Το καλύτερο VPN για Mac (αναθεώρηση 2020)

Έχετε τελικά το νέο σας Mac. Πάρτε το χρόνο να καυχηθεί για αυτό στους φίλους σας, τους είπε πόσο καλύτερα είναι από τους υπολογιστές τους, στη συνέχεια basked στην ανωτερότητα σας για λίγο. Με όλα αυτά που έγιναν, ήρθε η ώρα να αποκτήσετε ένα VPN για να εξασφαλίσετε τη νέα μηχανή αναρωτιούνται.

Εύκολο, σωστά; Λοιπόν, όχι πολύ.

Το πρόβλημα είναι - αν και είναι σαφώς το καλύτερο λειτουργικό σύστημα - πολλές εταιρίες VPN έχουν υποστεί βραδύτητα ή εντελώς παραμελημένες της μετάδοσης στο Mac.

Πολλά από τα μεγάλα ονόματα ξεκίνησαν στα Windows και αποφάσισαν να μείνουν εκεί, πράγμα που σημαίνει ότι χρειάζεστε λογισμικό τρίτων για να δουλέψουν στο Mac. Ένα τέτοιο λογισμικό έχει, ας πούμε, αμφισβητήσιμη φήμη, και έτσι αν μπορείτε να αποφύγετε αυτή τη διαδρομή θα πρέπει πραγματικά.

Αλλά, αντί να πρέπει να περάσετε από τη διαδικασία της καρδιάς, να μάθετε πώς ακριβώς είναι το VPN που δεν αγαπά το νέο Mac σας, έχουμε κάνει τη συναισθηματική εργασία για εσάς. Έχουμε τραβήξει μέσα από την άβολη αγορά Mac VPN και βρήκαμε τις εταιρείες που θα χειριστούν το δίκτυό σας σωστό.

Λογότυπο της Apple

TLDR

Το Mac μπορεί να είναι ασφαλές λειτουργικό σύστημα, αλλά οι δεσμεύσεις του για την προστασία της ιδιωτικής ζωής αφήνουν πολλά να είναι επιθυμητές.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ένα VPN είναι τόσο σημαντικό για τους ιδιοκτήτες Mac, αυτό το άρθρο καλύπτει τις καλύτερες υπηρεσίες VPN που μπορείτε να βρείτε, Surfshark, NordVPN και ExpressVPN.

Δώσαμε στο Surfshark το νεύμα για την πρώτη θέση λόγω της φαινομενικής τιμής και αξίας που παρέχει.

Το Surfshark παρέχει κάθε πτυχή που απαιτείται από ένα VPN ποιότητας. Με ένα λογικό κόστος και καλά βελτιστοποιημένο για Mac, δεν υπάρχει τίποτα να μην σας αρέσει.

1. Surfshark - καλύτερη γενική επιλογή

Τι είναι το Surfshark?

Το Surfshark δεν αφήνει τα συστήματα Mac ως μια δεύτερη σκέψη, τοποθετώντας το στο ίδιο επίπεδο με τους άλλους τύπους OS που εξυπηρετεί πάρα πολύ. Ως σχετικός νεοφερμένος στο παιχνίδι VPN, η Surfshark ήταν προσεκτική για να μην απομακρύνει το Mac OS, η εφαρμογή VPN που προσφέρει είναι ένα καλά προσαρμοσμένο εργαλείο, αντί για ένα φτηνά αντίγραφο.

Με μια ποιοτική υπηρεσία ιδιωτικού απορρήτου βασισμένη στις Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι και ευρεία συμβατότητα Netflix, η χαμηλή τιμή του Surfshark είναι σχεδόν πολύ καλή για να είναι αλήθεια. αλλά αντέχει σε αυστηρούς ελέγχους σε κάθε κατηγορία.

Ας δούμε μερικά από τα καθοριστικά χαρακτηριστικά της:

 • Προγράμματα με ανταγωνιστικές τιμές: Μόλις 1,99 δολάρια το μήνα για μια πλήρη 2ετή συνδρομή και 5,99 δολάρια το μήνα για ένα έτος, είναι ένα από τα φθηνότερα λειτουργικά VPN στην αγορά
 • Mac φιλικό προς το χρήστη: με χαρακτηριστικά όπως το κουμπί "Γρήγορη σύνδεση" για άμεση επιλογή σύνδεσης, το Surfshark είναι απλό και απλό στη χρήση
 • Χρώματα πτήσης: σε μια ποικιλία επιδόσεων, ασφάλειας, DNS-διαρροών και δοκιμών ταχύτητας, το Surfshark πάντα βγαίνει με ένα καλό σκορ, το μόνο blip είναι περιστασιακές αντιφάσεις με την ταχύτητα, αλλά αυτές βελτιώνονται με κάθε patch
 • Η τέλεια τοποθεσία VPN: οι Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι είναι απαλλαγμένοι από αυτό που είναι επικίνδυνα γνωστό ως τα 14 μάτια, μια περιβόητη ζώνη συλλογής δεδομένων. Αυτό δεν είναι ένας κίνδυνος που πρέπει να ανησυχείτε για το Surfshark. Ουσιαστικά, δεν υπάρχουν νόμοι που θα μπορούσαν να αναγκάσουν το Surfshark να εγκαταλείψει νόμιμα τα δεδομένα σας.
 • Αθόρυβα Κανάρια: Ένα καναρινό ένταλμα είναι ένας τρόπος ενημέρωσης των χρηστών εάν μια κυβέρνηση έχει εκδώσει μυστική κλήτευση σε αυτά, το Surfshark το χρησιμοποιεί ως θέμα διαφάνειας των δεδομένων και ενημερώνει όλους τους χρήστες εάν εκδοθεί. Ευτυχώς, αυτό το VPN μπορεί ελεύθερα να καυχηθεί ότι δεν είχε αποστέλλει ούτε μία κλήση, ενδεχομένως ως αποτέλεσμα της προληπτικής χρήσης των καναρίων εντάλματος.
 • Δεν υπάρχουν δεδομένα καταγραφής: εκτός από την υποχρεωτική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τις πληροφορίες χρέωσης και τις αναφορές διαγνωστικών, το Surfshark δεν καταγράφει κανέναν από τους χρήστες του, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος να μεταβιβάσει αυτό το VPN τα δεδομένα χρήσης σας, επειδή ποτέ δεν το είχαν καταλάβει!
 • Γρήγορα δεδομένα: αν και είναι ασυνεπής σε όλους τους διακομιστές, η ταχύτητα των δεδομένων είναι γενικά υψηλή και δεν πρέπει να παραμείνετε με οποιαδήποτε ενοχλητική υστέρηση.
 • Kill διακόπτης: η έκδοση Mac έχει ένα ενσωματωμένο διακόπτη Kill, πράγμα που σημαίνει ότι είναι εύκολο να αποσύρετε γρήγορα τυχόν αμφισβητήσιμες συνδέσεις ή κακόβουλες επιθέσεις.

Συνιστώ Surfshark για Mac?

Surfshark είναι ένα σπάνιο κόσμημα που φέρνει όλα τα χαρακτηριστικά που το κάνουν τόσο εντυπωσιακό σε άλλα λειτουργικά συστήματα Mac, και όλα αυτά για μια τόσο καλή συμφωνία, είναι σίγουρα αυτό που θα συνιστούσαμε.

Για μια ελαφριά αύξηση τιμής σε σύγκριση με το Surfshark, μπορείτε να πάρετε τα πάντα που έκαναν το πρώτο μεγάλο, με λίγα extras που θα μπορούσαν να ταλαντεύσουν το NordVPN για εσάς.

2. NordVPN - Ασφάλεια της CIA

Τι είναι το NordVPN?

Το NordVPN ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα μόνο με βάση τα Windows, αλλά τώρα έχει ενσωματώσει το λογισμικό του για μια ομαλή εμπειρία Mac. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο καλά ενσωματωμένο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο πακέτο VPN για δύο συσκευές με διαφορετικά λειτουργικά συστήματα.

Παρόλο που είναι πιο ακριβό, το μεγάλο ιστορικό και ο τεράστιος 5300+ εξυπηρετητές σε 59 χώρες σημαίνει ότι εξακολουθεί να είναι ένα VPN που αξίζει να εξετάσει εάν ενδιαφέρεστε σοβαρά για την προστασία και το απόρρητο του Mac σας.

Ας δούμε μερικά από τα καθοριστικά χαρακτηριστικά της:

 • Η μεγαλύτερη επιλογή διακομιστή διαθέσιμη: Υπάρχει μια τόσο μεγάλη επιλογή διακομιστών που μπορεί να δυσκολευτείτε να αποφασίσετε! Ευτυχώς, το NordVPN διαθέτει ένα αυτοματοποιημένο σύστημα επιλογής εάν ο τεράστιος όγκος επιλογής σας συντρίψει!
 • Ευρεία συμβατότητα Netflix: ενώ οι διακομιστές του δεν μπορούν να καυχηθούν σε ποσοστό 100% συμβατό με Netflix, στο 95%, ένας συμβατός διακομιστής δεν είναι ποτέ περισσότερο από ένα κλικ μακριά.
 • Φιλικό προς το χρήστη: το περιβάλλον εργασίας χρήστη είναι διαισθητικό και πολύ εύκολο στην πλοήγηση, ο χάρτης "drag-and-drop", για παράδειγμα, είναι ένα από τα πραγματικά ξεχωριστά προσανατολισμένα προς το χρήστη χαρακτηριστικά
 • Κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού: Η κρυπτογράφηση ασφαλείας του Nordvpn είναι της ίδιας τάξης που χρησιμοποιείται από τους αμερικανικούς στρατιωτικούς, έτσι μια διαρροή είναι εξαιρετικά απίθανη.
 • Μη καταγραφή: μια ζωτική απαίτηση για κάθε VPN. Στο μακροχρόνιο ιστορικό της, το NordVPN δεν έχει ποτέ εκτεθεί ως καταγραφή οποιωνδήποτε δεδομένων, οπότε δεν υπάρχει λόγος να υποθέσουμε ότι θα σπάσουν την υπόσχεσή τους τώρα
 • Παναμά με βάση: χωρίς νόμους περί υποχρεωτικής διατήρησης δεδομένων στον Παναμά, η Nordvpn είναι νόμιμα ελεύθερη να κατευθύνει την επισκεψιμότητά σας χωρίς να κάνει ένα μόνο αρχείο, διατηρώντας τα δεδομένα σας νόμιμα, καθώς και ψηφιακά προστατευόμενα.
 • Διπλοί διακομιστές: αν η ήδη στρατιωτική προστασία που προσφέρει η Nordvpn δεν είναι αρκετά καλή, τότε το διπλασιάστε! Προσφέρουν μια υπηρεσία που διακινεί την διαδικτυακή σας κίνηση μέσω δύο ξεχωριστών VPN προτού φτάσει στον προορισμό της. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να εντοπιστεί ένα VPN, αλλά δύο ταυτόχρονες κρυπτογράφηση διακομιστών είναι σχεδόν αδύνατο να σπάσουν.

Συνιστώ το NordVPN για Mac?

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα VPN για ένα λόγο, και ένα μεγάλο μέρος αυτού είναι ότι δεν έχουν παραμελήσει τους πελάτες Mac. Ακόμα κι αν ένα αποδεδειγμένο ρεκόρ δεν σας πείσει ακόμα, η δωρεάν δοκιμή και η εγγύηση επιστροφής χρημάτων σημαίνουν ότι αξίζει να το δείτε.

Μην ξεχάσετε να δείτε τη φανταστική προσφορά τους για Χριστούγεννα, μια τριετή σύμβαση με μόνο $ 3,49 το μήνα!

Στο No.3, το ExpressVPN εξακολουθεί να είναι ένα ποιοτικό προϊόν, παρέχοντας σοβαρή προστασία και ανωνυμία σε ένα πακέτο που έχει βελτιστοποιηθεί για ένα Mac OS. Το πρόσθετο κόστος και η ασυμβατότητα ροής είναι τα κύρια θέματα.

3. ExpressVPN - Ασφάλεια και αξιοπιστία

Τι είναι το ExpressVPN?

Το ExpressVPN είναι αφιερωμένο στην προστασία και την ανωνυμία σας. Είναι το προϊόν της επιλογής εάν ασχολείστε τακτικά με πολύτιμα δεδομένα.

Ενώ έρχεται με μεγαλύτερο κόστος και η χαμηλή ροή συμβατότητα το θέτει στο No3 στον κατάλογο αυτό, εξακολουθεί να είναι ένα ποιοτικό VPN. Το πιο σημαντικό, δεν πάσχει από προβλήματα με τη συμβατότητά του με Mac. Διατηρώντας την ταχύτητα, τη σιγουριά και την ευχρηστία της αρχικής πλατφόρμας στη νέα εφαρμογή Mac.

Ας δούμε τι αξίζει αυτό το επιπλέον κόστος:

 • Ταχύτερο VPN στον ιστό: Το ExpressVPN είναι εξαιρετικά γρήγορο, χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε δοκιμή, όπως το SpeedTest.net ή το Fast.com και θα σας εκτονωθεί.
 • Τεράστια σειρά εξυπηρετητών: με 3.000 κεντρικούς υπολογιστές σε 160 τοποθεσίες και 94 χώρες, δεν θα μπορούσε να νικήσει τον Nordvpn σε τεράστιο όγκο, αλλά από την άποψη του εύρους και της ποικιλίας είναι σίγουρα στην κορυφή της ένωσης.
 • Διαισθητικός διακόπτης θανάτου: δεν υπάρχει κίνδυνος τυχαίας διαρροής και αν ακόμη και για δεύτερη φορά χάσετε σύνδεση με το VPN (ακόμη και αν δεν το παρατηρήσετε) ο διαισθητικός διακόπτης kill θα αποσυνδέσει γρήγορα τη σύνδεση
 • Πρώτος πελάτης: Το ExpressVPN έχει μακρά ιστορία να φροντίζει τους πελάτες του. Με ένα γρήγορο και ευέλικτο σύστημα υποστήριξης, τυχόν προβλήματα που έχετε θα επιλυθούν γρήγορα.
 • Μια ασφάλεια που ταιριάζει με την ηθική τους: Με ένα πρωτόκολλο κρυπτογράφησης στρατιωτικής ποιότητας και με τη διέλευση κάθε δοκιμής διαρροής το περάσαμε, είναι αναμφισβήτητα ένα ασφαλές σύστημα. Το ExpressVPN ταιριάζει με αυτό με τη δέσμευση να μην καταγράψει ποτέ καμία από τις ευαίσθητες πληροφορίες σας. και με βάση στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, αυτή είναι μια νομικά δεσμευτική δέσμευση.
 • Τιμές Premium: αν ψάχνετε για ένα φθηνό βασικό VPN, τότε ExpressVPN μπορεί να μην είναι για σας. Αλλά αν ψάχνετε για ένα από τα πιο αεροστεγή συστήματα ασφαλείας VPN που είναι διαθέσιμα, τότε η τιμολόγηση σε $ 9,99 / mo για 6 μήνες ή $ 8,32 / mo για 12 μήνες είναι μια λογική συμφωνία.

Συνιστώ ExpressVPN για Mac?

Εάν ασχολείστε τακτικά με ευαίσθητα δεδομένα ή είστε απλώς σοβαροί για το απόρρητό σας, χρειάζεστε το ExpressVPN. Τα συστήματα ασφάλειας, νομικής προστασίας και έξυπνης ασφάλειας του Ironclad σημαίνουν ότι αυτό είναι το VPN επιλογής όταν χρειάζεστε ανωνυμία που πηγαίνει πάνω και πέρα.

Τι είναι ένα VPN?

Τα εικονικά ιδιωτικά δίκτυα δημιουργούν μια σήραγγα που επιτρέπει στους surfers του διαδικτύου να περάσουν από τη συσκευή τους στο Διαδίκτυο προστατεύοντας τη δραστηριότητά τους από τα αδιάκριτα μάτια. Αυτό σημαίνει ότι ενώ εργάζεστε στο δρόμο, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αρχεία στο οικιακό ή επιχειρηματικό δίκτυό σας με λιγότερες ανησυχίες για κάποιον που έχει εισέλθει στο smartphone σας ή έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα. Σημαίνει επίσης ότι οι υπάλληλοί σας μπορούν να εργάζονται σε ευαίσθητα δεδομένα από οπουδήποτε χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο την ακεραιότητα των δεδομένων των πελατών.

τι είναι ένα διάγραμμα VPN

Τα καλύτερα δίκτυα VPN θα κάνουν να φαίνεται ότι η δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο πραγματοποιείται σε άλλο δίκτυο, από άλλη τοποθεσία. Αυτό σας επιτρέπει να βλέπετε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές στο Netflix στον Καναδά ενώ βρίσκεστε στις Μπαχάμες ή να φανείτε σαν το smartphone σας στην Αυστραλία να βρίσκεται σε δίκτυο στη Νέα Υόρκη. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι που ζουν ή επισκέπτονται χώρες όπου η λογοκρισία και η καταπίεση είναι αχαλίνωτες μπορούν ακόμα να δοκιμάσουν μια μικρή ελευθερία στον εικονικό κόσμο.

Εν ολίγοις, οποιοσδήποτε λόγος για τον οποίο θα χρειαστείτε ασφαλή πρόσβαση σε πληροφορίες κατά την πλοήγηση στο Διαδίκτυο ή χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας στο σύννεφο είναι αρκετός λόγος για να χρησιμοποιήσετε ένα VPN.

Τα καλύτερα δίκτυα VPN για Mac

Όπως είπα, είναι λυπηρό το γεγονός ότι πολλές εταιρείες VPN απλώς παραμελούν υπολογιστές Mac. Ακόμη και από τα 300 περίπου αποκλειστικά VPN Mac, υπάρχουν σημαντικά προβλήματα. Ένα καλό κομμάτι από αυτά έγινε για να γεμίσει ένα κενό της αγοράς με ένα κατώτερο προϊόν. σπασμένες εφαρμογές, διαρροές δεδομένων και κατάλογος άλλων ζητημάτων που πλήττουν αυτά τα VPN.

Το καλύτερο VPN για Mac (αναθεώρηση 2020)

Ευτυχώς, μερικά από τα πιο αξιόπιστα (αλλά αρχικά βασισμένα σε παράθυρα) VPN μεταφέρθηκαν με επιτυχία σε Mac και μπορούν να σας παρέχουν προστασία όπως και σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή. Ορισμένα συστήματα, όπως το NordVPN, μεταναστεύουν τόσο καλά ώστε να μπορείτε να συγχρονίσετε ένα VPN σε ένα Mac και Windows ταυτόχρονα.

Σε γενικές γραμμές, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν ψάχνετε για ένα VPN συμβατό με Mac. Υπάρχουν όλες οι συνήθεις ανησυχίες για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και την ασφάλεια, όπως οι πολιτικές καταγραφής, η τοποθεσία του παρόχου κλπ. συν, μια σειρά από πιο συγκεκριμένα θέματα.

Η γενική ώθηση αυτών των ειδικών ζητημάτων είναι ο πολλαπλασιασμός των φτωχών παρόχων VPN. Ακόμη και μεγαλύτερες εταιρείες όπως το ProtonVPN, το IPVanish και το TunnelBear έχουν αποδειχθεί ότι δεν ταιριάζουν με το Mac. Υποφέρουν από υπερβολικές συνδέσεις, αναξιόπιστη ασφάλεια και γενικά φτωχή UI. Το ίδιο το Mac OS είναι σχετικά σταθερό για την προστασία της ιδιωτικής ζωής, αν ρυθμιστεί σωστά, οπότε το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι με τους διαθέσιμους παρόχους VPN παρά με το λογισμικό.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προτείνουμε ένα από αυτά στη λίστα μας, απλώς δεν αξίζει τον κόπο να περάσετε όλες τις παγίδες των Mac VPN όταν η σκληρή δουλειά έχει ήδη γίνει για εσάς! Το Surfshark, το NordVPN και το ExpressVPN αντιπροσωπεύουν μερικά από τα ελάχιστα παραδείγματα παρόχων VPN που είναι πλήρως συμβατοί με Mac.

Τα δωρεάν δίκτυα VPN είναι καλοί?

Είναι δελεαστικό να βρείτε μόνο μια δωρεάν εφαρμογή στο Google Play ή το Apple Store. Υπάρχουν μάλλον εκατοντάδες εκεί έξω.

Ωστόσο, οι δωρεάν εφαρμογές VPN ενδέχεται να εμφανίζονται με κρυφό κόστος.

Λίγοι προγραμματιστές δημιουργούν μια εφαρμογή από την καλοσύνη της καρδιάς τους. Οι περισσότεροι θέλουν να κερδίσουν χρήματα ή χρειάζονται για την αγορά άλλης υπηρεσίας ή εφαρμογής και το κάνουν σε βάρος των δεδομένων σας και της ιδιωτικής ζωής στο διαδίκτυο. Θα έχετε πιο αργή ταχύτητα και περιορισμένη πρόσβαση, εκτός και αν μεταβείτε στην υπηρεσία "premium" και βεβαιωθείτε ότι θα σας ενημερώνουμε συχνά με αναδυόμενες προσκλήσεις. Ή θα πουλούν τις πληροφορίες σας σε διαφημιζόμενους τρίτων. Πολλοί διατηρούν αρχεία καταγραφής της δραστηριότητάς σας και η IP σας μπορεί να είναι ακόμη ορατή σε άλλους.

Εάν η εταιρεία χρησιμοποιεί τους δικούς της διακομιστές ονομάτων τομέα, τα δεδομένα σας μπορούν να διαρρεύσουν. Με άλλα λόγια, δωρεάν σας, ιδιωτικό δίκτυο μπορεί να μην είναι τόσο μυστικό ή δωρεάν. Τα εμπορικά VPN προσφέρουν μια καλή απόδοση επένδυσης (ROI). Για μια μικρή χρέωση, θα έχετε πρόσβαση σε στρατιωτική κρυπτογράφηση χωρίς να θυσιάζεται η ταχύτητα ή η ιδιωτικότητα. Η πληρωμή για υπηρεσία σημαίνει επίσης ότι θα μπορείτε επίσης να παρακάμψετε τους ιχνηλάτες, τα cookies και τις ενοχλητικές διαφημίσεις.

συμπέρασμα

Το Mac είναι γεμάτο με αδυσώπητους παρόχους και φτωχά προϊόντα, γι 'αυτό πηγαίνετε για ένα φτηνό, ποιοτικό προϊόν όπως το Surfshark που δεν θα σας αφήσει κάτω. Θα παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για Mac χωρίς να χάσετε τις βασικές ιδιότητες VPN της ασφάλειας, της ιδιωτικότητας και της ανωνυμίας.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me