Οι καλύτερες πιστωτικές κάρτες στην Αυστραλία

εικόνα που δείχνει πορτοφόλι πιστωτικής κάρταςΚατά τα τελευταία 4 χρόνια έχω γίνει συλλέκτης πιστωτικών καρτών των ειδών. Το πορτοφόλι μου έχει πάει από ένα κανονικό μέγεθος σε ένα από αυτά τα υπερμεγέθια τούβλα που μπορείτε να χωρέσετε μόλις στην τσέπη σας.

Sorta σαν αυτό ... αλλά με τρόπο λιγότερο μετρητά. ��

Και αν και οι Αυστραλοί ίσως να μην είμαστε έτοιμοι να μοιραζόμαστε τα μπόνους εγγραφής που απολαμβάνουν οι φίλοι μας στα Κράτη, έχω κοιτάξει ψηλά και χαμηλά για να βρω κάποιες πραγματικά εκπληκτικές προσφορές.

Κατά τη διάρκεια της πορείας, έχω μάθει πολλά χρήματα για το πώς να φτάσετε στις καλύτερες τιμές, πώς να αποφύγετε τα τέλη και επίσης να είστε αρκετά τυχεροί για να ταξιδεύετε κυρίως σε σημεία για τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Είχα την τύχη να ξεκινήσω πολλές επιχειρήσεις που βασίζονται στον ιστό στο χώρο της ασφάλειας και οι ψηφιακές πληρωμές είναι κάτι που έχω μάθει πολλά.

Πώς βαθμολόγησα αυτές τις κάρτες ✅

Με την εξαίρεση του WestPac Black έχω χρησιμοποιήσει όλες τις κάρτες σε αυτήν την κριτική. Κάποιος θα πίστευε ότι τα τέλη, τα σημεία και τα κλοτίσματα για τα περισσότερα από αυτά τα προϊόντα θα ήταν αρκετά ομοιόμορφα, αλλά αυτό δεν συμβαίνει.

Ορισμένες από αυτές τις κάρτες ποικίλλουν ευρέως όσον αφορά τα τέλη, την επιστροφή χρημάτων και τις πληρωμές τόκων. Έχω κάνει το καλύτερό μου για να ταξινομήσω τα δεδομένα για όλους και να σας βοηθήσω να καταλάβετε την υπερβολικά μεγάλη λεπτή εκτύπωση σε κάθε εφαρμογή κάρτας (cuz ξέρω ότι δεν πρόκειται να διαβάσετε ότι ��).

Αυτή η σελίδα είναι εργασία σε εξέλιξη, αλλά είμαι ανοικτός σε οποιεσδήποτε πρόσθετες προτάσεις. Σας ευχαριστώ όλους!

Contents

Διαφορετικές πιστωτικές κάρτες για διαφορετικές ανάγκες

Όπως ανέφερα, οι κάρτες δεν είναι ίσες και αυτό που δεν γνωρίζετε για την πιστωτική κάρτα που μεταφέρετε μπορεί να σας βλάψει.

Οι εκδότες τραπεζών και καρτών χρησιμοποιούν αυτά τα χαρακτηριστικά για να διακρίνουν τον εαυτό τους από τον ανταγωνισμό τους, εκτός από τη στόχευση συγκεκριμένου προφίλ πελατών.

Με άλλα λόγια, κάθε κάρτα έχει μια εξειδικευμένη αγορά στην οποία ειδικεύεται. Με αυτό το πνεύμα, οι εκδότες καρτών σχεδιάζουν τα προϊόντα τους για να απευθύνονται σε αυτούς τους στοχευμένους πελάτες. Στην ενότητα παρακάτω �� Προσπάθησα να τα ταξινομήσω σύμφωνα με την κατηγορία.

Ως εκ τούτου, η ευθύνη σας ως πελάτης είναι να βρείτε μια κάρτα ανάμεσα στο πλήθος που προσφέρεται που σας δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε τις δαπάνες σας έτσι ώστε να ανταμείβετε για τον τρόπο ζωής που απολαμβάνετε. Με απλά λόγια, επιλέγοντας μια πιστωτική κάρτα που θα λειτουργήσει για εσάς και όχι εναντίον σας.

Αυτό είναι που αυτό το καλύτερο Πιστωτικές Κάρτες στην Αυστραλία κομμάτι στοχεύει να επιτύχει. Μιστούμε να σας βλέπουμε να αλλάζετε απλά επειδή δεν μπορείτε να επιλέξετε τη σωστή κάρτα με βάση την άγνοια.

Βρείτε μια τέλεια πιστωτική κάρτα για τον εαυτό σας

Εκτός αυτού, με τόσες πιστωτικές κάρτες στην αγορά, δεν υπάρχει δικαίωμα ενιαίου μεγέθους κάρτας για όλους.

Για να σας δώσουμε το καλύτερο, έχουμε γράψει μια σε βάθος έκθεση σχετικά με ποιες κάρτες θεωρούμε το καλύτερο της φυλής τους, μαζί με τους λόγους που κάνουν κάθε θεαματική.

Παρακάτω είναι η ανάλυση των κατηγοριοποιήσεων που χρησιμοποιήσαμε για να ταξινομήσουμε τις πιστωτικές κάρτες στην Αυστραλία. Σκεφτείτε το τόσο ως περίγραμμα όσο και ως λίστα αναφοράς, γι 'αυτό μπορείτε να μεταβείτε σε οποιαδήποτε κάνοντας κλικ σε ένα στοιχείο.

Πιστωτική Κάρτα για Πόντους
Πιστωτική Κάρτα για Πόντους

Επιχειρησιακή πιστωτική κάρτα
Επιχείρηση

Qantas Points
Qantas Points

Κάρτα ταξιδίου
Ταξίδι

Κάρτα ανταμοιβής
Ανταμοιβή

κάρτα ταχύτητας
Ταχύτητα

Χωρίς τόκους
Χωρίς τόκους

Μεταφορές ισορροπίας
Μεταφορές ισορροπίας

Χωρίς ετήσια τέλη
Χωρίς ετήσια τέλη

Κάρτα τόκου
Χαμηλός τόκος

Αποκάλυψη: Προστασία προσωπικών δεδομένων Η Αυστραλία υποστηρίζεται από την κοινότητα. Μπορούμε να κερδίσουμε προμήθεια όταν εγγραφείτε σε πιστωτική κάρτα μέσω αυτής της ανάρτησης. Χρησιμοποιώ αυτά τα χρήματα για να πληρώσω για τη συντήρηση αυτού του ιστότοπου και επίσης να υποστηρίξω περαιτέρω έρευνα και υποστήριξη για τους Αυστραλούς που μαθαίνουν για την ψηφιακή ιδιωτικότητα. Απόρρητο Η Αυστραλία είναι ενεργός υποστηρικτής πολλών ομάδων υπεράσπισης της ιδιωτικής ζωής, μεταξύ των οποίων το Ίδρυμα Electronic Frontiers Foundation και τα MAP. Μάθε περισσότερα.

Ξεκινώντας - Εάν εξακολουθείτε να χρειάζεστε αυτές τις πληροφορίες, ακόμα κι αν δεν είστε αρχάριος:

Έχουμε συμπεριλάβει μια ενότητα Getting Started για να βοηθήσουμε αυτούς που μόλις ξεκινούν με πιστωτικές κάρτες να γνωρίσουν τον τρόπο λειτουργίας των πιστωτικών καρτών. Σε αυτή την ενότητα, εξηγούμε πώς λειτουργούν οι πιστωτικές κάρτες, πώς λειτουργεί το πιστωτικό σας ιστορικό για να καθορίσετε τα πιστωτικά σας αποτελέσματα, τους τύπους διαθέσιμων πιστωτικών καρτών, μεταξύ άλλων.

Δεδομένου ότι απευθύνεται σε αρχάριους, μην διστάσετε να προχωρήσετε σε τμήματα που θεωρείτε πιο συναφή με τις ανάγκες σας.

Ωστόσο, μπορεί να χρησιμεύσει ως ένα μάθημα επανεκπαίδευσης για όσους θέλουν να ενημερώσουν τις γνώσεις τους σχετικά με τις βασικές αρχές των πιστωτικών καρτών.

καλή όρεξη!

Οι καλύτερες 3 πιστωτικές κάρτες συνολικά (Αυστραλία) ����

Οι κάρτες που το έκαναν σε αυτή την καλύτερη συνολική κατηγορία δεν επιλέχτηκαν απαραίτητα επειδή ήταν εξαιρετικοί ηγέτες σε οποιοδήποτε χαρακτηριστικό ή χαρακτηριστικό (αν και σχεδόν όλοι κέρδισαν βραβεία από ανεξάρτητα όργανα).

Βρίσκονται εδώ επειδή έχουν τον ισχυρό συνδυασμό ενός υψηλού δείκτη οφέλους-κόστους, μαζί με ένα υποστηρικτικό απόρριμμα ανταμοιβών και ευκολίας που τους χωρίζει από την αγέλη.

1. Κάρτα Platinum American Express Velocity

Ποσοστό αγοράς: 20,74% ρ.α.

Ελεύθερες ημέρες ενδιαφέροντος: 55 ημέρες

Ετήσια συνδρομή: $ 375 p.a.

Τέλη καθυστερημένης πληρωμής: 30 δολάρια

Ποσοστό μεταφοράς υπολοίπου: 0% ρ.α. για τους αρχικούς 12 μήνες με 1% τέλος μεταφοράς.

Αυτή είναι η κάρτα που έχει σχεδιαστεί με τον πρωτότυπο ταξιδιώτη. Εάν πρέπει να ταξιδεύετε συχνά για δουλειά ή για αναψυχή, και να έχετε αρκετά δαπανηρό εισόδημα και κερδίζοντας ικανότητες, τότε θα πρέπει να πηδήσετε στην ευκαιρία να πάρετε αυτή την κάρτα.

Κερδίζοντας σημεία ταχύτητας

Κάνοντας αυτή την αναθεωρημένη λίστα, εκτός από την προσφορά μιας από τις υψηλότερες προσόδους για τους Velocity Points, εξακολουθεί να έχει πολλά να συμβεί. Ο κατάλογος των προνομίων περιλαμβάνει δύο δωρεάν επιστροφή Οικονομικές εσωτερικές πτήσεις με την Virgin Australia κάθε χρόνο, εκτός από τις επίσκεψεις στο σαλόνι στην Virgin Australia. Το lounge American Express περιλαμβάνεται επίσης στο πακέτο ανταμοιβών, με παρόμοιους όρους.

Για κάθε δολάριο που κατέχει ένας κάτοχος κάρτας, κερδίζουν 2,25 μονάδες ταχύτητας. Αυτό κατανέμεται ως εξής: 1.25 μονάδες ταχύτητας κερδίζονται για κάθε δολάριο που ξοδεύεται. Η μόνη εξαίρεση είναι με κυβερνητικές υπηρεσίες στην Αυστραλία, όπου το ποσοστό επιστροφής είναι 0,5 μονάδες ανά $ 1.

Εάν οι αγορές γίνονται με την Virgin Australia, τότε θα κερδίζετε 1 επιπλέον Velocity Point για κάθε δολάριο που ξοδεύετε. Ωστόσο, σε αντίθεση με τα περισσότερα χαρτιά, δεν υπάρχει ανώτατο όριο στον αριθμό των Σημείων Βέλη που ένας κάτοχος κάρτας μπορεί να κερδίσει, με τα ποσοστά τους να μεταφέρονται αμέσως στο λογαριασμό τους κάθε μήνα.

Και δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο καλύτερο μέρος. Αυτή η κάρτα ξεχειλίζει 100.000 πόντους ταχύτητας μπόνους αν κάνετε αίτηση, και έχουν εγκριθεί πριν από τις 12 Φεβρουαρίου 2020. Στη συνέχεια, θα πρέπει να δαπανήσετε τουλάχιστον 3.000 δολάρια στην κάρτα κατά τους πρώτους τρεις μήνες της έγκρισης για να συγκεντρώσετε το όφελος.

Του δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση καλύπτει εσωτερικές και διεθνείς πτήσεις. Η ασφάλειά σας για τα ταξίδια καλύπτει τις χαμένες συνδέσεις, τις καθυστερήσεις των πτήσεων και τις καθυστερημένες αποσκευές. Καθ 'όλη τη διάρκεια της συμμετοχής σας κάθε χρόνο, εάν ξοδεύετε 50.000 δολάρια, τότε θα κερδίσετε 100 Credits Status Frequent Flyer Status.

Μπορείτε να αποφασίσετε να αυξήσετε την ισοτιμία κερδοφορίας σας προσθέτοντας 4 επιπλέον κάρτες για φίλους ή οικογένεια χωρίς επιπλέον χρέωση.

Ετήσια τέλη?

Κάποιοι μπορεί να χτυπήσουν στο σοκ αυτοκόλλητο να πληρώσει το $ 375 ετήσιο τέλος, αλλά όταν εξετάζετε το εύρος των πλεονεκτημάτων που προσφέρει, από τα γενναιόδωρα σημεία επιβράβευσης, τις ελεύθερες εσωτερικές πτήσεις και τις αποσκευές, έχετε κάνει περισσότερα από ό, τι για την υποτιθέμενη υπερβολική ετήσια αμοιβή.

Έχετε υπόψη σας ότι ορισμένες εγχώριες πτήσεις μετ 'επιστροφής κοστίζουν 375 δολάρια και άνω, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να ανακτήσετε το ετήσιο τέλος σας σε ένα μόνο γύρο.

2. Bankwest More World Mastercard

Ποσοστό αγοράς: 19.99% ρ.α.

Ελεύθερες ημέρες ενδιαφέροντος: 44 ημέρες

Ετήσια συνδρομή: $ 270 p.a.

Τέλη καθυστερημένης πληρωμής: 25 δολάρια

Ποσοστό μεταφοράς υπολοίπου: 0% ρ.α. για τους αρχικούς 6 μήνες με 1% τέλος μεταβίβασης υπολοίπου, τότε επιστρέφει στο 19,99%

Αυτή η κάρτα έχει βρει την ιδιαίτερη δυνατότητα συνδυασμού εξαιρετικών χαρακτηριστικών που κάνουν τους συλλέκτες σημείων και τους ταξιδιώτες ευτυχείς. Αυτή η premium πιστωτική κάρτα είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους συχνούς ταξιδιώτες, οι οποίοι κινούνται με την ιδέα να κερδίζουν υψηλότερα ποσοστά κερδών από τα κανονικά Platinum ή Classic.

Το Bankwest More World Mastercard κουνιέται για τους φράχτες, προσφέροντας ένα αξιοσημείωτο 2,5 βαθμούς για κάθε δολάριο που δαπανάται, χωρίς καπάκια σε όρια δαπανών. Είναι ιδανικό για όσους έχουν τα μέσα να περάσουν μεγάλα, παρέχοντας 115.000 ετήσια μπόνους όταν πληρούνται ελάχιστες ετήσιες δαπάνες.

Για να τοποθετήσετε το μπόνους σε προοπτική, ισοδυναμεί με την εξαργύρωση μιας κάρτας δώρου Davis Jones αξίας $ 300 με 100.000 πόντους. Πρώτα κοκκινίζει, φαίνεται να είναι πραγματικός οδυνηρός θα πρέπει να περάσετε πολλά - τουλάχιστον $ 84.000 για να λάβετε αυτά τα μπόνους. Ωστόσο, η Bankwest More εκμεταλλεύεται το ετήσιο μπόνους σε κλιμακωτό καθεστώς σύμφωνα με την κατάσταση της κάρτας, οπότε θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε μια άλλη κάρτα σε επίπεδο που να ταιριάζει με την οικονομική σας κατάσταση.

Πρόσθετα Μπόνους

Ωστόσο, είναι ένα αρκετά εύχρηστο κομμάτι πλαστικού που πρέπει να ταξιδεύετε, χωρίς να χρεώνετε τέλη εξωτερικού συναλλαγής και να είναι εξοπλισμένα με ταξιδιωτική ασφάλιση που καλύπτει τόσο τα ταξίδια στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Η Bankwest More παρέχει 10 δωρεάν επισκέψεις πρόσβασης στο lounge του αεροδρομίου κάθε χρόνο, με το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι θα επιτρέψει σε εσάς και τους καλεσμένους σας να έχετε πρόσβαση σε πάνω από 1000 σαλόνια παγκοσμίως με το LoungeKey.

Ενώ η Bankwest More προσφέρει 0% στις μεταφορές υπολοίπου για διάρκεια 6 μηνών, πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν κερδίζετε πόντους σε αυτή τη συναλλαγή. Αλλά από τη φωτεινή πλευρά, τουλάχιστον θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε αυτό το χαμηλό επιτόκιο για να εξοφλήσετε το υπάρχον χρέος.

3. Πρώτη πιστωτική κάρτα Visa Platinum Bank

Ποσοστό αγοράς: 0% ρ.α. Για τους αρχικούς έξι μήνες

Ελεύθερες ημέρες ενδιαφέροντος: 44 ημέρες

Ετήσια συνδρομή: $ 99 p.a.

Τέλη καθυστερημένης πληρωμής: 20 δολάρια

Ποσοστό μεταφοράς υπολοίπου: 0% ρ.α. για ένα αρχικό 6μηνο με 1% τέλος μεταβίβασης υπολοίπου, τότε επιστρέφει στο 19.99%

Αυτό που κάνει αυτή την κάρτα ξεχωριστή και μέρος της μοναδικής έκκλησής της είναι η ιστορία της. Η Τράπεζα Πρώτη είναι μια αμοιβαία κοινωνία, η οποία υποδηλώνει ότι έχει αφοσιωμένη στην κοινότητα δέσμευση που συνυπάρχει με τα χαρακτηριστικά και τις πρακτικές της.

Επειδή ξεκίνησε από μια χούφτα καθηγητές, η δέσμευση της Bank First έναντι των πελατών της αντικατοπτρίζεται στις αμοιβές, τα οφέλη και την εμπειρία της. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι εξυπηρετεί όλους τους Αυστραλούς, οπότε δεν χρειάζεται να είστε στην εκπαίδευση για να πάρετε την κάρτα ή το δάνειό σας.

Χαρακτηριστικά μπόνους

Η Τράπεζα Πρώτη Visa Platinum είναι μία από τις σπάνιες φυλές των καρτών που προσφέρουν χωρίς τα επιτόκια τόσο στις αγορές όσο και στις μεταφορές υπολοίπου. Αυτή η ισχύουσα παροχή ισχύει εάν ο κάτοχος της κάρτας υποβάλει αίτηση στις 31 Δεκεμβρίου 2019 ή πριν από αυτήν.

Από την ανταγωνιστική ετήσια αμοιβή $ 99, συν το χαμηλό επιτόκιο 9,84% που χρεώνεται σε επιτόκια πέρα ​​από την περίοδο εισαγωγικής χάριτος και από άλλα με βάση το κόστος, η πιστωτική κάρτα Bank First Visa Platinum ενσωματώνει τον ορισμό της αξίας του πελάτη για τα χρήματα.

Αυτό το ηθικό κοινό σκέψης αντικατοπτρίζεται σε τέτοιες πρακτικές όπως τα τραπεζικά πακέτα που είναι ατελώς, οι προθεσμιακές καταθέσεις που προορίζονται να εξυπηρετήσουν τα σχολεία προκειμένου να διευκολυνθεί ο σχεδιασμός και η διευθέτηση των επιχορηγήσεων.

Ως κάτοχος κάρτας, θα εκπλαγείτε ευχάριστα από τα προνόμια του, όπως δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση ακόμη και σε διεθνείς πτήσεις εξίσου έρχεται με τα οφέλη θυρωρού πλατίνα όλο το εικοσιτετράωρο για να χειριστεί τα αιτήματα ψυχαγωγίας και τρόπου ζωής σας.

Ένα από τα λίγα ατέλειες σε αυτή την κάρτα είναι ότι μπορεί να υπερηφανεύεται για κανένα πρόγραμμα ανταμοιβών, αν και τα μέλη εγγράφονται αυτομάτως στο πρόγραμμα Visa Entertainment, παρέχοντας αποκλειστικές εκπτώσεις σε αντικείμενα με θέμα τον τρόπο ζωής όπως το σπορ και τη μουσική.

Καλύτερες Αυστραλιανές Πιστωτικές Κάρτες - Κριτική από Κατηγορία

Παρακάτω, μπορείτε να βρείτε μια λίστα με τις καλύτερες πιστωτικές κάρτες για συγκεκριμένες ανάγκες ή να ξεχωρίσετε σε συγκεκριμένες κατηγορίες:

# 1 - NAB Qantas Rewards Υπογραφή Κάρτα

Καλύτερη Πιστωτική Κάρτα για Πόντους

Ποσοστό αγοράς: 19.99% ρ.α.

Ελεύθερες ημέρες ενδιαφέροντος: 44 ημέρες

Ετήσια συνδρομή: $ 295 p.a. για το πρώτο έτος, μετά από το οποίο ανέρχεται στα 395 δολάρια

Τέλη καθυστερημένης πληρωμής: $ 15

Ποσοστό μεταφοράς υπολοίπου: 0% ρ.α. για τους αρχικούς 6 μήνες με 2% τέλος μεταβίβασης υπολοίπου, τότε θα επιστρέψει στο 21,74%

Ήταν μια μάχη για να επιλέξετε μεταξύ της κάρτας υπογραφής NAB Qantas Rewards ή της πιστωτικής κάρτας Qantas Premier Platinum για αυτή την κατηγορία. Αλλά τελικά αποφασίσαμε να πάμε με την NAB Qantas ενώ εκχωρήσαμε την Πιστωτική Κάρτα Qantas Premier Platinum ως την καλύτερη κατηγορία για τα σημεία Qantas.

Αλλά ήταν μια στενή κλήση, καθώς και οι δύο αυτές κάρτες είναι μεγάλα στην κατηγορία των βαθμών ανταμοιβής και αξίζει τον κόπο.

Απαιτήσεις δαπανών

Το NAB Qantas σας επιτρέπει να να αποκτήσετε έως και 120.000 μπόνους Qantas Points, μόλις μπορέσετε να εκπληρώσετε τις απαιτήσεις δαπανών. Μία από αυτές τις απαιτήσεις ορίζει ότι πρέπει να είστε σε θέση να το κρατάτε ανοικτό για 12 μήνες.

Η κατανομή των απαιτήσεων κατανέμεται ως εξής: εάν εντός 60 ημερών ο κάτοχος της κάρτας πληροί την απαίτηση να δαπανήσει $ 3.000 (μόνο στις επιλέξιμες αγορές), τότε θα κερδίσουν 90.000 bonus πόντους Qantas. Τα υπόλοιπα (30.000 πόντοι μπόνους) διατίθενται στη συνέχεια στον 13ο μήνα από τη διάρκεια της έναρξης της κάρτας.

Μετά το πρώτο έτος, οι κάτοχοι καρτών μπορούν να απολαύσουν ένα μειωμένη ετήσια αμοιβή από 295 δολάρια, μετά την οποία επιστρέφει στα 395 δολάρια. Παρ 'όλα αυτά, το ετήσιο τέλος παραμένει αρκετά εξωφρενικό.

Παρόλο που παίρνετε ένα σημείο ανταμοιβής για κάθε δολάριο που δαπανάται, αυτό είναι δυστυχώς με ανώτατο όριο τα 20.000 δολάρια και τα σημεία που συγκεντρώνονται δεν παραμένουν ισοδύναμα για κάθε $ 1 δαπάνης. Για τα πρώτα $ 5,000, θα κερδίζετε 1 βαθμίδα Qantas για $ 1, αλλά στη συνέχεια θα επανέλθει σε 0,5 πόντους Qantas ανά $ 1 που δαπανώνται μεταξύ $ 5,001 και $ 20,000 για κάθε περίοδο αναφοράς.

Όπως μπορείτε να δείτε, οι απαιτήσεις δαπανών και ο λυκίσκος που πρέπει να περάσετε για να πάρετε τα πόντους μπόνους είναι λίγο άβολα. Επιπλέον, η κάρτα δεν έρχεται με μερικά από τα αξιόπιστα προνόμια που έχουν άλλες κάρτες, όπως πιστωτικές κάρτες ταξιδιού ή lounge passes.

Το φωτεινό σημείο είναι ότι αν μπορείτε να κερδίσετε τα 120.000 μπόνους, αυτό αρκεί για να σας πετάξει από τη Μελβούρνη ή το Σίδνεϊ στο Χονγκ Κονγκ και πάλι στην κορυφαία οικονομική θέση.

Οφέλη για τη συχνή πτήση

Αυτή είναι μια κάρτα σχεδιασμένη για να επωφελείται από τους συχνούς χρήστες που θέλουν να συσσωρεύουν πόντους που ξοδεύουν στην κάρτα, εκτός από την εκμετάλλευση πολλών άλλων χαρακτηριστικών της κάρτας. Το γεγονός ότι πρόκειται για μια κάρτα Visa με εικονικά όλα τα καταστήματα που δέχονται αυτόν τον τύπο κάρτας παρέχει μια ακόμα ώθηση στις δαπάνες ανταμοιβής.

Άλλα σημαντικά στοιχεία της κάρτας περιλαμβάνουν το Παροχή 24ωρη υπηρεσία NAB Concierge να βοηθήσει με τις ταξιδιωτικές και άλλες υπηρεσίες. Δωρεάν ασφάλιση καλύπτει τα ταξίδια στο εξωτερικό, τα οποία παρέχονται όταν χρησιμοποιείτε τουλάχιστον 500 δολάρια στην κάρτα σας προ-κράτηση ταξιδιωτικών αγορών.

# 2 - American Express Business Explorer

Καλύτερη επιχειρηματική πιστωτική κάρτα

Ποσοστό αγοράς: 16.99% ρ.α.

Ελεύθερες ημέρες ενδιαφέροντος: 55 ημέρες

Ετήσια συνδρομή: 395 δολάρια

Τέλη καθυστερημένης πληρωμής:

Ποσοστό μεταφοράς υπολοίπου: N / A

Τα τεράστια οφέλη και τα μπόνους επιχειρηματικής πίστης είναι μόνο μερικά από τα προνόμια που είναι διαθέσιμα για επιχειρήσεις που αποφασίζουν να πάνε με την πιστωτική κάρτα American Express Business Explorer.

Χρησιμοποιήστε αυτήν την κάρτα για να αυξήσετε την αγοραστική δύναμη της επιχείρησής σας, ειδικά αν πρέπει να κάνετε δαπανηρές και δαπανηρές αγορές κάθε μήνα. Οι επιχειρήσεις λαμβάνουν έως και 100.000 μπόνους.

Δουλεύει προσφέροντας 2 βαθμούς ανταμοιβής μελών για κάθε δολάριο που δαπανάται, αν η κάρτα υποβάλλεται αίτηση την ή πριν από τις 15 Ιανουαρίου 2020 και ένα ελάχιστο πρότυπο δαπανών $ 3.000 καθορίζεται κάθε μήνα για 3 μήνες. Σε σύγκριση, οι περισσότερες κάρτες του πλαισίου επιτρέπουν μόνο ένα χρονικό πλαίσιο 2 μηνών.

Οι σημερινοί κάτοχοι καρτών δεν αποκλείονται ούτε από την Bonanza μπόνους ούτε με το 50.000 μπόνους τα οφέλη που επεκτείνονται σε αυτά όταν δαπανούν τουλάχιστον 100.000 δολάρια στην κάρτα τους κάθε 12 μήνες. Ένα ακόμα μυστικό της σάλτσας είναι ότι μπορείτε να επιταχύνετε τις ανταμοιβές σας κερδίζοντας την ενέργεια γρηγορότερα προσθέτοντας κάρτες υπαλλήλων στο λογαριασμό σας χωρίς επιπλέον κόστος.

Με το χαμηλό επιτόκιο 16,99% p.a, την ευκαιρία να προσθέσετε μέχρι και 99 κάρτες υπαλλήλων, αυτή είναι μια από τις πιο ευέλικτες πιστωτικές κάρτες που έχετε στο οπλοστάσιο της εταιρείας σας. Επίσης, σας επιτρέπει να παρακολουθείτε εύκολα τις επιχειρηματικές σας δαπάνες μέσω της επιχειρηματικής λύσης λογισμικού MYOB της Αυστραλίας, με όλες τις δαπάνες των εργαζομένων σας να ενοποιούνται με ένα λογαριασμό.

Εκτός από την παρακολούθηση δαπανών που παρέχεται, οι πόντοι που εισπράττονται μπορούν να τοποθετηθούν σε ταξίδια, καθώς και σε αεροπορικά εισιτήρια και δωρεάν ασφάλεια. Το καλύτερο από όλα, έχετε ένα ευρύ φάσμα επιλογών για το πώς να χρησιμοποιήσετε αυτά τα σημεία ανταμοιβής.

Μπορείτε να αποφασίσετε να μεταφέρετε σημεία στην επιλογή σας μεταξύ μια σειρά από 8 εταίρους αεροπορικών εταιρειών. Ή ίσως προτιμάτε να εξαπλωθείτε σε μια ευρεία συλλογή ανταμοιβών εκτός από τις πτήσεις, όπως online αγορές στο David Jones, κάρτες δώρων, passes στο αεροδρόμιο ή να τους χρησιμοποιήσετε για να πληρώσετε το υπόλοιπο της κάρτας σας.

Τα σαλόνια του αεροδρομίου περιλαμβάνουν 2 εισόδους, με δυνατότητα επιλογής στο American Express Lounge είτε στα διεθνή αεροδρόμια της Μελβούρνης είτε στο Sydney.

Σε αντίθεση με άλλες πιστωτικές κάρτες, σας επιτρέπει να συσσωρεύετε αυτά τα σημεία χωρίς διακριτά ανώτατα όρια που περιορίζουν τα σημεία που μπορείτε να αποκτήσετε, πέραν της μη κατοχής ημερομηνίας λήξης.

Παρόλο που προσφέρει ένα γενναιόδωρο μπόνους καλωσορίσματος, η ετήσια αμοιβή των 395 δολαρίων είναι ακόμα σχετικά υψηλή και δεν είναι πολύ ανταγωνιστική.

# 3 - πιστωτική κάρτα Qantas Premier Platinum

Καλύτερη πιστωτική κάρτα για τα σημεία Qantas

Ποσοστό αγοράς: 19.99% ρ.α.

Ελεύθερες ημέρες ενδιαφέροντος: 55 ημέρες

Ετήσια συνδρομή: 199 δολάρια

Τέλη καθυστερημένης πληρωμής:

Ποσοστό μεταφοράς υπολοίπου: 0% ρ.α. για 18 μήνες (Ωστόσο, σημειώστε ότι οι ημέρες χωρίς επιτόκιο δεν ισχύουν για νέες αγορές, ενώ ένας κάτοχος κάρτας μεταφέρει ένα χρέος μεταφοράς υπολοίπου).

Η πιστωτική κάρτα Qantas Premier Platinum απλά βράζει! Αυτή η κάρτα σας δίνει την ευκαιρία κερδίστε ένα επιβλητικό 120.000 μπόνους Qantas Points. Χρειάζεται να πω περισσοτερα?

Σε περίπτωση που δεν είστε πεπεισμένοι, πώς να ρίξουμε το γεγονός ότι έρχεται με ένα προεξοφλημένο ετήσιο ετήσιο έτος και σας επιτρέπει να κερδίζετε έως και 2 βαθμούς για κάθε $ 1 που ξοδεύετε σε επιλέξιμα αντικείμενα. Αυτή η κάρτα είναι κατασκευασμένη για προσφέρουν πολυτελή οφέλη και ανταμοιβές για τα συχνότερα δρομολόγια, μαζί με πόντους μπόνους συν τις αποκλειστικές προσφορές Qantas.

Αυτή η σχεδόν απροσδόκητη δυνατότητα για τα σημεία Qantas εξαρτάται ωστόσο από το να δαπανάτε τουλάχιστον $ 1.500 επιτρεπόμενες αγορές κάθε μήνα, συνολικά 120.000 μπόνους κατά την αρχική περίοδο 6 μηνών.

Ανταποκρίνεται στον κάτοχο της κάρτας που λαμβάνει 20.000 πόντους κάθε μήνα που ικανοποιούν τις απαιτήσεις δαπανών, ξεκινώντας από τη στιγμή που εγκρίθηκε η κάρτα (προσεγγίζοντας το πολύ 120.000 μπόνους Qantas Points). Έτσι, παρόλο που η προσφορά μπόνους είναι υψηλή, θα πρέπει να προσέξετε πολύ ώστε να μπορείτε να τηρήσετε τις καθορισμένες προϋποθέσεις.

Bonus Perks

Τα προνόμιά του περιλαμβάνουν 2 δωρεάν προσκλήσεις σε διεθνή επιχειρηματικά σαλόνια, τα οποία πρέπει να είναι είτε το Qantas Club είτε η επιχείρηση που λειτουργεί με το Qantas κάθε χρόνο.

Άλλα οφέλη που ενσωματώνονται στην Πιστωτική Κάρτα Qantas Premier Platinum είναι δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση, εκτός από την εξοικονόμηση 20% σε επιλεγμένες εσωτερικές πτήσεις Qantas και QantasLink για τον κάτοχο της κάρτας και μέχρι 8 ταξιδιώτες.

Μια πληγώσα σημείωση με αυτή την κάρτα είναι ότι παρόλο που προσφέρει 0% τοκομερίδιο για τους πρώτους 18 μήνες στις μεταφορές υπολοίπου, το επιτόκιο επανέρχεται για να αντικατοπτρίζει το ρυθμό προόδου μετρητών μετά την πάροδο αυτής της περιόδου χάριτος.

Επίσης, έχει ένα ελάχιστο πιστωτικό όριο $ 6.000, το οποίο εξασφαλίζει ότι η κάρτα παρέχει στα μέλη πολλά χιλιόμετρα. Από την άλλη, όμως, αυτό υψηλό πιστωτικό πάτωμα θα μπορούσε να αποτρέψει τους ανθρώπους που πραγματικά ενδιαφέρονται να πληρούν τις προϋποθέσεις εάν η πίστωση τους δεν είναι αστρική.

Για να πάρετε τα καλύτερα χιλιόμετρα από αυτήν την κάρτα, συνιστάται να επωφεληθείτε από την ανταγωνιστική της τιμή και να ενισχύσετε τα μπόνους ανταμοιβής που μπορείτε να πάρετε.

Τιμητική αναφορά

Έχουμε ήδη κατονομάσει την κάρτα Qantas American Express Ultimate ως μία από τις 3 καλύτερες συνολικές κάρτες, οπότε δεν είμαστε σίγουροι αν πρόκειται για υπερβολική χρέωση. Αλλά αυτό που δεν αμφισβητείται είναι ότι το Qantas American Express Ultimate Card έχει κερδίσει το δικαίωμα να αναφερθεί εδώ ως κορυφαίος υποψήφιος κατηγορία.

# 4 - Bankwest Zero Platinum Mastercard

Καλύτερη πιστωτική κάρτα για ταξίδια

Ποσοστό αγοράς: 17.99% ρ.α.

Ελεύθερες ημέρες ενδιαφέροντος: 55 ημέρες

Ετήσια συνδρομή: $ 0

Αμοιβή ξένων συναλλαγών: $ 0

Τέλη καθυστερημένης πληρωμής: 30 δολάρια

Ποσοστό μεταφοράς υπολοίπου: 2.99% p.a. στις μεταφορές υπολοίπου για τους πρώτους 9 μήνες.

Το ταξίδι είναι αρκετά δύσκολο από μόνη της, με την αναστάτωση να εγκαταλείψει τη γεωγραφική σας ζώνη άνεσης και να ασχοληθεί με μια σειρά τιμών από ό, τι συνήθως δεν συνηθίζετε να.

Ευτυχώς για τους Αυστραλούς, υπάρχει μια κάρτα που μειώνει τις ενοχλήσεις του ταξιδιού παρέχοντας όχι διπλό, αλλά a τριπλή απόδοση απειλής δράσης εξοικονόμηση κόστους, δωρεάν προνόμια και μεταφορές υπολοίπου χαμηλού επιτοκίου.

Όπως το περιέγραψαν εύστοχα στον ιστότοπό τους, το Bankwest Zero Platinum Mastercard θέλει να απολαμβάνετε "σκηνικά που σπρώχνουν το σαγόνι, όχι χρεώσεις για online αγορές και αγορές στο εξωτερικό".

Ταξιδεύοντας στο εξωτερικό

Αυτό είναι χωρίς αμφιβολία ο καλύτερος σύντροφος χαμηλού χαρτιού για το ταξίδι σας στο εξωτερικό. Έκθεμα Α: Είναι μία από αυτές τις σπάνιες φυλές των καρτών που έρχονται με καμία ετήσια αμοιβή και καμία αμοιβή ξένης συναλλαγής επισης. Ωστόσο, ενδέχεται να ισχύουν και άλλα τέλη και χρεώσεις, ακόμη και όταν χρησιμοποιούνται ATMs στο εξωτερικό.

Αυτό σας δίνει μια πολύ ισχυρότερη οικονομική βάση όταν ταξιδεύετε, καθώς δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις αμοιβές ξένων συναλλαγών που καίνε μια τρύπα στην τσέπη σας.

Το Bankwest Zero Platinum Mastercard σας προσφέρει δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη στο εξωτερικό, μαζί με μια ασφάλιση διαταραχής πτήσεων μεταξύ των πόλεων. Έχει επίσης ένα ελάχιστο πιστωτικό όριο $ 6.000 το οποίο εξασφαλίζει ότι έχετε ένα ουσιαστικό μαξιλάρι της ρευστότητας δαπανών όταν βρίσκεστε στο εξωτερικό.

Ωστόσο, ανάλογα με τον τρόπο που το βλέπετε, η ικανοποίηση της απαίτησης έγκρισης αυτού του πιστωτικού ορίου μπορεί να είναι δύσκολη, εάν η πιστοληπτική σας ικανότητα δεν είναι ιδιαίτερα αστρική.

Το Bankwest Zero Platinum Mastercard δεν χρεώνει τέλη απόσυρσης ATM στο εξωτερικό, αν και απαιτεί 2% ή 4 δολάρια, ανάλογα με το ποια τιμή είναι μεγαλύτερη τόσο για τις τοπικές όσο και για τις υπερπόντιες εγκαταστάσεις προόδου μετρητών. Μετά την ολοκλήρωση της εισαγωγικής περιόδου, η κάρτα θα συνεχίσει να χρεώνει τους κατόχους καρτών.

# 5 - Πακέτο πλατφόρμας Westpac Altitude American Platinum

Καλύτερη ανταμοιβή πιστωτική κάρτα

Ποσοστό αγοράς: 20,49% p.a. (American Express: 20,24% π. Α., Mastercard: 20,49% ρ.α.)

Ελεύθερες ημέρες ενδιαφέροντος: Μέχρι και 45 ημέρες

Ετήσια συνδρομή: Για το Westpac Altitude Platinum Mastercard, 150 δολάρια για το πρώτο έτος ($ 199 p.a. μετά). Για την American Express Westpac Altitude Platinum Card, $ 0 το πρώτο έτος, στη συνέχεια $ 49 χρεώνονται στη συνέχεια.

Μέγιστες ημέρες δωρεάν: N / A

Τέλη καθυστερημένης πληρωμής: 30 δολάρια

Ποσοστό μεταφοράς υπολοίπου: 0% ρ.α. στις μεταφορές υπολοίπου για τους πρώτους 12 μήνες

Το Αμερικανικό Express Westpac Altitude Platinum Bundle εξασφαλίζει ότι έχετε περισσότερες από μία κάρτες για να κερδίσετε τους Πόντους Υψόμετρου. Εκτός από την American Express (Amex), οι κάτοχοι Mastercard μπορούν επίσης να κερδίσουν Πόντους Υψόμετρου, που κυμαίνονται από 1 έως 3 Σημεία Υψόμετρου για κάθε δολάριο που δαπανάται.

Με άλλα λόγια, ένας κάτοχος κάρτας μπορεί να λάβει συνολικά 110.000 μπόνους με $ 3.000 κατά τους τρεις πρώτους μήνες (90 ημέρες) σε κάθε κάρτα. Ωστόσο, αν νομίζετε ότι μπορεί να σας προβληματίσει να καλύψετε όλες τις απαιτήσεις δαπανών, ίσως εστιάσετε τις αγορές σας στις λιγότερο αυστηρές απαιτήσεις Mastercard. Με τη Mastercard, ωστόσο, οι κάτοχοι καρτών λαμβάνουν 80.000 πόντους, που είναι α πολύ χαμηλότερο μπόνους για το αντίστοιχο ποσό και περίοδο.

Ξεχωριστοί λογαριασμοί ανταμοιβής

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι αν και οι δύο κάρτες συνδέονται με το ίδιο πρόγραμμα ανταμοιβών και λογαριασμών, προέρχονται από διαφορετικές εταιρείες έκδοσης. Επομένως, δεδομένου ότι η Amex προέρχεται από την American Express και η Westpac εκδίδεται από τη Mastercard, θα είστε υποχρεωμένοι να αποκτήσετε δύο διαφορετικούς λογαριασμούς πιστωτικών καρτών. Αυτό συνεπάγεται τη διαχείριση διαφορετικής σειράς τελών, χρονοδιαγραμμάτων πληρωμής και χωριστών δηλώσεων.

Ωστόσο, τα πλεονεκτήματα αντισταθμίζουν αυτές τις μικρές δυσκολίες. Οι κάτοχοι καρτών μπορούν να κερδίσουν πόντους ύψους για κάθε δολάριο που ξοδεύουν σε αγορές που είναι επιλέξιμες, εκτός από την εξοικονόμηση 49 $ με ένα προεξοφλημένο ετήσιο τέλος από $ 150 κατά το πρώτο έτος. Παρέχουν επίσης πρόσβαση σε προνόμια πλατίνα που περιλαμβάνουν δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση.

Αυτή η συμπληρωματική ασφάλιση καλύπτει θέματα όπως εκτεταμένες εγγυήσεις, ταξίδια στο εξωτερικό και άλλες εξωτικές παροχές, όπως τα ατυχήματα διαμετακόμισης ασφαλείας αγορών. Δεδομένου ότι η American Express Westpac Altitude Platinum Card περιλαμβάνει δύο κάρτες, έχουν το καθένα τα δικά τους κέρδη, τα τέλη και τα επιτόκια. Επικαλύπτονται σε ορισμένες περιοχές, αλλά πρέπει να προσδιορίσετε τις περιοχές που αποκλίνουν.

# 6 - Αμερικάνικο Express Westpac Υψόμετρο
Black Bundle® Πιστωτικής Κάρτας (Velocity)

Καλύτερες πιστωτικές κάρτες ταχύτητας

Ποσοστό αγοράς: 20,49% ρ.α

Ελεύθερες ημέρες ενδιαφέροντος: Μέχρι και 45 ημέρες

Ετήσια συνδρομή: Αυτό μειώνεται για το πρώτο έτος - $ 399 p.a. κατά το πρώτο έτος (για το Amex - $ 99, ενώ το Mastercard - $ 250, συμπεριλαμβανομένου του ετήσιου τέλους ανταμοιβής ταχύτητας 50 $).
Κατά το δεύτερο έτος - $ 499 p.a. ($ 199 p.a. για την American Express συν $ 250 p.a. στο Mastercard®, συμπεριλαμβανομένων $ 50, που είναι το δικαίωμα συμμετοχής για τα βραβεία ταχύτητας).

Μέγιστες ημέρες δωρεάν: N / A

Τέλη καθυστερημένης πληρωμής: $ 15

Ποσοστό μεταφοράς υπολοίπου: 0% ρ.α. στις μεταφορές υπολοίπου για τους πρώτους 12 μήνες

Αυτό συνδυάζει τη διασκέδαση της διπλής ποικιλίας στην δέσμη δύο καρτών της Amex και της Westpac και σας επιτρέπει να κερδίζετε έως και 100.000 πόντους Velocity Bonus Sign-up. Τους δικαιούστε όταν υποβάλλετε αίτηση πριν από την 31η Μαρτίου 2020.

Μετά την ικανοποίηση των απαιτήσεων και την επακόλουθη έγκριση, θα λάβετε μια κάρτα με καμία ετήσια αμοιβή συνημμένο σε αυτό. Επίσης, οι κάτοχοι καρτών μπορούν να κερδίσουν 1,25 μονάδες ταχύτητας για κάθε δολάριο που ξοδεύουν. Μπορείτε να κερδίσετε 160.000 πόντους μόνο με τους πρώτους 12 μήνες.

ο Το Westpac Altitude Black Mastercard® ανοίγει το δρόμο για τους κατόχους καρτών να κερδίσουν έως και 80.000 πόντους μπόνους Velocity. Για να γίνει αυτό, πρέπει να δαπανήσουν 4.000 δολάρια σε επιτρεπόμενες αγορές, όλες εντός των 90 ημερών από την έγκρισή τους.

Από την άλλη πλευρά, ένα μπόνους 20.000 είναι διαθέσιμο για τα μέλη της American Express Westpac Altitude Black Card, τα οποία δαπανούν τουλάχιστον $ 3.000 αξίας επιλέξιμων αγορών, εφόσον είναι εντός 90 ημερών από την έγκριση του λογαριασμού.

Προστέθηκαν Μπόνους

Πολλές προνόμια παρέχονται με αυτή την κάρτα, όπως το δύο δωρεάν κουπόνια αναβάθμισης καθισμάτων οικονομικής θέσης. Παρόλο που αυτά είναι προσβάσιμα κάθε χρόνο, είναι διαθέσιμα μόνο όταν ο κάτοχος της κάρτας το ξοδεύει στις πτήσεις Virgin Australia στο Mastercard για να χρησιμοποιήσει σε επιλεγμένες εσωτερικές πτήσεις.

Οι κάτοχοι καρτών λαμβάνουν ακόμη και ό, τι περιγράφεται ως 2 δωρεάν σαλόνι επισκέψεις κάθε χρόνο με American Express στα διεθνή αεροδρόμια της Αυστραλίας. Το Black Mastercard θα σας κερδίσει 2 δωρεάν επισκέψεις στο εσωτερικό σαλόνι της Virgin Australia. Φυσικά, τα κριτήρια επιλεξιμότητας εξακολουθούν να ισχύουν και για τα δύο.

Το μειονέκτημα αυτής της δέσμης καρτών είναι ότι μετά το πρώτο έτος, ο μήνας του μέλιτος αρχίζει να μειώνεται. Οι κάτοχοι καρτών βιώνουν α σημαντική αύξηση της ετήσιας αμοιβής από $ 499 p.a. Αυτό χωρίζεται σε $ 199 p.a. για κάρτες American Express (αυξήθηκε από $ 99 σε σχέση με το προηγούμενο έτος). $ 250 p.a. για Mastercard®. Επιπλέον, υπάρχει ένα πρόσθετο ποσό 50 € για την επιβράβευση της αμοιβής για τα βραβεία ανταμοιβής, αλλά αυτό φαίνεται να ισχύει μόνο για τα μέλη της Mastercard®.

Παρόλο που μοιράζονται κάποιες ομοιότητες, για παράδειγμα το επιτόκιό τους στις αγορές είναι το ίδιο με το 20,24% ετησίως (το Mastercard® παραθέτει το δικό τους ως μεταβλητό ποσοστό αγοράς), και τα δύο φύλλα στη δέσμη αποκλίνουν με άλλους σημαντικούς τρόπους: το ελάχιστο όριο πίστωσης για το Amex είναι 3.000 δολάρια ενώ η Mastercard® είναι πολύ πιο σημαντική στα $ 15.000.

# 7 - χαμηλό χρέος της τράπεζας της Κοινοπολιτείας

Καλύτερη πιστωτική κάρτα δωρεάν ενδιαφέροντος

Ποσοστό αγοράς: 0% ρ.α. Εντός των αρχικών 15 μηνών, μετά την περίοδο χάριτος, να επανέλθει στο 19,74%.

Ελεύθερες ημέρες ενδιαφέροντος: Μέχρι και 55 ημέρες

Ετήσια συνδρομή: $ 0 το πρώτο έτος και στη συνέχεια $ 89 χρεώνονται στη συνέχεια αν δεν ξοδέψετε τουλάχιστον 10.000 δολάρια το προηγούμενο έτος.

Μέγιστες ημέρες δωρεάν: N / A

Τέλη καθυστερημένης πληρωμής: 20 δολάρια

Ποσοστό μεταφοράς υπολοίπου: 5.99% p.a. αλλά μόνο για 5 μήνες, μετά την οποία φτάνει τα 21,24 p.a.

Παρέχει γενναιόδωρη εξοικονόμηση με ένα 0% επιτόκιο στις αγορές για μια σημαντική διάρκεια 15 μηνών εάν υποβάλλετε αίτηση στις 29 Φεβρουαρίου 2020 ή πριν από αυτό. Αυτή είναι μία από τις λίγες κάρτες που προσφέρουν και τα δύο επιτόκια πέραν των $ 0 στις ετήσιες αμοιβές του πρώτου έτους.

Υπάρχουν και άλλες ευνοϊκές συνθήκες που οι κάτοχοι καρτών πρέπει να έχουν κατά νου και να επωφεληθούν.

Τι άλλο να περιμένετε

Τα μέλη που επωφελούνται από αυτή τη συμφωνία όχι μόνο θα λαμβάνουν αυτή την ελεύθερη ετήσια περίοδο χάριτος, αλλά ο εκδότης της κάρτας θα συνεχίσει να παραιτείται από την ετήσια αμοιβή τους κάθε χρόνο εάν ο κάτοχος της κάρτας μπορεί να διατηρήσει τουλάχιστον $ 10.000 σε δαπάνες για το προηγούμενο έτος.

Οι δαπάνες αφορούν μόνο τις προκαταβολές και τις αγορές μετρητών. Εκτός αν το κάνετε αυτό, το ετήσιο τέλος επιστρέφει στα ετήσια $ 89. Ακόμη και αν δεν μπορούν να επεκτείνουν αυτό το ετήσιο πλεονέκτημα των τελών, οι κάτοχοι καρτών παραμένουν στο κατάστημα για άλλες άξονες δωρεάν προσφορές και προνόμια όπως η πληρωμή 0% για τα διεθνή τέλη (καλύπτει και τις ηλεκτρονικές αγορές), καθώς και δωρεάν ασφάλεια ταξιδιού και αγοράς.

Δυστυχώς, η ανταλλαγή με αυτά τα χαμηλά ή ανύπαρκτα διεθνή τέλη είναι ότι τελικά θα συμβεί χάσετε άλλα προνόμια που προσφέρονται από πιο ακριβές κάρτες όπως τα προγράμματα ανταμοιβής που αποσκοπούν στην ενίσχυση της ταξιδιωτικής εμπειρίας.

Το επιτόκιο επανέρχεται στο 19,74% p.a μετά την παρέλευση των αρχικών 15 μηνών. Ωστόσο, η τυπική περίοδος χωρίς τόκο.

Αλλα χαρακτηριστικά

Αυτός είναι ένας τύπος Mastercard με βραβευμένες σε απευθείας σύνδεση και κινητές εφαρμογές που παρέχει την ευκολία πρόσβασης στις τραπεζικές σας υπηρεσίες. Η ασφαλιστική σας ταξιδιωτική υπηρεσία που καλύπτεται από το εξωτερικό σας καλύπτει για 3 μήνες και έρχεται με μια ισχυρή πολιτική ασφάλισης, όπως η προστασία της αγοράς που αντικαθιστά ή επισκευάζει τις αγορές σας σε περίπτωση κλοπής, απώλειας ή ζημιάς εντός 90 μηνών.

Ενώ αυτή η κάρτα είναι ένα καλό snag για τα ενδιαφέροντά της και τα ετήσια δελτία αμοιβής, άλλες κάρτες είναι πιο ανταγωνιστικές εάν έχετε μια ισορροπία που θέλετε να ενοποιήσετε. Επιπλέον, τα τρέχοντα επιτόκια των αγορών (19,74%) και των προκαταβολών σε μετρητά (21,24%) είναι υψηλά.

Επειδή το ποσοστό αγοράς είναι υψηλό, θα πρέπει να πάρετε μόνο αυτή την κάρτα εάν μπορείτε να εξασφαλίσετε ότι θα πληρώσετε το υπόλοιπό σας εντελώς κάθε μήνα.

# 8 - Κάρτα χαμηλής τιμής Westpac

Καλύτερες πιστωτικές κάρτες για μεταφορές υπολοίπου

Ποσοστό αγοράς: 13.74% ρ.α.

Ελεύθερες ημέρες ενδιαφέροντος: 55 ημέρες

Ετήσια συνδρομή: $ 59 p.a.

Τέλη καθυστερημένης πληρωμής: $ 15

Ποσοστό μεταφοράς υπολοίπου: 0% ρ.α. μεταφορές υπολοίπων για τους πρώτους 16 μήνες.

Γιατί χρειάζεται να κάνετε μια μεταφορά ισορροπίας; Σύμφωνα με τους ανθρώπους του χρηματοοικονομικού τομέα της NerdWallet, "Η μεταφορά υπολοίπου σάς επιτρέπει να μεταφέρετε χρέος από μία πιστωτική κάρτα σε διαφορετική κάρτα με χαμηλότερο επιτόκιο - κατά προτίμηση 0%".

Ποια είναι η ακριβής τιμή που σας βοηθά να κάνετε η κάρτα Lowpac Low Rate με το ποσοστό μεταβίβασης του υπολοίπου 0%. Με χαμηλό ετήσιο τέλος, το δικό του ανταγωνιστική ισορροπία, και τις επιλογές δόσεων SmartPlan, προσφέρει στους κατόχους καρτών της την ευκαιρία να εξοικονομήσει τεράστιες δαπάνες.

Άλλα έξοδα που πρέπει να ληφθούν υπόψη

Παρόλο που το υπόλοιπο δεν διαρκεί 16 μήνες, έχει άλλα χαρακτηριστικά εξοικονόμησης κόστους στο οπλοστάσιό του, όπως ένα σχετικά χαμηλό ποσοστό αγοράς 13,74%. Αυτή η κάρτα είναι ιδανική για άτομα που θέλουν μια κάρτα με ελάχιστα επιπλέον, με rκάτω χρεώσεις που συνοδεύει τις περισσότερες από τις άλλες συναλλαγές της, όπως 2% τα τέλη προκαταβολής, είτε τοπικά είτε στο εξωτερικό.

Ωστόσο, ένα μειονέκτημα είναι ότι αυτή η πολυπόθητη μεταφορά ισορροπίας μηδενισμού τελικά επανέρχεται σε a υψηλό ποσοστό εκ των προτέρων του 21,49% p.a. μετά τη λήξη της εισαγωγικής περιόδου. Αλλά τουλάχιστον αυτό είναι γλυκιά από το σχετικά μέτριο $ 59 ετήσιο τέλος.

# 9 - Πιστωτική κάρτα χαμηλού επιτοκίου American Express

Καλύτερη πιστωτική κάρτα χωρίς καμία ετήσια αμοιβή

Ποσοστό αγοράς: 8.99% p.a., 0% intro APR στις αγορές για 15 μήνες, τότε μια μεταβλητή APR, 14,49% έως 25,49%.

Ελεύθερες ημέρες ενδιαφέροντος: 55 ημέρες

Ετήσια συνδρομή: $ 0

Μέγιστες ημέρες δωρεάν: N / A

Τέλη καθυστερημένης πληρωμής: 30 δολάρια

Ποσοστό μεταφοράς υπολοίπου: 0% ρ.α. στις μεταφορές υπολοίπου για τους πρώτους 15 μήνες, στη συνέχεια με 1% στη συνέχεια.

Τι είναι σε ένα όνομα, ρώτησε ο Σαίξπηρ. Εάν ένα τριαντάφυλλο με οποιοδήποτε άλλο όνομα μυρίζει γλυκιά, τότε American Express Χαμηλό ποσοστό Η Πιστωτική Κάρτα εξακολουθεί να εκπληρώνει την υπόσχεσή της να σας βοηθήσει να κρατήσετε το κόστος κάτω από το συνδυασμό μιας πολιτικής χωρίς ετήσιες αμοιβές με ελάχιστες επιπλέον παροχές.

Αν και, δεν είναι μια κάρτα καρτών, δεν έχει όμως μέτρια προνόμια, μαζί με την κάλυψη των ασφαλιστικών καλύψεων αγοράς και επιστροφής.

Το υφαντό πλεονέκτημα του χαμηλού επιτοκίου είναι η προσπάθεια να βγάλει αυτό το πλεονέκτημα και στους κατόχους κάρτας για πρώτη φορά που συνήθως χρειάζονται περισσότερο από άλλους. Αυτή η κάρτα προσφέρει ένα εισαγωγικό 0% p.a. επιτόκιο για τους αρχικούς δώδεκα μήνες, όταν ένας νέος κάτοχος κάρτας Amex ζητά τη μεταφορά υπολοίπου κατά την υποβολή της αίτησής του.

Υπάρχει μια εφάπαξ προσφορά, μετά από 1% τέλος μεταβίβασης. Έχει μέγιστο όριο μεταφοράς ισορροπίας 10.000 $. Έρχεται επίσης με ελάχιστο πιστωτικό όριο 1.000 δολαρίων, το οποίο είναι συνήθως κατάλληλο για τους κατόχους καρτών για πρώτη φορά οι οποίοι πιθανώς εξακολουθούν να μαθαίνουν την ευθύνη διαχείρισης των πιστωτικών δαπανών.

Πράγματα που πρέπει να προσέξουμε

Αυτές οι συνδυασμένες λειτουργίες την καθιστούν μία από τις πιο ανταγωνιστικές χαμηλού κόστους πιστωτικές κάρτες. Παρ 'όλα αυτά, έχει τα μειονεκτήματά της, όπως το χτύπημα με ένα σχετικά ουσιαστική ποινή αμοιβής ύψους 30 $ αν χάσετε ελάχιστες πληρωμές.

Ένα άλλο μειονέκτημα για την κατοχή αυτής της κάρτας είναι ότι οι κάρτες America Express (Amex) δεν έχουν αποκτήσει την ίδια ευρεία αποδοχή με την κάρτα Visa ή Mastercard. Ωστόσο, ένας αυξανόμενος αριθμός καταστημάτων, όπως εστιατόρια, μεγάλοι λιανοπωλητές, όπως τα πολυκαταστήματα και τα σούπερ μάρκετ.

Αν και δεν έχει πρόγραμμα επιβράβευσης, έρχεται με ορισμένες αποκλειστικές προσφορές αγορών και προσφορές μέσω του δικτύου American Express. Προσφέρει κινητές πληρωμές μέσω συστημάτων όπως η Samsung Pay, η Apple Pay ή το Google Pay.

Άλλα οφέλη περιλαμβάνουν την εγγύηση της ηλεκτρονικής προστασίας από απάτες, την πρόσβαση σε ασφάλεια λογαριασμού όλο το εικοσιτετράωρο. Επίσης, σας επιτρέπει να προσθέσετε 4 επιπλέον κατόχους καρτών στο λογαριασμό.

# 10 - κάρτα χαμηλού ποσοστού Platinum NAB

Καλύτερη πιστωτική κάρτα χαμηλού ενδιαφέροντος

Ποσοστό αγοράς: 0% ρ.α. για τους αρχικούς 15 μήνες, στη συνέχεια επανέρχεται στο 13,99%.

Ελεύθερες ημέρες ενδιαφέροντος: 55 ημέρες

Ετήσια συνδρομή: $ 100

Μέγιστες ημέρες δωρεάν: N / A

Τέλη καθυστερημένης πληρωμής: 30 δολάρια

Ποσοστό μεταφοράς υπολοίπου: 0% ρ.α. σε μεταφορές υπολοίπου για 6 μήνες, αλλά 2% τέλος. Η αναλογία επαναφοράς ισορροπίας μεταφοράς ισορροπείται με το ρυθμό προόδου μετρητών 21,74% p.a.

Η κάρτα Platinum Low Rate NAB έχει μία από τις χαμηλότερες χρεώσεις για μια κάρτα στο 13.99%, και αυτό δεν είναι το καλύτερο χαρακτηριστικό της. Για τους αρχικούς 15 μήνες της κατοχής της κάρτας, θα πληρώσετε πραγματικά ένα μηδενικό επιτόκιο επί των αγορών.

Με μια ετήσια αμοιβή μόνο 100 δολαρίων, αυτή η κάρτα είναι ιδανική για όσους έχουν χρέη πιστωτικών καρτών και μπορούν να επωφεληθούν από το 0% της πτώσης. μεταφορά υπολοίπου. Ωστόσο, όσοι προσπαθούν να επωφεληθούν από αυτό πρέπει να είναι σίγουροι ότι θα στρατηγικοποιήσουν την πληρωμή τους πριν από το τέλος της περιόδου μεταφοράς υπολοίπου 6 μηνών.

Μετά από αυτή την περίοδο, το ποσοστό προεξόφλησης μετρητών θα επανέλθει στο υψηλό 21,74%, ενώ τα υπολειπόμενα υπόλοιπα θα αρχίσουν να προσελκύουν τόκους με το κανονικό επιτόκιο. Επιπλέον, υπάρχει και το τέλος μεταφοράς 2% που πρέπει να ληφθεί υπόψη.

Όταν δεν θέλετε να πάρετε NAB

Εάν όμως επιβαρύνεστε με ένα τεράστιο χρέος, ίσως είναι καλύτερο να εξετάσετε μια κάρτα με διάρκεια μεγαλύτερη των 6 μηνών για να εξοφλήσετε το χρέος, ειδικά εάν έχει μια αντίστοιχη δωρεάν μεταφορά υπολοίπου. Αλλά ακόμα κι αν επιλέξετε να πάτε με κάρτα NAB Low Platinum και δεν είστε σε θέση να πληρώσετε το χρέος μέσα σε 6 μήνες, η κάρτα είναι σχετικά χαμηλό ποσοστό αγοράς 13,99% θα πρέπει να είναι ακόμα καλά νέα για εσάς.

Τα ανταγωνιστικά επιτόκια, μαζί με την πιστωτική κάρτα NAB, αποτελούν μια κάρτα premium με προνόμια όπως προσωπική ασφάλιση, ταξιδιωτική ασφάλιση και προσωπική υπηρεσία θυρωρού. Σας επιτρέπει να προσθέσετε μια άλλη κάρτα χωρίς επιπλέον κόστος και είναι εμπλουτισμένη με προστασία απάτης NAB.

Αυτό Προστασία άμυνας NAB εργάζεται για την ανίχνευση της απάτης και σας δίνει την ειρήνη που σας αξίζει. Παρ 'όλα αυτά, διαθέτει την περιέργεια μιας κάρτας πλατίνας που στερείται οποιουδήποτε προγράμματος ανταμοιβής.

Είναι καλό για Ταξιδεύοντας?

Αυτή η κάρτα είναι επίσης ένας ιδανικός σύντροφος ταξιδιού, με τους ισχυρή δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση για να σας προστατεύσει ενώ είστε μακριά. Εάν ένας κάτοχος κάρτας ξοδεύει μόνο 500 δολάρια για έξοδα διαμονής ή μεταφοράς κατά το σχεδιασμό με την κάρτα NAB Low Platinum, τότε θα καλύπτονται για ιατρικές δαπάνες στο εξωτερικό και άλλες πιθανότητες όπως απώλεια αποσκευών και ακύρωση ταξιδιού.

Η κάρτα έρχεται με μια ποικιλία ευρέως-καλύπτοντας, δωρεάν ασφάλιση συνολικά επτά σε όλα. Αυτές οι ασφαλιστικές καλύπτουν διακυβερνητική ταλαιπωρία πτήσης, ατυχήματα στις μεταφορές, προστασία των τιμών και εγχώρια διάρρηξη ξενοδοχείων.

Η ασφάλειά του για την προστασία των τιμών / αγορών είναι αρκετά έξυπνη καθώς θα το κάνει σας δίνει τη δυνατότητα να πάρετε τις καλύτερες προσφορές μπορείτε να βρείτε ως NAB είναι εκεί για να σας επιστρέψει τη διαφορά μεταξύ της τιμής που καταβάλλεται και της διαφημιζόμενης τιμής, εάν είναι χαμηλότερη. Εκτός από την αυστραλιανή εγγύηση του κατασκευαστή για νέες οικιακές συσκευές, η NAB έχει ασφάλιση εκτεταμένης εγγύησης, η οποία παρέχει στα μέλη της πρόσθετη παράταση 12 μηνών.

Οδηγός αγοράς πιστωτικών καρτών

Όταν αγοράζετε πιστωτικές κάρτες, υπάρχουν διάφορα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Ας ρίξουμε μια ματιά σε κοινούς τύπους πιστωτικών καρτών, χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξουμε και συχνές ερωτήσεις:

Τύποι πιστωτικών καρτών

Υπάρχουν γενικά τρεις βασικοί τύποι πιστωτικών καρτών με βάση την πίστωση που παρέχουν:

 • Ανακυκλούμενη πίστωση: Αυτά έρχονται με ένα μέγιστο όριο δανεισμού και μπορείτε να κάνετε αγορές μέχρι το όριο αυτό. Ωστόσο, είστε υποχρεωμένοι να κάνετε μια ελάχιστη πληρωμή κάθε μήνα. Το ποσό που πληρώνετε μπορεί να είναι οποιοδήποτε τμήμα των οφειλόμενων χρεώσεων, μέχρι το πλήρες ποσό. Αν κάνετε μερική πληρωμή, θα μεταφέρετε το υπόλοιπο του υπολοίπου σας ή θα περιστρέψετε το χρέος. Οι περισσότερες πιστωτικές κάρτες θεωρούνται ως ανακυκλούμενες πιστώσεις.
 • Κάρτες χρέωσης: Αυτές οι κάρτες είχαν προηγουμένως εκδοθεί από τους λιανοπωλητές σε κοινή βάση για αποκλειστική χρήση στην εγκατάσταση τους. Ωστόσο, οι κάρτες χρέωσης είναι επί του παρόντος αρκετά σπάνιες. Παρόλο που οι χρεωστικές κάρτες χρησιμοποιούνται όπως και οι πιστωτικές κάρτες, αλλά δεν σας επιτρέπουν να έχετε ένα υπόλοιπο: όλες οι χρεώσεις πρέπει να καταβάλλονται πλήρως κάθε μήνα.
 • Κάρτες υπηρεσιών: Όπως το όνομα δηλώνει, αυτές οι κάρτες ασχολούνται με ένα ευρύ φάσμα παρόχων υπηρεσιών όπως εκείνοι που παρέχουν υπηρεσίες κοινής ωφέλειας και ανέσεις όπως ηλεκτρικό ρεύμα, φυσικό αέριο, γυμναστήριο, κινητό τηλέφωνο, καλώδιο, διαδίκτυο και ούτω καθεξής. Αυτές οι υπηρεσίες συνήθως παρέχονται με την κατανόηση ότι θα πληρώνονται κάθε μήνα. Τα περισσότερα CRB και τα συστήματα πιστωτικής βαθμολόγησης περιλαμβάνουν τώρα το ιστορικό αυτών των πληρωμών υπηρεσιών ως μέρος του τελικού αποτελέσματος.

Συγκρίνοντας πιστωτικές κάρτες

Οι πιστωτικές κάρτες μπορούν να συγκριθούν με μια σειρά χαρακτηριστικών και χαρακτηριστικών. Προσθέσαμε ορισμένα σύντομα σχόλια για θέματα που χρειάζονται περαιτέρω επεξεργασία:

 • Συνιστώμενη πιστωτική βαθμολογία
 • Μεγάλη για
  • Ταξίδι
   • Οι κάρτες σας επιτρέπουν να κερδίζετε ανταμοιβές με αεροδρόμια και ξενοδοχεία
  • Μεταφορά υπολοίπου
   • Καλό για την πληρωμή οφειλών πιστωτικών καρτών ειδικά με μηδενικά ή χαμηλά επιτόκια
  • Ανταμοιβές
   • Προσφέρει προνόμια, όπως ανταμοιβές μετρητών και ανταμοιβές ταξιδιού
  • Προσφορές μπόνους
   • Τα επιδόματα εγγραφής παρέχουν προσφορές περιορισμένης διάρκειας για να κερδίσουν μετρητά ή οφέλη
  • Επιστροφή χρημάτων
  • Αέριο
  • Κακή πίστωση
  • Χαμηλό ποσοστό ενδιαφέροντος / μηδέν
   • Χρησιμοποιήστε αυτήν την κάρτα για να ενοποιήσετε το υπάρχον χρέος σας ή να πληρώσετε μεγάλα στοιχεία αγοράς
 • Ετήσια συνδρομή
  • Δωρεάν, $ 0
  • Απαλλαγή για το πρώτο έτος
 • Προσφορά μπόνους
  • Απολαύστε ένα μπόνους εφάπαξ
 • Ποσοστό ανταμοιβών
 • Intro APR
 • Εξερχόμενες Απρίλιος
 • Τιμή αγοράς

Συχνές ερωτήσεις πιστωτικών καρτών

Ξεκινώντας - Πώς λειτουργεί η πίστωση?

Όταν ο σκοπός οτιδήποτε παρερμηνεύεται, αυξάνεται η πιθανότητα κακοποίησης. Ως εκ τούτου, το πρώτο βήμα στην αποτελεσματική και υπεύθυνη χρήση μιας πιστωτικής κάρτας είναι να κατανοήσετε πώς είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί.

"Μια πιστωτική κάρτα είναι μια μορφή μη εξασφαλισμένου προσωπικού δανείου." Παρότι συμβαίνει να είναι πλαστικό, μια πιστωτική κάρτα θα πρέπει να τυγχάνει της ίδιας προσοχής που θα δώσατε σε ένα διπλό μαχαίρι. Επειδή ακριβώς όπως και το τελευταίο, μπορεί να σας βοηθήσει ή να σας βλάψει ανάλογα με το πώς επιλέγετε να το χρησιμοποιήσετε.

Ως δάνειο που δεν εξασφαλίζεται με καμία εγγύηση, ο μόνος τρόπος που ένας τραπεζικός δικαστής εκτιμά την φερεγγυότητά σας και επομένως ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο έκθεσης είναι η αξιολόγηση της φήμης σας όσον αφορά τη διαχείριση των οικονομικών σας υποχρεώσεων.

Όπως λένε, η προηγούμενη δράση είναι ο καλύτερος δείκτης της μελλοντικής συμπεριφοράς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η διατήρηση ενός καλού πιστωτικού αποτελέσματος και της ιστορίας είναι πρωταρχικής σημασίας επειδή δείχνει στους υποψήφιους δανειστές - την εταιρεία έκδοσης πιστωτικών καρτών σε αυτή την περίπτωση - ότι έχετε ένα καλό ιστορικό δανεισμού και αποπληρωμής κεφαλαίων.

Η καλή ή εξαιρετική πίστωση είναι μια πρωταρχική πύλη για πολλές ευκαιρίες εξοικονόμησης χρημάτων. Δεδομένου ότι η πίστωση βασίζεται στην εμπιστοσύνη και τη φήμη, η τήρηση των υποχρεώσεών σας με την έγκαιρη καταβολή των λογαριασμών σας και τη μείωση του χρέους στο ελάχιστο είναι οι συνταγές για ένα καλό πιστωτικό ιστορικό.

Έτσι, αν μάθετε μόνο ένα πράγμα από αυτό το τμήμα, ας είναι ότι για να αξιοποιήσετε τις αποταμιεύσεις και τις ανταμοιβές ευκαιρίες που παρέχονται από τις πιστωτικές κάρτες, πρέπει να ζήσετε υπεύθυνα με την τήρηση των υποχρεώσεών σας.

Οι πληροφορίες που χρησιμοποιούνται για τον προσδιορισμό του πιστωτικού σας σκορ περιλαμβάνουν ορισμένες από αυτές τις ιστορικές λεπτομέρειες:

 • Ο αριθμός των λογαριασμών πιστωτικών καρτών που ανοίγονται στο όνομά σας και τα οικονομικά στοιχεία που επισυνάπτονται σε αυτά, όπως τα όρια δανεισμού τους και το υπόλοιπο που έχουν συσσωρευτεί στους λογαριασμούς αυτούς.
 • Ο βαθμός στον οποίο οι μηνιαίες πληρωμές καταβλήθηκαν αμέσως ή καθυστέρησαν ή χάθηκαν εντελώς.
 • Είτε βιώσατε οποιεσδήποτε οικονομικές δυσχέρειες και τη σοβαρότητά τους, όπως χρεοκοπίες, αποπληρωμές αυτοκινήτων και κατασχέσεις ενυπόθηκων δανείων.
 • Δάνεια που έχετε λάβει και σε ποιο βαθμό έχουν εξοφληθεί.

Αυτός ο κατάλογος δεν είναι εξαντλητικός αλλά πρέπει να σας δώσει μια ένδειξη για τα πράγματα που θα πρέπει να παρακολουθείτε για να διατηρείτε το σκορ σας υγιές.

Πώς μπορώ να βρω το πιστωτικό μου σκορ στην Αυστραλία?

Για να το κάνετε αυτό, απλώς ζητήστε μια αναφορά πίστωσης από μια εθνική μονάδα παροχής στοιχείων πιστοληπτικής ικανότητας (CRB), οι οποίες είναι διαπιστευμένες οντότητες που είναι εισηγμένες στον ιστότοπο της αυστραλιανής κυβερνητικής υπηρεσίας.

Αυτά που αναφέρονται επί του παρόντος είναι τα εξής:

 • Equifax, αριθμός τηλεφώνου: 138 332
 • Experian, αριθμός τηλεφώνου: 1300 783 684
 • illion, αριθμός τηλεφώνου: 1300 734 806

Η Equifax (πρώην Veda) είναι το μεγαλύτερο γραφείο αναφοράς πιστωτικών μονάδων της Αυστραλίας και σας βαθμολογεί βάσει του Score Equifax, το οποίο είναι ένας αριθμός μεταξύ 0 και 1200.

Πρέπει να παρέχετε πληροφορίες ταυτοποίησης έτσι ώστε να μπορούν να σας εντοπίσουν αλλά είναι συνήθως μια γρήγορη διαδικασία και θα πρέπει να λάβετε άμεση ανατροφοδότηση και αποτέλεσμα που να δείχνει την πλήρη πιστωτική σας έκθεση.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me