - Άλλες μεγάλες επιλογές

4. Σχέδια TPG NBN

Το TPG είναι ένας ακόμη καταπληκτικός πάροχος για τους κατοίκους της Αυστραλίας. Αυτή η εταιρεία έχει πάνω από 5000 εργαζόμενους και τον Αύγουστο του 2015, είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου για τη χώρα της Αυστραλίας. Ένα πράγμα που οι άνθρωποι μπορεί να μην ξέρουν για την εταιρεία είναι ότι το TPG σημαίνει Ολοκληρωμένη Ομάδα Περιφερειακών. Αυτή η ομάδα ιδρύθηκε και καθιερώθηκε μέχρι το 1986.

ΔΙΟΠΤΡΑ

 • Δωρεάν ρύθμιση διαθέσιμη: ναι
 • Επιλογή μίσθωσης / αγοράς μόντεμ: ναι
 • Τα σχέδια κυμαίνονται από $ 60 έως $ 90 το μήνα
 • Διαθέσιμα σχέδια δέσμης: ναι
 • Πρόσθετα: Τηλέφωνο, διαδίκτυο, ψυχαγωγία, αθλητισμός

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Τόνοι πρόσθετων επιλογών
Δεν υπάρχει συμβόλαιο κλειδώματος
Δωρεάν ρύθμιση σε 18μηνη σύμβαση

CONS

Αργότερα από τη μέση ταχύτητα με το φθηνότερο σχέδιο τους

Μεγάλη ποικιλία σχεδίων

Προσφέρουν μια ποικιλία διαφορετικών σχεδίων που έχουν απεριόριστα δεδομένα. Αυτά κυμαίνονται από περίπου 60 δολάρια το μήνα έως 90 δολάρια το μήνα. Είναι γνωστό ότι έχουν την ταχύτερη απόδοση όταν πρόκειται για βραδινές ταχύτητες με μέσο όρο 88 Mbps. Επίσης, με το φθηνότερο πακέτο τους, θα έχετε απεριόριστα δεδομένα, έναν όρο χωρίς συμβόλαιο, 11,1 megabits ανά δευτερόλεπτο τυπική βραδινή ταχύτητα, όλα σε 60 δολάρια το μήνα.

Μεσαίο σχέδιο τους σε $ 70 ανά μήνα θα σας πάρει απεριόριστα στοιχεία, δεν συμβατικό όρο, και σχεδόν 44 Mbps τυπική ταχύτητα βράδυ. Τέλος, για το πιο ακριβό πακέτο τους, 90 δολάρια το μήνα δεν θα έχετε κανένα συμβατικό όρο, 78,2 Mbps τυπικής βραδινής ταχύτητας και φυσικά απεριόριστα δεδομένα.

5. Σχέδια Vodafone NBN

Η Vodafone είναι μια γνωστή εταιρεία σε όλη την Αυστραλία. Κατά ειρωνικό τρόπο, η εταιρεία εδρεύει στο Berkshire του Ηνωμένου Βασιλείου. Η ίδια η εταιρεία ιδρύθηκε το 1982 στο Newbury του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά είναι μάλλον νέα στην Αυστραλία. Έχουν περίπου 2500 εργαζόμενους και η έδρα τους βρίσκεται στο Βόρειο Σίδνεϊ.

ΔΙΟΠΤΡΑ

 • Δωρεάν ρύθμιση διαθέσιμη: ναι
 • Επιλογή μίσθωσης / αγοράς μόντεμ: ναι
 • Τα σχέδια κυμαίνονται από 59 έως 69 δολάρια ανά μήνα
 • Διαθέσιμα σχέδια δέσμης: ναι
 • Πρόσθετα: Διανομέας Wi-Fi, τηλέφωνο

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Εξοικονομήστε χρήματα όταν συνδυάζετε
Δωρεάν Wi-Fi διανομέας
Αμέσως συνδεθείτε
4G back-up

CONS

Η ροή είναι διαθέσιμη μόνο σε πολλαπλές συσκευές στα ακριβότερα σχέδια τους

Γρήγορες ταχύτητες σε χαμηλές τιμές

Έχουν τέσσερα βασικά σχέδια που είναι αρκετά οικονομικά αποδοτικά. Το πρώτο τους σχέδιο θα σας κοστίσει περίπου 60 δολάρια το μήνα και θα λάβετε απεριόριστα δεδομένα, έναν όρο χωρίς σύμβαση και 23 Mbps τυπικής ταχύτητας βράδυ.

Στη συνέχεια, $ 70 το μήνα θα έχετε 83 Mbps τυπικής βραδινής ταχύτητας, απεριόριστα δεδομένα, κανένα συμβόλαιο και συχνά θα βρείτε αυτό το σχέδιο για $ 20 off ανά μήνα. Τέλος, μια άλλη επιλογή $ 70 το μήνα θα σας προσφέρει απεριόριστα δεδομένα, έναν νέο συμβατικό όρο και 45 Mbps τυπικής ταχύτητας βράδυ.

Είναι μια νέα εταιρεία

Αυτή η εταιρεία είναι μάλλον νέα όταν πρόκειται για εθνικά ευρυζωνικά δίκτυα, αλλά είναι υπέροχα σε αυτό που κάνουν. Εάν χρησιμοποιείτε τη Vodafone για την κινητή συσκευή σας, θα πείτε ότι μεταξύ 5% και 20% όταν προσθέτετε ένα ευρυζωνικό σχέδιο.

6. Σχέδια NBN Tangerine Telecom

Στη συνέχεια, έχουμε Tangerine Telecom. Η εταιρεία αυτή ιδρύθηκε το 2013 και έχει περίπου 50 υπαλλήλους. Ένα πράγμα που λένε οι άνθρωποι ξεχωρίζει όταν πρόκειται για Tangerine Telecom είναι ότι έχουν 10 δευτερόλεπτα ώρα απάντησης κλήσης κατά τις εργάσιμες ώρες. Αυτό σημαίνει ότι όταν τηλεφωνείτε κατά τις εργάσιμες ώρες, θα μιλάτε με ένα πραγματικό άτομο μέσα σε 10 δευτερόλεπτα. Πηγαίνουν οι ημέρες της αναμονής σε αναμονή για αιώνες.

ΔΙΟΠΤΡΑ

 • Δωρεάν ρύθμιση διαθέσιμη: ναι
 • Επιλογή μίσθωσης / αγοράς μόντεμ: ναι
 • Τα σχέδια κυμαίνονται από $ 64.90 έως $ 89.90 το μήνα
 • Διαθέσιμα σχέδια δέσμης: ναι
 • Πρόσθετα: κινητό τηλέφωνο, τηλέφωνο

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

14ήμερη δοκιμή χωρίς κίνδυνο
$ 0 ορίστηκε τέλος
Υπάρχουν συχνά προσφορές

CONS

Ακριβά μόντεμ
Οι τιμές αυξάνονται μετά τους πρώτους 6 μήνες

Προσφορές εξοικονόμησης χρημάτων

Έχουν συχνά προσφορές προώθησης και ακόμη και μια δοκιμή χωρίς κίνδυνο για δύο εβδομάδες για να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες τους. Τα τρία σχέδια με απεριόριστα στοιχεία που προσφέρει αυτή η εταιρεία κυμαίνονται από περίπου $ 55 το μήνα έως σχεδόν $ 80 το μήνα. Το φθηνότερο τους σχέδιο ξεκινά από 54,90 δολάρια το μήνα και προσφέρει απεριόριστα δεδομένα, χωρίς συμβόλαιο και 21 Mbps τυπικής ταχύτητας βράδυ.

Δίκαιες τιμές

Στη συνέχεια, για 59,90 δολάρια το μήνα, θα πάρετε μια υπηρεσία συμβόλαιο όρος συμβόλαιο με απεριόριστα δεδομένα και 42 Mbps τυπική ταχύτητα βράδυ. Το πιο ακριβό τους σχέδιο έρχεται σε 79,90 δολάρια το μήνα. Αυτό θα σας δώσει απεριόριστα δεδομένα, ταχύτητα 83 Mbps τυπικής ταχύτητας βράδυ και χωρίς σύμβαση.

7. Exetel σχέδια NBN

Η τελευταία αξιότιμη αναφορά που έχουμε είναι η Exetel. Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας και η εταιρεία βρίσκεται εδώ από το φθινόπωρο του 2001. Είναι μια ιδιωτική εταιρεία που απασχολεί περίπου 300 εργαζόμενους την εποχή της σύνταξης αυτής.

ΔΙΟΠΤΡΑ

 • Δωρεάν ρύθμιση διαθέσιμη: ναι
 • Επιλογή μίσθωσης / αγοράς μόντεμ: ναι
 • Τα σχέδια κυμαίνονται από $ 69 έως $ 99 το μήνα
 • Διαθέσιμα σχέδια δέσμης: ναι
 • Πρόσθετα: υπηρεσία τηλεφώνου

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Η αλλαγή των σχεδίων είναι δωρεάν
Δεν υπάρχει συμβόλαιο κλειδώματος
Έλεγχος ταχύτητας διαθέσιμη
Πολλές επιλογές πακέτων

CONS

Υψηλότερο κόστος εκ των προτέρων

Μια αξιόπιστη εταιρεία της Αυστραλίας

Τα τρία κύρια απεριόριστα σχέδια κυμαίνονται από 69 δολάρια το μήνα έως 99 δολάρια το μήνα. Με το πιο ακριβό σχέδιο, θα λάβετε απεριόριστα δεδομένα, και δεν υπάρχει συμβατικός όρος, και 77 Mbps τυπικής ταχύτητας βράδυ για κάτω από $ 100.

Μεσαίο σχέδιο τους είναι $ 79 και θα σας πάρει 40 Mbps τυπική ταχύτητα βράδυ, απεριόριστα στοιχεία, και ξέρω όρος σύμβαση. Η πιο οικονομικά αποδοτική επιλογή τους με απεριόριστα δεδομένα έχει έναν όρο χωρίς σύμβαση και 20 Mbps τυπικής βραδινής ταχύτητας.

Σχέδια NBN Ανά Πόλη

Επειδή τα σχέδια του NBN φαίνεται να διαφέρουν ανάλογα με την πόλη στην οποία ζείτε, θέλαμε να καταργήσουμε κάποιες από τις διαθέσιμες επιλογές για τις πιο δημοφιλείς πόλεις στην Αυστραλία. Πολλοί πάροχοι NBN παρέχουν υπηρεσίες σε πολλές πόλεις ή ακόμα και στην πλειοψηφία της χώρας.

Καλύτερα σχέδια NBN για τη Μελβούρνη

1. Απεριόριστη ανήκουν

λογότυπο

Το πρώτο σχέδιο NBN που είναι κατάλληλο για όσους κατοικούν στη Μελβούρνη είναι το Unlimited Belong. Αυτό το σχέδιο δεν έχει μια τυποποιημένη χρέωση ενεργοποίησης και υπάρχει μια επιβάρυνση μόντεμ μηδενικού δολαρίου εάν υπογράψετε μια σύμβαση διάρκειας 12 μηνών.

Θα λάβετε απεριόριστα μηνιαία δεδομένα σε πρότυπο συν την ταχύτητα των 50 Mbps. Το μικρότερο σχέδιο τους είναι 12 μήνες και επιτρέπει πρόσβαση σε ευρυζωνική πρόσβαση. Αυτό θα σας κοστίσει περίπου 65 δολάρια το μήνα. Παρέχουν επίσης 24 επτά υποστήριξη πελατών.

2. TPG Plus

tpg λογότυπο

TPG Plus είναι μια άλλη μεγάλη επιλογή για τη Μελβούρνη κατοικία. Αυτό το σχέδιο θα σας δώσει απεριόριστα στοιχεία κάθε μήνα για λίγο κάτω από $ 60 ανά μήνα. Οι ταχύτητες είναι λίγο πιο αργές, με τη βασική ταχύτητα 12 Mbps.

Με αυτό που λέγεται, αυτό θα πρέπει να εξακολουθεί να είναι μια ικανοποιητική ταχύτητα για τους περισσότερους ανθρώπους. Τέλος, η σύμβασή τους είναι 18 μήνες και προσφέρουν ένα πακέτο ευρυζωνικών υπηρεσιών και τηλεφωνικών συνδιαλλαγών στο σπίτι.

3. Sumo Single Saver

σόμο ενιαία προφύλαξη

Το Sumo Single Saver προσφέρει 50 Mbps απεριόριστης υπηρεσίας ανά μήνα. Αυτή η επιλογή είναι μεγάλη επειδή δεν θα χρειαστεί να υπογράψετε σύμβαση και η διάρκεια του μηνύματος είναι μήνα σε μήνα.

Προσφέρουν πακέτα μόνο για ευρυζωνικές υπηρεσίες ξεκινώντας από λίγο κάτω από $ 65 το μήνα. Θα μπορούσατε επίσης να εξοικονομήσετε 5 δολάρια το μήνα όταν συνδυάζετε το ευρυζωνικό σας σχέδιο με ένα από τα σχέδια της Sumo Electricity.

4. Dodo - Πρότυπο Plus Plus

Η τελευταία επιλογή για την οποία θα μιλήσουμε για τη Μελβούρνη είναι μια δέσμη από το Dodo. το πουλί dodo Για $ 70 το μήνα, θα έχετε απεριόριστα δεδομένα με ταχύτητα 50 Mbps. Η σύμβασή τους είναι 12 μήνες και προσφέρουν μια δέσμη ευρυζωνικών και οικιακών τηλεφώνων. Αυτό είναι απίστευτα γρήγορο διαδίκτυο για προσιτή τιμή, ειδικά αν είναι ένα πακέτο.

Καλύτερα σχέδια NBN για το Περθ

Το Περθ έχει όλα τα σχέδια που έχει αναφέρει η Μελβούρνη παραπάνω, αλλά θέλαμε να συμπεριλάβουμε μια συγκεκριμένη χούφτα στο Περθ.

1. iiNet Unlimited

Το iiNet Unlimited προσφέρει ένα πακέτο ευρυζωνικού internet και οικιακής τηλεφωνικής υπηρεσίας. Λογότυπο iiNetΘα λάβετε απεριόριστα δεδομένα και ταχύτητα 50 Mbps. Τα σχέδιά τους είναι έξι μήνες και θα σας κοστίζουν περίπου 75 δολάρια το μήνα.

2. Το Δημοκρατία μου Απεριόριστο Βασικό Σχέδιο

myrepublic-logo

Η Δημοκρατία μου έχει ένα απεριόριστο βασικό σχέδιο που απολαμβάνουν οι άνθρωποι στο Περθ. Με αυτό το σχέδιο, θα πληρώσετε 75 δολάρια το μήνα για απεριόριστα δεδομένα. Τα σχέδιά τους είναι δώδεκα μήνες και προσφέρουν ευρυζωνική σύνδεση. Όπως πολλοί άλλοι παροχείς, το σχέδιο αυτό έχει πρότυπο συν ταχύτητα 50 Mbps.

3. iPrimus Απεριόριστο Σχέδιο

iprimus λογότυπο

Στη συνέχεια, έχουμε το σχέδιο iPrimus Unlimited. Αυτό το σχέδιο είναι μια δέσμη ευρυζωνικού Διαδικτύου και οικιακής τηλεφωνικής υπηρεσίας. Για $ 80 το μήνα θα έχετε απεριόριστα δεδομένα με ταχύτητα 15 Mbps. Τα σχέδιά τους είναι 12 μήνες κάθε φορά και συμπεριλαμβάνεται μια ενοικίαση γραμμών.

4. Telstra Casual Unlimited

telstra-logo

Αν ψάχνετε για κάτι που είναι μήνα σε μήνα, Telstra Casual Unlimited έχει ένα πακέτο ευρυζωνικών στο σπίτι που μπορεί να σας ενδιαφέρει. Θα πάρετε το ευρυζωνικό διαδίκτυο και την οικιακή τηλεφωνική υπηρεσία για $ 90 ανά μήνα. Η στάνταρ συνήθης ταχύτητα είναι 50 Mbps.

5. Optus

λογότυπο optus

Τέλος, για το Περθ υπάρχει Optus. Το Optus προσφέρει απεριόριστα δεδομένα στα 50 Mbps για $ 90 το μήνα. Αυτό περιλαμβάνει ένα ευρυζωνικό διαδίκτυο και μια δέσμη τηλεφώνων στο σπίτι. Τα μήκη των υπηρεσιών τους είναι 24 μήνες κάθε φορά.

Καλύτερα σχέδια NBN για Adelaide

1. Απεριόριστη ανήκουν

λογότυπο

Ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές του σχεδίου για όσους ζουν στην Adelaide είναι το ευρυζωνικό σχέδιο Unlimited Belong. Για $ 65 το μήνα θα λαμβάνετε απεριόριστα δεδομένα για 12 μήνες. Πρόκειται για ένα πακέτο μόνο για ευρυζωνικά δίκτυα και υπάρχει μια τυπική συν ταχύτητα 50 Mbps. Με αυτό το σχέδιο, θα λάβετε μια δωρεάν ενεργοποίηση, ένα δωρεάν μόντεμ και 24 υποστήριξη πελατών επτά.

2. Sumo Single Saver

σόμο ενιαία προφύλαξη

Sumo Single Saver κάνει μια άλλη εμφάνιση, αυτή τη φορά για τους λαούς στην Αδελαΐδα. Με αυτό το σχέδιο, θα πληρώνετε μόνο μήνα σε μήνα και εξακολουθείτε να έχετε απεριόριστη υπηρεσία. Τα σχέδια κοστίζουν λίγο κάτω από $ 65 και υπάρχει μια πρόσθετη επιλογή για να εξοικονομήσετε επιπλέον πέντε δολάρια το μήνα όταν συνδέετε το ευρυζωνικό σας σχέδιο μόνο με το σχέδιο ηλεκτρικής ενέργειας Sumo. Θα λάβετε το πρότυπο 50 Mbps με αυτό το σχέδιο.

3. TPG Plus

tpg λογότυπο

Αυτή η επόμενη επιλογή είναι λίγο πιο μακροχρόνια και η ταχύτητα είναι αρκετά πιο αργή. Με το βασικό σχέδιο από το TPG Plus, θα έχετε ταχύτητες 12 Mbps. Το σχέδιο αυτό έχει διάρκεια 18 μηνών και περιλαμβάνει απεριόριστα δεδομένα. Πρόκειται για μια δέσμη τηλεφωνικών υπηρεσιών στο σπίτι και ευρυζωνικό Διαδίκτυο για λιγότερο από $ 60 το μήνα.

4. Optus

λογότυπο optus

Το Optus προσφέρει στους κατοίκους της Adelaide ένα απεριόριστο σχέδιο δέσμης. Όπως θα μπορούσατε πιθανώς να μαντέψετε, με αυτό το σχέδιο θα λάβετε απεριόριστα δεδομένα. Περιλαμβάνει υπηρεσία ευρυζωνικού internet και τηλέφωνο στο σπίτι. Το σχέδιο είναι 24 μήνες, κοστίζει 70 δολάρια το μήνα και έχει πρότυπο συν την ταχύτητα των 50 Mbps.

5. Dodo

το πουλί dodo

Τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό για αυτό το τμήμα της Αυστραλίας, ο Dodo έχει και ένα διαθέσιμο σχέδιο! Πρόκειται για ένα απεριόριστο σχέδιο που περιλαμβάνει ενοικίαση οικιακής τηλεφωνικής γραμμής για τη δέσμη υπηρεσιών οικιακής τηλεφωνίας και ευρυζωνικού Διαδικτύου. Το σχέδιο είναι λίγο μεγαλύτερο σε 24 μήνες συνολικά. Θα λάβετε 50 Mbps πρότυπο συν την ταχύτητα για $ 70 το μήνα.

Καλύτερα σχέδια NBN για το Μπρίσμπεϊν

1. iiNet Unlimited

Λογότυπο iiNet

Το πρώτο σχέδιο για το Brisbane που θα μιλήσει είναι από το iiNet Unlimited. Αυτό το σχέδιο έχει μόνο μια εξαμηνιαία σύμβαση και θα σας κοστίσει κάτω από $ 75 το μήνα. Θα πάρετε μια δέσμη υπηρεσιών ευρυζωνικού Διαδικτύου και οικιακής τηλεφωνικής υπηρεσίας με ένα πρότυπο συν την ταχύτητα των 50 Mbps. Περιλαμβάνονται απεριόριστα δεδομένα.

2. Το Δημοκρατία μου Απεριόριστο Βασικό Σχέδιο

myrepublic-logo

Στη συνέχεια, έχουμε τη Δημοκρατία Μου. Με το απεριόριστο ουσιαστικό σχέδιο, θα πληρώσετε μόλις 75 δολάρια το μήνα για απεριόριστα δεδομένα σε πρότυπο συν ταχύτητα 50 Mbps. Το σχέδιο περιλαμβάνει μόνο ευρυζωνικό δίκτυο και θα διαρκέσει 12 μήνες.

3. Dodo

το πουλί dodo

Το Dodo είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους ζουν στο Μπρίσμπεϊν. Υπάρχουν δύο διαθέσιμα μήκη σχεδίων, 12 μήνες και 24 μήνες. Και οι δύο κοστίζουν $ 70 ανά μήνα και περιλαμβάνουν απεριόριστα δεδομένα. Υπάρχει μια ενοικίαση τηλεφωνικής γραμμής στο σπίτι με τα δύο σχέδια μαζί με τα 50 Mbps standard plus ταχύτητα. Πρόκειται για μια συνδυασμένη επιλογή ευρυζωνικού internet και οικιακής τηλεφωνικής υπηρεσίας.

4. Optus

λογότυπο optus

Optus προσφέρει Brisbane κατοίκους Ένα πακέτο ευρυζωνικών και οικιακών τηλεφωνικών υπηρεσιών με απεριόριστα δεδομένα. Για $ 70 το μήνα για 24 μήνες θα λάβετε 50 Mbps πρότυπο συν ταχύτητα Internet.

5. Απεριόριστη ανήκουν

λογότυπο

Απεριόριστη ανήκει προσφέρει 12-μηνών ευρυζωνικών μόνο σχέδια για $ 65 ανά μήνα. Με αυτό, θα έχετε απεριόριστα δεδομένα σε ταχύτητα 50 Mbps πρότυπο συν την ταχύτητα, δωρεάν ενεργοποίηση, 24 επτά εξυπηρέτηση πελατών και ένα δωρεάν μόντεμ Wi-Fi.

Καλύτερα σχέδια NBN για το Σύδνεϋ

1. Telstra Casual Unlimited

telstra-logo

Με αυτό το απεριόριστο σχέδιο δεδομένων, θα πληρώσετε 90 δολάρια από μήνα σε μήνα. Δεν υπάρχει μακροπρόθεσμη σύμβαση και θα λάβετε ένα πακέτο για το ευρυζωνικό διαδίκτυο και την οικιακή τηλεφωνική υπηρεσία. Η τυπική συν βραδινή ταχύτητα είναι 50 Mbps.

2. Απεριόριστη ανήκει

λογότυπο

Απεριόριστη Belong είναι εύκολα μια από τις καλύτερες επιλογές σας, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στη χώρα. Το πιο προσιτό τους σχέδιο έρχεται με απεριόριστα δεδομένα σε ταχύτητα 50 Mbps standard plus. Πρόκειται για ένα ευρυζωνικό σχέδιο μόνο και θα σας κοστίσει 65 δολάρια.

Το καλύτερο κομμάτι? Η ενεργοποίηση είναι δωρεάν, δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε για ένα μόντεμ Wi-Fi και είστε σε θέση να προσεγγίζετε ανά πάσα στιγμή την υποστήριξη πελατών.

3. TPG Plus

tpg λογότυπο

Η TPG κάνει τη λίστα για άλλη μια φορά, αυτή τη φορά για το Σύδνεϋ. Με τη βασική δέσμη τους, θα πληρώσετε 59,99 δολάρια το μήνα για ευρυζωνική και οικιακή τηλεφωνική υπηρεσία. Για 18 μήνες θα λάβετε απεριόριστα δεδομένα με βασική ταχύτητα 12 Mbps.

4. iiNet Unlimited

Λογότυπο iiNet

Για $ 74,99 το μήνα, μπορείτε να πάρετε μια δέσμη από το iNet που περιλαμβάνει τόσο ευρυζωνικό Internet όσο και οικιακή τηλεφωνική υπηρεσία. Τα σχέδιά τους είναι μόνο έξι μήνες και παρέχουν ένα πρότυπο συν την ταχύτητα των 50 Mbps.

5. Sumo Single Saver

σόμο ενιαία προφύλαξη

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό για το Σίδνεϊ είναι ένα σχέδιο από το Sumo Single Saver. Προσφέρουν ένα σχέδιο μηνός προς μήνα για $ 64,95 το μήνα που έχει απεριόριστα δεδομένα και πρότυπα συν ταχύτητες 50 Mbps. Έχουν επίσης ένα απεριόριστο σχέδιο που είναι $ 70 το μήνα που έχει βασικές ταχύτητες 12 Mbps, αλλά γιατί πληρώνουν περισσότερα για μια πιο αργή υπηρεσία?

Καλύτερα σχέδια NBN για τη Βικτώρια

1. Απεριόριστη ανήκουν

λογότυπο

Η Βικτώρια αγαπάει την Απεριόριστη Πίστη. Υπάρχει ένα πρότυπο σχέδιο 12 μηνών που κοστίζει 65 δολάρια το μήνα. Αυτό περιλαμβάνει μόνο τα ευρυζωνικά και τα 50 Mbps πρότυπα συν την ταχύτητα. Έχουν επίσης ένα σχέδιο που είναι $ 70 το μήνα.

Αυτό το σχέδιο είναι ένα απεριόριστο σχέδιο δεδομένων μήκους μηνός για ευρυζωνική σύνδεση. Θα λάβετε επίσης 50 Mbps πρότυπο συν την ταχύτητα. Η κύρια διαφορά μεταξύ αυτών των δύο σχεδίων εκτός του όρου μήκους είναι ότι με τη φθηνότερη επιλογή θα λάβετε επίσης ενεργοποίηση και ένα μόντεμ Wi-Fi δωρεάν. Και τα δύο σχέδια έρχονται με 24/7 υποστήριξη πελατών.

2. Το σχέδιο της Ακαδημίας μου Unlimited Essential Flexi

myrepublic-logo

Το βασικό σχέδιο Flexi από τη Δημοκρατία μου είναι $ 79 το μήνα σε μηνιαία βάση. Αυτό θα σας προσφέρει μόνο ευρυζωνικές υπηρεσίες, απεριόριστα δεδομένα και ένα πρότυπο συν ταχύτητα 50 Mbps. Αυτή η εταιρεία προσφέρει επίσης δωδεκάμηνη θητεία για τέσσερα δολάρια λιγότερο ανά μήνα.

3. iPrimus

iprimus λογότυπο

Το iPrimus διαθέτει δύο σχέδια που διατίθενται και με κόστος 80 δολαρίων, έχουν απεριόριστα δεδομένα, ευρυζωνική σύνδεση και οικιακή τηλεφωνική υπηρεσία και έχουν μέση βραδινή ταχύτητα 50 Mbps. Η μόνη διαφορά μεταξύ των σχεδίων είναι ότι το ένα έχει μήκος υπηρεσίας 12 μηνών, ενώ το άλλο έχει μήκος υπηρεσίας 24 μηνών. Τα δύο σχέδια έρχονται επίσης με μια ενοικίαση γραμμής που περιλαμβάνεται.

4. Dodo

το πουλί dodo

Ο Dodo προσφέρει επίσης δύο σχέδια για όσους ζουν στη Βικτώρια. Τα προγράμματα αυτά κοστίζουν 70 δολάρια το μήνα, έρχονται με απεριόριστα δεδομένα, έχουν πρότυπο συν ταχύτητα 58 Mbps και είναι τόσο πακέτα ευρυζωνικών υπηρεσιών όσο και οικιακές τηλεφωνικές υπηρεσίες. Έρχονται επίσης με την ενοικίαση τηλεφωνικής γραμμής, αλλά ένα σχέδιο είναι 12 μήνες και το άλλο 24 μήνες.

5. Optus

λογότυπο optus

Ο Optus κάνει την λίστα τελευταία. Το σχέδιό τους είναι 24 μήνες και θα σας κοστίσει 70 δολάρια το μήνα. Αυτό θα σας δώσει απεριόριστα δεδομένα και μια ευρυζωνική δέσμη με ένα τηλέφωνο στο σπίτι. Υπάρχει μια τυπική συν ταχύτητα 50 Mbps.

Αυστραλία NBN Προγράμματα Αγοράζοντας Οδηγός

Μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζετε τι να ψάξετε όταν κάνετε αγορές για τον επόμενο πάροχο NBN. Μπορεί να μην γνωρίζετε πόσα δεδομένα χρησιμοποιείτε, αν αξίζει να πάρετε μια δέσμη, εάν οι συμβάσεις έχουν κρυφές πληροφορίες, μαζί με άλλους συναφείς παράγοντες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θέλαμε να σας πούμε λίγο για το τι πρέπει να αναζητάτε για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το τέλειο σχέδιο για σας. Παρακάτω είναι ένας οδηγός αγοράς NBN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όταν συγκρίνετε έναν παροχέα ή σχεδιάζετε έναν άλλο.

Χρησιμοποιεί

Το πρώτο πράγμα που θέλετε να εξετάσετε είναι αυτό που θα χρησιμοποιήσετε το NBN για. Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό που θα χρειαστείτε για τις παρακάτω κατηγορίες.

Περιήγηση στο Διαδίκτυο

Εάν είστε κάποιος που βρίσκει τον εαυτό σας να περιηγείσαι πολύ στον ιστό, πιθανότατα θα χρησιμοποιήσετε μεταξύ 150 και 300 MB ανά ώρα. Αυτό συμβαίνει για πράγματα όπως ο έλεγχος του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, η πλοήγηση στο διαδίκτυο, ο περιστασιακός έλεγχος των κοινωνικών μέσων ή το σύντομο βίντεο στο YouTube.

Διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια

Το online τυχερό παιχνίδι μπορεί να κυμανθεί αρκετά, ανάλογα με το είδος του παιχνιδιού που παίζετε και αν κάνετε streaming ζωντανά σε ένα κοινό. Γενικά τα παιχνίδια συνήθως απαιτούν περίπου 40 MB ανά ώρα. Εάν παίζετε παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας, είναι πολύ υψηλότερο. Εάν συνδυάσετε την αναπαραγωγή του παιχνιδιού, τη λήψη νέων παιχνιδιών ή την ενημέρωση αυτών που έχετε ήδη, θα χρειαστείτε περίπου 100 με 200 GB ανά άτομο τυχερών παιχνιδιών κάθε μήνα. Και πάλι, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που εμπίπτουν σε αυτήν την κατηγορία, έτσι ώστε η ποσότητα των δεδομένων που χρησιμοποιούνται μπορεί να διαφέρει αρκετά.

ένα αγόρι που παίζει ένα παιχνίδι στον υπολογιστή

Χρόνος δαπανών για κοινωνικά μέσα

Εάν θεωρείτε τον εαυτό σας κάποιον που ξοδεύει ένα αξιοπρεπές χρονικό διάστημα χρησιμοποιώντας κοινωνικά μέσα, πιθανότατα καταναλώνετε περίπου 120 MB την ώρα. Αυτό είναι απλά να δημοσιεύσετε καταστάσεις, να κατεβάσετε εικόνες ή βίντεο και να δημοσιεύσετε εικόνες ή βίντεο. Όλα αυτά πέρα ​​από την αποστολή μηνυμάτων στους φίλους και τους αγαπημένους σας, αυτή η κατηγορία θα σας τρέξει μεταξύ 1,8 GB ανά ώρα και 3,5 GB ανά ώρα.

Streaming βίντεο

Ποιος δεν αγαπά να μεταδίδει βίντεο; Είτε παρακολουθείτε Netflix, YouTube είτε Presto, τα βίντεο συνεχούς ροής καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο εύρος ζώνης σε σύγκριση με άλλες κατηγορίες. Αυτό, φυσικά, θα ποικίλει ανάλογα με το πόσο βλέπετε και ποια ποιότητα παρακολουθείτε. Κατά μέσο όρο, η ροή βίντεο χρησιμοποιεί περίπου 3,5 GB ανά ώρα. Στο χαμηλό τέλος του μέσου όρου, ένα νοικοκυριό θα χρησιμοποιεί περίπου 320 GB το μήνα.

Εάν ζείτε με κάποιον ή είστε κάποιος που ο ίδιος ξοδεύει πολύ χρόνο online, ο αριθμός αυτός μπορεί να αυξηθεί αρκετά. Κάποιος που χρησιμοποιεί το Διαδίκτυο περιστασιακά θα δαπανήσει περίπου 32 ώρες το μήνα σε αυτό. Οι άνθρωποι που επενδύονται σε κοινωνικά μέσα μπορούν να περάσουν πάνω από 40 ώρες το μήνα. Τέλος, η πλειοψηφία των νοικοκυριών θα παρακολουθεί εύκολα βίντεο μήκους 60 ωρών ανά μήνα.

Δεδομένα

Ένα από τα κύρια πράγματα που θα καθορίσει ποιο σχέδιο αγοράζετε είναι το ποσό των δικαιωμάτων που χρειάζεστε. Ας ελπίσουμε ότι η παραπάνω ενότητα θα σας δώσει μια καλύτερη εικόνα για το πόσο εσείς και το νοικοκυριό σας χρησιμοποιείτε ανά μήνα. Οι επιλογές του NBN που διαβάσατε για το προηγούμενο όλοι είχαν απεριόριστες επιλογές δεδομένων.

λήψη πολυμέσων

Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για την πλειοψηφία των ανθρώπων, ανάλογα με την τιμή. Αν υπάρχει κάποιος στο σπίτι σας που ρέει πολλά βίντεο, κατεβάζει ταινίες ή παίζει πολλά online video games, σίγουρα θα πάρετε την αξία των χρημάτων σας από ένα απεριόριστο σχέδιο δεδομένων.

Ο μέσος Αυστραλός ξοδεύει λιγότερο από 50 ώρες σε απευθείας σύνδεση κάθε μήνα. Ανάλογα με το τι κάνετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλά δεδομένα ένα μήνα και μόλις το επόμενο. Είναι έξυπνο να λάβετε λίγα περισσότερα δεδομένα από ότι νομίζετε ότι θα χρησιμοποιήσετε για να αποφύγετε να εξαντληθεί.

Οικιακού μεγέθους

Όταν διεξήγαμε την έρευνά μας για να δούμε ποια σχέδια ήταν καλύτερα για τις κύριες πόλεις της Αυστραλίας, έπρεπε να συμπληρώσουμε πόσα άτομα ήταν στο σπίτι. Εάν ζείτε μόνοι σας, πιθανότατα θα χρησιμοποιείτε πολύ λιγότερα δεδομένα από μια τετραμελή οικογένεια. Εξαρτάται επίσης από την ηλικία των ανθρώπων στο σπίτι.

Εάν έχετε τρία παιδιά που ο καθένας έχει τη δική του συσκευή για να κυκλοφορήσει σε κινούμενα σχέδια, αυτό θα φάει πολλά δεδομένα. Εάν ζείτε με μια δέσμη φοιτητών πανεπιστημίου, πιθανότατα θα ξοδεύουν πολύ χρόνο στο διαδίκτυο για σπουδές, κοινωνικά μέσα, βίντεο συνεχούς ροής και γενικά σερφ για το διαδίκτυο. Μπορείτε να δείτε πόσο γρήγορα μπορεί να αλλάξει το ποσό των δεδομένων που χρειάζεστε; Ένα τελευταίο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι πόσο συχνά είναι οι κάτοικοί σας στο σπίτι σας.

μια οικογένεια βλέποντας κάτι στο φορητό υπολογιστή

Εάν ζείτε με μια χούφτα ενηλίκων που εργάζονται όλοι με πλήρη απασχόληση, πρόκειται να χρησιμοποιείτε πολύ λιγότερα δεδομένα από ένα νοικοκυριό με ανθρώπους που είναι κατ 'οίκον πολύ.

Ταχύτητες NBN

Στη συνέχεια, θα μιλήσουμε λίγο για την ταχύτητα. Η ταχύτητα είναι ένα απολύτως κρίσιμο χαρακτηριστικό που πρέπει να εξετάσετε προτού να ξοδέψετε χρήματα σε ένα πακέτο ή μια δέσμη. Υπάρχουν τρία κύρια δάκρυα ταχύτητας για τα περισσότερα σχέδια NBN.

 • Πρότυπο NBN: 25/5
 • NBN Standard Plus: 50/20
 • NBN Premium: 100/40

Όταν πολλοί πάροχοι αρχικά άρχισαν να προσφέρουν σχέδια για τους πελάτες τους, το πρότυπο σχέδιο NBN ήταν το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο. Δεδομένου ότι ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιούμε το Διαδίκτυο και πόσο το χρησιμοποιούμε έχει αλλάξει δραστικά με την πάροδο των ετών, οι εταιρείες αρχίζουν να απαλλαγούν από το πρότυπο NBN ένα πρότυπο καθώς το πρότυπο συν το σχέδιο είναι το πιο δημοφιλές σε όλους τους τομείς.

Για να γίνει λίγο πιο εύκολο να χωνέψει, τα κλάσματα παραπάνω για κάθε σχέδιο αποτελούνται από δύο αριθμούς. Ο πρώτος αριθμός σχετίζεται με την ταχύτητα λήψης. Για παράδειγμα, το πρότυπο NBN πρότυπο συν έχει ταχύτητα λήψης 50 Mbps. Ο δεύτερος αριθμός σχετίζεται με την ταχύτητα φόρτωσης. Ένα πρότυπο NBN πρότυπο συν έχει ένα φορτίο μια ταχύτητα των 20 Mbps.

δοκιμή ταχύτητας στο Διαδίκτυο

Ένα πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να μάθετε πόσα δεδομένα χρειάζεστε και με ποια ταχύτητα πρέπει να εξετάσετε πόσες συσκευές θα χρησιμοποιηθούν στο σπίτι σας. Αν έχετε δύο ή λιγότερες οθόνες, θα πρέπει να είναι αρκετό ένα πρότυπο NBN plus plus. Αν έχετε κάτι περισσότερο από αυτό, θα χρειαστεί πιθανώς ένα σχέδιο πριμοδότησης NBN.

Κάτι που είναι σημαντικό να σημειωθεί είναι ότι όταν πρόκειται για την ταχύτητα του σχεδίου σας αν δεν ξέρετε πόσα θα χρειαστείτε, είναι προτιμότερο να υποθέσετε ένα μικρότερο ποσό παρά ένα υψηλότερο ποσό. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι πολύ πιο εύκολο να ζητήσετε από μια εταιρεία να αυξήσει την ταχύτητά σας από το να την μειώσει.

Κόστος προγράμματος NBN

Φυσικά, πρέπει να μιλάμε για χρήματα. Τα σχέδια NBN διατίθενται σε διάφορα διαφορετικά σημεία τιμών όπως φαίνεται παραπάνω. Ορισμένα σχέδια θα κοστίζουν 60 δολάρια και θα παρέχουν μέγιστη ταχύτητα 12 Mbps, ενώ άλλα έχουν το ίδιο ποσό και προσφέρουν 50 Mbps. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να συγκρίνετε τα σχέδια σε διάφορους διαφορετικούς παρόχους NBN. Ένα άλλο πράγμα όταν πρόκειται για το κόστος είναι το κόστος εκ των προτέρων. Ορισμένοι πάροχοι υπηρεσιών ενδέχεται να απαιτήσουν προκαταβολή ή να χρεώσουν επιπλέον χρέωση κατά την εγγραφή τους για τις υπηρεσίες τους.

Ενώ ορισμένοι πάροχοι NBN δεν θα έχουν κανένα κόστος εκ των προτέρων, άλλοι μπορούν να έχουν προκαταβολικά έξοδα άνω των $ 200. Υπάρχουν επίσης τέλη που έρχονται με συμβατικές περιόδους ανάλογα με το μήκος. Δεν είναι ασυνήθιστο να διαπιστώσετε ότι όταν εγγραφείτε για ένα σχέδιο με μεγαλύτερο μήκος, πιθανότατα θα σας προσφέρουν ένα μειωμένο μηνιαίο τέλος. Ο μέσος Αυστραλός θα πληρώσει περίπου 50 δολάρια για τις υπηρεσίες NBN. Υπάρχουν πάροχοι που θα χρεώνουν πάνω από $ 100 το μήνα για ορισμένα πακέτα και πακέτα.

χρησιμοποιώντας wifi σχεδιασμό

Μιλώντας για πακέτα, αν έχετε συνδρομές, μπορείτε να πληρώσετε έως και AU $ 3000 για δύο χρόνια υπηρεσίας. Είναι το καλύτερο στοίχημά σας να ξεκινήσετε ένα πιο αποδοτικό σχέδιο και να αναβαθμίσετε όσο χρειάζεται. Με αυτόν τον τρόπο δεν πληρώνετε περισσότερα για τη χρήση λιγότερων. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τη λεπτή εκτύπωση και μην είστε ντροπαλός να ρωτήσετε τους παρόχους σχετικά με τυχόν ερωτήσεις που έχετε σχετικά με το κόστος.

Μήκος συμβολαίου NBN

Ένα άλλο πράγμα που θέλετε να εξετάσετε είναι η διάρκεια της σύμβασης. Όπως έχετε διαβάσει για τα παραπάνω, οι πάροχοι NBN προσφέρουν μια ποικιλία από διαφορετικά μήκη συμβάσεων. Ορισμένοι προσφέρουν συμβόλαια μήνα-μήνα, ενώ άλλοι έχουν συμβάσεις 24 μηνών. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που παίζουν σε ποιο συμβόλαιο πρέπει να εγγραφείτε. Εάν είστε κάποιος που κινείται γύρω από πολλά, έχει ασταθή εισόδημα, ή δεν είναι σίγουρος για την ταχύτητα στη χρήση δεδομένων για το νοικοκυριό σας, ένα συμβόλαιο μήνα σε μήνα είναι μια μεγάλη επιλογή.

Αυτό σας επιτρέπει να κάνετε αναβάθμιση ή υποβάθμιση εύκολα αν χρειαστεί. Από την άλλη πλευρά, πολλές φορές όταν υπογράφετε ένα μακρύτερο συμβόλαιο, θα πάρετε μια μειωμένη τιμή. Αν σχεδιάζετε να ζείτε στην κατοικία ή την πόλη σας για το άμεσο μέλλον, έχετε ένα σταθερό εισόδημα και γνωρίζετε ήδη πόσα δεδομένα και ταχύτητα θα χρειαστείτε, αυτή είναι μια μεγάλη επιλογή.

Η υπογραφή μιας σύμβασης, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό είναι, μπορεί να αποβεί τρομακτική και εκφοβιστική. Πηγαίνετε με όποιο συμβόλαιο μήπως αισθάνεστε άνετα και αποφύγετε να επιτρέπετε στους παροχείς να σας μιλήσουν για ένα σχέδιο ή συμβόλαιο μήκους ακριβώς έτσι ώστε να μπορούν να κάνουν περισσότερα χρήματα.

Μόντεμ

Τα μόντεμ μπορεί να είναι εξαιρετικά ακριβά. Εάν έχετε ήδη τη δική σας, αυτό θα σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα. Εάν δεν το κάνετε, πιθανόν να είστε σε θέση να νοικιάσετε ένα από τον πάροχο NBN που επιλέγετε. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι όλοι οι πάροχοι προσφέρουν μόντεμ προς ενοικίαση, αλλά η πλειοψηφία τους κάνει. Αν χρειαστεί να νοικιάσετε ένα, θα είναι πολύ ωφέλιμο να κοιτάξετε τις τιμές στους διάφορους παρόχους.

telstra έξυπνο μόντεμ

Κάποιος μπορεί να προσφέρει ένα δωρεάν μόντεμ με μακρύτερο συμβόλαιο, ενώ άλλος μπορεί να σας χρεώσει $ 30 το μήνα για να χρησιμοποιήσει ένα από τα μόντεμ. Είναι προς το συμφέρον σας να αγοράσετε το δικό σας. Με αυτό τον τρόπο δεν είστε υπεύθυνοι για ένα κομμάτι του εξοπλισμού των εταιρειών και θα σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα μακροπρόθεσμα.

Εξυπηρέτηση πελατών

Τώρα, μπορείτε να δείτε αυτό και να πιστεύετε ότι η εξυπηρέτηση πελατών δεν θα αλλάξει την απόφασή σας σε ποιο σχέδιο ή πάροχο που θα επιλέξετε. Ενώ αυτό μπορεί να είναι αλήθεια, ελπίζουμε να λάβετε υπόψη την εξυπηρέτηση πελατών. Ο τρόπος που μια εταιρεία αντιμετωπίζει τους πελάτες της μπορεί να κάνει έναν κόσμο διαφοράς όταν πρόκειται για την εμπειρία σας μαζί τους.

Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν πρέπει να αλλάξετε σχέδια, να ακυρώσετε το σχέδιό σας ή χρειάζεστε έναν επαγγελματία για να έρθετε στο σπίτι σας και να εξυπηρετήσετε το μόντεμ σας. Πώς μπορείτε να μάθετε εάν ένας πάροχος έχει καλή εξυπηρέτηση πελατών; Υπάρχουν μερικοί τρόποι. Ένας από τους ευκολότερους τρόπους ελέγχου είναι η ανάγνωση των αναθεωρήσεων.

Προσπαθήστε να αποφύγετε την ανάγνωση σχολίων στην άμεση ιστοσελίδα τους, καθώς είναι πολύ απίθανο να δημοσιεύσετε αρνητικές κριτικές. Ελέγξτε την τοπική μηχανή αναζήτησής σας ή απλά πληκτρολογήστε το όνομα του παροχέα και ακολουθήστε τις "κριτικές" για να δείτε τα πραγματικά και ειλικρινή σχόλια των πελατών. Ένα άλλο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να ελέγξετε εάν έχουν κερδίσει κάποια βραβεία εξυπηρέτησης πελατών. Το πράγμα που είναι δύσκολο για την εξυπηρέτηση των πελατών είναι ότι μπορεί να είναι αρκετά ασταθής. Ο πελάτης μπορεί να είναι κατάφωρα αγενής, ο εκπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών μπορεί να έχει μια κακή μέρα ή οτιδήποτε ενδιάμεσα.

εξυπηρέτηση πελατών σε smartphone

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να διαβάσετε αρκετές αναθεωρήσεις που είναι θετικές και αρνητικές για να σας δώσουμε την καλύτερη ιδέα για το τι αποκτάτε. Τέλος, σκεφθείτε να ρωτήσετε τους φίλους και την οικογένειά σας ποιος πάροχος έχουν και ποια ήταν η εμπειρία τους. Ανάλογα με τον πάροχο NBN που διαθέτουν, αυτό μπορεί να διαφέρει από πόλη σε πόλη.

Είδη τεχνολογίας NBN

Η πλειοψηφία των ανθρώπων δεν γνωρίζουν το είδος της τεχνολογίας που ήδη κατέχουν. Εάν είστε σαν εμένα, μπορείτε εύκολα να επικοινωνήσετε με τον παροχέα σας για να μάθετε. Θα μπορούσατε επίσης να κατευθυνθείτε στην ιστοσελίδα τους και να πληκτρολογήσετε τη διεύθυνσή σας για να μάθετε τον τύπο της τεχνολογίας και της σύνδεσης που παρέχει η πόλη σας.

Δεδομένου ότι η τεχνολογία μπορεί να είναι απίστευτα περίπλοκη, θέλαμε να συμπεριλάβουμε μερικά απλά πράγματα για να καταστήσουμε λίγο πιο κατανοητό. Υπάρχουν τρεις διαφορετικές τεχνολογίες NBN που θα καλύψουμε και θα μιλήσουμε για το τι πρέπει να αναζητήσετε στο σπίτι σας, έξω από το σπίτι σας και ποιος τύπος υποδοχής θα απαιτηθεί.

Οπτικές εγκαταστάσεις (FTTP)
 • Τύπος υποδοχής: Αυτός ο τύπος τεχνολογίας NBN δεν χρησιμοποιεί την υποδοχή τηλεφώνου σας μέσα στο σπίτι σας.
 • Μέσα στο σπίτι σας: Θα χρειαστεί να τοποθετηθούν δύο κουτάκια μέσα στο σπίτι σας.
 • Έξω από το σπίτι σας: Μια ίνα θα τρέξει από και προς το σπίτι σας σε ένα κιβώτιο δρόμου NBN μαζί με ένα κιβώτιο που είναι εγκατεστημένο στο εξωτερικό του σπιτιού σας.
Καλώδιο (HFC)
 • Τύπος υποδοχής: Το εσωτερικό κουτί δεν θα τοποθετηθεί στους τοίχους και δεν θα χρησιμοποιήσει υποδοχές τηλεφώνου.
 • Μέσα στο σπίτι σας: Θα χρειαστείτε ένα καλώδιο NBN εγκατεστημένο στο σπίτι σας, αν δεν έχετε ήδη ένα.
 • Έξω από το σπίτι σας: Ένα ομοαξονικό καλώδιο θα τρέξει από γραμμές μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας σε ένα κουτί κόμβων. Στη συνέχεια, μια ίνα θα συνδέσει το πλαίσιο κόμβου με το πλαίσιο NBN.
Ίνα προς τον κόμβο (FTTN)
 • Τύπος υποδοχής: Χρησιμοποιεί την πρίζα τηλεφώνου στο σπίτι σας.
 • Μέσα στο σπίτι σας: Ένα μόντεμ τύπου ADSL τοποθετείται στο σπίτι σας.
 • Έξω από το σπίτι σας: Οι χάλκινες γραμμές θα οδηγούν από το σπίτι σας σε έναν κόμβο δρόμου. Στη συνέχεια, θα υπάρχει μια ίνα που πηγαίνει από τον κόμβο του δρόμου στο πλαίσιο NBN.

Αλλαγή παρόχων

Εάν σκέφτεστε να αλλάξετε παροχείς, το να κάνετε κάτι τέτοιο εξαρτάται από λίγους παράγοντες. Ο κύριος παράγοντας που παίζει ρόλο είναι αν είστε ή όχι σε σύμβαση. Εάν βρίσκεστε σε ένα, πρέπει να μιλήσετε με τον σημερινό πάροχο για να δείτε τι είναι η πολιτική ακύρωσης και εάν υπάρχουν πρόσθετα τέλη.

προμηθευτή

Ορισμένες εταιρείες θα σας χρεώσουν για τους υπόλοιπους μήνες της σύμβασής σας συν ένα τέλος ακύρωσης. Άλλες εταιρείες δεν θα σας χρεώσουν τίποτα. Αυτό μπορεί να είναι κάτι που πρέπει να εξετάσετε πριν καν επιλέξετε έναν πάροχο. Πώς αλλάζετε παρόχους εάν δεν είστε σε σύμβαση; Αυτό είναι πολύ πιο εύκολο από ό, τι αν βρίσκεστε σε σύμβαση.

Θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε πρώτα με τον νέο σας πάροχο NBN. Μπορείτε να το κάνετε αυτό online, μέσω τηλεφώνου ή ακόμα και αυτοπροσώπως. Το μεγάλο πράγμα για να γίνει αυτό είναι ότι ο νέος πάροχος σας πιθανότατα θα μιλήσει με τον παλιό ή τον τρέχοντα πάροχο για να σας βοηθήσει να κάνετε την αλλαγή εύκολα. Συνήθως, το παλιό σας σχέδιο θα παραμείνει ενεργό μέχρι το τέλος του μήνα.

Που μένεις

Εκεί όπου ζείτε επίσης παίζει ένα ρόλο στον οποίο πάροχος NBN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Δεν υπάρχουν όλες οι διαθέσιμες επιλογές σε κάθε πόλη και πόλη. Εάν δεν γνωρίζετε ποιος παρέχει μια υπηρεσία στη γειτονιά σας ή σε μια γειτονιά στην οποία κινούμαστε, μπορείτε απλά να μεταβείτε στον ιστότοπο του παροχέα που σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε και να εισαγάγετε τη διεύθυνσή σας.

Εάν δεν έχετε στο μυαλό τους παρόχους υπηρεσιών, υπάρχουν αρκετοί διαθέσιμοι ιστότοποι που σας επιτρέπουν να καταχωρίσετε τη διεύθυνσή σας και θα τραβήξουν μια ποικιλία διαφορετικών επιλογών βάσει της διεύθυνσης που έχει εισαχθεί.

Συσσωμάτωση

Η δέσμευση είναι ένα άλλο πράγμα που πρέπει να εξετάσετε πριν περάσετε χρήματα σε έναν νέο πάροχο υπηρεσιών. Ορισμένες εταιρείες προσφέρουν δέσμες συμφωνιών που θα κάνουν μια χούφτα των δαπανών σας λίγο λιγότερο δαπανηρή.

το χέρι δείχνει σε wifi

Για παράδειγμα, αν έχετε έναν φορέα κινητής τηλεφωνίας που σας χρεώνει 100 δολάρια το μήνα για την τηλεφωνική σας υπηρεσία και έναν αριθμό NBN που σας χρεώνει $ 75 για υπηρεσίες, ίσως θελήσετε να ελέγξετε με αυτό το NBN για να δείτε εάν προσφέρουν δέσμες. Εάν όχι, ίσως αξίζει τα χρήματά σας να μεταβείτε σε ένα που κάνει. Ίσως μπορείτε να πάρετε υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας και NBN για λιγότερο από $ 100 το μήνα.

Προωθητικές Προσφορές

Πολλοί πάροχοι χρόνου θα έχουν διαφημιστικές προσφορές που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε. Η πιο κοινή προωθητική συμφωνία είναι μια μειωμένη τιμή για τους πρώτους έξι μήνες της σύμβασής σας.

Άλλες προωθητικές προσφορές θα περιλαμβάνουν πράγματα όπως freebies ή ακόμη ταχύτερες υπηρεσίες με λιγότερα χρήματα. Να είστε βέβαιος να ρωτήσετε σχετικά με προωθητικές προσφορές με οποιονδήποτε πάροχο NBN κοιτάτε να αγοράσετε μια υπηρεσία από. Δεν προσφέρονται όλες οι προσφορές σε ιστοσελίδες ανά πάσα στιγμή.

Πρόσθετα

Πρόσθετα ή άλλο δημοφιλές χαρακτηριστικό που πολλοί πάροχοι NBN έχουν στη διάθεσή τους για τους πελάτες τους. Η πλειοψηφία των πρόσθετων πακέτων αφορά τη διασκέδαση. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι ο πάροχος περιλαμβάνει μια συνδρομή Netflix, συγκεκριμένα τηλεοπτικά κανάλια ή συνδρομές βιντεοπαιχνιδιών.

netflix

Υπηρεσίες όπως αυτό είναι μέρος της ομαδοποίησης. Το καλύτερο σχέδιο που θα μπορούσατε να βρείτε θα ήταν αυτό που προσφέρει υπηρεσίες διαδικτύου, τηλεφώνου και streaming. Ενώ αυτό ποικίλλει από άτομο σε άτομο, αυτό το είδος δέσμης θα ήταν απίστευτα δημοφιλές με την πλειονότητα των πελατών.

NBN PLAN FAQ

Ε: Ποιος είναι ο σκοπός ενός NBN?

ΕΝΑ: Ο κύριος σκοπός ενός NBN είναι να φέρει υπηρεσίες όπως τηλέφωνο και διαδίκτυο σε πελάτες σε όλη τη χώρα. Παρέχουν επίσης χονδρική ευρυζωνική πρόσβαση σε παρόχους υπηρεσιών λιανικής σε μεγάλες πόλεις.

Ερ: Είναι το NBN καλό?

ΕΝΑ: Δεν θα το καυχιόμασταν αν δεν ήταν! Το εθνικό ευρυζωνικό δίκτυο έχει πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες από το ADSL. Τα ποσοστά που προσφέρουν είναι ανταγωνιστικά και πολλά σχέδια περιλαμβάνουν απεριόριστα δεδομένα.

Ε: Τι περιλαμβάνει η εγκατάσταση NBN?

ΕΝΑ: Εάν το εξωτερικό της ιδιοκτησίας σας δεν έχει ρυθμιστεί προηγουμένως για εγκατάσταση NBN, αυτό θα είναι το πρώτο βήμα. Θα έρθουν και θα εγκαταστήσουν καλώδια ή ίνες, ανάλογα με τον τύπο της διαθέσιμης τεχνολογίας. Στη συνέχεια, θα εγκαταστήσουν ένα καλώδιο εάν είναι απαραίτητο στο σπίτι σας, μαζί με ένα κιβώτιο ή δύο. Αν χρειαστεί, μπορούν να σας βοηθήσουν να ρυθμίσετε το διαδίκτυο σας έτσι ώστε να είστε έτοιμοι να το χρησιμοποιήσετε αμέσως μόλις φύγουν!

Ε: Η εγκατάσταση του NBN είναι ελεύθερη?

ΕΝΑ: Αν ψάχνετε μόνο για κανονική εγκατάσταση NBN, ναι, αυτό είναι δωρεάν! Αυτό περιλαμβάνει τη διαδικασία εγκατάστασης που παρατίθεται παραπάνω!

Ε: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το NBN χωρίς ενεργή τηλεφωνική γραμμή?

ΕΝΑ: Μπορείτε απολύτως μπορείτε. Δεν χρειάζεται να υπάρχει ενεργή τηλεφωνική γραμμή προκειμένου να λειτουργήσει το NBN. Μπορεί να έχετε την εταιρεία να εγκαταστήσει το NBN χρησιμοποιώντας το χάλκινο καλώδιο και την υποδοχή τηλεφώνου που βρίσκεται στο σπίτι σας, αν και αυτό δεν γίνεται σε όλους τους τύπους τεχνολογίας.

Ε: Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις σε ένα NBN?

ΕΝΑ: Τεχνικά, ναι. Αλλά όταν έρχεται κάτω για να συγκρίνουμε πράγματα όπως η τιμή, τα δεδομένα, και η ταχύτητα, δεν υπάρχει πραγματικά καμία άλλη εναλλακτική λύση που να μετρά μέχρι το NBN.

Τελικές λέξεις

Λοιπόν, εκεί το έχετε. Μέχρι τώρα είστε ειδικός σε όλα όσα έχουν να κάνουν με τα εθνικά ευρυζωνικά δίκτυα. Ελπίζουμε ότι θα μπορούσατε να βρείτε έναν παροχέα πάνω από αυτόν που εξυπηρετεί την πόλη σας, έχει τιμές που εμπίπτουν στον προϋπολογισμό σας και προσφέρει ανταγωνιστικές ταχύτητες ταχύτητας και δεδομένων. Πριν να ξοδέψετε χρήματα, βεβαιωθείτε ότι εξετάζετε το μήκος της σύμβασης που έχει ένας πάροχος για κάθε σχέδιο.

Βεβαιωθείτε ότι το ποσό που πληρώνετε και το ποσό των δεδομένων που έχετε είναι αρκετό για ολόκληρη την οικογένειά σας. Επίσης, να θυμάστε ότι ανάλογα με το πώς εσείς και οι άλλοι που ζείτε με τη χρήση του Διαδικτύου μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά όταν πρόκειται για το πόσα δεδομένα χρειάζεστε. Μπορεί να είναι καλύτερο να πάτε με ένα απεριόριστο σχέδιο δεδομένων που έχει ταχύτητες βράδυ μεταξύ 30 και 50 Mbps. Ας ελπίσουμε ότι είστε ένα βήμα πιο κοντά στην εύρεση του τέλειου προμηθευτή NBN για εσάς. Καλά ψώνια!

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me