Proton VPN – Έμπειροι ηγέτες ασφαλείας (μπορούν να παραδώσουν;)

Το ProtonVPN δεν είναι μια εντυπωσιακή υπηρεσία ακόμα, αλλά φαίνεται ότι προσπαθούν σκληρά. Εδώ είναι η άποψή μου σχετικά με το πώς στοιβάζονται ενάντια στον ανταγωνισμό.

Το ProtonVPN είναι το πνευματικό τέκνο των φυσικών του Χάρβαρντ που ήταν πίσω από το ProtonMail. Ο ισχυρισμός του ProtonMail για τη φήμη είναι το γεγονός ότι στεγάστηκε σε υπόγεια δεξαμενή. Το ProtonVPN είναι ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο που έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίζει την επισκεψιμότητα του ιστού σας.

Το ProtonVPN είναι μια υπηρεσία που εστιάζεται στην παροχή ασφάλειας. Για την πίστη της, είναι μία από τις μοναδικές υπηρεσίες VPN που προσφέρουν μια πραγματικά ελεύθερη επιλογή. Είναι μια καλή υπηρεσία. Αλλά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το καλύτερο VPN; Ας δούμε μερικούς παράγοντες που μπορούν να μας βοηθήσουν να καθορίσουμε την απάντηση.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

ΧαρακτηριστικάΠληροφορίες
Ευχρηστία: Εύχρηστος
Πολιτική καταγραφής: Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
Μέγεθος διακομιστή: 3.000 ++ διακομιστές
Διανομή διακομιστή: 61 χώρες
Υποστήριξη: Εισιτήριο
Torrenting: Περιορισμένος
Streaming: Περιορισμένος
Πρωτόκολλο VPN και κρυπτογράφηση: Πρωτόκολλο OpenVPN. AES-256 κρυπτογράφηση
Αρχηγείο: Ελβετία
Τιμή: $ 4 / μήνα
Επίσημη ιστοσελίδα: https://protonvpn.com/
Πλεονεκτήματα:
 • Οι διακομιστές είναι φυσικά ασφαλείς
 • Καλές πολιτικές απορρήτου
 • Ο πελάτης Internet είναι εύκολος στη χρήση
 • P2P φιλικό
 • Μπορεί να περιλαμβάνει ProtonMail
 • Ασφαλείς συνδέσεις πυρήνα
Μειονεκτήματα:
 • Περιορισμένοι διακομιστές και τοποθεσίες διακομιστών
 • Θέματα ταχύτητας διακομιστή
 • Όλοι οι πελάτες δεν έχουν πλήρη πρόσβαση στις δυνατότητες του διακομιστή
Χαρακτηριστικά:
 • Τρεις τοποθεσίες διακομιστών με την δωρεάν έκδοση του VPN
 • AES - 256 κρυπτογράφηση
 • Κρυπτογράφηση κλειδιού RSA 2048 - bit
 • HMAC με SHA256 για έλεγχο ταυτότητας μηνυμάτων
 • Ανοίξτε τα πρωτόκολλα VPN
 • Υποστηρίζει PPTP L2TP / IP sec
 • Ελβετική εταιρεία με έδρα
 • Το Proton VPNs Secure Core βρίσκεται σε απόσταση 1000 μέτρων κάτω από την επιφάνεια σε καταφύγιο πυρηνικών αποβλήτων
 • Σκότωσε το διακόπτη
 • Έκθεση διαφάνειας
 • Καναρίνι εγγυώνται

Μπορείτε να εμπιστευτείτε το ProtonVPN?

Όταν καθορίζουμε αν ένα VPN είναι αξιόπιστο, ένα από τα πρώτα μέρη που θέλουμε να δούμε είναι η πολιτική απορρήτου τους. Στη συζήτηση για τη φιλοσοφία τους, το ProtonVPN λέει ότι έχουν δεσμευτεί να προστατεύουν το απόρρητο των χρηστών τους. Αυτό σημαίνει ότι συλλέγουν το ελάχιστο απαιτούμενο ποσό πληροφοριών με στόχο να επιτρέπουν στους πελάτες τους μια ιδιωτική και ανώνυμη εμπειρία.

πρωτόκολλο log protonvpnΤο ProtonVPN υπόσχεται να μην συλλέξει κανένα αρχείο καταγραφής. Ως εκ τούτου, δεσμεύονται να μην μοιράζονται πληροφορίες σχετικά με τις συνδέσεις σας ή τις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε.

Αποθηκεύουν ένα μόνο χρονικό σημείωμα της πιο πρόσφατης δραστηριότητας στο λογαριασμό σας στο λογαριασμό σας. Αυτό δεν περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με το πού συνδέεστε ή πόσο καιρό έχετε συνδεθεί. Πρόκειται για μια συνήθη πρακτική με όλα τα VPN. Αυτό τους επιτρέπει να βεβαιωθείτε ότι οι πελάτες δεν κάνουν κατάχρηση της υπηρεσίας τους, επειδή περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν το VPN από τις άδειες συνδρομής. Η χρονική σήμανση αντικαθίσταται κάθε φορά που συνδέεστε εκ νέου στο διακομιστή.

Μερικοί αναρωτήθηκαν πώς το ProtonVPN είναι σε θέση να αποφύγει τη διατήρηση δεδομένων ημερολογίου δεδομένου ότι αυτό είναι υποχρεωτικό σύμφωνα με την ελβετική νομοθεσία. Το ProtonVPN έδωσε λεπτομερή εξήγηση γι 'αυτό στην πολιτική απορρήτου τους. Η απομάκρυνση από το ιστολόγιό τους είναι ότι οι νόμοι που απαιτούν την αποθήκευση πληροφοριών καταγραφής εφαρμόζονται σε μεγάλους τηλεπικοινωνιακούς φορείς, τους οποίους δεν είναι ProtonVPN. Επομένως δεν επηρεάζονται από αυτούς τους νόμους.

Οι διακομιστές Proton Mail είναι ασφαλείς?

protonvpn no logs policyΆλλοι ανησυχούν ότι πολλοί διακομιστές ProtonVPN δεν βρίσκονται στην Ελβετία. Αντ 'αυτού, βρίσκονται σε χώρες όπως ο Καναδάς, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Κίνα, όπου εφαρμόζονται πράγματα όπως η υλοτομία και η παρακολούθηση. Έτσι, θα μπορούσαμε να ρωτήσουμε πώς θα λειτουργούσαν οι πολιτικές μη καταγραφής σε αυτήν την κατάσταση. Η απάντηση είναι ότι η πολιτική είναι η ίδια ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται οι διακομιστές. Σύμφωνα με το ProtonVPN, οι διακομιστές τους δεν αποθηκεύουν προσωπικές πληροφορίες, οπότε είναι ασφαλές να συνδεθείτε σε οποιαδήποτε χώρα επιθυμεί ο χρήστης.

Το ProtonVPN είναι ανοιχτό και εκ των προτέρων σχετικά με το γεγονός ότι γνωρίζει αν ένας συγκεκριμένος πελάτης συνδέεται ή όχι με την υπηρεσία VPN. Αλλά αυτό ισχύει για κάθε υπηρεσία VPN εκεί έξω. Αυτό που μας αρέσει στο ProtonVPN είναι ότι είναι αρκετά υπεύθυνοι για να αποκαλύψουν αυτό το γεγονός. Για εμάς, αυτό είναι καλό.

Επίσης, το γεγονός ότι παρακολουθούν τις χρονικές στιγμές των προσπαθειών σύνδεσης είναι καλό επειδή τους επιτρέπει να προστατεύουν από τις επιθέσεις βίαιης δύναμης. Μια υπηρεσία VPN που λέει ότι δεν καταγράφει τις προσπάθειες σύνδεσης είναι είτε ψέματα είτε δεν είναι συνείδηση ​​της ασφάλειας.

Έτσι, αφού εξετάσουμε διαφορετικές πτυχές της πολιτικής απορρήτου, πιστεύουμε ότι το ProtonVPN είναι ειλικρινές. Είναι εκ των προτέρων για το τι θα και δεν θα συλλέξει. Υποστηρίζονται από άτομα που έχουν πολυετή εμπειρία στον τομέα της προστασίας της ιδιωτικής ζωής των δεδομένων και τα οποία λαμβάνουν σοβαρά υπόψη την προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών τους.

Δεδομένου ότι είναι ελβετική εταιρεία, δεν υπόκεινται στη νομοθεσία της ΕΕ. Δεν είναι μέλος των προγραμμάτων επιτήρησης των Five Eyes ή των προγραμμάτων παρακολούθησης 14 Eyes υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών. Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η Ελβετία πέρασε επίσης ορισμένους νόμους επιτήρησης που μας κάνουν να σκεφτούμε δύο φορές. Αυτοί οι νόμοι απαιτούν από τους φορείς εκμετάλλευσης τηλεπικοινωνιών να αποθηκεύουν αρχεία καταγραφής σύνδεσης για 12 μήνες. Λόγω της αμφισημίας της διατύπωσης, θα μπορούσαμε να ξεφύγουμε πιστεύοντας ότι αυτό δεν ισχύει για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και υπηρεσίες VPN. Αυτή είναι η τακτική που ακολουθεί το ProtonVPN.

Τιμολόγηση του ProtonVPN

Το ProtonVPN προσφέρει τέσσερις διαφορετικές μεθόδους τιμολόγησης. Κάθε τιμή προσφέρει προαιρετικές εκπτώσεις αν πληρώνετε ετησίως.

τιμολόγηση του protonvpn

Η πρώτη βαθμίδα εξυπηρέτησης είναι δωρεάν. Ωστόσο, πρόκειται για μια πολύ περιορισμένη υπηρεσία. Έχετε πρόσβαση μόνο σε διακομιστές στην Ολλανδία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ιαπωνία. Δεν προσφέρονται επιπλέον δυνατότητες. Ωστόσο, αν εγγραφείτε για την δωρεάν υπηρεσία, έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε δωρεάν την πληρωμένη υπηρεσία επτά ημέρες. Αυτή είναι μια καλή επιλογή αν θέλετε να έχετε μια αίσθηση για το αν η υπηρεσία ProtonVPN θα λειτουργήσει ή όχι για εσάς.

Η επόμενη επιλογή είναι το βασικό σχέδιο $ 4. Έχετε πρόσβαση σε όλους τους διακομιστές τους. Μπορείτε να συνδέσετε ταυτόχρονα δύο συσκευές. Η ταχύτητα της υπηρεσίας είναι υψηλότερη από αυτή που παίρνετε με την ελεύθερη επιλογή, αλλά αυτή δεν είναι η ταχύτερη ταχύτητά τους.

Η επόμενη επιλογή είναι $ 8 το μήνα. Ο περιορισμός σύνδεσης αυξάνεται σε πέντε συσκευές. Εδώ έχετε πρόσβαση στην υψηλότερη ταχύτητα, στους διακομιστές torrent και στον Secure Core. Για τα χρήματα, αυτό είναι το καλύτερο σχέδιο που πρέπει να ακολουθήσετε. Σας δίνει όλα όσα θα χρειαστείτε από ένα VPN.

μέθοδος πληρωμής protonvpnΤο τελικό σχέδιο είναι 24 δολάρια το μήνα καταβάλλονται μία φορά το χρόνο. Αυτό το σχέδιο είναι πολύ κοντά στο σχέδιο $ 8, με την εξαίρεση ότι έχετε επίσης πρόσβαση στο ProtonMail.

Μπορείτε να πληρώσετε με PayPal ή μια μεγάλη πιστωτική κάρτα.

Το ProtonVPN προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Ωστόσο, αυτό δεν είναι μια πλήρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Πρόκειται για εγγύηση. Έτσι επιστρέφετε μόνο για το αχρησιμοποίητο τμήμα του μήνα. Αν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία για πέντε ημέρες, θα λάβετε επιστροφή χρημάτων για τις αχρησιμοποίητες 25 ημέρες. Αυτό ειλικρινά δεν είναι μια καλή πολιτική επιστροφής χρημάτων, ειδικά όταν εξετάζετε άλλες υπηρεσίες που προσφέρουν μια πλήρη χωρίς ερωτήσεις ζήτησε εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Από τη θετική πλευρά, σύμφωνα με τους όρους υπηρεσίας τους, το ProtonVPN μπορεί να παρέχει μια αναλογική επιστροφή στους πελάτες τους εάν για κάποιο λόγο η υπηρεσία τους ήταν είτε μη διαθέσιμη είτε ασταθής. Αυτό θα γίνει μετά την υποβολή αιτήματος από τον κάτοχο λογαριασμού. Όλες οι επιστροφές υποβάλλονται σε επεξεργασία εντός 14 ημερών από την υποβολή της αίτησης.

Ταχύτητα διακομιστή ProtonVPN

Το ProtonVPN έχει τις σωστές ταχύτητες χρησιμοποιώντας το σχέδιο συν. Είναι περίπου 13% έως 15% πιο αργή από μια μη προστατευμένη σύνδεση. Όσο πιο κοντά βρίσκεστε στο διακομιστή, τόσο πιο γρήγορες είναι οι ταχύτητες.

αποτέλεσμα ταχύτητας protonvpnΟ έλεγχος της σύνδεσης με τους διακομιστές plus τους οδήγησε σε λίγο μεγαλύτερη απώλεια στην ταχύτητα σύνδεσης. Ωστόσο, αυτό το αναμέναμε εξαιτίας του αυξημένου επιπέδου κρυπτογράφησης. Παρόλο που υπήρξε κάποια απώλεια ταχύτητας, η υπηρεσία ήταν ακόμα αρκετά γρήγορη για να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες streaming online.

Οι συνδέσεις δικτύου Secure Core είχαν τις πιο αργές ταχύτητες όλων των υπηρεσιών. Αυτό πρέπει να αναμένεται επειδή η διαδρομή για να φτάσετε στο διακομιστή προορισμού VPN αυξάνεται με πολλαπλές μετακινήσεις. Αυτό το πρόσθετο μέτρο ασφάλειας αυξάνει σημαντικά τον χρόνο ping και μειώνει αισθητά την ταχύτητα του Internet.

πρόοδος ταχύτητας protonvpn2Ξεκινώντας με μια βασική ταχύτητα ISP κάτω από 28 MB ανά δευτερόλεπτο, η κρυπτογραφημένη σύνδεση μειώνει την ταχύτητα σε 18,46 MB ανά δευτερόλεπτο. Μιλάμε για πτώση ταχύτητας κατά 35%. Είδαμε ότι τα ίδια αποτελέσματα ήταν αληθινά ανεξάρτητα από το διακομιστή. Η ταχύτητα μειώθηκε από 25% σε 35%. Πρόκειται για μια δραστική απώλεια ταχύτητας, αλλά είναι αρκετά γρήγορη ώστε να μπορείτε να προχωρήσετε στις δραστηριότητές σας στο Διαδίκτυο αν είστε πρόθυμοι να θυσιάσετε ταχύτητα για αυξημένη προστασία του ιδιωτικού απορρήτου.

πρόοδος ταχύτητας protonvpn3Με την δωρεάν υπηρεσία VPN, θα παρατηρήσετε τη μεγαλύτερη βουτιά στην ταχύτητα σύνδεσης. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η υπηρεσία παρέχει πρόσβαση σε ένα μικρό αριθμό εξυπηρετητών χαμηλού εύρους ζώνης που συχνά βρίσκονται σε χωρητικότητα φορτίου.

Εδώ ξεκινήσαμε με ταχύτητα λήψης ISP βάσης 28,22 MB ανά δευτερόλεπτο. Έπεσε κάτω σε περίπου 15,5 MB ανά δευτερόλεπτο. Πρόκειται για πτώση περίπου 45%. Και άλλες ταχύτητες δοκιμής μειώθηκαν μεταξύ 30 και 60 τοις εκατό. Ανάλογα με το πόσο γρήγορα είναι η αρχική σας σύνδεση ISP, αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει αξιοσημείωτη επίδραση και να επηρεάσει την ικανότητά σας να απολαμβάνετε surfing online. Έτσι, η ελεύθερη επιλογή δεν είναι πραγματικά μια καλή επιλογή για άτομα που χρησιμοποιούν συστηματικά το Διαδίκτυο με ένα VPN. Αν σπάνια χρειάζεστε μια ασφαλή σύνδεση στο Internet ή είστε σφιχτά σε χρήματα, τότε αυτό μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για εσάς.

Κατανόηση της επιλογής Ασφαλείς συνδέσεις πυρήνα

Ένα από τα χαρακτηριστικά ανώτερης βαθμίδας της υπηρεσίας είναι το δίκτυο Secure Core. Αυτό το δίκτυο είναι μια ομάδα διακομιστών που βρίσκεται στην Ισλανδία, την Ελβετία και τη Σουηδία. Όλες αυτές οι χώρες έχουν πολύ ισχυρούς νόμους περί ιδιωτικότητας. Οι διακομιστές που αποτελούν το δίκτυο Secure Core βρίσκονται σε ακραία κέντρα δεδομένων ασφαλείας.

Αυτοί οι διακομιστές ανήκουν πλήρως και ελέγχονται από το ProtonVPN. Αυτοί οι διακομιστές είναι συνδεδεμένοι στο Internet χρησιμοποιώντας τη δική τους ειδική διεύθυνση IP δικτύου.

Αυτό επιτρέπει στους χρήστες πλήρη προστασία από τους συμβιβασμένους διακομιστές VPN και τις χώρες με χαμηλότερο σεβασμό στο ιδιωτικό απόρρητο του Internet, όπως η Κίνα. Ή προστατεύει τους χρήστες από την επιτήρηση σε χώρες όπως η Αυστραλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και οι Ηνωμένες Πολιτείες.

Εάν ο προμηθευτής VPN σε μια χώρα όπως η Αυστραλία αναγκάστηκε να παρακολουθήσει την επισκεψιμότητα του δικτύου VPN, ενδέχεται να μπορεί να χρησιμοποιήσει συσχετισμούς χρόνου ως τρόπο επίθεσης του ιδιωτικού απορρήτου σερφ του χρήστη. Όταν ένας χρήστης είναι συνδεδεμένος στο δίκτυο Secure Core, αυτές οι επιθέσεις συσχετισμού χρονισμού θα εντοπίσουν μόνο το δίκτυο Secure Core του ProtonVPN. Αυτό ελαχιστοποιεί την πιθανότητα μια υπηρεσία επιβολής του νόμου ή μια κυβερνητική υπηρεσία να εντοπίσει την πραγματική διεύθυνση IP του χρήστη.

protonvpn ασφαλή επιλογή πυρήνα

Η βασική ιδέα είναι ότι η σύνδεσή σας ξεκινάει από το multi-hopping μέσω των δικτύων Secure Core. Στη συνέχεια, κάνει την τελική σύνδεση με τον διακομιστή VPN προορισμού. Εάν συνδέεστε σε ένα διακομιστή στις Ηνωμένες Πολιτείες με το δίκτυο Secure Core, η κίνηση θα περάσει πρώτα μέσω ενός διακομιστή στην Ισλανδία ή την Ελβετία και στη συνέχεια θα μεταβεί στον διακομιστή VPN τελικού προορισμού στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τοποθεσία διακομιστή

θέσεις διακομιστή protonvpnΤο ProtonVPN έχει σχετικά μικρό αριθμό τοποθεσιών διακομιστή. Σε περίπου 300, αυτό είναι 90% λιγότερο από ό, τι άλλες υπηρεσίες VPN έχουν. Για παράδειγμα, το NordVPN έχει περισσότερους από 4.800 εξυπηρετητές, ενώ το Private Internet Access VPN έχει περισσότερους από 3.500 διακομιστές.

Όσο περισσότεροι διακομιστές διαθέτει μια εταιρεία VPN, τόσο περισσότερες επιλογές υπάρχουν για την πλαστογράφηση της τοποθεσίας σας. Εάν ταξιδεύετε πολύ, θέλετε πρόσβαση σε κοντινό διακομιστή VPN, καθώς η σύνδεσή σας θα είναι πιο γρήγορη σε σύγκριση με μια που βρίσκεται σε διαφορετική χώρα ή ακόμα και σε διαφορετική ήπειρο.

Το ProtonVPN έχει 24 τοποθεσίες διακομιστών. Για την πίστη του, εργάζονται για την αύξηση του αριθμού των τοποθεσιών διακομιστή.

Αυτοί είναι οι διακομιστές Secure Core που χρησιμοποιούνται για την προσθήκη πρόσθετης προστασίας από συμβιβασμούς τελικού σημείου VPN.

Αυτοί είναι οι τυπικοί διακομιστές που χρησιμοποιούνται για την παροχή σύνδεσης υψηλής ευρυζωνικής σύνδεσης για τους συνδρομητές.

Συνιστούμε το ProtonVPN?

Παρόλο που το ProtonVPN είναι σχετικά νέο στη βιομηχανία, έχει την τεχνική εμπειρία και υποστήριξη της ομάδας πίσω από το ProtonMail. Ως αποτέλεσμα, το ProtonVPN είναι ένα ασφαλές δίκτυο VPN. Είναι μια καλή επιλογή, αλλά απέχουν πολύ από την ίδια κατηγορία με τις καλύτερες υπηρεσίες VPN που εξετάσαμε.

Ο πελάτης τους είναι εύκολος στη χρήση με τα Windows. Το δίκτυο Secure Core παρέχει αυξημένο επίπεδο ασφάλειας. Ωστόσο, αυτό το αυξημένο επίπεδο ασφάλειας έρχεται με αισθητή μείωση της ταχύτητας.

7 ημέρες ελεύθερη εικόνα φορέα δοκιμήςΠροσφέρουν δωρεάν δοκιμή επτά ημερών όπου μπορείτε να απολαύσετε την πλήρη ισχύ του VPN. Ωστόσο, εάν κάποιος προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το ProtonVPN ως δωρεάν υπηρεσία, θα απογοητευτούν. Οι διακομιστές είναι συνήθως κορεσμένοι και έτσι η ταχύτητα Internet μπορεί να μειωθεί κατά 50%.

Έχουν ένα αξιοπρεπές σχέδιο τιμολόγησης με την υπηρεσία $ 8 plus να είναι η καλύτερη επιλογή για τα χρήματά σας. Τούτου λεχθέντος, θεωρούμε ότι αυτό το VPN δεν διαθέτει πολλά από τα χαρακτηριστικά που θα περίμενε κανείς από μια πληρωμένη υπηρεσία. Ένα σημαντικό μειονέκτημα για εμάς είναι ο αριθμός των τοποθεσιών στις οποίες έχουν διακομιστές VPN. Επιπλέον, η εξυπηρέτηση πελατών τους λείπει από μια δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας.

Όπως είπαμε, πρόκειται για σχετικά νέα εταιρεία. Όταν επισκέπτεστε το ηλεκτρονικό τους φόρουμ, βλέπετε ότι είναι ενεργά αφοσιωμένοι με τους πελάτες τους και λαμβάνουν μέτρα για τη βελτίωση της ποιότητας της υπηρεσίας που προσφέρουν. Ανυπομονούμε να επανεξετάσουμε αυτό το προϊόν ξανά και να δούμε τις βελτιώσεις που έχουν κάνει. Αλλά, επί του παρόντος, θεωρούμε ότι αυτή η υπηρεσία δεν αξίζει τα χρήματα.

Μια υπηρεσία VPN που αξίζει τον κόπο - NordVPN

Θέλετε μια υπηρεσία VPN που παρέχει μια ποιοτική υπηρεσία σε μια δίκαιη τιμή; Σας συνιστούμε το NordVPN.

Το NordVPN έχει χιλιάδες διακομιστές σε 61 χώρες σε 6 από τις 7 ηπείρους. Έχουν σαφή πολιτική καταγραφής και παρέχουν την καλύτερη υποστήριξη πελατών που έχουμε δει.

Το NordVPN είναι εύκολο στη χρήση και αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της εταιρείας να θέσει πρώτα την ιδιωτική ζωή του πελάτη. Δεν υπάρχουν κρυφές αμοιβές ή ρήτρες. Μπορείτε να προστατεύσετε πολλές συσκευές με μία μόνο συνδρομή.

Επειδή βρίσκονται στον Παναμά, είστε προστατευμένοι από ορισμένα κυβερνητικά προγράμματα επιτήρησης που απειλούν να διακυβεύσουν την ιδιωτική σας ζωή.

 • Το NordVPN έχει φανταστική υποστήριξη πελατών και προσφέρει ένα 24/7 live chat
 • NordVPN επιτρέπει torrenting χρησιμοποιώντας ειδικούς διακομιστές
 • Το NordVPN έχει σχέδια που κυμαίνονται από 11,95 δολάρια το μήνα έως τόσο χαμηλά όσο $ 2,99 το μήνα
 • Οι περισσότεροι από τους διακομιστές του NordVPN μπορεί να πάρει γύρω geo-περιορισμένο περιεχόμενο όπως το Netflix

Με NordVPN, παίρνεις ότι πληρώνεις.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me