Πώς να βρείτε το αμερικανικό Netflix στην Αυστραλία

Το Netflix έχει περισσότερες από 158 εκατομμύρια συνδρομητές (και μέτρηση ...).  


Αυτό είναι ίσως κάτι παραπάνω από αυτό που οι ιδρυτές της εταιρείας θα μπορούσαν να ονειρευτούν όταν ξεκίνησαν την εταιρεία ως ένα μέρος για να νοικιάσουν βίντεο online από το 1998. Πίσω εκείνη την εποχή, η Netflix έγινε διάσημη εν μέρει λόγω της προσφοράς της εταιρείας απεριόριστων DVD, στέλνετε στο σπίτι σας.

ξεκλειδώστε το netflixΌταν αυτή η ιδέα ξεκίνησε για πρώτη φορά, ήταν επαναστατική. Η ιδέα να μην χρειάζεται να πάτε σε ένα Blockbuster για να νοικιάσετε ένα DVD άλλαξε τα πάντα. Οι Αμερικανοί αντιλήφθηκαν την ιδέα.

Το 2002, η Netflix είχε μόνο 700.000 συνδρομητές. Μέχρι το 2005, οι συνδρομές τους είχαν ανέλθει σε 3,6 εκατομμύρια. Αυτό που η Netflix και όσοι ήταν λάτρεις του προγράμματος δεν κατάλαβαν ότι υπήρχε κάτι ακόμα καλύτερο στο offing.

Το 2007, η Netflix ξεκίνησε τη ροή του. Έτσι δεν χρειάστηκε να περιμένετε να φτάσετε στο σπίτι σας ένα DVD. Θα μπορούσατε να έχετε την ταινία της επιλογής σας κατόπιν ζήτησης. Οι ιδρυτές της Netflix δήλωσαν ότι ενδιαφέρονται να αρχίσουν να ρέουν πολύ νωρίτερα, αλλά οι ταχύτητες του Διαδικτύου εκείνη τη στιγμή δεν κατέστησαν δυνατή. Αυτό είναι σωστό - ήταν μπροστά από το χρόνο τους.

Καθώς η δημοτικότητα της ροής του Netflix άρχισε να αυξάνεται, άρχισε να υποστηρίζεται από κονσόλες παιχνιδιών, φορητές συσκευές και τηλεοράσεις. Είναι ενδιαφέρον ότι σε αυτή τη χρονική στιγμή, οι υπηρεσίες ροής με Netflix ήταν διαθέσιμες μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Όλα αυτά θα αλλάξουν το 2010, όταν η Λατινική Αμερική και ο Καναδάς, καθώς και η Καραϊβική το 2011, θα έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία ροής Netflix. Την ίδια χρονιά η Netflix άρχισε να παράγει το δικό της πρωτότυπο περιεχόμενο. Το 2013, το House of Cards έκανε το ντεμπούτο του. Ήταν ένα αδιαμφισβήτητο χτύπημα.

Φαινόταν ότι η Netflix είχε μία επιτυχία μετά την άλλη. Απλά δείτε προγράμματα όπως:

 • Ξέγαινα πράγματα
 • Το πορτοκαλί είναι το νέο μαύρο
 • Το στέμμα

netflix προγραμματισμό

Το 2012, η ​​Netflix έκανε το λυκίσκο σε όλη τη λίμνη, καθιστώντας διαθέσιμη στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σύντομα μετά το Netflix έγινε διαθέσιμες στις περισσότερες αγορές σε όλο τον κόσμο.

TL · DR - Αποκτήστε ένα VPN (Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο).

�� TD, LR - Η μόνη πραγματική λύση για τη λήψη μόνιμης λύσης εργασίας για την πρόσβαση στο Netflix είναι η χρήση ενός VPN. Ενώ μερικοί ιστότοποι συστήνουν τη χρήση πληρεξουσίων ή ακόμα και TOR, δεν σας λένε την πλήρη ιστορία. Οι πληρεξούσιοι που δεν διαθέτουν κρυπτογράφηση και ασφάλεια που παρέχει ένα VPN κατά τη χρήση του TOR θέτει εντελώς την ταχύτητά σας σε ένα μέγιστο μόλις Kb / s.
�� Αλλά παρακαλώ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ό, τι κάνετε, αποφύγετε τα "ελεύθερα" VPN. Ακόμη και τα καλύτερα δωρεάν VPN είναι μια δεκάρα δώδεκα. Σας συνιστούμε θερμά μείνετε μακριά από τα δωρεάν δίκτυα VPN καθώς δεν είναι γενικά οι καλύτερες λύσεις για το Netflix. Οι πολιτικές ασφαλείας είναι συχνά αυστηρές και μπορούν να κάνουν τη συσκευή σας ευάλωτη σε επιθέσεις. Οι ταχύτητές τους είναι πολύ αργές. Έχουν φρικτές πολιτικές καταγραφής, επομένως παρακολουθούν τις τοποθεσίες που επισκέπτεστε και τι κάνετε ενώ βρίσκεστε στο διαδίκτυο.

Εάν θέλετε τα καλύτερα δίκτυα VPN, προτείνουμε οποιοδήποτε από τα τρία:

 1. Διαβάστε το πλήρες μας Ανασκόπηση NordVPN ή επισκεφθείτε NordVPN
 2. Ελέγξτε το νεοφερμένο Surfshark, παρέχει υπηρεσίες ροής όχι μόνο για Netflix, αλλά για HBO, Hulu, Amazon Prime και περίπου 12 άλλα καταστήματα. Επισκεφθείτε το Surfshark ή διαβάστε την αναθεώρησή μας.
 3. Αν ο προϋπολογισμός είναι λιγότερο ανησυχητικός, πηγαίνετε με ExpressVPN. Είναι λίγο πιο γρήγορα το Nord και SurfShark και έχουν ένα καλύτερο UI στις κινητές και desktop apps τους.

Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν μπορείτε να πάτε στραβά με οποιαδήποτε από τις παραπάνω τρεις υπηρεσίες VPN. Όλοι λειτουργούν περίπου το ίδιο και θα σας επιτρέψουν να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας εμφανίσεις Netflix από οπουδήποτε στην Αυστραλία.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Συνέχισε να διαβάζεις..

Το Netflix των ΗΠΑ δεν είναι "Παγκόσμια" Netflix

Οι ταξιδιώτες από τις Ηνωμένες Πολιτείες συχνά εκπλήσσονται όταν θέλουν να παρακολουθήσουν το αμερικανικό Netflix στην Αυστραλία και δεν βλέπουν πολλές από τις αγαπημένες τους παραστάσεις. Ο λόγος για αυτό είναι ότι το αμερικανικό Netflix στην Αυστραλία είναι γελοιοποιημένο.

Σίγουρα, θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το Netflix, αλλά όταν είστε στην Αυστραλία, θα χάσετε έναν τόνο περιεχομένου. Παίρνετε επίσης αρκετό περιεχόμενο, ανάλογα με το πώς το βλέπετε.

Η Netflix Australia διαθέτει μια γενναιόδωρη βιβλιοθήκη ταινιών. Οι Αυστραλοί έχουν πρόσβαση στο αρχικό περιεχόμενο του Netflix. Αυτό περιλαμβάνει τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες, προγράμματα για παιδιά, ντοκιμαντέρ και ειδικές κωμωδίες.

Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, οι χρήστες της Αυστραλίας έχουν πρόσβαση σε αυστραλιανούς τίτλους που οι θεατές των ΗΠΑ δεν έχουν δει και στις περισσότερες περιπτώσεις δεν έχουν ακούσει ποτέ. Τέλος, σε μερικές περιπτώσεις οι τηλεθεατές της Αυστραλίας μπορούν να προβάλλουν ροές όταν φθάνουν νέα επεισόδια, ενώ οι συνδρομητές των ΗΠΑ πρέπει να περιμένουν μέχρι να ολοκληρωθεί ολόκληρη η σεζόν.

Η μεγαλύτερη διαφορά που θα δείτε είναι όταν εξετάζετε περιεχόμενο με άδεια χρήσης. Ως παράδειγμα, Οι φιλοι, η απίστευτα δημοφιλή αμερικανική τηλεοπτική σειρά, είναι διαθέσιμη στο αμερικανικό Netflix. Αλλά δεν μπορεί να βρεθεί στην Netflix Australia. Το ίδιο ισχύει για παρουσιάσεις όπως:

 • Εγκληματικά μυαλά
 • Σπάσιμο κακό
 • Το νεκρό περπάτημα
 • Υπερφυσικός

Είναι αλήθεια ότι μπορείτε να δείτε μερικές από τις εκπομπές σε ανταγωνιστικές πλατφόρμες ροής. Απλά δεν είναι Netflix. Αυτό ισχύει επίσης και αν παρακολουθείτε την παρακολούθηση Εκδικητές: Πόλεμος Άπειρου και Αστεία 2.

Σύγκριση κόστους: ΗΠΑ Netflix vs Αυστραλιανή Netflix

Ένα ενδιαφέρον γεγονός είναι ότι οι Αυστραλοί δεν πληρώνουν πολύ λιγότερο από τους κατοίκους των ΗΠΑ για το Netflix. Οι κάτοικοι της Αυστραλίας μπορούν να αγοράσουν το πακέτο εκκίνησης στα 9,99 δολάρια το μήνα. Για 13,99 δολάρια το μήνα, μπορούν να έχουν υψηλή εμβέλεια ροής. Σε 17,99 δολάρια το μήνα, οι Αυστραλοί μπορούν να πάρουν το καλύτερο πακέτο προσφορών Netflix στην περιοχή με όλα τα προστιθέμενα καμπάνες και σφυρίχτρες.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το 2020 συνεπάγεται αύξηση κατά 18% της τιμής του πακέτου Netflix. Θα πάει από 10,99 δολάρια το μήνα σε 12,99 δολάρια το μήνα. Το σχέδιο πριμοδότησης θα μεταβεί από 13,99 δολάρια το μήνα σε 15,99 δολάρια το μήνα. Και το βασικό σχέδιο πηγαίνει από 7,99 δολάρια το μήνα σε 8,99 δολάρια το μήνα.

Για να είμαστε δίκαιοι, η Netflix εργάζεται σκληρά για να κάνει το περιεχόμενό τους σε παγκόσμιο επίπεδο. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά ζητήματα αδειοδότησης που τίθενται σε ισχύ. Έτσι, το ερώτημα είναι πώς μπορούν οι Αυστραλοί που θέλουν να παρακολουθήσουν το US Netflix να έχουν πρόσβαση στη βιβλιοθήκη των ΗΠΑ? Υπάρχουν μερικές επιλογές.

Πώς το Περιεχόμενο Geo-Block του Netflix?

Το GeoBlocking, με λίγα λόγια, συμβαίνει όταν το περιεχόμενο που θέλετε να παρακολουθήσετε μπλοκάρεται στη γεωγραφική σας θέση, παρόμοια με τον τρόπο αποκλεισμού των ιστότοπων. Το Netflix χρησιμοποιεί το geo blocking ως έναν τρόπο διαίρεσης του κόσμου σε τμήματα της αγοράς. Αυτό τους επιτρέπει να πωλούν τα προϊόντα τους σε διαφορετικές τιμές, αυξάνοντας τα κέρδη τους σε αντίθεση με την ύπαρξη μιας τιμής και μιας πολιτικής παγκοσμίως.

Η Netflix δεν είναι η μόνη εταιρεία ροής για να το κάνει αυτό. Και δεν λειτουργεί πάντοτε υπέρ των Ηνωμένων Πολιτειών. Για παράδειγμα, οι κάτοικοι του Ηνωμένου Βασιλείου στις Ηνωμένες Πολιτείες ενδέχεται να συγκλονιστούν πότε Το iPlayer του BBC δεν λειτουργεί.

Πώς γνωρίζει η Netflix σε ποια χώρα βρίσκεστε; Με βάση τη διεύθυνση IP σας. Κάθε υπολογιστής ή συσκευή συνδεδεμένη στο Internet έχει διεύθυνση IP. Επομένως, όταν επισκέπτεστε ιστοσελίδες, η διεύθυνση IP ενημερώνει το Διαδίκτυο για το πού θα στείλει τις πληροφορίες.

Ένα άλλο καλό παράδειγμα είναι το Youtube, το οποίο επίσης αποκλείει το περιεχόμενο ανάλογα με τη γεωγραφική σας θέση. Το YouTube Youtube δεν είναι Youtube Australia, ακόμα κι αν φαίνεται έτσι. (Διαβάστε περισσότερα: Ξεκλείδωμα του Youtube)

Η διεύθυνση IP παρέχεται από τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου ή από τον παροχέα υπηρεσιών Διαδικτύου. Με τον ίδιο τρόπο που μια φυσική διεύθυνση λέει στον κόσμο όπου βρίσκεστε, έτσι η διεύθυνση IP σας δείχνει την τοποθεσία σας, διευκολύνοντας την παρακολούθησή σας.

Οι υπηρεσίες ροής μπορούν να κάνουν χρήση αυτών των πληροφοριών όταν αποφασίζουν ποιο περιεχόμενο θα πρέπει να επιτρέπεται στους χρήστες να βλέπουν με βάση την τοποθεσία τους. Αν προσπαθήσετε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας μια διεύθυνση IP που είναι αποκλεισμένη, θα λάβετε την επίφοβη οθόνη σφαλμάτων Netflix.

netflix απέτυχε σύνδεση

Αυτό συμβαίνει ακόμη και αν πληρώνετε για μια υπηρεσία όπως η Netflix. Αμερικανοί που ταξιδεύουν για διακοπές ή επιχειρήσεις έχουν δει αυτό το πρώτο χέρι.

Απεριόριστη πρόσβαση στο Netflix

Το μακρύ και το σύντομο από αυτό είναι ότι πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να πάρουμε την υπηρεσία συνεχούς ροής για να πιστέψουμε ότι βρίσκεστε σε διαφορετική γεωγραφική θέση. Υπάρχουν μερικοί βιώσιμοι τρόποι να το κάνουμε αυτό, αλλά θα επικεντρωθούμε μόνο στην καλύτερη λύση εργασίας για να αποκτήσουμε την Netflix ΗΠΑ.

Θυμηθείτε, θέλετε να έχετε το σωστό εργαλείο για τη σωστή δουλειά. Έχοντας τον καλύτερο διαχειριστή κωδικών πρόσβασης, για παράδειγμα, δεν θα κάνουμε τίποτα για να προστατεύσουμε τα logins σας από το να καταλήξουν σε λάθος χέρια. Έτσι, ξοδεύοντας χρήματα σε μια λανθασμένη λύση για να ξεπεράσετε το geo blocking θα σας αφήσει μόνο απογοητευμένοι ή χειρότεροι, θα βλάψετε το ηλεκτρονικό σας απόρρητο.

Κατώτατη γραμμή, πάρτε ένα από τα δοκιμασμένα VPN παρακάτω. Αυτά είναι τα καλύτερα VPN για το Netflix.

# 1 NordVPN - Η καλύτερη λύση ροής Netflix

Το NordVPN ήταν πάντα στην κορυφή από τότε που άρχισαν. Με πάνω από 5.000 servers σε όλο τον κόσμο, το NordVPN καλύπτει μια τεράστια γεωγραφική περιοχή που καλύπτει 6 ηπείρους, παρέχοντας υπηρεσίες σε όλους όσους χρειάζονται προστασία.

Με το δικό τους Τεχνολογία SmartPlay, οι περισσότεροι αν όχι όλοι οι 5.000 διακομιστές τους θα μπορούσαν να αποκτήσουν πρόσβαση στο αμερικανικό δίκτυο Netflix και σε οποιοδήποτε άλλο Netflix και σε ροή χωρίς να αντιμετωπίσουν τυχόν σφάλματα. Δεν μπορείτε να το πάρετε αυτό με οποιονδήποτε άλλο πάροχο VPN.

Πλεονεκτήματα

 • Τεχνολογία SmartPlay
 • Αποσυνδέει το Netflix από οποιαδήποτε χώρα
 • Πρωτόκολλο OpenVPN με κρυπτογράφηση AES-256 bit
 • Δωρεάν δοκιμή
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
 • Πολιτική μηδενικής καταγραφής

Μειονεκτήματα

 • Η ταχύτητα μπορεί να είναι αρκετά ασυνεπής κατά περιόδους

Το NordVPN είναι πιο ακριβό από πολλά από τα VPN που πληρώνονται. Ωστόσο, μόλις αρχίσετε να εξετάζετε τα διαθέσιμα σχέδια τους, θα παρατηρήσατε πόσο θα αρχίσετε να αποθηκεύετε όταν εξετάζετε μακροπρόθεσμους όρους. Στην πραγματικότητα, το μηνιαίο κόστος μειώνεται τόσο πολύ ώστε καταλήγουν να είναι ένα από τα φθηνότερα σχέδια VPN μπορείτε ποτέ να πάρετε αν δείτε το τριετές σχέδιο τους.

 • Μήνας σε μήνα - 11,95 δολάρια κάθε μήνα.
 • Ετήσια - $ 83 ανά έτος, ή $ 6.99 κάθε μήνα.
 • 2ετές πρόγραμμα - 95,75 δολάρια για δύο χρόνια. Αυτό κατανέμεται στα 3,99 δολάρια το μήνα.
 • 3ετές πρόγραμμα - Η πληρωμή προκαταβολής ανέρχεται σε 107,55 δολάρια ή περίπου 2,99 δολάρια ανά μήνα.

Το μεγάλο πράγμα είναι αυτό όλα τα σχέδια του NordVPN έρχονται με δωρεάν δοκιμή 7 ημερών. Έχει επίσης 30 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Εάν κατά τη διάρκεια των πρώτων τριάντα ημερών δεν σας αρέσει αυτό που βλέπετε, μπορείτε να το κλείσετε και να πάρετε όλα τα χρήματά σας πίσω

Μπορείτε να εμπιστευτείτε το NordVPN για να διατηρήσετε ιδιωτικό το απόρρητό σας. Αυτό μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλο για μια συμφωνία όταν μιλάμε για ταινίες που ρέουν στο αμερικανικό Netflix. Ωστόσο, μπορεί να είναι μια μεγαλύτερη διαπραγμάτευση όταν μιλάμε για άλλη δραστηριότητα στο διαδίκτυο.

nordvpn πολιτική καταγραφής

Το NordVPN έχει ελεγχθεί από λογιστικές επιχειρήσεις και οι επιχειρήσεις αυτές βεβαιώνουν ότι όταν λένε ότι δεν τηρούν αρχεία καταγραφής, δεν τηρούν αρχεία καταγραφής.

# 2 Surfshark - Η φθηνότερη λύση ροής Netflix

Το NordVPN είναι γνωστό στην αρένα συνεχούς ροής Netflix λόγω του τεράστιου αριθμού των εξυπηρετητών. Έχοντας ότι πολλοί διακομιστές καθιστά δύσκολο για το Netflix να εμποδίσει οποιοδήποτε από αυτά.

Το NordVPN κοστίζει ένα καλό κομμάτι αλλαγής σε σύγκριση με την επιλογή των επιλαχόντων μας σε αυτή τη λίστα. Το Surfshark δεν έχει προβλήματα πρόσβασης στο Netflix και είναι περίπου το μισό της τιμής του NordVPN. Με την Netflix να αυξάνει τις τιμές τους κάθε μέρα, αισθάνεται καλό να χρησιμοποιήσει ένα VPN που δεν κοστίζει σχεδόν όσο η συνδρομή στο ίδιο το Netflix.

Πλεονεκτήματα

 • Φτηνός
 • Αποσυνδέει το Netflix από οποιαδήποτε χώρα
 • Πάνω από τη βιομηχανική πρότυπη κρυπτογράφηση
 • Μηδενική πολιτική καταγραφής
 • Εύχρηστος

Μειονεκτήματα

 • Λιγότεροι διακομιστές από άλλες επιλογές

Όταν επιλέγετε μια νεότερη εταιρεία για να εκτελέσετε μια υπηρεσία εξίσου σημαντική με την αποδέσμευση γεωγραφικών περιορισμών κατά τη χρήση του Netflix, είναι λογικό να είστε σκεπτικοί. Το να πας για το νέο παιδί στο μπλοκ μπορεί να φανεί σαν μια επικίνδυνη κίνηση. Όταν πρόκειται για το Surfshark, είναι πραγματικά ασφαλές.

Το Surfshark είναι μια φανταστική επιλογή για ανθρώπους που θέλουν να περάσουν γεωγραφικούς περιορισμούς χωρίς ουσιαστικά να πληρώσουν άλλη συνδρομή Netflix. Είναι δίκαιο ότι άλλα δίκτυα VPN χρεώνουν ένα ασφάλιστρο για την υπηρεσία τους, καθώς έχουν παράσχει σήραγγες ποιότητας κρυπτογράφησης για χρόνια. Είναι επίσης δίκαιο ότι το Surfshark ήρθε και πρόσφερε την ίδια ποιοτική υπηρεσία για ένα κλάσμα της τιμής.

Συνιστούμε ιδιαίτερα να ρίξετε μια ματιά στις ιστοσελίδες του Surfshark για τις τρέχουσες εισαγωγικές τιμές τους. Αν εξακολουθείτε να είστε σκεπτικοί σχετικά με αυτό το VPN, ανατρέξτε στην πλήρη επισκόπηση του Surfshark για περισσότερες πληροφορίες.

# 3 ExpressVPN - Μεγάλη ισορροπία ταχύτητας και ασφάλειας

Εάν για κάποιο λόγο το NordVPN δεν είναι βιώσιμη επιλογή για εσάς, η επόμενη σύστασή μας στον κατάλογο θα είναι η ExpressVPN. Αυτή είναι μια υπηρεσία VPN των Βρετανών Παρθένων Νησιών. Προσφέρει μια σειρά εκπληκτικών χαρακτηριστικών και έχει εκπληκτική ισχύ.

Παρόμοια με την εμβέλεια του NordVPN, το ExpressVPN διαθέτει επίσης ένα τεράστιο δίκτυο, το οποίο σήμερα ανέρχεται σε 3.000 διακομιστές σε 160 πόλεις που διασπείρονται σε 90 χώρες. Για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν Netflix στις Ηνωμένες Πολιτείες, θα είστε ευτυχείς να ξέρετε ότι οι ΗΠΑ έχουν κάποια από την καλύτερη κάλυψη για αυτό το VPN.

Πλεονεκτήματα

 • Γρήγορες ταχύτητες
 • Ισχυρή κρυπτογράφηση
 • Λειτουργεί στις περισσότερες πλατφόρμες
 • Φαινομενική στήριξη
 • Λειτουργεί με το αμερικανικό Netflix

Μειονεκτήματα

 • Μπορείτε να συνδέσετε ταυτόχρονα τρεις συσκευές
 • Λίγο πιο ακριβό, ακόμη και στο μακροπρόθεσμο σχέδιο τους
 • Σποραδική σύνδεση με τη Netflix Australia

Ένα από τα μειονεκτήματα του ExpressVPN είναι το γεγονός ότι μπορείτε να συνδέσετε μόνο τρεις συσκευές με ένα λογαριασμό. Ωστόσο, ακόμη και αυτό δεν είναι τόσο μεγάλο από ένα μειονέκτημα. Σκεφτείτε το πόσες συσκευές απαιτούν οι περισσότεροι άνθρωποι να συνδεθούν ταυτόχρονα με ένα VPN; Συνήθως, μόνο ένα. Και αν θέλετε να συνδέσετε ολόκληρο το σπίτι σας, το ExpressVPN προσφέρει υποστήριξη VPN router. (Διαβάστε περισσότερα: Καλύτερος δρομολογητής VPN)

Ένα άλλο μειονέκτημα είναι η τιμή. Το ExpressVPN είναι ένα από τα πιο ακριβά VPN που θα βρείτε. Αν αγοράσετε την υπηρεσία τους σε μηνιαία βάση, θα δαπανήσετε 12,95 δολάρια κάθε μήνα. Αν χρησιμοποιείτε την εξάμηνη εξυπηρέτησή τους, θα πληρώσετε προκαταβολικά 59,95 δολάρια, που είναι κατά μέσο όρο 9,99 δολάρια το μήνα. Αν πάτε για το πρόγραμμα 15 μηνών τους, θα πληρώσετε μια προκαταβολή ύψους 99,95 δολαρίων. Αυτό χωρίζει σε 6,67 δολάρια το μήνα.

Δύο άλλα πράγματα που μας αρέσουν σχετικά με το ExpressVPN είναι τα δικά τους εξυπηρέτηση πελατών και τα δικά τους Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Το ExpressVPN είναι τόσο σίγουρο για το προϊόν τους ότι ακόμα και αφού πληρώσετε για το προϊόν, έχετε 30 ημέρες για να πάρετε τα χρήματά σας πίσω χωρίς ερωτήσεις.

Η εξυπηρέτηση πελατών με το ExpressVPN είναι μερικά από τα καλύτερα που έχουμε δει. Είχαμε πολλές συνομιλίες με την τεχνική υποστήριξή τους και πάντα τους βρήκαμε να είναι ενημερωμένοι, χρήσιμοι και πολύ προσβάσιμοι.

Οι επιλογές εξυπηρέτησης πελατών ExpressVPN

Ακριβώς για να προσθέσετε ένα ακόμα φτερό στο καπάκι του ExpressVPN, η πολιτική απορρήτου είναι πέρα ​​από την κατηγορία. Ξανά και ξανά, οι κυβερνήσεις προσπάθησαν να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τους πελάτες τους. Ωστόσο, δεδομένου ότι το ExpressVPN είναι πιστό στην υπόσχεσή του, δεν τηρεί αρχεία καταγραφής στους πελάτες της.

ρητή πολιτική απορρήτου vpn

Έτσι, όταν κυβερνήσεις ή άλλα ιδρύματα προσπαθούν να καταλάβουν αυτά τα αρχεία καταγραφής, το ExpressVPN μπορεί ειλικρινά να πει ότι δεν υπάρχουν.

# 4 VyprVPN - Καταπληκτική λειτουργικότητα + ταχύτητα και ασφάλεια

Το VyprVPN είναι a VPN με έδρα την Ελβετία που επικεντρώνεται στην προστασία της ιδιωτικής ζωής. Προσφέρουν περισσότερους από 700 διακομιστές και περισσότερες από 70 τοποθεσίες διακομιστών. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα για αυτό το VPN είναι ότι κατέχουν και διαχειρίζονται όλους τους διακομιστές τους. Δεν χρησιμοποιούν τρίτους.

Η υπηρεσία τους λειτουργεί σε διάφορες πλατφόρμες, όπως η Apple TV και η Android TV. Ο ανεξάρτητος έλεγχος έδειξε ότι το VyprVPN δεν τηρεί αρχεία καταγραφής.

Το VyprVPN έχει σχετικά απλά σχέδια τιμολόγησης. Αυτά τα σχέδια σας επιτρέπουν να επιλέξετε αν πρόκειται να πληρώσετε ετησίως ή να κάνετε πληρωμές ανά μήνα ανά μήνα.

Πλεονεκτήματα

 • Πρωτόκολλο Chameleon
 • Αποδεδειγμένη πολιτική μη καταγραφής
 • Υποστήριξη live chat
 • Λειτουργεί με το Netflix που βασίζεται στις Η.Π.Α.
 • 3-ημέρες δωρεάν δοκιμή

Μειονεκτήματα

 • Δεν υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων
 • Προβλήματα που συνδέονται στην Κίνα
 • Θέματα με τον υπολογιστή-πελάτη των Windows

Η επιλογή του βασικού μηνιαίου προγράμματος θα είναι 9,95 δολάρια το μήνα. Αυτό επιτρέπει σε τρεις συσκευές να συνδεθούν ταυτόχρονα στην υπηρεσία. Αν πληρώνετε για ολόκληρο το έτος, έχετε την ίδια υπηρεσία για $ 60 το χρόνο, ή πέντε δολάρια το μήνα.

Εάν επιλέγετε το σχέδιο πριμοδότησης σας, έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε 12,95 δολάρια το μήνα σε μηνιαία βάση ή να εγγραφείτε για ένα χρόνο στα $ 80 το χρόνο, το οποίο θα μειωθεί στα 6,67 δολάρια το μήνα. Με το σχέδιο πριμοδότησης, μπορείτε να συνδέσετε πέντε συσκευές και να επωφεληθείτε από αυτές ιδιόκτητο πρωτόκολλο Chameleon που έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν τις υπηρεσίες που γίνονται για να μπλοκάρουν τα VPN κατά τη ροή.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN?

Όταν χρησιμοποιείτε ένα VPN για να αποκτήσετε γεωφυσική παρενόχληση Netflix, έχετε το επιπλέον πλεονέκτημα ότι μπορείτε να συνδέσετε τη συσκευή σας σε διακομιστή ή άλλη συσκευή μέσω ασφαλούς σύνδεσης.

Μπορείτε να συνεχίσετε την περιήγηση και να συνεχίσετε να γνωρίζετε ότι όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται ηλεκτρονικά είναι κρυπτογραφημένες και δεν μπορούν να παραληφθούν. Τα τρία δίκτυα VPN που έχουμε εξετάσει προσφέρουν αστρικές ταχύτητες, αστρικές υπηρεσίες και δεσμεύονται απολύτως να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το απόρρητό σας. Το καλύτερο από όλα, έχουν δοκιμαστεί και δείξει ότι συνεργάζονται με το αμερικανικό δίκτυο Netflix.

Είναι μια επιλογή VPN Μόνο μου?

Για τα χρήματά μας, η απόκτηση ενός VPN είναι η καλύτερη επιλογή σας για να αποκτήσετε γύρω από το Geo-blocking της Netflix. Ωστόσο, δεν είναι η μόνη επιλογή σας. Οι έξυπνοι διακομιστές μεσολάβησης DNS έχουν σχεδιαστεί για να επαναπροσανατολίζουν τη διακίνηση που είναι γνωστή ως γεωγραφική τοποθεσία. Αυτό σημαίνει ότι όταν η κυκλοφορία σας είναι αποκλεισμένη εκτός των ΗΠΑ, θα δρομολογηθεί στις ΗΠΑ. Η επισκεψιμότητα που δρομολογείται με διακομιστές μεσολάβησης Smart DNS δεν είναι κρυπτογραφημένη. Αυτό θα μπορούσε να έχει μερικά πλεονεκτήματα όταν μιλάμε για streaming.

 • Δεδομένου ότι μόνο ένα μικρό μέρος της επισκεψιμότητας σας μετατοπίζεται, διατηρείται η ταχύτητα του εύρους ζώνης.
 • Είναι πολύ απλό να ρυθμίσετε, ακόμα και αν δεν είστε καλοί με τους υπολογιστές.

Η υπηρεσία λειτουργεί αντικαθιστώντας τη διεύθυνση DNS που σας έχει αναθέσει ο ISP σας με μια νέα που δεν διαθέτει πληροφορίες που να αποκαλύπτουν την πραγματική γεωγραφική θέση σας.

Πόσο έξυπνο λειτουργεί το DNSΤο αίτημα σύνδεσης σας στον ιστότοπο με τον οποίο θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση παρακωλύεται. Οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να διαρρεύσει τη γεωγραφική σας τοποθεσία αντικαθίσταται από νέα δεδομένα που δείχνουν τη θέση από την οποία θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο με γεωφυσικά στοιχεία. Για χάρη της συζήτησής μας, όλες οι πληροφορίες που σας αναγνωρίζουν ότι βρίσκεστε στην Αυστραλία ή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα αντικαθίστανται με πληροφορίες που την κάνουν να φαίνεται ότι βρίσκεστε στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μπορεί να ακούγεται ως βιώσιμη, αυτό δεν λειτουργεί όλη την ώρα. Σίγουρα, μπορεί να έχετε πρόσβαση, αλλά μόνο αφού προσπαθήσετε να αλλάξετε τοποθεσίες πολλές φορές, κάθε φορά που προσπαθείτε να παρακολουθήσετε.

Τελικές σκέψεις

Το Netflix έχει πολύ εκπληκτικό περιεχόμενο. Λόγω περιορισμών αδειοδότησης, η American Netflix στην Αυστραλία δεν είναι διαθέσιμη. Αν είστε απογοητευμένοι με αυτούς τους περιορισμούς, υπάρχουν επιλογές. Ένα έξυπνο DNS μπορεί να λειτουργήσει. Ωστόσο, για τα χρήματά μας, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να χρησιμοποιήσετε ένα VPN. Ένα VPN πρόκειται να αποκρύψει τη διεύθυνση IP σας και ταυτόχρονα να κρυπτογραφήσει τις πληροφορίες που μεταδίδετε και λαμβάνετε.

Από τα τέσσερα VPN που εξετάσαμε, Το NordVPN είναι το καλύτερο κατά την πρόσβαση στο Netflix. Ωστόσο, οι άλλοι δύο κάνουν καλή δουλειά επίσης. Θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε από εσάς. Τι μέτρα έχετε πάρει για να κάνετε streaming με Netflix US στην Αυστραλία; Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια. Επίσης, ανατρέξτε στην ενότητα FAQ για απαντήσεις σε ορισμένες από τις συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με τη ροή του Netflix US στην Αυστραλία. Ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Συχνές ερωτήσεις

Ερ: Είναι ένα VPN νόμιμο στην Αυστραλία?

ΕΝΑ: Ναί. Τα δίκτυα VPN είναι νόμιμα στην Αυστραλία. Όταν χρησιμοποιείτε ένα VPN για να παρακάμψετε το γεωφυσικό υλικό, όπως το US Netflix, μπορεί να το κάνετε αντίθετα από τις επιθυμίες των κατόχων δικαιωμάτων. Ωστόσο, η καταστρατήγηση των γεωπεριβαλλοντικών περιορισμών δεν είναι η ίδια με την απόκρυψη του καλυτέρου συστήματος οικιακής ασφάλειας στη γειτονιά και τη διείσδυση σε ένα σπίτι. Όπως και οι περισσότερες ηλεκτρονικές τεχνολογίες, η νομοθεσία της Αυστραλίας είναι λίγο αόριστη ως προς το τι είναι και δεν επιτρέπεται. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν νόμοι που να σας εμποδίζουν να χρησιμοποιήσετε ένα VPN στην Αυστραλία. Ούτε είναι παράνομο να παρακάμψουμε γεωγραφικούς περιορισμούς.

Ε: Τι δωρεάν VPN λειτουργεί με το Netflix?

ΕΝΑ: Κανένας. Τα δωρεάν δίκτυα VPN δεν αξίζει τον κόπο. Η υπηρεσία τους είναι αργή, οπότε ακόμα και αν είναι σε θέση να ξεπεράσουν τους περιορισμούς γεωγραφικού δικτύου Netflix, δεν μπορείτε να μεταδώσετε το βίντεο σε ροή. Δωρεάν υπηρεσίες VPN σας βλέπουν ως εμπορεύματα. Κλέβουν τις προσωπικές σας πληροφορίες και συχνά χρησιμοποιούν αυτές τις πληροφορίες για να βγάλουν λεφτά για τον εαυτό τους.

Ε: Μπορώ να παρακολουθώ το αμερικανικό Netflix στην Αυστραλία χωρίς VPN?

ΕΝΑ: Ένα έξυπνο DNS μπορεί να σας δώσει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε το US Netflix στην Αυστραλία χωρίς να χρησιμοποιήσετε ένα VPN. Με αυτό είπε, ο ασφαλέστερος και πιο σίγουρος τρόπος πυρκαγιάς είναι να χρησιμοποιήσετε ένα VPN, όπως το NordVPN, το ExpressVPN ή το VyprVPN.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me