VPN Unlimited Review – Γιατί είναι στην πραγματικότητα πολύ περιορισμένη

Τι σημαίνει η λέξη απεριόριστη; Λοιπόν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το VPN Unlimited για μια ζωή μόνο για $ 200. Αυτό είναι αρκετά απεριόριστο για εμάς.


vpn απεριόριστο λογότυπο

Ένα VPN πρέπει να είναι ένα κρίσιμο συστατικό της σχεδόν online εμπειρίας κάποιου. Όταν το VPN Unlimited ξεκίνησε για πρώτη φορά, δεν ανταποκρινόταν πραγματικά σε αυτό που θα θέλαμε από ένα VPN.

Με την έκδοση 5.0 τους, έχουν σίγουρα βελτιώθηκε από την άποψη της ταχύτητας, του χρόνου λειτουργίας του διακομιστή και της εμπειρίας εφαρμογής. Αυτό είναι ένα φανταστικό σημάδι από κάθε εταιρεία, καθώς δείχνει ότι πιθανότατα θα συνεχίσει να βελτιώνει περισσότερο.

Η τρέχουσα έκδοση της υπηρεσίας δεν θα σας εκτοξεύσει, αλλά προσφέρει σχεδόν ό, τι χρειάζεστε από ένα VPN. Έχει nEW kill switch και είναι α μεγάλη πλατφόρμα για την πρόσβαση σε περιεχόμενο συνεχούς ροής. Οι ταχύτητές του δεν θα σας εκτοξεύσουν από το νερό, αλλά ποιος ξέρει, ίσως αυτή τη φορά το επόμενο έτος θα είναι το ταχύτερο VPN γύρω.

Η υπηρεσία σίγουρα δείχνει τη μεγαλύτερη προθυμία για βελτίωση σε σύγκριση με τις δεκάδες άλλες υπηρεσίες VPN εκεί έξω.

Περισσότερα για το VPN Unlimited

Πρόγραμμα Five Eyes

Το VPN Unlimited είναι προϊόν μιας αμερικανικής εταιρείας που ονομάζεται KeepSolid Inc. και η υπηρεσία ξεκίνησε το 2013. Όπως είναι γνωστό σε ορισμένους τομείς της διαδικτυακής κοινότητας, Οι Η.Π.Α. είναι μέρος των συμμαχιών ασφαλείας Five Eyes με εταίρους όπως ο Καναδάς, η Αυστραλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Νέα Ζηλανδία. Συνεπώς, οι Η.Π.Α. δεν θεωρούνται μία από τις πιο ευνοϊκές χώρες στις οποίες θα βασιστεί μια επιχείρηση VPN.

Αυτό συμβαίνει επειδή η συμμετοχή στο δίκτυο Five Eyes καθιστά δυνατή την ουσιαστική λειτουργία και άλλων κρατών μελών κατασκοπεία στους πολίτες των άλλων χωρών που έχουν συναινέσει. Αυτό μπορεί να το κάνει βολικό για τις χώρες να πάρει γύρω από τους νόμους τους κατά της κατασκοπείας στους πολίτες τους επειδή μια άλλη χώρα κάνει την πραγματική επιτήρηση και στη συνέχεια διαβιβάζει τις πληροφορίες μαζί.

Επί του παρόντος, δεν υπάρχουν νόμοι στις ΗΠΑ που να υποχρεώνουν μια υπηρεσία VPN να καταγράφει δεδομένα, αλλά αν υπήρχε ποτέ χώρα για να γίνει, θα ήταν οι ΗΠΑ.

Αν ψάχνετε για ένα VPN, τότε μάλλον τοποθετείτε ένα ασφάλιστρο στην ασφάλεια, την ιδιωτικότητα και την ανωνυμία σε απευθείας σύνδεση. Συνεπώς, α Ο πάροχος VPN που εδρεύει στις Η.Π.Α. μπορεί να μην είναι το καλύτερο σας στοίχημα.

Μια πολιτική καταγραφής που πέφτει σύντομη

Ένα πράγμα που οι περισσότεροι χρήστες δεν θέλουν όταν χρησιμοποιούν ένα VPN είναι οποιοσδήποτε παρακολουθεί το πού βρίσκονται και τι κάνουν online. Ένας πάροχος υπηρεσιών Ίντερνετ ή ένας πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου διατηρεί συνήθως άφθονα αρχεία της διαδικτυακής κυκλοφορίας του καθενός. Αυτά τα δεδομένα μπορεί να είναι ευάλωτα και, αν πέσει σε λάθος χέρια, μπορεί να προκαλέσει όλεθρο.

Τα VPN υποτίθεται ότι είναι διαφορετικά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι πάροχοι VPN δηλώνουν ότι έχουν πολιτική "μη καταγραφής". "Καμία καταγραφή" σημαίνει ότι κανείς δεν διατηρεί ζωτικά δεδομένα, όπως ποιοι ιστότοποι επισκέπτεστε, τους οποίους μιλάτε στο διαδίκτυο και τι μπορείτε να κάνετε με το χρόνο που ξοδεύετε στο Διαδίκτυο.

περιήγηση ανώνυμα

Δυστυχώς, πολλές από αυτές τις πολιτικές "χωρίς καταγραφή" δεν είναι τόσο απλές όσο οι εταιρείες θα ήθελαν οι καταναλωτές να πιστεύουν. Η πολιτική καταγραφής του VPN Unlimited σίγουρα εμπίπτει σε αυτήν την κατηγορία.

Ορισμένες από τις καταγραφές τους φαίνεται να σχετίζονται με μια προσπάθεια να προσφέρουν καλύτερες επιδόσεις στους χρήστες. Για παράδειγμα, η εταιρεία παρακολουθεί τον αριθμό των ατόμων που έχουν πρόσβαση στους διακομιστές τους για να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση προβλημάτων και να διατηρήσουν τις λειτουργίες ασφαλείς. Επιπλέον, σημειώνουν πόσα κλικ κάνουν οι χρήστες όταν χρησιμοποιούν το λογισμικό VPN για τη βελτίωση της διεπαφής. Αυτό δεν είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό, αλλά η υπόλοιπη πολιτική καταγραφής τους μπορεί να είναι.

Σύμφωνα με την πολιτική τους, η εταιρεία δεν συλλέγει και διατηρεί δραστηριότητες χρηστών ενώ οι πελάτες χρησιμοποιούν το VPN. Ωστόσο, η εταιρεία διατηρεί αρχεία της ημερομηνίας κάθε συνεδρίασης και το συνολικό ποσό της διαδικτυακής κυκλοφορίας που λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια αυτών των συνεδριών. Η πολιτική της εταιρείας αναφέρει επίσης ότι κρυπτογραφεί και διατηρεί δεδομένα σχετικά με τις συσκευές που οι πελάτες έχουν συνδεθεί με τον λογαριασμό VPN τους, επειδή μόνο ένας ορισμένος αριθμός συσκευών μπορεί να συνδεθεί.

Το VPN Unlimited λέει ότι συμμετέχουν σε αυτό το είδος καταγραφής μόνο για να παρέχουν "λεπτομερείς πληροφορίες που προορίζονται αποκλειστικά για κάθε συγκεκριμένο χρήστη." Αυτός ο αόριστος σκοπός μπορεί ανυψώσετε μια κόκκινη σημαία για ορισμένους χρήστες, ιδιαίτερα όσοι θέλουν μόνο την καλύτερη προστασία όταν πρόκειται για ηλεκτρονική ανωνυμία και ιδιωτικότητα.

Είναι το VPN Unlimited Secure?

Δυστυχώς, οι άνθρωποι που βασίζονται στο VPN Unlimited για να τους προσφέρουν ηλεκτρονική ανωνυμία μπορεί να απολαμβάνουν μια ψεύτικη αίσθηση ασφάλειας. Οι εκτεταμένες δοκιμές σε αρκετούς διακομιστές της εταιρείας έδειξαν άφθονες διαρροές.

Ακόμα κι αν ένας χρήστης έχει όλες τις ρυθμίσεις ασφαλείας και προστασίας απορρήτου που είναι ενεργοποιημένες στο σύστημά του, ενδέχεται να εμφανιστούν διαρροές. Ένα VPN θα πρέπει να αποτρέπει τη διαρροή αυτών των διαρροών.vpn απεριόριστη κρυπτογράφηση

Ωστόσο, η δοκιμή αποκάλυψε ότι οι χρήστες VPN Unlimited ενδέχεται να υπόκεινται σε διαρροές WebRTC, DNS και IPv6. Αυτές οι διαρροές εμφανίζονται παρά την ύπαρξη ισχυρής κρυπτογράφησης.

Το VPN Unlimited χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES-256 με το OpenVPN, το οποίο είναι λίγο πολύ το χρυσό πρότυπο αυτή τη στιγμή. Είναι το μέθοδο κρυπτογράφησης της επιλογής για κυβερνητικά γραφεία σε όλο τον κόσμο, οπότε αυτό είναι θετικό για τους χρήστες VPN Unlimited. Ωστόσο, αυτές οι διαρροές είναι ένα συνεχιζόμενο πρόβλημα.

KeepSolid Wise

keepsolid dns firewall

Το KeepSolid Wise είναι μια επέκταση που οι πελάτες μπορούν να προσθέσουν στην υπηρεσία VPN τους εάν πρέπει να παρακάμψουν ιδιαίτερα περιοριστικά κυβερνητικά πρωτόκολλα. Σε απολυταρχικά κράτη, δεν είναι ασυνήθιστο οι κυβερνήσεις να απαγορεύσουν τη χρήση VPN. Όταν ανακαλύπτουν κάποιον που χρησιμοποιεί κάποια από αυτές τις υπηρεσίες, μπορεί να παρεμβαίνει σε ή να αποτρέψει τον χρήστη από την πρόσβαση στο Internet.

Το KeepSolid Wise έχει σχεδιαστεί για να κάνει μια σύνδεση VPN να μοιάζει με μια συνηθισμένη σύνδεση με όποιον μπορεί να παρακολουθεί την κίνηση στο Διαδίκτυο. Αυτή η επέκταση είναι διαθέσιμη μόνο σε συστήματα Linux, Android, Windows και iOS. Οι χρήστες Mac δεν μπορούν να το εκμεταλλευτούν για τώρα.

Έχει το VPN Unlimited να έχει ένα χαρακτηριστικό Kill Switch?

vpn απεριόριστο διακόπτη kill Android

Όχι πολύ καιρό πριν, το VPN Unlimited δεν πρόσφερε ένα χαρακτηριστικό διακόπτη kill. Αυτό είναι σημαντικό επειδή ένας διακόπτης kill είναι ένα fail-safe που εξασφαλίζει ότι οι χρήστες δεν εκτίθενται άσκοπα online.

Ουσιαστικά, εάν η σύνδεση VPN αποτύχει ή δεν είναι διαθέσιμη κατά τη διάρκεια μιας περιόδου περιήγησης, αυτή η περίοδος διακόπτεται αυτόματα από το διακόπτη kill.

Πρόσφατα, το VPN Unlimited αντιμετώπισε αυτό το έλλειμμα στην υπηρεσία τους προσθέτοντας ένα χαρακτηριστικό διακόπτη kill.

Το VPN Unlimited είναι πλέον αξιόπιστο

Στο παρελθόν, οι δοκιμές αποκάλυψαν ότι ήταν σπάνια εύκολο να συνδεθεί κανείς με το VPN Unlimited. Αυτό φάνηκε να συμβαίνει ανεξάρτητα από το ποιοι δοκιμαστές διακομιστή προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν. Ο υπολογιστής-πελάτης των Windows φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ευάλωτος σε αυτήν την αποτυχία. Με τη νέα έκδοση του λογισμικού αυτό έχει αλλάξει εντελώς.

Μερικοί οι διακομιστές φάνηκαν να είναι τυχαία μη διαθέσιμοι. Τώρα, αναφέρονται πολύ σαφώς όταν είναι διαθέσιμα και όταν δεν είναι διαθέσιμα. Στις πιο πρόσφατες δοκιμές μας, προσπαθήσαμε να συνδεθούμε σε κάθε διακομιστή και δεν είχαμε προβλήματα.

Όταν οι χρήστες είναι σε θέση να συνδεθούν, υπάρχουν πολλές αναφορές για τη σύνδεση που χάνεται με απογοητευτική συχνότητα. Ορισμένοι πελάτες λένε ότι πρέπει να επανεκκινήσουν τον υπολογιστή τους πολλές φορές για να επανασυνδεθούν, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα κάποια Χάνεται 30 έως 45 λεπτά χρόνου ενώ απλώς προσπαθείτε να φτάσετε με ασφάλεια στο διαδίκτυο.

Εμείς λέμε σε αυτούς τους χρήστες να δώσουν στο VPN μια ακόμη προσπάθεια αν θέλουν. Αντιλαμβανόμαστε, όμως, αν έχετε καεί στο παρελθόν, γιατί να προσπαθήσετε ξανά; Με τόσα πολλά καλά VPN, εκείνοι οι πελάτες πιθανώς βρήκαν μια εναλλακτική λύση.

Μην αφήνετε αυτές τις κριτικές να σας αποθαρρύνουν εάν είστε νέος χρήστης VPN, καθώς το VPN απεριόριστο έχει καθορίσει σίγουρα αυτά τα θέματα.

Πολιτική περιοριστικών συσκευών

Όπως πολλοί άλλοι παροχείς VPN, το VPN Unlimited θέτει περιορισμούς στον αριθμό των συσκευών που μπορούν να συνδεθούν οι χρήστες με την υπηρεσία. Επί του παρόντος, η εταιρεία επιτρέπει σε κάθε χρήστη να συνδέσει έως και πέντε συσκευές στο VPN.

vpn απεριόριστο όριο συσκευήςΑυτό δεν ακούγεται ως μειονέκτημα, έως ότου εξετάσετε περισσότερο το πώς το VPN Unlimited σας αναγκάζει να περιορίσετε τις συσκευές που χρησιμοποιείτε σε σχέση με την υπηρεσία τους. Ενώ άλλες εταιρείες θέτουν όρια για τον αριθμό των συσκευών που μπορείτε ταυτόχρονα να συνδεθείτε με το VPN, η εν λόγω εταιρεία δίνει σε κάθε πελάτη πέντε υποδοχές, εκάστη των οποίων αντιστοιχεί σε μια συγκεκριμένη συσκευή. Αν προσπαθήσετε να συνδεθείτε με μια διαφορετική συσκευή που δεν έχει εκχωρηθεί σε ένα από αυτά τα slots, δεν θα μπορείτε να συνδεθείτε.

Θα μπορούσατε να συνδεθείτε σε μια εξουσιοδοτημένη συσκευή, να διαγράψετε μία από τις άλλες συσκευές και, στη συνέχεια, να προσθέσετε τη νέα συσκευή, αλλά αυτό είναι ένα μεγάλο έργο. Ο λόγος για όλη αυτή την επιπλοκή καθίσταται διαφανής όταν συνειδητοποιείτε ότι μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον συσκευές στο λογαριασμό σας για επιπλέον μηνιαίες χρεώσεις. Μεγάλες οικογένειες ή εταιρείες που χρησιμοποιούν ένα VPN ενδέχεται να ενδιαφέρονται να προσθέσουν επιπλέον συσκευές, αλλά αυτό το χαρακτηριστικό έχει ελάχιστη προφανή χρησιμότητα για τους περισσότερους ανθρώπους.

Μέση ταχύτητα

Είτε ανεβάζετε, κατεβάζετε ή απλά περιηγείστε, η ταχύτητα έχει σημασία, και αυτό είναι όπου Το VPN Unlimited είναι μέσο όρο. Βρίσκεται ακριβώς στη μέση του πακέτου των υπόλοιπων VPN που εξετάσαμε. Σε σύγκριση με άλλους παρόχους VPN, αυτό αξίζει τον κόπο αν σας αρέσει η διεπαφή.

Ένας διακομιστής στο Μιλάνο της Ιταλίας δοκιμάστηκε σε περίπου 60 Mbps στη σύνδεση 100 Mbps μας. Αυτό είναι εντάξει, αλλά φαίνεται να είναι το καλύτερο που μπορεί να συγκεντρώσει το VPN Unlimited. Ένας διακομιστής στη Νέα Υόρκη κατόρθωσε μόλις 25 Mbps κατά τη λήψη. Και πάλι, δεν είναι μεγάλη, αλλά δεν είναι το χειρότερο. Οι ταχύτητες φόρτωσης ήταν πολύ πιο αργές, αλλά αυτό είναι το είδος του κανόνα όταν πρόκειται για VPN.

vpn απεριόριστο αποτέλεσμα ταχύτητας

Ο διακομιστής του Χονγκ Κονγκ ήταν εξίσου μέτριος με λήψεις περίπου 30 Mbps και ανέβασε περίπου 12 Mbps. Περιττό να πούμε ότι αν ψάχνετε για απίστευτα γρήγορες μεταφορτώσεις και λήψεις, τότε θα προτιμούσατε να αναζητάτε το καλύτερο VPN για τις ανάγκες σας.

Είναι διαθέσιμο το Netflix κατά τη χρήση του VPN Unlimited?

Netflix KeepSolid χαρακτηριστικό

Το Netflix ενδέχεται να είναι διαθέσιμο μέσω του VPN Unlimited, ανάλογα με τον διακομιστή που επιλέγει ο χρήστης. Αυτό είναι φυσιολογικό για τα VPN και αυτή η υπηρεσία έχει εξειδικευμένα Netflix VPN που έχουν δουλέψει κάθε φορά που τα δοκιμάσαμε.

Άλλοι διακομιστές χτυπούν και χάνουν. Για παράδειγμα, φαίνεται ότι οι διακομιστές της εταιρείας στην Ολλανδία και το Hampshire στο Ηνωμένο Βασίλειο αποκλείουν την πρόσβαση στο Netflix. Από την άλλη πλευρά, ένας διακομιστής που βρίσκεται στην αμερικανική πολιτεία της Καλιφόρνιας και ένας άλλος που βρέθηκε στον Καναδά και οι δύο ήταν σε θέση να συνδεθεί με Netflix.

Εάν το Netflix βρίσκεται στη λίστα "πρέπει" για έναν παροχέα VPN, τότε αυτό είναι πολύ καλύτερο από άλλες επιλογές.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω τους ιστότοπους Torrent με VPN Unlimited?

Το BitTorrent και άλλες μορφές κοινής χρήσης αρχείων δεν διατίθενται ευρέως μέσω του VPN Unlimited. Η εταιρεία δηλώνει στις πολιτικές της ότι η κύρια ανησυχία της είναι η διασφάλιση της ιδιωτικής ζωής των χρηστών σε αντίθεση με τη λήψη torrents.

Δηλαδή, το VPN Unlimited κάνει την χρήση των περιοχών torrent δυνατή με ορισμένους διακομιστές. Αυτές περιλαμβάνουν τον εξυπηρετητή στην Καλιφόρνια στις ΗΠΑ, το Οντάριο στον Καναδά και τους διακομιστές στη Γαλλία, το Λουξεμβούργο και τη Ρουμανία. Δεδομένης της συνολικής αναξιοπιστίας της υπηρεσίας, όσοι επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τοποθεσίες torrent με οποιαδήποτε κανονικότητα θα χρειαστεί να ψάξουν αλλού.

Αριθμός διακομιστών και τοποθεσιών

VPN-Απεριόριστες τοποθεσίεςΤο VPN Unlimited διαθέτει περίπου 400 διακομιστές σε 70 τοπικές τοποθεσίες. Σε αντίθεση με πολλούς άλλους παρόχους VPN, αυτές οι τοποθεσίες περιλαμβάνουν την Αφρική, την Τουρκία και τη Νότια Αμερική. Άλλοι ανταγωνιστές στην αγορά προσφέρουν απλώς περισσότερα όταν πρόκειται για τον αριθμό των εξυπηρετητών και την ποικιλία των τοποθεσιών.

Η μητρική εταιρεία του VPN Unlimited, KeepSolid, δεν αποκαλύπτει πόσα από τους διακομιστές της είναι φυσικοί διακομιστές και πόσοι είναι οι εικονικοί διακομιστές. Αυτό μπορεί να είναι ένα πρόβλημα για ορισμένους χρήστες που ανησυχούν για την απόλυτη ασφάλεια των δεδομένων τους. Άλλοι πάροχοι VPN είναι πολύ πιο διαφανείς από το VPN Unlimited όσον αφορά τη χρήση εικονικών διακομιστών, οι οποίες μπορούν να τοποθετηθούν σε μια θέση αλλά να σηματοδοτήσουν ότι βρίσκονται σε μια άλλη. Διαβάστε περισσότερα για τα καλύτερα vpns για torrenting εδώ.

VPN απεριόριστη υποστήριξη πελατών

Ένας από τους τομείς στους οποίους το VPN απεριόριστο φαίνεται να εκτελεί εξαιρετικά καλά είναι η υποστήριξη πελατών. Ενώ δεν διαθέτουν χαρακτηριστικά ζωντανής συνομιλίας, καθιστούν δυνατή την επικοινωνία με το προσωπικό υποστήριξης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Οι περισσότεροι άνθρωποι φαίνεται να λαμβάνουν σχετικά αποτελεσματική απάντηση μέσα σε 20 λεπτά ή μισή ώρα. Ένα πιθανό μειονέκτημα στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών είναι ότι φαίνεται να είναι που βρίσκεται στην Ουκρανία. Αυτό μπορεί να κάνει για μερικούς Γλωσσικά εμπόδια.

Πόσο κοστίζει το VPN απεριόριστο κόστος?

Οι πελάτες που προτιμούν μια υπηρεσία πληρωμής με τη σειρά τους θα εκτιμήσουν το μηνιαίο σχέδιο $ 9.99.

vpn απεριόριστη τιμολόγηση

Ένα έτος υπηρεσίας μπορεί να πληρωθεί εκ των προτέρων με κόστος πέντε δολάρια το μήνα. Μια καλύτερη συμφωνία είναι το τριετές σχέδιο, το οποίο κοστίζει 99,99 δολάρια. Ένα πρόγραμμα "Lifetime" είναι διαθέσιμο για περίπου $ 200, αλλά αυτό συνιστάται μόνο για όσους είναι σίγουροι ότι το VPN Unlimited είναι κατάλληλο για αυτούς.

Πρέπει να επιλέξω VPN Unlimited?

Εξαρτάται. Αν χρειάζεστε μια υπενθύμιση για αυτό που μόλις διαβάσατε, έχει μερικά διαρροές ασφαλείας και μέση ταχύτητα. Αν δίνετε προτεραιότητα στην παρακολούθηση του Netflix ως κύρια υπηρεσία VPN, τότε με κάθε τρόπο δοκιμάστε το VPN Unlimited.

Κατά τη διάρκεια πολλών ετών, εξετάσαμε τόσα πολλά VPN και εξετάσαμε σχεδόν εκατό διαφορετικούς παρόχους VPN. Σε αυτό το σημείο, μπορούμε να πούμε - με απόλυτη βεβαιότητα - ότι υπάρχει ένα σωρό από καλά που μπορείτε να επιλέξετε, όπως NordVPN και Surfshark. Όλα εξαρτώνται από το τι είναι σημαντικό για εσάς. Εάν χρειάζεστε μια καλή λίστα για να ξεκινήσετε, ελέγξτε τα καλύτερα δίκτυα VPN για το 2020. Απλά μεταβείτε στις επιλογές και δεν θα απογοητευτείτε με αυτό που βρίσκετε.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me