Λήψη κουπονιού NordVPN

Υπάρχουν τόσοι πάροχοι υπηρεσιών VPN και προσφορές που πετούν γύρω από το Διαδίκτυο, είναι μερικές φορές δύσκολο να αποφασίσετε ποιο να πάτε. Συχνά, μειώνεται η τιμή. Τα καλά νέα είναι ότι ένα από τα καλύτερα, NordVPN, προσφέρει βαθιά εξοικονόμηση μειωμένων πακέτων που μπορείτε να έχετε πρόσβαση από την ιστοσελίδα μας. Προσοχή! Θα δείτε επίσης πολλά ψεύτικα κουπόνια και δολώματα click-bait προσφέρονται εκεί έξω να σας δελεάσει.


Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς μπορείτε να αποφύγετε ψεύτικες προσφορές και πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις συνδέσεις μας να έχετε μια νόμιμη συμφωνία στο NordVPN.

Το κουπόνι σας NordVPN είναι ψεύτικο?

Μια γρήγορη αναζήτηση Google θα δείξει πόσο εύκολο είναι να ξεγελιέστε να κάνετε κλικ σε συνδέσμους θυγατρικών που είναι συνδεδεμένοι με έναν ψευδή κωδικό έκπτωσης NordVPN. Μερικά από αυτά προσφέρουν απίστευτες προσφορές μέχρι 100% έκπτωση. Χρησιμοποιώντας αυτές τις παραπλανητικές συνδέσεις δεν θα έχετε καλύτερες προσφορές από ό, τι μπορείτε να βρείτε εδώ.

Πώς ξέρετε εάν ένας κωδικός κουπονιού είναι ψεύτικο? Εδώ βρήκαμε:

70% και 90% OFF-Really?

70% και 90%, πάλι. Γιατί όχι μόνο να το δώσετε δωρεάν?

8 μήνες δωρεάν; Είσαι σίγουρος?

Οποιοδήποτε κουπόνι βρίσκετε σε έναν συγκεντρωτικό ιστότοπο ή σε αποτελέσματα μηχανών αναζήτησης σελίδες προσφέρουν μια απίστευτα υψηλή ή μη ρεαλιστική προσφορά είναι ένα ψεύτικο. Κάνοντας κλικ σε οποιοδήποτε σύνδεσμο με διαφημιστικές εκπτωτικές προσφορές που προσφέρει εκπτώσεις 80, 90 ή 100 τοις εκατό, είτε θα σας στείλει στη σελίδα ελέγχου NordVPN και την κανονική έκπτωση είτε θα σας ανακατευθύνει σε μια ψεύτικη σελίδα προορισμού, όπου θα προσπαθήσει να σας πουλήσει κάτι άλλο.

Με το NordVPN να είναι το καλύτερο VPN γύρω από σήμερα, δεν αποτελεί έκπληξη ότι πολλοί θα προσπαθήσουν να επωφεληθούν από αυτή τη δόξα. Ωστόσο, δεν θα προτιμούσατε να ασχοληθείτε με μια ειλικρινή εταιρεία που πιστεύει στην πλήρη διαφάνεια από τη λήψη μιας πιθανότητας με κάποιον που χρησιμοποιεί παραπλανητικές προσφορές για να πάρει την επιχείρησή σας?

Πώς να αποκτήσετε μια νόμιμη έκπτωση NordVPN

Πόσο εύκολο είναι να αποκτήσετε ένα κουπόνι έκπτωσης NordVPN; Είναι ένα γρήγορο. Απλά επισκεφθείτε το NordVPN, επιλέξτε ένα σχέδιο που λειτουργεί για σας, επιλέξτε ποιο σχέδιο θέλετε να πάρετε. Το NordVPN είναι τόσο σίγουρο ότι θα είστε ευχαριστημένοι με την υπηρεσία τους, Προσφέρουν δωρεάν δοκιμή μιας εβδομάδας και ένα 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Στην πραγματικότητα, το NordVPN δεν παρέχει εκπτωτικά κουπόνια επειδή είναι ήδη ενσωματωμένο στα πακέτα τους. Οι εξοικονομήσεις που παίρνετε με τα σχέδια της NordVPN είναι απλώς αναδιατυπωμένες από τις θυγατρικές τους για να φανεί ότι οι εξοικονομήσεις προέρχονται από αυτές.

Πριν βγείτε έξω, αφιερώστε λίγο χρόνο για να δείτε τα διάφορα σχέδια που παρέχουν πριν λάβετε οποιαδήποτε απόφαση.

(Διαβάστε περισσότερα: Ανασκόπηση NordVPN)

Μηνιαία υπηρεσία NordVPN

Αυτό το σχέδιο είναι για όσους φοβούνται τη δέσμευση. Θα απολαύσετε όλες τις λειτουργίες και τις λειτουργίες που προσφέρει η εταιρεία μέσω μιας μηνιαίας τιμολογιακής συνδρομής. Η τιμολόγηση είναι 11,99 δολάρια ανά μήνα, χρεώνεται κάθε 30 ημέρες από την ενεργό ημερομηνία και μπορείτε να αφήσετε την υπηρεσία όποτε θέλετε. Το καλύτερο από όλα, μπορείτε να επωφεληθείτε από την δωρεάν δοκιμή και την εγγύηση επιστροφής χρημάτων με αυτό το σχέδιο.

Ετήσια συνδρομή NordVPN

Κανείς δεν ξέρει τι κρατάει το μέλλον. Αν θέλετε να απολαύσετε εξοικονόμηση μέσω μηνιαίας υπηρεσίας χωρίς να εγγραφείτε για μακροπρόθεσμη σύμβαση, η συνδρομή ενός έτους είναι μια σοφή επιλογή. Το σχέδιο θα κοστίσει μόνο 6,99 δολάρια το μήνα, χρεώνοντας μπροστά για $ 83.88. Αυτό είναι ένα εξοικονόμηση 41 τοις εκατό σε σχέση με μηνιαία υπηρεσία. Το καλύτερο από όλα, μπορείτε ακόμα να το δοκιμάσετε δωρεάν ή να πάρετε τα χρήματά σας πίσω αν δεν είστε ευχαριστημένοι με την υπηρεσία.

Εγγραφή 2 ετών για το NordVPN

Αυτό το σχέδιο προσφέρει ένα ωραίο μεσαίο έδαφος που σας επιτρέπει να αποφύγετε την ταλαιπωρία μηνιαίων ή ετήσιων ανανεώσεων χωρίς να δεσμεύεστε για τρία ολόκληρα χρόνια. Είναι επιλέξιμο για δωρεάν δοκιμή και εγγύηση επιστροφής χρημάτων, και είναι μόνο 3,99 δολάρια το μήνα. Η κάρτα σας ή άλλη επιλογή πληρωμής θα χρεώνεται εκ των προτέρων κάθε δύο χρόνια για συνολικό ποσό 95,75 δολαρίων. Αυτή είναι μια εξοικονόμηση 66% έναντι της μηνιαίας υπηρεσίας pay-as-you-go.

NordVPN 3-ετή συνδρομή

Το τριετές πρόγραμμα είναι ο καλύτερος τρόπος για να απολαμβάνετε την αποταμίευση του NordVPN ενώ κλειδώνετε σε χαμηλό ποσοστό για τη διάρκεια της συνδρομής σας. Αυτό το σχέδιο θα κοστίσει μόνο 2,99 δολάρια το μήνα, πληρωτέα εκ των προτέρων για συνολική τιμή 107,55 δολαρίων. Αυτό είναι ένα επιβλητικό 75 τοις εκατό εξοικονόμηση σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο σχέδιο.

Πώς μπορώ να πληρώσω για το NordVPN?

Το NordVPN προσφέρει αρκετούς βολικούς τρόπους πληρωμής. Όλα τα σχέδιά τους είναι επιλέξιμα για την εγγύηση επιστροφής χρημάτων τους εφ 'όσον έρθετε σε επαφή μαζί τους την 29η ημέρα μετά την έναρξη της συνδρομής σας.

Μπορείτε να πληρώσετε από:

 • Βασική πιστωτική / χρεωστική κάρτα
 • Bitcoin
 • AliPay
 • GiroPay
 • Sofort Banking

Δωρεάν Δοκιμή NordVPN

Οι περισσότερες εταιρείες προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων, αλλά το NordVPN είναι μία από τις λίγες υπηρεσίες VPN premium που προσφέρουν δωρεάν δοκιμή. Αυτό σας επιτρέπει να δοκιμάσετε την υπηρεσία με όλες τις λειτουργίες της για μια ολόκληρη εβδομάδα πριν κάνετε μια δέσμευση. Η εταιρεία σας απαιτεί να χρησιμοποιήσετε μια πιστωτική κάρτα για να εξασφαλίσετε τη δωρεάν δοκιμή. Εάν είστε ικανοποιημένοι από την εμπειρία σας, μπορείτε να ανανεώσετε τη συνδρομή σας για μηνιαία υπηρεσία, ετήσια συνδρομή, διάρκειας δύο ετών ή να πάρετε τριετή σύμβαση με τις ίδιες μειωμένες τιμές που αναφέρονται παραπάνω.

Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών NordVPN

Από τα πολλά προνόμια που θα απολαύσετε όταν επιλέγετε το NordVPN, η εξυπηρέτηση πελατών τους κατατάσσεται κοντά στην κορυφή. Είναι διαθέσιμα 24/7/365 μέσω ζωντανής συνομιλίας. Οι εκπρόσωποι εξυπηρέτησης πελατών δεν θα σας βοηθήσουν μόνο να βελτιστοποιήσετε τις συνδέσεις σας, μπορείτε να λάβετε βοήθεια με:

 • Αντιμετώπιση προβλημάτων
 • Χρέωση
 • Ακύρωση συνδρομής
 • Επιλέγοντας ένα διακομιστή
 • Επιστροφή χρημάτων

Το NordVPN και τη συσκευή σας

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για το NordVPN είναι η ευελιξία. Η εταιρεία έχει περισσότερους από 5.000 διακομιστές που βρίσκεται σε 60 χώρες σε όλο τον κόσμο. Αυτό καθιστά εύκολο τον εντοπισμό του ταχύτερου διακομιστή για ροή και προβολή περιεχομένου από οποιαδήποτε τοποθεσία. Προσφέρουν επίσης συνδεσιμότητα από μια σειρά δρομολογητών και πλατφορμών, καθιστώντας το το καλύτερο VPN για κινητές συσκευές. Μπορείτε να το εγκαταστήσετε ακριβώς στο δρομολογητή σας ή να χρησιμοποιήσετε το TOR-Over-VPN για σχεδόν πλήρη ανωνυμία.

Η προσθήκη του πολύ σημαντικού διαγνωστικού κλειδιού σημαίνει ότι το απόρρητό σας προστατεύεται ακόμα και αν χάσετε ξαφνικά τη σύνδεση στο διαδίκτυο. Η υπηρεσία Premium περιλαμβάνει συνδέσεις για έως και έξι διαφορετικές συσκευές ανά λογαριασμό.

Επιλογή υπηρεσίας VPN

Πώς λειτουργεί το vpnΑνεξάρτητα από τον πάροχο υπηρεσιών VPN που επιλέγετε, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να αναζητήσετε σε ένα ιδιωτικό δίκτυο υψηλής ποιότητας. Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν ένα VPN για έναν από τους δύο λόγους: πρόσβαση σε αποκλεισμένο περιεχόμενο ή προστασία των συσκευών από τους χάκερ και την κατασκοπεία.

Δεδομένου ότι οι περισσότερες οικογένειες χρησιμοποιούν περισσότερες από μία συσκευές για να συνδεθούν στο διαδίκτυο, ένας καλός παροχέας πρέπει να προσφέρει περισσότερες από μία συνδέσεις ανά λογαριασμό. Θέλετε επίσης τα πιο πρόσφατα πρωτόκολλα κρυπτογράφησης, υποστήριξη για μια σειρά λειτουργικών συστημάτων και πλατφορμών και προστασία από διαρροές DNS.

Οι καμπάνες και οι σφυρίχτρες στην άκρη, υπάρχουν πολλά απαραίτητα που είναι απολύτως απαραίτητα σε ένα ιδιωτικό δίκτυο:

 • Υψηλός αριθμός εξυπηρετητών και τοποθεσιών
 • Ανταπόκριση εξυπηρέτηση πελατών και εξαιρετικές τιμές
 • Υψηλής ποιότητας ασφάλεια και κρυπτογράφηση. AES 256-bit και SSL είναι το σημερινό πρότυπο. Το NordVPN πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα ​​χρησιμοποιώντας το κλειδί Diffie-Hellman 2048-bit
 • Αυστηρή καμία πολιτική καταγραφής
 • Killswitch
 • Αξιόπιστες συνδέσεις σε υψηλές ταχύτητες

Υπάρχουν πολλές απάτες VPN και παραπλανητικές υπηρεσίες στο Διαδίκτυο. Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πιστούς αναγνώστες τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια στο διαδίκτυο, τους νόμους που επηρεάζουν το απόρρητό σας και τις αναθεωρήσεις για να καθορίσετε ποιες είναι οι καλύτερες εταιρείες για να σας προσφέρουμε την υπηρεσία που σας αξίζει. Ελέγξτε το άρθρο μας για να μάθετε ποια πράγματα πρέπει να αποφύγετε όταν κάνετε αγορές για ιδιωτικές υπηρεσίες δικτύου.

Τελικές σκέψεις

Ακόμα και στην πλήρη τιμή, το NordVPN σας παρέχει το πιο ασφαλές και αξιόπιστο ιδιωτικό δίκτυο γύρω. Η εξοικονόμηση από τους συνδέσμους μας σας δίνει την καλύτερη εξυπηρέτηση σε μερικές από τις χαμηλότερες τιμές που είναι διαθέσιμες οπουδήποτε. Προσοχή στις ψεύτικες εκπτώσεις. Μπορείτε να κάνετε κλικ στο σύνδεσμό μας και να κλειδώσετε την τιμή συνδρομής σας τώρα για να πάρετε το καλύτερες εξοικονομήσεις NordVPN και υπηρεσία για τη διάρκεια της σύμβασής σας.

Συχνές ερωτήσεις

Ερ: Το NordVPN έχει εκπτωτικά κουπόνια?

ΕΝΑ: Ναί. Οι μόνοι νόμιμοι κωδικοί κουπονιών είναι αυτοί που προσφέρονται από την ίδια την εταιρεία. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτούς τους κωδικούς μέσω του "Παρ'το τώρα" κουμπί στην ιστοσελίδα μας. Εάν βρείτε ένα κουπόνι που προσφέρει διαφορετικό ποσοστό εξοικονόμησης από το επίσημα κουπόνια Nord, είναι ένα ψεύτικο. Ανεξάρτητα από το τι λέει το κουπόνι, θα το πάρετε ακόμα επίσημο συντελεστή με έκπτωση στο NordVPN.

Ερ: Το NordVPN είναι το φθηνότερο VPN?

ΕΝΑ: Ενώ το NordVPN δεν προσφέρει τη φθηνότερη μηνιαία υπηρεσία, έχει κάποια από τα χαμηλότερα ποσοστά στα συμβόλαια. Όποια και αν είσαι, το NordVPN, σου δίνει το καλύτερη σχέση τιμής προς υπηρεσία από οποιονδήποτε άλλο παροχέα. Εσείς Απολαύστε ασφάλεια ανώτατου επιπέδου για την εκκίνηση.

Ερ: Είναι το μηνιαίο σχέδιο του NordVPN αξίζει τον κόπο?

ΕΝΑ: Το μηνιαίο πρόγραμμά τους για την καταβολή μετρητών είναι κάπου στη μέση, με βάση τις τιμές. Εξακολουθείτε να έχετε τα ίδια χαρακτηριστικά και λειτουργίες χωρίς να κλειδώσετε τον εαυτό σας σε μια μακροπρόθεσμη δέσμευση. Είναι επίσης μια καλή επιλογή αν δεν έχετε $ 50 ή $ 100 δολάρια για να πληρώσετε μπροστά για μια συνδρομή. Η εταιρεία προσφέρει ένα δωρεάν δοκιμή για επτά ημέρες, που είναι αρκετός χρόνος για να αποφασίσετε εάν σας αρέσει η υπηρεσία τους. Το NordVPN είναι ένας από τους καλύτερους παροχείς υπηρεσιών VPN σε όλο τον κόσμο και δεν γνωρίζετε ποιες θα είναι οι τιμές στο μέλλον. Προσφέρουν επίσης ένα 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Γιατί να μην εγγραφείτε σήμερα για την ασφάλισή σας και να αποκτήσετε ένα εξαιρετικό επιτόκιο που είναι εγγυημένο για τα επόμενα τρία χρόνια?

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me