Υπηρεσία VPN Opera – δωρεάν .. Ή είναι πραγματικά; (Αποτελέσματα δοκιμών)

Εάν το προϊόν είναι ελεύθερο, YOU είναι το προϊόν. Τουλάχιστον τα δεδομένα σας είναι.


Μέχρι τώρα, οι περισσότεροι άνθρωποι κατανοούν τη σημασία της διάθεσης του καλύτερου διαθέσιμου VPN. Θέλουν να προστατεύσουν την ιδιωτικότητά τους. Θέλουν να είναι σε θέση να αποκτήσουν πρόσβαση στο γεωγραφικά περιορισμένο περιεχόμενο και να περιηγηθούν στο διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς. Έτσι, όταν ακούνε ότι η Opera παρέχει μια υπηρεσία VPN δωρεάν με απεριόριστα δεδομένα, το πηδούν.

Η υπηρεσία της Όπερας πραγματικά ανταποκρίνεται στη διαφημιστική εκστρατεία?

Επισκόπηση VPN του Opera

ΧαρακτηριστικάΠληροφορίες
Ευχρηστία: Εύχρηστος
Πολιτική καταγραφής: Κάποια πολιτική καταγραφής
Μέγεθος διακομιστή: 10 διακομιστές
Διανομή διακομιστή: 5 χώρες
Υποστήριξη: Κανένας
Torrenting: Δεν επιτρέπεται
Streaming: Περιορισμένος
Πρωτόκολλο VPN και κρυπτογράφηση: Ανύπαρκτος
Αρχηγείο: Καναδάς
Τιμή: Ελεύθερος
Επίσημη ιστοσελίδα: https://www.opera.com

Δεν είναι αληθινό VPN - Είναι μια υπηρεσία αντιπροσώπων

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να καταλάβετε είναι αυτό Η Opera δεν είναι ένα πραγματικό VPN. Είναι ασφαλές υπηρεσία proxy. Αυτό σημαίνει ότι η Opera θα κρυπτογραφήσει τη δική της πλοήγηση μέσω του δρομολογητή μέσω ενός διακομιστή που λειτουργεί από ένα VPN στον Καναδά. Ωστόσο, η Όπερα είναι δεν έχει σχεδιαστεί για την κρυπτογράφηση της επισκεψιμότητας σε άλλα προγράμματα περιήγησης ιστού ή αυτόνομων πελατών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αν η Opera ήταν ένα αληθινό VPN, θα κρυπτογραφούσε κάθε πληροφορία του Διαδικτύου που εισέρχεται και εξέρχεται από τη συσκευή. Δεν θα είχε σημασία ποια εφαρμογή χειριζόταν τα δεδομένα. Αυτό σημαίνει ότι η Opera είναι πολύ λιγότερο ασφαλής από μια αυτόνομη υπηρεσία VPN.

Πλεονεκτήματα:
 • Πλήρως δωρεάν
 • Χωρίς περιορισμούς εύρους ζώνης
 • Λειτουργεί με το Netflix
 • Εύκολο στη ρύθμιση και εύκολη στη χρήση
Μειονεκτήματα:
 • Καταγράφει όλες τις πληροφορίες σας
 • Καναδική δικαιοδοσία
 • Δεν είναι πραγματικό VPN
 • Δεν υπάρχει αυτόνομο προϊόν
 • Διαρροές IP εντοπίστηκαν
 • Αργή ταχύτητα
 • Δεν υπάρχουν χείμαρροι
 • Μόνο τρεις επιλογές διακομιστή
 • Καμία εξυπηρέτηση πελατών

Τι μας άρεσε για το Opera VPN

Opera vpn δωρεάνΘέλαμε να ξεκινήσουμε με τα θετικά πράγματα για αυτό το "VPN" προτού βυθιστούμε στις πολλές ατέλειές του. Ένα καλό πράγμα για την υπηρεσία είναι αυτό είναι εντελώς δωρεάν. Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε για συνδρομή και δεν υπάρχουν περιορισμοί σχετικά με το εύρος ζώνης.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να το θυμόμαστε αυτό δωρεάν VPNs κάνουν τα χρήματά τους με κάποιο τρόπο και αυτό είναι συνήθως με τη δημιουργία εσόδων τα δεδομένα σας. Υπάρχει ένα ρητό, "παίρνεις ότι πληρώνεις". Στην περίπτωση αυτή, δεν θα μπορούσε να είναι πιο αληθινό. Έτσι, εάν θέλετε την πραγματική συμφωνία ενώ εξακολουθείτε να είστε οικονομικά αποδοτικός, τότε πρέπει να πάτε με σχεδόν δωρεάν υπηρεσία. Ελέγξτε τη λίστα με τα καλύτερα δωρεάν δίκτυα VPN.

Είναι χτισμένο ακριβώς στο πρόγραμμα περιήγησης, και είναι εύκολο να ενεργοποιηθεί. Για να ενεργοποιήσετε το VPN, απλά μεταβείτε στα μενού / settings / privacy / VPN. Μόλις ακολουθήσει αυτή η διαδικασία, μπορείτε να απενεργοποιήσετε και να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία VPN. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε την τοποθεσία του διακομιστή και να δείτε πόσα δεδομένα χρησιμοποιείτε.

Τελικά, προς μεγάλη μας έκπληξη, η Opera συνεργάστηκε με την Netflix. Δεν λειτουργούσε μόνο, αλλά λειτούργησε άψογα. Κάποιοι μπορεί να ρωτήσουν, δεν πρέπει να συνεργάζονται όλα τα δίκτυα VPN με το Netflix; Θεωρητικά, ναι. Ωστόσο, με την πάροδο των ετών η Netflix έχει γίνει πολύ αυστηρή και έχει χρησιμοποιήσει ισχυρή τεχνολογία anti-VPN για την ανίχνευση και αποκλεισμό ακόμη και των καλύτερων VPN. Πολλά δίκτυα VPN, όταν χρησιμοποιούνται για τη ροή περιεχομένου γεωγραφικού περιορισμού στο Netflix, πληρούνται με την οθόνη επίφοβων σφαλμάτων.

netflix οθόνη σφάλματος

Έτσι είναι κάτι που η Όπερα έχει υπέρ της.

Πρέπει να εμπιστεύεστε την όπερα?

Παίρνετε την απάντησή σας στην ερώτηση αυτή όταν εξετάζετε την πολιτική απορρήτου της Opera. Εκεί θα βρείτε πολλά ρήτρες που δημιουργούν μια ιδιωτική ζωή που αφορά το άτομο σκέφτονται δύο φορές.

Ένα παράδειγμα είναι το γεγονός ότι η υπηρεσία διατηρεί το δικαίωμα να συλλέξει δεδομένα χρήσης. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να αποθηκεύουν τις διευθύνσεις web που επισκέπτεστε και τις τοποθεσίες IP, αλλά όχι απαραίτητα το περιεχόμενο των ιστοσελίδων.

Αυτές είναι πολύ περισσότερες πληροφορίες από ό, τι συλλέγουν άλλα δίκτυα VPN. Κάτι που θυμάται είναι ότι η υπηρεσία δεν συνδέεται σε καμία περίπτωση με το όνομά σας ή με εσάς. Συνδέεται με τη συσκευή που χρησιμοποιείται. Αυτό σημαίνει ότι το Opera VPN δεν δημιουργεί ιστορικό περιήγησης.

Όταν εξετάζετε την πολιτική απορρήτου τους, βλέπετε ότι συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με το λειτουργικό σας σύστημα, τη διεύθυνση IP και άλλες πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον εντοπισμό των συσκευών σας με την πάροδο του χρόνου. Και πάλι, είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι το Opera VPN δεν διαθέτει πληροφορίες που σας συνδέουν με τη διεύθυνση IP.

Η όπερα κάνει χρήματα με την πώληση των δεδομένων σας - Προσοχή

όπερα vpn από surfeasyΌταν εξετάζουμε την υπηρεσία στο σύνολό της, θεωρούμε ότι η Όπερα κάνει ό, τι περιμένετε από οποιαδήποτε δωρεάν υπηρεσία. Συλλέγουν τις ανώνυμες πληροφορίες σας και τις πωλούν σε άλλους. Αν ψάχνετε για ανωνυμία και πλήρη προστασία της ιδιωτικής ζωής, αυτό σίγουρα δεν είναι το VPN που πρέπει να εμπιστευτείτε. Θα πρέπει να συνεχίσετε να αναζητάτε το καλύτερο VPN για ιδιωτικό απόρρητο και ασφάλεια.

Ο περιηγητής Opera είναι τεχνικά μια εταιρεία που εδρεύει στη Νορβηγία. Το πρόβλημα είναι ότι η υπηρεσία VPN τους διαχειρίζεται το SurfEasy. Αυτή η καναδική εταιρεία που αγοράστηκε από την Opera πριν από λίγα χρόνια. Ο Καναδάς είναι μέλος της 5 Συμμαχίας Παρακολούθησης Eyes.

Αυτό είναι μια συμμαχία συλλογής πληροφοριών. Η ιδέα είναι ότι πολλά έθνη μπορούν να συγκεντρώσουν τους πόρους τους μαζί. Εάν μια χώρα της ομάδας έχει πληροφορίες, μοιράζονται την με τις άλλες τέσσερις. Έτσι, δεν είναι μόνο η δραστηριότητα παρακολούθησης Opera VPN, αλλά αν η καναδική κυβέρνηση ζήτησε δραστηριότητα, είναι υποχρεωμένοι να την παραδώσουν.

Το VPN του προγράμματος περιήγησης χρησιμοποιεί αλγόριθμο AES-256. Γνωρίζουμε επίσης ότι χρησιμοποιεί την τυπική ασφάλεια HTTPS. Δεν παρατηρήσαμε διαρροές webRTC κατά τη διάρκεια των δοκιμών.

Υποθέτουμε ότι το Opera VPN πρόκειται να λειτουργήσει σαν το συνεργάτη του SurfEasy. Πιστεύουμε ότι χρησιμοποιεί το OpenVPN. Ωστόσο, είναι δύσκολο να το επιβεβαιώσετε. Επωφελείται από ένα ολοκληρωμένο δημόσιο DNS του Google. Το αίτημα διακομιστή μεσολάβησης προέρχεται από τους διακομιστές VPN.

Χρησιμοποιώντας το VPN

όπερα vpn πρόγραμμα περιήγησης ενεργοποιήσετεΧρησιμοποιώντας το VPN στον browser του τοίχου σας είναι εξαιρετικά εύκολο. Αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία ενεργοποίησης του διακομιστή VPN, θα δείτε ένα μπλε σήμα VPN στη γραμμή αναζήτησης. Κάντε κλικ στο σήμα VPN για να κατευθυνθείτε στον κεντρικό πίνακα ελέγχου του.

Ο ταμπλός είναι απλός στη χρήση. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την υπηρεσία VPN. Θα πάρετε μια οθόνη που δείχνει το εύρος ζώνης που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, καθώς και το εύρος ζώνης που έχετε χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια του μήνα. Μπορείτε να αλλάξετε εικονικές τοποθεσίες κάνοντας κλικ στην τρέχουσα επιλογή σας. Θα σας δοθεί μια λίστα με νέες τοποθεσίες στις οποίες μπορείτε να αλλάξετε. Επιλέξτε απλώς τη νέα τοποθεσία και θα αλλάξει στον διακομιστή VPN στη χώρα που επιλέγετε.

Πόσο γρήγορα είναι το VPN του Opera

Ο καθένας καταλαβαίνει ότι εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε μια ασφαλή σύνδεση VPN, θα χάσετε λίγο από την ταχύτητα του Internet σας. Αυτό είναι ακριβώς το ίδιο για την πορεία. Το πρόβλημα έρχεται όταν παρατηρήσετε τεράστιες βουτιές στην απόδοση στο όνομα του "ανωνυμία".

αποτέλεσμα vpn ταχύτητα zurichΑυτό που είναι ακόμα χειρότερο είναι όταν είσαι ούτε υποσχέθηκε ανωνυμία και εσύ είσαι αναγκάζονται να υποφέρουν από αργή εξυπηρέτηση.

Αυτό παίρνετε με το Opera VPN.

Εδώ βλέπετε ταχύτητες που βρίσκονται κάτω από το απαράδεκτο έδαφος.

Αυτός είναι ελαφρώς καλύτερος, αλλά σίγουρα δεν υπάρχει τίποτα να γράψει το σπίτι για.

Αυτό είναι μία από τις πιο αργές συνδέσεις VPN που έχουμε δει ποτέ. Έτσι, το Opera VPN μπορεί να ξεμπλοκάρει το Netflix. Αλλά η σύνδεση είναι τόσο αργή που η ροή της αγαπημένης σας ταινίας ή τηλεοπτικής σειράς στο Netflix πηγαίνει από το να είναι απολαυστικό να είσαι εφιάλτης.

Επιλογές πληρωμής

Το Opera VPN είναι δωρεάν. Δεν υπάρχουν επιλογές πληρωμής, αναβαθμίσεις και χρονικά όρια. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την εγγύηση επιστροφής χρημάτων ή αν χρησιμοποιείτε κρυπτογράφηση για την προστασία της ιδιωτικής σας ζωής.

Το πρόβλημα με τα δωρεάν δίκτυα VPN

vpn μειονεκτήματαΤο καλύτερο VPN δεν θα είναι ποτέ δωρεάν VPN. Τα δωρεάν δίκτυα VPN καταλήγουν να σας κοστίζουν περισσότερο μακροπρόθεσμα, επειδή δεν παρέχουν προστασία απορρήτου και δεν παρέχουν ασφάλεια. Πολλές από τις υπηρεσίες επιτρέπουν σε τρίτα μέρη να αναζητήσουν τα προσωπικά σας δεδομένα ή ακόμα χειρότερα.

Όταν πληρώνετε για ένα VPN, η εταιρεία που πληρώνετε κερδίζει χρήματα μέσω συνδρομών. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να πουλήσουν τα προσωπικά σας στοιχεία σε άλλους. Τα ελεύθερα δίκτυα VPN μπορούν να διατρέχουν τον κίνδυνο να βιώσετε επιζήμια πράγματα όπως κλοπή ταυτότητας.

Τα δωρεάν δίκτυα VPN έχουν αργές ταχύτητες σύνδεσης. Τα δωρεάν δίκτυα VPN έχουν ελάχιστη ή καμία εξυπηρέτηση πελατών. Τα δωρεάν δίκτυα VPN διαθέτουν μια μικρή επιλογή διακομιστών για να διαλέξετε. Τα ελεύθερα δίκτυα VPN σας προσφέρουν πρωτόκολλα πρωτοκόλλου VPN.

Τι γίνεται με το Torrenting?

Με το Opera VPN, το torrenting είναι εκτός ζήτησης. Χρησιμοποιείτε ένα VPN με torrents επειδή θέλετε να προστατεύσετε τις πληροφορίες σας. Θέλετε να εμποδίσετε τους ανθρώπους να είναι σε θέση να χάσουν τον υπολογιστή σας. Όταν χτυπάτε, συνδέεστε με τους υπολογιστές και τα συστήματα άλλων ατόμων και τους δίνετε πρόσβαση στις δικές σας.

Σε έναν κόσμο όπου όλοι ήταν καλοί και ευγενικοί, αυτό δεν θα ήταν πρόβλημα. Δυστυχώς, τα torrenting χρησιμοποιούνται από κακοποιούς για να διαπράξουν έγκλημα στον κυβερνοχώρο. Εάν χρησιμοποιείτε VPN, μπορείτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας.

στατιστικά στοιχεία παραβίασης δεδομένων

Εδώ είναι το πρόβλημα. Η Opera δεν κρυπτογραφεί τις πληροφορίες σας. Έτσι, ακόμη και αν το torrenting ήταν εντάξει, δεν θα είσαστε ασφαλείς. Και, θυμηθείτε, το Opera VPN είναι ένας διακομιστής μεσολάβησης με βάση το πρόγραμμα περιήγησης. Συνεπώς, πρόκειται να λειτουργήσει μόνο για πληροφορίες που μεταδίδονται μέσω του πραγματικού προγράμματος περιήγησης.

Με torrents, συνδέεστε με εξωτερικά προγράμματα όπως το uTorrent. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να φιλήσετε το μικρό κομμάτι προστασίας αυτό το αποκαλούμενο VPN παρέχει αντίο.

Πού βρίσκονται οι διακομιστές VPN της Opera;?

τοποθεσίες διακομιστή vpnΟι διακομιστές VPN Opera βρίσκονται σε πέντε χώρες. Αυτοί είναι:

 • Οι Ηνωμένες Πολιτείες
 • Γερμανία
 • Καναδάς
 • Ολλανδία
 • Σιγκαπούρη

Η Opera εξέδωσε σχέδια για να επεκτείνει τις βάσεις της σε διαφορετικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Επί του παρόντος, επιτρέπουν στους χρήστες να συνδέονται με αυτό που αναφέρονται ως "προτιμώμενοι εξυπηρετητές". Αυτοί είναι οι διακομιστές στο:

 • Η Αμερική
 • Ασία
 • Ευρώπη

Αυτό που είναι απογοητευτικό είναι αυτό δεν γνωρίζετε σε ποια πόλη είστε συνδεδεμένοι. Πρέπει να ρίξετε τα ζάρια και να ελπίζετε για το καλύτερο.

Ενώ βρισκόμαστε σε αυτό, θα πρέπει να προσθέσουμε ότι δεν υπάρχει κανένα εξάρτημα διακοπτών θανάτου. Αυτό είναι κάτι που περιμένετε από ένα VPN. Ένας διακόπτης kill θα μειώσει αυτόματα τη συνεδρία σας αν διαρρεύσει η IP σας.

Εξυπηρέτηση πελατών

όπερα vpn forumΕιλικρινά, μπήκαμε στον πειρασμό να αφήσουμε αυτό το τμήμα κενό. Μετά από όλα, τι να συζητήσουμε; Πόσο από το τίποτα δεν παίρνεις?

Δείτε, αν θέλετε βοήθεια, Η Όπερα δεν θέλει να σας ακούσει. Κάνοντας κλικ στο κουμπί βοήθειας δεν ξεκινά μια ζωντανή συνομιλία, δεν σας μεταφέρει σε μια φόρμα επικοινωνίας και δεν ανοίγει ένα εισιτήριο βοήθειας. Τίποτα. Το μόνο που σας κάνει είναι να σας οδηγήσει σε μια σελίδα όπου μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το τι είναι ένα VPN και πώς πρέπει να σας βοηθήσει.

Η Opera έχει ένα φόρουμ υποστήριξης. Αλλά αυτό το φόρουμ καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που ασχολούνται με το πρόγραμμα περιήγησης. Δεν υπάρχει τίποτα που να συζητά απευθείας το VPN. Ακριβώς άλλη μια απεργία εναντίον αυτού επιμέρους επιλογή VPN.

Κινέζοι επενδυτές

Η Κίνα δεν έχει καλή φήμη όσον αφορά την ελεύθερη ιδιωτικότητα στο Internet ή στο Internet. Πρόσφατα, ένας κινεζικός επενδυτικός όμιλος συνεργάστηκε με το πρόγραμμα περιήγησης Opera. Προφανώς, αυτό δεν περιλαμβάνει το Opera Media Group ή την υπηρεσία VPN Opera. Φαίνεται ότι αυτή τη στιγμή βρίσκονται στα χέρια της αρχικής νορβηγικής εταιρείας. Τούτου λεχθέντος, εάν ανησυχείτε για την προστασία της ιδιωτικής ζωής, μπορείτε να αναρωτηθείτε πόση πρόσβαση έχουν οι Κινέζοι στο Opera VPN και τις πληροφορίες που συλλέγει.

Τελικές σκέψεις

Το VPN του Opera φαίνεται καλό στην επιφάνεια. Θέλω να πω, ποιος δεν πρόκειται να πάρει ενθουσιασμένος για κάτι που είναι ελεύθερο και ξεμπλοκάρει τους περιορισμούς γεωγραφικού δικτύου Netflix; Το Opera VPN είναι εύκολο στη χρήση. Δεν χρειάζεται να ξέρετε πώς να δημιουργήσετε ένα VPN ή ακόμα και τι είναι ένα VPN για να αποκτήσετε τα οφέλη του. Δεν υπάρχει όριο στο εύρος ζώνης σας και οι μεταφορές κρυπτογραφούνται χρησιμοποιώντας στρατιωτική κρυπτογράφηση.

Ωστόσο, αν είστε με οποιονδήποτε τρόπο, σχήμα ή φόρμα ανησυχούν για την ιδιωτικότητα και την αληθινή ασφάλεια, αυτή δεν είναι η επιλογή για εσάς. Θυμηθείτε, δεν αγοράζετε το καλύτερο VPN στην αγορά. Αυτή είναι μια δωρεάν υπηρεσία που λειτουργεί μόνο με πληροφορίες που μεταφέρονται από το πρόγραμμα περιήγησης Opera.

vpn ενεργοποιημένη popup opera vpn

Εάν διαβάσετε την πολιτική απορρήτου ή τους όρους χρήσης που σχετίζονται με την υπηρεσία, σας κάνει να αισθάνεστε λιγότερο ασφαλείς. Οι ταχύτητες σύνδεσης είναι αβυσσαλέες. Το Opera VPN όχι μόνο καταγράφει τη χρήση σας, αλλά ενδέχεται να πουλά τα δεδομένα σας. Και, χάρη στην ασαφή δικαιοδοσία, είναι πολύ πιθανό αυτή η εταιρεία να αποκαλύψει τα δεδομένα σας στις αρχές επιβολής του νόμου, αν τους ζητηθεί.

Η υπηρεσία είναι δωρεάν. Ακόμα, δεν νομίζουμε ότι αξίζει την τιμή.

Εάν θέλετε ένα VPN, τότε αποκτήστε ένα πραγματικό VPN

Θέλετε μια δοκιμασμένη και δοκιμασμένη υπηρεσία VPN που να προστατεύει όλα τα δεδομένα που στέλνετε μέσω του Διαδικτύου; Στη συνέχεια, συνιστούμε το NordVPN.

Το NordVPN διαθέτει χιλιάδες τοποθεσίες ασφαλών διακομιστών ανά τον κόσμο. Έχουν σαφή πολιτική καταγραφής και προσφορά απαράμιλλη υποστήριξη πελατών.

Είναι επίσης πολύ εύκολο στη χρήση, γεγονός που αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της εταιρείας να παρέχει ένα προϊόν που λειτουργεί πραγματικά. Δεν υπάρχουν κρυφές αμοιβές ή ρήτρες. Μπορείτε να προστατεύσετε πολλές συσκευές με μία μόνο συνδρομή.

Χάρη στην τοποθεσία του Παναμά, NordVPN σας προστατεύει από ορισμένα κυβερνητικά προγράμματα επιτήρησης που απειλούν να διακυβεύσουν την ιδιωτικότητά σας.

 • Προσφέρει πρωτοφανή υποστήριξη πελατών και α ζωντανή συνομιλία που είναι διαθέσιμη 24/7
 • ΕΝΑΦωτιάζει
 • Τα σχέδια του NordVPN κυμαίνονται από 2,99 δολάρια το μήνα σε 11,99 δολάρια το μήνα
 • Το NordVPN έχει ειδικοί διακομιστές που έχουν τεθεί κατά μέρος για να σας βοηθήσουν να περάσετε γεωγραφικούς περιορισμούς σε υπηρεσίες όπως το Netflix
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me