Ανασκόπηση UltraVPN

Το UltraVPN είναι το νέο παιδί στο μπλοκ VPN. Αν έπρεπε να καθορίσουμε τι είδους νέο παιδί UltraVPN είναι, θα το αποκαλούσαμε το δροσερό παιδί που όλα τα άλλα παιδιά VPN θέλουν να είναι φίλοι.


Κατά την αναζήτηση ενός VPN υπάρχουν διάφορες πτυχές που ίσως είναι πιο σημαντικές για εσάς. Χρειάζεται να έχετε πρόσβαση στο US Netflix από την Αυστραλία; Ίσως χρειάζεστε την ταχύτερη δυνατή σύνδεση όπου κι αν βρίσκεστε. Μερικοί άνθρωποι πρέπει ακόμη να είναι σε θέση να μιλήσουν με κάποιον για τα συναισθήματά τους σχετικά με VPNs στο τηλέφωνο 24 ώρες την ημέρα 7 ημέρες την εβδομάδα.

Όποια και αν είναι οι ανάγκες σας σχετικά με ένα VPN, το UltraVPN καλύπτει την πλειονότητα των βάσεων. Θα πιέζεστε σκληρά για να βρείτε έναν νόμιμο λόγο για να μην χρησιμοποιήσετε το UltraVPN. Δεν υπάρχουν πραγματικά κόκκινες σημαίες για αυτόν τον νεοφερμένο.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα!

TL · DR

Το UltraVPN καλύπτει όλες τις βάσεις για ένα VPN και είναι αρκετά φτηνό σε σύγκριση με τις άλλες κορυφαίες επιλογές μας. Ενώ μπορεί να μην έχει διπλή κρυπτογράφηση του NordVPN ή τις εκπληκτικές ταχύτητες του ExpressVPN, εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά ασφαλής με καλές ταχύτητες και χαμηλή τιμή.

Δεν μπορείτε πραγματικά να πάτε στραβά με το UltraVPN.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Με περισσότερες από 55 τοποθεσίες διακομιστών, το UltraVPN κάνει ό, τι καλύτερο μπορεί να διασφαλίσει ότι μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα διακομιστή που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, είτε ταξιδεύετε στην Νοτιοανατολική Ασία είτε κάθονται στον καναπέ σας στο Perth.

Το UltraVPN δεν πιστεύει στα όρια δεδομένων και η κύρια ανησυχία τους είναι να κρατήσουν όλα όσα κάνετε στο διαδίκτυο εμπιστευτικά και ασφαλή, κρυπτογραφώντας την περιήγησή σας. Το άλλο σπουδαίο πράγμα για το UltraVPN είναι ότι δεν κρατούν καρτέλες στην ηλεκτρονική σας δραστηριότητα καθόλου και διατηρούν την περιήγησή σας ανώνυμη.

Οι αρχάριοι VPN θα αγαπούν επίσης το UltraVPN όπως είναι ένα από τα πιο απλά στη χρήση VPN. Ελέγξτε την αμερικανική Netflix και δώστε UltraVPN μια κλήση στη μέση της νύχτας αν θέλετε να μιλήσετε με μια φιλική φωνή για τα VPN.

Πλεονεκτήματα

 • Πολύ απλό στη χρήση
 • Γρήγορες ταχύτητες
 • Ξεμπλοκάρει το Netflix
 • 24/7 υποστήριξη πελατών -
 • τηλέφωνο (!) και συνομιλία
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 • Συνεχίζονται έργα
 • Σκότωσε το διακόπτη
 • Φτηνά ετήσια σχέδια

Μειονεκτήματα

 • Λίγα προηγμένα χαρακτηριστικά
 • Μόνο 3 συνδέσεις ταυτόχρονα

Πολιτική απορρήτου και καταγραφής

Όταν εξετάζετε πραγματικά την πολιτική απορρήτου και καταγραφής VPN, υπάρχουν τέσσερα ερωτήματα που πρέπει να ρωτήσετε:

 1. Ποια είναι η εταιρεία που σας λέει?
 2. Ποια είναι η εταιρεία που δεν σας λέει?
 3. Ποια είναι η δικαιοδοσία της εταιρείας VPN?
 4. Τι είσαι εντάξει με?
Πρώτη ερώτηση:

Ας ξεκινήσουμε με τον αριθμό 1, καθώς θα ήταν περίεργο αν ξεκινήσαμε με οποιονδήποτε από τους άλλους αριθμούς. Τι ακριβώς μας λέει το UltraVPN σχετικά με την πολιτική απορρήτου και καταγραφής?

Ο ιστότοπός τους μας λέει ότι έχει μηδενική πολιτική καταγραφής. Λοιπόν, αυτό είναι ένα καλό πρώτο βήμα, διότι αν ένα VPN λέει ότι έχουν οτιδήποτε εκτός από μηδενική πολιτική καταγραφής θα πρέπει πιθανώς να βγείτε από την ιστοσελίδα τους.

Η εταιρεία λέει ότι δεν κρατούν καρτέλες σε καμία από τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο, έτσι ώστε οι συνήθειες περιήγησής σας να παραμείνουν ανώνυμες. Αυτό είναι ένα καλό γενικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε, αλλά βασικά τους αξίζει να λένε, "Ναι, είμαστε ένα VPN."

Ας σκάψουμε λίγο βαθύτερα.

Δεν υπάρχουν πολλά όσον αφορά τις λεπτομέρειες όσον αφορά την καταγραφή και την πολιτική απορρήτου. Το μόνο που πρέπει να βρούμε είναι ότι καταγράφουν πράγματι ένα πράγμα. Όταν εγγραφείτε, συλλέγει την πρωτότυπη διεύθυνση IP σας. Η πλειοψηφία των ανθρώπων δεν πρέπει να ενδιαφέρονται για αυτό, αλλά θα το σκάψουμε λίγο περισσότερο σε αυτό στο τμήμα δικαιοδοσίας.

Ο ιστότοπός τους λέει επίσης ότι θα σημειώσει το ποσό της κίνησης που φέρετε μέσω των διακομιστών UltraVPN. Εάν δεν είστε εντάξει με αυτό, θα χρειαστεί να βρείτε μια διαφορετική υπηρεσία. Αυτό δεν πρέπει να επηρεάσει τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά θα μπορούσε επίσης να συνδεθεί με τη δικαιοδοσία στην οποία εδρεύει η εταιρεία.

Το πιο σημαντικό είναι ότι το δικό σου η ηλεκτρονική δραστηριότητα δεν αποθηκεύεται. Ό, τι παράξενο ή φυσιολογικό που κάνετε online δεν θα είναι γνωστό από τους φίλους σας UltraVPN.

Δεύτερη ερώτηση:

Τι είναι το UltraVPN που δεν σας λέει; Ας ελπίσουμε ότι η εταιρεία μας συμπληρώνει τα πάντα. Ο λόγος για τον οποίο τίθεται αυτό το ερώτημα είναι ότι ορισμένες εταιρείες VPN έχουν γελοία μακρές και λεπτομερείς πολιτικές απορρήτου.

Το UltraVPN δεν είναι μία από αυτές τις εταιρείες.

Πρέπει αυτό να σας ανησυχεί; Πιθανώς όχι.

Μερικοί άνθρωποι είναι εγγενώς ύποπτοι. Όταν πρόκειται για την προστασία της ιδιωτικής ζωής, δεν θα σας ενοχλήσουμε που είστε υπερβολικά προσεκτικοί. Εάν ένα σενάριο όσον αφορά την προστασία της ιδιωτικής ζωής και την καταγραφή δεν απαντηθεί στην πολιτική απορρήτου, δεν είναι κακή ιδέα να επικοινωνήσετε απευθείας με την εταιρεία VPN για να σας δώσουμε περισσότερες γνώσεις.

Λάβετε υπόψη σας, αν αυτό το tidbit δεν περιλαμβάνεται στην πολιτική απορρήτου, θα ήταν δύσκολο να κρατήσετε την εταιρεία σε αυτό που σας λένε.

Δεν ανησυχούμε για το UltraVPN αλλά για τον εξαιρετικά ύποπτο τύπο, μπορεί να υπάρχουν κάποιες ανησυχίες.

Τρίτη ερώτηση:

Ποια είναι η δικαιοδοσία της εταιρείας VPN?

Πολλοί άνθρωποι υποβαθμίζουν τη σημασία αυτής της ερώτησης. Ο λόγος για τον οποίο αυτό ζητείται είναι ότι ορισμένες χώρες είναι πιο πιθανό να αδράξουν τα δεδομένα πελατών από άλλα. Δεδομένου ότι ένα VPN έχει σχεδιαστεί για να κρατήσει τα δεδομένα σας μακριά για τα αδιάκριτα μάτια, αυτό θα μπορούσε να είναι λιγότερο από το ιδανικό.

Ανασκόπηση UltraVPNΌπως αναφέρθηκε εξαρχής, η WindScribe λειτουργεί από τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο. Ως αποτέλεσμα, υπόκεινται στο ηλεκτρονικό πρόγραμμα επιτήρησης Five Eyes.

Το βασικό στοιχείο είναι ότι αυτές οι δύο χώρες έχουν ιστορία να κάνουν ό, τι θέλουν από την άποψη της επιτήρησης. Εάν η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών ήθελε τα δεδομένα μιας εταιρείας να κατέχει, θα βγουν έξω και να τα πάρουν.

Αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα με μια εταιρεία VPN που δεν διατηρεί δεδομένα καταναλωτών.

Η μόνη κόκκινη σημαία, και είναι μικρή, είναι η πολιτική του UltraVPN και διατηρεί μια μικρή ποσότητα πληροφοριών.

Δεδομένου ότι το UltraVPN αρπάζει τη διεύθυνση IP σας κατά το στάδιο εγγραφής και στη συνέχεια παρακολουθεί πόση επισκεψιμότητα μεταφέρετε μέσω των διακομιστών του, είναι δυνατό για την κυβέρνηση των ΗΠΑ θα έχει πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες.

Τι μπορούν να κάνουν με αυτές τις πληροφορίες? Οχι πολύ.

Αυτό μας οδηγεί στην τέταρτη ερώτησή μας.

Τέταρτη ερώτηση:

Τι είσαι εντάξει με?

Αυτό είναι ένα πολύ προσωπικό ζήτημα.

Εάν δεν ενδιαφέρεστε για τη δικαιοδοσία μιας εταιρείας VPN ή για τη διεύθυνση IP που είναι γνωστή από την εταιρεία VPN, τότε δεν θα πρέπει να έχετε πρόβλημα με το UltraVPN.

Θα έλεγα ότι το 99% των ανθρώπων δεν θα με νοιάζει γι 'αυτό. Εάν είστε μέρος του 1% που θα νοιαζόταν, υπάρχουν και άλλες επιλογές εκεί έξω. Το σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι το VPN δεν είναι τέλειο.

Ασφάλεια και κρυπτογράφηση

Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν ένα VPN μόνο για την ασφάλεια και την κρυπτογράφηση που προσφέρει η υπηρεσία. Το UltraVPN προσφέρει σε αυτόν τον τομέα ένα μεγάλο δρόμο.

vpn παράθυραΌσον αφορά τα πρωτόκολλα ή τον τρόπο μορφοποίησης και μετάδοσης δεδομένων σε ένα δίκτυο, οι περισσότερες υπηρεσίες VPN προσφέρουν πολλές επιλογές, όπως SSTP, L2TP, IKEv2, PPTP και OpenVPN. Το UltraVPN δεν δυσχεραίνει και προσφέρει μόνο την ασφαλέστερη επιλογή που είναι κρυπτογραφημένη χρησιμοποιώντας μεθόδους μήκους πλήκτρου 256-bit. Αυτό το πρωτόκολλο είναι OpenVPN.

Το UltraVPN διαθέτει επίσης τους δικούς του διακομιστές DNS, πράγμα που σημαίνει ότι η επισκεψιμότητά σας δεν μπορεί να καταγραφεί από τρίτους ή να παρακολουθηθεί από την κυβέρνηση. Μια άλλη πτυχή αυτού που πρέπει να έχουμε κατά νου είναι εάν υπάρχουν διαρροές των δεδομένων σας όταν οι πληροφορίες σας περνούν μέσω διακομιστών DNS. Οι δοκιμές διαρροών πρέπει να εκτελούνται προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δεν εκτίθενται πληροφορίες. Ευτυχώς, το UltraVPN έχει δοκιμαστεί με δεν πρέπει να αναφερθούν διαρροές.

Μια άλλη σημαντική πτυχή ασφάλειας που έχει ο UltraVPN είναι ένας διακόπτης σκοτώματος. Η εταιρεία το ονομάζει "το τείχος προστασίας". Βασικά, εάν η σύνδεσή σας VPN πέσει για οποιονδήποτε λόγο, το λογισμικό θα σταματήσει τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο, έτσι ώστε να μην παραβιάζεται η πραγματική διεύθυνση IP σας. Αυτό έχει γίνει ένα δημοφιλές χαρακτηριστικό μεταξύ των εταιρειών VPN και είναι ένα must-have σε αυτό το σημείο.

Ταχύτητα

Η ταχύτητα VPN έχει πολλούς παράγοντες που πρέπει να γνωρίζετε. Ο καλύτερος τρόπος για να ελέγξετε την ταχύτητα VPN είναι να δοκιμάσετε μόνο μερικούς διακομιστές. Μας αρέσει να δοκιμάζουμε τους διακομιστές που βρίσκονται πιο κοντά στη φυσική μας θέση και στη συνέχεια να δοκιμάσουμε μερικούς servers που γνωρίζουμε ότι θα θέλαμε να χρησιμοποιούμε τακτικά.

Το άλλο πράγμα που πρέπει να σκεφτούμε είναι ότι δεν είναι όλοι οι διακομιστές δημιουργούνται ίσοι. Μπορεί να υπάρχουν δύο διακομιστές σε μία πόλη, αλλά κάποιος μπορεί να είναι πιο γρήγορος από τον άλλο.

Εδώ στην Αυστραλία, είμαστε μακρυά από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη, έτσι είναι σημαντικό να δοκιμάσουμε και τα δύο.

Συνολικά, το UltraVPN ανταγωνίστηκε με τα ταχύτερα VPNs γύρω. Ευτυχώς, η υπηρεσία έχει servers σε όλο τον κόσμο.

Ταχύτητα

Αυστραλία: Όταν συνδεθήκαμε με τους διακομιστές στην Αυστραλία, παρατηρήσαμε μείωση της ταχύτητας κατά περίπου 10% κατά μέσο όρο. Αυτό είναι πολύ καλό σε σύγκριση με πολλές άλλες υπηρεσίες εκεί έξω. Αν θέλετε να κρυπτογραφήσετε τα δεδομένα σας αλλά να διατηρήσετε έναν διακομιστή κοντά, το UltraVPN αναπαράγεται.

Νοτιοανατολική Ασία: Εάν για κάποιο λόγο η διεύθυνση IP σας χρειάζεται να εγκαταλείψει την ήπειρο, η Σιγκαπούρη είναι στη διάθεσή σας. Οι ταχύτητες εδώ έκαψαν τη σύνδεση μας κατά περίπου 20%, η οποία και πάλι είναι πολύ καλή.

ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ: Εδώ είναι όπου τα πράγματα παίρνουν λίγο dicey. Όταν συνδεθήκαμε σε ένα διακομιστή στο Λονδίνο, οι ταχύτητες μειώθηκαν κατά περίπου 60%. Αυτό ήταν εντάξει, καθώς είχαμε ακόμα μια αρκετά γρήγορη σύνδεση. Όταν συνδέουμε έναν αγγλικό διακομιστή, συνήθως παρακολουθούμε το Netflix. Αυτές οι ταχύτητες είναι καλές για streaming. Το ζήτημα προέκυψε όταν συνδεθήκαμε σε διακομιστή του Μάντσεστερ. Οι ταχύτητές μας μειώθηκαν κατά 20%. Δεν είναι σαν να χρειάζεται να συνδεθούμε με αυτόν τον διακομιστή, αλλά μας έδειξε ότι δεν είναι όλοι οι διακομιστές UltraVPN δημιουργούνται ίσοι.

ΗΠΑ: Στην Αυστραλία, δεν υπάρχουν πραγματικά VPN που θα σας δώσουν εκπληκτικές ταχύτητες από τις ΗΠΑ. Ζητήσαμε περίπου 10-15 Mbps όταν συνδεθήκαμε με τους διακομιστές της ανατολικής ακτής. Αυτές οι ταχύτητες είναι ωραία για streaming και θα σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε Netflix χωρίς πρόβλημα.

Το UltraVPN είναι παρόμοιο με πολλά άλλα δίκτυα VPN. Η ταχύτητα σε ορισμένους διακομιστές είναι καλύτερη από άλλες και η γεωγραφική θέση επηρεάζει σημαντικά την ταχύτητά σας. Δεν υπάρχει τίποτα πρωτοποριακό να αναφέρουμε εδώ. Οι ταχύτητες είναι καλές και η θέση του διακομιστή είναι αρκετή.

Netflix και ροή

Η δυνατότητα παρακολούθησης της έκδοσης Netflix από διαφορετική χώρα από αυτή που βρίσκεστε είναι τουλάχιστον 50% του λόγου για τη χρήση ενός VPN. Οι εμφανίσεις όπως το Avatar: The Last Airbender δεν είναι διαθέσιμες στις ΗΠΑ αλλά διατίθενται σε άλλες χώρες όπως η Ταϊλάνδη.

Σε γενικές γραμμές, η US Netflix έχει πρόσβαση στους περισσότερους τίτλους αλλά κάθε χώρα έχει πρόσβαση σε διαφορετικές ταινίες και εκπομπές. Η δυνατότητα πρόσβασης σε αυτές τις χώρες σας δίνει το πιο δυνατό κτύπημα για το δολάριο σας από την άποψη της συνδρομής σας Netflix. Σε αυτό το σημείο, θεωρώ το VPN μου μέρος του κόστους Netflix μου - και αξίζει τον κόπο.

Πολλοί πάροχοι VPN αγωνίζονται για να πάρουν γύρω από τους περιορισμούς του Netflix. Πραγματικά καταρρίπτουν τα VPN και αν παρατηρήσουν ότι υπάρχει ένας διακομιστής που φέρνει πολλή κίνηση, θα το μπλοκάρει, καθιστώντας το VPN σας άχρηστο για το Netflix.

Το UltraVPN βρίσκεται στην κορυφή της Netflix και έχει πρόσβαση σε VPN. Οι διακομιστές τους συνεργάστηκαν πάντα με την υπηρεσία συνεχούς ροής. Παρόλο που δεν έχουμε ανακαλύψει τα προβλήματα Netflix σε οποιονδήποτε από τους διακομιστές τους, το UltraVPN διαθέτει ειδικό διακομιστή Netflix. Οι διακομιστές συνεργάζονται επίσης με κάθε άλλη υπηρεσία συνεχούς ροής που προσπαθήσαμε εκτός από το BBC iPlayer (οι πιο δύσκολες υπηρεσίες streaming για να σπάσουμε).

Πακέτα

Ένα από τα σπουδαία πράγματα για το UltraVPN είναι η τιμή. Έρχεται ως ένα από τα φθηνότερα VPN που εξετάζουμε. Η άλλη συναρπαστική πτυχή της τιμολόγησης είναι ότι έχετε 30 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων και η εταιρεία σας ενθαρρύνει να δοκιμάσετε την υπηρεσία χωρίς κινδύνους. Είναι πολύ ωραίο από αυτούς!

Το UltraVPN χωρίζεται σε τρεις επιλογές. Κάθε επιλογή προσφέρει τα ίδια προνόμια αλλά σε διαφορετικά σημεία τιμών.

Ανασκόπηση UltraVPNΑν αποφασίσετε να πάτε τη μηνιαία διαδρομή, το UltraVPN βρίσκεται ακριβώς εκεί με τις υπηρεσίες με μέσες τιμές στις 7,99 δολάρια το μήνα. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να πληρώνετε κάθε έξι μήνες για 5,99 δολάρια που είναι μια καλή συμφωνία για την πλήρη τιμή τους.

Όταν τα πράγματα αρχίζουν να φτάνουν φθηνά και όπου το UltraVPN θέλει σαφώς να κοιτάξετε στη σελίδα τιμολόγησης, είναι το ετήσιο σχέδιο.

Στο $ 3.75 ανά μήνα ή 45 δολάρια για το έτος, μπορείτε να πληρώσετε για UltraVPN για το έτος. Αυτό είναι περισσότερο από το ήμισυ της μηνιαίας τιμής τους.

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε ένα VPN, σας συνιστούμε να δοκιμάσετε το ετήσιο σχέδιο, το οποίο θα χρεώνει μόνο την πιστωτική σας κάρτα $ 45 και στη συνέχεια θα δοκιμάσει την υπηρεσία χωρίς κινδύνους. Αν σας αρέσει, έχετε ένα εξαιρετικό VPN για το έτος μόνο 45 δολάρια. Εάν διαπιστώσετε ότι δεν σας αρέσει, απλώς επικοινωνήστε με την εταιρεία πάρτε τα χρήματά σας πίσω.

Torrenting και P2P

Σίγουρα δεν εγκρίνουμε το παράνομο κυνήγι. Η πραγματικότητα είναι παράνομη torrenting δεν είναι ο μόνος τύπος του χείμαρρος. Η κοινή χρήση από ομότιμους χρήστες εξακολουθεί να έχει κακή φήμη λόγω παράνομης καταστροφής που οδηγεί σε πολλές υπηρεσίες που δεν βοηθούν την αιτία σας.
(Διαβάστε περισσότερα: Καλύτερο VPN για Torrenting)

Το UltraVPN είναι εκεί για να σας βοηθήσει με το P2P. Μπορείτε να κατεβάσετε με ασφάλεια τα torrents επειδή η σύνδεσή σας είναι πλήρως κρυπτογραφημένη. Ορισμένοι πάροχοι VPN γκρεμίζουν το εύρος ζώνης και την ταχύτητα όταν οι χρήστες αποφασίζουν να κάνουν οτιδήποτε. Το UltraVPN χαλαρώνει σχετικά με την κατάσταση και σας δίνει δωρεάν ερέθισμα.

Οι γρήγορες ταχύτητες του UltraVPN σίγουρα δεν βλάπτουν όλους. Οι ταχύτητες λήψης και φόρτωσης είναι πολύ σημαντικές στη ρύθμιση P2P και το UltraVPN είναι σίγουρα μία από τις γρηγορότερες υπηρεσίες VPN. Οι ISP είναι γνωστοί για τις συνδέσεις γκαζιού όταν ανιχνεύεται το torrenting έτσι χρησιμοποιώντας ένα VPN είναι ένα ασφαλές στοίχημα για την αύξηση των ταχυτήτων, όλα απολαμβάνοντας μια κρυπτογραφημένη σήραγγα.

Τελικές σκέψεις

Παρόλο που το UltraVPN είναι το νέο παιδί στο μπλοκ, συνιστούμε την υπηρεσία τους.

Με ένα απλό στη χρήση περιβάλλον εργασίας χρήστη και όλα όσα μπορεί να θέλετε από ένα VPN, είναι δύσκολο να πείτε σε κάποιον να μην χρησιμοποιήσει την υπηρεσία.

Συχνές ερωτήσεις

Ε: Τι είναι ένας διακόπτης θανάτου VPN?

ΕΝΑ Ο διακόπτης θανάτου VPN διασφαλίζει ότι εάν το VPN πέσει, η πραγματική διεύθυνση IP δεν θα εκτεθεί. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική πτυχή οποιουδήποτε VPN και πρέπει να είναι ένα από τα "προηγμένα" χαρακτηριστικά που δεν θυσιάζετε.

Ε: Μήπως ένα VPN κρύβεται απότομα?

ΕΝΑ: Η σύντομη απάντηση είναι ναι. Ένα VPN θα κρύβεται από τον πάροχο διαδικτύου. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχετε ελεύθερη ραδιόφωνο για την παράνομη λήψη περιεχομένου. Μπορείτε ακόμα να πιάσετε με άλλους τρόπους και δεν το συνιστούμε.

Ε: Η λήψη μιας ταινίας είναι παράνομη?

ΕΝΑ: Η λήψη μιας ταινίας δεν είναι παράνομη. Η λήψη ταινιών που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα είναι 100% παράνομη. Το Torrenting μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη λήψη δωρεάν ταινιών που δεν προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα χωρίς να παραβιάζεται ο νόμος.

Ε: Μήπως ένα VPN επιβραδύνει το torrenting?

ΕΝΑ: Σε ορισμένες περιπτώσεις, ναι, και σε ορισμένες περιπτώσεις, θα επιταχύνει το torrenting σας. 

Το σενάριο όπου θα επιβραδύνει είναι εάν παίρνετε την πλήρη ταχύτητα λήψης όταν torrenting. Ένα VPN εγγενώς επιβραδύνει την ταχύτητά σας επειδή η επισκεψιμότητα σας μεταφέρεται μέσω ενός διαφορετικού διακομιστή.

Το σενάριο όπου θα επιταχυνθεί το torrenting σας είναι εάν ο ISP σας ρυθμίζει την ταχύτητα στα torrents επειδή ανησυχεί για την παράνομη δραστηριότητα. Ένα VPN θα κρυπτογραφεί την επισκεψιμότητά σας και η ταχύτητα του Internet σας δεν θα υποχωρήσει. 

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me