Λίστα απατών VPN: Υπηρεσίες που δεν αξίζει τον κόπο σας (Ενημέρωση 2020)

Τα εικονικά ιδιωτικά δίκτυα βρίσκονται εδώ και δεκαετίες.


Από τη στιγμή που θεωρούνται πόροι που χρησιμοποιούνται κυρίως από εταιρείες, είναι πλέον κοινές για τις μικρότερες επιχειρήσεις και ακόμη και τα άτομα. Στους καλύτερους κόσμους, ένα VPN παρέχει μεγαλύτερη ιδιωτικότητα, διευκολύνει τη διαχείριση της ασφάλειας στο οικιακό σας δίκτυο, στα δημόσια δίκτυα και, γενικά, αποτρέπει την πτώση των πληροφοριών σε λάθος χέρια.

Δυστυχώς, όλοι οι πάροχοι VPN δεν προσφέρουν το ίδιο επίπεδο εξυπηρέτησης και υποστήριξης. Μπορεί να είναι καλοί στο να πάρουν τα χρήματά σας, αλλά να παρέχουν λιγότερα από τα οφέλη που ισχυρίζονται ότι προσφέρουν. Εάν σκέφτεστε να επενδύσετε σε ένα VPN ή ενδεχομένως να αλλάξετε σε άλλη υπηρεσία, πέλμα προσεκτικά.

Ακολουθούν ορισμένοι πόροι που θα σας βοηθήσουν να γνωρίζετε τις πιο δημοφιλείς απάτες VPN και ακόμη και κάποιες προτάσεις σχετικά με τις χειρότερες υπηρεσίες VPN για να αποφύγετε.

Τα ενδεικτικά σημάδια μιας απάτης VPN

Λόγω της ευκολίας πρόσβασης στις πληροφορίες σήμερα, οι άνθρωποι μπορούν πλέον να λαμβάνουν πιο ενημερωμένες αποφάσεις αγοράς. Ωστόσο, μερικές φορές αυτό που λένε δεν είναι αυτό που κάνουν πάντα.

Με την πρώτη ματιά, οι προσφορές που προσφέρονται από μια εταιρεία VPN μπορεί να φαίνονται ειλικρινείς και ακριβείς. Ωστόσο, μετά από προσεκτικό έλεγχο, πολλές από αυτές τις υποσχέσεις είναι σαφώς πολύ δύσκολο να κρατηθούν ... Όταν VPNs έχουν ευρείες δηλώσεις σχετικά με τις υπηρεσίες τους - και όχι συγκεκριμένες, συγκεκριμένες λεπτομέρειες - Είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι.

Όταν κάτι φαίνεται λίγο καλό για να είναι αλήθεια, υπάρχει μια λογική πιθανότητα ότι κάτι δεν είναι σωστό.

Αυτές είναι μερικές από τις πιο δημοφιλείς απάτες γύρω από σήμερα και είναι για κάποιο λόγο. Όλα αυτά είναι σχεδιασμένα για να εξαπατήσουν τους πελάτες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Επομένως, μην περιμένετε πρώτα τα πάντα να είναι εμφανή.

Δεν είναι όλα τα VPN να σας πω όλα τα τελικά

phishing στο ΔιαδίκτυοΒλέπετε δηλώσεις στις περιγραφές προϊόντων που σας οδηγούν στο να πιστεύετε ότι το υπό εξέταση VPN κάνει μεγάλη δουλειά για την προστασία σας και της επιχείρησής σας. Υπάρχει πολλή συζήτηση για το πώς η υπηρεσία δεν τηρεί τα αρχεία καταγραφής δραστηριοτήτων, αλλά τι λέει το υλικό πωλήσεων άλλους τύπους κορμών?

  • Η υπηρεσία διατηρεί αρχεία καταγραφής σύνδεσης για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα?
  • Αυτά τα αρχεία καταγραφής περιλαμβάνουν την προέλευση της διεύθυνσης IP ή άλλα δεδομένα που θα μπορούσαν εύλογα να εντοπιστούν πίσω σε εσάς?
  • Υπάρχει κάτι στα αρχεία καταγραφής που τηρεί η υπηρεσία που δείχνει τι είδους αρχεία έχετε μοιραστεί ή κατέβασα?

Όπως συμβαίνει με κάθε είδους έρευνα, πληρώνει για να κρατήσει τα πέντε W στο μυαλό προτού δεσμευθείτε σε οποιοδήποτε VPN. Πάντα να ρωτάς: ποιος, τι, πότε, πού και γιατί.

Εάν δεν μπορείτε να λάβετε τις απαντήσεις, αυτό είναι ένα καλό σημάδι που δεν ισχύει NordVPN που έχει μια σαφή πολιτική μη καταγραφής, το άλλο VPN δεν κάνει τόσο καλή δουλειά να διατηρεί την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα προστατευμένη καθώς η ομάδα πωλήσεων θα θέλατε να σκεφτείτε.

Αυτό το δωρεάν VPN μπορεί να τελειώσει κοστίζει αρκετά

Γνωρίζετε ήδη ότι υπάρχουν δωρεάν υπηρεσίες VPN καθώς και υπηρεσίες που βασίζονται σε αμοιβές. Πριν από την ανάληψη ενός δωρεάν είναι επαρκής για τις ανάγκες σας, σιγουρευτείτε ότι καταλαβαίνετε τι θα και δεν θα παρέχει από την άποψη της διατήρησης των δεδομένων σας ασφαλή και δεν τηρεί τα αρχεία καταγραφής.

πληρώνεται έναντι δωρεάν VPN

Υπάρχουν σίγουρα δωρεάν υπηρεσίες VPN που κάνουν εξαιρετική δουλειά όπως Surfshark. Άλλοι δεν είναι όλοι τόσο ισχυροί όσον αφορά την ασφάλεια και μπορεί να έχουν ακόμη επιχειρησιακές προκλήσεις που σας αφήνουν χωρίς τη δυνατότητα σύνδεσης όταν είστε εκτός πόλης. Αυτό σας αφήνει και οποιεσδήποτε αλληλεπιδράσεις διεξάγετε σε απευθείας σύνδεση χωρίς πολύ να προστατεύσετε.

Μάθετε τι μπορείτε σχετικά με το χρόνο διακοπής του συστήματος και τι είδους ασφάλεια χρησιμοποιεί η ομάδα VPN για την αποτροπή παραβιάσεων.

Βοηθά επίσης να μάθετε εάν διατηρούν οποιοδήποτε είδος κορμών για ακόμη και μια μέρα. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι προσπαθείτε να λάβετε άμεσες απαντήσεις στις ερωτήσεις σας. Εάν το μόνο που παίρνετε είναι οι φοροδιαφυγές, πάρτε αυτό ως σημάδι για να προχωρήσετε σε έναν άλλο πάροχο.

Περιορισμοί στη ροή και άλλες λειτουργίες

Γνωρίζατε ότι όλες οι υπηρεσίες VPN δεν επιτρέπουν streaming από μερικές από τις δημοφιλέστερες τοποθεσίες όπως το Netflix.com?

Τα τελευταία χρόνια, ορισμένοι από αυτούς τους δικτυακούς τόπους έχουν προβεί σε νομικές ενέργειες για να αποτρέψουν την πρόσβαση ή να απαιτήσουν κάποιο είδος αποζημίωσης για να το επιτρέψουν. Δυστυχώς, δεν είναι όλοι οι πάροχοι VPN μπροστά για το ποια sites δεν μπορούν να μεταδοθούν σε ροή ή εάν υπάρχει κάποιος τύπος αμοιβής που θα ισχύει.

μήνυμα λάθους netflix

Εξετάστε μια κατάσταση κατά την οποία τα streaming show αργά το βράδυ είναι μέρος του οικογενειακού σας Σαββατοκύριακου. Όντας προσεκτικός, αποφασίζετε να κρατήσετε την κίνηση ανώνυμη.

Ωστόσο, δεδομένου ότι ο πάροχος VPN δεν ανέφερε ότι δεν μπορείτε να προβάλετε σε ροή στον δημοφιλή ιστότοπο που χρησιμοποιείτε, θα καταλήξετε να λείψετε σε αυτόν τον σημαντικό χρόνο οικογενειακής σύνδεσης.

Φαίνεται λίγο ασήμαντο; Δεν το νομίζουμε ...

Οι υπηρεσίες VPN έχουν σχεδιαστεί για να κρυπτογραφούν και να προστατεύουν την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα και αυτό περιλαμβάνει streaming. Όντας αναγκασμένοι να θυσιάσετε το απόρρητο των δεδομένων σας απλά να μεταδώσετε περιεχόμενο βίντεο σε απευθείας σύνδεση δεν είναι αυτό που VPN είναι περίπου.

Περιορισμοί στη ροή ψυχαγωγίας, αφού ένας πάροχος VPN έχει υποσχεθεί την απεριόριστη ροή, είναι μια μεγάλη κόκκινη σημαία. Εάν διαπιστώσετε ότι ένας πάροχος VPN ισχυρίζεται ότι παρέχει πρόσβαση και δεν το κάνει, ή αν πρέπει να πληρώσετε τέλη όταν υποσχεθήκατε διαφορετικά, είναι καιρός να προχωρήσουμε σε έναν διαφορετικό πάροχο υπηρεσιών.

Δεν λειτουργούν όλες οι συσκευές σας με το VPN

πώς λειτουργεί ο δρομολογητής vpn

Έχετε εγγραφεί στο VPN επειδή ισχυρίστηκε ότι είναι συμβατό με όλες τις συσκευές σας και όλα τα λειτουργικά συστήματα σε αυτά.

Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν ταξιδεύετε εσείς ή οποιοσδήποτε από τους υπαλλήλους σας. Τι συμβαίνει την πρώτη φορά που ταξιδεύετε και δεν μπορείτε να συνδέσετε το τηλέφωνό σας στο VPN; Θα σας εμποδίσει να κάνετε εργασία που απαιτεί υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας?

Προσέξτε ότι οι VPN λειτουργούν με όλες τις συσκευές και τα λειτουργικά συστήματα. Πηγαίνετε με μια υπηρεσία που διευκρινίζει ποιες συσκευές και ποια συστήματα υποστηρίζονται σαν VyprVPN που έχει σαφείς λεπτομέρειες σχετικά με τη συμβατότητα.

Αυτό το μεγάλο VPN θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία ενός BotNet

Τι είναι το botnet; Ένα botnet είναι ένα δίκτυο συσκευών με δυνατότητα Internet που συλλαμβάνονται με κακόβουλο λογισμικό και στη συνέχεια χρησιμοποιούνται από έναν ελεγκτή χωρίς οι ιδιοκτήτες να γνωρίζουν τι συμβαίνει.

Πιστέψτε το ή όχι, τα τρωτά σημεία VPN θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο τον υπολογιστή σας, κάνοντας μέρος ενός στρατού από botnets. Αυτό σημαίνει ότι μερικοί από τους πόρους σας θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να απομακρύνουν άλλους από τα μετρητά στέλνοντας μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή συστήματα κλειδώματος για λύτρα.

Αυτός είναι ένας άλλος λόγος για να κάνετε ερωτήσεις σχετικά με την ασφάλεια πλατφόρμας. Αν η υπηρεσία δεν ενημερώνει τακτικά τις προστασίες, κινδυνεύετε ακόμα κι αν δεν τηρούν αρχεία καταγραφής. Η δραστηριότητά σας σε πραγματικό χρόνο είναι αρκετή για να σας κάνει πιθανό θύμα. 

Συνδρομές διάρκειας ζωής που λήγουν

Έχετε δει υπηρεσίες VPN που παρέχουν συνδρομές σε όλη τη ζωή. Αλλά πραγματικά?

... Υπάρχουν μερικά VPN που υποστηρίζουν αυτήν την προσφορά εφόσον η υπηρεσία παραμένει στην επιχείρηση. Άλλοι μπορεί να σας πέσουν μετά από ένα ή δύο χρόνια, μερικές φορές χωρίς καμία ειδοποίηση.

Απάτη συνδρομής κατά τη διάρκεια ζωής VPN

Εάν ο παροχέας VPN σας αποβάλει την υπάρχουσα συνδρομή ζωής, δεν θα έχετε καμία προστασία και κανένα ιδιωτικό απόρρητο. Χρειάζεται χρόνος για να βρείτε μια άλλη κατάλληλη υπηρεσία, έτσι εσείς πρέπει να είστε προσεκτικοί κατά την επιλογή του παροχέα VPN και τα πακέτα στα οποία θα βασιστείτε.

Πριν αποφασίσετε ότι η συνδρομή σε όλη τη ζωή είναι η πραγματική συμφωνία, ανακαλύψτε τους όρους και τις προϋποθέσεις. Τι θα έκανε δυνατή την ακύρωση της συνδρομής; Εάν δεν αισθάνεστε άνετα με αυτό που ανακαλύπτετε, βρείτε μια διαφορετική υπηρεσία.

Η εφαρμογή Scour Notorious VPN Scam

Δεν υπάρχει έλλειψη εφαρμογών VPN που έχουν αναπτυχθεί για όλα τα είδη smartphones. Από το Android στην Apple, τα καταστήματα έχουν πολλές επιλογές - αλλά δεν είναι όλες νόμιμες.

Λίγο καιρό πίσω, η Apple αφαιρέθηκε μια εφαρμογή VPN που χρησιμοποιήθηκε για να εξαπατήσει τους ανθρώπους από μεγαλύτερα χρηματικά ποσά. Σε αυτήν την περίπτωση, υπήρξε η προσφορά δωρεάν δοκιμής και πληροφορίες σχετικά με την αυτόματη ανανέωση στο τέλος της δοκιμαστικής περιόδου που ήταν λιγότερο από σαφής. Πριν από την κατάργηση της εφαρμογής από το κατάστημα της Apple, εκατοντάδες άνθρωποι πληρώνουν υπερβολικά επιτόκια και αντιμετωπίζουν προβλήματα κατάργησης της συμφωνίας.

Εάν οι όροι και οι προϋποθέσεις δεν είναι σαφείς, η εφαρμογή δεν αξίζει τον κόπο σας. Προχωρήστε σε μία που είναι μπροστά για όλες τις χρεώσεις και τις χρεώσεις και πώς να αποχωρήσετε πριν ολοκληρωθεί η δωρεάν δοκιμαστική περίοδος.

Υπάρχουν και τα μάτια στην κυκλοφορία σας ακόμη και αν δεν υπάρχει κανένα αρχείο καταγραφής δραστηριότητας

παρακολούθηση των οφθαλμώνΜια άλλη απάτη έχει να κάνει με την πρόσβαση σε δεδομένα σε πραγματικό χρόνο. Ουσιαστικά, υπάρχει κακόβουλο λογισμικό και καταγράφει την περιήγησή σας, τις λήψεις αρχείων, την παρακολούθηση βίντεο και άλλες δραστηριότητες ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη. Μπορεί να επηρεαστεί μία ή περισσότερες από τις συσκευές που χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση στο VPN.

Δεν υπάρχει καθόλου δελτίο δραστηριοτήτων, αλλά οι ενέργειές σας χρησιμοποιούνται αργότερα για τη δημιουργία στοχευμένου μάρκετινγκ με τη μορφή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μηνυμάτων κειμένου και προβολής διαφημίσεων. Ανάλογα με αυτά που έχετε κάνει online, αυτές οι πληροφορίες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν είναι ένα είδος προσπάθειας να εξωθούνται τα χρήματα.

Ψάχνετε για μια υπηρεσία VPN; Διαχωρίστε τα από τη λίστα!

Το μόνο που χρειάζεται είναι μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο για να βρείτε περισσότερες υπηρεσίες VPN από ό, τι φανταζόταν ότι υπήρχε. Ορισμένες από αυτές είναι στην πραγματικότητα υπηρεσίες VPN εγγραφής που τελικά δεν παρέχουν καθόλου οφέλη.

Άλλοι πράγματι δουλεύουν, αλλά όχι με τον τρόπο που ισχυρίζονται. Το καλύτερο στοίχημά σας είναι πάντα να ψάχνετε για online κριτικές, και να ρωτήσετε γύρω και να δείτε τι οι άνθρωποι στο κοινωνικό ή επιχειρηματικό δίκτυο σας μπορεί να γνωρίζουν σχετικά με οποιοδήποτε VPN που σκέφτεστε.

Για να ξεκινήσετε, μπορείτε να δείτε μερικά παραδείγματα scammy υπηρεσίες VPN που δεν είναι πιθανό να είναι αυτό που χρειάζεστε.

Liberty VPN

Λογότυπο VPN LibertyΜια υπηρεσία VPN που είναι απρόθυμη να σας ενημερώσει για το πού βασίζεται δεν αξίζει τον κόπο σας. Φέρτε από την άποψη της υπηρεσίας που προκαλεί σύγχυση και δεν υπάρχει δυνατότητα να ξεκλειδώνετε υπηρεσίες ροής και θα είστε σίγουροι ότι η συμφωνία δεν είναι καλή.

Όταν το μηνιαίο κόστος δεν παρέχει μεγάλο εύρος ζώνης και η πολιτική επιστροφής είναι πιο περίπλοκη από τους όρους και τις προϋποθέσεις, καλό είναι να ψάχνετε αλλού.

Το Liberty VPN παρέχει όλα τα παραπάνω. Εάν εξακολουθείτε να χρειάζεστε περισσότερο κίνητρο για να μην εγγραφείτε.

  • Δεν έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το Skype από ορισμένα έθνη
  • Δεν υπάρχουν ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Υπάρχει κάποια ερώτηση σχετικά με τις συσκευές που υποστηρίζονται και σε ποιο βαθμό
  • Θα σας ρίξουν χωρίς προειδοποίηση εάν τυχαίνει να παραβιάσετε οποιονδήποτε από αυτούς τους δύσκολους να καταλάβετε όρους και προϋποθέσεις
  • Ακόμη χειρότερα, θα αξιολογηθεί μια αρκετά μεγάλη αμοιβή για την "απόρριψη"

Betternet VPN

Λογότυπο Betternet VPNΤο Betternet VPN έχει ένα ελπιδοφόρο όνομα που αποσκοπεί να εμπνεύσει εμπιστοσύνη. Δυστυχώς, συμβαίνει να είναι μεταξύ των δωρεάν υπηρεσιών VPN με λιγότερο από εμπνευσμένα μέτρα ασφαλείας.

Οι χρήστες έχουν αναφέρει προβλήματα με το κακόβουλο λογισμικό και τα επακόλουθα ζητήματα. Αυτό σημαίνει ότι τα δεδομένα σας συλλέγονται και πιθανώς πωλούνται στον πλειοδότη.

Μην εκπλαγείτε αν δεν μπορείτε να πάρετε ευθείες απαντήσεις από τις τεχνικές ή τις ομάδες υποστήριξης. Δεν είναι γνωστό ότι είναι οι πιο φιλόξενοι λαοί.

Να γνωρίζετε ότι ενώ Η Betternet διαφημίζει μια πολιτική μηνυμάτων μηδέν, διατηρεί τα αρχεία καταγραφής σύνδεσης. Δεν είναι σαφές πόσο καιρό διατηρούνται αυτά τα αρχεία καταγραφής.

VPN άμυνας

Λογότυπο VPN υπεράσπισηςΠοιο είναι το σημείο της ύπαρξης ενός VPN, αν δεν θα μείνει επάνω? Αυτό είναι ένα από τα πρωταρχικά ζητήματα με το VPN Άμυνας. Ο χρόνος διακοπής τους είναι σημαντικά μεγαλύτερος από τον ανταγωνισμό και υπάρχει κάποια ερώτηση σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι ασφαλείς πελάτες συμβαίνουν ακόμη και όταν το δίκτυο λειτουργεί.

Ορισμένοι πελάτες αναφέρουν επίσης προβλήματα streaming και παρατηρούν ένα uptick σε spam που φαίνεται παράξενη σχέση με τη δραστηριότητα περιήγησης κατά τη σύνδεση στο δίκτυο. Άλλοι σημειώνουν ότι η υποστήριξη πελατών τους δεν φαίνεται να βρίσκεται στον βρόχο όταν προκύπτουν προβλήματα, αφήνοντας ο καθένας αβέβαιος για το τι συμβαίνει.

Αν δεν απολαμβάνετε το χάος και όπως την ιδέα να αναρωτιέστε ποιος έχει τα δεδομένα σας, θα ήταν καλύτερο να αναζητήσετε υπηρεσίες αλλού.

Dot VPN

dotvpn λογότυποΤι πιστεύετε για ένα VPN που βασίζεται σε μία χώρα, αλλά εξυπηρετεί κυρίως διακομιστές σε ένα από τα έθνη που αποτελούν μέρος της συμφωνίας Five Eyes?

Τι λέτε για servers σε ένα έθνος που έχει κάποια αμοιβαιότητα όσον αφορά την ανταλλαγή δεδομένων με άλλα έθνη? Αν δεν ξέρετε πώς επηρεάζει το απόρρητό σας και είστε εντάξει με αυτό, επιλέγοντας μια υπηρεσία όπως το Dot VPN ΔΕΝ είναι για εσάς.

Με έδρα το Χονγκ Κονγκ με διακομιστές στη Γερμανία, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι διατηρούνται αρχεία καταγραφής σύνδεσης και χρήσης. Στην περίπτωση αυτή του VPN, αυτό σημαίνει τα αρχεία στο χέρι για μέχρι δύο χρόνια.

Συνδυάστε αυτό με μια φήμη για κακή απόδοση και πρέπει να αναρωτηθείτε γιατί κάποιος θα κινδύνευε να εγγραφεί.

OneVPN

onevpn λογότυποΔυστυχώς με την απόδοση ή το γεγονός ότι το OneVPN διατηρεί αρχεία καταγραφής σύνδεσης ενώ παράλληλα ακολουθεί πολιτική μηδέν-καταγραφής; Μετά από όλα, κανένα αρχείο καταγραφής δεν σημαίνει κανένα αρχείο καταγραφής.

Κρίμα. Έχουν τρόπους να πάρει γύρω από την εγγύηση επιστροφής χρημάτων που έχει αφήσει κάποιους χρήστες θυμωμένος και φτωχότερος.

Δεδομένου ότι δεν είναι μπροστά για τα αρχεία καταγραφής σύνδεσης και την αξίωσή τους να είναι μία από τις ταχύτερες υπηρεσίες VPN γύρω, πρέπει να αναρωτηθείτε τι άλλο επιλέγουν να μην σας πω. Εγγραφείτε με δική σας ευθύνη.

Η κατώτατη γραμμή

Υπάρχουν πολλές νόμιμες υπηρεσίες VPN που προσφέρουν εξαιρετικές υπηρεσίες, σας λένε ακριβώς τι μπορούν και δεν μπορούν να παρέχουν και χρεώνουν εύλογα τέλη.

Περάστε πάνω από εκείνους που σας αφήνουν με πολλές ερωτήσεις και εστιάστε στους παρόχους υπηρεσιών που βγαίνουν από το δρόμο τους για να είμαστε ειλικρινείς με τους πιθανούς πελάτες. Μακροπρόθεσμα, θα έχετε περισσότερα οφέλη και λιγότερους πονοκεφάλους.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me