SaferWeb Review: Μια πολλά υποσχόμενη υπηρεσία που δεν μπορεί να παραδώσει

Η υπηρεσία VPN του Saferweb πήρε το σύνολο εδώ σήμερα, πάει αύριο πολύ σοβαρά.


Το SaferWeb VPN είναι μια βρετανική εταιρεία που είναι μια σχετικά νέα είσοδος στον κόσμο των VPN. Το SaferWeb υπόσχεται στους πελάτες του στρατιωτική ασφάλεια, ευρεία κάλυψη διακομιστών και υποστήριξη πελατών 24 ώρες την ημέρα επτά ημέρες την εβδομάδα.

Υπάρχουν πολλά θετικά πράγματα που έχουμε σημειώσει σχετικά με την υπηρεσία. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες πολιτικές και χαρακτηριστικά που μας αφήνουν να αμφιβάλλουμε για το αν είναι πραγματικά το καλύτερο VPN για την πλειοψηφία των ανθρώπων.

Και τότε υπάρχει ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μεγάλο πρόβλημα που θα μιλήσουμε σε λίγα λεπτά.

Λογότυπο Saferweb

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

ΧαρακτηριστικάΠληροφορίες
Ευχρηστία: Εύχρηστος
Πολιτική καταγραφής: Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
Μέγεθος διακομιστή: 33 διακομιστές
Διανομή διακομιστή: 27 χώρες
Υποστήριξη: 24/7 ζωντανή συνομιλία, σύστημα εισιτηρίων και βάση γνώσεων
Torrenting: Επιτρέπεται
Streaming: Επιτρέπεται
Πρωτόκολλο VPN και κρυπτογράφηση: OpenVPN, L2TP, πρωτόκολλα PPTP. Κρυπτογράφηση 256-bit
Αρχηγείο: Ηνωμένο Βασίλειο
Τιμή: 3,99 δολάρια / μήνα
Επίσημη ιστοσελίδα: https://www.saferweb.com/
Πλεονεκτήματα:
 • Η υπηρεσία είναι εύκολη στη χρήση
 • Υποστήριξη IKEv2
 • Δεν εντοπίστηκαν διαρροές DNS / IP
 • Εφαρμογές για πολλές πλατφόρμες
 • Επιτρέπεται P2P
Μειονεκτήματα:
 • Διατηρούν αρχεία καταγραφής σύνδεσης
 • Μια εταιρεία με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο

Πρέπει να εμπιστευτώ το SaferWeb VPN?

Η SaferWeb είναι μια εταιρεία με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Κατά συνέπεια, πρέπει να τηρεί τους πολύ αυστηρούς νόμους περί διατήρησης δεδομένων και παρακολούθησης δεδομένων του Ηνωμένου Βασιλείου. Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι ένα από τα χειρότερα μέρη στον κόσμο να έχετε έναν πάροχο VPN. Τα VPN υποχρεούνται ήδη να μεταβιβάσουν ένα μεγάλο μέρος των δεδομένων που αποθηκεύουν στην κυβέρνηση κατόπιν αιτήματος. Τώρα, με τον Χάρτη Snoopers στα πρόθυρα να γίνει νόμος, οι πάροχοι VPN στο Ηνωμένο Βασίλειο θα έχουν ακόμη λιγότερη ικανότητα να προστατεύουν το απόρρητο των εταιρειών τους.

Η ισχύς κρυπτογράφησης ενός VPN λέει πολλά για το πόσο καλά θα προστατευθεί το απόρρητό σας. Οι υπάλληλοι της SaferWeb κρυπτογραφούν 256 bit. Προσπαθούν να διατηρήσουν τα δίκτυά τους βελτιστοποιημένα ώστε να παρέχουν στους πελάτες τους την καλύτερη ταχύτητα.

Το SaferWeb υπόσχεται να μην τηρεί τα αρχεία καταγραφής χρήσης. Ωστόσο, αποθηκεύουν αρχεία καταγραφής σύνδεσης, σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου τους.

ασφαλή χαρακτηριστικάΟρισμένες πληροφορίες που αποθηκεύουν θα περιλαμβάνουν τη διεύθυνση IP, το χρησιμοποιούμενο πρωτόκολλο, τα χρονικά σήματα κ.λπ..

Θα αποθηκεύουν ακόμη και τις τηλεφωνικές συνομιλίες που έχουν μαζί σας.

Όταν χρησιμοποιείτε κοινωνικά μέσα, ενδέχεται να αποθηκεύουν πληροφορίες από ιστότοπους δικτύων τρίτων και τα διαπιστευτήρια που χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος και της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Μπορούν επίσης να αποθηκεύουν τις πληροφορίες στις οποίες τους επιτρέπεται η πρόσβαση στον ιστότοπο κοινωνικών μέσων σας, ανάλογα με το επίπεδο ασφάλειας που διαθέτετε στον ιστότοπο κοινωνικών μέσων.

Θα αποθηκεύουν πληροφορίες που παρέχετε μέσω ερευνών, πληροφοριών που μπορούν να βρουν δημοσίως, καθώς και πληροφορίες που συγκατατίθεστε να λαμβάνουν μέσω τρίτων.

Σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου τους, οι πληροφορίες αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο της λειτουργικότητας των υπηρεσιών τους, τη βελτίωση των υπηρεσιών τους, τη βελτίωση του μάρκετινγκ, τη διαφήμιση υπηρεσιών τρίτων, τη στοχοθέτηση των υποψήφιων πελατών και με άλλους τρόπους που περιγράφονται στο την πολιτική απορρήτου.

Το SaferWeb θα το κάνει μοιραστείτε τις πληροφορίες σας με τους συνεργάτες τους, τρίτους προμηθευτές και για νομικούς σκοπούς. Θα μοιραστούν επίσης τα προσωπικά σας στοιχεία με μέλη της εταιρικής τους οικογένειας.

Αν ανησυχείτε για την ιδιωτική ζωή, η ανάγνωση από την πολιτική απορρήτου τους είναι αρκετή για να κάνει το αίμα σας να κρυώσει. Βασικά, το SaferWeb λέει ότι θα συγκεντρώσει μια πληθώρα πληροφοριών σχετικά με εσάς και θα μοιραστεί τις πληροφορίες με κυβερνητικούς αξιωματούχους, διαφημιστές και άλλους. Όποιος ανησυχεί για την ιδιωτικότητά του πρέπει να σκεφτεί δύο φορές για τη χρήση του SaferWeb.

Πόσο γρήγορα είναι το SaferWeb VPN?

ασφαλέστερη δοκιμή ταχύτητας

Η απόδοση VPN του SaferWeb δοκιμάστηκε σε πολλούς διακομιστές χρησιμοποιώντας πρωτόκολλο PPTP. Η δοκιμή εκτελέστηκε χρησιμοποιώντας μια σύνδεση 10 MB ανά δευτερόλεπτο. Η δοκιμή επικεντρώθηκε σε διακομιστές που είχαν υψηλότερο φορτίο από άλλους, όπως εκείνοι στην Ευρώπη και εκείνους στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Έμφαση δόθηκε στις ταχύτητες συνεχούς ροής καθώς και στην ικανότητα να δουλεύουν με torrents. Όπως διαπιστώνεται στη δοκιμή, ο διακομιστής του Άμστερνταμ έχασε σχεδόν το 60 τοις εκατό του εύρους ζώνης. Τα αποτελέσματα ήταν καλύτερα στη Στοκχόλμη και στο Λονδίνο. Είναι ενδιαφέρον ότι η Στοκχόλμη είναι ο διακομιστής ειδικά σχεδιασμένος για τη λήψη torrents.

Το SaferWeb δεν έχει εύρος ζώνης ή ανώτατα όρια ταχύτητας. Για πρόσθετη χρέωση, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε "υπερσυμπιεστές τοποθεσίες". Αυτοί είναι εξυπηρετικοί διακομιστές που έχουν σχεδιαστεί για άτομα που θέλουν να κατεβάσουν πολλά και που θέλουν οι λήψεις τους να είναι γρήγορα.

Υποστήριξη πελατών

ασφαλή ζωντανή υποστήριξηΗ υποστήριξη πελατών είναι απαραίτητη για την ύπαρξη ενός καλά λειτουργούντος VPN. Όταν μια εταιρεία VPN είναι σε θέση να παρέχει επαρκή υποστήριξη πελατών, δείχνουν ότι ενδιαφέρονται για τους πελάτες τους. Το SaferWeb VPN προσφέρει αστρική υποστήριξη πελατών. Το κάνουν με ποικίλους τρόπους. Έχουν ζωντανή συνομιλία 24/7. Προσφέρουν τεχνική υποστήριξη. Έχουν σύστημα έκδοσης εισιτηρίων. Έχουν μια βάση γνώσεων. Και έχουν FAQs.

Δοκιμάσαμε τη λειτουργία ζωντανής συνομιλίας και το βρήκαμε πολύ ευαίσθητη. Μας δόθηκε μια σχεδόν άμεση λύση στο πρόβλημά μας. Οι πράκτορες που αλληλεπιδρούν μαζί μας ήταν πολύ γνώστες και ήταν σχετικά ευγενικοί.

Όπως και σε πολλά τηλεφωνικά κέντρα, ήταν σαφές ότι τα αγγλικά δεν ήταν η πρώτη γλώσσα του αντιπροσώπου που αλληλεπιδρούσε μαζί μας. Ωστόσο, είχαν επαρκή εντολή στη γλώσσα που τους επέτρεπε να επικοινωνούν ελεύθερα και να εκφράζουν ιδέες με σαφή και ακριβή τρόπο.

Τοποθεσίες διακομιστή

τοποθεσίες διακομιστή saferwebΠολλά δίκτυα VPN υπερηφανεύονται για τη δημιουργία διακομιστών σε μεγάλο αριθμό τοποθεσιών. Το SaferWeb είναι διαφορετικό. Η εστίασή τους είναι στην κατοχή καλή κάλυψη σε περιοχές που είναι ιδιαίτερα περιζήτητες από χρήστες VPN. Για το λόγο αυτό, η SaferWeb έχει τοποθεσίες στη Νέα Υόρκη, το Τόκιο, το Λονδίνο, το Χονγκ Κονγκ κλπ.

Η υπηρεσία παρέχει περίπου 60 διακομιστές από όλο τον κόσμο. Οι συνδρομητές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε 30 τοποθεσίες σε 24 χώρες.

Το SaferWeb VPN προσφέρει στους χρήστες ένα επιπλέον πλεονέκτημα. Για επιπλέον χρέωση, είναι διαθέσιμες οι υπερτροφοδοτημένοι διακομιστές. Αυτό επιτρέπει στον χρήστη να αποκτήσει πρόσβαση σε ταχύτερες ταχύτητες διακομιστή σε ορισμένες τοποθεσίες. Αυτές οι ταχύτερες ταχύτητες επιτυγχάνονται ελαχιστοποιώντας τον αριθμό των χρηστών σε αυτούς τους διακομιστές. Ως αποτέλεσμα, κάθε χρήστης έχει πρόσβαση σε μεγαλύτερο εύρος ζώνης.

Τιμολόγηση

Το SaferWeb VPN έχει ένα πολύ απλό σύστημα τιμολόγησης.

ασφαλέστερη τιμολόγησηΗ premium υπηρεσία τους προσφέρεται για 3,99 δολάρια το μήνα. Αυτό δίνει στους χρήστες πρόσβαση σε επτά τοποθεσίες με απεριόριστο εύρος ζώνης και απεριόριστη μεταφορά δεδομένων. Όλα τα πρωτόκολλα είναι διαθέσιμα και οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν μία συσκευή ανά σύνδεση.

Το σχέδιο σούπερ πριμοδότησης παρέχει πρόσβαση σε 30 τοποθεσίες διακομιστών. Απεριόριστο εύρος ζώνης και μεταφορά δεδομένων παρέχονται επίσης. Με το πακέτο super premium, μπορούν να γίνουν ταυτόχρονα τρεις συνδέσεις συσκευών.

Το SaferWeb VPN προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Για να λάβετε την εγγύηση, θα χρειαστεί να ακυρώσετε την υπηρεσία σας εντός των πρώτων 30 ημερών από τη χρήση. Η ακύρωση πρέπει να είναι a γραπτή αίτηση στην ομάδα υποστήριξης του SaferWeb. Εντός 90 ημερών από την γραπτή ακύρωση, πρέπει να λάβετε πλήρη επιστροφή όλων των τελών που πληρώσατε. Η επιστροφή χρημάτων περιοριζόταν σε βασικές υπηρεσίες και δεν θα περιλάμβανε πράγματα όπως διοικητικά τέλη, τέλη εγκατάστασης ή τέλη εγκατάστασης. Εάν δεν υποβληθεί το αίτημα επιστροφής χρημάτων εντός του ισχύοντος χρονικού πλαισίου, δεν υπάρχουν επιστροφές χρημάτων.

Δυστυχώς, το SaferWeb δεν προσφέρει δωρεάν δοκιμή. Ο μόνος τρόπος για να μάθετε αν η υπηρεσία είναι κατάλληλη για εσάς είναι να αγοράσετε ένα από τα σχέδια. Οι επιλογές πληρωμής που είναι διαθέσιμες περιλαμβάνουν τις πιστωτικές κάρτες και το PayPal. Δεν υπάρχει επιλογή για χρήση του a κρυπτογράφηση όπως το BitCoin.

Η διαδικασία εγγραφής

saferweb sigunpΓια να εγγραφείτε στο SaferWeb, χρειάζεστε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ένα όνομα. Οι πελάτες καλούνται να δημιουργήσουν έναν κωδικό πρόσβασης σε συνδυασμό με το λογαριασμό τους. Πολλοί πελάτες αισθάνονται απογοητευμένοι από το πόσο διασκεδαστικό SaferWeb προσπαθεί να αναβαθμίσει την υπηρεσία τους.

Αφού δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και πληρώσετε για την υπηρεσία, μπορείτε να εγκαταστήσετε την υπηρεσία στον υπολογιστή σας. Μόλις γίνει λήψη της υπηρεσίας και πραγματοποιήσετε τη διαδικασία εγκατάστασης, το SaferWeb λειτουργεί όπως κάθε άλλο VPN που χρησιμοποιεί το openVPN.

Ο πελάτης είχε δύο τρόπους προβολής. Υπάρχει η εύκολη λειτουργία και η προηγμένη λειτουργία. Όπως υπονοεί το όνομα, η εύκολη λειτουργία έχει σχεδιαστεί για άτομα που χρησιμοποιούν το VPN για πρώτη φορά. Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να συνδεθείτε στον εξυπηρετητή που βρίσκεται πιο κοντά σας. Η προηγμένη λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν ένα διακομιστή καθώς και ένα πρωτόκολλο.

Περικοπή γεωγραφικών περιορισμών

vpn netflixΣτη σελίδα προσγείωσής τους, η SaferWeb μπορεί να υπερηφανεύεται για την ικανότητά της παρακάμπτουν τους γεωγραφικούς περιορισμούς στο περιεχόμενο συνεχούς ροής, όπως αυτή που παρέχεται από την Netflix. Η δυνατότητα παρακολούθησης περιεχομένου περιορισμένης γεωγραφικής πρόσβασης είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους οι χρήστες χρησιμοποιούν υπηρεσίες VPN.

Ως απάντηση σε αυτό, υπηρεσίες streaming όπως το Netflix έχουν γίνει πολύ αυστηρές στις πολιτικές τους κατά του VPN. Η εύρεση ενός VPN που επιτρέπει σε κάποιον να αποκτήσει πρόσβαση στο Netflix ενώ παράλληλα διατηρεί υψηλή ικανότητα ροής είναι μια πρόκληση.

Το SaferWeb VPN ήταν σε θέση να ξεμπλοκάρει το Netflix καθώς και άλλα streaming streets, όπως το Hulu και το BBC.

Kill Switch Feature

ασφαλή διακόπτη σκοτώσειΑνεξάρτητα από το πόσο αστρικό είναι το VPN σας, θα είναι σε θέση να σας προστατεύσει μόνο αν λειτουργεί πραγματικά. Με κάθε VPN, θα υπάρξουν διακοπές. Θα μπορούσε να είναι μόνο ένα δευτερόλεπτο ή δύο, όπου η υπηρεσία VPN αποσυνδέεται και επανασυνδέεται. Σε εκείνες τις στιγμές που υπάρχουν προβλήματα σύνδεσης, εκτίθεται η πραγματική τοποθεσία σας IP. ο kill switch σας προστατεύει με την απόκρυψη πραγματική IP σας.

Το SaferWeb VPN διατίθεται με ένα διακόπτη kill που προστατεύει εσάς και το αναγνωριστικό σας σε περίπτωση πτώσης σύνδεσης. Ο διακόπτης kill θα διακόψει τη σύνδεση στο Internet έτσι ώστε να μην μπορούν να μεταδοθούν δεδομένα μέχρι να συνδεθεί το VPN.

Ευκαμψία

Όλα τα καλύτερα δίκτυα VPN είναι ευέλικτα. Εργάζονται στην πλειονότητα των λειτουργικών συστημάτων στην αγορά, συμπεριλαμβανομένων επιτραπέζιων υπολογιστών, φορητών συσκευών και μονάδων παιχνιδιών. Το SaferWeb σχεδιάστηκε για να λειτουργεί σχεδόν σε οποιαδήποτε συσκευή.

Συμβατότητα με το SaferWeb

Θα συστήναμε το SaferWeb VPN?

Όχι. Υπάρχουν μερικά πράγματα που μας απασχολούν για αυτή την εταιρεία. Πρώτον, οι πρακτικές χρέωσής τους είναι αμφισβητήσιμες. Η εισαγωγική τιμή που προσφέρουν δεν είναι η ίδια τιμή που πληρώνετε όσο περνούν οι μήνες.

Αυτή η εταιρεία συνεχώς προσπαθεί να αυξήσει το προϊόν τους. Προτιμούμε να συνεργαστούμε με VPN που προσφέρουν όλες τις υπηρεσίες τους μπροστά, ακόμα και αν η τιμή συνδρομής είναι λίγο υψηλότερη από τον ανταγωνισμό. Είναι καλύτερο να γνωρίζετε το πλήρες κόστος, σε αντίθεση με το να βγάζετε λεκέδες και να εξαλείφετε τα χρήματά σας.

Οι πρακτικές απορρήτου αυτής της εταιρείας είναι άγριες. Όχι μόνο συλλέγουν πληροφορίες, αλλά επίσης φανερά δηλώνουν ότι θα χρησιμοποιήσουν τις πληροφορίες σας για διαφήμιση και θα τις παρέχουν σε υπηρεσίες τρίτων. Είναι ανοιχτά δίνοντας τις πληροφορίες σας στην κυβέρνηση.

Αυτό που βρήκαμε ιδιαίτερα τρομακτικό ήταν οι πληροφορίες που συλλέγει αυτό το VPN από τους ανθρώπους μέσω των κοινωνικών μέσων. Αν δεν διαβάσετε την λεπτή εκτύπωση, θα μπορούσατε να βρεθείτε εκτεθειμένοι σε διάφορους πιθανούς κινδύνους.

Το SaferWeb εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό πρέπει να αποτελεί προειδοποιητικό σημάδι για όσους ανησυχούν για την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Μακριά από το να είναι ένας φάρος της ιδιωτικής ζωής, το Ηνωμένο Βασίλειο παίρνει σταθερά βήματα για να επιτεθεί στο ιδιωτικό απόρρητο στο διαδίκτυο.

**Εκσυγχρονίζω**

Είχαμε μια συνομιλία με την υποστήριξη πελατών για το SaferWeb. Ζητάμε διευκρινίσεις σχετικά με την τιμολόγηση. Στη συζήτηση, φάνηκε ότι το SaferWeb VPN δεν προσφέρει πλέον την υπηρεσία τους.

Saferweb υποστηρίζουν συνομιλία

Δηλώνουν ότι εξακολουθούν να προσφέρουν υποστήριξη πελατών σε υπάρχοντες πελάτες. Ακόμα κι αν ήσασταν πρόθυμος να παραβλέψετε όλες τις αρνητικές πτυχές αυτής της υπηρεσίας, όπως τα θέματα ταχύτητας, τα θέματα σύνδεσης, τα θέματα ιδιωτικότητας και τις ερωτήσεις χρέωσης, το SaferWeb VPN δεν είναι πλέον μια διαθέσιμη επιλογή.

Μια υπηρεσία VPN που δεν θα εξαφανιστεί αύριο

Θέλετε μια υπηρεσία VPN που μπορείτε να εμπιστευτείτε να είναι γύρω για τα επόμενα χρόνια; Σας συνιστούμε το NordVPN.

Το NordVPN διαθέτει πάνω από 5.000 διακομιστές που βρίσκονται σε 61 διαφορετικές χώρες σε όλο τον κόσμο. Έχουν σαφή πολιτική καταγραφής και προσφέρουν την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών που έχουμε δει.

NordVPN έχει δραστηριοποιηθεί από το 2008. Έχουν δημιουργήσει μια φήμη για να θέσουν πρώτα τους πελάτες τους. Πρόκειται για VPN ανώτατου επιπέδου. Δεν υπάρχουν κρυφές αμοιβές ή ρήτρες. Μπορείτε να προστατεύσετε έως και 6 συσκευές με μία μόνο συνδρομή.

Αυτό το VPN με βάση το Παναμά είναι συχνά το νούμερο ένα στις λίστες των καλύτερων VPN. Μερικοί από τους λόγους για αυτό περιλαμβάνουν:

 • Το NordVPN προσφέρει ένα 24/7 live chat
 • NordVPN επιτρέπει torrenting
 • Το σχέδιο NordVPN κοστίζει 2,99 δολάρια το μήνα έως και 11,95 δολάρια το μήνα
 • Το NordVPN έχει ειδικοί διακομιστές που έχουν τεθεί εκτός χρήσης για να σας βοηθήσουν να λάβετε υπηρεσίες P2P κοινής χρήσης αρχείων ή torrenting
 • Το NordVPN λειτουργεί με δεκάδες υπηρεσίες συνεχούς ροής συμπεριλαμβανομένων Netflix

Προσθέστε τη δική σας κριτική:

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανεξάρτητη έρευνα προϊόντων ώστε να βοηθήσουμε τους αναγνώστες μας να λαμβάνουν αποφάσεις. Τούτου λεχθέντος, θέλουμε επίσης να ακούσουμε τις απόψεις σας. Δεχόμαστε μεμονωμένες κριτικές που είναι ενημερωτικές και μη διαφημιστικές. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα δημοσιεύσουμε την αναθεώρησή σας. Οι διαφημιστικές αναθεωρήσεις από τις ίδιες τις εταιρείες δεν θα δημοσιευθούν. Ευχαριστώ!

--- Επιλέξτε ταχύτητα ---
Μέση τιμή
Αργός
Γρήγορα
?>

--- Παρακαλώ επιλέξτε Usability ---
Εύχρηστος
Ελαφρώς περίπλοκη
Πολύ περίπλοκο
?>

Κάνοντας κλικ στο παρακάτω κουμπί, αναγνωρίζω ότι έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΤΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΜΟΥ

0
1771

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me