Trust.Zone VPN Review 2020 – VPN στις Σεϋχέλλες – Προστασία προσωπικών δεδομένων στην Αυστραλία

Πώς θα φύγεις, φίλοι; Είμαι ο Isaac Turner και σε αυτήν την αναθεώρηση, θα πάω πάνω από όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που αντιμετώπισα όταν δοκιμάσαμε αυτό το VPN στο Macbook μου.

Αυτή η εταιρεία που εδρεύει στις Σεϋχέλλες (Trusted Solutions, Ltd.) βρίσκεται περίπου από το 2014. Trust.Zone λέγεται ότι είναι ένα πραγματικά ανώνυμο VPN που εμποδίζει τον πάροχο υπηρεσιών Ίντερνετ (ISP) να βλέπει τι κάνετε.

Όταν άρχισαν να συνδέονται με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στα μέσα ενημέρωσης τεχνολογίας, πήρα ειδοποίηση και αποφάσισα να τα δοκιμάσω για τον εαυτό μου. Πρέπει να ξέρω αν θα μπορούσα να πιστέψω όλη τη διαφημιστική εκστρατεία.

Όπως πιστεύω, θα δείτε αυτήν την αναθεώρηση, τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά, ειδικά για μια υπηρεσία που ήταν μόνο γύρω για μερικά χρόνια.


Εμπιστευτική ζώνη μέσαΣε αυτήν την αναθεώρηση θα σας ενημερώσω για τα αποτελέσματα των δοκιμών ταχύτητας αυτού του VPN, της χρηστικότητας του Trust.Zone, της αξιοπιστίας και της εξυπηρετικότητας της υποστήριξης πελατών τους και της συνολικής μου εμπειρίας με αυτήν την υπηρεσία.

Πριν περάσουμε σε αυτό, επιτρέψτε μου να σας πω λίγο περισσότερο για την εταιρεία πίσω από το Trust.Zone.

Για τους αρχάριους, ο ιστότοπός τους διαθέτει μια διασκεδαστική, ζωντανή εμφάνιση που χαρακτηρίζεται από μια μικρή καστανιά γελοιογραφία γελοιογραφία που αντιπροσωπεύει σαφώς την προστασία που παρέχουν. Ένα από τα πρώτα πράγματα που παρατηρείτε είναι ότι ο καπετάνιος σταυροφόρος μας παρουσιάζει ένα τεράστιο 50% off promo sales. Αυτά είναι μερικά εκπληκτικές εξοικονομήσεις για έναν αρχάριο χρήστη.

Πολύ λίγα δίκτυα VPN προσφέρουν τέτοιες μεγάλες εκπτώσεις απευθείας από το νυχτερίδα, προτιμώντας να προσφέρουν δωρεάν δοκιμές για να αυξήσουν τους υποψήφιους συνδρομητές στα δαπανηρά ετήσια σχέδια. Το Trust.Zone αναγνώρισε προφανώς αυτή την τάση σε ολόκληρο τον κλάδο και αποφάσισε να έχει την άκρη των ανταγωνιστών δίνοντας στους newbies ένα ουσιαστικό κίνητρο για να ενταχθούν.

Ο ιστότοπος φαίνεται αξιόπιστος και φαίνεται να είναι νόμιμος, αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε, δεν μπορείτε πάντα να κρίνετε ένα βιβλίο από το εξώφυλλο του.

Ας πάρουμε το δικαίωμα σε αυτό.

Τι Trust.Zone λέει για τον εαυτό του:

Ο ιστότοπός σας και οι ιστότοποι επισκέψεων βλέπουν τις διευθύνσεις IP των διακομιστών μας με κρυπτογραφημένη επισκεψιμότητα. Όλες οι μεταφορές περιεχομένου, τα προσωπικά στοιχεία, οι συζητήσεις είναι ασφαλείς.

Το Trust.Zone είναι μια υπηρεσία από τις Σεϋχέλλες.

Επισκόπηση Trust.Zone

ΧαρακτηριστικάΠληροφορίες
Ευχρηστία: Πολύ εύκολο στη χρήση
Πολιτική καταγραφής: Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
Μέγεθος διακομιστή: 130 ++ διακομιστές
Διανομή διακομιστή: 32 χώρες
Υποστήριξη: Σύστημα εισιτηρίων
Torrenting: Επιτρέπεται
Streaming: Επιτρέπεται
Πρωτόκολλο VPN και κρυπτογράφηση: OpenVPN και L2TP. Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
Αρχηγείο: Σεϋχέλλες
Τιμή: $ 3.33 / μήνα
Επίσημη ιστοσελίδα: https://trust.zone/

Γιατί είναι αυτό σημαντικό?

Η Trusted Solutions, Ltd βρίσκεται στο Mahe, στις Σεϋχέλλες, η οποία είναι μια δημοκρατία χωρίς περιορισμούς στα VPN. Σε πολλές χώρες, η χρήση VPN έχει απαγορευτεί και τα κυβερνητικά ιδρύματα απαιτούν συχνά οι υπηρεσίες VPN να παραδίδουν τα αρχεία καταγραφής χρηστών ως αποδεικτικά στοιχεία σε δικαστικές υποθέσεις.

Με τις διευθύνσεις IP που βασίζονται σε Seychelles της Trust.Zone, αυτό δεν θα συμβεί. Οι νόμοι διατήρησης δεδομένων δεν ισχύουν για αυτούς. Δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για τα ευαίσθητα δεδομένα που εξετάζονται από κυβερνήσεις ή τρίτα μέρη.

Οι Σεϋχέλλες είναι επίσης ένας παράδεισος στη Γη, είναι πραγματικά πανέμορφο. Σίγουρα ένα μέρος για να ελέγξετε αν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά το ταξίδι. Και όπως μπορεί να σας πει οποιοσδήποτε τουρίστας που έχει επισκεφθεί τις Σεϋχέλλες, είναι σημαντικό να έχετε ένα VPN όταν ταξιδεύετε. Οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου διατρέχουν τους τουρίστες επειδή πιστεύουν ότι είναι εκτός βάθους τους.

Όπως ανέφερα προηγουμένως, το Trust.Zone έχει συγκεντρώσει κάποιες πολύ θετικές κριτικές online. Μερικοί εμπειρογνώμονες VPN τους αναφέρθηκαν ως "Ένα απλό VPN με έναν καλά σχεδιασμένο πελάτη των Windows".

Τούτου λεχθέντος, προειδοποιούν τους αναγνώστες τους για την έλλειψη προηγμένων χαρακτηριστικών και χαμηλών ταχυτήτων της Trust.Zone, όπως μπορούμε να δούμε εδώ:

Δεδομένου ότι η TechRadar εξέδωσε αυτή την προειδοποίηση, φαίνεται ότι η Trust.Zone έχει λάβει μέτρα για να βελτιώσει τα χαρακτηριστικά, τις ταχύτητες και τις επιλογές για πελάτες κινητής τηλεφωνίας.

Αλλά πριν βυθίσουμε τις ταχύτητες, τους διακομιστές και τα προηγμένα χαρακτηριστικά του Trust.Zone, ας ρίξουμε μια ματιά στη συμβατότητά τους.

Τι προσφέρει η προσφορά Trust.Zone?

Το VPN του Trust.Zone υποστηρίζει όλα τα παρακάτω λειτουργικά συστήματα και συσκευές:

 • iOS
 • Android
 • Windows
 • ΜΑΚ
 • Linux

Αυτή η υπηρεσία VPN σάς επιτρέπει να περιηγείστε στον ιστό εντελώς ανώνυμα αποκρύπτοντας τη διεύθυνση IP και την τοποθεσία σας.

Ισχυρίζονται ότι εμποδίζουν τους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου να παρακολουθούν την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα και να αποτρέπουν τις απειλές στον κυβερνοχώρο, όπως το κακόβουλο λογισμικό, τα ransomware κ.λπ..

Με το Trust.Zone, μπορείτε να πάρετε πολλά από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που οι άνθρωποι έχουν να περιμένουν από ένα VPN όπως μια πολιτική χωρίς logs, απεριόριστο εύρος ζώνης και πολλά άλλα.

Ένα από τα μεγάλα πράγματα που πρέπει να εξετάζουν πάντοτε οι χρήστες πριν να εγγραφούν σε VPN είναι η ευρεία διαθεσιμότητα. Με 131 διακομιστές σε περισσότερες από 32 χώρες, μπορείτε να αποκτήσετε το Trust.Zone σχεδόν οπουδήποτε. Έχουν τοποθετηθεί στις περισσότερες μεγάλες πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το Trust.Zone προσφέρει επίσης ένα master master kill, το οποίο είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό γνώρισμα που πρέπει να έχετε σε περίπτωση που το WiFi σας δίνει και χάνετε την ασφαλή σύνδεση VPN. Χωρίς διακόπτη kill, η διαδικτυακή σας δραστηριότητα θα εκτίθεται στον πραγματικό ISP σας.

Αλλά με ένα διακόπτη kill, η περιήγησή σας γίνεται αυτόματα για να αποκρύψει τη δραστηριότητά σας από αδιάκριτα μάτια.

Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά

Εάν ο δρομολογητής σας υποστηρίζει OpenVPN ή L2TP / IPSec VPN Client, το Trust.Zone μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον δρομολογητή σας.

Το πρακτικό τους Σελίδα χειροκίνητης ρύθμισης σας περιγράφει πώς να δημιουργήσετε μια ρύθμιση VPN δρομολογητή.

Το Trust.Zone VPN είναι επίσης συμβατό με την πλήρη έκδοση του firmware DD-WRT. Όπως και με τη σελίδα χειροκίνητης εγκατάστασης, παρέχουν οδηγίες στη σελίδα οδηγιών DD-WRT. Αυτό σας επιτρέπει να βρείτε και να επιλέξετε το VPN που βρίσκεται πλησιέστερα στην τρέχουσα τοποθεσία σας. Τα βήματα είναι εύκολο να ακολουθηθούν.

Επιτρέπουν την κοινή χρήση αρχείων P2P και παρέχουν πρόσβαση σε αποκλεισμένους καταλόγους Netflix. Οποιοσδήποτε έχει χρησιμοποιήσει ένα VPN μπορεί να σας πει πόσο πολύτιμο είναι αυτό, όπως το torrenting και η ροή είναι δύο από τις πιο κοινές δραστηριότητες που είναι μπλοκαρισμένες ή απαγορευμένες σε πολλές χώρες.

Τιμολόγηση & Σχέδια

Όταν αποφάσισα να τα δοκιμάσω, ο ιστότοπος της Trust.Zone προσφέρει μια περιορισμένη δωρεάν ΔΩΡΕΑΝ τριήμερη δίκη. Η δωρεάν δοκιμή περιλαμβάνει μεταφορά δεδομένων 1GB, η οποία είναι αρκετά τεράστια για μια δωρεάν υπηρεσία VPN.

Οι περισσότερες δωρεάν δοκιμές VPN ή δωρεάν δοκιμές VPN περιορίζουν τους χρήστες σε πολύ λιγότερο από ένα gigabyte. Δεν είναι ασυνήθιστο να βρείτε μια προσφορά μικρότερη από 500 MB.

Επιπλέον, το Trust.Zone δίνει στους χρήστες δωρεάν 110 τοποθεσίες με απεριόριστο εύρος ζώνης. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι έχετε μόνο μία ταυτόχρονη σύνδεση, έτσι ώστε να μην μπορείτε να εκτελέσετε το VPN σε πολλές συσκευές, αλλά για να τους δοκιμάσετε, αυτό είναι κάτι περισσότερο από επαρκές.

Σε γενικές γραμμές, αυτό είναι πραγματικά εκπληκτικό καθώς τα περισσότερα δωρεάν VPN περιορίζουν την πρόσβαση σε μόνο μία ή δύο τοποθεσίες.

Τα σχέδια της Trust.Zone περιλαμβάνουν μηνιαίο πακέτο, πακέτο τριών μηνών ή σχέδιο ενός έτους. Όταν τα εξέτασα, είδα ότι δούλευαν ένα ειδικό για το ετήσιο σχέδιο. Εάν αποφασίσω να πάω μαζί τους μακροπρόθεσμα, αυτό είναι το σχέδιο που πιθανότατα θα πήγαινα.

Κάθε ένα από τα σχέδιά τους παρέχει στους χρήστες πρόσβαση σε όλες τις 131 θέσεις τους χωρίς καπάκια δεδομένων και απεριόριστο εύρος ζώνης. Θα έχετε τρεις ταυτόχρονες συνδέσεις και απεριόριστη εναλλαγή διακομιστών.

Αυτή τη στιγμή έχουν μια χειμερινή πώληση, οπότε τώρα είναι τόσο καλός χρόνος όσο οποιοσδήποτε για να εγγραφείτε για έκπτωση.

 • Συνδετήρας.Σύνδεσμος.

  Το μηνιαίο σχέδιο είναι 9,20 AUD ανά μήνα.

  Αυτό είναι ένα σχέδιο μήνα-μήνα, η τιμολόγηση βασίζεται στην επιθυμία τους να σας κρατήσουν συνδρομητές. Ως εκ τούτου, η τιμολόγηση είναι πραγματικά καλή. Πολλά από τα VPN που εξέτασα δεν σας δίνουν άλλη επιλογή από το να δεσμευτείτε για ένα ολόκληρο έτος για να πάρετε μια διάλειμμα τιμών. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν καταλήγουν να είναι πολύ λιγότερο από 13,15 AUD ανά μήνα.

 • Συνδετήρας.Σύνδεσμος.

  Το πακέτο των τριών μηνών είναι 6,50 AUD ανά μήνα.

  Αυτό σημαίνει ότι η πλήρης τιμή για τους πρώτους τρεις μήνες είναι μόλις 19,52 AUD. Αυτό είναι άσσος! Μιλάμε για έκπτωση 29% έναντι του μηνιαίου πακέτου.

 • Συνδετήρας.Σύνδεσμος.

  Το πακέτο ενός έτους είναι 4,37 AUD ανά μήνα.

  Το ετήσιο σχέδιο θα σας επαναφέρει συνολικά κατά 52,53 AUD, ποσό που αντιστοιχεί σε έκπτωση 43% σε σχέση με το πρώτο σχέδιο.

Έτσι, εάν αισθάνεστε σκεπτικοί, μπορείτε είτε να εγγραφείτε για δωρεάν δοκιμή είτε να ξεκινήσετε το μηνιαίο σας σχέδιο. Αλλά το χρηματικό όφελος από τη λήψη του ετήσιου σχεδίου είναι αρκετά προφανές.

Αποδέχονται μια σειρά από μεθόδους πληρωμής, όπως Bitcoin, PayPal, paypro και avangate.

Το Trust.Zone προσφέρει επίσης ένα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 10 ημερών εφόσον η χρήση του εύρους ζώνης δεν υπερβαίνει το 1 GB. Αυτό είναι εκτός από την ελεύθερη δοκιμή τους. Αυτό σας δίνει δύο μεθόδους για να τις ελέγξετε και να δείτε αν αξίζουν τα χρήματα.

Η τιμολόγηση ακούγεται αρκετά καλή στο πρώτο ρουζ, ναι?

Αλλά πώς συγκρίνουν με τους ανταγωνιστές τους; Ας μάθουμε αμέσως.

Επισκεφθείτε το Trustzone.com

Ως υπηρεσία που δεν έχει παρέλθει καθ 'όλη τη διάρκεια αυτής της χρονιάς (Est 2014), θα σας συγχωρεζόταν ότι περιμένατε κάποια ελαττώματα στο λογισμικό της. Αλλά είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι αυτό δεν φαίνεται να συμβαίνει με το Trust.Zone.

Ήταν πραγματικά πραγματικά jargoggled από το πόσο ομαλή εμπειρία μου ήταν με την υπηρεσία τους. Είναι σαφές ότι γνωρίζουν τι κάνουν και το κάνουν καλά.

Ακολουθεί μια εμπεριστατωμένη λίστα με τις περιοχές που με ικανοποίησα όταν τις δοκιμάσαμε.

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Αυτή είναι η πιο σημαντική πτυχή της ασφάλειας κάθε VPN. Τα χέρια κάτω, αυτός είναι ο νούμερο ένα λόγος για τον οποίο κάποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει VPN.

Είναι όλα καλά και καλό να παρουσιάσετε ένα αξιολάτρευτο χαρακτήρα κινούμενων σχεδίων στην αρχική σας σελίδα για να φανεί πρόσκληση για τους καταναλωτές, αλλά αν δεν μπορείτε να συνδυάσετε αυτό το σχέδιο με στερεά κρυπτογράφηση, δεν πρόκειται να έχετε οποιοδήποτε είδος μακροζωίας ως VPN.

Ευτυχώς, τόσο για τους χρήστες όσο και για την εταιρεία που βρίσκεται πίσω από την υπηρεσία, το Trust.Zone παραδίδει τα εμπορεύματα εκεί όπου έχει μεγαλύτερη σημασία. Η ηλεκτρονική σας δραστηριότητα είναι πραγματικά ασφαλής και ιδιωτική όταν χρησιμοποιείτε το λογαριασμό σας.

Η κρυπτογράφηση AES-256-bit τους εξασφαλίζει ότι λαμβάνετε τους ισχυρότερους αλγόριθμους που χρησιμοποιούνται στην κρυπτογράφηση συμμετρικού κλειδιού.

Κρυπτογράφηση της Trust.Zone

Αυτή η εκπληκτική κρυπτογράφηση διαθέτει ένα AES-256-CBC, πιστοποίηση SHA256 και χειραψία RSA-2048. Αυτό είναι στρατιωτική ποιότητα των ουσιών δεξιά στα χέρια σας.

Μια χειραψία RSA είναι επιτακτική, επειδή χρησιμοποιείται για να εξασφαλίσει τη μετάδοση δεδομένων σας με ένα μυστικό κλειδί αποκρυπτογράφησης. Με το RSA, ο χρήστης δημιουργεί και δημοσιεύει το δημόσιο κλειδί, πράγμα που σημαίνει ότι παίζετε κάποιο ρόλο στη δική σας κρυπτογράφηση.

Η χειραψία RSA-2048 δεν μπορεί να σπάσει, καθιστώντας την μία από τις πιο ασφαλείς λύσεις γύρω.

Επιτρέπεται το Torrenting?

Ναί. Το Trust.Zone επιτρέπει την απεριόριστη λήψη και κοινή χρήση αρχείων. Η απεριόριστη κυκλοφορία P2P μπορεί να είναι αρκετά σπάνια με πολλά VPN στην αγορά, αλλά αυτή δεν σας περιορίζει σε αυτόν τον τομέα. Αν θέλετε περισσότερα για torrents, διαβάστε τον οδηγό μας εδώ.

Πολιτική καταγραφής

Το Trust.Zone έχει μια σταθερή πολιτική μη καταγραφής.

Όπως ανέφερα προηγουμένως, οι Σεϋχέλλες δεν έχουν νόμους διατήρησης δεδομένων, επομένως δεν έχουν κανένα λόγο να διατηρούν τα δεδομένα σας.

Αυτό είναι απολύτως κρίσιμο όταν επιλέγετε ένα VPN επειδή έχω δοκιμάσει πολλά VPN που λένε ότι δεν τηρούν αρχεία καταγραφής, αλλά πολλά από αυτά έχουν κάνει τις ειδήσεις για την παράδοση των ημερολογίων περιόδου λειτουργίας των χρηστών στις αρχές επιβολής του νόμου και τα παρόμοια για τους σκοπούς της προσπάθειας και καταδικάζοντας τους χρήστες.

Ταχύτητες σύνδεσης (ένα από τα πιο γρήγορα γύρω)

Πολλές υπηρεσίες VPN ισχυρίζονται ότι προσφέρουν γρήγορες ταχύτητες, συμπεριλαμβανομένου του Trust.Zone. Σε μια προσπάθεια να δούμε με ακρίβεια πόσο ακριβείς είναι οι ισχυρισμοί τους, έτρεξα μια δική μου δοκιμή ταχύτητας για να προσδιορίσω πού βρίσκονται σε αυτόν τον τομέα.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα των δοκιμών μου, τα οποία ολοκλήρωσα με σύνδεση Internet 100 Mbps:

 • US Server

  • Ping: 195 ms
  • Λήψη: 60,61 Mbps
  • Μεταφόρτωση: 36,75 Mbps
 • EU Server

  • Ping: 43 ms
  • Λήψη: 69,46 Mbps
  • Μεταφόρτωση: 46.12 Mbps
 • Ασια διακομιστή

  • Ping: 315 ms
  • Λήψη: 14.51 Mbps
  • Ανέβασμα: 7.14 Mbps

Όπως ίσως μαντέψετε, ήμουν πολύ ευχαριστημένος με τις ταχύτητες που επιτύχα. Όταν στοιχίστηκαν εναντίον των ανταγωνιστών τους, ακόμα και των μεγάλων εταιρειών, το Trust.Zone βγήκε στην κορυφή ως ένα από τα ταχύτερα διαθέσιμα VPN.

Ευχρηστία

Η χρηστικότητα του Trust.Zone ήταν συνεπής και εύκολη στη χρήση.

Ορισμένα δίκτυα VPN, ακόμη και τα εξαιρετικά γρήγορα, μπορούν να παρουσιάσουν καθυστερήσεις ή διαλείπουσα υποτονικότητα. Άλλοι είναι πολύ περίπλοκοι μόλις εγκατασταθούν. Αυτό δεν συνέβη όταν δοκιμάσαμε το Trust.Zone.

Ήμουν σε θέση να κατεβάσετε περισσότερα από 230 αρχεία με σταθερές ταχύτητες και χωρίς προβλήματα συνδεσιμότητας.

Μόλις δημιουργήσετε το λογαριασμό σας και εγκαταστήσετε το πρόγραμμα, θα βγείτε αμέσως στις φυλές.

Ακολουθεί ο τρόπος με τον οποίο εμφανίζεται ο πελάτης μόλις φορτώσετε τον εκτυπωτή:

Οι καρτέλες για την κατάσταση, τις ρυθμίσεις και ούτω καθεξής είναι εύκολο να προσδιοριστούν και να είναι εύκολο να επιλεγούν. Τα κουμπιά είναι μάλλον διαισθητικά ακόμα και σε ένα Smartphone, οπότε δεν θα χρειαστείτε ένα ακριβό Stylus για να τα δουλέψετε.

Όταν κάνετε κλικ στην καρτέλα Servers, θα δείτε μια λίστα με τους διακομιστές από τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε την επιθυμητή επιλογή:

Κάποιες πληροφορίες σχετικά με τη συνδρομή σας μπορούν επίσης να προβληθούν εδώ:

Η καρτέλα Ρυθμίσεις θα σας πει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη σύνδεσή σας και τις επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας για τη θύρα σας.

Θα δείτε την επιλογή "Kill switch" στις ρυθμίσεις σύνδεσης. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει αυτό που έχει ελεγχθεί.

Για να απενεργοποιήσετε το VPN, απλώς ανοίγετε την καρτέλα "Έξοδος" και κάντε κλικ στο "Ok".

Το Trust.Zone εργάζεται στο Netflix?

Όπως ίσως γνωρίζετε, η Netflix έχει παρεμποδίσει τις υπηρεσίες VPN αριστερά, δεξιά και στο κέντρο. Έχουν λάβει φωνητική στάση απέναντι στην πειρατεία και πρέπει να περιορίσουν την περιφερειακή πρόσβαση σε μεγάλο μέρος της βιβλιοθήκης τους λόγω δικαιωμάτων αδειοδότησης με πολλές από τις εκπομπές και τις ταινίες τους που δεν είναι διαθέσιμες σε ορισμένα εδάφη.

Ως εκ τούτου, οι χρήστες είναι πάντα στην επιφυλακή για ένα VPN που είναι σε θέση να ξεμπλοκάρει τους καταλόγους Netflix στις ΗΠΑ, την αμερικανική Σαμόα, το Πουέρτο Ρίκο και ούτω καθεξής.

Ίσως λόγω της έλλειψης αναγνώρισης ονόματος (σχετικά νέας εταιρείας, το όνομα της οποίας δεν είναι γνωστή), οι χρήστες έχουν εύκολη πρόσβαση στο Netflix. Δούλεψε τέλεια όταν το εξέτασα και ήμουν σε θέση να ρεύσω οτιδήποτε ήθελα από τον κατάλογο των ΗΠΑ.

Μόλις επέλεξα έναν συμβατό διακομιστή, συνδεθήκαμε στο λογαριασμό μου στο Netflix και στον θείο του Μπόμπ! ήμουν μέσα.

Το πρώτο πράγμα που είδα ήταν οι ξένοι τίτλοι που φαίνονται παραπάνω. Κτύπησα την ταινία του Will Smith και έπαιξε χωρίς ... Κοπή.

:: γρύλοι ::

Trust.Zone Cons

Παρόλο που ήμουν ευχαριστημένος με σχεδόν τα πάντα για την εμπειρία μου με το Trust.Zone από την ισχυρή κρυπτογράφηση και τις γρήγορες ταχύτητες με τη φιλική προς το χρήστη διεπαφή και οικονομική προσιτότητα, Παρατήρησα μια αρνητική πτυχή στην υπηρεσία τους:

Περιορισμένη υποστήριξη πελατών

Πολλά από τα καλύτερα δίκτυα VPN, όπως NordVPN, προσφορά 24/7 επιλογές υποστήριξης πελατών, όπως live chat. Αυτός είναι ο τρόπος τους για να βεβαιωθείτε ότι οι πελάτες τους φροντίζονται όλο το εικοσιτετράωρο και ότι κάθε hiccups που συμβαίνουν ταχέως επιλυθεί.

Δυστυχώς, αυτό δεν συνέβη με την Trust.Zone. Προσφέρουν μόνο ένα σύστημα έκδοσης εισιτηρίων για υποστήριξη πελατών και είναι διαθέσιμα μόνο για να καλύψουν τις ερωτήσεις ή τις ανησυχίες σας Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 4:00 AM AEST έως 2:00 AM AEST.

Αυτό μπορεί να είναι ένα ζήτημα για πολλούς ανθρώπους, ανάλογα με τον τόπο στον οποίο ζουν.

Ακολουθεί το παράδειγμα της φόρμας υποστήριξης πελατών:

Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στο αναπτυσσόμενο μενού για περισσότερες επιλογές:

Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τον βαθμό σπουδαιότητας, είτε είναι θέμα "ασήμαντο" είτε "κρίσιμο".

Μόλις υποβάλετε μια ερώτηση, θα δείτε στον πίνακα ελέγχου ότι το εισιτήριό σας έχει προστεθεί.

Ευτυχώς για μένα, η ερώτησή μου απαντήθηκε σε λίγες μόνο ώρες, αλλά θα μπορούσα ακόμα να δω πώς αυτό θα μπορούσε να εμποδίσει τη δραστηριότητα ενός χρήστη που έχει ένα πραγματικό τεχνικό πρόβλημα που επηρεάζει την ικανότητά του να εκτελεί μια συγκεκριμένη χρονικά ευαίσθητη εργασία στο διαδίκτυο.

Συνιστώ Trust.Zone?

Σίγουρα το κάνω.

Μετά από προσεκτική επανεξέταση, μπορώ να πω με σιγουριά ότι το Trust.Zone προσφέρει σταθερή προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας, κορυφαία χαρακτηριστικά και βαθιά κρυπτογράφηση ροκ. Είναι επίσης μια από τις πιο απλές λύσεις VPN που θα χρησιμοποιήσετε.

Η οικονομική προσιτότητα και η ευρεία διαθεσιμότητά τους αποτελούν πρόσθετο πλεονέκτημα.

Η ζωντανή μετάδοση της ταχύτητας λήψης και φόρτωσης για κάθε διακομιστή τους παίρνει το πονοκέφαλο από την αγωνία για να καταλάβει ποια θα επιλέξει.

Και δεδομένης της γεωγραφικής τους θέσης, θα ξέρετε ότι θα υπάρξει δεν υπάρχει διατήρηση δεδομένων από την εταιρεία ή τρίτα μέρη.

 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

   Συμβατό με τις περισσότερες συσκευές
   Προσιτότητα
   Γρήγορες ταχύτητες
   Ισχυρή κρυπτογράφηση
   Επαρκές σύστημα έκδοσης εισιτηρίων
   Επιτρέπεται το torrenting
   Ξεμπλοκάρει το Netflix
   Πολλοί διακομιστές ανά τον κόσμο
   Χωρίς καταγραφή
   Ευχρηστία
   Ζωντανή ανατροφοδότηση για ταχύτητες για κάθε διακομιστή

 • CONS

  Περιορισμένες επιλογές υποστήριξης πελατών

Ελπίζω αυτή η κριτική να βοηθήσει και για περισσότερες πληροφορίες, ελέγξτε έξω τον οδηγό δωρεάν VPN καθώς και τη λίστα των συνιστώμενων εφαρμογές διαχείρισης κωδικού πρόσβασης.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me