Επισκόπηση TorGuard – δεν είναι κακό αλλά δεν είναι υπέροχο

Εάν είστε μεγάλος φίλος του μέσου όρου των μέσων όρων, θα σας αρέσει αυτό που βλέπετε σε αυτήν την επισκόπηση υπηρεσίας VPN.


Η TorGuard παραδίδει τις υψηλές υποσχέσεις που κάνει; Επειδή αυτό που ισχυρίζονται ακούγεται αρκετά καλό.

Το TorGuard προσφέρει στους πελάτες του μια πληθώρα επιλογών απορρήτου, συμπεριλαμβανομένων των έξυπνων διακομιστών μεσολάβησης DNS, των κοινόχρηστων διευθύνσεων IP και των αποκλειστικών διευθύνσεων IP. Σε αυτήν την κριτική TorGuard, θα εξετάσουμε αν αυτή η εταιρεία είναι πραγματικά σε θέση να παραδώσει αυτό που υπόσχεται και παρέχει προστασία της ιδιωτικής ζωής και ανώνυμη περιήγηση για τους πελάτες της.

Λογότυπο TorGuard

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το TorGuard είναι ένα πρόγραμμα που δημιουργήθηκε αρχικά για όσους ενδιαφέρονται για το χτύπημα. Έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα από τα καλύτερα VPN για σπαρτικές μηχανές BitTorrent και leechers για την ασφάλεια της κυκλοφορίας Ιστού. Χάρη στα πολλά χαρακτηριστικά ασφαλείας και τις δοκιμές που υπερβαίνουν το μέσο όρο τα τελευταία χρόνια, το προϊόν έχει προσελκύσει ένα ευρύτερο κοινό και χρησιμοποιείται ως παγκόσμιο VPN.

ΧαρακτηριστικάΠληροφορίες
Ευχρηστία: Κακή διεπαφή χρήστη
Πολιτική καταγραφής: Δεν υπάρχει πολιτική αρχείου καταγραφής
Μέγεθος διακομιστή: 3.000 ++ διακομιστές
Διανομή διακομιστή: 50 χώρες
Υποστήριξη: 24ωρη κλήση, ζωντανή συνομιλία και εισιτήρια
Torrenting: Επιτρέπεται
Streaming: Επιτρέπεται
Πρωτόκολλο VPN και κρυπτογράφηση: Πρωτόκολλο OpenVPN. Κρυπτογράφηση AES 256-bit
Αρχηγείο: ΗΠΑ
Τιμή: 9,99 δολάρια / μήνα
Επίσημη ιστοσελίδα: https://torguard.net/
TorGuard Πλεονεκτήματα:
 • Εύκολο στη χρήση και ρύθμιση
 • Επιτρέπεται P2P
 • Ανώνυμη πληρωμή αποδεκτή
 • Επιλογή πρωτοκόλλων VPN
 • Ιδιωτικός διακομιστής DNS
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων επτά ημερών
 • 1.600 εξυπηρετητές σε 50 χώρες
 • Πρόγραμμα αποκλεισμού κακόβουλου λογισμικού
TorGuard Μειονεκτήματα:
 • Διακύμανση της ταχύτητας απόδοσης
 • Πιθανό σφάλμα πρόληψης διαρροών IPv6
 • Η βασική έκδοση δεν μπορεί να συνδεθεί με Netflix με περιορισμό Geo

Μπορεί το TorGuard να είναι αξιόπιστο?

Το TorGuard φαίνεται να διαθέτει μια πολιτική εκκίνησης για την εκκίνηση. Όταν εξετάζετε τους όρους και τη σελίδα πολιτικής απορρήτου τους, λένε ότι δεν θα αποθηκεύουν ημερολόγια ή οποιαδήποτε χρήση της κυκλοφορίας. Δηλώνουν ότι θα συλλέγουν τα στοιχεία σας όταν αγοράζετε τα προϊόντα τους, αλλά αυτό είναι. Θεωρητικά, αυτό θα σήμαινε αυτό δεν θα είχαν καμία δική σας πληροφορία να πουλήσουν σε διαφημιζόμενους ή να παραδοθούν σε κυβερνητικούς αξιωματούχους αν εμφανίζονται με ένταλμα.

πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων torguard

Ωστόσο, μια πιο προσεκτική εξέταση της πολιτικής απορρήτου τους δείχνει ότι Το TorGuard μπορεί στην πραγματικότητα να συλλέγει περισσότερες πληροφορίες για εσάς από ό, τι θα θέλατε. Για παράδειγμα, στη σελίδα απορρήτου δηλώνουν σαφώς ότι οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποθηκεύονται και χρησιμοποιούνται για την αποστολή πληροφοριών σχετικά με συνδρομές, επιλογές πληρωμής και για να στείλετε προωθητικές προσφορές.

Τα δεδομένα πληρωμής χρησιμοποιούνται για τη διαχείριση εγγραφών, πληρωμών και ακυρώσεων πελατών. Τούτου λεχθέντος, το υπόσχονται αυτό ιδιωτικά δεδομένα όπως οι αριθμοί πιστωτικών καρτών δεν αποθηκεύονται.

Λένε ότι τα αρχεία καταγραφής διακομιστή Apache είναι τακτικά καθαρισμένα. Ωστόσο, αυτό ακούγεται λίγο ασαφές. Τι σημαίνει τακτικά; Μια φορά σήμερα, μιά φορά εβδομάδα, μιά φορά έτος?

5χρώματαΕπιπλέον, η πολιτική απορρήτου τους δηλώνει ότι δεν παρέχονται δεδομένα σε τρίτους, εκτός εάν αυτό απαιτείται από το νόμο. Αυτό είναι τρομακτικό επειδή η διεύθυνση αλληλογραφίας για το TorGuard είναι Ορλάντο, Φλόριντα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι Ηνωμένες Πολιτείες αποτελούν μέρος πολλών διεθνών συμφωνιών ανταλλαγής πληροφοριών. Ένα από αυτά ονομάζεται συμμαχία "Five Eyes". Δυστυχώς, το κοινό στο σύνολό του βρίσκεται στο σκοτάδι όταν πρόκειται για την έκταση των πληροφοριών που μοιράζονται οι Ηνωμένες Πολιτείες και άλλοι συμμετέχοντες της συμμαχίας «Πέντε μάτια». Γι 'αυτό το λόγο, είμαστε καλοί από τις υπηρεσίες VPN που εδρεύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ασφάλεια

Το TorGuard κάνει την καλύτερη δυνατή χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας με στόχο να διατηρήσει τα δεδομένα σας ασφαλή. Ένας τρόπος με τον οποίο γίνεται αυτό είναι η υποστήριξη ορισμένων πρωτοκόλλων VPN, όπως:

 • επιλογή πρωτοκόλλου torguardOpenVPN
 • PPTP
 • L2TP / IPSec
 • SSTP
 • iKEV2

Οι έμπειροι χρήστες ενδέχεται να δουν την ανάγκη εναλλαγής μεταξύ των πρωτοκόλλων. Ωστόσο, οι περισσότεροι θα το κάνουν καλύτερα, με την προσκόλληση στο πρότυπο του OpenVPN.

Το TorGuard προσφέρει κρυπτογράφηση AES - 256. Αυτό είναι το πρότυπο που χρησιμοποιούν οι κυβερνήσεις και οι οργανισμοί ασφάλειας σε όλο τον κόσμο όταν θέλουν να κρυπτογραφήσουν εμπιστευτικές ή ιδιωτικές πληροφορίες.

Το TorGuard διαθέτει ασφαλείς διακομιστές DNS καθώς και ενσωματωμένο χαρακτηριστικό προστασίας διαρροών DNS και IPv6. Αυτό προσθέτει ένα άλλο επίπεδο ασφάλειας. Ο ενσωματωμένος διακόπτης kill σας δίνει τη δυνατότητα αυτόματης αποσύνδεσης από το Internet όταν δεν λειτουργεί το TorGuard. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για τυχαία ξεχνάμε να ενεργοποιήσετε το VPN σας.

Το TorGuard σάς επιτρέπει να προστατεύετε συσκευές Android, Mac, Windows και iOS. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία σε δρομολογητές DD - WRT και Tomato. Δεν έχει σημασία από πού προέρχεται η κυκλοφορία, είστε σε θέση να προστατεύσετε τον εαυτό σας χρησιμοποιώντας το TorGuard.

Τιμολόγηση

πίνακα τιμολόγησης torguard

Το TorGuard έχει ένα σχέδιο τιμολόγησης που είναι αρκετά απλό. Για $ 9.99 μπορείτε να αγοράσετε ένα μηνιαίο σχέδιο και να αυξήσετε το δρόμο σας μέχρι ένα ετήσιο σχέδιο που είναι $ 59.99. Όπως θα περίμενε κανείς, η αγορά του ετήσιου σχεδίου θα είναι η πιο οικονομική επιλογή.

Μια συνδρομή θα σας επιτρέψει να συνδέσετε πέντε συσκευές στην υπηρεσία. Μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον συσκευές για ένα δολάριο ανά συσκευή ανά μήνα. Η δυνατότητα να συνδέσετε πέντε συσκευές με μία συνδρομή είναι λίγο πιο πολύ για το μάθημα με πληρωμένες υπηρεσίες VPN. Το TorGuard έχει τις καλύτερες τιμές για την προσθήκη πρόσθετων συνδέσεων συσκευών.

Υπάρχουν και άλλα πρόσθετα που μπορείτε να αγοράσετε, συμπεριλαμβανομένης μιας στατικής αποκλειστικής διεύθυνσης IP, μιας διεύθυνσης IP που προστατεύεται από DDoS στη χώρα της Ρουμανίας, καθώς και οικιακών διευθύνσεων IP εντός των Ηνωμένων Πολιτειών.

torguard δωρεάν δοκιμή 7 ημερών

Το TorGuard δεν είναι η φθηνότερη υπηρεσία VPN εκεί, αλλά δεν είναι και το πιο ακριβό. Αυτό που είναι ωραίο είναι ότι υπόσχονται μια επταήμερη εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Αισθανόμαστε ότι αξίζει να αναφέρουμε ότι στη σελίδα προσγείωσής τους προσφέρουν δωρεάν δοκιμή επτά ημερών. Προσπαθήσαμε να υπογράψουμε την δωρεάν δοκιμή και δεν βλέπαμε κανένα τρόπο να το κάνουμε. Έτσι συνηθίζαμε στη ζωντανή συνομιλία για να ρωτήσουμε για τη δίκη. Μας είπαν ότι δεν πρόκειται για μια επταήμερη δωρεάν δοκιμή, αλλά για μια επταήμερη εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Στη συνέχεια ενθαρρύνθηκε να αγοράσει το προϊόν και είπε ότι θα το ήθελα.

Δεν θέλουν να πληρώσουν για κάτι και να μην πάρουν τα χρήματά μας πίσω, ρωτήσαμε πόσο καιρό θα χρειαζόταν να λάβουμε επιστροφή χρημάτων εάν ακυρώσαμε το προϊόν. Η απάντηση ήταν ένα αίτημα για να ανοίξουμε ένα εισιτήριο.

περιττό να πω, αυτή η αλληλεπίδραση δεν μας γεμίζει με εμπιστοσύνη.

μεθόδους πληρωμής torguard

Το TorGuard δέχεται έναν αριθμό διαφορετικών τύπων πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων όλων των μεγάλων πιστωτικών καρτών, του PayPal, κρυπτονόμισμα, καθώς και μια σειρά καρτών δώρου κατάστημα.

TorGuard και Torrenting

Το TorGuard στην καρδιά του είναι μια υπηρεσία που κατασκευάστηκε για torrenting. Ορισμένες υπηρεσίες VPN θα χρεώνουν επιπλέον για τους πελάτες τους να έχουν πρόσβαση σε διακομιστές torrent. Το TorGuard κρατά τα πράγματα απλά προσφέροντας απεριόριστο εύρος ζώνης και απεριόριστη χρήση σε όλο το δίκτυό τους. Διατηρούν μηδενικά αρχεία για το τι συμβαίνει στα VPNs και διακομιστές μεσολάβησης. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες έχουν τη διαβεβαίωση ότι μπορούν να μεταφορτώσουν με πλήρη απόρρητο.

Το TorGuard είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους ανθρώπους που θέλουν να κρατήσουν τον «μεγάλο αδερφό» στον κόλπο ή για αυτούς που ανησυχούν απλά για να αποτρέψουν τον ISP από το να περιορίσει το εύρος ζώνης.

Το Netflix θα συνεργαστεί με το TorGuard?

Υπάρχει ένας συνεχής πόλεμος μεταξύ του Netflix και του VPN. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο επιθυμούν πρόσβαση στο πολυπόθητο αμερικανικό περιεχόμενο Netflix συνεχούς ροής. Όταν χρησιμοποιείτε για πρώτη φορά το TorGuard για να προσπαθήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Netflix, πιθανότατα θα σας χαιρετίσουμε με την ανησυχητική οθόνη σφαλμάτων Netflix.

netflix απέτυχε σύνδεση

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η TorGuard συνειδητοποίησε ότι η προσπάθεια να καταπολεμηθεί η συνεχής παρεμπόδιση της κοινής IP της Netflix ήταν μια σχεδόν μη κερδοφόρα μάχη. Ήταν κάτι που δεν μπορούσαν να συμβαδίσουν. Έτσι έφτιαξαν μια έξυπνη λύση. Αντί να προσφέρουν στους χρήστες κοινό IP, άρχισαν να παρέχουν στους χρήστες τους εξειδικευμένες streaming IPs με μοναδικό σκοπό να πάρουν γύρω από το Netflix geo blocking. Δεδομένου ότι έχετε μια αποκλειστική διεύθυνση IP που χρησιμοποιείτε μόνο εσείς, οι πιθανότητες ότι αυτή η διεύθυνση IP να γίνει μαύρη λίστα είναι ελάχιστες.

Φυσικά, πρέπει να πληρώνετε λίγα επιπλέον μηνιαία για μια αποκλειστική διεύθυνση IP, αλλά αυτό μπορεί να είναι η ακριβής λύση που ψάχνετε, ειδικά αν ο λόγος για τον οποίο παίρνετε ένα VPN είναι να πάρετε πρόσβαση σε γεωγραφικά περιορισμένη ροή όπως το Netflix.

Πού βρίσκονται οι διακομιστές του TorGuard?

τοποθεσίες διακομιστή torguardΈνα πράγμα που εξετάζουμε όταν εξετάζουμε τους παρόχους VPN είναι ένας αριθμός διακομιστών που έχουν στη διάθεσή τους. Προφανώς, όσο περισσότεροι εξυπηρετητές είναι διαθέσιμοι, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να βρείτε ένα που δεν είναι πολύ γεμάτο, δίνοντάς σας λίγο μεγαλύτερο εύρος ζώνης.

Το TorGuard έχει περισσότερους από 3.000 διακομιστές και μπορεί να προσφέρει μια ισχυρή γεωγραφική κατανομή. Αυτό σημαίνει ότι αν ταξιδεύετε σε όλο τον κόσμο, θα είναι πιο εύκολο για εσάς να βρείτε ένα διακομιστή με χαμηλότερη καθυστέρηση και βελτιωμένη απόδοση. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σημειώσουμε ότι TorGuard είχε servers στην Αφρική, τη Μέση Ανατολή και την Ινδία.

Δοκιμασία ταχύτητας

δοκιμή ταχύτητας torguard

Οι δοκιμές ταχύτητας πραγματοποιήθηκαν χρησιμοποιώντας μια σύνδεση ίνας 50 Mbps με τον ισχυρότερο κωδικό AES-256 / HMAC SHA512 / RSA-2048. Ο διακομιστής VPN των Η.Π.Α. δοκιμάστηκε χρησιμοποιώντας το δοκιμαστικό διακομιστή με έδρα τη Νέα Υόρκη και οι διακομιστές VPN του Ηνωμένου Βασιλείου και των Κάτω Χωρών δοκιμάστηκαν χρησιμοποιώντας το διακομιστή με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο.

Όπως δείχνουν τα γραφήματα, το VPN έκανε καλή ταχύτητα, ειδικά από τη στιγμή που χρησιμοποιήθηκαν οι ισχυρότερες ρυθμίσεις κρυπτογράφησης.

συμπέρασμα

Το TorGuard δείχνει κάποια υπόσχεση. Έχει μια σχετικά entry-level τιμή και μια σειρά add-ons που σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε την εμπειρία σας. Υπάρχουν αρκετοί διαθέσιμοι εξυπηρετητές και το VPN βελτιστοποιείται για το torrenting.

Δεν εντυπωσιάστηκα με ορισμένες πτυχές της πολιτικής απορρήτου καθώς και με την παραπλανητική τιμολόγηση. Η ίδια η εφαρμογή είναι απλή, αλλά δεν διαθέτει την ευκολία χρήσης πολλών από τα άλλα VPN που έχουμε εξετάσει. Αυτό είναι σίγουρα ένα VPN επικεντρωμένο στην προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Θα πούμε ότι η υποστήριξη και η εξυπηρέτηση των πελατών φαίνεται να είναι υψηλής ποιότητας. Όταν θέσαμε ερωτήσεις σχετικά με την τιμολόγηση, λάβαμε μια σχεδόν άμεση απάντηση. Συνολικά, το TorGuard είναι ένα VPN πάνω από το μέσο όρο, το οποίο έχει μερικές φορές να αυξηθεί, έτσι τους δίνουμε 3,5 αστέρια από τα 5.

Ενώ μερικοί από εσάς μπορεί να είστε ικανοποιημένοι με ένα VPN όπως το TorGuard, δεν μπορούμε να σας κατηγορήσουμε αν θέλετε ακόμα να κοιτάξετε. Ευτυχώς, έχουμε κάποιες συστάσεις που είναι ουσιαστικά το χρυσό πρότυπο που προσπαθεί να κάνει κάθε άλλη εταιρεία. Αποθηκεύστε τον εαυτό σας από ώρες έρευνας και απλά ελέγξτε τις αναθεωρήσεις μας NordVPN και Surfshark. Υποσχόμαστε ότι δεν θα απογοητευτείτε από αυτό που βρίσκετε.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me