Έγινε εξαφάνιση του VPN – αμφισβητήσιμη ταχύτητα και ασφάλεια

Το VanishedVPN είναι μια υπηρεσία VPN που βασίζεται στην Αυστραλία, η οποία βρίσκεται μόνο για λίγο περισσότερο από ένα χρόνο. Ως εκ τούτου, είναι αρκετά δοκιμασμένο και δεν έχουν διεισδύσει ακριβώς στην αγορά όπως άλλοι φορείς παροχής υπηρεσιών VPN έχουν.


Το μεγάλο τους αξίωση για τη φήμη ήταν ένα βύσμα από Lifehacker ο οποίος τους αποκαλούσε το "αγαπημένο VPN για την πρόσβαση στο US Netflix".

Ενώ μια χούφτα των επιχειρήσεων ζουν μέχρι τη διαφημιστική εκστρατεία, και πιο συχνά από ό, τι όχι, η πλειοψηφία τους δεν το κάνουν. Το VanishedVPN βρίσκεται στο προσκήνιο από το βύσμα από το Lifehacker. Ας πηδήξουμε σε αυτό για να δούμε αν ζουν μέχρι τη διαφημιστική εκστρατεία!

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά! ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του VanishVPN.

Vanished Επισκόπηση VPN

ΧαρακτηριστικάΠληροφορίες
Ευχρηστία: Εύχρηστος
Πολιτική καταγραφής: Διφορούμενη πολιτική μη καταγραφής
Μέγεθος διακομιστή: 1300 ++ διακομιστές
Διανομή διακομιστή: Μυστικός
Υποστήριξη: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Torrenting: Επιτρέπεται
Streaming: Περιορισμένος
Πρωτόκολλο VPN και κρυπτογράφηση: Μυστικός
Αρχηγείο: Αυστραλία
Τιμή: $ 8.33 / μήνα
Επίσημη ιστοσελίδα: https://www.vanishedvpn.com/

Τι είναι το VanishedVPN?

Το VanishedVPN είναι λίγο περισσότερο από το μέσο όρο του μύλου VPN. Η ίδια η υπηρεσία VPN διαφημίζεται ως ιδανική για αγορές στο εξωτερικό, σε απευθείας σύνδεση τυχερά παιχνίδια, αθλητικά και streaming. Η υπηρεσία είναι μια λύση εικονικού ιδιωτικού δικτύου από την αγαπημένη μας θέση στον κόσμο, την Αυστραλία.

Αν είστε όλοι για την υπερηφάνεια straya τότε καθίστε, βυθιστείτε στο γέλιο kookaburra, πηγαίνετε στο διαδίκτυο και ξεκινήστε να σερφάρετε με το VanishedVPN.

Εκτός του ότι είναι VPN Aussie, το VanishVPN δεν είναι απλώς ένα VPN. Έχει επίσης δημιουργήσει το Invizbox.

Έγινε εξαφάνιση του VPN - αμφισβητήσιμη ταχύτητα και ασφάλεια

Το Invizbox είναι ένας μίνι δρομολογητής που επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν την έξυπνη τηλεόραση, το Playstation ή το Xbox με το διακομιστή του VPN. Είναι μια πολύ έξυπνη συσκευή που παίρνει αυτή την υπηρεσία VPN από ένα κανονικό VPN που βασίζεται στην Αυστραλία σε ένα που σκέφτεται έξω από το κιβώτιο.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Invizbox και ποιες είναι οι συνέπειες όταν πρόκειται για την έδρα σας στην Αυστραλία.

Εξαφανισμένες λύσεις VPN Secure VPN για περιήγηση στον ιστό

Τα πλεονεκτήματα του VanishedVPN

Το VanishedVPN απέχει πολύ από την τέλεια υπηρεσία VPN. Υπάρχουν τρεις κύριες πτυχές που επικεντρώνονται στα θετικά αποτελέσματα του VanishedVPN: Geo-deblocking, Invizbox και ευκολία στη χρήση. Διαθέτουν επίσης περισσότερους από 1300 διακομιστές και επιτρέπουν τη ροή δεδομένων με έως και 3 ταυτόχρονες συνδέσεις.

Geo-Unblocking Λύση

Το γεωφυσικός αποκλεισμός αναφέρεται σε ιστότοπους που εμποδίζουν άτομα σε άλλες χώρες να βλέπουν περιεχόμενο περιορισμένου περιεχομένου.

Εάν έχετε ζήσει στην Αυστραλία για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα, θα γνωρίζετε ότι οι γεωγραφικοί περιορισμοί είναι ένας πραγματικός δολοφόνος για να απολαμβάνετε περιεχόμενο που έχει εύκολη πρόσβαση στον υπόλοιπο κόσμο της αγγλόφωνης. Για τους Aussies που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις αγαπημένες τους αμερικανικές τηλεοπτικές εκπομπές, το VanishedVPN φαίνεται να είναι βιώσιμη επιλογή.

Με το VanishedVPN, θα έχετε τη δυνατότητα να καλύψετε τα νεώτερα επεισόδια του παιχνιδιού Thrones και να απολαύσετε παλιά faves όπως Dexter, Breaking Bad ή το show Netflix Orange είναι το νέο μαύρο. Το VanishedVPN είναι σε θέση να αποκτήσει πρόσβαση στο BBC iPlayer, ITV, Hulu, Crackle και άλλες υπηρεσίες streaming.

Invizbox

Αυτό σημαίνει ότι είναι όλα σχετικά με την υπηρεσία VPN του VanishedVPN αλλά το Invizbox είναι πολύ δροσερό για να μην πάει σε λίγο. Προσωπικά, αυτό είναι το αγαπημένο μας πράγμα για το VanishedVPN. Φαίνεται σχεδόν ότι οι δημιουργοί του VanishedVPN δημιούργησαν το Invizbox και στη συνέχεια δημιούργησαν την υπηρεσία VPN για να πάνε μαζί με το κομμάτι του υλικού τους. Με όλα όσα έκαναν σωστά με το Invizbox, έχω την πεποίθηση ότι το VanishedVPN θα διορθώσει τα θέματα που πρόκειται να μπει αργότερα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε με το Invizbox είναι να το συνδέσετε στο δρομολογητή σας. Μόλις συνδεθεί με το δρομολογητή σας, μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τις συσκευές σας όπως είναι φυσιολογικό. Απλά συνδέοντας το Invizbox, όλη η διαδικτυακή σας κίνηση είναι κρυπτογραφημένη.

Ο τρόπος λειτουργίας της συσκευής είναι αρκετά δροσερός καθώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταυτόχρονα 4 διαφορετικούς διακομιστές VPN. Αυτό είναι πολύ καλό για τη ροή διαφορετικού περιεχομένου.

Το Invizbox δεν είναι τέλειο, αλλά είναι μάλλον καινοτόμο και σίγουρα αξίζει τον έλεγχο.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το VanishedVPN

Ένα από τα καλά πράγματα που μπορούμε να πούμε για το VanishedVPN είναι ότι είναι αρκετά ενημερωτικά όσον αφορά τη διαμόρφωση. Προσφέρουν λεπτομερείς οδηγούς ρύθμισης για iPhone, iPad, Mac, Windows, Android, ATV, PS4, PS3, Σπορ, Chromecast, Επιφάνεια, Δρομολογητές και πολλά άλλα.

Αν έχετε αποφασίσει να πάτε με το VanishedVPN, η διαδικασία εγγραφής / εγκατάστασης είναι μάλλον απλή. Απλώς καταχωρείτε το λογαριασμό σας παρέχοντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και δημιουργώντας έναν κωδικό πρόσβασης. Μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή, οι οδηγοί εγκατάστασης τους θα σας οδηγήσουν στη διαδικασία πρόσβασης στη διασύνδεσή τους σε μια σειρά συμβατών συσκευών.

Για όσους χρησιμοποιούν Windows, θα πρέπει να κάνετε λήψη της εφαρμογής OpenVPN και να εφαρμόσετε τα αρχεία διαμόρφωσης του OpenVPN του VanishedVPN. Αυτό θα διαρκέσει περίπου πέντε λεπτά.

Από εκεί, είναι πραγματικά πολύ εύκολο.

 1. Κατεβάστε και εγκαταστήστε το λογισμικό OpenVPN από το openvpn.net. Σιγουρέψου ότι επιτρέψτε στους οδηγούς TAP να εγκαταστήσετε όταν λάβετε το αναδυόμενο παράθυρο αργότερα κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης.
 1. Κατεβάστε το αρχείο ρύθμισης OpenVPN VanishedVPN από εδώ για τον Server που θέλετε (δηλ. Usa.ovpn για το VPN των ΗΠΑ για να παρακολουθήσετε το US Netflix).
 1. Μετακινήστε το αρχείο που κατεβάσατε (USA.ovpn στο παράδειγμά μας) στο φάκελο config του OpenVPN στο (C: \ Program Files \ OpenVPN \ config). Κάντε κλικ στο κουμπί "συνέχεια" όταν ζητήσετε πρόσβαση διαχειριστή για να συνεχίσετε.
 2. Κάντε δεξί κλικ στο Συντόμευση GUI του OpenVPN στην επιφάνεια εργασίας σας και επιλέξτε "εκτέλεση ως διαχειριστής".
 1. Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο του OpenVPN στη γραμμή εργασιών στο κάτω μέρος της οθόνης.
 2. Επιλέξτε τη σύνδεση που θέλετε (ΗΠΑ στο παράδειγμά μας) και επιλέξτε 'connect' από το αναπτυσσόμενο μενού.
 1. Αντιγράψτε και επικολλήστε το όνομα χρήστη VPN (τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας) και τον κωδικό πρόσβασης που μπορείτε να δείτε στον πίνακα ελέγχου του λογαριασμού μου στον ιστότοπό μας. Αυτά τα πεδία είναι ευαίσθητα.
 1. Το εικονίδιο πρέπει να γίνει πράσινο για να δείξει ότι είστε συνδεδεμένοι.
 2. Για να ελέγξετε ότι είστε συνδεδεμένοι, δοκιμάστε να παίξετε κάποιο περιεχόμενο από τη θέση στην οποία είστε συνδεδεμένοι (για παράδειγμα εάν είστε συνδεδεμένοι με τις ΗΠΑ, μεταβείτε στο netflix.com και θα δείτε τον κατάλογο των Η.Π.Α.).

Όλοι είστε έτοιμοι, σύντροφοι!

Οι Αρνητικές του VanishedVPN

Θέλουμε να αγαπάμε το VanishedVPN περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο VPN επειδή βασίζεται στη χώρα μας. Ωστόσο, εξακολουθεί να έχει πολλά θέματα που πρέπει να επιλυθούν. Πρέπει να πούμε ότι η υπηρεσία είναι σχετικά νέα, έτσι ώστε να έχουν ακόμα κάποιο χρόνο για να καθιερωθούν ως μεγάλοι παίκτες.

Αυστραλιανό VPN?

Η βασισμένη στην Αυστραλία είναι μεγάλη και όλα εκτός από αυτά δεν μας φημολογούν καλά για μας τους Αυστραλούς επειδή η Αυστραλία είναι μέλος των δεκατεσσάρων ματιών, ενός πολυεθνικού συνεταιρισμού που συλλέγει τη νοημοσύνη σήματος και μοιράζεται το ένα με το άλλο. Αυτό σημαίνει ότι τα ευαίσθητα δεδομένα σας δεν θα είναι ποτέ πραγματικά ασφαλή, ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιείτε VPN ή όχι.

Η συντριπτική πλειοψηφία των αξιόπιστων VPN διατηρεί μια αυστηρή πολιτική "χωρίς αρχεία καταγραφής", η οποία εξασφαλίζει στους χρήστες ότι οι συνεδρίες τους δεν θα καταγράφονται ούτε πωλούνται σε τρίτους. Το VanishedVPN παραδέχεται ανοιχτά στο αποθηκεύοντας τα δεδομένα σας για περίοδο 30 ημερών. Αυτό περιλαμβάνει τη διεύθυνση IP προέλευσης και την ώρα έναρξης και λήξης της σύνδεσης. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την καταγραφή VPN εδώ.

Παρόλο που το VanishedVPN ισχυρίζεται ότι δεν καταγράφει ποτέ την επισκεψιμότητα ενός χρήστη ή το περιεχόμενο των επικοινωνιών του εν λόγω χρήστη, αλλά είναι πραγματικά ένας ισχυρισμός που μπορεί να κάνει με καλή συνείδηση?

Βάσει της συμφωνίας UKUSA και όλων των συναφών τροποποιήσεων, η αυστραλιανή κυβέρνηση μπορεί να εξυπηρετήσει δίκτυα VPN με κλήσεις ή εντάλματα έρευνας, και ότι το VPN θα είναι υποχρεωμένο να μοιράζεται τα αρχεία καταγραφής των χρηστών τους.

Ποιο είναι το κόστος του VanishedVPN?

Υπάρχουν μόνο δύο επιλογές τιμολόγησης με το VanishedVPN, καμία από τις οποίες δεν είναι πολύ συναρπαστική.

Προσφέρουν ένα τυποποιημένο σχέδιο ή το σχέδιο "καλύτερης προσφοράς" (ετήσια).

 • Το Πρότυπο Σχέδιο
  • 11,99 δολάρια
  • Χρεώνεται κάθε μήνα
  • 3 ταυτόχρονες συνδέσεις
 • "Καλύτερη προσφορά "
  • $ 8.33 / μήνα
  • Χρεώνεται ετησίως ως 99,99 δολάρια
  • Εξοικονόμηση 43,89 δολαρίων
  • 3 ταυτόχρονες συνδέσεις

Ειλικρινά, δεν είμαστε τόσο έντονοι στα πακέτα Standard vs. Best Offer, καθώς επιθυμούμε να "πληρώσετε όσο πηγαίνετε", και δεν μπορούμε πραγματικά να εμπιστευτούμε ένα VPN που δεν προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων ή δωρεάν δοκιμή.

Ακόμη και μερικά από τα χειρότερα δίκτυα VPN σας προσφέρουν μια δωρεάν δοκιμή τουλάχιστον 3 ημερών ώστε να μπορείτε να γνωρίσετε τον εαυτό σας με την υπηρεσία τους και να πείτε εάν είναι νόμιμες.

Ακύρωση της υπηρεσίας VanishedVPN

Δεν λέμε ότι θα θέλατε να ακυρώσετε αλλά αυτό συμβαίνει εάν το κάνετε ποτέ.

Όλοι οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ακυρώσουν την υπηρεσία τους οποιαδήποτε στιγμή, αλλά είναι σημαντικό να λάβουμε υπόψη ότι δεν χορηγούνται επιστροφές χρημάτων. Καθώς το VanishedVPN δεν χορηγεί επιστροφές, οι χρήστες που έχουν αγοράσει μια ετήσια συνδρομή δεν θα αποζημιωθούν για το τμήμα του χρόνου που απομένει στον λογαριασμό τους.

Ο μόνος τρόπος για να πάρετε μια επιστροφή χρημάτων σε ένα ετήσιο πρόγραμμα εγγραφής είναι να ακύρωση εντός των πρώτων 30 ημερών υπηρετικός. Η ακύρωση τίθεται σε ισχύ μόλις ειδοποιηθεί το VanishedVPN ότι θέλετε να ακυρώσετε.

Είναι VanishedVPN Ασφαλής?

Η σελίδα "Χαρακτηριστικά" του VanishedVPN εμφανίστηκε κενή την τελευταία φορά που το χρησιμοποιήσαμε. Επομένως, δεν υπήρχε κανένας τρόπος να επιβεβαιώσουμε ότι η υπηρεσία είναι ασφαλής και ασφαλής. Σε αντίθεση με σχεδόν όλα τα άλλα διαθέσιμα VPN, δεν αναφέρουν το ακριβές πρωτόκολλο ή την κρυπτογράφηση τους.

Μόνο ένα πραγματικό drongo θα αισθανόταν ότι θα μπορούσαν να περιφέρονται στο διαδίκτυο ελεύθερα χρησιμοποιώντας ένα VPN που δεν αποκαλύπτει τη μέθοδο κρυπτογραφίας του. Αυτός είναι ένας σίγουρος τρόπος για να πιαστείτε σε σας grundies.

Δοκιμή ταχύτητας VanishedVPN

Προσωπικά, αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα με το VanishedVPN. Απλά δεν έχουν γρήγορους διακομιστές.

Για να διασφαλίσουμε την ακρίβεια αυτής της αναθεώρησης, αποφασίσαμε να εκτελέσουμε μια δοκιμή ταχύτητας χρησιμοποιώντας το Speedtest.net σε διακομιστή 100 Mbps στην ΑΕ. Για να το θέσουμε σε προοπτική, βρισκόμασταν τότε στο Σίδνεϊ. Επομένως, η απόδοση δεν επηρεάστηκε από τραχίες συνθήκες ή τίποτα.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα της δοκιμής:

 • AU Server (Σίδνεϊ)
  • Ping: 49 ms
  • Ταχύτητα μεταφόρτωσης: 9.37 Mbps
  • Ταχύτητα μεταφόρτωσης: 0,47 Mbps
 • US Server (Νέα Υόρκη)
  • Ping: 140 ms
  • Ταχύτητα μεταφόρτωσης: 29.74 Mbps
  • Ταχύτητα μεταφόρτωσης: 2,07 Mbps

Είναι προφανές από αυτά τα ευρήματα ότι η ταχύτητα δεν είναι το ισχυρό κοστούμι του VanishedVPNστην πραγματικότητα, η ταχύτητα φαίνεται να έχει "εξαφανιστεί". Πουθενά στην ιστοσελίδα τους δεν αφήνουν τους πιθανούς πελάτες να γνωρίζουν τίποτα για τους διακομιστές ή τα πρωτόκολλά τους. Επιλέγουν να προχωρήσουν με τις πιο αδιαφανείς λεπτομέρειες. Μπορεί επίσης να πείτε ότι "εξαφανίστηκε".

Τα περισσότερα δίκτυα VPN υπερηφανεύονται για την καταγραφή της πληθώρας των τοποθεσιών διακομιστών. Το VanishedVPN δεν αποκαλύπτει καμία από αυτές τις πληροφορίες.

Ποιότητα υποστήριξης πελατών

εξυπηρέτηση πελατώνVanishedVPN δεν προσφέρει ζωντανή συνομιλία 24/7 όπως μερικές από τις καλύτερες λύσεις VPN στην αγορά. Αντίθετα, περιορίζεστε σε μια επιλογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μόνο για την υποβολή καταγγελίας ή την αποστολή τεχνικών ερωτήσεων.

Η ομάδα υποστήριξης πελατών τους είναι αρκετά ενημερωμένη, αλλά αυτό δεν είναι πουθενά τόσο μεγάλο όσο οι υπηρεσίες όπως NordVPN ή Surfshark. Ορισμένοι ιστότοποι βασίζονται μόνο σε σύστημα εισιτηρίων, ενώ άλλοι υπάρχουν σε απευθείας σύνδεση για να σας βοηθήσουν σε πραγματικό χρόνο. Δυστυχώς, το VanishedVPN δεν είναι ένα από τα τελευταία.

Συνιστούμε το VanishedVPN?

VanishedVPN απέχει πολύ από το χειρότερο ή ακριβότερο VPN. Στην πραγματικότητα, πολλοί αξιολογητές επαινέσουν την τιμή, παρόλο που έχουμε δει πολύ καλύτερες προσφορές αλλού. Ωστόσο, θα συνιστούσα αυτό το VPN εάν ψάχνετε μόνο κάτι που μπορεί να πάρει γύρω geo περιορισμούς ή αν είστε πραγματικά στην ιδέα της αγοράς του invizbox.

Υπάρχει σχετική έλλειψη επιλογών τιμών σε αυτό. Πολλές τοποθεσίες VPN προσφέρουν δωρεάν δοκιμές και πακέτα 3 μηνών. Το VanishedVPN προσφέρει μόνο ένα μηνιαίο ή ετήσιο πρόγραμμα χρέωσης, κανένα από τα οποία δεν είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτο από την άποψη της τιμής. Υπάρχουν σίγουρα πιο προσιτά VPN στην αγορά, πολλά από αυτά με σταθερή φήμη και ιστορικό διαφάνειας.

Αντίθετα, το VanishedVPN παρέχει ελάχιστες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές και τις πολιτικές τους. Αλλά ενώ η έλλειψη προηγμένων χαρακτηριστικών είναι ένα μειονέκτημα σε αυτό το έμπειρο VPNer μάτια, μπορούμε να δούμε πώς θα μπορούσε να προσελκύσει τον λιγότερο έμπειρο χρήστη που θέλει απλώς το απόρρητο και την ασφάλεια ενός VPN για περιστασιακά surfing ή διαλείπουσα ροή.

Για όλους τους άλλους χρήστες, προτείνουμε έντονα να επιλέξετε μια πιο εδραιωμένη και πλήρως εξοπλισμένη υπηρεσία όπως NordVPN. Εάν θέλετε την κρέμα της καλλιέργειας, τότε είστε στην τύχη. Έχουμε αναθεωρήσει πάνω από 80 διαφορετικά δίκτυα VPN που βρίσκονται σε διάφορα μέρη του πλανήτη και τα έχουν φιλτράρει στα χρυσά ψήγματα. Εδώ είναι οι κορυφαίες επιλογές μας για τα καλύτερα VPN.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me